عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

    #931
    پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

    معمولا دولت ها 4 سال اول رو با سلام و صلوات رد میکنند و گندکاری ها از 4 سال دوم شروع میشه.

    نظر

    • omidvar
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 796

      #932
      پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

      خاک می خوریم، اما خاک نمی دهیم ستارخان سردار مقاومت آذربایجان نوشته است: من هیچ وقت (در دوره ی جنگ)گریه نمی کردم چون اگر اشک می ریختم ،آذربایجان شکست می خورد و اگر آذربایجان شکست می خورد ایران زمین می خورد…اما در ماجرای مشروطه دو بار آن هم در یک روز اشک ریختم.
      حدود ۹ ماه بود تحت فشار بودیم..بدون غذا.. بدون لباس.. از قرار گاه بیرون آمدم…چشمم به یک زن افتاد که بچه ای را در بغل داشت.. دیدم که بچه از بغل مادرش پایین آمد و چهار دست و پا به طرف بوته علف رفت…علف را از ریشه درآورد و از شدت گرسنگی شروع کرد خاک ریشه ها را خوردن…
      با خودم گفتم آلان مادر آن بچه به من فحش می دهد و می گوید لعنت به ستارخان که مارا به این روز انداخته…
      اما… مادر کودک به سوی کودکش آمد و او را بغل کرد و گفت : عیبی نداره فرزندم.. خاک می خوریم اما خاک نمی دهیم…
      و آنجا بود که از شدت شوق و مشاهده ی غیرت مردم وطنم اشکم جاری شد...ملت ایران در همه ی دورانهای تاریخ پر فراز و نشیب خود ثابت کرده اند که عزت و آبرو و عظمت خود را به هیچ چیزی نخواهند فروخت.
      شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

      شب پره بازیگر میدان شود

      نظر

      • omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

        #933
        پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

        معاهده‌ای که نه آب شد نه نان!/ چرا غرب از اجرای «برجام» استنکاف می‌کند؟!
        • این بار برخلاف خزانه، واقعادست روحانی خالی است! او نه ابزاری برای گروکشی دارد، نه استناد روشنی برای چانه‌زنی، غربی‌ها که به تمام آنچه از مذاکرات اتمی می‌خواستند، رسیدند؛ دیگر الزامی برای تکمیل تعهداتشان احساس نمی‌کنند.ترکان مشاور دوست داشتنی روحانی، هر روز تأخیر در اجرای برجام را معادل 100 میلیون دلار ضرر ارزیابی کرده بود. با همین چرتکه روشن است که تا امروز اجرایی نشدن این معامله به صورت کامل دست‌کم 5 میلیارد دلار ضرر روی دست مردم گذاشته است؛ گذشته از تمام ضرر و زیان‌هایی که از نابودی تأسیسات غنی سازی، سانتری‌فیوژها، فوردو، آب سنگین اراک و نابودی ذخایر استراتژیک اورانیوم به بار آمده بود.
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

        شب پره بازیگر میدان شود

        نظر

        • rajabi
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 936

          #934
          پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

          نظر

          • rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

            #935
            پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

              #936
              پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              با وجود دو سال و نیم از آغاز به کار دولت تدبیر و امید

              اشتغال خالص در دولت روحانی همچنان منفی است

              شاغلان در ۲.۵ سال اخیر ۶۰۰ هزار نفر کمتر شدند



              گزارش مرکز آمار نشان می‌دهد در مدت ۱۰ فصلی که از زمان شروع بکار دولت می‌گذرد، در ۹ فصل خالص اشتغال نسبت به ابتدای شروع بکار دولت یازدهم منفی بوده است.


              به گزارش «نسیم آنلاین» از زمستان سال 1391 که نرخ بیکاری به 12.4 درصد افزایش یافت، تاکنون هیچ‌گاه نرخ بیکاری به رقم 11.8 درصد نرسیده بود.

              بر اساس گزارش مرکز آمار، تعداد شاغلان کشور در زمستان 94 بالغ بر 21 میلیون و 576 هزار نفر بوده که نسبت به ابتدای دولت یازدهم 615 هزار نفر کمتر است. بدین ترتیب خالص اشتغالزایی در دولت یازدهم همچنان منفی باقی مانده است.

              در ابتدای دولت یعنی در تابستان سال 1392 تعداد شاغلان کشور 22 میلیون و 191 هزار نفر بود.

              تعداد بیکاران کشور در تابستان سال 1392 هم‌زمان با تغییر دولت، 2 میلیون و 563 هزار نفر بود که در زمستان سال 94 به 2 میلیون و 887 هزار نفر افزایش یافته است. به عبارتی می‌توان گفت در دولت یازدهم 323 هزار نفر بر تعداد بیکاران افزوده شده است.

              گزارش مرکز آمار نشان می‌دهد در مدت 10 فصلی که از زمان شروع بکار دولت میگذرد، در 9 فصل خالص اشتغال نسبت به ابتدای این دولت، منفی بوده است. در این دولت فقط در تابستان سال گذشته خالص اشتغال مثبت بود.

              لازم به یادآوری است روز سه‌شنبه سخنگوی دولت در نشست خبری خود از بهبود وضعیت اشتغال در کشور خبر داده بود.

              سخنگوی دولت از افزایش 667 هزار نفری به جمعیت شاغل کشور در سال گذشته خبر داد و گفت: جمعیت شاغل کشور از 21 میلیون و 304 هزار نفر به 21 میلیون و 971 هزار نفر رسید.

              وی افزود: در سال 94 براساس طرح آمارگیری نیروی کار کشور با افزایش نرخ مشارکت مواجه شد به طوری که نرخ مشارکت نیروی کار از 37.2 درصد در سال 93 به 38.2 درصد در سال 94 افزایش یافت.

              وی ادامه داد: افزایش یک درصدی نرخ مشارکت باعث شد جمعیت فعال کشور از 23 میلیون و 818 هزار نفر به 24 میلیون و 701 هزار نفر افزایش یابد یعنی 882 هزار نفر نیروی جدید وارد بازار کشور شدند.

              رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور اظهارداشت: از این 882 هزار نفر نیروی جدید وارد بازار کار 214 هزار نفر موفق به پیدا کردن کار نشدند و با توجه به این که از 667 هزار نفر جذب شدگان بازار کار، 149 هزار نفر در بخش کشاورزی، 562 هزار نفر در بخش خدمات و در بخش صنعت 44 هزار نفر رشد منفی اشتغال را داشته ایم.

              به نظر می‌رسد سخنگوی دولت با اطلاع از این که خالص اشتغالزایی نسبت به ابتدای دولت منفی است، اقدام به مقایسه میانگین شاخص‌های بیکاری سال 94 با میانگین شاخص‌ها در سال 93 کرده است.

              http://nasimonline.ir/Content/Detail...AF%D9%86%D8%AF
              نتیجه ای دیگر از تدابیر ! دولت بی تدبیر !!!

              اینها همان هایی هستند که مدعی بودند برمبنای اشتغال خالص ! احمدی نژاد فقط ! 14000 شغل ایجاد کرد !!!

              حالا برمبنای همان اشتغال خالص ! خودشان نه تنها شغلی ایجاد نکرده اند ! بلکه 600 هزار شاغل را هم بیکار کرده اند !!!

              نظر

              • "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

                #937
                پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                اینو طرفداران محمود درست کردند قابل تامله

                نظر

                • Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2938

                  #938
                  پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                  نظر

                  • Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

                    #939
                    پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                    در اصل توسط Rudel پست شده است View Post


                    احسنت احسنت اجرش با امام غایب

                    رشد اقتصادی ایران رو از 89 تا 91 ظرف دو سال 9 درصد کم کرده واقعا جای تقدیر داره :((
                    محمود پرستا هر چقدر خالی ببندن تاثیر نداره این نمودار رشد اقتصادی مملکت هست که در اوج اقتدار محمود 9 درصد کم شده!!!

                    نظر

                    • "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

                      #940
                      پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .



                      =))

                      نظر

                      • گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

                        #941
                        پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                        ناصر سراج، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ایران از صدور کیفرخواست برای پرونده "۱۲ هزار میلیارد تومانی" خبر داده است.

                        آقای سراج امروز ۲۵ فروردین (۱۳ آوریل) گفته "پرونده در دادسرای تهران رسیدگی و کیفرخواست آن هم صادر شده" و "دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمان این پرونده به زودی برگزار می‌شود."

                        رئیس سازمان بازرسی کل ایران گفته است: "این پرونده یک فساد نیست بلکه یک جابجایی پول انجام گرفته است."

                        ولی الله سیف، رئیس‌کل بانک مرکزی ایران آذرماه سال ۹۳ (بیش از یک سال قبل) از تخلف بانکی ۱۲ هزار میلیارد تومانی "یک گروه از سال ۸۵ تا اوایل سال ۹۱ در نظام بانکی" خبر داده بود.

                        آقای سیف گفته بود که این موضوع "در شش ماهه نخست سال ۹۲" کشف شد.

                        رئیس کل بانک مرکزی ایران گفته بود که ۱۲ هزار میلیارد تومان "رقم سوء استفاده نیست بلکه گردش عملیاتی است که اتفاق افتاده است."

                        به گفته آقای سیف، "۷۰ میلیارد تومان بیشترین مبلغی بوده که در اختیار سوء استفاده کنندگان قرار گرفته، اما چون گردش داشته چنین حجمی را از عملیات بانکی ایجاد کرده است."

                        پس از انتشار گزارش ها درباره این پرونده، صادق لاریجانی، رئیس قوه قضاییه در همایش مبارزه با فساد در تهران گفت که در این مورد "اختلاس رخ نداده" و افزود "اگر این رقم درست باشد، باید بپرسیم نظارت بانک مرکزی کجاست."

                        او پرونده‌های فساد مالی را "زخمی بر پیکر نظام" توصیف کرد و گفت نباید اجازه داد این موارد به ابزار سیاسی و سیاه‌نمایی تبدیل شود.

                        در چند سال اخیر، گاه مواردی از فساد و کلاهبرداری مالی کلان و پیگرد افرادی در ارتباط با این موارد خبرساز شده است.

                        از جمله این پرونده ها، فساد سه هزار میلیارد تومانی سال ۱۳۹۰ است که متهمان اصلی پرونده اعدام شدند.
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                        نظر

                        • Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

                          #942
                          پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                          این اختلاسا رو مدیونی فکر کنی دولت گشنه پرور امام زمانی محمود راه انداخته اینا کار فتنه گران سطل آشغال زن و خاتمی بوده با دلارهای عربستان که می خواستن نظام مقدس رو آلوده کنند/:.yead.:/

                          نظر

                          • argo
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 745

                            #943
                            عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                            فعلا كه حسن يارانه ما رو قطع كرد ولي محمود قول داده ٢٥٠ تومن بده انشالله ميريم بهش راي ميديم يارانه مون برگرده با يارانه ٢٥٠ تومني اب و برق هم واسمون مجاني در مياد
                            پدران ما واسه همين مجاني ها انقلاب كردن
                            پي نوشت
                            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

                            نظر

                            • "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

                              #944
                              پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                              از ونــــــزوئلــا عقب افتادیم!



                              صندوق بین‌المللی پول گزارش داد:
                              ایران دهمین کشور با تورم بالا / ۱۸۱ کشور تورم کمتری از ایران دارند

                              صندوق بین‌‌المللی پول نرخ تورم ایران برای سال ۲۰۱۶ را ۸.۹ درصد برآورد و اعلام کرد ایران دهمین کشوری است که در میان کشورهای مورد بررسی این گزارش دارای تورم بالا است.

                              به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از فارس، جدیدترین آمار صندوق بین‌المللی نشان می‌دهد نرخ تورم ایران در سال 2016 به 8.9 (8.89)درصد کاهش خواهد یافت. نرخ تورم ایران برای سال گذشته میلادی 12 درصد برآورد شده است.
                              به این ترتیب، ایران در سال 2015 در میان 191 کشور مورد بررسی در این گزارش به لحاظ تورم دهمین کشور جهان به شمار می‌رفته است و 181 کشور تورم کمتری از ایران داشتند.



                              بر اساس برآوردهای این نهاد بین‌المللی، ایران در سال 2012 رتبه نخست و در سال 2013 پس از ونزوئلا و سودان رتبه سوم نرخ تورم بالا در جهان را به خود اختصاص داده بود.



                              اما در سال 2014 با کاهش نرخ تورم از 34.7 درصد سال 2013 به 15.5 درصد، جایگاه خود را از این لحاظ در رتبه‌بندی جهانی در میان 187 کشور جهان 2 پله بهبود داد و در جایگاه پنجم قرار گرفت.



                              در سال 2015 نیز رتبه ایران 5 پله بهبود یافته است البته تعداد کشورهای مورد بررسی در گزارش امسال افزایش یافته است.

                              ونزوئلا با تورم 121.7 درصدی در رتبه نخست قرار گرفته و سودان جنوبی با تورم 52.8 درصدی در جایگاه دوم از این لحاظ نشسته است. اوکراین با نرخ تورم 48.6 و یمن با نرخ 30.02 نیز در جایگاه‌های سوم و چهارم قرار دارند.



                              رتبه‌های ششم تا دهم کشورهای جهان از لحاظ تورم در سال 2015 به این ترتیب است: مالاوی 21.8 درصد، غنا 17.1 درصد، سودان 16.9 درصد، روسیه 15.5 درصد، بلاروس با 13.5 درصد.



                              نرخ تورم برخی کشورهای نیز به این شرح است: ژاپن منفی 0.18 درصد، روسیه، 15.5 درصد، هند 4.9 درصد، چین 1.4 درصد و آمریکا 0.1 درصد، برزیل 9.03 درصد، مصر 10.9 درصد، عراق 1.3 درصد، ترکیه 7.6 درصد، پاکستان 4.5 درصد، امارات 4.06 درصد، فرانسه 0.08 درصد و آلمان 0.14 درصد.


                              آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2016/04/14, 07:50.
                              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

                              نظر

                              • محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

                                #945
                                پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                                عملکرد فوق العاده ضعیف این دولت اصلا جای بحث و تحلیل نداره ، بورس دماسنج اقتصاده خیلی خوب عملکرد دولت روحانی را نشان میده ، شاخص رشد قیمت کالاها یا همان تورم را در 3 سال گذشته با میزان رشد شاخص بورس مقایسه کنید بازدهی خالص برابر با صفر به دست می آید ، یعنی این دولت عملا هیچ کار مفیدی برای کشور انجام نداده ، من اگر بخوام از 20 به دولت احمدی نژاد نمره 10 را بدهم به دولت روحانی نمره 8 میدهم چون به نظر من واقعا تا اینجا ضعیف تر از دولت احمدی نژاد بوده .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X