<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

تمام درهاي تيم ملي براي بازيکنان باز است
    کيروش پاسخ منتقدان را داد

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در واکنش به برخي انتقادها گفت: چرا بايد وقتم را براي کساني که بازي و تجربه بينالمللي ندارند، تلف کنم.

کارلوس کيروش در حاشيه تمرين امروز تيم ملي درباره ديدار دوستانه با موزامبيک گفت: فردا هم يک روز کاري ديگر براي ما است. ميخواستيم امکان بازي بينالمللي بيشتري را به بازيکنان بدهيم و گزينههاي بيشتري را براي خودمان باز نگه داريم. فوتبال غيرقابل پيش بيني است و نميدانيم چه اتفاقي خواهد افتاد. 18 بازيکن دعوت شدند اما متاسفانه دو نفر با مصدوميت روبرو شدند و نتوانستند تمرين کنند.

وي افزود: به عنوان مثال آرش افشين ميتواند بازيکن مهمي براي ما باشد اما با مصدوميتش فعلا قادر به همراهي نيست. در اين اردو براي آماده سازي سعي کرديم بازيکنان بيشتري حضور پيدا کنند.

کيروش در مورد رضايتش از بازيکنان عنوان کرد: از آنها خوشحال و راضي هستم، آنها تمرکز، تعهد و علاقه خوبي در تمرينات نشان دادند. آنها مملو از اشتياق هستند که براي ايران به خوبي بازي کنند. تمام درهاي تيم ملي براي بازيکنان باز است و همه ميتوانند خودشان را نشان دهند. چيزي که ميتوانم بگويم اين است که همه در حال در زدن به درهاي تيم ملي هستند و ما هم آنها را زير نظر داريم.

مربي پيشين منچستريونايتد در مورد شکست اين تيم مقابل منچسترسيتي در حالي که نيزه برداشته بود و به شوخي به خبرنگار گفت که "اگر ادامه دهي تو را با نيزه ميزنم" اظهار داشت: الان وقت اين نيست که در مورد اين بازي صحبت کنيم و بايد به تيم ملي برسيم اما از شکست منچستر ناراحت شدم. واقعيت اين است که آنها بازي خوبي انجام ندادند.

کيروش در مورد وضعيت اشکان دژاگه گفت: با او در ارتباط هستيم. اين بازيکن مصدوميت جزئي پيدا کرده که به زودي حل خواهد شد.

وي در مورد شجاعي عنوان کرد: او در يکي از اردوهاي آينده که به زودي برگزار خواهد شد به ما ملحق ميشود.

سرمربي تيم ملي در مورد ادامه دعوت از بازيکنان ايراني شاغل در اروپا گفت: احتمالا بعد از پايان ليگهاي اروپايي چند لژيونر به ما ميپيوندند. چيزي که ميتوانم بگويم اينکه ما آنها را به دقت زير نظر داريم و در اردوهاي آينده اين موقعيت را به آنها ميدهيم تا خودشان را نشان دهند و پس از آن با بررسي شرايط بهترين تيم را ميبنديم.

کيروش در مورد وضعيت چمن کمپ تيمهاي ملي خاطرنشان کرد: روز گذشته به دليل بارش باران مشکلاتي به وجود آمده بود و زمين کيفيت خوبي نداشت. همانطور که ميدانيد اين زمين عمر خود را کرده و بايد بازسازي شود تا شرايط بهتري در اردوهاي آينده وجود داشته باشد.

وي در پاسخ به سؤالي در مورد اينکه برخي معتقدند استعدادهاي خوبي در ايران داريم و چرا کيروش براي يافتن بازيکن به اروپا ميرود، تاکيد کرد: پتانسيلهاي خوبي در ايران داريم اما در بازيها با پتانسيلها بازي نميکنيم و اين عملکردها هستند که نتيجه را رقم ميزنند. نکاتي ميگويم که بايد با دقت به آنها توجه شود. سرعت نور بيش از صداست و همه اين را ميدانند. به خاطر همين است که خيلي از افراد فکر ميکنند از فوتبال چيز زيادي ميدانند اما وقتي دهان خود را براي صحبت کردن باز ميکنند ناگهان متوجه ميشويد که با دانش فوتبال فاصله زيادي دارند.

کيروش افزود: سوال اينجاست که چرا بايد وقتم را براي کساني که بازي و تجربه بينالمللي نداشتند، تلف کنم. دليل صحبتها و انتقادهايي که ميشود به خاطر غرور دروني است. من در حال حاضر منتظر راه حل و راهکارها هستم. الان زماني نيست که انتقادها مطرح شود. بعضيها اگر در کار خود تمرکز کنند شايد موفقتر باشند اما متاسفانه در کار ديگران دخالت ميکنند.

کيروش تاکيد کرد: در حال حاضر مهمترين چيز اين است که ما برنامههاي خود را داريم. شايد چند نفر پيدا شوند که انتقاد کنند و آن هم به اين دليل است که صفحات اول روزنامهها به آنها اختصاص پيدا ميکند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در آستانه بازی با پرسپولیس
      بازیکنان راهآهن برای دومین روز متوالی تمرین نکردند/چکها باز هم پاس نشد
      خبرگزاری فارس: بازیکنان تیم فوتبال راهآهن برای دومین روز متوالی به دلیل پاس نشدن چکهایشان تمرین نکردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، بازیکنان راهآهن، پیشتر از مسئولان باشگاه چکهایی را بابت مطالباتشان دریافت کرده بودند. این چکها قرار بود روز گذشته پاس شود اما این اتفاق نیفتاد.

از همین رو بازیکنان تیم راهآهن روز گذشته به تمرین نپرداختند. همین موضوع باعث شد مسئولان راهآهن به بازیکنان قول دهند تا ساعت 14 امروز چکهایشان نقد میشود اما باز هم این چکها نقد نشد و به همین دلیل بازیکنان راهآهن در آستانه بازی با پرسپولیس برای دومین روز متوالی تمرین نکردند.
      راهآهن یکشنبه آینده در ورزشگاه آزادی به مصاف پرسپولیس میرود.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

بازار داغ آدیداس به برکت رویدادهای بزرگ ورزشی

رقابتهای فوتبال جام ملتهای اروپا و بازیهای المپیک لندن از منابع بزرگ درآمد شرکت آدیداس در سال ۲۰۱۲ هستند. مقامهای این کنسرن آلمانی پیشبینی میکنند آدیداس در سال جاری رکورد جدیدی در درآمد بر جای بگذارد.
        آنطور که روبرت هاینر، رئیس شرکت آدیداس میگوید، درآمد این کمپانی تولیدکنندهی لوازم ورزشی در سه ماههی نخست سال جاری میلادی ۲۳ درصد افزایش داشته است. این رشد درآمد با توجه به سال برگزاری المپیک لندن و مسابقات فوتبال جام ملتهای اروپا قابل پیشبینی بوده است.

آدیداس پیشبینی میکند در طول سال ۲۰۱۲ درآمد این شرکت به رکورد ۵/ ۱ میلیارد یورو برسد.
        این شرکت آلمانی تجهیزات ورزشی ۶ تیم از ۱۶ تیم فوتبال حاضر در مرحلهی نهایی جام ملتهای اروپا را تأمین میکند. بدین ترتیب آدیداس از رقیب اصلی خود نایکی عقبتر است. البته نایکی با احتساب قراردادهای شرکت انگلیسی "Umbro" از آدیداس پیشی گرفته است. نایکی در پائیز ۲۰۰۷ آمبرو را خرید.
        از سوی دیگر دو امید اصلی قهرمانی رقابتها یعنی اسپانیا و آلمان طرف قرارداد شرکت آدیداس هستند. لباس ورزشی این دو تیم در صورت تحقق نتایج لازم میتواند سود سرشاری به صندوق آدیداس سرازیر کند.
        آدیداس در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی حدود ۵/ ۱ و در جام ملتهای اروپا ۲۰۰۸ در اتریش و سوئیس حدود ۳/ ۱ میلیارد یورو درآمد داشت.
        این شرکت آلمانی هنوز موضع مشخصی در مورد بایکوت بازیهای جام ملتهای اروپا در اوکراین اتخاذ نکرده است. هاینر، رئیس آدیداس میگوید: «ما برای امور ورزشی به اوکراین میرویم و تمرکز خود را بر این عرصه معطوف میکنیم.»
        بسیاری از سیاستمداران ارشد اتحادیهی اروپا، از جمله ژوزه مانوئل باروسو، رئیس کمیسیون این اتحادیه، اخیرا اعلام کردند که برای دیدن بازیهای جام ملتهای اروپا (لهستان و اوکراین) به ورزشگاههای اوکراین نخواهند رفت. این سیاستمداران با این اقدام به بازداشت یولیا تیموشنکو، رهبر اپوزیسیون اوکراین، اعتراض میکنند.

ریبوک لنگان میآید
        ریبوک، کنسرن آمریکایی تولیدکنندهی لوازم ورزشی که مالکیت آن به آدیداس تعلق دارد، یکی از بخشهای کمسودده آدیداس است که در سه ماهه نخست سال جاری میلادی ۷ درصد سود کمتری کسب کرده است. فروشگاههای ریبوک در هند یکی از مشکلات این کنسرن هستند که قرار است ساختار تجاری آنها تغییر کند. وضعیت کنونی ریبوک میتواند ۲۰۰ میلیون یورو هزینه روی دست آدیداس بگذارد.
        هند البته مهمترین بازار آدیداس در آسیا نیست. ژاپن، چین و کرهی جنوبی بسیار مهمترند. اما ریبوک در هند به صورت سنتی بازار را در دست دارد. این کنسرن آمریکایی هیچ جای دنیا به این اندازه موفق نیست.

آدیداس در سال جاری یکی از بیشترین درآمدها را در چین کسب کرده است. عایدی این شرکت در سه ماهه نخست سال جاری در چین ۲۶ درصد رشد داشته است. در حالی که شرکتهای کوچکتری همچون پوما (آلمانی) در چین چندان موفق نبودهاند.
        المپیک لندن یکی دیگر از منابع بزرگ درآمد آدیداس خواهد بود. این کنسرن در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۲ در بریتانیا ۱۹ درصد رشد درآمد داشته است. لوزام مورد نیاز برای دویدن در این مدت در بریتانیا ۱۶ درصد بیشتر درآمد عاید آدیداس کردهاند.
        آدیداس پس از شرکت نایکی آمریکا، دومین کنسرن بزرگ تولیدکنندهی لوزام ورزشی است. این شرکت توپهای جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲ را نیز تولید میکند. ریبوک و "تیلور مِید" به آدیداس تعلق دارند.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

کیروش گفت 2 میلیارد بدهید تا اسپانیا را بیاورم

نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال گفت: کیروش به ما گفته 2 میلیارد دلار بدهید تا تیم ملی اسپانیا را به ایران بیاورم.

هادی آیت اللهی در خصوص صحبت های کیروش و انتقاد او نسبت به زمان برگزاری لیگ قهرمانان آسیا در مرحله یک هشتم نهایی، وضعیت مالی فدراسیون و سایر موارد فوتبال صحبت های زیر را با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس انجام داد.

کیروش در مصاحبه با فارس از عزیز محمدی بابت تاریخ لیگ قهرمانی آسیا گلایه کرده و معتقد است این قضیه به ضرر تیم ملی است.
          این مسئله دست عزیز محمدی نیست. او تلاش خود را کرد و بازی ها یک هفته زودتر برگزار میشود. به هر حال ما باید از بین تیم ملی و لیگ قهرمانان آسیا یکی را انتخاب کنیم. لیگ قهرمانان آسیا هر سال برگزار میشود و اگر ما میخواهیم حضور قوی در جام جهانی داشته باشیم باید از همه بضاعتمان استفاده کنیم. کیروش هم بابت همین مسئله نگران است و میگوید در شروع بازیهای ملی بازیکنان در اختیار تیم ملی باشند. او میگوید بازیکنان در اردو باشند و اگر باشگاهشان بازی داشت به تمرینات باشگاهی بروند.
          اما بعید است باشگاهها با چنین روشی موافقت کنند.
          من فکر میکنم باشگاه ها مشکلی با این مسئله نداشته باشند و با تیم ملی همکاری میکنند. لیگ قهرمانان هر سال برگزار میشود.
          ولی چند وقتی است که تیمهای باشگاهی ما در لیگ قهرمانان ناکام هستند، از طرفی مگر لیگ قهرمانان آسیا مثل بازیهای ملی نیست؟
          انشاءالله که امسال تیمهای ما در لیگ قهرمانان آسیا ناکام نیستند. ما نمیتوانیم همه چیز را با هم بخواهیم چرا که مشکلات عدیده ای پیش میآید. باید اهم و فیالاهم کنیم تا نه باشگاه ها ضرر کنند و نه تیم ملی. باید رایزنی را با باشگاه ها شروع کنیم تا مشکلی پیش نیاید. کیروش هم باید با این مسئله کنار بیاید چرا که ما نهایت تلاش خود را کردهایم تا تیم آمادهای داشته باشیم.
          کیروش گفته اگر فدراسیون مشکل مالی دارد شماره حساب به مردم بدهد تا به فدراسیون کمک شود.
          برای اجرای برنامههایی که وی به فدراسیون داده مشکلی نداریم و تمام برنامههای ارائه شده توسط فدراسیون انجام میشود.
          یکی از مسائلی که کیروش با آن مشکل دارد چمن کمپ تیمهای ملی است؟
          در آخرین جلسهای که ما با کیروش داشتیم او از وضعیت کمپ تعریف کرد و راضی بود. اگر مشکلی دارد میتواند به ما بگوید تا جای دیگری را برای تمرینات تیم ملی در نظر بگیریم. من فکر میکنم گاهی اوقات خبرنگاران شیطنت میکنند وگرنه ما با هم مشکلی نداریم.
          اگر فدراسیون فوتبال مشکل مالی ندارد چرا تیمهای بزرگ را برای حضور در ایران دعوت نمیکنید؟
          مطمئنا شما بهتر از ما واقف هستید که برای حضور بهترین تیمهای جهان در ایران یک سری مشکلات و موانع وجود دارد. گاهی هم پیش میآید که کیروش پیشنهاد میدهد که یک تیم بزرگ به ایران بیاید، مثلا گفته بود 2 میلیارد دلار بدهید تا اسپانیا را به ایران بیاورم اما ما باید همه شرایط کشور خود را بسنجیم.
          ما میتوانیم در یک کشور ثالث با تیمهای بزرگ بازی کنیم مثل بازی با برزیل و یا روسیه اما برای برگزاری بازی در چنین شرایطی هم یک سری مشکلات داریم. یکی از این مشکلات این است که این تیمها تقویمشان پر است و از یک سال قبل برای خود برنامه ریزی کرده اند. با این حال اگر باز کیروش فکر میکند تیمی میتواند به ایران کمک کند به ما معرفی کند. هم اکنون با 25 فدراسیون مکاتبه کردیم که برخی از آنها جواب دادند و برخی پاسخی نداده اند.
          گفته میشود قرار است با تیم ملی توگو بازی کنیم؟
          من در جریان این مسئله نیستم.
          تیم نوجوانان قهرمان تورنمنت قزاقستان شد و ما از مهرماه مسابقات آسیایی را در پیش رو داریم اما هنوز ورزشگاه های تختی تهران و اکباتان که به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی شده اند آماده نیستند.
          قرار است در هفته پیش رو جلساتی در همین زمینه داشته باشیم و مشکلات دو ورزشگاه معرفی شده را مشخص کنیم تا زمان برگزاری مسابقات مشکلات برطرف شده باشد. قرارداد مربیان پایه هم آماده است و به زودی امضا میشود.
          2 هفته دیگر لیگ برتر به پایان میرسد و از حالا شایعاتی در خصوص قانون منع ورود دروازه بان خارجی به لیگ برتر شنیده میشود و اینکه فدراسیون تصمیم دارد به این قانون ادامه دهد.
          قطعا بعد از پایان مسابقات در مجمع سازمان لیگ این موضوع مطرح میشود. شما این را در نظر بگیرید که تا به حال سابقه نداشته دروازه بانهای ما به عنوان لژیونر فعالیت کنند اما اکنون حقیقی در روسیه مشغول فعالیت شده و یا حامد لک به تازگی پیشنهادی از خارج دریافت کرده است. همه اینها نشان میدهد قانون منع استفاده از دروازهبان خارجی باعث سازندگی دروازهبانهای ما شده است. اکنون فروزان و گردان هم کاندیدای حضور در تیم ملی هستند.
          اما این قانون باعث شده در فصل نقل و انتقالات قیمت دروازهبانهای ایرانی به صورت کاذب بالا برود.
          کار سازندگیای که شده مهمتر از این مسئله است. کدام یک از دروازه بانهای ما تاکنون توانسته اند بالای 2 میلیارد تومان قرارداد ببندند اما این قرارداد را حقیقی بسته است. اگر معدل سنی دروازه بانهای جوان و با آتیه را بگیرید متوجه این سازندگی میشوید. پس این قانون مثبت بوده و مورد حمایت هیئت رئیسه فدراسیون هم هست.
          با توجه به مشکلات مالیای که باشگاه ها دارند چطور قرار است مجوز حرفهای برای آنها صادر شود؟
          سازمان لیگ و بخش صدور مجوز حرفه ای در حال برگزاری جلسات هستند تا بعد از مسابقات در مدت 45 روز نتیجه کار را اعلام کنند. برای حل مشکلات مالی باشگاه ها باید یک فکر اساسی کرد. ما از همین حالا باید به فکر خصوصیسازی باشیم تا دیگر دست به دامن دولت نباشیم و خودمان را خلاص کنیم. به همین دلیل در حال تنظیم لایحه ای هستیم که آن را به دولت و مجلس دهیم تا تکلیف تیمهای ما مشخص شود. اکنون ملوان و خیلی از تیمهای ما بلاتکلیف هستند و امیدوار هستیم دولت و مجلس این لایحه را حمایت کنند و ما به سمت کشورهای توسعه یافته حرکت کنیم.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

دنيزلي: نميتوانيم از 4 گل خوردن رها شويم

سرمربي پرسپوليس گفت: نميتوانيم از مشکل 4 گل خوردن در هر بازي رهايي پيدا کنيم.

مصطفي دنيزلي در نشست خبري پس از شکست 4 بر 3 مقابل راه آهن در خصوص اينکه چطور بعد از اينکه پرسپوليس در بازي ها گل هاي زيادي مي خورد و آيا نتوانستيد مشکل را پيدا کنيد گفت: درست است و ما نمي توانيم از اين مشکل رهايي پيدا کنيم. بعد از بازي با الغرافه که در اينجا داشتيم سعي کرديم تيم را جمع کنيم اما نمي توانيم و چنين موقعيتي تاکنون اتفاق نيفتاده است. يک بار هم زماني که سرمربي تيم ملي ترکيه بودم گل هاي زيادي دريافت مي کرديم اما بازي هاي دوستانه بود. همان تيم در جام ملت هاي اروپا به يک چهارم نهايي رسيد و ششم شد.

وي افزود: متاسفانه اين بحران را داريم و مشخص است که وقتي حريف روي دروازه ما مي آيد به گل مي رسد و حتي اگر در کل روز هم کار کنيم اين اتفاق در زماني هايي مي افتد. درست مثل اينکه بافت ها با هم جور نمي شود. اين وضعيت مي تواند نگران کننده باشد اما در ليگ قهرمانان آسيا شرايط اين گونه نيست.

دنيزلي گفت: زياد نمي خواهم حرف بزنم ولي براي اينکه شما را تنها نگذاشته باشم اينجا آمدم و اميدوارم من را ببخشيد.

وي در خصوص اينکه چرا زودتر تعويض نکرديد، اظهار داشت: روند بازي به گونه اي بود که دو بازيکنمان با مصدوميت بازي مي کردند و به خاطر همين مسئله اگر زودتر تعويض مي کرديم براي تعويض هاي اجباري به مشکل مي خورديم. سامان آقازماني، علي کريمي و حميد علي عسگر که با مصدوميت بازي مي کردند اگر به مشکل مي خوردند آن وقت در ادامه راه ممکن بود نتوانيم آنها را تعويض کنيم.

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

پرسپولیس 4تایی شد و سقوط کرد!

در ۹ دیدار هفته سی و دوم سپاهان و تراکتورسازی متوقف شدند و استقلال با پیروزی مقابل نفت به قهرمانی امیدوار شد، پرسپولیس هم دوازدهمین شکست خود را تجربه کرد.
              هفته سی و سوم لیگ برتر فوتبال با انجام 9 مسابقه همزمان از ساعت 17 در شهرهای مختلف برگزار شد.
              در صدر جدول دو تیم مدعی سپاهان و تراکتورسازی مساوی کردند تا تکلیف قهرمانی به هفته آخر لیگ کشیده شود و استقلال با پیروزی برابر نفت آبادان به قهرمانی امیدوار ماند.
              شهرداری تبریز و شاهین هم به لیگ یک سقوط کردند.
              نتایج بازیها به شرح زیر است:
              پرسپولیس 3 – راه آهن 4
              گلها: بهادر عبدی(19) و (45+2)و (78)، حسین کاظمی(74- پنالتی) برای راه آهن، ایمون زاید(21) و (82) و (87) برای پرسپولیس.
              پرسپولیس در سه دیدار گذشته خود دوازده گل خورده و این دوازدهمین شکست سرخپوشان در این فصل بود. سرخپوشان در 7 بازی گذشته خود 5 باخت داشته است.
              نفت تهران یک-داماش صفر
              گل: لوپز (45)
              ملوان 2– فولاد خوزستان صفر
              گلها: پویا نزهتی(56)، جلال رافخایی(57)
              علی سلیمی در دقیقه 89 از فولاد اخراج شد.
              شهرداری تبریز صفر -فجرسپاسی صفر
              شاهین بوشهر 2- سایپا 2
              گلها: کریم انصاریفرد(58) و(60) برای سایپا، مهدی نوری( 83 و 86 هر دوگل از روی نقطه پنالتی)
              صبای قم یک - مس کرمان یک
              گلها: احمد حسنزاده(52) برای مس، محسن بیات(65) برای صبا
              مس سرچشمه صفر- تراکتورسازی صفر
              ملسم فیروز آبادی در دقیقه 93 از مس اخراج شد.
              ذوب آهن اصفهان صفر -سپاهان اصفهان صفر
              نفت آبادان یک -استقلال تهران 2
              گلها: فونیکهسی (9) برای نفت و یرکوویچ(24)، میثم حسینی(76) برای استقلال
              کریمی: یک بازی دیگر تحمل کنید/ دیگر باید چه بگویم؟

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هواداران یک بازی دیگر ما را تحمل کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی پس از شکست 4 بر 3 مقابل راهآهن در جمع خبرنگاران گفت: چه بگویم؟ حرفی برای گفتن ندارم و همه دیدید چه اتفاقی افتاد.

وی در مورد اینکه هوادار 8 ماهه برای تماشای پرسپولیس آمده بود، گفت: یک بازی دیگر هم تحمل کنند، همه چیز تمام میشود.
              وی سپس خطاب به تصویربرداران گفت: چرا از من فیلم میگیرید؟ بهتر است از خبرنگاران فیلم بگیرد که اینجا هستند و فردا از قول من 8 صفحه مصاحبه مینویسند.
              کریمی در پاسخ به خبرنگاری که پرسید چه کسی از قول شما 8 صفحه مصاحبه نوشته گفت: تو خوبی!
              دنیزلی: نمیتوانیم از 4 گل خوردن رها شویم

سرمربی پرسپولیس گفت: نمیتوانیم از مشکل 4 گل خوردن در هر بازی رهایی پیدا کنیم

مصطفی دنیزلی در نشست خبری پس از شکست 4 بر 3 مقابل راه آهن در خصوص اینکه چطور بعد از اینکه پرسپولیس در بازی ها گل های زیادی می خورد و آیا نتوانستید مشکل را پیدا کنید گفت: درست است و ما نمی توانیم از این مشکل رهایی پیدا کنیم. بعد از بازی با الغرافه که در اینجا داشتیم سعی کردیم تیم را جمع کنیم اما نمی توانیم و چنین موقعیتی تاکنون اتفاق نیفتاده است. یک بار هم زمانی که سرمربی تیم ملی ترکیه بودم گل های زیادی دریافت می کردیم اما بازی های دوستانه بود. همان تیم در جام ملت های اروپا به یک چهارم نهایی رسید و ششم شد.

وی افزود: متاسفانه این بحران را داریم و مشخص است که وقتی حریف روی دروازه ما می آید به گل می رسد و حتی اگر در کل روز هم کار کنیم این اتفاق در زمانی هایی می افتد. درست مثل اینکه بافت ها با هم جور نمی شود. این وضعیت می تواند نگران کننده باشد اما در لیگ قهرمانان آسیا شرایط این گونه نیست.
              دنیزلی گفت: زیاد نمی خواهم حرف بزنم ولی برای اینکه شما را تنها نگذاشته باشم اینجا آمدم و امیدوارم من را ببخشید.
              وی در خصوص اینکه چرا زودتر تعویض نکردید، اظهار داشت: روند بازی به گونه ای بود که دو بازیکنمان با مصدومیت بازی می کردند و به خاطر همین مسئله اگر زودتر تعویض می کردیم برای تعویض های اجباری به مشکل می خوردیم. سامان آقازمانی، علی کریمی و حمید علی عسگر که با مصدومیت بازی می کردند اگر به مشکل می خوردند آن وقت در ادامه راه ممکن بود نتوانیم آنها را تعویض کنیم.
              هاشمیان: بزرگتر از من در پرسپولیس هستند که مشکلات را بگویند
              مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بزرگتر از من در باشگاه پرسپولیس هستند تا مشکلات را بگویند.
              وحید هاشمیان پس از شکست 4 بر 3 مقابل راهآهن در جمع خبرنگاران گفت: از دنیزلی بپرسید که چرا من را در دقیقه 75 به میدان فرستاد من نمیتوانم در مورد مسائل فنی اظهار نظر کنم خودم هم نمیتوانم خودم را به میدان بفرستم.
              وی در مورد بازی مقابل راه آهن گفت: بازی را دیدید چه چیزی باید بگویم بزرگتر از من در پرسپولیس زیاد هستند تا مشکلات را بگویند حاشیه، مصدومیت و محرومیت باعث شد این اتفاقها رخ دهد.
              معمارزاده در رختکن پرسپولیس غش کرد
              دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازی مقابل راهآهن در رختکن از حال رفت.
              میثاق معمارزاده، دروازه بان پرسپولیس پس از بازی مقابل راهآهن در رختکن این تیم غش کرد و از حال رفت.
              پس از این اتفاق پزشکان ورزشگاه آزادی برای درمان وی حضور یافتند تا مشکلش را برطرف کنند.
              آنها اعلام کردند او فشار عصبی شدید پیدا کرده و مشکلش حاد است و باید مراقبتهای بیشتری صورت بگیرد.
              میثاق معمارزاده پس از شکست 4 بر 3 پرسپولیس مقابل راهآهن در جمع خبرنگاران گفت: نمیدانم چه اتفاقی افتاده که اینگونه میشود همه چیز دست به دست هم داده تا این اتفاق بیفتد باید برای فصل آینده تلاش کنیم. بازیکنان پرسپولیس بی غیرت وکم کار نیستند.
              وی ادامه داد: خوشبختانه فصل در حال تمام شدن است اما از هیچ کس کاری بر نمیآید همه بازیکنان تلاششان را میکنند آنها کم کار نیستند زیرا بازیکنان اگر کم کاری کند در درجه اول به خودش ضربه میزند همیشه بعد از باخت حرف و حدیث وجود دارد هواداران به تیمشان تعصب دارند و دوست دارند همیشه نتیجه بگیرند.
              معمارزاده تصریح کرد: در هر بازی فشار روی ما زیادتر میشود و بازیکنان از نظر روانی در هر مسابقه پایین تر میروند ما باید خودمان را برای بازی با الشباب آماده کنیم بازیکنان به یک ریکاوری ذهنی و روانی نیاز دارند که امیدوارم در پایان فصل این اتفاق بیفتد.
              وی در مورد گلهای زیادی که پرسپولیس میخورد گفت: در کارهای دفاعی خوب نیستیم و شخص خاصی در این مسئله مقصر نیست. ما موقعیتهای زیاد گلزنی را از دست میدهیم باید مقابل الشباب جبران کنیم زیرا دیگر خود ما هم مثل هواداران تحمل این وضعیت را نداریم.
              معمارزاده در مورد اینکه در پرسپولیس میماند یا نه گفت: قرار دادم تمام میشود اما باید ببینیم فصل آینده چه پیش خواهد آمد نمیتوانم اکنون در این مورد حرفی بزنم.

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

بازیکن پرسپولیس در رختکن غش کرد!

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس که در اواسط نیمه اول به میدان رفته بود در پایان این بازی در رختکن از حال رفت.

به گزارش قدس آنلاین، میثاق معمارزاده که در اواسط نیمه اول دیدار برابر راه آهن جانشین حسین هوشیار شده بود در پایان بازی و زمانی که بازیکنان به رختکن رفتند دچار افت فشار شد. البته پزشکان تیم خیلی زود به داد وی رسیدند و معمارزاده دقایقی بعد سرپا شد.

از سوی دیگر حسین هوشیار که در این دیدار به عنوان دروازه بان ثابت درون دروازه ایستاده بود در اواسط نیمه اول دچار مصدومیت از ناحیه دست شد و تعویض شد که پس از بررسی لازم مشخص شد انگشت وی شکسته است.
                to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

تمرینات پرسپولیس 2 روز تعطیل شد

- تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس به مدت 2 روز تعطیل شد.

مصطفی دنیزلی پس از شکست 4 بر 3 امروز مقابل راهآهن تمرینات این تیم را به مدت 2 روز تعطیل کرد.

قرار است از بعدازظهر چهارشنبه تمرینات سرخپوشان برای دیدار روز جمعه با فولاد خوزستان از سر گرفته شود.

دنیزلی همچنین در جلسه با بازیکنان از راحت گل خوردن آنها در چند بازی گذشته انتقاد کرد.
                  to continue, please follow me on my page

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

البته من پرسپولیسی هستم
                    ولی چی میشه این پرسپولیس بره دسته یک :d
                    حداقل این جوری یه ذره میخندیم
                    =))
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

ايران ليگ برتر
                      تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز
                      1 سپاهان 33 19 9 5 54 27 27 66
                      2 تراکتورسازي 33 18 9 6 55 32 23 63
                      3 استقلال 33 18 9 6 55 34 21 63
                      4 صباي قم 33 12 13 8 40 38 2 49
                      5 نفت تهران 33 13 10 10 36 35 1 49
                      6 ذوب آهن 33 9 18 6 29 31 2- 45
                      7 سايپا 33 10 12 11 48 37 11 42
                      8 نفت آبادان 33 11 9 13 47 55 8- 42
                      9 داماش گيلان 33 10 11 12 32 37 5- 41
                      10 فولاد 33 10 10 13 34 35 1- 40
                      11 مس 33 10 10 13 33 39 6- 40
                      12 فجر سپاسي 33 10 10 13 31 38 7- 40
                      13 ملوان 33 9 12 12 32 31 1 39
                      14 راه آهن 33 8 15 10 39 41 2- 39
                      15
                      پرسپوليس
                      33 9 12 12 48 53 5- 39
                      16 شهرداري تبريز 33 6 16 11 33 42 9- 34
                      17 شاهين 33 6 15 12 29 39 10- 33
                      18 مس سرچشمه 33 5 8 20 23 54 31- 23

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        ايران ليگ برتر
                        تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز
                        1 سپاهان 33 19 9 5 54 27 27 66
                        2 تراکتورسازي 33 18 9 6 55 32 23 63
                        3 استقلال 33 18 9 6 55 34 21 63
                        4 صباي قم 33 12 13 8 40 38 2 49
                        5 نفت تهران 33 13 10 10 36 35 1 49
                        6 ذوب آهن 33 9 18 6 29 31 2- 45
                        7 سايپا 33 10 12 11 48 37 11 42
                        8 نفت آبادان 33 11 9 13 47 55 8- 42
                        9 داماش گيلان 33 10 11 12 32 37 5- 41
                        10 فولاد 33 10 10 13 34 35 1- 40
                        11 مس 33 10 10 13 33 39 6- 40
                        12 فجر سپاسي 33 10 10 13 31 38 7- 40
                        13 ملوان 33 9 12 12 32 31 1 39
                        14 راه آهن 33 8 15 10 39 41 2- 39
                        15
                        پرسپوليس
                        33 9 12 12 48 53 5- 39
                        16 شهرداري تبريز 33 6 16 11 33 42 9- 34
                        17 شاهين 33 6 15 12 29 39 10- 33
                        18 مس سرچشمه 33 5 8 20 23 54 31- 23
                        پس یعنی احتمالش صفره :(
                        حیف شد
                        میخواستیم یه ذره بخندیم =))
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

پرسپولیس به دسته صدم هم سقوط کنه ما همچنان طرفدارشیم ....
                          سهامش بیاد تو بورس به هر قیمتی خریداریم ...
                          ژن پرسپولیس توی خون ماست ...
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                            پرسپولیس به دسته صدم هم سقوط کنه ما همچنان طرفدارشیم ....
                            سهامش بیاد تو بورس به هر قیمتی خریداریم ...
                            ژن پرسپولیس توی خون ماست ...
                            اون که بله
                            ما هم همیشه پرسپولیسی هستیم
                            ولی قبول کنید که از این تیم فقط اسمش مونده
                            یادمه سال 73 همین پرسپولیس با بازیکنهایی مثل پیوس و درخشان و عابدزاده
                            توی تهران 10 تا به شاهین بوشهر زد
                            ولی این تیم کجا و اون تیم کجا
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

ماشا الله زیر 4تا هم تو کارشون نیست !!!=)) فقط تو رو خدا نگین یه زمانی یعنی 200 سال پیش 6 تا به مازدین یا 2 هیچ عقب بودین بعد 3 تا زدین چون با این گندی که تیمتون بالا اورده خداییش دیگه این حرفها هم کارساز نیست تسلیت !!!
                              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                                ماشا الله زیر 4تا هم تو کارشون نیست !!!=)) فقط تو رو خدا نگین یه زمانی یعنی 200 سال پیش 6 تا به مازدین یا 2 هیچ عقب بودین بعد 3 تا زدین چون با این گندی که تیمتون بالا اورده خداییش دیگه این حرفها هم کارساز نیست تسلیت !!!
                                ببین مهدی،اگه تیم ضایع شما اون 3 تا گل رو نمیخورد
                                الان استقلال قهرمان بود و پرسپولیس دسته یک
                                میدونی اگه پرسپولیس می رفت دسته یک،مزیتش برای شما چی بود :-?
                                حداقل توی فصل جدید این جوری آبروتون نمیرفت و ضایع نمی شدین =))
                                چون دیگه با پرسپولیس بازی نداشتین
                                خدایی وقتی یه همچین تیم داغونی مثل پرسپولیس که الان 15 جدوله 3 تا بهتون زده :-&
                                اونم با اون شرایط
                                10 نفره و در کمتر از دقیقه
                                اصلا حرفی برای گفتن داری
                                =)):d
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X