<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PASHA
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1294

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
    پاشا جام مطمئنی معنی لوله شدن رو میدونی یا شایدم من نمیدونم لوله به چی میگن؟؟؟؟بابا باز تو اون دوتا بازی قبلی که باختین یه دوتا موقعیت تک به تک داشتین کلا تو این بزی اصلا تک به تک نداشتین اما شوت میداوودی و چند تا موقعیت بالی 90 درصد استقلال رو که قطعا دیدی؟؟بیایید واقع بین باشین استقلال امروز ترکوند به خصوص جاسم کرار
    آره ، مطمئن مطمئن (فان)
    بازهم هم می گم ومعتقدم اگرآن پنالتی گل می شد الان جای ما عوض می شد
    بازهم به استقلالی عزیز تیریک می گم ان شاءا.. آخرین بردشان باشه وما آن روزی را ببینم که بتونند مثل پرسپولیس 6تا گل بزنند.
    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 914

تبريك ميگم خدمت تمام استقلالي هاي عزيز و دوست داشتني اين برد عالی را

نظر

• Moradad
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 355

دوستان من به همه تبریک میگم که یک بازی با برنده داشتیم و نه مساوی .....
        من کلا طرفدار تیمی نیستم ... ولی راستش نفهمیدم پنالتی را برای چی گرفت این داور بزرگ ایرانی .. والا تا جایی که من دیدم کریمی از پشت سر به بازیکن استقلال نزدیک شد و .... :-b
        ولی خوب گلها هم از نظر کار تیمی جالب بود و کسی تک خوری نکرد ..که اینش جالب بود

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

در اصل توسط captain nemo پست شده است View Post
          تبریک به دوستان استقلالی و
          تسلیت به همه پرسپولیسیها
          در ضمن من باید فردا 3 نفر را ببرم نایب ساعی ناهار بدم کوفت کونن ....
          سلام بر جناب آقای کاپیتان
          شما دیگه چرا؟آخه شما رفتید روی پرسپولیس شرط بستید؟؟!!!اگه رو استقلال شرط می گذاشتین و این تیم می باخت باز سخت نبود :d
          این تیم که دیگه تیم نیست؛مع فاتحه صلوات
          to continue, please follow me on my page

نظر

• Captain Nemo
            مدیر
            • Dec 2010
            • 2933

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
            سلام بر جناب آقای کاپیتان
            شما دیگه چرا؟آخه شما رفتید روی پرسپولیس شرط بستید؟؟!!!اگه رو استقلال شرط می گذاشتین و این تیم می باخت باز سخت نبود :d
            این تیم که دیگه تیم نیست؛مع فاتحه صلوات
            سلام سرکار خانم آمن
            جواب من این پایین است به صورت اسمایل :

:((:((:((:((:((:((
            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• Captain Nemo
              مدیر
              • Dec 2010
              • 2933

ببخشید آمن خانم
              سایت رو الان جناب آدمین زحمت کشیدند آپدیت نمودند و غیر از رنگ ابی الان رنگهای دیگر هم موجود است .
              جسارتا از رنگهای دیگر هم میتوانید استفاده بفرمایید .
              مثلا از این رنگ -------
              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

در اصل توسط captain nemo پست شده است View Post
                ببخشید آمن خانم
                سایت رو الان جناب آدمین زحمت کشیدند آپدیت نمودند و غیر از رنگ ابی الان رنگهای دیگر هم موجود است .
                جسارتا از رنگهای دیگر هم میتوانید استفاده بفرمایید .
                مثلا از این رنگ -------
                ببخشید جناب کاپیتان...این رنگو دوست ندارم/:)..شما هم کوتاه بیایین...قبول کنید رو تیم خوبی سرمایه گذاری نکردید=))...حالا اشکال نداره ...ماهی رو هر موقع از آب بگیری تازه است :d
                to continue, please follow me on my page

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

امروز نمیدونم چرا دلم برای خودم سوخت
                  من پرسپولیس پروین را میخوام نه این پرسپولیس ....
                  حیف اون 56 درصد طرفدار نبود که به خاطرمدیرت غلط کاشانی امشب ناراحت خوابیدند
                  اقا راستی به نظرتون یک روز میرسه استقلالیها تو خیابون راه برن و شعار بدهند
                  6 تایی ها
                  من که بعید میدونم:d

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                    امروز نمیدونم چرا دلم برای خودم سوخت
                    من پرسپولیس پروین را میخوام نه این پرسپولیس ....
                    حیف اون 56 درصد طرفدار نبود که به خاطرمدیرت غلط کاشانی امشب ناراحت خوابیدند
                    اقا راستی به نظرتون یک روز میرسه استقلالیها تو خیابون راه برن و شعار بدهند
                    6 تایی ها
                    من که بعید میدونم:d
                    شرکت کردن همچین تیمی توی جام باشگاههای آسیا فقط باعث آبروریزی میشه
                    حیف وقت که آدم بذاره برای دیدن بازی این تیم
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

هر چند تیم اولم داماشه :x

این برد استقلال رو به همه استقلالی ها تبریک میگم ..از جمله خودم D:
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Yusef_sbm12
                        كاربر فعال
                        • Dec 2011
                        • 311

دوستان من که این وسط بی طرفم یا به قولی صفر بر صفر به نفع داور ...>:D<<:-p

چون خیلی وقته دیگه فوتبال نمی بینم و طرفدار هیچ تیمی هم نیستم ... :-&
                        زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                        که با رنگهای بدیع ؛
                        و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                        خیال انگیز ؛
                        و پر شور ساخته است .

نظر

• bourse12
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 51

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                          آره ، مطمئن مطمئن (فان)
                          بازهم هم می گم ومعتقدم اگرآن پنالتی گل می شد الان جای ما عوض می شد
                          ازهم به استقلالی عزیز تیریک می گم ان شاءا.. آخرین بردشان باشه وما آن روزی را ببینم که بتونند مثل پرسپولیس 6تا گل بزنند.
                          سلام پاشا جان
                          قبل از پنالتی شما ما دو تا تیر دروازه زدیم اگر بنا به گل شدن بود باید دو تا تیر دروازه ما گل می شد نه پنالتی ای که به اوت رفت!

نظر

• hamed89
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 617

سلام عرض میکنم خدمت همه
                            تبریک میگم به همه استقلالی ها..
                            من یه استقلالی تیرم از بچگی استادیوم میرفتم ولی چند ساله که به این نتیجه رسیدم پرسپولیس تیمی نیست که بازیش برام مهم باشه
                            پیروزی دیگه تیم خطرناکی نیست
                            وقتی مدیریتش میفته دسته ابل..ی مثل کاشانی و چاپلوسی مثل استیلی (در جریان انتخابات 88 دیدید که چه کرد) باید فاتحه تیمتون رو بخونید و بیایید تو ورزشگاه علی دایی رو تشویق کنید به نشانه اعتراض...ما تیم 13 جدول رو بردیم و این اصلا برامون خوشایند نیست
                            ما 2 تا ستاره داریم و فقط به ستاره فکر میکنیم ..ما باید ستاره هامون رو بیشتر کنیم ..برد پیروزی چیزی برای ما عوض نمیکنه
                            الان حریف اصلی ما تیم های اصفهانی هستند و از این تیما باید ترسید
                            این بازی استقلال واقعا ترکوند..عالی بود..تیم هماهنگ بود///وقتی بازی استقلال اهواز رو میدیدم یه زمان ارزو کردم که خدایا این میداوودی یه روز بیاد استقلال که اومد این بازیکن عشقه منه مگه میشه تو تیم باشه و تیم ببازه؟
                            به پرسپولیسی ها پیشنهاد میکنم تعصب رو بزارید کنار منطقی نگاه کنید واسه چی طرفدار پرسپولیس هستید؟؟نه جون داداش بگید؟ دل خودتونو با شعارهای 6 تایی خوش کردید؟
                            اصلا این بازی رو دیدید تا حالا؟ میدونید چرا استقلال تو ده دقیقه سه چهار گل خورد؟
                            کاش اون پنالتی گل میشد تا 2 تا دیگه هم بهتون میزدیم..هر بازیکن واس خودش یه تیم بود
                            ما به فکر قهرمانی اسیا هستیم امسال..اهای فرهاد مجیدی
                            زنده باد تاج..زنده باد استقلال

در اخر از اینکه تونستن به موسسه محک کمک کنم خوشحالم...بهنام جان خوبی که؟

نظر

• MTZ
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 670

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                              سلام عرض میکنم خدمت همه
                              تبریک میگم به همه استقلالی ها..
                              من یه استقلالی تیرم از بچگی استادیوم میرفتم ولی چند ساله که به این نتیجه رسیدم پرسپولیس تیمی نیست که بازیش برام مهم باشه
                              پیروزی دیگه تیم خطرناکی نیست
                              وقتی مدیریتش میفته دسته ابل..ی مثل کاشانی و چاپلوسی مثل استیلی (در جریان انتخابات 88 دیدید که چه کرد) باید فاتحه تیمتون رو بخونید و بیایید تو ورزشگاه علی دایی رو تشویق کنید به نشانه اعتراض...ما تیم 13 جدول رو بردیم و این اصلا برامون خوشایند نیست
                              ما 2 تا ستاره داریم و فقط به ستاره فکر میکنیم ..ما باید ستاره هامون رو بیشتر کنیم ..برد پیروزی چیزی برای ما عوض نمیکنه
                              الان حریف اصلی ما تیم های اصفهانی هستند و از این تیما باید ترسید
                              این بازی استقلال واقعا ترکوند..عالی بود..تیم هماهنگ بود///وقتی بازی استقلال اهواز رو میدیدم یه زمان ارزو کردم که خدایا این میداوودی یه روز بیاد استقلال که اومد این بازیکن عشقه منه مگه میشه تو تیم باشه و تیم ببازه؟
                              به پرسپولیسی ها پیشنهاد میکنم تعصب رو بزارید کنار منطقی نگاه کنید واسه چی طرفدار پرسپولیس هستید؟؟نه جون داداش بگید؟ دل خودتونو با شعارهای 6 تایی خوش کردید؟
                              اصلا این بازی رو دیدید تا حالا؟ میدونید چرا استقلال تو ده دقیقه سه چهار گل خورد؟
                              کاش اون پنالتی گل میشد تا 2 تا دیگه هم بهتون میزدیم..هر بازیکن واس خودش یه تیم بود
                              ما به فکر قهرمانی اسیا هستیم امسال..اهای فرهاد مجیدی
                              زنده باد تاج..زنده باد استقلال

در اخر از اینکه تونستن به موسسه محک کمک کنم خوشحالم...بهنام جان خوبی که؟
                              خیلی خوشحالم یک استقلالی تیر دیگه مثل خودم پیدا کردم ...تمام حرف هایی که زدی حرف خودم بود

تا اید آبیتههههههههههههههههههه

آقا ما تا حالا دوتا پرسپولیسیو ناکار کردیم ( یکی اش پسر عمه خودم بود که با چایی داغ .... ):d... شما چندتا ؟؟

میدونی که طرفدارهای تیر به اضای هر طرفدار که از تیم مقابل نا کار میکنن یک خط رو دستشون میندازند شیم ..... آی آقا دوست داریم خط خطی شیم :d

نظر

• hamed89
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 617

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                                خیلی خوشحالم یک استقلالی تیر دیگه مثل خودم پیدا کردم ...تمام حرف هایی که زدی حرف خودم بود

تا اید آبیتههههههههههههههههههه

آقا ما تا حالا دوتا پرسپولیسیو ناکار کردیم ( یکی اش پسر عمه خودم بود که با چایی داغ .... ):d... شما چندتا ؟؟

میدونی که طرفدارهای تیر به اضای هر طرفدار که از تیم مقابل نا کار میکنن یک خط رو دستشون میندازند شیم ..... آی آقا دوست داریم خط خطی شیم :d
                                مخلصیم اقا
                                پیروزی هر دوره یه زنگ تفریحی واسه لیگه..یادش بخیر اون دربی که غلامپور توش بازی میکرد و پروین وای میستاد کنار زمین دستاشو میچرخوند که بابا دو دقیقه دیگه دووم بیارید بازی تمومه :دی
                                ولی خودمونیم استقلال چقدر خوففففف شده...خیلی خوفففف شده..بزنم به تخته..بازی هاش لذت بخش شده...
                                اقا واس این تیم پیزوری و در پیت خودت رو خط خطی نکن . شما دیگه خیلی تیری :دی

نظر

در حال کار...
                                X