پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران
این شمایید که برای عربها دم تکان می دهید..و ژن عرب در ذاتتان شده است برای رفتن به عربتسان در صف هستید اسامیتان عرب است خلیج پارس را برای اینکه عربها پ ندارند فارس کردید
افتخار ما این است که عده ای گاگول ای دیهای ما را بستند ..این باعث افتخار است
اصلا من100درصد از روی نادر علی کپی میکنم کی چی...:D
تازه تو کجا بودی انموقع که من میگفتم یک قطره میعانات گاز یاز پارس جنوب ی در نخواهد امد و نادر علی از رشد صدرا میگفت...انهم سال89:Dقرار دادهای صدرا را نوشتم موریانه میخورد و بجز کلمه تحریم باقی نمی ماند....
هیچ پستی نمیتوانی در این زمینه نفت پیدا کنی که نادر خان زودتر از من نوشته باشد...انوقت چطور کپی کرده باشم..این جدیدیها چون امارش را می نویسد می گذارم تا اثبات پیش بینهای قبلیم باشد و گرنه ما از20سال قبل می دانستیم نفت شل چیست...:D
اما بعد گفتم تکذیبیه سلیمانی را پیدا کن بیاور
همانند ان ادعای دروغینت اینهم یعنی کپی سازی ادعایی کذب است هرچند خودش افتخار است ادم از دست بزرگان کپی کند نه فالس نیوز و...
در تعجبم در عقل کودنت چطور نرسیده بگویی انچه سیاسی نوشتم کپی زیبا کلام است...:D
در اصل توسط امام قلی خان پست شده است
View Post
افتخار ما این است که عده ای گاگول ای دیهای ما را بستند ..این باعث افتخار است
اصلا من100درصد از روی نادر علی کپی میکنم کی چی...:D
تازه تو کجا بودی انموقع که من میگفتم یک قطره میعانات گاز یاز پارس جنوب ی در نخواهد امد و نادر علی از رشد صدرا میگفت...انهم سال89:Dقرار دادهای صدرا را نوشتم موریانه میخورد و بجز کلمه تحریم باقی نمی ماند....
هیچ پستی نمیتوانی در این زمینه نفت پیدا کنی که نادر خان زودتر از من نوشته باشد...انوقت چطور کپی کرده باشم..این جدیدیها چون امارش را می نویسد می گذارم تا اثبات پیش بینهای قبلیم باشد و گرنه ما از20سال قبل می دانستیم نفت شل چیست...:D
اما بعد گفتم تکذیبیه سلیمانی را پیدا کن بیاور
همانند ان ادعای دروغینت اینهم یعنی کپی سازی ادعایی کذب است هرچند خودش افتخار است ادم از دست بزرگان کپی کند نه فالس نیوز و...
در تعجبم در عقل کودنت چطور نرسیده بگویی انچه سیاسی نوشتم کپی زیبا کلام است...:D
نظر