<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post

شب دراز است است و قلندر بیدار بهنام جان . دعا کن توبازی خوابت ببره وخواب ببینی اسپانیا برده.

شک نکن
    ایتالیا می بره . امشب همینجا منتظر تمام طرفدارای اسپانیا هستیم .پس تااون موقع مواظب خودتون باشین :d
    باشه مهرداد جان
    بچه ها میدونن،من حداقل تا 2 ساعت بعد از بازی هم بیدارم B-)
    فقط یه چیزی
    شما به خاطره آلمان برگرد و از گذشته درس بگیر :D
    با اسپانیا شوخی نکن :x

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
      اينم از هواداران ايتاليا

بهنام جان نکنه مي خواييد ، چند تا مانکن بياريد داخل زمين تا تمرکز و حواس بازيکناي ايتاليا رو پرت کنيد =))

بابا اين کار رو نکنيد =)):D (ايتاليايي ها چشم و دلشون سير هست) ;)
      بابی جون
      بازیکنهای ما هم چشم و دلشون سیره :x
      این عکس رو گذاشتم تا با کلاس هوادارن ما آشنا بشین :D
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• محاد
        عضو فعال
        • May 2011
        • 601

اتفاقا بهنام جان شما هم به آلمان نگاه کنی درسهای زیادی داره واسه آموختن:d

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        باشه مهرداد جان
        فقط یه چیزی

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

[SIZE=4][COLOR=#ff0000]ببین بهنام جان این کارت از مصادیق فتنه است ما با این جور فتنه انگیزی ها طرفدار اسپانیا نمی شیم .
          درضمن اون بالا رو ببین ما هم از اینا داریم :D
          مهرداد جان،من که گفتم
          از هواداران ایتالیا هیچ کس رو نمی پذیریم :D
          بعدشم...
          مگه من گفتم شما از این عکسا نداری :-?
          خدا بیشترشون کنه :x
          ولی این عکسی که من گذاشتم طرف ماست <:-p
          شما هم برین طرف خودتون و با بچه های ما کاری نداشته باشین B-)

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط محسن ادیبی پست شده است View Post
            اتفاقا بهنام جان شما هم به آلمان نگاه کنی درسهای زیادی داره واسه آموختن:d
            آره، راست میگی :D
            مخصوصا درگیری بالوتلی با زمین صاف در دقیقه 10 بازی =))
            ایتالیا امشب لوله میشه :x
            (کوروش بزرگ)

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20672

طرفدارای اسپانیا هر چی کمتر پست بزنید به نفعتونه.......................... اخ چقدر بخندیم بهتون ................حالااز این عکس مکسها بازم گذاشتید اشکالی نداره =)) به هر حال ما باید ببینیم با کی و چه طرفدارایی طرفیم شاید نظرمون عوض شد...=)) مثلا به خاظر بعضی ها باید از خیلی چیزا گذشت..........دله دیگه......

ولی میگن کم گوی و گزیده گوی چون در ..............
              ///

نظر

• مهرداد
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 178

[QUOTE=behnam;175834][B]باشه مهرداد جان
                فقط یه چیزی

آره واقعا هنوز داغ آلمان رودلمه . دوست داشتم توفینال از اسپانیا انتقام بگیره ولی خوب این انتقامو گذاشتیم به عهده ی ایتالیا
                خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• yousef
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 808

وای استغفرالله این عکسهای انحرافی چیه اینجامی می زارین...این خانوماحجابشون کجارفته؟مگه توایتالیا واسپانیاازگشت ارشادخبری نیست؟
                  ....به هرحال بهنام جان توخوش تیپی ومدهمه میدونن میلان مرکزمدوایتالیامهدخوش پوشان وخوشتیپ هاست وازاین لحاظ هم اسپانیا بازنده ست...

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    طرفدارای اسپانیا هر چی کمتر پست بزنید به نفعتونه.......................... اخ چقدر بخندیم بهتون ................حالااز این عکس مکسها بازم گذاشتید اشکالی نداره =))

ولی میگن کم گوی و گزیده گوی چون در ..............
                    کمتر از 7 ساعت دیگه مشخص میشه :x
                    از الآن به فکر خرما و حلوا باشین =))
                    آخه آخر شب که باختین و تیمتون له شد،دیگه گیر نمیاد :D
                    فعلا بخندین که آخر شب باید گریه کنین :((
                    عکس و مکسم که گفتم
                    با بر و بچه های ما کاری نداشته باشین X-(
                    برین سراغ بچه های خودتون :">
                    به قول مهرداد شما هم از اینا دارین :D

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

[b]باشه مهرداد جان
                      بچه ها میدونن،من حداقل تا 2 ساعت بعد از بازی هم بیدارم b-)
                      فقط یه چیزی
                      شما به خاطره آلمان برگرد و از گذشته درس بگیر :d

آره واقعا هنوز داغ آلمان رودلمه . دوست داشتم توفینال از اسپانیا انتقام بگیره ولی خوب این انتقامو گذاشتیم به عهده ی ایتالیا
                      مهرداد جان میگم این انتقام رو بذار به عهده بالوتلی :-&
                      اون میتونه :d
                      باور کن
                      =))
                      من که کاملا حواسم به بازیه
                      شاید امشبم یه حرکت شگفت انگیزی از خودش در وکنه =))
                      ما هم می خندیم :d

آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/07/01, 17:46.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                        وای استغفرالله این عکسهای انحرافی چیه اینجامی می زارین...این خانوماحجابشون کجارفته؟مگه توایتالیا واسپانیاازگشت ارشادخبری نیست؟
                        ....به هرحال بهنام جان توخوش تیپی ومدهمه میدونن میلان مرکزمدوایتالیامهدخوش پوشان وخوشتیپ هاست وازاین لحاظ هم اسپانیا بازنده ست...
                        یوسف جان،همه جا خوشتیپ داره :x
                        من از تیم ملی ایتالیا خوشم نمیاد ;;)
                        وگرنه با هوادارنشون مشکلی ندارم :D
                        باید با هم دوست باشیم >:D<

(کوروش بزرگ)

نظر

• قاتل بروسلی
                          كاربر فعال
                          • Feb 2012
                          • 684

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          جایزه بالوتلی بعد از آقای گل شدن در جام (البته با همون 3 گل) :">

این جایزه قبلا به رونالدو هم تعلق گرفته :D=))

از این دمپایی ها که منم بچه بودم داشتم. یعنی منم از بچگی آقای گل بودم خودم نمیدونستم؟!! =))
                          کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                          ندایی آمد که :
                          او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

به نظر امشب شب ایتالیا

ایتالیا ......ایتالیا ......

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

عادل فردوسیپور دیدار فینال مسابقات فوتبال یورو 2012 بین اسپانیا و ایتالیا را گزارش میکند.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام ، تیمهای فوتبال ایتالیا و اسپانیا ساعت 23:15 امشب (یکشنبه) و در چارچوب فینال رقابتهای جام ملتهای اروپا به مصاف هم میروند که عادل فردوسیپور از شبکه سوم کار گزارش این بازی را بر عهده دارد.

این ششمین مسابقهای است که فردوسیپور در این دوره از مسابقات یورو آن را گزارش میکند.
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

اگر تیم ملی فوتبال اسپانیا در فینال چهاردهمین دوره رقابتهای جام ملت های اروپا بتواند برابر ایتالیا به پیروزی برسد، در کنار آلمان که سه عنوان قهرمانی در رقابت های یورو دارد، پرافتخارترین تیم این رقابتها لقب خواهد گرفت.

مهر

تیم های ملی فوتبال اسپانیا و ایتالیا یکشنبه شب در ورزشگاه المپیک کییف دیدار پایانی چهاردهمین دوره رقابتهای جام ملت های اروپا را برگزار می کنند. این دو تیم مدیترانهای، سه هفته پس از اینکه در دیدار مرحله گروهی با نتیجه تساوی یک بر یک به کار خود پایان دادند با یکدیگر رو به رو می شوند. مدافع عنوان قهرمانی و قهرمان سال 2010 جام جهانی در اندیشه کسب سومین جام پیاپی است و اگر برنده دیدار فردا شب شود در کنار آلمان با سه عنوان قهرمانی رقابت های یورو قرار می گیرد.

مردان ویسنته دل بوسکه برای بالا بردن جام قهرمانی باید از سد ماریو بالوتلی غیرقابل پیش بینی و تیم غافلگیرکننده ایتالیا بگذرند که توسط آندره آ پیرلو در میانه زمین هدایت می شوند. حتی خود "چزاره پراندلی" هم پیش تر از اسپانیا به عنوان بخت نخست قهرمانی در این رقابت ها یاد کرده است.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا پس از پیروزی 2 بر یک مقابل آلمان در نیمه نهایی یورو، اظهار داشت: در این لحظه حتی اگر چشمانم بازهم باشند باز هم خواب می بینم. با این حال اسپانیا بخت نخست قهرمانی است چراکه آنها سال ها کار سخت انجام دادهاند. اسپانیایی ها تا اینجا در هر دیداری که بازی کرده اند بر مسابقه حاکم بوده اند.

بر پایه گزارش آسوشیتدپرس، اسپانیا از سال 2004 تا به حال در رقابتهای جام ملت ها نباخته ضمن اینکه به همراه آلمان تنها تیمی است که به عنوان مدافع عنوان قهرمانی یورو پس از قهرمانی جام جهانی دوباره به فینال یورو راه پیدا می کند. این دیدار رویارویی یک تیم تدافعی مقابل یکی از تهاجمی ترین تیم های فوتبال جهان است. اسپانیا پس از گلی که در دیدار مقابل ایتالیا دریافت کرد هنوز یک گل هم دریافت نکرده است.

پراندلی گفت: ما همواره سعی کرده ایم که بازی کنیم. وقتی ما این تورنمنت را آغاز کردیم، می دانستیم که با کار کردن در مسیری درست، می توانیم تیم کاملی باشیم؛ نه فقط از نظر کیفی بلکه همچنین یک تیم با توان روحی بالا.

ماریو بالوتلی اگرچه به دلیل مشکلات داخل و خارج زمین، در تیم فوتبال منچسترسیتی بعضا نیمکت نشین است اما این بازیکن 21 ساله که اصلیتی غنایی دارد تا به حال سه گل در رقابت های یورو به ثمر رسانده است.

مهاجم سیه چرده تیم ملی فوتبال ایتالیا گفت: من مدت زیادی منتظر این روزها بوده ام. مخصوصا اینکه مادرم هم به اینجا آمده و من می خواهم او را خوشحال کنم. این بزرگ ترین اتفاق زندگی ام است و امیدوارم یکشنبه بهتر هم بشود. برای دیدار فینال پدرم هم به ورزشگاه می آید بنابراین امیدوارم که گل بزنم.

ایتالیایی ها یک آمار فوق العاده مقابل اسپانیا دارند. این تیم از سال 1920 که در ضربات پنالتی مغلوب اسپانیا شد تا به حال به این تیم در دیدارهای رسمی نباخته است.

ویسنته دل بوسکه اگر با اسپانیا در این دیدار قهرمان شود در کنار هلموت شون آلمانی تنها مربی ای خواهد بود که هم قهرمان جام جهانی می شود و هم قهرمان جام ملت های اروپا.
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X