عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
Collapse
X
-
پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
از شنیدن خبر معافیت خوشحال شدم!
سالار عقیلی خواننده مطرح کشورمان:
خبر معافیت مالیاتی هنرمندان واقعا خبر خوب و خوشحال کنندهای بود.
من به محض شنیدن خبر معافیت مالیاتی بسیار خوشحال شدم.
هر اتفاقی در مملکت میافتد هنرمندان اولین قشری هستند که آسیب میبینند.
هر بحرانی که پیش میآید ابتدا همه رویدادهای هنری تعطیل میشود!
نظر
-
رئیس سازمان هلال احمر توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شد.
علی اصغر پیوندی به دلیل تخلفات مالی گسترده در زمان تصدی جمعیت هلال احمر بازداشت شد
ایشون پسر عمه روحانی هستند
همان کسی که باعث شده میلیاردها دزدی شود
همان که بخاطرش هنوز مردم سیل و زلزله زده در چادر هستند بخاطر بی پولی
همان که هنوز چادر و پتو های اهدایی به مردم در بازار فروخته میشود
همان که باعث شده مردم دیگر اعتماد نکنند و خودشان پول رو برسونن به آسیب دیدگان
و فقط با ۱ استعفا خواست بره چون سرش زیر عمامه رئیس جمهور بوده
نظر
-
لیست اصولگرایان دوره قبل یکی بود(اگه اشتباه نکنم سیدعلی قریشی نامی بود) که میگفتن سهمیه یکی از مداحان معروفه
جوانان اصولگرا و انقلابی خیلیاشون اعتراض داشتن که پیرمردهای اصولگرا دور هم نشستن یک لیست بستن به هر کی یه سهمیه دادن یکی هم شده سهمیه حاج م ا
حالا فلسفه حضور سعید حدادیان در لیست مجلس تون رو من نمیدونم اگه میدونید بما هم بگید!
نظر
-
در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Postلیست اصولگرایان دوره قبل یکی بود(اگه اشتباه نکنم سیدعلی قریشی نامی بود) که میگفتن سهمیه یکی از مداحان معروفه
جوانان اصولگرا و انقلابی خیلیاشون اعتراض داشتن که پیرمردهای اصولگرا دور هم نشستن یک لیست بستن به هر کی یه سهمیه دادن یکی هم شده سهمیه حاج م ا
حالا فلسفه حضور سعید حدادیان در لیست مجلس تون رو من نمیدونم اگه میدونید بما هم بگید!
اصولگرای احمق فرقی با ی اصلاح طلب عاقل نداره
جفتش دو تاست
نظر
-
علی مطهری در اعلام لیست اموالش گفته من فقط یک خانه ۵۷۶متری دارم.
حاجی من خیلی نگرانتم
هر یکی دو ساعت بیا بیرون نفس عمیق بکش یه وقت توی اون قفس تنگ و تاریک نفله نشی
لامصب ی دفعه میرفتی استادیوم امجدیه رو میخردی
نظر
-
در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Postعلی مطهری در اعلام لیست اموالش گفته من فقط یک خانه ۵۷۶متری دارم.
حاجی من خیلی نگرانتم
هر یکی دو ساعت بیا بیرون نفس عمیق بکش یه وقت توی اون قفس تنگ و تاریک نفله نشی
لامصب ی دفعه میرفتی استادیوم امجدیه رو میخردی
نظر
-
در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postتا زمانی که حزب درست و حسابی در کشور نداشته باشیم مجبوریم به جای رای دادن به برنامه ها ،به اسم ها و یا لیست ها رای بدهیم.اسامیی هم که بعد از انتخاب اصلا نمی دانیم دارن چه غلطی می کنند!!! از نمایندگان مجلس در تهران فقط مطهری عارف و محجوب اسمشان آشناست.بقیه را حتی اسمشان را هم نمی دانم تا چه رسد به عملکردشان!!!
به جای احزاب دو تا جریان سیاسی تو ایران هستند که تقریبا همیشه مردم به یکی از این دوجریان رای دادند
جریان اصلاحات و اصولگرا
قبول دارم احزاب به معنای واقعی در ایران نداریم و من هم مثل شما این رو یک ضعف میدونم
به شخصه همیشه آرزو داشتم به جای این دو جریان فعال سیاسی یک حزب قوی ایجاد میشد با مدیریت نخبگان ، مخترعین ودانشمندان علمی
شما فکر کن اگر حزبی داشتیم که تمرکز بر حمایت و تولید
از اختراع نخبگان این کشور میکرد ایران تبدیل به گلستان میشد
یکی از این افراد نخبه که میتونست به تنهایی ایران از شر تحریم راحت کنه جمشید آرین هست
این فرد علاوه بر ثبت اختراع خودش در کشورهای اروپایی خودرو های تیبا و سمند خودمون تبدیل به خودروی برقی کرد
و یا تبدیل به همون خودروی آب سوز معروف
این فرد اولین خودروی برقی دنیا رو اختراع کرد
ولی حیف که جریان سیاسی ژنرال زنگنه و خانم ابتکار بلایی سر این بنده خدا آوردند که .... بقیش نگم بهتره
بگذریم
تقریبا 90 درصد جریان اصولگرایی قبول ندارم ولی از درون این جریان جبهه ای بوجود اومد که تقریبا به افکار من دلواپس نزدیک ترند ( جبهه پایداری ) و باز هم از درون جبهه پایداری افراد تندرویی وجود دارند که به درد مجلس نمیخورند
ولی در کل من فکر و عقیده و عملکردشون قبول دارم که فکر نمیکنم به مذاق کسی تو این سایت خوش بیاد
ولی خب مهم نیست چون شباهت زیادی به خرید و فروش سهام به روش گله ای خودمون داره
به همین خاطر زیاد دنبال پیروی از جمع نیستم
نتیجه : با اصل و ذات کلام شما موافقم ، ببخشید طولانی شد
نظر
-
شال سفید بر گردن داماد و دختر حسن روحانی که مورد توجه کاربران قرار گرفت
بعد از رنگ بنفش روحانی که مردم را با تحریمهای گسترده و تورم چند صد درصدی مواجه کرد، دختر و داماد روحانی از رنگ سفید رونمایی کردند!
احتمالا رنگ بعدی که برای هواداران روحانی در دستور کار داشته باشند رنگ زیبای قهوه ای باشه:D
نظر
-
.
.
اینقدر بابایی گند زده که دارن ازش اعلام برائت میکنن!
اینا همونایی هستن که با شال بنفش ملت رو خفه کردن!
«مسئولانی که ۷۰ سال سن دارند، پشت میزشان میخوابند و چون برای اداره کارها انرژی و برنامهریزی ندارند، به فکر فعالیت اقتصادی میافتند»
اینو حسن عباسی و رحیم پور ازغدی و رائفی پور نگفتن
گوینده این سخنان زیبا کسی نیست جز داماد آقای رئیس جمهور منتخب ملت که میخواد به شیوه حسن و اسحاق مردم را فریب بده
نظر
-
بودجه صداوسیما در سال ۹۹ کم شد
لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور منتشر شد که بر اساس آن، سهم سازمان صداوسیما برای تولید برنامههای صوتی و تصویری از بودجه پیشنهادی معادل ۱۷۴۵ میلیارد تومان است.
این در حالی است که بودجه مصوب امسال (سال ۹۸) مبلغ ۱۸۴۲ میلیارد تومان بوده است.
البته با این وضع فیلمها و برنامه ها درشو گل بگیرن بهتره تا بیت المال رو حیف و میل کنن
نظر
نظر