عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

ته حرومزاده بازی حزب اصلاحات و روزنامه های زنجیره ایشون اونجاییه که مردم ب جای اینکه سوار ماشین های تمام هیبریدی مخترع عزیز جمشید آرین بشن توسط معصومه ابتکار حکم جلب خودش و پلمپ کارخونش میگیرند

وتو روزنامه های اسهال طلب کوچک ترین اشاره ای بهش نشه

ولی با بولد کردن مطالب هرزه حق دانشمندان و مخترعین این کشور ضایع بشه

نظر

• تیدی آلفا
      Banned
      • Jul 2013
      • 2540

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
      ۱- ازدواج مرد 18 ساله با دختر ۱۰ ساله حرام و از گوشت سگ نجس تر است.

۲- ازدواج مرد ۶۵ساله با زنی که ۳۰سال از او کوچکتر است، مستحب موکد می باشد.

۳- احتیاط واجب آن است که مرد در حمام با کلت زنش را بکشد که ثواب هفتاد سال عبادت را دارد.

4 و مهمتر اینکه به جسدی که حق دفاع از خود را ندارد تهمت فاحشگی بزنی

از رساله عملیه اصلاحاتیه - فصل احکام ازدواج

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

‼️ واکنش عجیب سایت مجلس به اظهاراتی در مورد شفافیت آرا ء نمایندگان مجلس

نظر

• تیدی آلفا
          Banned
          • Jul 2013
          • 2540

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

ویرایش چراغ خاموش خبری که جنجالی شد

کانال خبرآنلاین متعلق به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که خبر کذب حبس سحر خدایاری را منتشر کرده بود، خبر اصلی را ویرایش داده و حکم حبس را حذف کرد!

قشنگ معلومه علی لاریجانی و حسن روحانی میخوان سر به تن رئیسی نباشه

فاضل لاریجانی

حسین فریدون

نظر

• تیدی آلفا
              Banned
              • Jul 2013
              • 2540

شبنم نعمت زاده دختر وزیر هزارمیلیاردی دولت بنفش و

مسئول ستاد انتخاباتی روحانی، چند روز دیگه

به اتهام قاچاق دارو و فساد اقتصادی محاکمه میشه.

آماده باشید که این دفعه حتی خودسوزی دسته جمعی علی مطهری و پروانه سلحشوری و تاجزاده و مهناز افشار هم دیگه فایده نداره!

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

یکی از اولین کارهای نعمت زاده در وزارت صمت، حذف طرح "شبنم" بود که دولت قبل برای جلوگیری از قاچاق ایجاد کرده بود.

احتمالاً آن "شبنم" را حذف کردند تا دست این "شبنم" باز باشد!

نظر

• TAJ2014
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 1027

...
                  آخرین ویرایش توسط TAJ2014؛ 2019/09/18, 13:46.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

همون آدمی که میگفت برجام سایه جنگ را از سر کشور برداشت !!!

حالا داره تعداد کشته های همون جنگی که سایه اش !! از سر کشور برداشته شده !! رو شمارش میکنه !!!

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

پوریا عالمی ژورنالیست روزنامه شرق هم به پوزش و پشیمانم رسید

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4718

مشکل خیلی فراتر از چپ و راست و اصولگرا و اصلاح طلب است !!! یک دور باطلی تشکیل شده است ! یک دوره اصولگرا ها می چاپند یک دوره اصلاح طلبها !!! در اصل فرق خاصی برای مردم ندارد . چون هر دو چاپنده هستند! مشکل فراتر از این حرفهاست مشکل سیستمی است و فرقی نمی کند چه کسی پشت فرمان ماشین ژیان مدل50 بشیند.

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

منم اوایل میگفتم سگ زرد برادر شغاله ( اصلاح طلبان و اصولگرایان )

ولی الان نظرم فرق کرده ، به خاطر همین همه من رو با صفت دلواپس و تند رو میشناسند

قبلا کسی به من میگفت تندرو ناراحت میشدم و الان خوشحال

به نظرم هر اصولگرایی که موافق برجام بوده و هست از خود اصلاح طلبانه ( گرگ در لباس گوسفند )

سیستم خرابه منم قبول دارم ولی رای همین مردم باعث میشه سیستم خراب شه

نماینده مجلس مردم انتخاب میکند و رییس‌جمهور رو هم مردم انتخاب میکنند

سیستم خرابه چون شفافیت نیست

نماینده مجلس راضی به شفافیت نمیشه چون سودش در پنهان کاری و سیاه بازیه

نماینده مجلس مقصره ؟؟؟؟؟؟

به نظر من نه ، خود مردم مقصرن

چه کسی باعث میشه مردم به اشتباه بیفتند و درست رای ندن ؟

به نظر من سلبریتی ها و سایت ها و روزنامه های اسهال طلب در راس این فتنه هستند

تو همین سایت این همه آدم گلو پاره کردند که روحانی بیاد همه چی خوب میشه و مشکلات از بین میرند

ولی الان ی نفر از اون بوقچی ها پیداشون نیست

همونایی که میگفتند برجام به نفع مردمه و قیمت دلار به زمان شاه برمیگردونه

الان نمیتونید یکیشون رو پیدا کنید

همون زمان اگر کسی بر علیه برجام حرف میزد همه میگفتند دلواپس و تندرو و زیر همون پست بالای هزار تا لایک میخورد

فقط کافیه به عقب برگردیم و سابقه سایت مرور کنیم

فردا اگر دیدید همه اصلاح طلبان از حمایت قبلیشون از این دولت توبه کردند تعجب نکنید ولی باور هم نکنید

از ماست که بر ماست

من دلواپسم ، عاشق دلواپس بودنم

هر کسی هر طوری دوست داره حساب کنه مهم نیست

چس قرون مهم نیست و برام ارزش نداره

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

قطعا بخشی از مشکل نماینده مجلس و رئیس جمهور و ... هستند ! چون به وظایف ذاتی اشان عمل نمی کنند . اما من می گم بعد از چهل سال از انقلاب چرا وضع مملکت به سمت بهتر شدن نمیره ! چرا جامعه پریشان و ناراحت داریم با هزار و یک مشکل ! این هم افراد مختلف اومدند نماینده مجلس شدند رییس جمهور شدند قاضی شدند و .... چرا وضع خوب نمیشه ! قراره چند هزار ساله دیگه این وضعیت ادامه پیدا کنه تا وضعیت خوب بشه ! ؟ اصلا مشکل اصلی کجاست ؟؟؟؟!!! با یک مثال ساده مشکل را میشه تشخص داد اصل مشکل کجاست؟ چرخه دیمینگ را حتما شنیدید . شامل چهار حلقه 1- برنامه ریزی 2- اجرا 3- کنترل و نظارت 4- اقدام اصلاحی . این آقا مدعی است که اگر هر سیستمی فعالیتهایش در این چهارچوب قرار گیرد محصول نهایی روز به روز بهتر میشه . خیلی ساده است . حداقل سی سال است مردم داد می زنند شورای نگهبان با نظارت استصوابی امکان ورود افراد شایسته به مجلس را نمی دهد . بعد ما باید انتظار داشته بتشیم مجلس عملکرد درستی داشته باشه!! من نمی گم شورای نگهبان نباشد . من می گم شورای نگهبان امگان اصلاح باید داشته باشد تا هر دوره بهتر شود . برای مدیریت هر سازمانی 2 سال کافی است تا اثرات اون فرد نمایان بشه حالا شما حساب کنید آقای جنتی 30 ساله تو شورای نگهبان هستش کمترین تغییری نکرده و به هیچکس هم جوابگو نیست! خوب دهها مشکل ریشه ای از این دست وجود دارد تا اونها درست نشه محال است وضعیت مملکت بهبود بیابد . موقع انتخابات هم با هزار وعده و وعید باز مردم عامی را می کشانند پای صندوق رای !!! فردای انتخابات روز از نو روزی از نو ! همین احمدی نژاد هشت سال رییس جمهور بود 8 سال عمری است واقعا اگر کسی کار بلد باشد می تواند اشکالات سیستم را شناسایی و برنامه برای حلش ارایه کند بعد هشت سال چی شد . از روز اولی که تحویل گرفته بود بدتر تحویل داد . روحانی هشت سال رییس جمهور است آخرش را خواهیم اگر بدتر از روز اول تحویل نداد . بنده تا ابد یک خط مطلب نمی نویسم . نهایتا اینکه من معتقدم اکثر مردم ناخواسته وارد بازی اصلاح طلب ، اصولگرا و دلواپس و ... شده اند و در آخرش هم چیزی گیر اونها نمیاد . سیستم باید اجازه اصلاح درونی بدهد تا رشد کند اگر سیستمی اجازه ندهد در نهایت خود سیستم می شکند . این سخن من نیست . علم است تجربه است که قبل از ماهها خیلی کشورها تجربه کردند .

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

شما میگی مردم ناخواسته وارد بازی اصلاح طلب و اصولگرا و ... شدند

و قبول داری که هیچ حزبی قبول نداری و طرفداری هیچ کدوم نمیکنی

ولی شبهه ای که میندازی دقیقا حرفیه که از دهن اصلاح طلبا در میاد

اونا هم این اعتقاد دارند و حرف شما رو در مورد شورای نگهبان میزنند ، تا بتونن قبیله ای بدون دردسر یا نماینده مجلس بشن یا رییس‌جمهور

البته فقط اصلاح طلبان داد میزنن نه مردم

مردم افسارشون دست سلبریتیهاست و سایتها و روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلب

من مردم نمیبینم

من قبول ندارم شما بی طرف هستی ، حداقل ظاهر رفتار شما این نشون نمیده
                              دنبال تجربه ای واقعا

آمریکا اولین کشوریه که طرح شفافیت تو مجلس خودش تصویب و اجرا کرد ، چرا دنبال تجربه مثبت آمریکا تو خیلی از مسائل نیستیم ؟

و در آخر خدا میگه

انّ الله لا يُغيِّرُ ما بقوم حتّي يغيّرو ما بانفسهم

معنیش به زبون عامیانه : از ماست که بر ماست

با همه احترامی که برای شما قائلم ولی دوست ندارم با شما صحبت ادامه بدم

فقط دعا میکنم عاقبت به خیر بشی که بزرگترین دعا است

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
                                شما میگی مردم ناخواسته وارد بازی اصلاح طلب و اصولگرا و ... شدند

و قبول داری که هیچ حزبی قبول نداری و طرفداری هیچ کدوم نمیکنی

ولی شبهه ای که میندازی دقیقا حرفیه که از دهن اصلاح طلبا در میاد

اونا هم این اعتقاد دارند و حرف شما رو در مورد شورای نگهبان میزنند ، تا بتونن قبیله ای بدون دردسر یا نماینده مجلس بشن یا رییس‌جمهور

البته فقط اصلاح طلبان داد میزنن نه مردم

مردم افسارشون دست سلبریتیهاست و سایتها و روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلب

من مردم نمیبینم

من قبول ندارم شما بی طرف هستی ، حداقل ظاهر رفتار شما این نشون نمیده
                                دنبال تجربه ای واقعا

آمریکا اولین کشوریه که طرح شفافیت تو مجلس خودش تصویب و اجرا کرد ، چرا دنبال تجربه مثبت آمریکا تو خیلی از مسائل نیستیم ؟

و در آخر خدا میگه

انّ الله لا يُغيِّرُ ما بقوم حتّي يغيّرو ما بانفسهم

معنیش به زبون عامیانه : از ماست که بر ماست

با همه احترامی که برای شما قائلم ولی دوست ندارم با شما صحبت ادامه بدم

فقط دعا میکنم عاقبت به خیر بشی که بزرگترین دعا است
                                دوست عزیز سو تفاهم نشه !
                                من شاید روزی روزگاری فکر می کردم خاتمی فرشته نجات است ! اما امروز اگر بخواهم بین رییس جمهورها یکی را بهتر از بقیه بدانم همون احمدی نژاد است حداقل جرات داشت و داره برخی انتقادات را به قدرت انجام دهد و بی دلیل قداستهایی که شکل گرفته را به بوته نقد بکشاند شاید اگر احمدی نژاد نمی آمد دهها سال دیگه کسی جرات نقد قدرت را نداشت .
                                علی ایحال در چنین مسایلی واقعا بحث بیفایده است چون هر کسی از زاویه خودش به موضوع نگاه می کند .
                                بنده نیز متقابلا برایتان سلامتی و شادی را آرزو دارم .

نظر

در حال کار...
                                X