<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post
    فینال : ایتالیا - پرتغال قهرمان هم ایتالیا

اینم اینجا یادگاری بمونه یه گوشه بدنیست .
    اسپانیا قهرمانه

پرتغال که فردا شب به آب پرتقال تبدیل میشه :">
    ایتالیا و آلمان هم اصلا در حدی نیستن که بیان و قهرمان بشن
    <:-p
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

هشدار دوباره کمیته بین المللی المپیک؛ خطر تعلیق کاروان ایران

کاروان ورزشی ایران در المپیک ۲۰۰۸
      کمیته بینالمللی المپیک (IOC) بار دیگر به ایران درباره برکناری شماری از روسای فدراسیونهای ورزشی که تعدادی از آنها باید در المپیک ۲۰۱۲ لندن شرکت کنند، هشدار داده است.
      بر این اساس اعضای (IOC) از مقامات ورزش ایران خواستهاند توضیحات بیشتری درباره تغییرات مدیریتی فدراسیونهای قایقرانی، دوچرخهسواری، تیر و کمان و شنا، شیرجه و واترپلو و برگزاری مجمع انتخاباتی دیگر فدراسیونها توضیحات روشنگرانهتری ارائه کنند.

این دومین نامه کمیته بینالمللی المپیک ایران به کمیته المپیک ایران طی یک ماه گذشته است که احتمال خطر تعلیق را برای بعضی از رشتههای ورزشی ایران در المپیک ۲۰۱۲ لندن به دنبال دارد.

چالش تازه ورزش ایران بعد از ۳۱ اردیبهشتماه و همزمان با انتصاب روسای جدید فدراسیونهای ورزشهای سنتی - بومی و محلی، قایقرانی، اسکیت، شنا و دوچرخه سواری از سوی محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان آغاز شد.

براساس حکم وزیر ورزش، خسرو قمری به جای علی زنگیآبادی به عنوان سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری، برانوش نیکبین به جای کریم صفایی به سمت رئیس فدراسیون شنا شیرجه و واترپلو، فریبا محمدیان به سمت ریاست فدراسیون اسکیت، محمدشروین اسبقیان به جای احمد دنیامالی به سمت ریاست فدراسیون قایقرانی و غلامرضا جعفری در سمت فدراسیون ورزشهای سنتی، بومی و محلی منصوب شدند.

به فاصله کمی بعد از این انتصابها فدراسیون جهانی قایقرانی با ارسال نامهای به مقامات ورزش ایران نسبت به جابجایی صورت گرفته در این فدراسیون بدون توجه به اساسنامه توضیح خواست و رسانهها از خطر تعلیق این رشته ورزشی ایران خبر دادند.

دهم خرداد حمید سجادی، معاون وزیر ورزش و جوانان با رد خطر تعلیق فدراسیون قایقرانی ایران تاکید کرد دیپلماسی وزارت ورزش آنقدر قوی است که خیلی زود با رایزینی و تفاهم و تعامل سو تفاهم بهوجود آمده را حل کند.

دیگر مدیران وزارت ورزش هم در این مدت تاکید کردهاند که تغییرات صورت گرفته بر اساس اساسنامه بوده و هیچ خطری ورزش ایران را تهدید نمیکند.

در این ارتباط دبیر کل ایرانی کنفدراسیون قایقرانی آسیا ۱۹ خردادماه به خبرگزاری مهر گفت: اگر یک نقطه مثبت در رفتارهای انجام شده در ارتباط با برکناری احمد دنیامالی، رئیس فدراسیون قایقرانی پیدا کردید حاضرم از سمت دبیرکلی کنفدراسیون قایقرانی آسیا کنارهگیری کنم.

به گفته او فدراسیون جهانی قایقرانی بعد از آن به ایران معترض شد که از طرف فدراسیون قایقرانی ایران به درخواست شرکت در مسابقات جهانی دراگون بت اطلاعی دریافت نکردند. به دنبال این بیخبری آنها موضوع را به کنفدراسیون قایقرانی آسیا ارجاع دادند.

دبیر کل ایرانی کنفدراسیون قایقرانی آسیا تصریح کرد که وزارت ورزش و جوانان در حالی رئیس فدراسیون قایقرانی را برکنار کرد که این فدراسیون ثبات داشت و بدون آشفتگی میتوانست در استانه المپیک به فعالیتهایش ادامه دهد.

در این ارتباط روز دوشنبه، پنجم تیرماه و بعد از ارسال دومین نامه کمیته بینالمللی المپیک به کمیته المپیک ایران، احمد ناطقنوری، عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک به خبرگزاری ایسنا گفت: اعضای IOC در نامه جدید خود به تغییرات صورت گرفته در چند فدراسیون اعتراضاتی داشتند که قرار است محمد علیآبادی، رئیس کمیته ملی المپیک و محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان در جلسهای در ارتباط با موارد مطرح شده و توضیحات خواسته شده مذاکره کنند.

به زعم آقای ناطق نوری «خارجیها به دنبال آن هستند با بهانههای مختلف به ایران فشار بیاورند.»

این عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک در عین حال گفت که مفاد نامه دوم IOC برای ایران خطر تعلیق به همراه ندارد.

اما مهدی هاشمی، دیگر عضو هیئت اجرایی عملکرد وزارت ورزش و جوانان در این ارتباط را انتقادآمیز میداند.

آقای هاشمی تاکید کرد که مقامات ورزشی باید تا پایان هفته جاری پاسخ قانعکنندهای به کمیته ملی المپیک ارائه کنند.

او از وزیر ورزش خواست با افرادی که باعث ایجاد این چالش در عرصه ورزش شدند برخورد کند.

به زعم این عضو هیئت اجرایی کمیته المپیک در پشت پرده این برکناریها اهداف سیاسی وجود دارد.

روزنامه اعتماد هم در گزارشی با اشاره به این موضوع از احتمال حضور وزیر ورزش در مجلس تا پایان هفته جاری خبر داده است.

او قرار است به سوالات نمایندگان عضو فراکسیون ورزش در ارتباط با کمبود منابع مالی کمیته ملی المپیک و فدراسیونهای ورزشی و همچنین احتمال تعلیق فعالیت فدراسیونهای قایقرانی و دوچرخهسواری از سوی فدراسیونهای جهانی این دو رشته اعضای فراکسیون ورزش مجلس پاسخ دهد.

ایران پیش از این گفته بود که به دلیل آن که لوگوی المپیک ۲۰۱۲ لندن «صهیونیستی» است و به گفته ایران واژه «صهیون» را نمایش میدهد، این مسابقات را تحریم میکند. کمی بعد دبیرکل کمیته ملی المپیک ایران اعلام کرد که این کشور در مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن شرکت خواهد کرد.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

جدی میخوام یه سوال بپرسم ...
        اگه کمکم کنید ممنون میشم
        واقعا رو چه تحلیل و کار کارشناسی دوستان میگن اسپانیا یا ایتالیا فینالیستن و حتی از قهرمانی آلمان صحبت میکنن ...

نمیدونم شاید یه تحلیلی مثل اینکه بری شبندر بخری اونوقت فرداش 100 میل صف فروش بشه
        یا اینکه صدرا مثلا بشه...

فقط پرتقال با بازیکن محبوبش رونی >:D<

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• eshtriki
          کاربر فعال
          • Mar 2012
          • 146

[quote=آریو;173565]جدی میخوام یه سوال بپرسم ...
          اگه کمکم کنید ممنون میشم
          واقعا رو چه تحلیل و کار کارشناسی دوستان میگن اسپانیا یا ایتالیا فینالیستن و حتی از قهرمانی آلمان صحبت میکنن ...

نمیدونم شاید یه تحلیلی مثل اینکه بری شبندر بخری اونوقت فرداش 100 میل صف فروش بشه

فقط پرتقال با بازیکن محبوبش رونی >:d<

جدی من هم تو همین فکرم که چطور با وجود المان و این بازی قشنگش شما حرف از دیگر تیم ها می زنین:-?
          [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

[QUOTE=eshtriki;173569]
            در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            اگه کمکم کنید ممنون میشم

فقط پرتقال با بازیکن محبوبش رونی >:d<

جدی من هم تو همین فکرم که چطور با وجود المان و این بازی قشنگش شما حرف از دیگر تیم ها می زنین:-?
            درسته بازار بهش توجه نمیکنه و حجم معاملاتش پایینه ... ولی وقتی تعدیل مثبتشو داد اونوقت متوجه میشید :D
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• eshtriki
              کاربر فعال
              • Mar 2012
              • 146

المان همیشه قهرمان

نظر

• eshtriki
                کاربر فعال
                • Mar 2012
                • 146

ببینید چقدر واسه تیم ملیشون ارزش قائل هستن و دوست دارن

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  اگه کمکم کنید ممنون میشم

فقط پرتقال با بازیکن محبوبش رونی >:D<

روی همون تحلیلی که می گیم پرتغال اولش له میشه و آخرشم حذف میشه :D
                  بازی فردا شب رو به دقت نگاه کن و قدرت واقعی اسپانیا رو ببین <:-p

اما صدرا ...
                  آریو جان صدرا به ... هم میرسه،خیالت راحت ;)
                  فکر این باش که اون شرط رو به من می بازی :">
                  طرفداری از پرتغال مثل خرید قشکر 1000 تومنیه :p
                  پرتغال فردا شب وارد موج c نزولی میشه و با مغز میاد پایین و حذف میشه =))
                  ولی اسپانیا تازه بعد از این بازیها یه موج 5 هم داره
                  قهرمانی در جام جهانی 2014 >:D<
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• VARIA
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 70

1- اسپانیا
                    2- آلمان
                    3- ایتالیا
                    4- پرتقال

چونه نزنین

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      گفتم یه بار دیگه نوشتمو بیارم بالا که یادآوری بشه

طرفداران آلمان و پرتغال ، از جمعه صبح به بعد فکر نکنم تو این تاپیک مطلب بزنند :d:d

میمونه ایتالیایی ها که اونها هم یکشنبه دوم خواهند شد

viva spain >:d
                      من هم آلمانیم هم پرتقالی .
                      متاسفانه بنظرم فینال بین=)) آلمان- اسپانیاست. ولی آلمان قهرمانه .
                      پس پستهامون ادامه داره
                      بابک جون البته شما نگران نباش. میتونی بعد حذف هر کدوم از اسپانیا یا ایتالیا باز مطلب بزنی=))
                      ( جون من پستو حال کردین:d یه جوری حرفمو نوشتم که در همه حال پستهام ادامه داشته باشه=D> )
                      آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/06/26, 16:29.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط mohsen m پست شده است View Post
                        من هم آلمانیم هم پرتقالی .
                        متاسفانه بنظرم فینال بین=)) آلمان- اسپانیاست. ولی آلمان قهرمانه .
                        پس پستهامون ادامه داره
                        بابک جون البته شما نگران نباش. میتونی بعد حذف هر کدوم از اسپانیا یا ایتالیا باز مطلب بزنی=));)
                        ما چاکر محسن خان هم هستیم

درسته که شما به نمودار و تکنیکال مسلطی

ولی من هم تو آشنایان به پیشبینی و حس ششم معروفم

البته یه جورایی حسس ششمم میگه بازی فینال همون که گفتم بین اسپانیا و ایتالیاست و برنده هم ایتالیا ولی خب دیگه چون طرفدار سر سخت اسپانیا هستم مجبورم به این موضوع سرپوش بگذارم

ولی هر وقت آلمان و پرتغال حذف شدند شما هم به حس ششم من احسنت بگید :p
                        ;)
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• محاد
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 601

زنده باد بالوتلی:d

نظر

• eshtriki
                            کاربر فعال
                            • Mar 2012
                            • 146

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            روی همون تحلیلی که می گیم پرتغال اولش له میشه و آخرشم حذف میشه :D
                            بازی فردا شب رو به دقت نگاه کن و قدرت واقعی اسپانیا رو ببین <:-p

اما صدرا ...
                            آریو جان صدرا به ... هم میرسه،خیالت راحت ;)
                            فکر این باش که اون شرط رو به من می بازی :">
                            طرفداری از پرتغال مثل خرید قشکر 1000 تومنیه :p
                            پرتغال فردا شب وارد موج c نزولی میشه و با مغز میاد پایین و حذف میشه =))
                            ولی اسپانیا تازه بعد از این بازیها یه موج 5 هم داره
                            قهرمانی در جام جهانی 2014 >:D<
                            تازه این طرفدار آلمان هم تعجب می کنه وقتی شما میگین اسپانیا یا پرتغال یا ایتالیا قهرمان میشه

آخرین ویرایش توسط eshtriki؛ 2012/06/26, 16:48.

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

البته یه جورایی حسس ششمم میگه بازی فینال همون که گفتم بین اسپانیا و ایتالیاست و برنده هم ایتالیا ولی خب دیگه چون طرفدار سر سخت اسپانیا هستم مجبورم به این موضوع سرپوش بگذارم

;)
                              بابک جان،نشد دیگه X-(
                              به حس ششمت بگو اسپانیا قهرمان میشه؟،رد خور هم نداره ;)
                              اونم قبول میکنه <:-p
                              آقا با من باش
                              قهرمان میشیم B-)
                              توی جام جهانی هم خیلیها با من کل انداختن :">
                              ولی آخرش اسپانیا قهرمان شد >:D<
                              این حرفها در مورد حس ششم و اینا باعث میشه که محسن ادیبی روحیه اش بره بالا و باز از قهرمانی ایتالیا و آبدوغ خیار حرف بزنه :D=))

Only Spain

(کوروش بزرگ)

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

;)
                                احسنت;)
                                بابک جون سالاری

نظر

در حال کار...
                                X