<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    بهنام جان مارو میترسونی از بازی فردااااااااااااااااااااااااا فعلا این نظر سنجی سابت گل رو داشته باش ..........ا بابک52 هم نیست ا لان کل کل کنیم باهاش.....

آپدیت نظر سنجی ها .............. بابک جان کم پیدایی...........
    ///

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

بهنام جان میبینم تنهایی اذیتت می کنن

البته یه نفری از پس همه اینها بر میایی

زیاد کل کل نکن باهاشون

دیگه من اومدم وسط با حس ششمم

کار ایتالیا تمومه

3 بر یک بازنده است

البته احتمالا" یکی از یاراشون هم تو بازی اخراج میشه

نگید قبول نیست ها

باختتون رو از همین الان تسلیت میگم

viva spain
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

پراندلی: بالوتلی ، آدم جدیدی شده است

مربی تیم ملی ایتالیا معتقد است که ستاره ایتالیایی منچسترسیتی بعد از جدایی از اینتر و پیوستن به سیتی، رشد و پیشرفت زیادی داشته است

0

Getty Images

سایت گل- چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا معتقد است که ماریو بالوتلی از زمان جدایی اش از اینتر و پیوستنش به منچسترسیتی رشد و پیشرفت زیادی داشته و مبدل به انسان جدیدی شد است
        ستاره سیتی در جریان رقابتهای یورو2012 سه گل به ثمر رسانده و در بازی مرحله نیمه نهایی هردو گل ایتالیا را وارد دروازه آلمان نمود
        پراندلی معتقد است که بالوتلی از نظر رفتاری پیشرفت زیادی داشته است و البته یادآوری کرده که او همیشه پتانسیل بالایی داشته:« ما همیشه حس می کنیم که او توانایی های زیادی دارد. ولی زمانی می رسد که به اندازه کافی شجاع شده ای که نصحیت های دیگران را بپذیری.بالوتلی الان به جایی رسیده که می تواند با قهرمانان بزرگی که جام های زیادی کسب کرده اند صحبت کند. ما از او نکات خاصی را خواسته ایم و درحال حاضر او این کارها را انجام می دهد.»
        پراندلی و بالوتلی خود را برای مصاف با اسپانیا در بازی فینال یورو2012 آماده می کنند

///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا تیمش را به صورت تمام و کمال و بدون مصدوم در اختیار دارد. بزرگترین دغدغه فکری این مربی 61 ساله این است که بعد از نمایش نه چندان قابل قبول آلوارو نگردو در بازی مرحله نیمه نهایی مقابل پرتغال، باید تیمش را با چه ترکیبی به میدان بفرستد.
          درحالی که به نظر می رسد که فرناندو تورس در برنامه های او جای چندانی ندارد و فرناندو یورنته هم هنوز در یورو2012 به میدان نرفته، سسک فابرگاس ممکن است به عنوان بازیکن 9 کاذب در کنار آندرس اینیستا و داوید سیلوا به کار گرفته شود.
          ایگناتزیو آباته، مدافع ایتالیایی که در بازی مرحله نیمه نهایی تیمش مقابل آلمان به دلیل مصدومیت عضلانی غایب بود، به ترکیب تیمش بازخواهد گشت و کریستین ماجو هم بعد از سپری کردن یک جلسه محرومیت آماده بازگشت به ترکیب آتزوری است.

انتظار می رود که چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا، برروی ترکیب همان تیمی که مقابل المان خیره کننده ظاهر شد پافشاری داشته باشد و این سیستم را به سیستم 2-5-3 ایی که در بازی مرحله گروهی مقابل اسپانیا به کار گرفته بود ترجیح دهد

ریکاردو مونتولیوو، خرید تازه میلان احتمالا جایگاهش درترکیب اصلی تیم را حفظ خواهد کرد و به تیاگو موتا ترجیح داده خواهد شد.

آیا می دانستید؟
          • اسپانیا در صورت برد و قهرمانی در این بازی، اولین تیم تاریخ دنیای فوتبال خواهد بود که به سه قهرمانی متوالی در دنیای فوتبال دست یافته (یورو2008، جام جهانی 2010 و یورو2012 ) و دراین صورت اولین تیمی خواهد بود که جایزه آنری دلائوای را مال خود خواهد کرد.

• لا روخا در چهارمین فینالش در رقابتهای اروپایی حضور خواهد داشت (1964 ، 1984 ، 2008 و 2012) و آنها تنها یک بار در یک فینال شکست خورده اند (1984)

• تیم بیسنته دل بوسکه در 19 بازی رسمی بدون شکست بوده اند و در 9 بازی اخیرشان در تورنمنتهای رسمی، به پیروزی رسیده اند.

• البته این تیم نزدیک یک قرن است که مقابل ایتالیا به پیروزی نرسیده ( فراموش نکنید که اسپانیا در دیدار قبلی اش با ایتالیا در یورو2008، پس از تساوی مقابل آتزوری و در ضربات پنالتی موفق به شکست دادن این تیم شد) .در یازده مصاف اخیر آنها اسپانیا به یک برد 5 تساوی و 5 باخت مقابل ایتالیا رضایت داده و تنها برد ماتادورها مقابل ایتالیا در بازیهای المپیک سال 1920 به دست آمده.

• ایتالیا در سومین فینالش در رقابتهای یورو شرکت خواهد کرد (سالهای 1968، 2000 و 2012). آنها تنها یک بار ودر سال 1968 دراین رقابتها به قهرمانی رسیده اند.

• آتزوری برای سی و یکمین بار مقابل اسپانیا قرار می گیرد و در تمامی این بازیها مقابل اسپانیا به 10 برد ، 12 تساوی و 8 باخت دست یافته. مصاف اخیر این دو تیم درمرحله گروهی رقابتهای یورو2012 بود که با تساوی 1-1 به اتمام رسید.

• ایتالیا تنها در دو بازی از 8 بازی اخیرش در پایان 90 دقیقه به پیروزی رسیده ولی هنوز زیر نظر چزاره پراندلی طعم شکست را تجربه نکرده.

• ماریو بالوتلی (تصویر سمت راست) با دو گلی که وارد دروازه آلمان کرد، اولین بازیکن ایتالیاست که در یک تورنمنت اروپایی سه گل را به نام خودش ثبت کرده.
          ///

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
            هر چی ما نمیخوایم هیچی بگیم مگه میذاره؟ x-(
            مثلا میخوای چی بگی :">
            با اون تیم ضایعتون :d
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              بهنام جان میبینم تنهایی اذیتت می کنن

البته یه نفری از پس همه اینها بر میایی

زیاد کل کل نکن باهاشون

دیگه من اومدم وسط با حس ششمم

کار ایتالیا تمومه

3 بر یک بازنده است

البته احتمالا" یکی از یاراشون هم تو بازی اخراج میشه

نگید قبول نیست ها

باختتون رو از همین الان تسلیت میگم

viva spain
              بابک جان دیشب کجا بودی ؟
              من تک بودم :x
              طرفدارای ایتالیا 4 نفر ;;)
              با همه شون هم کل انداختم <:-p
              فرقی نداره
              چه 4 نفر باشن،چه 40 نفر، امشب تیمشون له میشه
              اسپانیا قهرمانه >:D<
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                بابک جان دیشب کجا بودی ؟
                من تک بودم :x
                طرفدارای ایتالیا 4 نفر ;;)
                با همه شون هم کل انداختم :d<
                آقا شرمنده

من کامپیوتر خونم منفجر شده و عصرها به بعد کامپیوتر ندارم مگر اینکه منزل آشنایی باشم

انشاء الله با پول برد اسپانیا که با نفرات متعدد بستم ، یه لبتاب توپ می خرم

در ضمن بذار کل کل کنند

نتیجه مشخصه

با حس ششم من نمی تونن کل کل کنن

یه یارشون که اخراج شد و 3 بر یک باختند اونوقت ببینم کی کل کل میکنه
                :d

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

آقا شرمنده

من کامپیوتر خونم منفجر شده و عصرها به بعد کامپیوتر ندارم مگر اینکه منزل آشنایی باشم

در ضمن بذار کل کل کنند

نتیجه مشخصه

ای بابا
                  پس امشب آفلاینی
                  حیف شد،امشب من میخوام بعضیا رو نقره داغ کنم :x
                  ولی از الآن دارم میگم
                  این کامپیوتری که داری میخری به خاطر اصرار منه <:-p
                  یادته هی میگفتی که ایتالیا می بره
                  من باعث شدم حس ششمت از خواب غفلت بیدار بشه و بتونی شرطو ببری :">
                  پس حق حساب ما فراموش نشه B-)
                  اونم به نسبت 70 به 50، به نفع من :D

(کوروش بزرگ)

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

[QUOTE=behnam;175659][B]ای بابا
                    پس امشب آفلاینی
                    حیف شد،امشب من میخوام بعضیا رو نقره داغ کنم :x
                    ولی از الآن دارم میگم
                    این کامپیوتری که داری میخری به خاطر اصرار منه
                    ///

نظر

• eshtriki
                      کاربر فعال
                      • Mar 2012
                      • 146

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                      خدایی ببینین
                      شما 4 نفرین
                      من تک <:-p
                      ولی بازم تیمتون فردا له میشه
                      :D
                      بهنام جان منم با تو هستم
                      اسپانیا قهرمانه<:-p
                      [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

مسابقات فوتبال يورو 2012
                        اسپانيا - ايتاليا؛ فينال جذاب مديترانهايها

اگر تيم ملي فوتبال اسپانيا در فينال چهاردهمين دوره رقابتهاي جام ملت هاي اروپا بتواند برابر ايتاليا به پيروزي برسد، در کنار آلمان که سه عنوان قهرماني در رقابت هاي يورو دارد، پرافتخارترين تيم اين رقابتها لقب خواهد گرفت.

تيم هاي ملي فوتبال اسپانيا و ايتاليا يکشنبه شب در ورزشگاه المپيک کييف ديدار پاياني چهاردهمين دوره رقابتهاي جام ملت هاي اروپا را برگزار مي کنند. اين دو تيم مديترانهاي، سه هفته پس از اينکه در ديدار مرحله گروهي با نتيجه تساوي يک بر يک به کار خود پايان دادند با يکديگر رو به رو مي شوند. مدافع عنوان قهرماني و قهرمان سال 2010 جام جهاني در انديشه کسب سومين جام پياپي است و اگر برنده ديدار يکشنبه شب شود در کنار آلمان با سه عنوان قهرماني رقابت هاي يورو قرار مي گيرد.

مردان ويسنته دل بوسکه براي بالا بردن جام قهرماني بايد از سد ماريو بالوتلي غيرقابل پيش بيني و تيم غافلگيرکننده ايتاليا بگذرند که توسط آندره آ پيرلو در ميانه زمين هدايت مي شوند. حتي خود "چزاره پراندلي" هم پيش تر از اسپانيا به عنوان بخت نخست قهرماني در اين رقابت ها ياد کرده است.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا پس از پيروزي 2 بر يک مقابل آلمان در نيمه نهايي يورو، اظهار داشت: در اين لحظه حتي اگر چشمانم بازهم باشند باز هم خواب مي بينم. با اين حال اسپانيا بخت نخست قهرماني است چراکه آنها سال ها کار سخت انجام دادهاند. اسپانيايي ها تا اينجا در هر ديداري که بازي کرده اند بر مسابقه حاکم بوده اند.

بر پايه گزارش آسوشيتدپرس، اسپانيا از سال 2004 تا به حال در رقابتهاي جام ملت ها نباخته ضمن اينکه به همراه آلمان تنها تيمي است که به عنوان مدافع عنوان قهرماني يورو پس از قهرماني جام جهاني دوباره به فينال يورو راه پيدا مي کند. اين ديدار رويارويي يک تيم تدافعي مقابل يکي از تهاجمي ترين تيم هاي فوتبال جهان است. اسپانيا پس از گلي که در ديدار مقابل ايتاليا دريافت کرد هنوز يک گل هم دريافت نکرده است.

پراندلي گفت: ما همواره سعي کرده ايم که بازي کنيم. وقتي ما اين تورنمنت را آغاز کرديم، مي دانستيم که با کار کردن در مسيري درست، مي توانيم تيم کاملي باشيم؛ نه فقط از نظر کيفي بلکه همچنين يک تيم با توان روحي بالا.

ماريو بالوتلي اگرچه به دليل مشکلات داخل و خارج زمين، در تيم فوتبال منچسترسيتي بعضا نيمکت نشين است اما اين بازيکن 21 ساله که اصليتي غنايي دارد تا به حال سه گل در رقابت هاي يورو به ثمر رسانده است.

مهاجم سيه چرده تيم ملي فوتبال ايتاليا گفت: من مدت زيادي منتظر اين روزها بوده ام. مخصوصا اينکه مادرم هم به اينجا آمده و من مي خواهم او را خوشحال کنم. اين بزرگ ترين اتفاق زندگي ام است و اميدوارم يکشنبه بهتر هم بشود. براي ديدار فينال پدرم هم به ورزشگاه مي آيد بنابراين اميدوارم که گل بزنم.

ايتاليايي ها يک آمار فوق العاده مقابل اسپانيا دارند. اين تيم از سال 1920 که در ضربات پنالتي مغلوب اسپانيا شد تا به حال به اين تيم در ديدارهاي رسمي نباخته است.

ويسنته دل بوسکه اگر با اسپانيا در اين ديدار قهرمان شود در کنار هلموت شون آلماني تنها مربي اي خواهد بود که هم قهرمان جام جهاني مي شود و هم قهرمان جام ملت هاي اروپا.

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط eshtriki پست شده است View Post
                          بهنام جان منم با تو هستم
                          اسپانیا قهرمانه<:-p
                          100 درصد <:-p
                          شک نکن ;)
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

جام ملتهای اروپا -۲۰۱۲
                            بکنباوئر: ایتالیا قهرمان یورو میشود
                            خبرگزاری فارس: اسطوره فوتبال آلمان معتقد است آتزوریها قابلیت غلبه بر اسپانیا و کسب عنوان قهرمانی یورو ۲۰۱۲ را دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسکای، فرانتس بکن باوئر روز گذشته اظهار داشت: ایتالیا با بازی که مقابل آلمان ارائه داد، مشخص کرد از بازی اول تاکنون در یورو 2012 روند صعودی را طی کرده و بسیار پیشرفت کرده است. قدرت این تیم به حدی است که مرا متقاعد میکند میتواند بر اسپانیا در ایستگاه نهایی چیره شود.

او ادامه داد: البته ممکن است پیروزی لاجوردیپوشان در 90 دقیقه معمول بازی تحقق نیابد. یعنی اگر بازی به وقت اضافه و حتی ضربات پنالتی کشیده شود، تعجبی نخواهم کرد.

نبرد بر سر کسب جام چهاردهم امشب ساعت 23:15 در ورزشگاه کیف اوکراین آغاز خواهد شد. این دو مدعی در اولین بازی خود در مرحله گروهی به تساوی یکدیگر رسیدند.

نظر

• eshtriki
                              کاربر فعال
                              • Mar 2012
                              • 146

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                              جام ملتهای اروپا -۲۰۱۲
                              بکنباوئر: ایتالیا قهرمان یورو میشود
                              خبرگزاری فارس: اسطوره فوتبال آلمان معتقد است آتزوریها قابلیت غلبه بر اسپانیا و کسب عنوان قهرمانی یورو ۲۰۱۲ را دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسکای، فرانتس بکن باوئر روز گذشته اظهار داشت: ایتالیا با بازی که مقابل آلمان ارائه داد، مشخص کرد از بازی اول تاکنون در یورو 2012 روند صعودی را طی کرده و بسیار پیشرفت کرده است. قدرت این تیم به حدی است که مرا متقاعد میکند میتواند بر اسپانیا در ایستگاه نهایی چیره شود.

او ادامه داد: البته ممکن است پیروزی لاجوردیپوشان در 90 دقیقه معمول بازی تحقق نیابد. یعنی اگر بازی به وقت اضافه و حتی ضربات پنالتی کشیده شود، تعجبی نخواهم کرد.

نبرد بر سر کسب جام چهاردهم امشب ساعت 23:15 در ورزشگاه کیف اوکراین آغاز خواهد شد. این دو مدعی در اولین بازی خود در مرحله گروهی به تساوی یکدیگر رسیدند.
                              بکن بائر فکر کرده اسپانیا هم مثل آلمانه:d
                              [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

آقا شرمنده

در ضمن بذار کل کل کنند

نتیجه مشخصه

بابک جان خیلی طمع نکن ........... بزار اون یکی کامپیوترت بمونه ................ همون هم ازت میگرن ها ........ :))
                                من با 100 تومنی که ازت میگیرم میخوام 100 تا کارت شارژایرانسل 1000 تومنی بگیریم (10 تا 10 تومنی یا 5 تا 20 تومنی هم نمیگیرم 100 تا 1000 تومنی فقط با *144 هم شارژ میکنم) یه چند روز حالی بپرسم از رفیق مفیقها...........خیلی وقته خبری ازشون نگرفتم .......=)) البته زاه های دیگه ای هم برای خرج کردنش هست.........
                                مثلا د و تا باک بنزین بزنیم بریم همشو بسوزونیم تو یه روز ..............=)) البته واسه اینکه ماشین هم یه حالی بکنه شاید بنزین ازاد سوپر زدم ..............
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/01, 12:24.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X