جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    مردم ببینند چطوری برای آمریکا دم تکان میدهی و بی ادب هستی.برو ذات خبیثت را درست کن. تو مغرضی و عامدانه ملت را تحقیرمیکنی و بعضی گولخورها فکر میکنند تو از خیر یا روشنفکری اینها را مینویسی. وگرنه آدم روشنفکر برای عربستانو عربها له له نمیزند.ولی تو نمیتوانی ذاتت را قایم کنی و دستت رو شده. سوادی هم نداری و فقط یابو ورت داشته که ولتر یا اراسموس یا فردریش فون هایک هستی. 90 درصد نوشته هایت کپی از روی دست کاظم نادرعلی است و گرنه تو فرق بین نفت متعارف و نامتعارف هم نمیدانستی. 10 درصد دیگر هم از اینور و اونور کپی میکنی. حداکثر یک سیکل از اکابر یالغوز آباد داشته باشی.
    این شمایید که برای عربها دم تکان می دهید..و ژن عرب در ذاتتان شده است برای رفتن به عربتسان در صف هستید اسامیتان عرب است خلیج پارس را برای اینکه عربها پ ندارند فارس کردید
    افتخار ما این است که عده ای گاگول ای دیهای ما را بستند ..این باعث افتخار است
    اصلا من100درصد از روی نادر علی کپی میکنم کی چی...:D
    تازه تو کجا بودی انموقع که من میگفتم یک قطره میعانات گاز یاز پارس جنوب ی در نخواهد امد و نادر علی از رشد صدرا میگفت...انهم سال89:Dقرار دادهای صدرا را نوشتم موریانه میخورد و بجز کلمه تحریم باقی نمی ماند....
    هیچ پستی نمیتوانی در این زمینه نفت پیدا کنی که نادر خان زودتر از من نوشته باشد...انوقت چطور کپی کرده باشم..این جدیدیها چون امارش را می نویسد می گذارم تا اثبات پیش بینهای قبلیم باشد و گرنه ما از20سال قبل می دانستیم نفت شل چیست...:D
    اما بعد گفتم تکذیبیه سلیمانی را پیدا کن بیاور
    همانند ان ادعای دروغینت اینهم یعنی کپی سازی ادعایی کذب است هرچند خودش افتخار است ادم از دست بزرگان کپی کند نه فالس نیوز و...
    در تعجبم در عقل کودنت چطور نرسیده بگویی انچه سیاسی نوشتم کپی زیبا کلام است...:D
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
      جناب تام کروز درود
      لطفا اگر وقت داشتید پاسخ دهید.

1-آیا نظامیان و سیاسیون و...که شما قایل به ناسیونالیست و وطن پرست بودن آنها هستید ،دغدغه ی اصلیشان دین و مذهب نیست؟
      آیا مذهب یک هویت فراملی و غیر ملی محسوب نمی شود؟
      اگر آری ،پس چگونه،رای به ملی گرایی و وطن پرستی شان می دهید؟

2-اگر هم اکنون که ایران در حال مذاکره و انعقاد قرار داد است ،مثله کره ی شمالی همان مسیر قبلی را ادامه دهد و به تسلیحات لازمه هم دسترسی پیدا کند،نهایت هزینه ایی که پرداخت میکند ،چیست؟
      آیا از نظر هزینه و فایده ،این حرکت به صرفه خواهد بود یا خیر؟

با تشکر
      .
      http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930212000301 نسخه چاپيارسال به دوستان
      سرلشگر صفوی در بزرگداشت عملیات بیت‌المقدس عنوان کرد
      گسترش نفوذ ایران تا مدیترانه/ مرز دفاعی ما در جنوب لبنان است

‌دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت:قدرت نفوذ ایران از محور ایران، عراق و سوریه تا مدیترانه رسیده و این سومین بار است که قدرت نفوذ ایران تا مدیترانه گسترده شده است.
      tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

اگر مذهب فرا ملی است چرا شرق تا غرب ایران تا هزاران کیلومتر...همه سنی هستند و فقط اینجا تشیع اختیار کردند؟
        اگر نظامیان دغدغه دین داشتند چرا عظیمترین حوزه جهان تشیع یعنی نجف عراق...و ایت الله خویی فتوی داد جنگیدن در خاک عراق حرام است دمشان روی کولشان نگذاشتند برگردند...انقدر ماندند تانابود شدند؟ اگر واقعا خدا دوستشان داشت حتما ازاد سازی کربلا به دست قالیباق جعفری رادان رفیقدوست و..بود نه لشگر تفنگداران امریکایی...خداوند عاقل است و میداند قدرت علم را دست چه کسی قرار دهد...:D
        tom cruise in face book

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          این شمایید که برای عربها دم تکان می دهید..و ژن عرب در ذاتتان شده است برای رفتن به عربتسان در صف هستید اسامیتان عرب است خلیج پارس را برای اینکه عربها پ ندارند فارس کردید
          تازه تو کجا بودی انموقع که من میگفتم یک قطره میعانات گاز یاز پارس جنوب ی در نخواهد امد و نادر علی از رشد صدرا میگفت...انهم سال89:Dقرار دادهای صدرا را نوشتم موریانه میخورد و بجز کلمه تحریم باقی نمی ماند....
          هیچ پستی نمیتوانی در این زمینه نفت پیدا کنی که نادر خان زودتر از من نوشته باشد...انوقت چطور کپی کرده باشم..این جدیدیها چون امارش را می نویسد می گذارم تا اثبات پیش بینهای قبلیم باشد و گرنه ما از20سال قبل می دانستیم نفت شل چیست...:D
          همانند ان ادعای دروغینت اینهم یعنی کپی سازی ادعایی کذب است هرچند خودش افتخار است ادم از دست بزرگان کپی کند نه فالس نیوز و...
          آقا من به شخصه شما رو خیلی دوست دارم
          خیلی خوشم میاد
          کاش تو مملکت تعداد شماها بیشتر بود
          کسایی که بی دغدغه اصل قضیه رو میگن
          دستمریزاد

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

*یونسی وزیر اطلاعات اسبق و دستیار روحانی: در همایش هویت ایرانی گفته بود: در حال حاضر عراق نه فقط حوزه تمدنی نفوذ ماست بلکه هویت، فرهنگ، مرکز و پایتخت ماست و این مسئله هم برای امروز است و هم گذشته...جغرافیای ایران و عراق غیر قابل تجزیه است و فرهنگ ما غیر قابل تفکیک است. پس ما یا باید با هم بجنگیم و یا یکی شویم!

tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

حالا سومین بار کی هست؟
              یکبار زمان کوروش ..که یهودیها را نجات داد البته خواست خدا چنین بود
              دوم زمان خسرو پرویز..که تا مصر فتح شد و مشرکین مکه که همپیمان ساسانی بودند خوشحال شدند و قران وعده داد سپاه ایران تار مار شده رومیهای مسیحی پیروز میشوند و چنین شد...

سوم بار همین بود قاسم سلیمانی در جنوب لبنان موشک میزد اسرائیل در جنگ33روزه و محمود دست نشان ده او در تهران نفی هولاکاست میکرد و در بغداد مالکی بر قدرت گذاشته بودند در سوریه اسد...و میگفتند امریکا خر شد اینجا را زااد کرد ما بلعیدیم...
              انقلابات عربی شروع شد و حزب بعث سوریه به کشتار دست زد و ماهیت جریان مقاومت عیان شد منتها هر عملی عکس العملی خلاف ا ن است
              یک دفعه از اسمان ابوبکر بغدادی بر زمین افتاد بعد زا شق القمر محمد معجزه شد و هلال شیعی دو نیم شد و از بغداد تا دمشق با خاک یکسان شد....
              مالکی سرنگون شد و بجرم اختلاس دادگاهی است و عزل شد...اسد و کشورش ویران شد و حزب الله هزاران کشته داده است...
              سرزمنیها نیل تا فرات طبق وعده الهی در کتب مقدس به فرزندان ابراهیم می رسد
              فرزندانش هم اسحاق اسماعیل هستند یعنی عرب و یهود هستند و ایرانیها هیچ جایگاهی در انجا ندارند
              tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

دلار 3400شده
                عجب
                زمانی گفتند دوران دلار گذشته ..و بی ارزش است
                شانس اوردند نفت کف را زد و صعود کرد...تازه توافق شده میلیاردها دلار ازاد ....
                tom cruise in face book

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

مردم همیشه از هرکی بیشتر تشکر میکنن دلیل نمیشود.انقالاب هم 98 درصد رای دادند.شما نبودی اگر میگفتی نده میزندندت. شلغم خان نمیگوید ما میگوید شما.بعدش هم برای عربها دم تکان میدهد.غرب دموکراسی دارد اما عربهای بیابانی که با ساطور دس میزنن را تمجید میکند شلغم کورز.جمود فکری با عقده ای ها حل نمیشود.اگه حسن نیت دارد باید خودش را اول درست کند. ازش بپرسید خودش چه مدرک دانشگاهی دارد که ندارد و چرا بیکار است اینجا و فقط به ایرانو ایرانی فحش میدهد.
                  این که رای اکثریت ممکنه اشتباه باشه بارها مشاهده شده ولی نکته مهمش اینه تا این اکثریت خودش نفهمه که چه غلطی کرده تجربه نمیشه براش.
                  مثل بچه ای که تا یه بار دستش نسوزه نمی فهمه جیزه یعنی چی
                  همین 98 درصدی که میگی تام کروز همینو میگه منتهی نیش دار میگه خوب برات جا بیفته.
                  وقتی 98 درصد به اینی که می بینیم رای دادن یعنی عقل درستی نداشتن حالا چون رک و بی پرده بهت میگه تاب تحمل ندارین.

بحث دوم تشکر به معنای موافقت 100% نیست ولی این پست های شما رو اعصاب است و کاملا اسپم. اگر جواب منطقی داری بنویس ما هم استفاده کنیم.
                  بیایی بگی شلغم کروز احترام خودت رو ضایع می کنی.

نکته بعدی این که یکی حسن نیت داره یا نه به ما ربطی نداره و شما هم قاضی القضات فضای اجتماعی نیستید.

مدرک دانشگاهی شما را هم نپرسیدیم مال ایشان را هم نمی پرسیم ملاک باید حرفی که گفته می شود و میزان حقیقتی که داخلش هست باشه.

به نظر من هر چی تو سر ایرانی بزنی کمه چون خیلی مغروره هیچ غلطی هم نکرده تو این 700 سال اخیر جز تک و توکی نخبه که اون هم از دست ما ملت عقب مونده فراری دیار غربت شدن

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

تو بعید نیست مامورباشی اینجا برای مخبری.من نه طرفدار عربها هستم نه عربستان رفته ام و نه از فارس خبر میگیرم.کسی که خودش همه را خر و گاگول فرض کند خودش رئیس همه خرهای عالم است.ادعاو دانش حاصل ضرب یکسانی دارند.بیخودی انگ اینچیزها را به من نزن.تو از جای دیگه میسوزی و عقده ای هستی من مطمئنم.آب که سربالا برود قورباغه ابوعطا میخواند.حالاکه مملکت پوکیده باید یکی مثل تو ادعای پیغمبری کند.درشهرکورها لوچها پادشاهن.برو خودت را درست کن مغرض.وگرنه در صفحهی نادرعلی دیدم پرسیدی نفت کانونشنال چیست.دروغگو هستی تو. اگر هم بیست سال است نفت شیل را میشناسی که دروغ میگویی وگرنه میدانستی که کانونشنال نیست من 60 سال است میدانم نفت غیرمتعارف چه است.تو حتی انگلیسی هم بلد نیستی.مغرض
                    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

رودل خان من سال 1971 از دانشگاه ایالتی تگزاس فوق لیسانس اکتشافات نفت گرفتم و بورس شرکت نفت بودم. من قضاوت نکردم این اما فحش میدهد.اگر میخواهید هشیار شوید بروید کتاب بخوانید.
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

ف
                        فعلا دلار ریال کاغذ پاره ات را مثل این عقاب نابود کرد از3400گذشت بد بخت..
                        همیشه نادر علی در جزئیات اعداد امار دقیقی دارد که ما نداریم ...از5نفر دیگر هم می پرسم چون با سوادند نه بوقچی مثل تو...
                        برای من این مهم بوده امریکا تولید نفتش از عربستان هم سر زده..و از نیم قرن قبل مشخص بود صدها میلیارد بشکه نفت در ذخیره دارد که در گران شدن سود ده می شود...منتها گاگولهایی مثل تو همین را ندانستند گفتند نفت250میشود.. و عربها که عقلشان ده برابر امثال توستت می دانستند و بخوبی پس انداز کردند... اینکه چکار کرده ..چطور بوده...هر کس بگوید بنویسد خوب می پرسم...نمی دانم پرسیدن جزئیات این چه اهمیتی دارد...و چه مچ گیری است
                        فعلا هم تلگرام دارد لذا خوشبختانه دیگر ما نمی بینیم از دستش...
                        امریکا نه تنها نفت دارد
                        گاز دارد
                        عقل هم دراد که شما ندارید
                        یعنی بدون نفت گاز با عقلش کافیست بتواند انرژی برق را ذخیره کند
                        انوقت باید بروید خود فروشی تایلند..
                        در شرح حالت یک ضرب المثلی میگوید با خوک کشتی نگیر چون تو را نجس کرده و او خوشحال میشود
                        فعلی بگرد دنبال یک احمقی که بتوانی سهم در پاچه اش کنی چون ظاهرا خودت اخرین احمقی بودی ان سهمها را خریدی...شب روز برای خودرو ساز بساز بفروش فحش میدهی تا مفت خوری کنی و با قمار بازی در بورس...دارایی انها را از چنگشان در بیاوری...
                        .

تو بعید نیست مامورباشی اینجا برای مخبری.من نه طرفدار عربها هستم نه عربستان رفته ام و نه از فارس خبر میگیرم.کسی که خودش همه را خر و گاگول فرض کند خودش رئیس همه خرهای عالم است.ادعاو دانش حاصل ضرب یکسانی دارند.بیخودی انگ اینچیزها را به من نزن.تو از جای دیگه میسوزی و عقده ای هستی من مطمئنم.آب که سربالا برود قورباغه ابوعطا میخواند.حالاکه مملکت پوکیده باید یکی مثل تو ادعای پیغمبری کند.درشهرکورها لوچها پادشاهن.برو خودت را درست کن مغرض.وگرنه در صفحهی نادرعلی دیدم پرسیدی نفت کانونشنال چیست.دروغگو هستی تو. اگر هم بیست سال است نفت شیل را میشناسی که دروغ میگویی وگرنه میدانستی که کانونشنال نیست من 60 سال است میدانم نفت غیرمتعارف چه است.تو حتی انگلیسی هم بلد نیستی.مغرض
                        tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

خوب سیاست ایران اقتصادش گفتم شبیه سازی ماکارونی است
                          یا شبیه ورق روی هم بچینی
                          خوب 5ساعت ساختی
                          یک دیوانه ای می اید می زند فوت میکند
                          همه اش می ریزد
                          حالا یکبار محمد رضا بسازد
                          یکبار هاشمی
                          یکبار خاتمی
                          اینده هم روحانی
                          یهو هوس میکنند انقلاب کنند جنگ کنند صدور انقلاب..
                          هوس میکنند محمود بیاورند و جنگ با اسرائیل
                          الان اگر یک بحران دیگر جهانی سال اتی مثلا بیاید
                          باز هم توم می زنند دنیا به پایانرسید
                          امریکا مثل شوروی نابود میشود
                          هیچ کس جلودار ما نسیت
                          برویم تمام خاورمیانه را بگیریم و اسرئیل را...
                          دیگر به روحانی هم نیاز نداریم
                          یک احمدی دیگر می سازیم یم اوریم...
                          منتها کمی با ادب تر
                          انقلاب یتر...
                          کشور همیشه عین موج سینوسی ننوسان میکند...
                          رشد فرهنگی جامعه هم دیون اینترنت
                          ماهواره
                          تکنولوژیهای جدید است
                          در واقع شهرهای ایران بدون نبرد تسلیم فرهنگ عالی غرب میشوند...
                          tom cruise in face book

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

فعلا دلار ریال کاغذ پاره ات را مثل این عقاب نابود کرد از3400گذشت بد بخت..
                            همیشه نادر علی در جزئیات اعداد امار دقیقی دارد که ما نداریم ...از5نفر دیگر هم می پرسم چون با سوادند نه بوقچی مثل تو...
                            برای من این مهم بوده امریکا تولید نفتش از عربستان هم سر زده..و از نیم قرن قبل مشخص بود صدها میلیارد بشکه نفت در ذخیره دارد که در گران شدن سود ده می شود...منتها گاگولهایی مثل تو همین را ندانستند گفتند نفت250میشود.. و عربها که عقلشان ده برابر امثال توستت می دانستند و بخوبی پس انداز کردند... اینکه چکار کرده ..چطور بوده...هر کس بگوید بنویسد خوب می پرسم...نمی دانم پرسیدن جزئیات این چه اهمیتی دارد...و چه مچ گیری است
                            فعلا هم تلگرام دارد لذا خوشبختانه دیگر ما نمی بینیم از دستش...
                            امریکا نه تنها نفت دارد
                            گاز دارد
                            عقل هم دراد که شما ندارید
                            یعنی بدون نفت گاز با عقلش کافیست بتواند انرژی برق را ذخیره کند
                            انوقت باید بروید خود فروشی تایلند..
                            در شرح حالت یک ضرب المثلی میگوید با خوک کشتی نگیر چون تو را نجس کرده و او خوشحال میشود
                            فعلی بگرد دنبال یک احمقی که بتوانی سهم در پاچه اش کنی چون ظاهرا خودت اخرین احمقی بودی ان سهمها را خریدی...شب روز برای خودرو ساز بساز بفروش فحش میدهی تا مفت خوری کنی و با قمار بازی در بورس...دارایی انها را از چنگشان در بیاوری...
                            .
                            DONT CAST PEARL BEFORE THE SWINE!
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

یکبار رضا شاه برداشت محمد رضا فکر کند مشکل کمبود سلاح بوده پدرش نتوانست بماند
                              بعد یهو انقلاب شد نفهمید از کجا خورد
                              بعد داخلیها امدند هرچی کرواتی بودند ریختند بیرون..بعد هم کاری کردند هیچ راهی برای نزدیکی با امریکا نباشد..و جنگ صدور انقلاب ...یهو دیدند سرمایه ها رفته دب یمالزی ....خودشان عقب ماندند..
                              گفتند غنی سازی کنیم غرب ما را بپذیرد..یهو تحریم شدند..
                              گفتند نرمش قهرمانانه کنیم از تحریم در بیاییم...یهو نفت ریخت
                              3میلیون صادرات نفت 40دلاری برابر یک میلیون صادرات نفت 120دلار دو سال قبل شد...
                              هر چاله ای در بیایند چاله ای دیگر می افتند...
                              فکر تامین انرژی بودند برای20هزار مگاوات..یهو خشکسالی امده اب ندارند...
                              و این روال ادامه دارد....
                              tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

رودل خان من سال 1971 از دانشگاه ایالتی تگزاس فوق لیسانس اکتشافات نفت گرفتم و بورس شرکت نفت بودم. من قضاوت نکردم این اما فحش میدهد.اگر میخواهید هشیار شوید بروید کتاب بخوانید.
                                یک ایدی دیگری هم بود پترولیم ای دیش بود
                                میگفت نفت ر حباب نیست...انموقع از 100ریخت 70..
                                کجاست ببیند از70شد 40

میگفت کارشناس نفتی است..
                                خداوند میگوید این کارشناسان همان خرهای حاملکتابند..حملو التورات ثم لم یحملوها
                                در یک سوگیری رفتاری هر شخصی در شرکتی باشد فکر میکند سهام ان بهتر است همان را میخرد
                                این فار غ التحصیلان هم سال1979 توهم زدند فکر کردند نفتشان مهم است انقلاب کردند الان زیرش مانده اند....
                                5سال قبل هم نفت140بود گفتند250شود بازم البته توهم زدید..اینجا تاریخ 100بارعینا تکرار میشود با همان حماقتها..منتها اعراب یکبار خر میشوند....ال سعود نیمی ازدرامدهای نفتیش پس انداز کرده..است :Dبهتر است برویدانجا چند تا مستشار بیاورید...شاید اوضاعتان روبراه شود..
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X