<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>
Collapse
X
-
ایتالیا 2 - اسپانیا 0 - بازی 90 دقیقه تموم می شه .
جالبه قبل از جام جهانی 2006 آلمان بحث فساد مالی وتبانی در مافیای فوتبال ایتالیا مطرح شد وایتالیا همون سال قهرمان جام جهانی شد . الان یکبار دیگه داره این اتفاق می افته .
خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را
نظر
-
در اصل توسط مهرداد پست شده است View Postایتالیا 2 - اسپانیا 0 - بازی 90 دقیقه تموم می شه .
جالبه قبل از جام جهانی 2006 آلمان بحث فساد مالی وتبانی در مافیای فوتبال ایتالیا مطرح شد وایتالیا همون سال قهرمان جام جهانی شد . الان یکبار دیگه داره این اتفاق می افته .
به خاطر همین ایتالیا حتما قهرمان میشه :">
اما در زمینه غضنفری =))
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستان بیاید با هم خوب باشیم اگه باختیم سوژه خنده هم نشیم =)) به هر حال این بازی فوتبال غیر قابل پیش بینیه:)) (دارم براتون)
راستی خرما و حلوا گرفتی :x
امشب لازمتون میشه =))
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postباشه،بهش میگم :d
راستی خرما و حلوا گرفتی :x
امشب لازمتون میشه =))
یک حلوایی بزارم براتوننننننننننننننننننننن که صد من روغن داشته باشه ..........///
نظر
-
سلام میبینم بحث ها داغه . . .
من از بچگی طرفدار آلمان بودم اون موقع ها لوتار ماتاوس و رودی فولر و آندریاس برمه ستاره های این تیم بودند ...
قدیمی تر هم حتما یادشون میاد ...
محبوبیت آندریاس برمه هنوز هم در ایران خیلی بالاست چون بعد از زلزله بم این جوانمرد برای کمک به زلزله زدگان بم
بازی دوستانه برگزارکرد و عوایدش را به این عزیزان تقدیم نمود ....
یادش بخیر ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
بهنام جان شماره کارتمو بدم ؟؟
راستی من فردا حدود ساعت 2 بعدالظهر در خدمتم
یه موقع نگران نشی که چرا آنلاین نیستم
البته من رو برد ایتالیا مطمئنم اونم تو بازی با ایران نه با اسپانیا =))The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
[size=5][color=#0000ff]آقا ما به قول شما بااین غضنفر بالوتللیمون خوشیم می دونیم چه جوری تو زمین ازش استفاده کنیم .
بالوتللی نگو بگو باروتللی B-)امشب یادو خاطره ی آریگو ساچی بزرگ رو زنده می کنیم بااون نتایج جالبش در جام جهانی 94آمریکا ومعمولا با تیم های 10 نفرش B-)B-)B-)خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را
نظر
نظر