جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

پس از 'تلاش برای کودتا'، آتش‌بس در پایتخت یمن برقرار شد
    2 ساعت پیش
    به اشتراک گذاری

تدابیر امنیتی در اطراف محل اقامت رئیس جمهور افزایش یافته است
    مقامات یمن می گویند که پس از ساعت ها درگیری سنگین در صنعا، پایتخت این کشور، آتش بس میان ارتش و شبه نظامیان حوثی برقرار شده است.
    جلال رویشان، وزیر کشور یمن گفته است که این آتش بس پس از مذاکره نمایندگان حوثی ها و دولت برقرار شده و قرار است کمیته ای برای نظارت بر آن تشکیل شود.
    پیش تر وزیر اطلاع‌رسانی یمن از تلاش برای کودتا در این کشور خبر داده، اما گفته بود که رئیس جمهور در این اقدام آسیبی ندیده و سالم است.
    از صبح امروز صنعا، پایتخت یمن شاهد درگیری شدید میان شبه‌نظامیان شیعه حوثی و نیروهای ارتش این کشور بود.
    در سرتاسر شهر صدای تیراندازی شنیده می‌شود و گلوله‌های خمپاره به اطراف کاخ ریاست جمهوری اصابت کرده است.
    به گفته نادیه سقاف، وزیر اطلاع‌رسانی یمن در حال حاضر سه گروه مختلف - نیروهای ارتش، شبه‌نظامیان شیعه حوثی و نیروهای مسلح وفادار به علی عبدالله صالح، رئیس جمهور سابق - کنترل مناطق مختلف شهر را در دست دارند.
    خانم سقاف پیش‌بینی کرد که تا آخر امروز شاهد ظهور "یمنی جدید" خواهیم بود.
    آتش‌بسی که پیش از این در یمن مورد موافقت حوثی‌ها و نیروهای دولتی قرار گرفته بود، ناکام بود.
    درگیری‌های امروز یمن در پی انتشار پیش‌نویس قانون اساسی صورت می‌گیرد که حوثی‌ها به شدت با آن مخالف هستند.
    این گروه شیعه که پایگاهشان شمال یمن است، از اواخر تابستان گذشته بخش‌های بزرگی از صنعا، پایتخت را به دست گرفته‌اند.
    وضعیت امنیتی در یمن بعد از کناره‌گیری علی عبدالله صالح وخیم‌تر شده است.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

یحتمل خشم جهان اهل سنت و شبه جزیره از این کودتای شیعیان حوثی افروخته میشود...بعید نیست
      بزودی یمن سوریه دوم خواهد شد و با خاک یکسان....
      البغدادی دروازه جدیدی علیه شیعیان و ایران در یمن می افروزد...
      در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
      پس از 'تلاش برای کودتا'، آتش‌بس در پایتخت یمن برقرار شد
      2 ساعت پیش
      به اشتراک گذاری

تدابیر امنیتی در اطراف محل اقامت رئیس جمهور افزایش یافته است
      مقامات یمن می گویند که پس از ساعت ها درگیری سنگین در صنعا، پایتخت این کشور، آتش بس میان ارتش و شبه نظامیان حوثی برقرار شده است.
      جلال رویشان، وزیر کشور یمن گفته است که این آتش بس پس از مذاکره نمایندگان حوثی ها و دولت برقرار شده و قرار است کمیته ای برای نظارت بر آن تشکیل شود.
      پیش تر وزیر اطلاع‌رسانی یمن از تلاش برای کودتا در این کشور خبر داده، اما گفته بود که رئیس جمهور در این اقدام آسیبی ندیده و سالم است.
      از صبح امروز صنعا، پایتخت یمن شاهد درگیری شدید میان شبه‌نظامیان شیعه حوثی و نیروهای ارتش این کشور بود.
      در سرتاسر شهر صدای تیراندازی شنیده می‌شود و گلوله‌های خمپاره به اطراف کاخ ریاست جمهوری اصابت کرده است.
      به گفته نادیه سقاف، وزیر اطلاع‌رسانی یمن در حال حاضر سه گروه مختلف - نیروهای ارتش، شبه‌نظامیان شیعه حوثی و نیروهای مسلح وفادار به علی عبدالله صالح، رئیس جمهور سابق - کنترل مناطق مختلف شهر را در دست دارند.
      خانم سقاف پیش‌بینی کرد که تا آخر امروز شاهد ظهور "یمنی جدید" خواهیم بود.
      آتش‌بسی که پیش از این در یمن مورد موافقت حوثی‌ها و نیروهای دولتی قرار گرفته بود، ناکام بود.
      درگیری‌های امروز یمن در پی انتشار پیش‌نویس قانون اساسی صورت می‌گیرد که حوثی‌ها به شدت با آن مخالف هستند.
      این گروه شیعه که پایگاهشان شمال یمن است، از اواخر تابستان گذشته بخش‌های بزرگی از صنعا، پایتخت را به دست گرفته‌اند.
      وضعیت امنیتی در یمن بعد از کناره‌گیری علی عبدالله صالح وخیم‌تر شده است.
      tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

دولت و نظام اگر میداند توافقی نیست و کنگره تحریمها را در تیر اجرا میکند باید سریعا سود بانکی دراز مدت را 30.و سپس35و 40درصد بالا ببرد ..دست بانکها در همه امور بجز ورود به سکه دلار باز بدارد.....و تمامئ طرحههای عمرانی و توسعه را سریعا متوقف کند ...
        وقتی قرار باشد نفت تحرمی شود و گاز مغز ش تاب دارد طرف برود فاز عسلویه راه اندازد
        tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

این روحانی بزرگترین کار یکه کرده نیامده اعتراف کند مشکل مذاکره زور گویی طرف غربی است و این باعث عصبانیت داخلیها شده است....
          در واقع غرب توانست رای خودش را به کرسی بنشاند که مشکل توافق داخل ایران است برای همین حسن میگوید به جهنم که می لرزید....
          به این میگویند کار تمیز مهندسی اوباما توانست انهمه هیاهو ملت ایران که دکتر مهندس تا سفورش میگفتند اینها میخواهند ریشه مردم بکنند و دشمن مردمند را را خاموش و توپ بافتد زمین ایران....
          حالا از این به پس ملت لعنت به خود و دلواپس ها خواهند کرد....و دیگر ان اتحاد ملی جهانی که موسویان و ..میگفتند که سلطنت طلبها هم از ما حمایت میکنند نخواهد بود...واقعا عقل موسویان ..اندازه گنجشک نیست.....
          tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

ناگفته های قضیه جنجالی مک فارلین از زبان محسن کنگرلو/اگر هاشمی حرف بزند خیلی ها روسیاه می شوند
            سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - محسن کنگرلو از فعالان اصلی موضوع جریان مک فارلین در مصاحبه با روزنامه جمهوری اسلامی به بیان ناگفته هایی از این پرونده پرداخت.متن کامل گفت وگو را می خوانید.

* شما یکی از افرادی هستید که در جریان ماجرای مک فارلین، عضو هیئت مذاکره‌کننده ایرانی بودید. پست سازمانی شما در آن زمان چه بود؟
            - از فروردین ماه سال 1361،‌ من به عنوان مشاور امنیتی – اطلاعاتی آقای مهندس میرحسین موسوی نخست‌وزیر وقت مشغول کار شده بودم. بعد‌ها هم مسئول پیگیری ارتشاء‌های دولتی از طرف دولت شدم. مسئولیت من خرید اسلحه نبود. ولی ما باید دقیقا آن زمان را بررسی ‌کنیم. اگر بخواهیم بفهمیم که چرا همه دنبال پیروزی در جنگ بودند، آن وقت این موضوع کاملا ریشه‌یابی می‌شود. آن روزها همه در فکر و اندیشه پیروزی در جنگ بودند. همه دوست داشتند خدمتی به این روند بکنند همه ایرانیها به این موضوع فکر می‌کردند. وقتی می‌گویم همه ایرانیها منظورم آنهایی هم هستند که حتی در داخل ایران نبودند و حتی با انقلاب هم موافق نبودند، اما به ایران و وطنشان علاقه داشتند. به فکر این بودند که ایران در جنگ پیروز شود و خدای نکرده شکست و ناکامی و تجزیه ایران عاقبت این جنگ نشود. بالطبع همه دنبال راهکارها و امکاناتی بودند که ما را در جنگ پیروز کند. همه هم این را می‌دانستند که ما امکانات و سلاح‌هایی را که بتوانیم در مقابل عراق، پیروز جنگ بشویم نداشتیم. به عراق همه دنیا بویژه ابرقدرتهای آن زمان کمکهای شایان توجه نظامی و تسلیحاتی می‌کردند. تازه از انقلاب سال 57، فارغ شده بودیم و علاوه بر مشکلاتی که وجود داشت آمادگی زیادی هم برای جنگ نداشتیم. صدام هم ا ز این موضوع سوء استفاده کرده بود و به ایران حمله کرد.
            من در همینجا یک سابقه‌ای از این موضوع از خاطرات قبل از پیروزی انقلاب خود را برایتان بازگو می‌کنم. قبل از پیروزی انقلاب اسلامی آقای مهندس مهدی بازرگان به نمایندگی از سوی نهضت آزادی ایران برای آشنایی و پی بردن به ماهیت گروه «فجر اسلام» چند سئوال برای گروه ما فرستاد. یکی از سئوالات آقای مهندس بازرگان از ما این بود: اگر ما پیروز بشویم، از ناحیه چه کشوری مورد حمله قرار می‌گیریم؟ من در جواب آقای بازرگان گفتم: عراق.
            * رابط شما با آقای بازرگان چه کسی بود؟
            - رابط ما با آقای بازرگان، آقای سیدرضا دربندی بود. از دوستان مبارز و بسیار صمیمی ما است. از بچه‌های خوب فجر اسلام بود. سیدرضا دربندی سوالات آقای بازرگان را آورد. بعد از انقلاب هم از طریق مرحوم آقای محمد نصراللهی (نماینده آبادان در مجلس اول) و ناصر ترکان اطلاعات خوبی از عراق و منطقه جمع‌آوری کردیم. اطلاعات اولیه ما حاکی از آن بود که عراق در تدارک جنگ سنگین علیه ایران است. این اطلاعات را هم به مسئولین می‌گفتیم اما چندان پذیرا نبودند. ما در آبادان دفتر هم داشتیم. دفتر فجر اسلام در آبادان مشهور به دفتر 316 بود. پلاک دفترمان 316 بود و به همین پلاک هم مشهور شده بودیم. سپاه نوار مرزی خوزستان را خودمان تشکیل دادیم. با حمایت و نظارت آیت‌الله شهید بهشتی.
            * ماجرای مک فارلین از کجا کلید خورد؟
            - از طریق منابعی، آقای قربانی‌فر با ما تماس گرفت.و من مسئول برقراری ملاقات با ایشان شدم.
            * ملاقاتتان در ایران بود؟
            - نه. اولین ملاقات ما در پاریس بود. در آن ملاقات آقای قربانی فر یک سری مسائلی را مطرح کرد و ما این مسائل را به تهران انتقال دادیم. درخواست اولیه آمریکائیها از طریق قربانی‌فر این بود که ما یک سری گروگان در لبنان داریم، شما حرفتان در لبنانی‌ها اثر و نفوذ دارد. شما گروگانهای ما را بگوئید و وساطت کنید که لبنانی‌ها گروگانهای ما را آزاد کنند و ما هم در عوض، کمکهای نظامی و تسلیحاتی در جنگ به شما می‌کنیم.
            * قربانی‌فر نماینده رسمی آمریکایی‌ها بود؟
            - نه. نماینده رسمی نبود. واسطه بود. او به هرحال خواسته‌هایی داشت. اما در پس پرده خواسته‌هایش، انگیزه و عرق وطن‌پرستی هم وجود داشت. درآن زمان قربانی‌فر و قربانی‌فرها همگی آرزو می‌کردند که ایران در جنگ پیروز شود. همه علاقه‌‌مند بودند که ایران در جنگ پیروز شود و هرکس از هر طریقی با امکانات و ارتباطات خود سعی در کمک به ایران داشتند. ایرانیهای سراسر جهان حاضر نبودند که وطنشان توسط عراق اشغال بشود. قربانی‌فر هم یکی از همان افراد بود.
            * انگیزه اصلی ایران از استقبال از این پیشنهاد و مذاکره با آمریکائیها چه بود؟
            - سوال خیلی خوبی کردید. ما آن زمان به موشک تاو احتیاج داشتیم. مشکل تاو هم در اختیار آمریکائیها بود.

* قبل از انقلاب قربانی‌فر چه کاره بود؟
            - یک شرکت حمل و نقل بود، مدیرعامل حمل و نقل استارلاین بود. چندین کشتی داشتند. صاحبان این شرکت مقامات آمریکایی و اسرائیلی بودند.
            * می‌گفتند قربانی‌فر، مامور ساواک بود؟
            - این موضوع غلط است. حد قربانی‌فر بالاتر از این بود که مامور حقوق‌بگیر ساواک باشد. قطعا وزارت اطلاعات پرونده‌ای از قربانی‌فر در اختیار دارد. ممکن است با ساواک رابطه داشته باشد. چون گفتم مدیرعامل یک شرکت بسیار عظیم حمل و نقل بین‌المللی بوده، اما مامور حقوق‌بگیر و این حرفها نبوده. رده بالایی داشت. حتی چند باری که به تهران آمد ما او را وصل کردیم به آقای یونسی (وزیر اطلاعات اسبق) که آن زمان دادستان ارتش بود. با آنها همکاریهای بسیار خوبی کرد. خیلی خیلی به ایران خدمت کرد. آقای یونسی و دادستانی ارتش و پرونده‌های آنجا، سند ادعای من است. بالاخره در خصوص جنگ این ارتباطات پدید می‌آید و ضروری است.
            * چه شد که ارتباط شما با قربانی‌فر و آمریکائیها قطع شد؟
            - قرار بود که ما وساطت کنیم تا لبنانیها گروگانهای آمریکایی را آزاد کنند و آنها به ما موشک تاو بدهند. این کار انجام شد،‌تا اینکه در ایران جریانهایی کارشکنی کردند و آخرین پول محموله موشک را به آنها پرداخت نکردند. آخرین هواپیمایی که 500 عدد موشک تاو را برای ایران آورد، پولش داده نشد. کسی که مسئول این کار بود، از دادن پول به بهانه گران بودن موشکها و سایر بهانه‌جویی‌ها ممانعت کرد. بهانه‌ها واهی بود. خرید اسلحه و موشک این بهانه‌ها را برنمی‌تابد. می‌خواستند کار پیش نرود. خیلی به جنگ ضربه زدند.
            * این مذاکره در پیشرفت جنگ به نفع ایران موثر بود؟
            - صددرصد. صددرصد این مذاکره به نفع ما شد. علاوه بر موشکهای تاو، 110 هزار قطعه شامل حدود 100نوع قطعه و مدل قطعه «هاگ» را ما وارد ایران کردیم. سایت‌های هاگ ما همگی از کار افتاده بود. همین موشکهای هاگ باعث پیروزی ما در عملیات فاو شد. در عرض یک روز ما 70 تا پرواز جنگنده‌های عراقی را زدیم.
            * یکی دو نمونه از عملیاتی که براثر همین معامله و مذاکره، باعث پیروزی رزمندگان ایرانی شد را نام ببرید؟
            - همین فاو.
            * به جز فاو، نمونه‌دیگری را ذکر کنید؟
            - تا قبل از این دستآورد، هواپیماهای عراقی همین‌طور سرشان را می‌انداختند پائین و مثل آب خوردن وارد ایران می‌شدند و قلب تهران را نشانه می‌گرفتند و راکت می‌زدند. بعد از این معامله، دیگر هواپیماهای عراقی نتوانستند به راحتی به ایران نفوذ کنند. ما سایت داشتیم، اما چون قطعه یدکی نداشتیم و تعمیرات و نگهداری آنها با مشکل مواجه شده بود، عملا از کار افتاده بودند. بعد از این ماجرا، سایت‌های ما فعال شدند. ایران به چتر امنیتی هوایی مسلط و مجهز شد. ما حدود 40 تا سایت هاگ داشتیم. شاید بیشتر شاید 70 تا. دور تا دور مرز ایران سایت بود اما از کار افتاده بودند.
            * با این حساب شما نباید مخالفی جلوی کارتان می‌بود؟
            - تمام مسئولین با کار ما موافق بودند. غیر از چند نفری که در کار ما کارشکنی کردند ما هیچ مخالفی نداشتیم.
            *چرا به بن‌بست خوردید؟
            - از آنهایی که این بن‌بست را به وجود آوردند بپرسید. از من نپرسید.
            * راس مذاکره‌کنندگان ایرانی چه کسی بود؟
            - آیت‌الله هاشمی رفسنجانی.
            * تمام مراحل مذاکرات را با ایشان هماهنگ می‌کردید؟
            - بله. جزء به جزء کارهایمان را با ایشان هماهنگ می‌کردیم.
            * موانع کارتان را با آقای رفسنجانی در میان می‌گذاشتید؟
            - بله. آقای رفسنجانی در جریان کارشکنی‌ها بودند. شاید خودشان روزی صلاح بدانند و آنها را معرفی کنند. آقای رفسنجانی حرفهای زیادی در این زمینه دارند که اگر بزنند روسیاهی برای خیلی‌ها باقی می‌ماند. ما هدفمان این بود که در این ماجرا پیروز جنگ بشویم، نه اینکه پیروز یک یا دو عملیات جنگی. متاسفانه نگذاشتند. کارشکنی کردند.
            * یکی از نمونه‌های کارشکنی‌ها را ذکر کنید؟
            - مثلا آمدند گفتند که موشکهای تاو اسرائیلی است. در صورتیکه موشکهای تاو آمریکایی هستند. با این بهانه‌ها جلوی پیروزی ایران را گرفتند.
            * در مذاکرات با مک فارلین غیر از خرید اسلحه،‌درباره مسائل دیگری هم بحث کردید؟
            - مذاکره ما با مک فارلین فقط درباره مبادله گروگانها و خرید اسلحه بود. آنها 9 یا 11 گروگان در لبنان داشتند. آنها می‌گفتند تمام گروگانها را یک جا بگوئید آزاد کنند. ما گفتیم گروگانها یکی، یکی، آزاد می‌شوند. و حرف ما پیش رفت.
            * محل مذاکرات شما با تیم مک فارلین در کجا بود؟
            - در هتل استقلال تهران (هیلتون سابق).
            * پس از اینکه ملاقاتها و مذاکرات با مک فارلین را انجام می‌دادید، اولین جا و اولین شخصیتی راکه به او گزارش می‌دادید، چه کسی یا کسانی بودند؟
            - ما بلافاصله به ملاقات آقای هاشمی رفسنجانی می‌رفتیم و گزارش‌ها را به ایشان می‌دادیم.
            * با آقای مهندس موسوی ملاقات نداشتید؟ شرح مذاکرات را به ایشان انتقال نمی‌دادید؟
            - آقای مهندس میرحسین موسوی اصلاً کاری به کار ما نداشت و ما را آزاد گذاشته بود و می‌گفت با آقای هاشمی هماهنگ باشید کافی است و نیازی به مذاکره با من نیست. آقای مهندس موسوی می‌گفت کار دست آقای هاشمی است و ایشان کار را پیش می‌برد. دخالت نمی‌کرد.
            * آیا امام خمینی در جریان مذاکرات مک فارلین قرار داشتند؟
            - بله. از طریق آقای سیداحمد خمینی. آقای سیداحمد خمینی از طرف امام در جلسات سران قوا حضور داشتند و در جریان مذاکرات بودند.
            * چرا شما نتوانستید آقای هاشمی رفسنجانی را قانع کنید که تلاش کند و نگذارد مذاکرات با مک فارلین به بن بست برسد؟
            - نمی‌دانم. آقای رفسنجانی شخصاً خیلی مایل بود مذاکرات به نتیجه برسد. حتی اخیراً در مصاحبه‌ای گفته است که حیف شد مذاکرات با مک فارلین به بن بست رسید، وگرنه ما فتح‌الفتوح می‌کردیم.
            * شما موافق، آقای رفسنجانی موافق، امام خمینی موافق، سران سه قوه موافق، آقای سیداحمد خمینی موافق، آن کس یاکسانی که مذاکرات را به بن بست کشاندند، کی بودند؟ چه قدرتی داشتند که توانستند ورای این شخصیت‌ها، مذاکرات را به بن بست بکشانند و جنگ را طولانی‌تر و خسارت‌بارتر بکنند؟
            - این سئوال را از آقای رفسنجانی بپرسید.
            * به نظر شما اگر از آقای رفسنجانی این سئوال را بپرسیم، جوابی می‌توانند بدهند؟
            - نمی‌دانم.
            * حالا بفرمائید، چه اتفاقی افتاد. چه طور به این سادگی این مذاکرت به بن بست رسید؟ مگر نه اینکه حاصل این مذاکرات پیروزی قریب‌الوقوع ایران در جنگ بود و ما به مرحله پذیرش قطعنامه و مشکلات ناشی از آن برخورد نمی‌کردیم؟
            - تحلیل من این است که مسئولین ایرانی باور نمی‌کردند که می‌توانند پیروز ‌شوند و آمریکا با آن قدرت حاضر به مذاکره با ایران شده است. بعضی از مسئولین آن زمان بویژه مسئولین نظامی خواب می‌دیدند. نمی‌توانستند باور کنند که جنگ دارد با پیروزی ایران تمام می‌شود.
            * این تحلیل خوش بینانه است. تحلیل بدبینانه شما چیست؟
            - تحلیل بدبینانهمن این است که یک عده منافعشان در ادامه جنگ بود. آنها قدرت و ثروت خودشان را در ادامه جنگ می‌دیدند. آنها از جنگ و خون شهدا و دردهای جانبازان و خانواده‌های شهدا و جانبازان می‌خواستند پلی درست بکنند برای رسیدن به قدرت و ثروت. حالا این حرفها بهتر فهمیده می‌شود. حیات بعضی از جریانهای سیاسی در ادامه جنگ بود. آنها نمی‌خواستند ایران به این سرعت پیروز جنگ شود. همه چیز خود را از دست می‌دادند.
            * تقصیر آمریکائیها در به بن بست رسیدن این مذاکرات چه بود؟
            - آمریکائیها عجله کردند. خیلی عجله کردند. فرصت به ما ندادند. آنها برای انتخابات آتی خودشان عجله داشتند. اگر آمریکائیها کمی به ما فرصت می‌دادندو حوصله به خرج می‌دادند، ما می‌توانستیم بر مخالفان داخلی خود غلبه کنیم و جنگ را به پیروزی برسانیم. مک فارلین باید صبر و حوصله بیشتری به خرج میداد.
            * مک فارلین و هیئت همراه چندروز در هتل استقلال تهران اقامت داشتند؟

- دقیقاً یادم نیست. سه تا چهار روز در ایران بودند.
            * هیئت آمریکایی چند نفر بودند؟
            - هشت نفر بودند.
            * چرا آن‌هایی را که این مذاکرات را به بن بست رساندند، افشا نمی‌کنید؟
            - نمی‌توانم. نمی‌شود. حداقل تجربه من از آن مذاکرات این است که کارهایی از این دست، که در ردیف کارهای به کلی سری هستند نباید به یک سازمان یا نهاد یا وزارت واگذار شود. ابتدا کار باید از طریق افراد مورد اعتماد پیش برود. همه جای دنیا هم کارهای به کلی سری ابتدا از طریق افراد معتمد انجام می‌گیرد و بعدها به «سیستم» واگذار می‌شود. طرح ما تمام نشده به «سیستم» وارد شد و در سیستم افراد متفاوتی وجوددارند. برخی صادق و برخی شیطان. آن شیطان‌ها کارشکنی می‌کنند. جاسوس‌ها هم معمولاً در میان شیطان‌ها پیدا می‌شوند. این کار نباید به یک سازمان وصل می‌شد. در دیپلماسی پنهان هم کارها دست یک عده نیروهای خاص امنیتی است نه دست وزارت‌خانه یا سازمان یا نهاد. نیروی مذاکره‌کننده نباید وابسته به سازمانی باشد. نباید وابسته به یک وزارتخانه باشند. نباید جوابگوی وزیر باشند. نباید کارها در سیستم پخش شود. کار که وارد سیستم شد، احتمال لو رفتنش بالا می‌رود.
            * برداشت من این است که کار از دست شما خارج شد و به سیستم وارد شد؟
            - بله.
            * چه جوری لو رفتید؟
            - وقتی پول آخرین محموله تسلیحات داده نشد، آمریکائیها و واسطه‌های آنها از جمله قربانی‌فر به مشکل برخوردند. قربانی‌فر وقتی دید پول آخرین محموله داده نمی‌شود، از طریق نامه‌نگاریها ماجرا را افشا کرد. اگر پول آخرین هواپیمای تسلیحاتی داده می‌شد، جلوی خیلی از خسارتها گرفته می‌شد. همیشه کارهای مهم، از یک کار کوچک خراب می‌شود.
            * در مذاکرات مک فارلین، از طریق آقای هاشمی رفسنجانی پیغام خاصی به آمریکائیها داده نشد؟
            - هیچ پیغام خاصی از طرف آقای رفسنجانی به آمریکائیها داده نشد. هیچ. نه من و نه کس دیگری، کس دیگری هم نبود.
            * تیم مذاکره‌کننده ایران با مک فارلین و هیئت همراه چند نفر بودند؟
            - 3 نفر. من بودم ودو نفر از سپاه.
            * آن دو نفردیگر الآن شاهد حرفهای شما هستند؟زنده هستند؟
            - بله. در قید حیات هستند.
            * اخیراً آقای سیدمحمد خامنه‌ای حرفهایی زده و علیه امام خمینی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ادعاهای کذبی را مطرح کرده است. برخی از حرفهای وی متوجه شما و تیم مذاکره‌کننده با مک فارلین هم می‌شود. جواب شما به این ادعاها چیست؟
            - من یک بار در مصاحبه بایکی از روزنامه‌ها مفصل جواب او را دادم. برخی سایت‌ها هم این مصاحبه‌ را انعکاس دادند. حرفهای این آقا ارزش دو بار جواب دادن ندارد. ارزش ندارد. عقده‌گشایی کرده است. مخصوصاً نسبت به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی عقده‌گشایی کرده است. ناراحتی این آقا، از جاهای دیگر است.
            * آن دو نفر سپاهی که در مذاکرات مک فارلین جزو هیئت ایرانی بودند، شاهد و سند خوبی می‌توانند باشند برای ادعاهای آقای سیدمحمد خامنه‌ای. چرا به این دو نفر نمی‌گوئید بیایند مصاحبه کنند و پاسخگوی این ادعاهای کذب باشند؟
            - آنها کاملاً در جریان واقعیت‌ها هستند. اما نمی‌دانم چرا نمی‌آیند مصاحبه کنند.
            * الآن این دو نفر کجا هستند؟
            - مشغول به کار هستند. یکی از آنها در سپاه نیست.
            * کجاست؟
            - شاید راضی نباشد، من بگویم کجاست؟
            * منظور من این است شغل آزاد دارد یا دولتی و نهادی؟
            - شغل آزاد ندارد.
            * در سپاه نیست؟
            - یکی از آنها هنوز هم در سپاه است. دومی در سپاه نیست.
            * چرا نمی‌آیند شهادت بدهند؟
            - نمی‌دانم. ضمن اینکه مگر کسی بخواهد پیغام به آمریکائیها بدهد از طریق من یا آن دو نفر همراه من پیغام می‌دهد؟ این ادعاها کاملاً کودکانه است. هیچ عقل سلیمی این حرفها را نمی‌پذیرد.
            * پایان مذاکرات شما با مک فارلین چه تاریخی بود؟
            - ما تا پلکان هواپیما با اینها بودیم. تاریخ...
            * باتوجه به سابقه‌ای که دارید، امروز با خیلی از نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و سیاسی و نیز دیپلماتها و نظامیان در ارتباط هستید. امروز در بحث‌ها و درددل‌هایتان با آنها افسوس آن دوران خورده نمی‌شود؟
            - خیلی... خیلی... الآن همان دو نفری که با ما در مذاکرات حضورداشتند، ناراحت هستند. یکی از فرماندهان جنگ به من می‌گفت: ما متخصص از دست دادن فرصت‌ها هستیم. آقای هاشمی هم همیشه از این کار ما و نیروهای سپاه تقدیر کرد و می‌کند.
            * در مذاکراتتان با آقای هاشمی رفسنجانی، ایشان به کارشکنی و یا افراد خاصی اشاره نمی‌کنند؟
            - آقای هاشمی همیشه ناراحت است که چرا اجازه ندادند مذاکرات به نتیجه برسد و جنگ به پیروزی برسد، اما اسمی از افراد نمی‌برند.
            * ماجرای مک فارلین از تماس «قربانی‌فر» باما کلید خورد. درخواست اولیه آمریکائیها از طریق قربانی‌فر این بود که وساطت کنیم تا گروگان‌های آمریکایی در لبنان آزاد شوند.
            * اینکه گفته می‌شود قربانی‌فر مامور ساواک بوده، کاملاً‌ غلط است. حد قربانی‌فر بالاتر از این بود که مامور حقوق‌بگیر ساواک باشد، ممکن است با ساواک رابطه داشته اما مدیر عامل یک شرکت بسیار عظیم حمل و نقل بین‌المللی بود
            * کسانی که موجب قطع ارتباط با قربانی‌فر و آمریکائیها شدند، می‌خواستند کار پیش نرود و با این کار خیلی به جنگ ضربه زدند
            * موشک‌های هاگ که در معامله با قربانی‌فر و آمریکائیها گرفتیم و وارد ایران کردیم، باعث پیروزی ما در عملیات فاو شد
            * حضرت امام(ره) از طریق حاج سید احمد خمینی وشرکت ایشان در جلسات سران قوا در جریان مذاکرات با مک فارلین قرار داشتند
            * بعضی از مسئولین آن زمان بویژه مسئولین نظامی نمی‌توانستند باور کنند که جنگ دارد با پیروزی ایران تمام می‌شود
            * عده‌ای منافعشان در ادامه جنگ بود، آنها قدرت و ثروت خودشان را در ادامه جنگ می‌دیدند و می‌خواستند از جنگ، خون شهدا و دردهای جانبازان و خانواده‌های آنان پلی برای رسیدن به قدرت و ثروت درست بکنند. در حال حاضر این حرف‌ها بهتر فهمیده می‌شود
            * در مذاکرات با مک فارلین از طریق آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هیچ پیغام خاصی به آمریکائیها داده نشد. هیچ. نه من و نه کس دیگری
            * این ادعاها که کسی بخواهد به آمریکائیها پیغام بدهد، ادعای کودکانه‌ای است، هیچ عقل سلیمی این حرف‌ها را نمی‌پذیرد.
            1717
            tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

در خبر مک فارلین اعتراف کرده که چطور ایران امریکا علیه حکومت عراق متحد بودند در واقع چیزی که سنیهای عراق بهش معترفند که ایران و غرب در مواجهه با اهل سنت متحدند ..و اینکه میگویند ما در جنگ با غرب و همه جهان جنگیدیم توهمی است که فقط بعضی داخلیها خریدارشان هستند
              علت پیروز یدر فاو ...نه شجاعت و ایثار بلکه سلاحههای ساخت امریکا بوده است
              tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

پاپ:‌ نیازی به زاد و ولد کردن مثل خرگوش نیست

پاپ هنگام بازگشت از فیلیپین در هواپیما با خبرنگاران صحبت می کرد
                پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان می گوید که لازم نیست پیروان کلیسا مثل "خرگوش" زاد و ولد کنند اما در عوض باید پدر و مادرهایی "مسئول" باشند.
                پاپ فرانسیس هنگام بازگشت از فیلیپین اظهار نظر می کرد، سفری که در آن شاهد کودکان سابق خیابانی بود که والدینشان به خاطر بی بضاعتی آنها را رها کرده بودند.
                او با موضع گیری سخت علیه شیوه های مصنوعی منع بارداری گفت که زندگی "بخشی از آیین مقدس ازدواج است."
                اما او اضافه کرد که کارشناسان جمعیت سه کودک در هر خانواده را توصیه می کنند.
                پاپ فرانسیس هفته پیش هم با اظهاراتش موجب حیرت شده بود، زمانی که پس از کشتار در نشریه شارلی ابدو در پاریس گفت که تحریک دیگران با توهین به مذهب آنها اشتباه است.
                او به شوخی به خبرنگاران گفت که اگر کسی ''به مادرش دشنام دهد'' باید انتظار کتک را داشته باشد، اما ضمنا گفت که از آزادی بیان دفاع می کند.
                'شیوه بیانم را ببخشید'
                هنگام بازگشت پاپ از فیلیپین به رم در روز دوشنبه خبرنگاران از او پرسیدند که پاسخش به خانواده های فقیری که بیش از توان مالی خود بچه دارند چون کلیسا شیوه های جلوگیری از بارداری را منع می کند چیست.
                او در جوابی غافلگیرکننده گفت: "با عرض پوزش از این شیوه بیان، اما بعضی مردم فکر می کنند که برای آنکه کاتولیک های خوبی باشند باید مثل خرگوش زاد و ولد کنند. نه والدین بودن یعنی مسئول بودن. بحثی در این نیست."
                پاپ گفت براساس آموزه های کلیسا راه های مجاز زیادی برای خانواده ها وجود دارد تا همان تعدادی که بچه می خواهند به دنیا آورند.
                با این حال او افزود که در فقیرترین خانواده ها،‌ فرزند گنجی برای مادر و پدر است.
                او گفت که عقاید لیبرالیسم غربی در زمینه کنترل تولد و حقوق همجنسگرایان بیش از پیش توسط گروه ها، موسسات یا کشورهای غربی به عنوان شرطی برای کمک های توسعه اعمال می شود.
                پاپ گفت: "هر ملتی از حق حفظ هویتش بدون آنکه در معرض استعمار عقیدتی قرار گیرد برخوردار است."
                پاپ در سفر فیلیپین از آموزه سنتی واتیکان در مخالفت با پیشگیری مصنوعی از بارداری دفاع کرد.
                بنابه تخمین ها روز یکشنبه شش میلیون نفر در یک مراسم عشای ربانی به رهبری پاپ در مانیل شرکت کردند.
                tom cruise in face book

نظر

• parvaz
                  عضو فعال
                  • Feb 2010
                  • 555

پاپ:‌ نیازی به زاد و ولد کردن مثل خرگوش نیست

پاپ هنگام بازگشت از فیلیپین در هواپیما با خبرنگاران صحبت می کرد
                  پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان می گوید که لازم نیست پیروان کلیسا مثل "خرگوش" زاد و ولد کنند اما در عوض باید پدر و مادرهایی "مسئول" باشند.
                  پاپ فرانسیس هنگام بازگشت از فیلیپین اظهار نظر می کرد، سفری که در آن شاهد کودکان سابق خیابانی بود که والدینشان به خاطر بی بضاعتی آنها را رها کرده بودند.
                  او با موضع گیری سخت علیه شیوه های مصنوعی منع بارداری گفت که زندگی "بخشی از آیین مقدس ازدواج است."
                  اما او اضافه کرد که کارشناسان جمعیت سه کودک در هر خانواده را توصیه می کنند.
                  پاپ فرانسیس هفته پیش هم با اظهاراتش موجب حیرت شده بود، زمانی که پس از کشتار در نشریه شارلی ابدو در پاریس گفت که تحریک دیگران با توهین به مذهب آنها اشتباه است.
                  او به شوخی به خبرنگاران گفت که اگر کسی ''به مادرش دشنام دهد'' باید انتظار کتک را داشته باشد، اما ضمنا گفت که از آزادی بیان دفاع می کند.
                  'شیوه بیانم را ببخشید'
                  هنگام بازگشت پاپ از فیلیپین به رم در روز دوشنبه خبرنگاران از او پرسیدند که پاسخش به خانواده های فقیری که بیش از توان مالی خود بچه دارند چون کلیسا شیوه های جلوگیری از بارداری را منع می کند چیست.
                  او در جوابی غافلگیرکننده گفت: "با عرض پوزش از این شیوه بیان، اما بعضی مردم فکر می کنند که برای آنکه کاتولیک های خوبی باشند باید مثل خرگوش زاد و ولد کنند. نه والدین بودن یعنی مسئول بودن. بحثی در این نیست."
                  پاپ گفت براساس آموزه های کلیسا راه های مجاز زیادی برای خانواده ها وجود دارد تا همان تعدادی که بچه می خواهند به دنیا آورند.
                  با این حال او افزود که در فقیرترین خانواده ها،‌ فرزند گنجی برای مادر و پدر است.
                  او گفت که عقاید لیبرالیسم غربی در زمینه کنترل تولد و حقوق همجنسگرایان بیش از پیش توسط گروه ها، موسسات یا کشورهای غربی به عنوان شرطی برای کمک های توسعه اعمال می شود.
                  پاپ گفت: "هر ملتی از حق حفظ هویتش بدون آنکه در معرض استعمار عقیدتی قرار گیرد برخوردار است."
                  پاپ در سفر فیلیپین از آموزه سنتی واتیکان در مخالفت با پیشگیری مصنوعی از بارداری دفاع کرد.
                  بنابه تخمین ها روز یکشنبه شش میلیون نفر در یک مراسم عشای ربانی به رهبری پاپ در مانیل شرکت کردند.
                  عقل گرایی غربیها رو دینشون تاثیر گذاشته بعد سالها . ببین ما کجای کاریم که موضوع کاملا بر عکس

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                    عقل گرایی غربیها رو دینشون تاثیر گذاشته بعد سالها . ببین ما کجای کاریم که موضوع کاملا بر عکس
                    شما انجیل بخوانید یا اگر در قرون وسط یکسی میخواند هیچوقت کارهای پاپ ان قرون را نمیکرد....
                    هیچوقت عیسی نگفته من به زیادی امتم افتخار میکنم...یا انواع دیگر...
                    یک کتابی ایت الله سید حسین حسینی تهرانی دارد چاپ قم به عنوان کاهش جمعیت ضربه سنگین بر پیکر اسلام...در ان احادیث و ایات قران که پیشگیری را منع میداند و افزایش جمعیت را مقبول و کاهش جمعیت به دلیل ترس از مسایل اقتصادی را بی ایمانی...رد میکند...
                    ایت الله تهرانی که فکر کنم از بزرگترین شاگردان طباطبایی نیز هست فقط حکم خدا و احادیث را بیان میکند..و او تقصیری ندارد ...
                    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی خود از رشد اقتصاد جهان را تعدیل کرد
                      رکود اقتصادی جهانی دامنگیر چین شده است. رشد اقتصادی چین در سال گذشته از میزان پیش‌بینی شده پایین‌تر بوده است. بنا بر تازه‌ترین گزارش صندوق بین‌المللی پول، اقتصاد حوزه یورو و روسیه نیز کمتر از انتظار رشد خواهد کرد.

رشد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۱۵ میلادی کندتر از آن چیزی خواهد بود، که انتظارش می‌رفت. صندوق بین‌المللی پول (IMF) پیش‌بینی خود برای رشد اقتصاد جهانی را به ۵ / ۳ درصد تعدیل کرد. این رقم نسبت به پیش‌بینی قبلی این سازمان ۳ / ۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

دلیل این کاهش، چشم‌انداز ضعیف اقتصادی در چین، روسیه، ژاپن و در حوزه مالی یورو بیان شده است. در هنگام ارائه این گزارش جدید در پکن، عنوان شد که علی‌رغم کاهش قیمت جهانی نفت که برای رشد اقتصادی بسیاری از کشورها مفید است، رشد اقتصادی جهان در سال‌های آینده با مشکل مواجه خواهد بود. این سازمان اعلام کرده است که سرمایه‌گذاری ضعیف در سطح جهانی، یکی از اصلی‌ترین موانع رشد اقتصادی جهان در سال‌های آینده به شمار می‌آید.

به گفته‌ی کارشناسان اقتصادی، رکود و تورم پایین، همچنان دلایل اصلی نگرانی برای رشد اقتصادی در ژاپن و حوزه مالی یورو هستند.

آمریکا تنها کشور صنعتی در جهان است که پیش‌بینی رشد اقتصادی در آن به دلیل تقاضای بالای داخلی، برای سال ۲۰۱۵ با ۵ / ۰ افزایش به ۶ / ۳ درصد تصحیح شده است.

کندی رشد اقتصادی بی‌سابقه در چین

رشد اقتصادی در چین از ۲۴ سال گذشته تا کنون چنین کُند نبوده است. در این کشور رشد اقتصادی در سال ۲۰۱۴ برابر با ۴ / ۷ درصد بود. این در حالی است که چین رشد مثبت ۵ / ۷ درصدی را برای سال ۲۰۱۴ پیش‌بینی کرده بود. کندی رشد اقتصادی در چین در سال گذشته و ادامه آن بر اساس پیش‌بینی‌‌ها برای سال آینده، پس از سال ۱۹۹۰ تا کنون بی‌سابقه بوده است. چین یک سال پس از سرکوب خونین جنبش دموکراسی‌خواهی تحریم‌های اقتصادی بین‌المللی سنگینی را تجربه کرد. پیش‌بینی‌ها حاکی از آن‌اند که این کاهش در سال جاری میلادی هم ادامه خواهد داشت و رشد اقتصادی این کشور به ۸ / ۶ درصد خواهد رسید. این پیش‌بینی نسبت به پیش‌بینی‌های ماه اکتبر ۲۰۱۴ کاهشی ۳ / ۰ درصدی را نشان می‌دهد.

بنا بر گفته‌های یورگ ووتکه، رئیس اتاق بازرگانی اروپا در چین، رشد اقتصادی ضعیف چین بر اقتصاد اروپا و آلمان هم بی‌تاثیر نخواهد بود. به اعتقاد ووتکه، انتظارات اروپا از رشد اقتصادی چین باید تصحیح شود و صادرات اروپا به چین هم باید در چارچوب این انتظارِ تصحیح‌شده باشد.

کاهش رشد اقتصادی جهانی، صادرکنندگان چین را به دردسر انداخته است. از سوی دیگر چین با افت تقاضا در بازارهای داخلی و کاهش رونق بازار مسکن روبروست.

پیش‌بینی‌ها برای حوزه مالی یورو

صندوق بین‌المللی پول رشد اقتصادی آلمان در سال جاری را تنها ۳ / ۱ درصد و برای سال آینده ۵ / ۱ درصد پیش‌بینی کرده است. این میزان کاهشی ۲ / ۰ درصدی برای سال جاری و ۳ / ۰ درصدی برای سال آینده را نشان می‌دهد.
                      پیش‌بینی رشد اقتصادی حوزه مالی یورو ۲ / ۰ تا ۲ / ۱ درصد تعدیل شده است. رشد اقتصادی این حوزه در سال آینده ۴ / ۱ درصد خواهد بود که کاهشی ۳ / ۰ درصدی را نشان می‌دهد.

پیش‌بینی کاهش رشد اقتصادی ناگهانی و پیوسته برای روسیه

در گزارش تازه صندوق بین‌المللی پول، از چشم‌انداز رشد اقتصادی روسیه به نحو چشم‌گیری کاسته شده است. اقتصاد روسیه به دلایلی چون کاهش درآمدهای حاصل از صادرات نفت و تنش‌های سیاسی در سال جاری ۰ / ۳ درصد کاهش خواهد یافت. بر پایه پیش‌بینی‌های صندوق بین‌المللی پول، در سال آینده نیز این کاهش ادامه خواهد یافت.
                      صندوق بین‌المللی پول خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در ساختارهای زیربنایی در بسیاری از حوزه‌های مالی در جهان شده است.
                      tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

کاهش نفت بیشتر تثبیت میشود...
                        در بین کشورها فقط امرکیا رشدش مثصبت است
                        سرمایه های جهانی جایی بجز امرکیا ندارد

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی خود از رشد اقتصاد جهان را تعدیل کرد
                        رکود اقتصادی جهانی دامنگیر چین شده است. رشد اقتصادی چین در سال گذشته از میزان پیش‌بینی شده پایین‌تر بوده است. بنا بر تازه‌ترین گزارش صندوق بین‌المللی پول، اقتصاد حوزه یورو و روسیه نیز کمتر از انتظار رشد خواهد کرد.

رشد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۱۵ میلادی کندتر از آن چیزی خواهد بود، که انتظارش می‌رفت. صندوق بین‌المللی پول (IMF) پیش‌بینی خود برای رشد اقتصاد جهانی را به ۵ / ۳ درصد تعدیل کرد. این رقم نسبت به پیش‌بینی قبلی این سازمان ۳ / ۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

دلیل این کاهش، چشم‌انداز ضعیف اقتصادی در چین، روسیه، ژاپن و در حوزه مالی یورو بیان شده است. در هنگام ارائه این گزارش جدید در پکن، عنوان شد که علی‌رغم کاهش قیمت جهانی نفت که برای رشد اقتصادی بسیاری از کشورها مفید است، رشد اقتصادی جهان در سال‌های آینده با مشکل مواجه خواهد بود. این سازمان اعلام کرده است که سرمایه‌گذاری ضعیف در سطح جهانی، یکی از اصلی‌ترین موانع رشد اقتصادی جهان در سال‌های آینده به شمار می‌آید.

به گفته‌ی کارشناسان اقتصادی، رکود و تورم پایین، همچنان دلایل اصلی نگرانی برای رشد اقتصادی در ژاپن و حوزه مالی یورو هستند.

آمریکا تنها کشور صنعتی در جهان است که پیش‌بینی رشد اقتصادی در آن به دلیل تقاضای بالای داخلی، برای سال ۲۰۱۵ با ۵ / ۰ افزایش به ۶ / ۳ درصد تصحیح شده است.

کندی رشد اقتصادی بی‌سابقه در چین

رشد اقتصادی در چین از ۲۴ سال گذشته تا کنون چنین کُند نبوده است. در این کشور رشد اقتصادی در سال ۲۰۱۴ برابر با ۴ / ۷ درصد بود. این در حالی است که چین رشد مثبت ۵ / ۷ درصدی را برای سال ۲۰۱۴ پیش‌بینی کرده بود. کندی رشد اقتصادی در چین در سال گذشته و ادامه آن بر اساس پیش‌بینی‌‌ها برای سال آینده، پس از سال ۱۹۹۰ تا کنون بی‌سابقه بوده است. چین یک سال پس از سرکوب خونین جنبش دموکراسی‌خواهی تحریم‌های اقتصادی بین‌المللی سنگینی را تجربه کرد. پیش‌بینی‌ها حاکی از آن‌اند که این کاهش در سال جاری میلادی هم ادامه خواهد داشت و رشد اقتصادی این کشور به ۸ / ۶ درصد خواهد رسید. این پیش‌بینی نسبت به پیش‌بینی‌های ماه اکتبر ۲۰۱۴ کاهشی ۳ / ۰ درصدی را نشان می‌دهد.

بنا بر گفته‌های یورگ ووتکه، رئیس اتاق بازرگانی اروپا در چین، رشد اقتصادی ضعیف چین بر اقتصاد اروپا و آلمان هم بی‌تاثیر نخواهد بود. به اعتقاد ووتکه، انتظارات اروپا از رشد اقتصادی چین باید تصحیح شود و صادرات اروپا به چین هم باید در چارچوب این انتظارِ تصحیح‌شده باشد.

کاهش رشد اقتصادی جهانی، صادرکنندگان چین را به دردسر انداخته است. از سوی دیگر چین با افت تقاضا در بازارهای داخلی و کاهش رونق بازار مسکن روبروست.

پیش‌بینی‌ها برای حوزه مالی یورو

صندوق بین‌المللی پول رشد اقتصادی آلمان در سال جاری را تنها ۳ / ۱ درصد و برای سال آینده ۵ / ۱ درصد پیش‌بینی کرده است. این میزان کاهشی ۲ / ۰ درصدی برای سال جاری و ۳ / ۰ درصدی برای سال آینده را نشان می‌دهد.
                        پیش‌بینی رشد اقتصادی حوزه مالی یورو ۲ / ۰ تا ۲ / ۱ درصد تعدیل شده است. رشد اقتصادی این حوزه در سال آینده ۴ / ۱ درصد خواهد بود که کاهشی ۳ / ۰ درصدی را نشان می‌دهد.

پیش‌بینی کاهش رشد اقتصادی ناگهانی و پیوسته برای روسیه

در گزارش تازه صندوق بین‌المللی پول، از چشم‌انداز رشد اقتصادی روسیه به نحو چشم‌گیری کاسته شده است. اقتصاد روسیه به دلایلی چون کاهش درآمدهای حاصل از صادرات نفت و تنش‌های سیاسی در سال جاری ۰ / ۳ درصد کاهش خواهد یافت. بر پایه پیش‌بینی‌های صندوق بین‌المللی پول، در سال آینده نیز این کاهش ادامه خواهد یافت.
                        صندوق بین‌المللی پول خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در ساختارهای زیربنایی در بسیاری از حوزه‌های مالی در جهان شده است.
                        tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

خیلی ریز همه چیز را بررسی کرده و نوشتند
                          حتی باز ساز ی افغانتسان را جدا کردند.....
                          جالبتر این است طبق قانونی منع گسترش1968 ایران حق غنی ساز ی مطلق ندارد....
                          در واقع اولتیماتوم تحقیر کننده ای است
                          در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
                          [SIZE=3][COLOR="#B22222"]...................
                          متن کامل پيش نويس «قانون 2015 عاري سازي ايران از سلاح هسته اي» در سناي آمريکا
                          بخش 301 . استثنا برای بازسازی افغانستان.

بخش 302 . استثنا برای محدودیت های واردات.

ب............
                          (4) دولت ایران یک حق مطلق یا مسلم برای غنی سازی و ظرفیت ها و فناوری های بازفراوری بر اساس پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای ، که در اول ژوئیه 1968 در واشنگتن ، لندن و مسکو به امضا رسید و در 5 مارس 1970 به اجرا درآمد (و عموما «پیمان منع گسترش هسته ای» نیز نامیده می شود) ندارد؛

.............
                          (7) آمریکا باید به اعمال تحریم ها علیه دولت ایران و اشخاص ایرانی به سبب

- (A) نقض مستمر حقوق بشر ؛ و

(B) اقداماتش در حمایت از رژیم بشار اسد در سوریه ادامه دهد ؛ و

.......
                          http://www.irannuc.ir/content/2480
                          آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/01/20, 16:31.
                          tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

دستگیری ۲۰ نفر در یک "مهمانی مختلط" در آمل
                            چند روز پس از دستگیری ۸۴ نفر به جرم شرکت در مهمانی مختلط در مشهد، این بار ۲۰ دختر و پسر در یک مهمانی شبانه در شهرستان آمل توسط نیروهای امنیتی سپاه بازداشت شدند.
                            tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

بازگشایی سفارت آمریکا در کوبا بررسی می‌شود
                              5 ساعت پیش
                              به اشتراک گذاری

هیات پارلمانی آمریکا نحوه کاهش تحریم‌های تجاری را با مقامات کوبایی بررسی کرده است
                              در حالیکه آمریکا امکان بازگشایی سفارت خود در کوبا را بررسی می‌کند، هیاتی از اعضای کنگره ایالات متحده برای گفتگو پیرامون از سرگیری روابط تجاری با کوبا به آن کشور سفر کرده است.
                              این هیات از شش تن از اعضای دموکرات کنگره آمریکا تشکیل یافته و هدف از سفر آن به هاوانا، پایتخت کوبا، گفتگو با مقامات آن کشور پیرامون نحوه کاهش تحریم‌های اقتصادی ایالات متحده اعلام شده است. اعضای هیات با برونو رودریگز، وزیر خارجه کوبا، تعدادی از مخالفان حکومت این کشور و همچنین یک مقام ارشد کلیسای کاتولیک در کوبا دیدار و گفتگو کرده‌اند.
                              لغو تحریم های تجاری علیه کوبا مستلزم تصویب کنگره آمریکاست اما حزب جمهوریخواه دارای اکثریت در سنا و مجلس نمایندگان کنگره آمریکاست و شماری از نمایندگان این حزب، و همچنین برخی نمایندگان کنگره از حزب دموکرات، با تصمیم رئیس جمهوری برای خاتمه دادن به تحریم اقتصادی کوبا مخالف هستند.
                              سابقه تحریم‌های آمریکا علیه کوبا به سال ١٩٦٠، حدود دو سال پس از روی کار آمدن حکومت فیدل کاسترو در آن کشور باز می‌گردد که در ابتدا شامل فروش کالاهای آمریکایی به استثنای مواد غذایی و دارو بود. در سال ١٩٦٢ و همزمان با روابط نزدیک‌تر کوبا و شوروی، این تحریم‌ها گسترده‌تر شد.
                              در سال‌های بعد، دولت و کنگره آمریکا با متهم کردن حکومت کوبا به نقض آزادی و حقوق بشر در آن کشور، مصوبات دیگری در زمینه گسترش و اعمال شدیدتر تحریم تجاری را به اجرا گذاشتند و پایان دادن به این تحریم‌ها مستلزم مصوبات جدید در لغو آنهاست.

از سرگیری روابط با آمریکا به رفع معضلات اقتصادی کوبا کمک خواهد کرد
                              البته تحریم آمریکا صرفا به شکل یکجانبه اعمال شده و آمریکا در این مدت موانعی بر سر راه روابط تجاری کوبا و کشورهای دیگر ایجاد نکرده و کوبا از سال ١٩٩٢ به عضویت سازمان تجارت جهانی در آمده است.
                              در ماه گذشته میلادی، باراک اوباما و رائول کاسترو، رئیسان جمهوری آمریکا و کوبا، اعلام کردند که در نظر دارند به بیش از نیم قرن قطع ارتباط بین دو کشور خاتمه دهند و در راستای لغو ممنوعیت مسافرت شهروندان آمریکایی و کوبایی و تحریم‌های تجاری اقدام کنند. اخیرا دولت کوبا به منظور نشان دادن حسن نیت خود، پنجاه و سه زندانی سیاسی را به درخواست آمریکا آزاد کرد.
                              پس از اعلام تصمیم رئیسان جمهوری دو کشور، رسانه‌های خبری از استقبال مردم کوبا از بازسازی روابط با آمریکا خبر دادند اما در ایالات متحده، بعضی گروه‌های مهاجر کوبایی و شماری از سیاستمداران و فعالان سیاسی آمریکایی به شدت با این تصمیم مخالفت ورزیدند و باراک اوباما را به همسویی با رهبران کوبا متهم کردند.

رائول کاسترو و باراک اوباما بر عزم خود حل و فصل اختلافات تاکید داشته‌اند
                              قرار است روز سه‌شنبه، باراک اوباما به منظور توجیه سیاست‌های مختلف دولت خود با رهبران کنگره آمریکا دیدار کند و انتظار می‌رود خاتمه دادن به تحریم کوبا نیز از جمله موضوعاتی باشد که وی بر آن تاکید خواهد ورزید.
                              سفر هیات پارلمانی آمریکا به کوبا در آستانه دیدار روبرتا جیکوبسون، دستیار وزارت خارجه ایالات به هاوانا صورت می‌گیرد. خانم جیکوبسون روز چهارشنبه عازم کوبا می‌شود و در این سفر با ژوزفینا ویدال، مسئول امور ایالات متحده در وزارت خارجه کوبا، در باره اختلافات موجود بین دو کشور گفتگو خواهد کرد. شرایط بازگشایی سفارت ایالات متحده در هاوانا از جمله آزادی رفت و آمد دپیلمات‌های آمریکایی در آن کشور نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
                              روابط دیپلماتیک دو کشور از سال ١٩٦١ قطع بوده و مقامات وزارت خارجه آمریکا کوشیده‌اند از ایجاد "انتظارات بیش از اندازه" در مورد این سفر جلوگیری کنند و تاکید داشته‌اند که نباید توقع داشت اختلافات متعدد دو کشور طی یک دیدار حل و فصل شود.
                              tom cruise in face book

نظر

• ehsangh61
                                عضو عادی
                                • Mar 2014
                                • 149

دستگیری ۲۰ نفر در یک "مهمانی مختلط" در آمل
                                چند روز پس از دستگیری ۸۴ نفر به جرم شرکت در مهمانی مختلط در مشهد، این بار ۲۰ دختر و پسر در یک مهمانی شبانه در شهرستان آمل توسط نیروهای امنیتی سپاه بازداشت شدند.
                                جالب است تمام اینها را سپاه تازگی وارد می شود؛ از مشهد تا آمل
                                دو حالت به نظرم بیشتر نیست، یا برخورد با این گونه مسایل از نیزوی افتصاحی به برادران واگذار شده است
                                و یا براردران با کنترلی که بر شبکه ارتباطات دارند اینها را می توانند شناسایی نمایند.

نظر

در حال کار...
                                X