فرانسه 1 - انگلیس 1
<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>
Collapse
X
-
اوکراین خیلی جذاب بازی میکنه.
خوشمان آمدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
تساوی انگلیس و فرانسه در دیداری نه چندان دلچسب
نخستین دیدار گروه D در مسابقات جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲ با نتیجه تساوی یک بر یک میان تیمهای ملی فوتبال فرانسه و انگیس خاتمه یافت. ۵۰ هزار تماشاگر حاضر در استادیوم در مجموع دیداری نه چندان جذاب را تجربه کردند.
شامگاه دوشنبه (۱۱ ژوئن) فرانسه و انگلیس در نخستین دیدار گروه D به مصاف هم رفتند؛ دو تیمی که شاید از بیشتر شانس برای صعود به مرحلهی بعد برخوردار باشند.
لوران بلان، سرمربی تیم ملی فرانسه پیش از بازی گفته بود که انگلیسیها تا نفس آخر خواهد جنگید. سخن او با توجه به مصیبت آسیبدیدگی که گریبانگیر تیم ملی انگلیس شده، چندان هم تعجبآور نیست.
وین رونی، فوقستارهی انگلیس در دو بازی نخست از حضور در میدان محروم است و بازیکانی چون فرانک لمپارد، گرت باری و گری کیهیل به خاطر مصدومیت، تیم ملی کشورشان را در این مسابقات همراهی نمیکنند.
نبردی کم و بیش همتراز
ملیپوشان فرانسه و انگلیس در نیمهی اول دیدارشان حریفانی همتراز بودند. تیم ملی انگلیس علیرغم نبود ستارگان بزرگ و مهرههای کلیدی خود توانست در دقیقه ۳۰ بازی با ضربهی سر جولئون لسکات دروازه حریف را باز کند و یک بر صفر از فرانسه پیشی گیرد.
فرانسویان پس از این گل به فشارها و حملات خود بر دروازه انگلیس افزودند و هشت دقیقه بعد از گل انگلیس توانستند به گل تساوی دست یابند. سمیر نصری، یکی از ستونهای اصلی تیم ملی فرانسه با شوتی دقیق و تماشایی از ۱۸ متری، توپ را به تور دروازه انگلیس دوخت و بازی را به تساوی کشاند.
سمیر نصری (پیراهن آبی)، با شوتی دقیق دروازهی انگلیس را باز کرد
در ۴۵ دقیقه دوم نیز ۵۰ هزار تماشگر حاضر در استادیوم شاهد تصویری مشابه بودند. اگر چه هر دو تیم کوشیدند که بازیای پرجنبش از خود نشان دهند، اما در مواردی نادر توانستند دروازهی حریف را بهطور جدی به خطر اندازند.
ریبری، کابای و بنزما به ترتیب در دقایق ۷۵، ۸۰ و ۸۴ فرصتهای خوبی برای گشودن دروازهی انگلیس داشتند، اما ضربات آن به ثمر نرسید.
در دقایق پایانی بازی، ملیپوشان انگلیس گذشته از یک حملهی جدی، بیشتر در تلاش حفظ نتیجه تساوی و ضدحمله بر دروازهی فرانسه بودند تا در تلاش زیر فشار گذاشتن حریف. افزون بر این، شمار پاسهای نادقیق و اشتباه برای تیمهایی که از بهترینهای اروپا محسوب میشوند، بیش از اندازه زیاد بود.
روی هاجسون، سرمربی انگلیس اگر چه کوشید در نیمهی دوم با تعویض بازیکنانی تازهنفس، جانی تازه به بازی تیمش ببخشد، اما این تغییرات نیز تاثیر چندانی در بهبود بازی نداشت و پیکار این دو تیم پس از ۹۰ دقیقه با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
ملیپوشان انگلیس در دیدار بعدی خود به مصاف سوئد خواهند رفت و تیم ملی فرانسه نیز رویاروی اوکراین، یکی از دو میزبان مسابقات ۲۰۱۲ قرار خواهد گرفت. این دیدارها در روز جمعه، ۱۵ ژوئن برگزار میشوند.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
به گزارش «تابناک» ، در تازه ترین رده بندى اعلام شده از سوى فيفا تيم ملى ايران پس از برترى مقابل ازبكستان ۷ پله صعود كرد و به رده ۴۵ تيم هاى ملى برتر در سطح جهان رسيد. از سوى ديگر قطر در اين رده بندى با ۷ پله سقوط به رده ۹۱ رسيد تا قدرت ۲تيم قبل از رويارويى امروز از همين فاصله ۴۶ رده اى مشخص باشد.
در همين گروه امروز كره جنوبى در خانه از لبنان پذيرايى مى كند. كره جنوبى ديدار اول را با برترى ۴ بر يك در خانه قطر پشت سر گذاشت و لبنان از ۲ديدار اول كه هر دو در بيروت برگزار شد، تنها يك امتياز دشت كرد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
بازگشت تیم ملی در غیاب ولاسکوتیم ملی والیبال ایران پس از کسب عنوان سومی در مسابقات انتخابی المپیک ظهر امروز وارد ایران شد.
به گزارش فارس ، تیم ملی والیبال ایران پس از کسب مقام سومی در مسابقات انتخابی المپیک و عدم راهیابی به المپیک لندن ظهر امروز در حالی وارد ایران شد که هیچکدام مسئولان ورزش از کاروان ملیپوشان استقبال نکرده بود و تنها نمایندگانی از سوی حمید سجادی، معاون وزیر ورزش و جوانان در فرودگاه امام حاضر شدند.
کاروان والیبال در حالی پای به ایران گذاشت که سرمربی خود را نیز به همراه نداشت. ولاسکو پس از اتمام مسابقات از ژاپن راهی ایتالیا شد تا در کشورش استراحت کند. سرمربی تیم ملی هر بار پس از برگزاری مسابقات به جای بازگشت به ایران و پاسخگویی به عملکرد تیم، راهی کشورش میشود و مدتی را در آنجا به استراحت میپردازد.
سیچلو، مربی و پائولو، آنالیزور نیز به کشور خود رفتند و همراه تیم به ایران بازنگشتند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
كارت قرمز در مسابقه فوتبال(فيلم)
جام جم آنلاين: مسابقه قهرماني فوتبال ليگ دو ايالت سائوپولو برزيل در تعطيلات آخر هفته اخير به يك جنگ تمام عيار مبدل شد و داور 12 كارت قرمز به بازيكنان نشان داد.
به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاين به نقل از جنتسايد، ديدار دو تيم فوتبال فرناندوپليس و ووتوپورانگوئسه در جريان رقابت هاي قهرماني ليگ دو ايالت سائوپولو در وسط بازي به زد و خوردي انجاميد كه بيشتر شبيه جنگي تمام عيار بين دو دشمن خوني بود.
خروج خطرناك دروازه بان تيم فوتبال فرناندوپليس و خطاي مهلك او به روي مهاجم تيم حريف منشا اين مسابقه كم نظير بود. داور به دروازه بان كارت قرمز نشان داد و او را اخراج كه اين مساله اعتراض همبازي هاي او را در پي داشت و اين اعتراض خشم بازيكنان تيم ووتوپورانگوئسه را برانگيخت. آنگاه مسابقه فوتبال تبديل به شكار انسان شد.
بازيكنان دو تيم با مشت و لگد و ضربات هنرهاي رزمي مختلف به جان هم افتادند. داور بازي ناگزير از چپ و راست كارت قرمز نشان مي داد كه تا آنجا كه قابل شمارش بود دستكم 12 بار كارت قرمز در دستانش ديده شد.
The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
پيروزي چک مقابل يونان در پايان نيمه اول
تيم فوتبال چک موفق شد در اولين ديدار دور دوم مرحله گروهي جام ملتهاي اروپا مقابل يونان در پايان نيمه اول به برتري برسد.ديدار تيمهاي جمهوري چک و يونان از دور دوم مرحله گروهي جام ملتهاي اروپا در گروه اول ساعت 20:30 در ورزشگاه مونيسيپال ورسلاو لهستان با قضاوت استفن لانوي فرانسوي آغاز شد که در پايان نيمه اول چکيها موفق شدند با نتيجه 2 بر صفر به برتري برسند.
گلهاي زودهنگام اين تيم را ژيراسک در دقيقه 3 و پيلار در دقيقه 6 به ثمر رساندند.
در نيمه اول اين جدال توريسيديس در دقيقه 34 از يونان کارت زرد گرفت و روسيچکي 26 و ژيراسيک 36 از چک با کارت زرد داور فرانسوي بازي روبرو شدند.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
جمهوری چک با نفس یونان از مرگ نجات یافت
جمهوری چک و یونان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی جام ملتهای اروپا در مقابل هم صف آراستند. مصاف پر برخورد دو تیم در پایان ۲ بر یک به سود جمهوری چک پایان یافت. این پیروزی چک را در گردونهی مسابقات نگهداشت.
دیدار شامگاه سهشنبه (۱۲ ژوئن/ ۲۳ خرداد) یونان و جمهوری چک در ورزشگاه برسلاو لهستان و در حضور ۳۸ هزار تماشاگر برگزار شد؛ مصافی که در نیمهی نخست آن توپ و میدان در اختیار چک بود. این تیم که در دیدار نخست خود ۴ بر یک مغلوب روسیه شده بود، در صورت شکست از یونان از گردونهی مسابقات حذف میشد.
حملات جسته و گریختهی یونان روی دروازهی پتر چک، سنگربان چلسی و تیم جمهوری چک، سرانجام در دقیقه ۴۰ نتیجه داد. این گل اما با سوت استفان لانو از فرانسه به دلیل آفساید – به درستی – مردود اعلام شد.
دومین مصاف دو تیم در مرحلهی گروهی جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲ لهستان و اوکراین تا پایان نیمهی نخست با همان حساب ۲ بر صفر به سود جمهوری چک باقی ماند.
نیمهی دوم
۴۵ دقیقه دوم هم مانند نیمهی نخست با طوفان حملات چک آغاز شد. بازیکنان این تیم یک دقیقه پس از سوت آغاز این نیمه فرصت داشتند گل سوم را به ثمر برسانند.
گل بعدی بازی را با وجود این یونانیها زدند. توپ در دقیقه ۵۳ و در پی ناهماهنگی سنگربان و مدافع جمهوری چک، با خوشاقبالی در مقابل پاهای تئوفانی گکاس قرار گرفت. مهاجم ۳۱ سالهی یونان که در آغاز نیمهی دوم به زمین آمده بود، با ضربهای آرام از درون محوطهی جریمه توپ را به دروازهی خالی غلتاند و اعتماد سرمربی را پاسخ داد.
جمهوری چک پس از این گل تا حدودی عنان کار را از دست داد. در ادامه این یونان بود که از خلاء فشار حملات حریف استفاده کرد و خود را رفته رفته به محوطهی جریمهی یونان نزدیک کرد.
آمدن پکهارت، مهاجم باشگاه نورنبرگ آلمان، برای جمهوری چک هم نتوانست بازی روان نیمهی نخست این تیم را تکرار کند. پکهارت در دقیقه ۶۴ جایگزین میلان باروش، مهاجم گالاتاسرای ترکیه شد.
اتکای خطرناک جمهوری چک به اختلافی شکننده با دوندگی بیبرنامهی یونانیها همراه شد تا نتیجه تا پایان بازی بدون تغییر باقی بماند.
واکنش کوستاس کاستورانیس، مدافع یونان، به گل دوم جمهوری چک
نبرد تا حدودی خشن بازیکنان دو تیم در کنار انبوهی از خطاها ۶ کارت زرد هم در بر داشت. از این تعداد ۳ اخطار نصیب یونان شد و ۳ کارت زرد نصیب جمهوری چک.
این موفقیت هر چند پرانتقاد شاید بتواند جایگاه میشائل بیلک، سرمربی چک، را در میان هواداران این تیم تا حدودی بهبود بخشد. پیش از دیدار شامگاه سهشنبه در برابر یونان، هنگامی که نام و تصویر بیلک بر تابلوی ورزشگاه نقش بست، هواداران با فریاد و سوت ممتد به او اعتراض کردند.
دیدار بعدی یونان شامگاه شنبه (۱۶ ژوئن) در برابر روسیه برگزار میشود. جمهوری چک هم همان روز و در سومین مسابقهی خود، در مقابل لهستان، یکی از میزبانان مسابقات صف خواهد آراست.
نظر
-
ملیپوشان لهستان، همچنان در انتظار پیروزی
لهستان در دومین دیدار خود در مسابقات جام ملتهای اروپا نیز نتوانست پیروزشود. دیدار حساس میان این تیم و روسیه با تساوی یک بر یک خاتمه یافت. در حاشیه این بازی درگیری خشونتآمیز میان طرفداران دو تیم نیز روی داد.
ملیپوشان لهستان همچنان انتظار پیروزی را میکشند. لهستانیها که در کنار اوکراین میزبان مشترک مسابقات جام ملتهای ۲۰۱۲ هستند، پس از تساوی یک بر یک در مقابل یونان در نخستین دیدار خود، در برابر حریف دوم خود، روسیه نیز به تساوی یک بر یک دست یافتند.
البته تیم لهستان در دیدار با روسیه، تحرک، دوندگی، شور و هیجان و همچنین آمادگی بیشتری در نبرد تنبهتن با حریف خود به نمایش گذاشت تا در دیدار پیشینش مقابل یونان.
ببینید: گزارش ویدئویی از درگیری میان هواداران لهستان و روسیه
ملیپوشان لهستان با برخورداری از امتیاز میزبانی و حمایت دهها هزار تماشاگر حاضر در استادیوم کوشیدند که روسها را از همان آغاز زیر فشار قرار دهند و در ده دقیقه نخست بازی به چند فرصت خوب دست یافتند.
از سوی دیگر روسها با بردباری و قابلیت ستارهی بازیساز خود آندری آرشاوین در کمین ضدحمله و به خطر انداختن دروازه حریف بودند. در دقیقه ۳۷ بازی جاگوئف، ضربهای ایستگاهی را که آرشاوین روانه کرده بود، با ضربه سر درون دروازهی لهستان جای داد. نیمه نخست این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود روسیه خاتمه یافت.
لهستان نیمه دوم را نیز تهاجمی آغاز کرد و در همان دقایق نخست این نیمه، روبرت لواندوسکی مهاجم خطرناک لهستان فرصتهای خوبی برای گشودن دروازه روسیه داشت، اما با واکنشهای خوب دروازهبان حریف روبرو شد.
در دقیقه ۵۷ بازی یاکوب بلاشچیکوفسکی، یکی از ستارگان لهستان در میانهی میدان با شوتی تماشایی توپ را به تور دروازهی روسیه چسباند. لهستانیها که با این گل جان و روحیهای تازه گرفتهبودند، به حملات خود بر دروازه روسیه ادامه دادند، اما تلاشهایشان بینتیجه ماند و دیدار میان دو تیم با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
روسیه که در حال حاضر با یک برد، یک تساوی و چهار امتیاز صدرنشین گروه A است در دیدار بعدی خود به مصاف یونان، قعرنشین جدول میرود. لهستانیها که با دو تساوی و دو امتیاز در ردهی سوم قرار دارند، در دیدار سرنوشتساز بعدی خود به مصاف جمهوری چک میروند.
در آستانهی دیدار میان دو تیم، مقامات امنیتی لهستان در ارتباط با خطر بروز درگیری میان هواداران دو تیم هشدار داده بودند. در حاشیهی دیدار میان روسیه و لهستان درگیریهایی خشونتآمیز روی داد که در طی آن ماموران پلیس ۱۸۴ نفر را بازداشت کرد. به گفتهی مقامات پلیس، دست کم ۱۵ نفر در پی این زدوخوردها مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
کاپلو: از تماشای دیدار انگلیس و فرانسه احساساتی شدم
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال انگلیس زمانی که دیدار تیمهای ملی انگلیس و فرانسه را از تلویزیون تماشا کرده، احساساتی شده است.
به گزارش ساکروی، فابیو کاپلو شروع بسیار خوبی در تیم ملی انگلیس داشت و توانست با این تیم به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی برسد. در حالی که همه انتظار بالایی از وی داشتند ولی تیم او با نتیجه 4 بر یک برابر آلمان شکست خورد و به خانه بازگشت. از آن پس رسانههای انگلیسی امان وی را بریدند و با توجه به اینکه او سه شیرها را به یورو 2012 رساند، همواره از او انتقاد میکردند.
او در فوریه (دی ماه) گذشته ناگهان اعلام کرد از هدایت تیم ملی انگلیس کنارهگیری کرده است. دلیل این امر نیز اختلاف نظر وی با سران اتحادیه فوتبال انگلیس بر سر موضوع کاپیتانی جان تری در تیم ملی اعلام شد.
روی هاجسون در 14 می (اردیبهشت) به شکل رسمی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی انگلیس انتخاب شد. او در زمان کوتاه حضور در انگلیس توانسته تیمهای بلژیک و نروژ را شکست دهد و در دیدار نخست یورو 2012 برابر فرانسه نیز به تساوی یک بر یک رسیده است.
کاپلو در این مورد گفت: زمانی که تیم ملی انگلیس برابر فرانسه به میدان رفت، احساساتی شدم. انگلیس جزیی از وجود من شده است. شغل خوبی بود و شانس این را داشتم که انگلیس را پس از سالها به یک جام برسانم. این تنها دلیلی بود که هدایت انگلیس را به خاطر آن پذیرفتم. برایم خیلی سخت بود به جای اینکه روی نیمکت تیم ملی انگلیس بنشینم، بازی آنها در یورو را از تلویزیون تماشا کنم. تفاوت زیادی بین این 2 موضوع وجود دارد. رویای فتح جام با این تیم، خوشحال کردن مردم یک کشور. اینها چیزهایی است که من از دست دادهام. طبیعی است.
وی افزود: این تیم من است. آنها با من به یورو 2012 صعود کردهاند و من بسیاری از بازیکنان این تیم را به خوبی میشناسم. پذیرش این موضوع برای من سخت است ولی اتفاقی است که افتاده. انگلیس جزیی از قلب من است. من به مدت 4 سال با بازیکنان و مردم این کشور در ارتباط بودهام.
بسیاری از کارشناسان معتقدند انگلیس بیشتر از آنکه از آنها انتظار میرفته در دیدار با فرانسه نشان دادهاند. البته انتقادهایی از آنها در مورد سیستم دفاعیشان نیز شده است ولی کاپلو معتقد است هر تیم در محتاطانه عمل کردهاند.
کاپلو در این مورد نیز گفت: هیچ تیمی نمیخواست ریسک کند. آنها برای ریسک کردن اعتماد به نفس کافی نداشتند زیرا در دیدار نخست یک تورنمنت، بیشتر تیمها ترجیح میدهند با احتیاط زیادی به میدان برود. در هر حال به نظر من انگلیس بسیار خوب دفاع کرد.
نظر
-
علی کریمی از پرسپولیس رفت, شوک در اردوگاه قرمزهاعلی کریمی اعلام کرد که حضورش در فصل آینده در پرسپولیس منتفی است.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی پس از تساوی بدون گل تیم ملی مقابل قطر گفت: خیلی فشار آوردیم اما آنها با 11 نفر دفاع میکردند. متاسفانه نتوانستیم از فرصتها استفاده کنیم و بازی مساوی شد.
خبرنگاری پرسید اگر بازی شما را کنار بگذاریم چیزی از تیم ملی ندیدیم که کریمی گفت: شما به بازی همه تیمها نگاه کنید، در همین جام ملتهای اروپا میبینید که همه زحمت میکشند تا یک تیم گل بزند.
آن خبرنگار دوباره پرسید که شما بازی خوبی انجام دادید اما... که کریمی حرفهای او را قطع کرد و گفت: شما چرا تکرار میکنید که من خوب بازی کردم؟ مگر یک و دوها را ندیدید؟ کار تاکتیکی انجام دادیم و وقتی وسط را بسته باشند باید از کنارهها حمله کنیم. خیلی از سانترها کوتاه و یا بیش از اندازه بلند بود اما فکر میکنم برای بازی بعد وقت زیاد داریم و البته باید قبول کنیم که یکسریها خسته بودند اما بازی به بازی بهتر میشویم.
کریمی در خصوص اینکه بازی تیم ملی قطر مثل بازی ایران و بحرین سال 2006 بود، گفت: وقت کشی خودش یک نوع تاکتیک است و ما باید آنقدر خوب باشیم که دو ساعت هم وقت کشی کنند، تاثیری نداشته باشد و اتفاقا در همان وقت کشیها نفس بگیریم.
وی در خصوص اشکان دژاگه و تاثیرش در تیم ملی گفت: این بازیکن میتواند به تیم ملی کمک کند و به گفته خودش مصدوم بود و از لحاظ بدنی شرایط مناسبی نداشت.
خبرنگاری در خصوص سیستم بازی تیم ملی که کریمی گفت: 4-3-3 تهاجمی بازی کردیم و به هر حال کادر فنی این بازی را آنالیز میکند و ضعفهای ما را میبیند.
هافبک تیم ملی ایران در پاسخ به این سؤال که شوچنکو در بازی اوکراین دوندگی زیادی داشت که کریمی حرف او را قطع کرد و گفت: من که بازی اوکراین را ندیدم اما تمام بازیکنان زحمت کشیدند فقط در ضربات آخر کم دقت بودیم.
وی افزود: متاسفیم که نتیجه نگرفتیم اما در بازیهای آینده به خصوص دیدار مقابل لبنان جبران خواهیم کرد.
کریمی در خصوص اینکه موقعیت خاصی برای مهاجمان فراهم نشد، گفت: ما باید بیشتر زحمت بکشیم و البته یک سریها تازه به تیم اضافه شدند و همه چیز به زودی حل خواهد شد.
هافبک فصل گذشته پرسپولیس در خصوص سقف قراردادها و پولهایی که به بازیکنان پرداخت میشود، تصریح کرد: باید به اندازه کافی به یک بازیکن پول دهند. اگر کسی زد و بند میکند، من نمیدانم اما هر بازیکنی پولی بگیرد باید بر اساس معیار باشد و اگر حق او بود نوش جانش.
کریمی در خصوص وضعیت پرسپولیس در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر آیندهاش در این تیم گفت: وضعیتم مشخص نشده است. شرایطم را به رویانیان گفتم اما ادامه حضور من منتفی است و آنها میتوانند هر کسی را که دوست دارند بیاورند. باشگاه این اختیار را دارد که بازیکنان خودش را بگیرد و همانطور که به من جواب رد دادند و ما را نخواستند، این حرف را میپذیریم اما امیدوارم بعدها اگر اتفاقهایی افتاد شجاعت داشته باشند و اشتباهات را به گردن بگیرند.
کریمی در پاسخ به این سؤال که آیا شرط شما این بوده که مازیار زارع در تیم بماند، گفت: این صحبت از کجا آمده؟ نمیدانم چرا روزنامهها چنین چیزهایی مینویسند. یک سریها جام ملتها آغاز نشده، جو گیر شدهاند و چیزهایی که مطمئن نیستند را مینویسند.
وی افزود: من صحبتی که کردم شرط نبود و پرسپولیس میتواند در هر پستی بازیکنان خود را بگیرد. همه میدانند در یکسری پستها بازیکن کم داریم اما اصلا اجباری نیست که بازیکنان معرفی شده را بگیرند بلکه میتوانند از اروپا بازیکن بیاورند اما اینکه بگویند من شرط گذاشتهام درست نیست. فکر میکنم سردبیران برخی روزنامهها جوگیر شدهاند و نمیدانند که خبرنگار مطلب را از کجا میآورد. امیدوارم حداقل یک بار مطالب آنها را بخوانند و منتشر کنند.
نظر
نظر