<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    آلمان با گذر از دروازه هلند در صدر گروه مرگ باقی ماند

[font=times new roman][size=4]آ

همیشه در هر تورنومنتی برا ی آلمان دو بازی حساس وسخت وجود دارد اولین بازی مرحله گروهی وفینال :d

مابقی بازی ها از قبل مشخص است :d
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• محاد
      عضو فعال
      • May 2011
      • 601

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
      همیشه در هر تورنومنتی برا ی آلمان دو بازی حساس وسخت وجود دارد اولین بازی مرحله گروهی وفینال :d

مابقی بازی ها از قبل مشخص است :d
      خب آلمانمون هم اومد
      مونده بودم پس از حذف اسپانیا با کی کل کل کنم:d

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط محسن ادیبی پست شده است View Post
        ایتالیا رو که برنده بازی با ایرلند بدون>:d<
        کرواسی هم تمام توانش رو گذاشته واسه اسپانیا چون اگه نبره خداحافظ.
        و اما اسپانیا:
        با کوله باری از غرور از دو بازی گذشته می یاد تو زمین
        و نتیجه غرور رو دیگه همه میدونن....
        و این غرور تو اواخر بازی با ایرلند کاملا مشخص بود.
        ---
        و اگه اتفاق خاصی نیوفته
        کرواسی و ایتالیا صعود میکنن از این گروه>:)
        اسپانیا یه تیمیه که از همون اول هم برای 6 تا بازی خودش رو آماده کرده
        بازی به بازی هم بهتر میشه
        بازی بعد هم دلیلی نداره که بخواد با تمام توانش بازی کنه :">
        با یه مساوی هم صدر گروهه :d
        ولی اگه کرواسی رو ببره که به نظرم می بره
        اونوقت شانس ایتالا بیشتره :)
        در ضمن حاضرم در مورد قهرمانی اسپانیا شرط ببندم >:d<
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• محاد
          عضو فعال
          • May 2011
          • 601

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          اسپانیا یه تیمیه که از همون اول هم برای 6 تا بازی خودش رو آماده کرده
          بازی به بازی هم بهتر میشه
          بازی بعد هم دلیلی نداره که بخواد با تمام توانش بازی کنه :">
          با یه مساوی هم صدر گروهه :d
          ولی اگه کرواسی رو ببره که به نظرم می بره
          اونوقت شانس ایتالا بیشتره :)
          در ضمن حاضرم در مورد قهرمانی اسپانیا شرط ببندم >:d<
          خب شرط رو بگذار من تعیین کنم
          اگر قهرمان نشد اسپانیا شما یه حرف از اول آیدیت باید حذف بشه:d:d
          و اگر شد من یه حرف از اول آیدیم رو حذف میکنم;)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

خب شرط رو بگذار من تعیین کنم
            اگر قهرمان نشد اسپانیا شما یه حرف از اول آیدیت باید حذف بشه:d:d
            و اگر شد من یه حرف از اول آیدیم رو حذف میکنم;)
            این دیگه چه جور شرطیه :-?
            و باز هم به نفع شما
            خب این جوری آیدی من خراب میشه
            ولی برای شما فقط اسمت از محسن میشه حسن :">
            که خب قابل پذیرش نیست [-X
            اصلا همین جوری کل میندازیم
            خوبه
            شما ایتالیا

منم اسپانیا

ببینیم کدوم تیم قهرمان میشه >:d<

البته به نظر من که کاملا مشخصه :d

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• محاد
              عضو فعال
              • May 2011
              • 601

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
              این دیگه چه جور شرطیه :-?
              و باز هم به نفع شما
              خب این جوری آیدی من خراب میشه
              ولی برای شما فقط اسمت از محسن میشه حسن :">
              که خب قابل پذیرش نیست [-x
              اصلا همین جوری کل میندازیم
              خوبه
              شما ایتالیا

منم اسپانیا

ببینیم کدوم تیم قهرمان میشه >:d<

البته به نظر من که کاملا مشخصه :d

میبینم که دچار شک و تردید شدی:))
              -------
              عیبی نداره همین جوری کل میندازیم باشه.
              در ضمن ایتالیا رو کوچک نوشتی و اسپانیا رو بزرگX-(
              غافل از اینکه هر چیز هر چی بزرگتر روزنه هاش بیشتر.و نفوذ بهش راحت تر'@-@
              ------
              و اینکه اهنام هم قشنگه ها.بهش فکر کن :d

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

میگم جناب آقای محسن ادیبی عزیز ، کل کل زیاد نکن :d

بهنام یک نفری ، 50 تا از شما ایتالیایی ها رو حریفه

یه کاری نکن منم بیام تو ماجرا ها ;)

میدونی که اگه کوتاه نیایی خیلی برات گرون میشه ها :d

البه چه کوتاه بیایی ، چه نیایی

فرقی نمیکنه اسپانیا اوله

viva spainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• محاد
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 601

فرقی نمیکنه اسپانیا اوله

اوه اوه بابک اومد
                  فرار
                  ---------
                  فقط ایتالیا
                  چه قهرمان بشه و چه نشه

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

میبینم که دچار شک و تردید شدی:))
                    -------
                    عیبی نداره همین جوری کل میندازیم باشه.
                    در ضمن ایتالیا رو کوچک نوشتی و اسپانیا رو بزرگX-(
                    غافل از اینکه هر چیز هر چی بزرگتر روزنه هاش بیشتر.و نفوذ بهش راحت تر'@-@
                    ------
                    و اینکه اهنام هم قشنگه ها.بهش فکر کن :d
                    امیدوارم ایتالیا از این گروه بالا بیاد :">
                    تعجب کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :-?
                    از بین فرانسه،انگلیس،اوکراین و سوئد ،هیچ کدوم اصلا تیمی نیستن که بخوان جلوی اسپانیا رو بگیرن <:-p
                    حالا بذار ایتالیا بالا بیاد
                    من از خدامه یک چهارم رو هم ببره تا دوباره در نیمه نهایی به اسپانیا بخوره >:D<
                    اونجاست که قدرت واقعی اسپانیا رو می بینی :D
                    بهت قول میدم ایتالیا له میشه :-&
                    میگی نه،نگاه کن ;)
                    البته ایتالیا اصلا در حدی نیست که بخواد به نیمه نهایی برسه =))
                    ولی خب ما گفتیم که شما خوشحال بشی :D

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

فرقی نمیکنه اسپانیا اوله

Only Spain
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

لبنان قهرمان شد/ تلاش ایران برای کسب جایگاه دوم

خبرگزاری فارس: تیم بسکتبال لبنان قهرمان دوازدهمین دوره رقابتهای غرب آسیا شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم بسکتبال لبنان روز گذشته موفق شد در چهارمین روز رقابتهای بسکتبال غرب آسیا با شکست اردن، میزبان مسابقات به مقام قهرمانی دست پیدا کند.
                        لبنانیها در این بازی توانستند 73 بر 61 اردن را از پیش رو بردارند و یک روز پیش از پایان مسابقات و پس از 4 سال عنوان قهرمانی را از آن خود کنند.
                        دوره گذشته تیم ایران عنوان قهرمانی را از آن خود کرده بود
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

بنگاهداران ميپرسند رويانيان چطور 25 ميليارد در آورده است!

فتحاللهزاده: به يك مدير 30 ميليارد ميدهند، به ديگري هيچي

مدير عامل باشگاه استقلال معتقد است كه اگر بتواند تيم فصل گذشته خود را حفظ كند، يك استقلال كهكشاني خواهد داشت.
                          به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي فتحاللهزاده كه در برنامه ورزش و مردم حاضر شده بود، در واكنش به حاضر نشدن محمد رويانيان در اين برنامه با خنده گفت: آقاي رويانيان گفته كه از معامله خودرو پول به دست آورده و شايد ترسيده كه من بخواهم از او قرض بگيرم و به همين دليل نيامده است. از ديشب تاكنون بسياري از بنگاهداران خودرو با من تماس گرفته و پرسيدهاند كه ايشان از چه طريقي 25 ميليارد پول درآورده است تا آنها هم آن كار را انجام دهند!
                          وي همچنين در خصوص صحبت رويانيان مبني بر اين كه به برنامه ورزش و مردم نيامده تا از بحث و مناظره دوري كرده باشد اظهار كرد: من و رويانيان همرزم هستيم و اينگونه مسائل بين ما وجود ندارد. او مدير توانمندي است و من برايش آرزوي موفقيت ميكنم.
                          مديرعامل باشگاه استقلال درباره عملكرد باشگاهش در فصل نقل وانتقالات گفت:اگر بگوييم "فصل نقل و انتقادات" بهتر است! افراد زيادي بودند كه خيلي اصرار ميكردند من وارد بحثهاي حاشيهاي و كريخوانيهاي معمول شوم اما تجربه من باعث شد اين كار را انجام ندهم. استقلال فصل گذشته را يك تيم كهكشاني ميدانستند پس اگر بتوانيم همان تيم را حفظ كنيم يك تيم كهكشاني خواهيم داشت.
                          وي ادامه داد: امير قلعهنويي اصولا دنبال جذب ستارهها نيست بلكه يك فهرست منطقي 6 نفره به من داد كه من از اين فهرست پنج بازيكن را جذب كردم و كارش را به انجام رساندم. حضور ستارههاي زياد در يك تيم تضمينكننده موفقيت آن تيم نيست نمونهاش استيلآذين كه نه تنها قهرمان نشد كه حتي سقوط هم كرد.
                          فتحالله زاده ادامه داد: اين درست نيست كه به هر قيمتي بخواهيم ستارهها را به تيم بياوريم چون وقتي چند ملي پوش در تيم شما هستند كه 400 ميليون تومان پول گرفتهاند و ميبينند بازيكني با يك ميليارد و 300 ميليون تومان به تيم آمده ديگر انگيزهاي براي بازي نخواهند داشت.
                          وي درباره عملكرد تيمش در فصل گذشته گفت: فصل قبل خودزني كرديم و قدر تيممان را ندانستيم. ما با وجود اين كه در مقطعي از فصل جباري، تيموريان و حيدري را نداشتيم قهرمان جام حذفي شديم و با تفاضل گل در ليگ برتر در جاي سوم قرار گرفتيم كه اين نتايج عالي هستند. از كادر فني فصل قبل هم كه زحمت زيادي كشيدند كمال تشكر را دارم.
                          فتحاللهزاده در بخش ديگري از صحبت هاي خود به اعلام گنجايش 75 هزار نفري ورزشگاه آزادي واكنش نشان داد و گفت: مسوولان ظرفيت ورزشگاه آزادي را كمتر از آن چه است اعلام ميكنند تا پول كمتري به ما بدهند! چرا گنجايش ورزشگاه آزادي سال به سال كمتر ميشود. مگر ورزشگاه آب رفته است؟ اكنون شوراي تامين اجازه چاپ بيش از 65 هزار بليت را نميدهد در حالي كه زمان صفايي فراهاني خودم يك بار 80 هزار بليت فروختم.
                          وي درباره مسئله استعفا و بازگشتش هم گفت: آدم تنوع طلبي هستم. كسي كه در بخش كلان ورزش مديريت كرده باشد ميداند من چه كردم. من رفتم تا دست اعضاي هيات مديره باز باشد چون دلم براي استقلال ميسوزد. تاكنون چندين بازيكن جذب كردهايم ولي هيچ پولي پرداخت نكردهايم چون هنوز بودجه ما ابلاغ نشده است. وقتي به يك مدير 30 ميليارد تومان ميدهند وبه مدير ديگر حتي يك ريال هم نميدهند ديگر رقابت معني پيدا نميكند.
                          فتحاللهزاده ادامه داد: برخي مديران آن قدر تحت فشار قرار ميگيرند كه تصور ميكنند اگر تيم خوبي نبندند ميگويند مدير خوبي نبوده است. اكنون برخي مديران سكوها را ميخرند به اين معني كه بازيكن گران جذب ميكنند تا تماشاگرشان راضي باشد.
                          وي درباره سرنوشت جباري، تيموريان و رحمتي نيز اظهار كرد: رحمتي به احتمال زياد در تيم ميماند و براي نگه داشتن دو نفر ديگر هم در حال مذاكرهايم. ضمن اين كه در جلسهاي با وزير ورزش و جوانان قرار شد باشگاه 60 درصد هزينههارا پرداخت و وزارتخانه 40 درصد مابقي را تامين كند. قرارداد اين كار طي روزهاي آينده به امضاي طرفين ميرسد.
                          مدير عامل باشگاه استقلال همچنين درباره آمدن كريم انصاريفرد و فرهادي مجيدي به استقلال هم گفت: با برادر انصاريفرد صحبت كردهايم و قرار شد ظرف امروز (جمعه) و يا شنبه پاسخ نهايي را به ما بدهد.ما يك سقفي را براي باشگاه تعيين كردهايم كه نميتوانيم بيش از آن هزينه كنيم. مجيدي هم اگر قرار باشد در ايران بازي كند مطمئنا جاي ديگري جز استقلال نميرود. استقلال خانه اوست و او هميشه ميتواند به آن بازگردد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

فرانسه 2 - اوکراین 0
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

پیروزی فرانسه بر اوکراین در جام ملتهای اروپا

در چارچوب دیدارهای جام ملتهای اروپا، عصر جمعه (۱۵ ژوئن/۲۶ خرداد) در گروه D تیمهای ملی فوتبال اوکراین، یکی از میزبانان این دوره از مسابقات و فرانسه به مصاف یکدیگر رفتند. فرانسه در این دیدار دو بر صفر پیروز شد.
                              دیدار دو تیم با حضور ۴۵ هزار تماشاگر در ورزشگاه دونیتسک اوکراین و زیر رگبار شدید باران آغاز شد. تیم اوکراین در حالی پا به میدان گذاشت که با شکست سوئد در دیدار نخست، سه امتیاز با ارزش اندوخته بود، در حالی که فرانسه پس از تساوی یک بر یک در برابر انگلستان در بازی نخست و کسب فقط یک امتیاز، زیر فشار بیشتری قرار داشت.

نیمهی نخست: برتری محسوس فرانسه

تنها پنج دقیقه پس از سوت آغاز بازی بیورن کویپرز، داور هلندی این مسابقه به دلیل شدت باران و رعد و برق و خطرات ناشی از آن برای بازیکنان، بار دیگر در سوت خود دمید و مسابقه را متوقف ساخت و از بازیکنان دو تیم خواست که میدان بازی را ترک کنند.

بازی پس از یک ساعت وقفه پی گرفته شد و در همان لحظات نخست، شوت خطرناک کریم بنزما، مهاجم فرانسه در دستان پیاتوف دروازهبان اوکراین آرام گرفت. همین بازیکن چند دقیقه بعد در پی پاس نصری هافبک فرانسه نفوذ خطرناکی به داخل محوطهی جریمهی اوکراین داشت که با هشیاری مدافعان این تیم بینتیجه ماند.

در دقیقهی ۱۷ توپ با پاس ریبری و ضربهی منز وارد دروازهی اوکراین شد، ولی داور این گل را آفساید اعلام کرد و آن را به رسمیت نشناخت.

در بیست دقیقهی نخست بازی دو مهاجم خطرناک اوکراین یعنی شوچنکو و ورونین که از پشتیبانی بیدریغ تماشاگران خودی هم برخوردار بودند نتوانستند هیچ فرصت خطرناکی روی دروازهی فرانسه ایجاد کنند و بر عکس این فرانسه بود که ابتکار بازی را به دست داشت.

در دقیقهی ۲۵ شوت نادقیق یارمولنکو از کنار دروازهی فرانسه به بیرون رفت. این نخستین موقعیت خطرناکی بود که اوکراین تا این لحظه بر روی دروازهی فرانسه ایجاد کرد.

یک دقیقهی بعد از آن نفوذ دوبارهی ریبری و شوت منز با فاصلهی اندکی از بالای دروازهی اوکراین عبور کرد. پیاتوف دروازهبان اوکراین در دقیقهی ۲۹ بار دیگر منجی دروازهی تیم خود شد و شوت خوب منز را دفع کرد. برتری فرانسه در این لحظات از بازی محسوس بود و اوکراین به ضدحمله چشم دوخته بود.

در پی یکی از همین ضدحملهها در دقیقهی ۳۵، شوت سهمگین شوچنکو توسط لوریس دروازهبان فرانسه دفع شد.

تحرک بازی در این لحظات بیشتر شده بود و دو تیم تلاش میکردند پیش از فرارسیدن استراحت بین دو نیمه نتیجهگیری کنند. در دقیقهی ۳۹ ارسال بلند توپی با ضربهی سر مکسس مهاجم فرانسه همراه شد ولی واکنش عالی پیاتوف دروازهبان اوکراین این ضربه را به خارج فرستاد.

سرانجام نیمهی نخست بدون گل سپری شد، نیمهای که در آن فرانسه از حریف خود بهتر ظاهر شد و در مجموع حملات زهردارتر و بازی روانتری به نمایش گذاشت.

گابای دومین گل فرانسه را در برابر اوکراین به ثمر میرساند

نیمهی دوم: دو گل پی در پی در سه دقیقه

نیمهی دوم با دو شوت خطرناک بازیکنان اوکراین به روی دروازهی فرانسه آغاز شد. بار نخست شوچنکو و بار دوم تیموشوک، توپ را با اختلاف اندکی به بیرون شلیک کردند.

ولی این فرانسه بود که در دقیقهی ۵۳ به گل رسید. در پی نفوذ ریبری و پاس او، منز هافبک فرانسه توپ را پس از دریبلی کوتاه با پای چپ به کنج دروازهی اوکراین فرستاد و تیم خود را پیش انداخت.

سه دقیقه بعد بنزما با پاسی عالی گابای را در موقعیت تازهای قرار داد و این بازیکن دومین گل فرانسه را به ثمر رساند و تماشاگران اوکراینی در ورزشگاه را در سکوت فروبرد.

بر خلاف انتظار همگان، پس از این دو گل، باز این فرانسه بود که ابتکار عمل را به دست داشت و حمله میکرد. در دقیقهی ۶۶ تیر دروازه، اوکراین را از گل سوم نجات داد.

در پی چند حملهی پراکنده و نه چندان زهردار اوکراین، در دقیقهی ۷۲ خطایی بر روی ریبری در خارج از محوطهی جریمهی اوکراین انجام گرفت که توپ کاشته را همین بازیکن با اختلاف اندکی از بالای دروازه به خارج فرستاد.

در دقیقهی ۸۱ پس از خطای مکسس مدافع فرانسه، اوکراین صاحب یک ضربهی کاشته در پشت محوطهی جریمه شد، ولی ضربهی نادقیق علییف از بالای دروازه به خارج رفت.

بازی در ده دقیقهی پایانی افت و خیز چندانی نداشت. فرانسه به نتیجهی به دست آمده راضی بود و اوکراین هم تلاش چندانی برای جبران عقبافتادگی نمیکرد. سرانجام این دیدار با نتیجهی دو بر صفر به سود فرانسه پایان یافت و اوکراین به عنوان یکی از کشورهای میزبان، نخستین شکست خود را پذیرا شد.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

انگلیس 3 - سوئد 2
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X