***ورزشکاران بورسی***
Collapse
X
-
آقای من
این ماکس را یکبار از روی صورت مبارک بردار تا
ما جمال شما را زیارت کنیم ....
نترس .... شجاع باش .... اینجا غریبه نیست ....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
-
در اصل توسط FENCER پست شده است View Postآقا برداشتم تو عکس صفحه قبلی دیگه ؛ یه اشاره ای هم به اسمم داشتم :dحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
با درخشش امون زايد
پرسپوليس 10 نفره دربي را فتح کرد
هفتاد و چهارمين دربي پايتخت به رنگ قرمز در آمد و پرسپوليس 10 نفره برابر استقلال به برتري دست يافت.
دیدار استقلال و پرسپولیس از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی در حضور بیش از ۶۵ هزار نفر آغاز شد و با نتیجه 3 بر 2 به سود پرسپولیس به پایان رسید.
بازی با برتری نسبی پرسپولیس شروع شد و این تیم دو موقعیت خوب راهم از دست داد اما استقلال رفته رفته بهتر شد و در دقیقه ۳۲ روی اشتباه علی کریمی، فریدون زندی پاس زیبایی را به میلاد میداودی داد و این بازیکن اولین گل خود در دربی را برای استقلال به ثمر رساند.
استقلال در دقیقه ۵۰ توسط فریدون زندی به گل دوم رسید. در ادامه در حالی که پرسپولیس ۱۰ نفره به بازی ادامه می داد در دقایق ۸۲ و ۸۳ توسط ایمون زائد به گل رسید تا بازی به تساوی کشیده شود. در دقیقه ۹۰+۲ ایمون زائد توانست گل سوم و پیروزی بخش پرسپولیس را به ثمر برساند.شخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
فرهاد جان آمار دقیق تر بده...
مسابقات چی هست؟ جایزه بزرگ تهران؟ (شرمنده سرچ گوگل آمار خوبی بدست نیوردم خودت باید زحمت بکشی اعتراف کنی;) )از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Postفرهاد جان آمار دقیق تر بده...
مسابقات چی هست؟ جایزه بزرگ تهران؟ (شرمنده سرچ گوگل آمار خوبی بدست نیوردم خودت باید زحمت بکشی اعتراف کنی;) )
بنده در 1/16 با شکست برابر یکی از ملی پوشان 11-15 به رتبه 11 قناعت کردم .حقیقتش به این مسابقه هم
با کمک دکتر فرزاد رسیدم بخاطر آنفولانزای شدیدی که دو روز قبل مسابقه بهش مبتلا شده بودم ، که واقعا"
بازی آخر از نظر قوای جسمانی کاملا" تخلیه شدم چون بازیی که عکساشو بالا زدم (بازی ماقبل آخرم) خیلی سنگین بود .
به هر حال بازنده خیلی حرفا میزنه :pشخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
در اصل توسط fencer پست شده است View Postعلیرضای عزیز ، مسابقات جایزه بزرگ ایران 90/12/03 ، مکان : سالن شهید کلاهدوز (فدراسیون شمشیربازی)
بنده در 1/16 با شکست برابر یکی از ملی پوشان 11-15 به رتبه 11 قناعت کردم .حقیقتش به این مسابقه هم
با کمک دکتر فرزاد رسیدم بخاطر آنفولانزای شدیدی که دو روز قبل مسابقه بهش مبتلا شده بودم ، که واقعا"
بازی آخر از نظر قوای جسمانی کاملا" تخلیه شدم چون بازیی که عکساشو بالا زدم (بازی ماقبل آخرم) خیلی سنگین بود .
به هر حال بازنده خیلی حرفا میزنه :p
اما ایشالا زودتر تو لباس تیم ملی ببینیمت برادراز ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
نظر