<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

فتح الله زاده زیر عکس حجازی چه نوشت؟

سرپرست باشگاه استقلال در وصف مرحوم ناصر حجازی یک جمله زیبا را به رشته تحریر درآورد.

به گزارش «24»، پس از درگذشت ناصر حجازی خانواده آن مرحوم در یک اقدام جالب عکس بزرگی از حجازی را در گوشه ای از منزل خود قرار دادند تا هر چهره فوتبالی که به خانه آن مرحوم رفت روی آن عکس جمله ای را به یادگار بنویسد.

اهالی فوتبال جملات زیبایی را در وصف زنده یاد حجازی نوشته و جالب آنکه یکی از آن جملات را فتح الله زاده با این مضمون که؛ "صداقت در برابر ناصر کم آورد" روی عکس وی نوشت.
    در زیر جملات برخی چهره های مطرح هنر و سینما درباره حجازی را می خوانید:

خبرنگار «24» برخی جملات دیگر زیر این عکس را برای کاربران خود منتشر میکند:

غلامحسین مظلومی: همیشه در قلب منی
    اصغر حاجیلو: همیشه در قلب خانواده حاجیلو هستی
    امیر کریمی: هرگز نمیرد کسی که دلش زنده شد به عشق
    فتح الله زاده: صداقت در برابر ناصر کم آورد
    پوری بنایی: حجازی عزیز دوستت دارم
    بیژن طاهری: بیاد بنگلادش
    رضا رجبی: همیشه در قلب منی ناصرجان
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

گفتگوی ورزشی با نیکی کریمی: استقلالی ام

وقتی نیكی كریمی در ابتدای برنامه هفت در بررسی و تحلیل اولین فیلم در حال اكرانش نام خبرورزشی را به زبان آورد و گفت اخبار جامجهانی را در این روزنامه میخواندم، جرقه مصاحبه ورزشی با او در ذهن ما نقش بست و به همین بهانه و البته به دلیل اقبال مردم نسبت به این فیلم و شروع هفته دوم نمایش سوت پایان در سینماها با هم گفتوگویی ورزشی با خبر ورزشی داشت. گفتوگویی كه با سوت پایان شروع شد و به فوتبال كشید...

* بگذارید ابتدا از نام فیلم شما شروع كنیم. چرا سوت پایان؟

در زمان یك ماهه پیشتولید فیلم، بازیهای جام جهانی در جریان بود. وقتی با عوامل كار صحبت میكردم، این ویژگی را در نقش اصلی گنجاندیم كه او هم مثل همه مردم تحت تأثیر فوتبال و جامجهانی است. بعداً در برنامهریزی كار طوری جلو رفتیم كه سكانس پایانی فیلم در فیلمنامه شب فینال جامجهانی 2010 همزمان شود. یعنی «سوت پایان» جامجهانی با سوت پایان زندگی این فرد با هم زده میشد و اینطوری اسم فیلم را هم گذاشتیم سوت پایان.

* حالا كه اسم فیلمتان را ورزشی انتخاب كردهاید، این امكان هست كه شما برای فیلمهای بعدی سراغ سوژههای ورزشی بروید؟

فكر نمیكنم! دو، سه سال پیش آقای كیارستمی طرحی را با من در میان گذاشت كه بسیار زیبا بود. بچهای كه دچار بیماری است، با یك فوتبالیست سرشناس توسط خانوادهاش مواجه میشود و در جریان این برخوردها اتفاقات جالبی میافتد. من آن زمان احساس كردم اگر بخواهم وارد این فضا شوم باید اطلاعات زیادی از فوتبال داشته باشم كه ندارم! تا الان تعداد زیادی فیلم ورزشی یا مستند دیدهام كه به اطلاعاتم افزوده؛ اما برای ساخت یك فیلم باید باز هم بیشتر اطلاعات داشته باشم.

*مستند مارادونا را دیدهاید؟

بله، من در جشنوارههای مختلف داخلی و خارجی بارها داور بودهام و مستندهای زیادی دیدهام. مثلاً یك مستند هم از كانتونا دیدهام. به نظرم اگر مستندی خوب ساخته شود، حتماً ماندگار خواهد شد و بارها خودم نیز سر ذوق آمدهام تا مستندی بسازم. كسی چه میداند، شاید یك روز هم مستندی ورزشی ساختم!

*شما برای شركت در فستیوالهای مختلف هنری به شهرهای مختلف دنیا میروید كه فوتبالی هم هست. آیا در جریان این سفرها به ورزشگاه هم رفتهاید؟

حقیقتاً هنوز پیش نیامده ولی خیلی دوست دارم. من بین تهران و لندن زندگی میكنم. به كرات پیش آمده كه زمان بازی چلسی - آرسنال در لندن بودهام. بارها به خودم گفتهام این بازی را بروم از نزدیك ببینم؛ اما نشده كه به ورزشگاه بروم. دوست هم داشتم به ورزشگاه بروم ولی نشده... فكر میكنم واقعاً دیدنی است. حتماً در سفر بعدی میروم.

*چند درصد سینماگران، فوتبال را دنبال میكنند؟

خیلی زیاد. رشته اصلی من تنیس است و بازیهای آن را دنبال میكنم از جمله گرانداسلمها را؛ اما پیگیر اخبار فوتبال هم هستم. هركس در رشتهای تخصصی دارد؛ اما همه فوتبال را دوست دارند. مثلاً سال قبل سر كار آقای كمال تبریزی به نام «خیابانهای آرام» در ارمنستان بودیم و میدیدم كه همه آقایان به شدت پیگیر نتایج فوتبال بودند و مدام بعد از هر صحنه فیلمبرداری از بازیها میپرسیدند!

*بازیهای ملی چطور؟ خودتان دنبال نمیكنید؟

پدرم مدال قهرمانی بوكس در سطح آسیا دارد. یعنی در كنار علاقه و تحصیل در ادبیات، همیشه حال و هوای ورزشی در منزل ما بود و نتایج فوتبال را هم دنبال میكردیم اما من شخصاً خیلی اهل فوتبال نیستم.

*اما میگویند خیلی فوتبالی هستید...

نه اینطور نیست.

*حتی ملی؟

چرا، بازیهایی كه همه ملت روی آن تمركز میكنند من هم دنبال میكنم، مثل استرالیا ولی نه همه بازیها.

* رنگ مورد علاقه؟

(با خنده) آمدهاید اینجا كه این یكی را بپرسید! خب بنویسید آبی را دوست دارم.

* خارجیها چطور؟

رئال، چلسی و آرسنال. بازیهای منچستر را هم دوست دارم

*خیلی عجیب است شما در لندن زندگی میكنید و منچستریونایتد را دوست دارید. لندنیها از این تیم متنفرند!

این قانون در مورد من صدق نمیكند. واقعاً تیم خاصی را دوست ندارم. من فقط بعضی بازیها را دنبال میكنم؛ مثلاً بازیهای منچستر- آرسنال، چلسی- آرسنال یا رئال - بارسلونا.

*بین چهرههای ورزشی به چه كسی علاقه بیشتری دارید؟

واقعاً نمیتوانم شخص خاصی را اسم ببرم. آدمهای زیادی داریم كه در رشتههای مختلف كارشان را به خوبی انجام میدهند و برایم قابل احترام هستند ولی اجازه بدهید اسم از كسی نبرم.

حتی فوتبال؟

بهخصوص در فوتبال!

* شهاب حسینی نقش اول مرد فیلم شما بود. او چقدر به فوتبال علاقه دارد؟

از خودشان بپرسید بهتر است ولی زمان كار میدیدم كه با علاقه نتایج جامجهانی و بازیها را دنبال میكند.

* بعضی كارشناسان معتقدند بین فوتبال و سینما وجوه مشترك زیاد است. دوربینها، تهیهكننده و كارگردان و بازیگران شما مثل مدیرعامل، سرمربی و فوتبالیستهای ما هستند. نظر شما چیست؟

از بعضی جهات خیلی شبیه هم هستند. هر دو عین زندگی جریان دارند. اتفاقاتی كه در زندگی میافتد، مثل یك لیگ و بازی فوتبال است. خطاهایمان چیست، اینكه كی گل بزنیم، باختها و بردها و نقاط ضعف و قوتمان، موفقیتهایمان و حریفمان و... اینها خیلی شبیه زندگی روزمره و سالانه ماست. طبعاً سینما هم چون شبیه زندگی است و همین ویژگیها را دارد.

* استاد علی نصیریان میگفت «بعضی وقتها نمایش تیمهای اروپایی شبیه باله روسی میشود»...

البته اگر خوب بازی كنند نه مثل بعضی تیمهای ما!

* بله، ایشان هم مثال از تیمهای اروپایی و بارسلونا میآورد. البته مقابل شما نمیشود حرف از بارسلونا بزنیم!

(باخنده) كسی نمیتواند بگوید بارسلونا بد است. نمیشود كه!

* بعد از اكران «سوت پایان» نقاط ضعف و قوت فیلمتان را چطور دیدید؟ پس از دیدن واكنشهای مردم و صحبت با آنها به چه نقطهای رسیدید؟ فكر میكنید اینها چقدر به شما برای كار بعدیتان كمك میكند؟

تجربه لذتبخشی بود و البته بسیار سخت. برای ساخت فیلم، انرژی مضاعفی لازم داشتم ولی خوشبختانه یك گروه خوب و حرفهای كارها را خیلی راحتكرد. الان هم پخش حرفهای هدایتفیلم خیلی كمك كرده. در كل خدا خیلی دستم را گرفته و كمكم كرد و از این «اولین» فیلم من كه روی پرده رفت، خیلی راضی هستم. خدا را شكر.

* نیكی كریمی از این به بعد فقط به فكر كارگردانی خواهد بود؟

نه، به بازیگری هم ادامه خواهم داد. من بازیگری را دوست دارم.

نظر

• آريامنش
        تحلیلگر بنیادی
        • Nov 2010
        • 137

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
        فتح الله زاده زیر عکس حجازی چه نوشت؟

سرپرست باشگاه استقلال در وصف مرحوم ناصر حجازی یک جمله زیبا را به رشته تحریر درآورد.

به گزارش «24»، پس از درگذشت ناصر حجازی خانواده آن مرحوم در یک اقدام جالب عکس بزرگی از حجازی را در گوشه ای از منزل خود قرار دادند تا هر چهره فوتبالی که به خانه آن مرحوم رفت روی آن عکس جمله ای را به یادگار بنویسد.

اهالی فوتبال جملات زیبایی را در وصف زنده یاد حجازی نوشته و جالب آنکه یکی از آن جملات را فتح الله زاده با این مضمون که؛ "صداقت در برابر ناصر کم آورد" روی عکس وی نوشت.
        در زیر جملات برخی چهره های مطرح هنر و سینما درباره حجازی را می خوانید:

خبرنگار «24» برخی جملات دیگر زیر این عکس را برای کاربران خود منتشر میکند:

غلامحسین مظلومی: همیشه در قلب منی
        اصغر حاجیلو: همیشه در قلب خانواده حاجیلو هستی
        امیر کریمی: هرگز نمیرد کسی که دلش زنده شد به عشق
        فتح الله زاده: صداقت در برابر ناصر کم آورد
        پوری بنایی: حجازی عزیز دوستت دارم
        بیژن طاهری: بیاد بنگلادش
        رضا رجبی: همیشه در قلب منی ناصرجان
        خيلي دوست داشتم ببينم اگه خدايي نكرده اين عكس رو به مايلي كهن ميدادن زيرش چي مينوشت!!! احتمالاً يه بيانيه 40-50 خطي كه مجبور ميشد از پشت عكس هم استفاده كنه يا در بهترين حالت براي عرض ارادت زير عكس مينوشت كپي برابر اصل است<:-p>:D<

نظر

• hamed89
          Banned
          • Jul 2025
          • 617

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          سلام حامد جان
          بارسلونا هم بازیکنان بزرگی داشته
          روماریو-رونالد کومان-استوییچکف-
          اگه بخواهیم بریم عقب تر بازیکنانی مثل یوهان کرایوف
          البته من دیگه عقب تر نمیرم
          فکر کنم به سن و سال شما بیشتر می خوره:d
          این جوری که از زمان دی استفانو و قبلش گفتی،فکر کنم شیرین 90 سال رو داری شایدم 100:d=))
          با لیگ انگلیس زیاد حال نمیکنم ولی عاشق لالیگام
          از همین حالا سر بازی ال کلاسیکوی رفت که حدود 3 ماه دیگه تو خونه رئاله باهات شرط می بندم
          بارسلون این فصل هم قهرمان میشه
          در مورد تیکی تاکا هم بازی فینال سوپر جام اسپانیا که توی نیوکمپ بود نمونه بارزش بود
          فقط بارسلونا
          باشه
          سرش شرط میبندیم اون زمان
          اسپانیا دو تا تیم غول داره ولی لیگش جذاب نیست(حتی با وجود والسنایا اتلتیککو و ..)
          ولی لیگ انگلیس رو کم دیدم کسی قبول نداشته باشه!
          فوق العادست
          در ضمنت من بخوام بازیکنای هم سطج روماریو از ریال بگم که تا صبح طول میکشه!
          جوجه رو اخر پاییز میشماریم با هم

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

[quote=آمن;47762]

من که تا آخر این مصاحبه رو خوندم ولی حرفی از استقلال نبود
            حالا اگه رنگ مورد علاقه ایشون زرد بود میشدن طرفدار سپاهان:O
            راستش من هم رنگ آبی رو دوست دارم ولی پرسپولیسی هستم:d
            بهتره قبول کنین که طرفدارای پرسپولیس بیشتره:d
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
              باشه
              سرش شرط میبندیم اون زمان
              اسپانیا دو تا تیم غول داره ولی لیگش جذاب نیست(حتی با وجود والسنایا اتلتیککو و ..)
              ولی لیگ انگلیس رو کم دیدم کسی قبول نداشته باشه!
              فوق العادست
              در ضمنت من بخوام بازیکنای هم سطج روماریو از ریال بگم که تا صبح طول میکشه!
              جوجه رو اخر پاییز میشماریم با هم
              لیگ انگلیس یکی از معتبرترین لیگ های دنیاست
              ولی من سبک بازی تیمهای اسپانیایی رو بیشتر می پسندم
              البته این که در لیگ اسپانیا رقابت بین دو تیم هست و این رقابت در انگلیس جذابتره حرف کاملا درستیه
              ولی من هر وقت بازی بارسلونا رو می بینم واقعا لذت می برم
              در مورد جوجه هم یه توضیحی بدم:d
              اواخر این ماه با طرفدارای استقلال یه قرار جوجه شماری داریم که شما هم به عنوان طرفدار استقلال باید باشی
              جوجه شماری ما دو نفرم میمونه برای اواخر پاییز
              البته شما بهتره به جای جوجه، بشماری که چند تا گل می خورین:d=))
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• hamed89
                Banned
                • Jul 2025
                • 617

لیگ انگلیس یکی از معتبرترین لیگ های دنیاست
                ولی من سبک بازی تیمهای اسپانیایی رو بیشتر می پسندم
                البته این که در لیگ اسپانیا رقابت بین دو تیم هست و این رقابت در انگلیس جذابتره حرف کاملا درستیه
                ولی من هر وقت بازی بارسلونا رو می بینم واقعا لذت می برم
                در مورد جوجه هم یه توضیحی بدم:d
                اواخر این ماه با طرفدارای استقلال یه قرار جوجه شماری داریم که شما هم به عنوان طرفدار استقلال باید باشی
                جوجه شماری ما دو نفرم میمونه برای اواخر پاییز
                البته شما بهتره به جای جوجه، بشماری که چند تا گل می خورین:d=))
                یادت باشه قبرستان پر است از ارزوهای خفته!
                این هم ارزوی تو!
                استقلال شاخ ه..شاخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

راستی من این و قبول دارم طرفدارای پیروزی بیشتره !
                ولی طرفدارای استقلال از لحاظ کلاس کاری بسیار بالاترند!بابا تاج بوده ها مثلا!
                امسال هم میرم استادیوم و شاهد پیروزی تیم خواهم بود

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

[QUOTE=behnam;47795]
                  در اصل توسط آمن پست شده است View Post

من که تا آخر این مصاحبه رو خوندم ولی حرفی از استقلال نبود
                  حالا اگه رنگ مورد علاقه ایشون زرد بود میشدن طرفدار سپاهان:O
                  راستش من هم رنگ آبی رو دوست دارم ولی پرسپولیسی هستم:d
                  بهتره قبول کنین که طرفدارای پرسپولیس بیشتره:d
                  حالا که ایشون استقلالی هستن....زنده باد استقلال

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

آقای خاص سال بعد از مادرید به کدام تیم می رود؟

فوتبال جهان - یکی از شبکه های تلویزیونی اسپانیا خبر عجیبی از آینده مورینیو درمادرید داد.

به گفته خبرنگار شبکه اسپورت کلاب تی وی 3 اسپانیا مورینیو تنها تا پایان این فصل در مادرید خواهد ماندو پس از آن راهی باشگاه پارسی ژرمن خواهد شد. پینتو داکاستا مدیر باشگاه پورتو که به نظرمی رسد هنوز از شرایط مربی سابق تیمش مطلع است ، درحاشیه بازی سوپر جام اروپا بین بارسا و پورتو به برخی از دوستانش گفته آقای خاص او پیش از شروع بازیهای این فصل لالیگا هم پیشنهادی از مالک ثروتمند قطری داشته اما مسئولان رئال با این انتقال به شکل جدی مخالفت کردند.با این وجود مسئولان باشگاه پارسی ژرمن تلاش می کنند مقدمات حضور مورینیو در این باشگاه را فراهم کرده و او را همراه با چند ستاره در سال آینده به فرانسه بیاورند.

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

[quote=آمن;47870]

حالا که ایشون استقلالی هستن....زنده باد استقلال
                      عجبا!!!!!!
                      حالا که این طور شد
                      فقط پرسپولیس:d
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• آريامنش
                        تحلیلگر بنیادی
                        • Nov 2010
                        • 137

حاشيه نشست مطبوعاتي مربيان ايران و اندونزي/ خبر مذاكره سرمربي هلندي با پرسپوليس خبرنگاران را متعجب كرد

سرمربي هلندي تيم ملي اندونزي در اظهارنظر عجيب گفت: 2 هفته پيش براي مذاكره با پرسپوليس به ايران آمده بودم كه همين موضوع باعث تعجب خبرنگاران شد. نشست مطبوعاتي پيش از ديدار تيم هاي ايران و اندونزي با حاشيه هايي همراه بود كه در زير مي خوانيد:

* ويم رايس برگن سرمربي هلندي اندونزي در اواسط نشست خبري به خبرنگاران گفت: 2 هفته پيش براي مذاكره با مسئولان پرسپوليس جهت سرمربي گري اين تيم به ايران آمده بودم كه اين موضوع باعث شد تا خبرنگاران متعجب شوند كه با پيگيري هاي آنها در پايان نشست مشخص شد اين مربي 2 سال پيش براي مذاكره با سرخ پوشان راهي ايران شده بود.* سرمربي اندونزي همراه بنگ بنگ 10 دقيقه زودتر از موعد مقرر به محل نشست در سازمان ليگ آمده و پس از 5 دقيقه انتظار به شوخي به خبرنگاران گفتند اگر كاري نداريد از خدمت تان مرخص مي شويم.
                        اين مربي خوش اخلاق و با روحيه كه خبرنگاران ايراني را سر ذوق آورده بود موجب شد تا دقايقي آنها با يكديگر به خوش و بش و شوخي بپردازند.
                        خبرنگاران نيز در پاسخ به رايس برگن به او گفتند اگر اجازه بدهيد ناهار در خدمت شما هستيم.
                        مسئول رسانه اي تيم فوتبال اندونزي يك خانم بود كه به همراه سرمربي و كاپيتان اين تيم به محل نشست آمده بود. نكته جالب اين كه پس از پايان نشست اين سرمربي و ترك محل از سوي وي اين خانم براي گوش كردن به صحبت هاي كارلوس كي روش در محل نشست باقي ماند.

نظر

• آريامنش
                          تحلیلگر بنیادی
                          • Nov 2010
                          • 137

چيرو در مس كرمان

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران هدایت تیم مس کرمان را تا پایان فصل جاری برعهده گرفت.
                          میروسلاو بلاژویچ، سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران که در راه رساندن تیم ملی به جام جهانی 2002 کره و ژاپن ناکام بود، عصر امروز پس از مذاکره با مسئولان باشگاه مس کرمان به عنوان سرمربی جدید این تیم برای ادامه رقابت های فصل یازدهم لیگ برتر انتخاب شد.مربی 76 ساله کروات بامداد امروز وارد ایران شد و پس انتخاب به عنوان سرمربی مس کرمان، عصر امروز راهی کرج شد تا تمرینات مس را در اردوی کردان زیر نظر بگیرد.

تمرین عصر امروز مس ساعت 17:30 زیر نظر بلاژویچ، سرمربی جدید این تیم برگزار میشود.حسن واحدی، عضو هیأت مدیره باشگاه مس کرمان با تأیید این خبر، مدت قرارداد چیرو را یک فصل عنوان کرد.بلاژویچ 76 ساله در حالی به عنوان سرمربی تیم مس کرمان انتخاب شد که قانون سقف سن برای مربیان لیگ برتری که چند روز پیش وضع شده بود، مانع از حضور این مربی در لیگ برتر ایران میشد که با لغو آن چیرو به عنوان سرمربی مس انتخاب شد.

مس کرمان با مربیگری صمد مرفاوی در پایان هفته پنجم رقابت های لیگ برتر همراه با دیگر تیم کرمانی یعنی مس سرچشمه در قعر جدول قرار دارد.

نظر

• ماهور
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1239

علی دایی درباره تیم کی روش و پرسپولیس این روزها نظر داد؟

سرمربی تیم فوتبال راهآهن شهرری گفت: با این مجموعه مطمئن هستم کیروش و تیم ملی نتایج خوبی خواهند گرفت و به موفقیت میرسند.

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، علی دایی در ارتباط با شرایط تیم ملی ایران و بازی روز جمعه مقابل اندونزی عنوان کرد: به نظر من تیم ملی کار سختی در پیش دارد. باید همه کمک کنیم و تا دقیقه 90 حامی این تیم باشیم.

سرمربی تیم فوتبال راهآهن شهرری افزود: از همه هواداران میخواهم که با حمایت و تشویق های بینظیر خودشان کیروش و تیم ملی را برای رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل تنها نگذارند. از صمیم قلب آرزو میکنم تیم ملی موفق و سربلند باشد، فقط آنها نباید هیچ تیمی را دست کم بگیرند. با این مجموعه مطمئن هستم کیروش و تیم ملی نتایج خوبی خواهند گرفت و به موفقیت میرسند.
                            دایی در پاسخ به این سؤال که چرا از راهآهن بازیکنی به تیم ملی دعوت نشده، تصریح کرد: نمیخواهم احساسی حرف بزنم اما چند تا از بچههای من مستحق حضور در اردوی تیم ملی بودند. به نظر من چون آقای کیروش و دستیارانش از نزدیک این تیم را ندیدند آنها را انتخاب نکردند. راهآهن تازه تشکیل شده و نیاز به زمان دارد تا خود را ثابت کند.

وی اضافه کرد: تمام و سعی و تلاش خود را انجام خواهیم داد تا انشاءالله در اردوهای بعدی بازیکنان خلاق خود را در اختیار تیم ملی بگذاریم. قطعا کیروش و دستیارانش در هفته های آینده تیم ما را مثل بقیه تیمها بیشتر زیر نظر میگیرند و اگر لازم باشد تصمیم های خوبی خواهند گرفت.

دایی در ارتباط با برتری پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان گفت: بدون شک من از این پیروزی بسیار خوشحال شدم. من همیشه هوادار پرسپولیس بوده، هستم و خواهم بود و امیدوارم همیشه هواداران این تیم را خوشحال ببینم.
                            چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                            گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آريامنش
                              تحلیلگر بنیادی
                              • Nov 2010
                              • 137

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
                              علی دایی درباره تیم کی روش و پرسپولیس این روزها نظر داد؟

سرمربی تیم فوتبال راهآهن شهرری گفت: با این مجموعه مطمئن هستم کیروش و تیم ملی نتایج خوبی خواهند گرفت و به موفقیت میرسند.

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، علی دایی در ارتباط با شرایط تیم ملی ایران و بازی روز جمعه مقابل اندونزی عنوان کرد: به نظر من تیم ملی کار سختی در پیش دارد. باید همه کمک کنیم و تا دقیقه 90 حامی این تیم باشیم.

سرمربی تیم فوتبال راهآهن شهرری افزود: از همه هواداران میخواهم که با حمایت و تشویق های بینظیر خودشان کیروش و تیم ملی را برای رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل تنها نگذارند. از صمیم قلب آرزو میکنم تیم ملی موفق و سربلند باشد، فقط آنها نباید هیچ تیمی را دست کم بگیرند. با این مجموعه مطمئن هستم کیروش و تیم ملی نتایج خوبی خواهند گرفت و به موفقیت میرسند.
                              دایی در پاسخ به این سؤال که چرا از راهآهن بازیکنی به تیم ملی دعوت نشده، تصریح کرد: نمیخواهم احساسی حرف بزنم اما چند تا از بچههای من مستحق حضور در اردوی تیم ملی بودند. به نظر من چون آقای کیروش و دستیارانش از نزدیک این تیم را ندیدند آنها را انتخاب نکردند. راهآهن تازه تشکیل شده و نیاز به زمان دارد تا خود را ثابت کند.

وی اضافه کرد: تمام و سعی و تلاش خود را انجام خواهیم داد تا انشاءالله در اردوهای بعدی بازیکنان خلاق خود را در اختیار تیم ملی بگذاریم. قطعا کیروش و دستیارانش در هفته های آینده تیم ما را مثل بقیه تیمها بیشتر زیر نظر میگیرند و اگر لازم باشد تصمیم های خوبی خواهند گرفت.

دایی در ارتباط با برتری پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان گفت: بدون شک من از این پیروزی بسیار خوشحال شدم. من همیشه هوادار پرسپولیس بوده، هستم و خواهم بود و امیدوارم همیشه هواداران این تیم را خوشحال ببینم.
                              مطمئناً از اين پيروزي خوشحال نشدي، هوادار پرسپوليس نبودي ، نيستي و نخواهي بود و چشم ديدن شادي هواداران رو نداري

نظر

• آريامنش
                                تحلیلگر بنیادی
                                • Nov 2010
                                • 137

بازي تداركاتي و پيروزي پرسپوليس
                                تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تداركاتي با يك گل سياه جامگان مشهد را شكست داد.

تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 16:30 بعدازظهر امروز در ورزشگاه ثامن مشهد در ديداري تداركاتي به مصاف سياه جامگان مشهد رفت.
                                قرمزپوشان در اين ديدار موفق شدند با تك گل دقيقه 22 حميد علي عسگر از سد حريف مذهبي خود بگذرد.
                                پرسپوليس ي ها پس از اردوي 4 روزه ساعت 1 بامداد روز جمعه به تهران بازخواهند گشت.

نظر

در حال کار...
                                X