<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

only spain

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        only spain
        به به
        بابک جان هم طرفدار اسپانیاست >:D<
        اسپانیا قهرمانه <:-p

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • May 2011
          • 808

من ایتالیارودرتقابل بااسپانیاپیروز می دونم به نظرم اسپانیا باسیستم 4-4-2مدرن شده ایتالیانمی تونه مقابله کنه
          ...ایتالیا توپ روبه اسپانیامیده وفضارومال خودش کرده ودرکمترین زمان ممکن باپاسهای دقیق پیرلوودروسی ومونتولیوو
          وفرارهای کاسانووبالوتلی خودش روبه دروازه اسپانیامیرسونه فقط امیدوارم دربازی فینال بالوتلی بازهم سوپرماریو
          باشه نه crazyماریو!

​ایتالیاقهرمانه!

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
            من ایتالیارودرتقابل بااسپانیاپیروز می دونم به نظرم اسپانیا باسیستم 4-4-2مدرن شده ایتالیانمی تونه مقابله کنه
            ...ایتالیا توپ روبه اسپانیامیده وفضارومال خودش کرده ودرکمترین زمان ممکن باپاسهای دقیق پیرلوودروسی ومونتولیوو
            وفرارهای کاسانووبالوتلی خودش روبه دروازه اسپانیامیرسونه فقط امیدوارم دربازی فینال بالوتلی بازهم سوپرماریو
            باشه نه crazyماریو!

​ایتالیاقهرمانه!
            انصافا جفتشونم عالی بازی می کنن یعنی آدم از دیدن بازشون لذت میبره درست مثل تیمهای ایرانی! :d

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

بقدری بازی آلمان و ایتالیا به بنده لذت داد که برام مهم نبود....که میبره....
              از رشد سطح فوتبال در اروپا لذت بردم.
              امیدوارم بازی ایتالیا و اسپانیا هم بازی خوبی باشه....ضمن اینکه هردو کشور از نظر اقتصادی
              این روزها آویزان به کشورهای منطقه یورو هستند..........

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

Viva Spain <:-p
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• eshtriki
                  کاربر فعال
                  • Mar 2012
                  • 146

نظرخواهی:آیا اسپانیا و ایتالیا فینالیستهای شایسته ای بودند؟

لطفا شرکت کنین و بگین که ایتالیا شایسته نبود
                  X-(
                  [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط eshtriki پست شده است View Post

X-(
                    آخه شایسته بود چرا دروغ بگیم!؟

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

دلبوسکه درآستانه ثبت رکوردي تاريخي بنام خود

اگر تيم ملي فوتبال اسپانيا بتواند براي دومين بار پياپي قهرمان جام ملتهاي اروپا شود ، سرمربي اين تيم يک رکورد تاريخي به نام خود ثبت خواهد کرد.

تيم اسپانيا در يورو 2008 با مربيگري لوئيس آراگونس قهرمان شد اما قهرماني دوباره اين تيم مي تواند نام ويسنته دل بوسکه را در تاريخ فوتبال جهان به يک رکورد مهم مفتخر سازد.

در اينصورت دل بوسکه 61 ساله با توجه به قهرماني تيم اسپانيا در جام جهاني 2010 ، تنها مربي خواهد بود که توانسته قهرماني جام ملتهاي اروپا ، جام جهاني و ليگ قهرمانان اروپا را فتح کند.

البته اسپانيا نيز اولين تيمي در تاريخ خواهد بود که در فتح رقابتهاي مهم بين المللي متوالي هت تريک کرده است. دل بوسکه 4 سال قبل پس از يورو 2008 هدايت تيم اسپانيا را بر عهده گرفت و رکورد ديگر او مي تواند کسب عنوان قهرماني توام جام جهاني و جام ملتهاي اروپا باشد.افتخاري که تنها هلموت شوئن آلماني با قهرماني در يورو 72 و جام جهاني 1974 کسب کرده است.

دل بوسکه قبلا موفق شده بود رئال مادريد را در سالهاي 2000 و 2002 قهرمان اروپا کند و اين تيم را در سال 2003 قهرمان ليگا کرد اما سپس برکنار شد تا کارلوس کي روش پرتغالي جايش را بگيرد.

دل بوسکه گفت :« هر کسي داستان زندگي خود را دارد و من نمي خواهم آنچه در گذشته اتفاق افتاده را به ياد بياورم. اما برکناري من از مربيگري رئال براي من بسيار دردناک بود. زيرا اگر من مربي نالايقي بودم و به اندازه کافي خوب کار نکرده بودم ، آنوقت حرفي نداشتم.»

نظر

• قاتل بروسلی
                        كاربر فعال
                        • Feb 2012
                        • 684

در اصل توسط eshtriki پست شده است View Post

X-(
                        فکر کنم اشتباه نوشتی.منظورت اسپانیا بود. ;)
                        کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                        ندایی آمد که :
                        او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

راموس:نميخواهيم بازي به پنالتي کشيدهشود

سرخيو راموس، مدافع تيم ملي اسپانيا، اظهار اميدواري کرد که سرنوشت ديدار فينال يورو 2012 در ضربات پنالتي مشخص نشود.

شاگردان دل بوسکه در ديدار نيمه نهايي مقابل پرتغال در ضربات پنالتي به پيروزي رسيدنداما راموس تاکيد کرد که نمي خواهد اين اتفاق در ديدار فينال تکرار شود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صادقانه بگويم، دوست ندارم فينال هم به پنالتي کشيده شود. ما مي خواهيم هر طور شده به پيروزي برسيم و بايد فروتن باشيم و تلاش کنيم تا اوضاع خوب پيش برود؛ در عين حال که به ايتاليا احترام مي گذاريم.

اين روزها، خاطرات قهرماني هاي گذشته در ذهن ماست. اين باعث مي شود تا براي فينال انگيزه زيادي داشته باشيم و از اينکه مردم اسپانيا چنين لحظاتي را تجربه مي کنند، احساس خوبي داريم."

راموس که در ديدار با پرتغال، پنالتي اش را با يک ضربه چيپ به گل تبديل کرد، اعلام کرد زدن ضربه پنالتي به اين شکل پاسخي به منتقدانش که او را بعد از از دست دادن پنالتي مقابل بايرن به شدت مورد انتقاد قرار دادند، نبود.

حرف هاي زيادي زده شد و اين مسئله غرور من را جريحه دار کرد. اما من آن پنالتي را به دليل خاصي چيپ نزدم. تنها به اين دليل بود که به خودم اطمينان داشتم.

آدم هايي زيادي منتظر بودند تا من آن پنالتي را از دست بدهم اما اين مسئله تاثيري روي من نداشت."

او همچنين در مورد آندره آ پيرلو، ستاره ايتاليا گفت:" او بازيکن يگانه اي است؛ يکي از بازيکنان ايتاليا اما او تنها تهديد ايتاليا نيست.آنچه باعث شد آنها به فينال برسند، بازي تيمي آنها بود. ايتاليا تنها به يک بازيکن متکي نيست."

نظر

• eshtriki
                            کاربر فعال
                            • Mar 2012
                            • 146

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                            آخه شایسته بود چرا دروغ بگیم!؟
                            قبول کنین که المان بد شانس بود
                            l-)
                            [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

جدول گلزنان برتر يورو 2012

در صدر جدول گلزنان يورو 2012 نام 5 بازيکن 3 گله به چشم ميخورد.

شب گذشته با برگزاري ديدار دوم نيمه نهايي بين آلمان و ايتاليا تيم دوم راه يافته به ديدار نهايي نيز مشخص شد و به اين ترتيب ديدار اسپانيا و ايتاليا قهرمان يورو 2012 را مشخص خواهد کرد.

اما در جدول گلزنان برتر يورو 2012 نام 5 بازيکن 3 گله به چشم ميخورد، 5 بازيکني که تنها يکي از آنها در ديدار نهايي بازي ميکند.

ماريو بالوتلي، کريستيانو رونالدو، ماريو مانژوکيچ، ماريو گومژ و آلن ژاگوئف 5 بازيکني هستند که با 3 گل در صدر جدول آقاي گلي جاي دارند.

ژابي آلونسو، فرناندو تورس و سسک فابرگاس از اسپانيا نيز 3 بازيکني هستند که در ديدار پاياني 2 گله هستند و شانس آقاي گل شدن دارند.

نکته جالب اين است که احتمال اينکه در اين دوره چند بازيکن آقاي گل شوند زياد است، البته به شرطي که بالوتلي در ديدار پاياني گلي به ثمر نرساند.

گفتني است در جدول پاس گل نيز نام 3 بازيکن با 3 پاس گل در صدر جدول به چشم ميخورد. مسوت اوزيل، آندري آرشاوين و داويد سيلوا 3 پاس گل در يورو 2012 دادهاند ضمن اينکه آندره آ پيرلو نيز با دو پاس گل در تعقيب آنهاست.

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
                                فکر کنم اشتباه نوشتی.منظورت اسپانیا بود. ;)
                                همین تیم شایسه تون رو توی فینال له می کنیم :x
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X