در اصل توسط امپراتور7 پست شده است
View Post
***ورزشکاران بورسی***
Collapse
X
-
to continue, please follow me on my page
-
فوتبال و فوتسال!!!
عشق من هستند یه زمونایی خودم حرفایی واسه گفتن داشتم!!!!
اما حالا کمتر پیش میاد دور هم جمع شیم یه دست فوتبال گل کوچیکی بزنیم!
یادش بخیر
ولی خودمونیم گله نیم متری و گل زدن عجب حالی داشت!سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
lمنکه اصولا به همه رشته ها علاقه دارم
ولی تاحالا والیبال،بسکتبال،فوتبال،فوتسال،کونگ فو،بدنسازی و...رو امتحان کردم
بنظرم همشون درجای خودشون جذابیت دارن ولی متاسفانه 6ماهی هست بدلیل درسام از ورزش فاصله گرفتم.انشالا تابستون دوباره شروع میکنموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postتاپیک انتخابی این هفته "ورزشکاران بورسی"است....آقای فینسر گفته این بخش نیازی به حضور خودش نداره و اخلاق ورزشکاری می طلبه...........<:-p<:-p<:-p<:-p<:-p<:-p<:-p<:-p
به به تاپیک ما کجا و اینجا کجا ؟!!!! خانوم مدیر لطف کردین ولی به جان خودم اینا شطرنجم بازی کنن
تو عضلاتشون اسید لاکتیک جمع میشه و تا یک ماه نمیتونن تکون بخورن چه برسه به ورزش کردن مداومشخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
اقا شما اول شفاف سازی کنید که کجا بودید ؟؟!! X-(
بعد برویم سراغ سلام و احوالپرسی و اینجور چیزها ... >:) >:)
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط fencer پست شده است View Post
به به تاپیک ما کجا و اینجا کجا ؟!!!! خانوم مدیر لطف کردین ولی به جان خودم اینا شطرنجم بازی کنن
تو عضلاتشون اسید لاکتیک جمع میشه و تا یک ماه نمیتونن تکون بخورن چه برسه به ورزش کردن مداومto continue, please follow me on my page
نظر
-
یعنی ما این همه کاربر داریم..........یعنی همه فقط پای اینترنت هستن و کسی ورزش نمی کنه.:-/l-):((...این بنده خدا فنسر میاد و دلش می گیره.........چون فردا شب تاپیک رو به بخش آزاد منتقل می کنیم.....:(:(:(:(to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام بيش از 30ساله كوهنوردي ميكنم
البته فعلا برنامه هاي زمستاني را چند ساله كنار گذاشتم وبرنامه هاي تابستاني دارم
چقدر من و شما با هم تفاهم داریم
چون آخرین باری هم که من ورزش کردم فکر کنم 30 سال پیش بوده .....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
فکر کنم خانم های سایت ما هم به جای پیاده روی و ورزش تو خونه میشین و قرص های لاغری می خورن.:d:d:d..............فعلا که کسی از بانوان عزیز نیومده اینجا.....:)):)):))to continue, please follow me on my page
نظر
نظر