<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FENCER
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 601

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    به پرسپولیسیه میگن بزرگترین آرزوت چیه؟ میگه: فرهاد مجیدی بره الغرافه، آندو تیموریان و مجتبی جباری مصدوم بشن، جاسم کرار بره شاهین، خسرو حیدری و ساموئل 3 اخطاره بشن تا ما بتونیم بعد 4 باخت پشت سر هم به زور داور و فرار و گریه تماشاگران پرسپولیس تو دقیقه 75 تو استادیوم آزادی حداقل تیم ذخیرهای استقلالو ببریم
    آره خب ما تو این بازی آخر که حتما" یادتون هست 10 نفره شدیم و بردیمتون :d ،
    از خریدهای این فصلمون کاسیاس ، مسی ، ژاوی و مسعود اوزیل استفاده کردیم و بازیکنای قبلی که بهتون باخته بودن رو انداختیم بیرون
    :d
    شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• FENCER
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 601

در حالی که مظلومی پس از زدن 2 گل تیمش سر از پا نمی شناخت و مانند سرداران فاتح دستانش را به علامت پیروزی بالا می برد دنیزلی مربی کهنه کار سرخپوسان در حای که تیمش 10 نفره شده بود آرام در فکر به دست گرفتن نبض بازی بود .

مصطفى دنيزلى كه از دقيقه ۵۵ بازى مهدى مهدوى كيا و ايمون زايد را به جاى هادى نوروزى و غلامرضا رضايى به بازى فرستاده بود، حتى به هنگام ۱۰ نفره شدن تيمش هم هرگز چهره يك مربى بازنده را نداشت
      و چنان با حرارت تيمش را در كنار زمين راهنمايى مى كرد كه انگار به نتيجه بازى دلخوش تر از هر كس ديگرى بود تا اينكه آتشبازى سرخپوشان از دقيقه ۸۱ آغاز شد. در اين لحظه ايمون زايد گلى را وارد دروازه سيدمهدى رحمتى كرد كه در موقعيت هاى مشابه خيلى از مهاجمان ديگر پرسپوليس توپشان را به در و ديوار كوبيده بودند اما زايد با گلى كه به ثمر رساند، پرسپوليس را به بازى برگرداند تا اميدوارى نزد سرخپوشان دوچندان شود.

هنوز استقلالى ها گل اول پرسپوليسى ها را باور نكرده بودند كه باز مهدوى كيا يكى از آن سانترهاى زيبايش را انجام داد تا ايمون زايد هنر بازيگرى خودش را يك بار ديگر به رخ حريف كشيده و با يك ضربه سر خوب بازى را به تساوى بكشاند. وقتى تعداد گل هاى سرخپوشان به عدد ۲ رسيد، روحيه آنها دوچندان شد و براى زدن گل سوم بازى تلاش بيشترى را انجام دادند كه باز ايمون زايد گلى را در ثانيه هاى پايانى به ثمر رساند كه نمونه آن را كمتر در فوتبال ايران ديده بوديم. با اين گل پرسپوليس فاتح دربى هفتاد و چهارم پايتخت شد و حباب آرزوهاى پرويز مظلومى تركيد تا ديگر احساس برترى و ژنرالى نكند. پيروزى سرخپوشان در ديدار زيباى عصر پنجشنبه به مثابه آوارى بود كه بر سر پرويز مظلومى و استقلال خراب شد.
      شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• baradaran
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 545

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
        ولی خدائی نمیخوام تعریف کنم ولی ما استقلالیها خیلی جنبه داریم بعد از این همه برد که دیگه آمارش هم از دستمون در رفته بود این همه جوگیر نشدیم این جور که شما خوشحالی میکنید مثل اینکه بارسلونا رو بردین و به نوعی دارین قبول میکنید استقلال تیم خیلی بزرگیه . این وضعیت بازی امروز تو هر 100 سال یه بار ممکنه پیش بیاد که این طور ورق برگرده . حالا خوبه هنوز صدر جدولیم و فینالیست جام حذفی . این پرسپولیسی که من امروز دیدم اوضاش خوب نیست حالا تو بازیهای بعد معلوم میشه . از ما گفتن

این رو روز بازی با استقلال نوشتم میگم کاش تو بورس هم پیش بینی هام درست در میامد .
        ولی تو همون بازی با استقلال واقعا پرسپولیس یکی از بدترین بازی ها رو انجام داد ولی شانس آورد جالبه وقتی بردن چقدر از تعویضهای دنیزلی تعریف میکردن ولی کاملا معلوم بود شانسی بردن
        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

خدایی از دیشب دارم پلیاستیشن بازی میکنم هنوز نتونستم تو یه بازی ۳تا گل از ۴۰ متری بزنم :))))
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

داشتم گلهای جام حذفی استقلال به پرسپولیسو میدیدم ،
            دیدم تو وقت اضافه از دقیقه 98 تا 107 استقلال 3 تا گل زده !
            یعنی تو 9 دقیقه ! که دو گل اول به فاصله ی 3 دقیقه بوده!!!!
            به این نتیجه رسیدم که چیزی که الان واسه پرسپولیسیا حماسه هستش واسه ما خاطرست تازه یادمونم نبود چون عادی بوده

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

سوال برنامه ی نود !!!
              به نظر شما کدام گل بهترین گل این فصل است ؟
              ۱ـ حنیف عمران زاده (هوشیارـ شهرداری یاسوج ) فاصله = ۴۵ متر
              ۲ـ مهرداد کریمیان ( هوشیارـ پرسپولیس ) فاصله = ۳۰ متری
              ۳ـ مهدی رجب زاده ( هوشیارـ پرسپولیس) فاصله = ۳۵ متری
              ۴ـ ایوب کلانتری ( هوشیارـ پرسپولیس ) فاصله = ۴۰ متری
              ۵ـ فونیکه سی ( معمازاده - پرسپولیس ) فاصله = ۲۵ متری

نظر

• FENCER
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 601

3 احتمال در خصوص برد عجیب پرسپولیس!

پرسپولیس 10 نفره در 10 دقیقه 3 گل به استقلال زد و نه تنها پرویز چوبله را لوله کرد، بلکه لقب مظلومی را هم به زاید دادند و تماشاگران او را زاید دوبله سوبله خواندند!

در همین راستا یکی از کارشناسان ورزشی گفت: "این پیروزی پرسپولیسی ها بسیار ناجوانمردانه بود. اگر آنها توانایی بردن استقلال را داشتند بایستی در همان دقایق اولیه به این تیم گل می زدند نه اینکه منتظر بمانند تا استقلالی ها خسته شوند و سپس به آنها حمله ببرند!"

یکی دیگر از کارشناسان ورزشی با تایید جملات فوق گفت: "اکثراً اینگونه اتفاقات در فوتبال کشورهای غربی روی می دهد. آنها هستند که تا انتهای بازی تلاش می کنند. یادتان هست برد منچستر برابر بایرن مونیخ را؟! ما بایستی به فرهنگِ خودمان احترام می گذاشتیم و وقتی مربی و بازیکنان تیم استقلال بازی را بُرده می پنداشتند نباید پرسپولیسی ها حالشان را می گرفتند و 3 گل به آنها می زدند."

یکی از بازیکنان استقلال نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: "چی؟! 3 بر 2 بازنده شدیم؟! شوخی می کنی؟!" و وقتی برای ایشان فیلم کامل بازی را نشان دادیم ایشان با ناراحتی گفت: "من تا الآن خیال می کردم فوتبال 80 دقیقه است، چرا یک نفر زودتر بهم نگفته بود که فوتبال زمانی تمام می شود که داور سوت پایان بازی را بزند؟! در آن 10 دقیقه من داشتم روی زمین چمن پیاده روی و بدن خودم را ریکاوری می کردم!"

یکی دیگر از کارشناسان در این زمینه گفت: "این برد خیلی چیزها را مشخص کرد! این برد نشان داد که رویانیان چقدر فوتبالی است و چقدر مدیر مدبری است و چقدر کارش درست است! اگر او اینقدر با درایت نبود که نمی توانست این همه پول جور کند تا دنیزلی را به پرسپولیس بیاورد! کلاً رتبه در جدول لیگ برتر و حذف در مسابقات جام حذفی مهم نیست. مهم این است که دربی را بردیم!"

یکی از هواداران پرسپولیس نیز در این زمینه گفت: "چرا منو توی این موقعیت قرار می دین؟! با این نتیجه حالا دیگه نمی دونیم وقتی تیممون 2 تا گل خورده و داره بهش حمله میشه و تنها 10 دقیقه مونده بازم «علی دایی» رو تشویق کنیم یا منتظر بمونیم تا انتهای بازی؟!"

در همین راستا احتمالاتی مبنی بر اینکه چطور شد که یکهو پرسپولیس 3 گل زد وجود دارد:

احتمال اول: علی کریمی که عنوان جادوگر را یدک می کشد وردی خواند و کلاً همه چیز تغییر کرد! یکهو بازیکنان استقلال طلسم و تنها نظاره گر بازی شدند و زاید هم فرت و فرت به آنها گل می زد!

احتمال دوم: رویانیان در هنگامی که بازیکنان پرسپولیس 2 بر صفر عقب بوده اند به آنها پیام داده اگر بازی را ببازند کارت سوخت همگی آنها را می سوزاند!

احتمال سوم: به هر حال توپ گرد است و دروازه ها هم گُنده! پیش اومده! پیش میاد!

در پایان لازم به ذکر است که شنیده می شود فتح الله زاده به کادر فنی و بازیکنان استقلال نفری یک دفتر 40برگ داده است و به همه آنها گفته است شونصد بار بنویسند: "فوتبال 90 دقیقه است!"
                شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

مدیران فجر سپاسی اعلام کردند که در بازی بعدی خود با پرسپولیس به تهران نمیایند و از همان شیراز شوت های خود را به سمت دروازه پرسپولیس میزنند!!:d
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• FENCER
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 601

آره از دربی بعدی هم که قراره پرسپولیس 10 نفره باشه و دو تا گل عقب بیفته از استقلال و فقط 8 دقیقه آخرو بازی کنن بازیکناش :d

نمیدونم این زغالی که رو جیگر استقلایا گذاشته شده کی خاکستر میشه :d :d:d

تا دربی بعدی چیزی نگین سنگینتره
                    شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

به دنبال سه شوت پیاپی از راه دور دروازه بان پرسپولیس عدم حضور زوج خود یعنی بیدار را دلیل نداشتن تمرکز اعلام کرد و گفت چون بیدار نبود من این گلها رو خوردم!!=))
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• عليرضا جمالی
                        مدیر (ستاره‌دار 20)
                        • Oct 2010
                        • 1296

من هم خبر خوش بدم...
                        اوساسونا 3 بر 2 بارسلونا رو برد.
                        از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

اختصاصی فارس
                          مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ رویانیان: به دنیای فوتبال تعلق ندارم

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از کنارهگیریاش از این سمت خبر داد و اعلام کرد که استعفایش را به وزیر ورزش داده است.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

مصطفی دنیزلی ممنوع الخروج شد
                            مصطفی دنیزلی سرمربی باشگاه پرسپولیس به دلیل بدهیهای از کشور ممنوع الخروج شده است.

به گزارش مشرق به نقل از همراهان، مصطفی دنیزلی که قبلاً مربی تیمهای فوتبال پاس و پرسپولیس تهران بوده است بابت قرار دادهای صدها میلیون تومانی که با باشگاههای فوتبال کشور داشته است مالیات خود را به طور کامل پرداخت نکرده است

این در حالیست که اکثر مربیان و بازیکنان خارجی که جذب باشگاههای لیگ برتر فوتبال ایران میشوند بابت در آمدی که در کشور کسب میکنند هیچگونه مالیاتی پرداخت نمیکنند و به راحتی به فرار مالیاتی تن میدهند.

آقای مصطفی دنیزلی که قرار دادهای میلیارد تومانی با باشگاه پرسپولیس تهران به امضاء رسانده است، بابت مالیات بر درآمد اتباع خارجی و همچنین بر اساس قانون مالیاتهای مستقیم موظف است که بخشی از درآمد خود را بابت مالیات به وزارت امور اقتصاد و دارایی پرداخت نماید.

همچنین آقای رویانیان مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرده و اعلام کرده که به دنیای فوتبال تعلق ندارم. اما عدهای از ناظران گفتهاند که احتمالا رویانیان قرار است نامزد ریاست فدراسیون فوتبال شود.

نظر

• ماهور
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1239

دنیزلی: دخترم درست گفت، برمیگردم به ترکیه!

به گزارش خبرآنلاین، مصطفی دنیزلی، سرمربی قابل احترام پرسپولیس، حتی حالا که تیمش در جدول ردهبندی سر و سامان درستی ندارد، در برخورد با خبرنگاران «لبخند» به لب دارد و برخلاف مربیان سالهای قبل این تیم، مشکلی با این طیف ندارد. او دیروز با «لبی خندان» پاسخگوی سؤالات ما شد:

*آقامصطفی! هواداران هنوز هم نمیتوانند شکست پرسپولیس برابر فجرسپاسی را از یاد ببرند. اوضاع و احوال تیم چطور است؟

پس از شکست تلخی که برابر فجرسپاسی تجربه کردیم، به اعتقاد من، میتوانیم با کسب یکی، دو پیروزی به جایگاه خوبی برسیم و هواداران نیز آن شکست تلخ را از یاد ببرند. ما از بازی با قم تنها به سه امتیاز آن فکر میکنیم و از این سفر، فقط پیروزی میخواهیم نه چیز دیگر. به نظر من دیدار با صبا، ما را مجبور به برد میکند چون به آن محتاج و نیازمند هستیم. تمرکز میکنیم تا هر طور شده با کسب برد به تعطیلات برویم و شرایطمان را بهبود بخشیم. بعد هم کارهای دیگری داریم از جمله بررسی حریفانمان در لیگ قهرمانان آسیا، اما قبل از آن باید صبا را در قم و مقابل چشم هوادارانش با شکست مواجه کنیم. از قول من بنویسید پرسپولیس به هر سه امتیاز این بازی محتاج و نیازمند است.

*شناختی هم از حریفان آسیاییتان دارید؟

بله. ما در زمانهای مختلف، تیم های گروهمان را بررسی کردهایم. گروه پرسپولیس در آسیا بسیار دشوار است و نمیتوانیم روی صعود آسان از این گروه حسابی باز کنیم اما باید امیدوار باشیم. به هر حال، به خوبی تیمهای گروهمان را آنالیز کردهایم و فیلم بازیهایشان را دیدیم بهخصوص تیم عربستانی(الهلال) که معتقدم رقیب سرسخت و قدرتمندی است اما باید از این گروه صعود کنیم. الهلال از بازیکنان خارجی خوبی نیز بهره میبرد که این امر کار ما را صد برابر سختتر میکند.

*خیلی با اعتماد به نفس صحبت میکنید!

باید این طور باشد زیرا ما پرسپولیسیم و باید از عهده کارهایی که بر دوشمان گذاشته شده، با موفقیت برآییم. مسئولیت بزرگی داریم و در این مورد نیز با بازیکنانم صحبت کردهام. شاید در لیگ، اتفاقاتی افتاد ولی در جام باشگاههای آسیا، زمانی برای جبران نیست و دیگر نمیتوانیم به اندازه لیگ، اشتباه کنیم. در لیگ آسیایی قصد داریم به قدری خوب و قدرتمند بازی کنیم که در همان گام اول و در عربستان، از سد الهلال بگذریم تا هواداران شاد و خوشحال شوند. ما در لیگبرتر و لیگ قهرمانان آسیا مسئولیت خود را میدانیم ولی باید دقت کنیم اشتباهاتی که در لیگبرتر انجام میدهیم در لیگ قهرمانان آسیا تکرار نکنیم. مسئولیت جلوگیری از این قضیه نیز برعهده همه ماست و بیشتر از همه، من باید نسبت به آن حساسیت نشان دهم.
                              *چند روز پیش در یک برنامه طنز تلویزیونی، نمایش کوتاهی اجرا شد که در آن، کمدینها در نقش شما فرو رفتند و به اجرای برنامه طنز پرداختند، آیا این برنامه را دیدید؟
                              (دنیزلی با تعجب، لبخند میزند) یوخ! این برنامه را ندیدم و اصلاً نمیدانستم چنین اتفاقی رخ داده است.

*در آن برنامه، تقلید شما در مصاحبههای مطبوعاتیتان سوژه شده بود. نظری در این باره دارد؟

(خندههای دنیزلی بیشتر میشود) بالاخره یک مواقعی چنین مسائلی لازم است. من از این برنامه طنز ناراحت نمیشوم.
                              *جدا از الهلال عربستان، دیگر حریف شما در لیگ قهرمانان آسیا، تیم الغرافه قطر است که فرهاد مجیدی در آن توپ میزند. در این مورد نظری دارید؟
                              من بهتر از شما میدانم فرهاد مجیدی چه بازیکنی است و چه کیفیتهایی در فوتبالش دارد اما ما باید چاره تمام دردها را در تیم خودمان پیدا کنیم. فکر میکنم جواب سؤالتان همین باشد!
                              *پس از دیدار با صبای قم، لیگ حدود 12 روز تعطیل است، فکر نمیکنید در این مدت، پرسپولیس نیاز به اردوی خارج از تهران داشته باشد؟
                              تقویم بازیها را دیدم و مدتها قبل در موردش برنامهریزی کردیم اما فکر میکنم نیازی به اردو نداریم و باید در تهران و همین ورزشگاه درفشیفر کار را دنبال کنیم. میخواهیم در همین تهران تمرین کنیم و یاد بگیریم.

*سلین دنیزلی بورناز، دختر شما، چند روز پیش مصاحبهای انجام داد و گفت پدرم به زودی به خانه برمیگردد، شما میدانید منظورش چه بود؟

حقیقت این است که دخترم کاملاً درست گفته بود چون من هفته آینده به ترکیه برمیگردم! بعد از بازی با صبای قم کاری در ایران ندارم و برای چند روزی به خانه برمیگردم تا کنار خانوادهام باشم.

*یکی از اتفاقات جالبی که در زمان اندک بازگشت شما به پرسپولیس رخ داده، لقبی است که هواداران برایتان انتخاب کردهاند. آنها شما را «مصطفی پاشا» مینامند، در رابطه با این لقب، چه احساسی دارید؟

(دنیزلی چند بار با حرکت دادن گردنش به زبان ترکی شروع کرد به تشکر کردن) واقعاً از آنها متشکرم. لطفشان را اینطور اثبات میکنند. امیدوارم شایسته خوشحال کردن هواداران پرسپولیس باشم و میدانم چنین لقبهایی، کارم را سختتر میکند. این موضوع برایم بسیار جالب و البته مهم است.
                              *آقامصطفی! به نظر میرسد نسبت به دفعه قبل که ایران بودید، بیشتر میخندید! این مسئله برای ما بسیار مهم و عجیب است، دلیل خاصی دارد که زیاد میخندید؟
                              دلیل خاصی ندارد فقط از شرایطم رضایت دارم و میخندم! (او که دوست داشت باز هم درمورد اظهارات دخترش صحبت کند، ادامه داد) باید درباره مصاحبه سلین، دخترم برای شما حرفی بزنم. او در رسانهها اعلام کرده بود دلم برای پدرم تنگ شده است. من بعد از اینکه به ایران آمدم قرار بود یک هفته بمانم و سپس به ترکیه برگردم اما شرایط اینطور نشد، حتی وسایلم را نتوانستم به ایران بیاورم چون قرار بود صحبتهایی داشته باشم و خانه را ببینم و وقتی به توافق برسیم به ترکیه برگردم و بعد از کارهای اولیه هدایت پرسپولیس را بهعهده بگیرم اما اینقدر همه چیز با سرعت و پشتسر هم انجام شد که برنامه هایم را به هم زد. فشردگی بازیها و نزدیک بودن برنامه لیگ هم دلیل دیگری بود که نتوانم بهموقع خود را به ترکیه برسانم. انشاءا... بعد از بازی با صبا عازم ترکیه خواهم شد تا این کارها را انجام دهم و کنار دخترم باشم.
                              *در اولین روزهای جشنواره فیلم فجر، خیلی از علاقهمندان به سینما پس از پیروزی پرسپولیس در دربی، شما را به عنوان بهترین کارگردان معرفی کردند، آیا فکر میکنید کارگردان خوبی هستید؟
                              اگر من بخواهم درباره این موضوع حرفی بزنم یا اظهارنظر کنم، درست نیست پس بهتر است حرفی نزنم. اینکه من بهترین کارگردان آن روز شدم تشخیص دیگران بوده و من نمیتوانم بگویم آیا کارگردان خوبی هستم یا خیر اما به نظر همه احترام میگذارم.

*می دانید در مورد همین مسئله، برایتان اساماس هم ساخته اند؟

چه جالب این را هم نمیدانستم. موضوع این اس ام اس چیست؟!
                              *نوشته اند مصطفی دنیزلی کارگردان فیلم 10 دقیقه جهنمی کاندیدای دریافت جایزه بهترین کارگردان از مراسم اسکار 2012 است!
                              (طوری از شنیدن این پیامک خندهاش گرفته که شانههایش میلرزد) واقعا؟! میدانم بازیهای استقلال و پرسپولیس چه معنایی برای هواداران دو تیم دارد. من به هواداران پرسپولیس پس از ورودم به ایران و البته قبل از دربی قول داده بودم مقابل استقلال بتوانیم نتیجه خوبی بگیریم و پس از چند شکست متوالی، پیروزی را به آنها هدیه کنیم. خوشبختانه این اتفاق افتاد و حالا خیلی خوشحالم چون موفق شدم به قولم وفا کنم و به این خاطر باز هم به هواداران تبریک میگویم.

*حالا با این وضعیت فکر میکنید پرسپولیس بتواند سهمیه آسیا بگیرد و در جدول لیگبرتر صعود کند؟

ما باید تمام تلاشمان را برای موفقیت در لیگبرتر به کار ببندیم. هنوز هم خیلی دیر نشده و با کاهش اشتباهاتمان میتوانیم به پیروزیهای بزرگ رسیده و کار را تمام کنیم. با حداکثر انگیزه به دیدار صبا میرویم و تا پایان لیگ نیز انگیزههایمان را از دست نخواهیم داد زیرا معتقدم پرسپولیس باید تا آخرین لحظه، امیدوار باقی بماند. در مجموع برای کسب سهمیه آسیا هر کاری لازم باشد و از دستمان برآید، انجام خواهیم داد.
                              چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                              گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• ماهور
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1239

درگیری لفظی دایی و تاتار در برنامه نود

علی دایی و مهدی تاتار در برنامه نود درگیری لفظی پیدا کردند.
                                به گزارش خبرآنلاین، در حاشیه پخش بازی دو تیم راه آهن و داماش وقتی دو مربی روی خط آمدند مهدی تاتار خطاهایی که کارشناس برنامه آنها را درست اعلام کرده بود را قبول نکرد و این تصمیم کارشناس برنامه را تحت تاثیر صحبت های علی دایی عنوان کرد.همین اظهار نظر کافی بود تا دایی خطاب به تاتار بگوید:«چرا این حرف ها را می زنی؟تو این حرف ها را می زنی اما پس از بازی برای من اس ام اس می فرستی که زیر فشارم؟»در این لحظه تاتار گفت:«ما با هم رفیق هستیم و من دستیار شما بوده ام اما این اتفاق دلیلی نمی شود که شما به من بی احترامی کنید.شما در جریان باز حرف هایی به من زدید که ...» که علی دایی حرف تاتار را قطع کرد و این واکنش را نشان داد:«من حرفی نزدم و بازیکنان نیمکت نشین من هم شاهد هستند.شما به عباس فرد گیر دادید و من گفتم که زدن این حرف ها در زمین فوتبال درست نیست و نباید این طور داد و فریاد کنید.اگر شما اشتباه نکردید چرا کمک داور چهارم آمد و به شما تذکر داد؟من نه از کسی می ترسم و نه نان من را کسی می دهد.»
                                اما حتی این صحبت ها هم باعث نشد تا تاتار از موضع خودش کوتاه بیاید.او با تاکید بر حرف هایش ادامه داد:«آقای دایی شما به من اهانت کردی.اگر نظر شما این است ایرادی ندارد من از این به بعد شما را طور دیگری میشناسم.این صداقت نیست.»که علی دایی هم گفت:« شما بروید همان کارهایی را که یاد گرفته اید را انجام بدهید»و سرانجام حرف پایانی تاتار:«من دستیار شما بودم آقای دایی و این کارها را از شما یاد گرفتم.»
                                چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                                گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

در حال کار...
                                X