پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
همونطوری که شما در ظاهر اصلاح طلبان رو قبول ندارید منم به خیلی از رفتار ها و عملکرد اصولگراها و شخص احمدی نژاد نقد داشتم و دارم
با همه نقدی که به احمدی نژاد مخصوصا عملکرد اقتصادیش دارم
ولی فکر میکنم اگر مجلسی همسو با دولت احمدی نژاد روی کار بود میتونست خروجی بهتری داشته باشه
زمان احمدی نژاد خودش بود و یه مجلس اصلاح طلب
شما خود لاریجانی دست کم نگیر ، بزرگترین سد راه احمدی نژاد لاریجانی بود ، ببین لاریجانی به تنهایی چه بلایی سر احمدی نژاد آورد
ولی الان همین شخص شده یار غار روحانی
تو هر گندی که روحانی به بار آورده ی پای ماجرا لاریجانیه
این آدم به تنهایی تونسته جلوی استیضاح وزرای در پیت روحانی بگیره
در 90 درصد عمر انقلاب مجلس و دولت جفتشون دست اصلاح طلبا و تفکر لبیبرال بوده
من نمیگم 8 سال بلکه فقط یک دوره 4 ساله ، اگر فقط 4 سال مجلس و دولت به معنای واقعی بیفته دست جبهه پایداری خیلی از مشکلات در اقتصاد از بین میره
جبهه پایداری که توش اصولگرای 2 گانه سوز و نون به نرخ روز خور مثل ابوترابی باهنر و لاریجانی و مطهری و پدر و پسر و برادر شهید و.... وجود نداشته باشه
بله قوانین ما باید تغییر کنند ولی نه با ای نماینده ها
نماینده ای که با پول امضاء خودش پس بگیره نمیتونه نماینده باشه
چند بار خواستد زنگنه رو استیضاح کنند ولی قدرت پول و کثافت کاریای لاریجانی اجازه نداد
البته همین دوره 4 ساله هم خیلی بعیده و شاید فقط شبیه ی رویا باشه
با این بلایی که روحانی سر مردم آورده بعیده دیگه خیلی از مردم راضی بشن رای بدن چه برسه به رویا پردازی ما:D
همونطوری که شما در ظاهر اصلاح طلبان رو قبول ندارید منم به خیلی از رفتار ها و عملکرد اصولگراها و شخص احمدی نژاد نقد داشتم و دارم
با همه نقدی که به احمدی نژاد مخصوصا عملکرد اقتصادیش دارم
ولی فکر میکنم اگر مجلسی همسو با دولت احمدی نژاد روی کار بود میتونست خروجی بهتری داشته باشه
زمان احمدی نژاد خودش بود و یه مجلس اصلاح طلب
شما خود لاریجانی دست کم نگیر ، بزرگترین سد راه احمدی نژاد لاریجانی بود ، ببین لاریجانی به تنهایی چه بلایی سر احمدی نژاد آورد
ولی الان همین شخص شده یار غار روحانی
تو هر گندی که روحانی به بار آورده ی پای ماجرا لاریجانیه
این آدم به تنهایی تونسته جلوی استیضاح وزرای در پیت روحانی بگیره
در 90 درصد عمر انقلاب مجلس و دولت جفتشون دست اصلاح طلبا و تفکر لبیبرال بوده
من نمیگم 8 سال بلکه فقط یک دوره 4 ساله ، اگر فقط 4 سال مجلس و دولت به معنای واقعی بیفته دست جبهه پایداری خیلی از مشکلات در اقتصاد از بین میره
جبهه پایداری که توش اصولگرای 2 گانه سوز و نون به نرخ روز خور مثل ابوترابی باهنر و لاریجانی و مطهری و پدر و پسر و برادر شهید و.... وجود نداشته باشه
بله قوانین ما باید تغییر کنند ولی نه با ای نماینده ها
نماینده ای که با پول امضاء خودش پس بگیره نمیتونه نماینده باشه
چند بار خواستد زنگنه رو استیضاح کنند ولی قدرت پول و کثافت کاریای لاریجانی اجازه نداد
البته همین دوره 4 ساله هم خیلی بعیده و شاید فقط شبیه ی رویا باشه
با این بلایی که روحانی سر مردم آورده بعیده دیگه خیلی از مردم راضی بشن رای بدن چه برسه به رویا پردازی ما:D
نظر