عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    دولت روحانی، بی پشتوانه ترین دولت در نظام جمهوری اسلامی

بررسی نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران نشان می دهد که دولت روحانی (دولتهای یازدهم و دوازدهم) از کمترین پشتوانه مردمی برخوردار بوده و از این حیث در میان سایر دولتهای نظام جمهوری اسلامی رکورددار می باشد.

پشتوانه مردمی دولتها در هر دوره از حاصلضرب نرخ مشارکت مردم در درصد رای منتخب آن دوره بدست آمده که بصورت درصد بیان شده است.

باتوجه به اینکه هر دوره شرایط سیاسی خاص خود را داشته لذا باید در تحلیل این اطلاعات مسایل سیاسی و فضای کشور در آن زمان را نیز مدنظر قرارداد.

خلاصه بررسی های آماری این 12 انتخاب :

بیشترین پشتوانه مردمی : 70.85 % دوره سوم (خامنه ای)
    کمترین پشتوانه مردمی : 31.86 % دوره ششم (هاشمی رفسنجانی)
    متوسط پشتوانه مردمی در 12 دوره : 48.79 %

متوسط پشتوانه مردمی دولتها در دو دوره :

دولت سوم و چهارم (خامنه ای) : 58.9 %
    دولت پنجم و ششم (هاشمی رفسنجانی) : 41.72 %
    دولت هفتمم و هشتم (خاتمی) : 53.32 %
    دولت نهم و دهم (احمدی نژاد) : 45.1 %
    دولت یازدهم و دوازدهم (روحانی ) : 39.28 %

به این ترتیب کمترین پشتوانه مردمی در مجموع دو دوره به دولت حسن روحانی اختصاص دارد.

توجه : همانطور که در نمودار مشاهده می شود در دولتهای آقایان خامنه ای، هاشمی رفسنجانی و خاتمی ، پشتوانه مردمی دولتها در دور دوم انتخابات نسبت به دور اول با کاهش مواجه شده اما این روند در دولت آقای احمدی نژاد به روندی افزایشی تغییر کرده که کاملا حایز اهمیت می باشد. در دولت آقای روحانی نیز افزایش کمی مشاهده می شود لکن به دلیل اینکه پشتوانه مردمی هر دو دولت آقای روحانی کمتر از متوسط 12 دوره (48.79%) می باشد، این افزایش چندان قابل توجه ارزیابی نمی شود.

تغییرات پشتوانه مردمی دولتها در دور دوم انتخابات نسبت به دور اول :

دولت آقای خامنه ای : 23.9 واحد کاهش
    دولت آقای هاشمی رفسنجانی : 19.7 واحد کاهش
    دولت آقای خاتمی : 3.81 واحد کاهش
    دولت آقای احمدی نژاد : 16.28 واحد افزایش
    دولت آقای روحانی : 4.84 واحد افزایش

باتوجه به آمار فوق بیشترین بهبود در پشتوانه مردمی دولتها در دور دوم نسبت به دور اول به دوره ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد تعلق می گیرد.
    در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    این هم یکی دیگر از پشتوانه های مردمی احمدی نژاد: 1549 رای آن هم در تهران
    مهدی خورشیدی، داماد محمود احمدی نژاد هم یکی از نامزدهای انتخابات شورای شهر تهران بود که نتوانست به شورای شهر راه پیدا کند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با انتشار لیست میزان آرای تفکیکی شورای شهر تهران مشخص شده درست در جایی که داماد احمدی نژاد ، رئیس جمهور پیشین در لیست تعداد آرا قرار دارد و با ۱۵۴۹ رای در رده ۳۱۵ قرار گرفته است.

این هم رای اندک محسن هاشمی که پشتوانه مردمی ندارن
    حتما این ها که به او رای دادن مردم نیستن !!!!

محسن هاشمی رفسنجانی بهرمانی: ۱۷۴۶۵۶۸ رای

جناب Abad قرار بود درباره اینکه نمودار فوق آمارسازی است ! شما تحلیل و اطلاعات جدیدی ارایه کنید !

و درستی آمار فوق را رد کنید !

گفتید فقط با دو پارامتر نمی شود پشتوانه یک دولت را سنجید !

اما حالا خودتان فقط با یک پارامتر ! مدعی شدید محسن هاشمی پشتوانه مردمی دارد ! و چون داماد احمدی نژاد رای نیاورده ! پس احمدی نژاد پشتوانه مردمی ندارد !

شما پس اینجا هم در واقع برخلاف حرف خودتان که پشتوانه مردمی را نمی شود با دو پارامتر سنجید ! اقدام به مقایسه پشتوانه مردمی دو نفر ! آنهم صرفا با یک پارامتر کرده اید !

نکته دیگر اینکه اطلاعات من درباره انتخابات ریاست جمهوری بود که در سطح کشوری برگزار می شود !

اما شما چون نتوانستید علیرغم میل باطنی تان ! آنرا رد کنید ! متوسل شدید به انتخابات شورای شهر !!!!

آنهم نه برای یک شورا ! بلکه برای یک نفر ! که اصلا در انتخابات ریاست جمهوری تا به حال نامزد نبوده است !

این پست شما هم باز نشان از این دارد که دست شما خالی است ! و راهی جز طفره رفتن ندارید !!!

اما در این طفره رفتن حواستان نبوده است که خودتان آمار و تحلیل ارایه شده در انتخابات ریاست جمهوری با 2 پارامتر را زیر سوال بردید !

ولی خودتان متوسل شدید به آمار انتخابات شورای شهر ! آنهم با یک پارامتر !

قرار بود پرسشنامه توزیع کنید ! و آمار گیری کنید و .... ! اما یهو از آمار شورای شهر سر در آوردید !

نظر

• arman10
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 226

جناب Abad قرار بود درباره اینکه نمودار فوق آمارسازی است ! شما تحلیل و اطلاعات جدیدی ارایه کنید !

اما حالا خودتان فقط با یک پارامتر ! مدعی شدید محسن هاشمی پشتوانه مردمی دارد ! و چون داماد احمدی نژاد رای نیاورده ! پس احمدی نژاد پشتوانه مردمی ندارد !

شما پس اینجا هم در واقع برخلاف حرف خودتان که پشتوانه مردمی را نمی شود با دو پارامتر سنجید ! اقدام به مقایسه پشتوانه مردمی دو نفر ! آنهم صرفا با یک پارامتر کرده اید !

نکته دیگر اینکه اطلاعات من درباره انتخابات ریاست جمهوری بود که در سطح کشوری برگزار می شود !

اما شما چون نتوانستید علیرغم میل باطنی تان ! آنرا رد کنید ! متوسل شدید به انتخابات شورای شهر !!!!

آنهم نه برای یک شورا ! بلکه برای یک نفر ! که اصلا در انتخابات ریاست جمهوری تا به حال نامزد نبوده است !

این پست شما هم باز نشان از این دارد که دست شما خالی است ! و راهی جز طفره رفتن ندارید !!!

اما در این طفره رفتن حواستان نبوده است که خودتان آمار و تحلیل ارایه شده در انتخابات ریاست جمهوری با 2 پارامتر را زیر سوال بردید !

قرار بود پرسشنامه توزیع کنید ! و آمار گیری کنید و .... ! اما یهو از آمار شورای شهر سر در آوردید !
      برادر من گور بابابی سیاست و انتخابات و چپ و راست اصول گرا و اصلاح طلب ...شما خسته نشدی ؟؟؟؟ یعنی کار و زندگی غیر از تهیه خوراک و مطلب زدن در این تاپیک نداری؟؟؟ عزیز من اگه در یک رشته دانشگاهی با این همت مطلب و استدلال و صغری و کبری چیدن فراهم می کردی الان یک فول پروفسور می شدی .... ببخشید جسارت کردم ولی این همه انگیزه نمی دونم برای چیه؟؟؟؟؟

نظر

• Francis
        عضو فعال
        • Jan 2016
        • 328

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post
        برادر من گور بابابی سیاست و انتخابات و چپ و راست اصول گرا و اصلاح طلب ...شما خسته نشدی ؟؟؟؟ یعنی کار و زندگی غیر از تهیه خوراک و مطلب زدن در این تاپیک نداری؟؟؟ عزیز من اگه در یک رشته دانشگاهی با این همت مطلب و استدلال و صغری و کبری چیدن فراهم می کردی الان یک فول پروفسور می شدی .... ببخشید جسارت کردم ولی این همه انگیزه نمی دونم برای چیه؟؟؟؟؟
        این کارش همینه

زندگیش از دریوزگی و کاسه لیسی این و اون میچرخه

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

بازی با آمار و ریاضی می کنید
          دقت هم که اصلا ندارید.
          و مرتب رو هوا حرف می زنید.

من گفتم با دو پارامتر نمی شود و دارای شاخص های زیادی است که باید شناسایی شود
          در این مورد خاص هم در اول جمله گفتم یکی دیگر از موارد . پس کجا من با یک پارامتر نتیجه گری کردم، دقت ، گفتم یکی دیگر ...
          قزار نبود پرسشنامه توزیع کنم گفتم روش این است بعد از تدوین شاخص ها و .... آن رای مشعشع داماد احمدی نژاد هم یک متغیر یا شاخص پنهان است که باید سنجش ، کمی و در تحلیل مورد استفاده قرار گیرد. شما اگر فوق لیسانس گرفته باشید این حرف را متوجه می شید.
          تازه این کار به یک تیم تحقیقاتی نیاز است علاقه مند به انجام هستید ، هزینه آن شما یا یک سازمان تقبل کند تیم تحقیقاتی که مورد تایید شما هم باشد ، معرفی می کنم خودم هم مجانی همکاری خواهم کرد.
          آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/05/23, 22:57.
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

بازی با آمار و ریاضی می کنید
            دقت هم که اصلا ندارید.
            و مرتب رو هوا حرف می زنید.

من گفتم با دو پارامتر نمی شود و دارای شاخص های زیادی است که باید شناسایی شود
            در این مورد خاص هم در اول جمله گفتم یکی دیگر از موارد . پس کجا من با یک پارامتر نتیجه گری کردم، دقت ، گفتم یکی دیگر ...
            قزار نبود پرسشنامه توزیع کنم گفتم روش این است بعد از تدوین شاخص ها و .... آن رای مشعشع داماد احمدی نژاد هم یک متغیر یا شاخص پنهان است که باید سنجش ، کمی و در تحلیل مورد استفاده قرار گیرد. شما اگر فوق لیسانس گرفته باشید این حرف را متوجه می شید.
            تازه این کار به یک تیم تحقیقاتی نیاز است علاقه مند به انجام هستید ، هزینه آن شما یا یک سازمان تقبل کند تیم تحقیقاتی که مورد تایید شما هم باشد ، معرفی می کنم خودم هم مجانی همکاری خواهم کرد.
            قبلا هم ادعا کردی این بازی با آمار و ریاضی است !

خوب همین را اثبات کن ! این ادعای شماست ! خودت هم باید اثبات کنی !

اگر فوق لیسانس ! به قول خودت گرفته باشی ! باید بدانی که ادعا با تکرار مدام که اثبات نمی شود !

اگر نیاز به پول دارد ! وقت باید بذاری ! هرکاری باید انجام بدی ! خودت باید انجام بدی !

اینکه هزینه اثبات ادعای روی هوای ! شما رو بنده یا یک سازمان تقبل کند، خنده دارترین پستی است که تا به حال از شما دیده ام !

وجود داشته باش ، پای ادعایت وایسا ! هزینه کن براش ! وقت بذار براش ! آنرا اثبات کن ! تا ادعایت رو هوا نماند !

اگر نمی توانی حواست را جمع کن ! تا از این به بعد از این ادعاهایی که نمی توانی اثباتش کنی ! روی هوا مطرح نکنی !

در ضمن بنده اون فوق لیسانسی که میگی را گرفتم ! آنهم در 2 رشته !

شما با یک رای شورای شهر ! معتقدی طرف پشتوانه مردمی دارد یا ندارد ! اونوقت رای ریاست جمهوری را بعنوان پشتوانه مردمی میگی بازی با آمار است !

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

شما 2 فوق لیسانس دارید !!!

پس چرا اینقدر پرت هستید از بدیهی ترین الفبای تحقیق !!! ؟؟؟؟؟؟
              فکر کنم مدارکتان المحمودی است !!!!
              با دو پارامتر آن هم متغیر های ساده ادعای تعیین پشتوانه می کنید. !!!!
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

شما 2 فوق لیسانس دارید !!!

پس چرا اینقدر پرت هستید از بدیهی ترین الفبای تحقیق !!! ؟؟؟؟؟؟
                فکر کنم مدارکتان المحمودی است !!!!
                با دو پارامتر آن هم متغیر های ساده ادعای تعیین پشتوانه می کنید. !!!!
                من تو یکی از رشته ها دکترا هم دارم !

قبل از زمان محمود هم مشغول درس شدم، دانشگاه تهران هم گرفتم !

منتهی امثال شما میگن هرکی نظرش مخالف ماست ! مدرکش مشکل داره ! سواد نداره ! و ....

این منطق ! نادرست شما و همفکرانتون هست !

به جای آسمون ریسمون بافتن ! ادعایت را اثبات کن و نتایجش را منتشر کن اینجا !

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

من تو یکی از رشته ها دکترا هم دارم !

قبل از زمان محمود هم مشغول درس شدم، دانشگاه تهران هم گرفتم !

منتهی امثال شما میگن هرکی نظرش مخالف ماست ! مدرکش مشکل داره ! سواد نداره ! و ....

این منطق ! نادرست شما و همفکرانتون هست !

به جای آسمون ریسمون بافتن ! ادعایت را اثبات کن و نتایجش را منتشر کن اینجا !
                  دیگ بدتر شد دکتری اگر دارید احتمالا الهیات یا تو این مایه ها است که با تحقیق علمی معمولا سر و کاری ندارد
                  و گرنه با دو پارامتر رسمی و ساده تعیین میزان پشتوانه نمی کردید
                  وقتی از متغیر های پنهان اسم بردم که شما اصلا به گوش تان نخورده بود نمی گفتید این ها متغیر ها ذهنی است
                  نمی دانید که تحقیق با ارتیاط ذهن و واقعیت شکل می گیرد
                  کامل شد المحمودی و فرض هایی مثل هاله نور !!!

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

دیگ بدتر شد دکتری اگر دارید احتمالا الهیات یا تو این مایه ها است که با تحقیق علمی معمولا سر و کاری ندارد
                    و گرنه با دو پارامتر رسمی و ساده تعیین میزان پشتوانه نمی کردید
                    وقتی از متغیر های پنهان اسم بردم که شما اصلا به گوش تان نخورده بود نمی گفتید این ها متغیر ها ذهنی است
                    نمی دانید که تحقیق با ارتیاط ذهن و واقعیت شکل می گیرد
                    کامل شد المحمودی و فرض هایی مثل هاله نور !!!
                    نه اتفاقا دکترای من در رشته فنی هست !

و با پارامتر و مسایل مرتبط با آن به مراتب بیشتر از شما یا آن الهیات و ... آشنایی دارم !

شما نوشتید شاخص پنهان ! این شاخص پنهان را آشکار کن و ادعای روی هوایت را ثابت کن ! مدام طفره نرو !

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7515

نه اتفاقا دکترای من در رشته فنی هست !

و با پارامتر و مسایل مرتبط با آن به مراتب بیشتر از شما یا آن الهیات و ... آشنایی دارم !

شما نوشتید شاخص پنهان ! این شاخص پنهان را آشکار کن و ادعای روی هوایت را ثابت کن ! مدام طفره نرو !
                      رشته های فنی هم روش تحقیق شان بیشتر بیس تجربی و آزمایشگاهی دارد
                      شما یک مسئله اجتماعی را دارید بحث می کنید که ساده ترین انها ده ها متغیر اثر گذار دارن !!!
                      من می گم روش کار غلط است.
                      شما از همان اساتید فنی بپرس که آیا تعیین میزان پشتوانه با این دو متغیر قابل انجام است یا نه ، برای خودت بپرس !!
                      نکنه شما خود احمدی نژاد هستی !!!
                      درود

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

رشته های فنی هم روش تحقیق شان بیشتر بیس تجربی و آزمایشگاهی دارد
                        شما یک مسئله اجتماعی را دارید بحث می کنید که ساده ترین انها ده ها متغیر اثر گذار دارن !!!
                        من می گم روش کار غلط است.
                        شما از همان اساتید فنی بپرس که آیا تعیین میزان پشتوانه با این دو متغیر قابل انجام است یا نه ، برای خودت بپرس !!
                        نکنه شما خود احمدی نژاد هستی !!!
                        درود
                        طفره نرو ! شما که روش کار را زیر سوال بردی ! روش درست را انجام بده و نتایجش را منتشر کن !

تنها راه اثبات ادعایت همین است ! وگرنه ادعایت روی هوا می ماند !

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7515

من برای این جور کار ها دستمزد دریافت نمی کنم
                          ولی شما به احتمال زیاد پول می گیرید و و مطلب می زنید

و گرنه اینقدر تعصب نمی داشتید
                          بی خیال جانا سخن از بورس خوش تر است شما هم برای بنده قابل احترام
                          باز هم درود

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

من برای این جور کار ها دستمزد دریافت نمی کنم
                            ولی شما به احتمال زیاد پول می گیرید و و مطلب می زنید
                            و گرنه اینقدر تعصب نمی داشتید
                            باز هم درود
                            بازهم طفره رفتی و رفتی سراغ تهمت زدن !

دقیقا مثل بقیه همفکرانت !

بنده تعصبی ندارم ! شما یه نگاهی بنداز به پستهای خودت و همفکرانت ببین تعصبی نداشته اند !؟

این ادعایی که کردی هم باز می رود پیش ادعاهای قبلی روی هوایت ! که اثبات نکرده مانده اند !

وجود داشته باش و این ادعایت را ثابت کن ! که من پول میگیرم ! قبلی را که اثبات نتوانستی بکنی !

منطق شما اینه : چون مطلببی رو می نویسم که شما ازش خوشت نمیاد ! پس من پول می گیرم !

به جای اینکه ادعای روی هوای ! قبلی ات را اثبات کنی ! برای فرار ادعاهای روی هوای دیگری مطرح میکنی !

و جالبتر اینکه این ادعای جدید را هم نمی توانی اثبات کنی !

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

در وجود شما ناراحتی جریان دارد
                              و گر نه با احترام تعامل می کنید
                              من هیچ موقع نمی گیم وجود داشته باش و خودت و همفکرانت
                              با احترام سخن گفته ام
                              هنوز اهالی سایت نمی دانن شما زن هستید یا مرد این که راحت قابل اثبات است اعلام امادگی کن که با یکی از اعضای سایت ملاقاتی داشته باشید.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

در وجود شما ناراحتی جریان دارد
                                و گر نه با احترام تعامل می کنید
                                من هیچ موقع نمی گیم وجود داشته باش و خودت و همفکرانت
                                با احترام سخن گفته ام
                                هنوز اهالی سایت نمی دانن شما زن هستید یا مرد این که راحت قابل اثبات است اعلام امادگی کن که با یکی از اعضای سایت ملاقاتی داشته باشید.
                                شما از کجا در مورد وجود آدمها اطلاعات دارید که اظهار نظر می کنید ؟

از کجا در مورد پول گرفتن آدمها اطلاعات دارید اکه اظهارنظر می کنید ؟

بعد مدعی هستید با احترام سخن میگید !

همه جور تهمت و توهینی به من نسبت داده اید شما و همفکرانتان !

نه تنها به من با هر کس که نظرش با شما مخالف است ! همین کار را کرده اید !

همیشه هم وقتی پای منطقتان می لنگد، می روید سراغ بحث جنسیتی !

اینجا یک تالار گفتمان است ! اصول حاکم بر این فضا تفکیک جنسیتی نیست !

به جای اینهمه طفره رفتن ادعاهایت را ثابت کن !

نظر

در حال کار...
                                X