عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
    قبل از انتخابات مجلس گفتم به احترام آن دو عزیز در حصر بیایید در انتخابات شرکت نکنیم!!

برخی دوستانم موضع گرفتند!!و گفتند منفعل نباشیم!!!!!!

نتیجه منفعل نبودنتان چه شد؟؟؟

امروز لاریجانی ریاست مجلس را گرفت و جنتی ریاست خبرگان را!!!!!!!!!(انگار نه انگار که هاشمی و عارف در صدر انتخاب مردم بودند!!)

توهین و تو دهنی به مردم از این بالاتر؟؟؟؟

برای هزارمین بار از همان سوراخ قبلی گزیده شدیم.

الان هم میگم در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو شرکت نکنید تا امثال جلیلی و احمدی نژاد تیشه به دست بگیرند و به ریشه خودشان بزنند!!!

میدونم عواقب داره و تحملش سخت!!!اما این تنها راه است.
    من هم بعد 88 و اون تقلب شرم آور دیگه شرکت نکردم و نخواهم کرد.
    وقتی آقای جنتی رو با سلام و صلوات و به زور نفر آخر بردن تو خبرگان باید به رای مردم احترام می گذاشتن و اون رو رئیس خبرگان نمی کردن ولی یک تو دهنی به مردم زد رهبر که رای شما پشیزی برام ارزش نداره حق هم داره ایشون پیرو مصباح یزدی هست که گفت رای مردم در نظام ولایی معنی نداره.
    اول و وسط و اخر این تیشه به ریشه زدن به ریشه مردم هست. احمدی نژاد یا جلیلی یک شخص هستند میان و میرن مردم چه گناهی کردن؟ چرا باید بهانه داد.
    نمیشه تفنگ دست گرفت و این احمقها رو کشت که.
    اگر جلیلی یا احمدی نژاد به هر دلیلی قدرت رو به دست بگیرند بدون شک جنگ خواهد شد.

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

من هم رای ندادم و وجدانم راحت هست

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        یکی از افرادی که حال منو تو این سایت بهم میزنه این نگار مینوی یا نقی مصطفوی هست.
        رفته از عکس ها ،هر کدوم که تعداد مردم کم بوده انتخاب کرده گذاشته اینجا.
        یه موردی رو توضیح بدم تا ببینید این عکسها چطوری شکار شده.
        مثلا امروز عصر روحانی از یه جایی برمیگشت بره به هتل اقامتش،ما هم توی خیابان بودیم با توجه به تحرکات نیروی انتظامی متوجه شدیم که ایشون داره میاد از این مسیر رد بشه،منتظر موندیم تا بیاد رد بشه .شما فکرش رو بکنید یه همچنین صحنه هایی رو شکار میکنند ،میذارند توی سایت ها ،که بگند بله استقبال کم بوده ،انگار مردم ارومیه باید در تمامی 24 ساعت در تمامی خیابانها خبر دار و پرچم به دست منتظر باشند تا سورژه ای دست افرادی مریضی مثل نگار مینوی نیفته.
        خانم دلواپس ،ملاک استقبال همون ورزشگاه بود اونم زمانیکه صحبت میکرد نه اینکه عکس دو ساعت قبل از اومدن ایشون در ورزشگاه با تعداد اندک بگیری،نشون بدی استقبال کم بوده.
        قبلا هم به شما گفتم، اون چیزی که حال شما رو به هم میزنه واقعیت و حقیقت هست ! که متاسفانه ازش فراری هستی !!

عکسها رو من نگرفتم، خبرگزاریها و سایتها مخابره کردن !

در مورد عکسهایی که شما گذاشتی هم دوستان اشاره کردن که معلومه عکسها از چه زاویه ای و با چه محدوده ای گرفته شده !

مشکل دولت روحانی و امثال شما طرفدارانش اینه که برای کوبیدن دولت قبل، رییس دولت قبل را متهم می کردید به پوپولیسم ! به خاطر اینکه در جمع مردم بود !

حالا از یک طرف اصرار دارید بگید روحانی هم در جمع مردم هست ! که خوب متهم میشید به همون پوپولیسم خودتون !!!

از طرف دیگر هم واقعیت اینه که مردم اقبالی به این دولت ندارن ! و نه در این سفر بلکه در سفرهای دیگر هم وضعیت همینطور بوده ! و حتی در برخی موارد منجر به برکناری فرماندار و تذکر به استاندار هم شده !!!!

اما با اینحال شما هنوز میای و مدعی میشی که عکسهای عدم استقبال از روحانی فتوشاپ هست !!!

و حتما مبنای برکناری فرماندار یا تذکر به استاندار هم همین فتوشاپ ها بوده !!!

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

لاریجانی رئیس مجلس دهم شد/ ۲۳۷رای درمقابل ۱۱رای کواکبیان/ پزشکیان و مطهری نایب‌رئیس شدند

این خبر سوزش زیادی برای کیهانیون و احمدی نژادیون داره
          /:.yead.:/
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• argo
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 745

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
            لاریجانی رئیس مجلس دهم شد/ ۲۳۷رای درمقابل ۱۱رای کواکبیان/ پزشکیان و مطهری نایب‌رئیس شدند

لاريجاني هم جز ليست اميد بود بود پس
            با ري شهري اتلاف تشكيل داده بودن
            من فكر ميكردم اگه رييس مجلس عارف بشه ليست اميد ي ها خوشحال ميشن
            الان فهميدم
            ليست اميدي ها به هدفشون كه رياست مجلس توسط لاريجاني بوده رسيدن
            تبريك به اميدها و روحاني مچكريم
            پي نوشت
            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط argo پست شده است View Post
              لاريجاني هم جز ليست اميد بود بود پس
              با ري شهري اتلاف تشكيل داده بودن
              من فكر ميكردم اگه رييس مجلس عارف بشه ليست اميد ي ها خوشحال ميشن
              الان فهميدم
              ليست اميدي ها به هدفشون كه رياست مجلس توسط لاريجاني بوده رسيدن
              تبريك به اميدها و روحاني مچكريم
              =))

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

واکنش امیر فدایی محمود /:.weirdsmiley.:/ به انتخاب لاریجانی به ریاست مجلس:

--

--

این هم یکی دیگر از ذوب شدگان در محمود که شیوه ی نگارشش برایمان آشناست!

--
                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  کلا این استقبال های مردمی چه در دوره محمود چه برای روحانی فاقد ارزش هست. یعنی چی مردم میدوند دنبال اینها

.
                  .
                  .
                  اینجا ایران است , کشوری با مردمی عقب مانده ....
                  بیجهت به کشوری نمیگویند جهان سومی ....یکسری ویژگی ها در افکار و کردار و آمارها دارند که میشوند جهان سومی ...
                  احمدی نژاد نفت 100 دلاری میفروخت , پرایدش از 6 میلیون شد 18 میلیون تومان ....بعد به ایشان میگویند : آن مرد !!! به ما 40 هزار تومان یارانه میداد !!!!
                  نادانی و جهالت در ایران بیداد میکند بیداد ...و در این شلم شوربا شخصی مانند احمدی نژاد هم سوارشان میشود و البته لذتی نگفتنی هم میبرند که آن زیر قرار داشتند !
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

کسی که دو سال متوالی رشد اقتصادی کشور رو منفی کرده جای دفاع نداره

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

http://tabnak.ir/fa/news/593966/%DA%...88%D9%86%DB%8C

نظر

• rajabi
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 936

در نشست اندیشکده «بروکینز» مطرح شد

ایران هیچ زمانی توان افزایش غنی‌سازی نخواهد داشت/ برجام حمله نظامی را ساده‌تر می‌کند

-------------------
                        این همون موسسه ی بروکینگزه که بارها خدمتتون عرض کردم

نظر

• rajabi
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 936

اینجا
                          همه از احمدی نژاد ناراحتند / در هشت سال گذشته، قیمت نفت نجومی بود، اما مردم چیزی
                          از مزایای آن حس نکردند

-----------------------------------
                          این انتخاب داره دیوونه میشه از سوزش استقبال های گسترده از احمدی نژاد و فک کنم مدیر مسئولش و حامیان پشت پرده شبا از ترس بازگشت احمدی نژاد خواب ندارند
                          بابا جان نگران نباش ، اون عوامی که قرار بود با پمپاژ و بازی رسانه ای تو گول بخورند ، خیلی وقت است که گول را خورده اند ، اون نخبگان جامعه هم که این بازی های رسانه ای برایشان مثل مشق کلاس اول دبستان است و خنده دار

نظر

• rajabi
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 936

آیت‌الله
                            هاشمی‌رفسنجانی، رئیس‌ مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است «اگر آمریکایی‌ها عقل به
                            خرج بدهند و درست عمل کنند، می‌توانند به‌جای خوبی برسند...من راه‌حلش را این
                            می‌دانم که آمریکایی‌ها مدتی باید نرمش نشان بدهند.»

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                            آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، رئیس‌ مجمع تشخیص مصلحت
                            نظام معتقد است «اگر آمریکایی‌ها عقل به خرج بدهند و درست عمل کنند، می‌توانند
                            به‌جای خوبی برسند...من راه‌حلش را این می‌دانم که آمریکایی‌ها مدتی باید نرمش نشان
                            بدهند.»

آیت‌الله هاشمی همچنین درباره احتمال دیدار
                            رئیس‌جمهور کشورمان با باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «در این شرایط اصلاً
                            احتمالش هم نیست. وقتی رهبری مخالف باشند، آقای روحانی این کار را نمی‌کنند. حتی آن
                            تلفنی که کردند، در آنجا به ایشان فشار آمد که تلفن کردند. فکر می‌کنم در این شرایط
                            زمینه‌ی ملاقات آقای روحانی نیست و آقای روحانی هم اقدام نمی‌کند.»

در ادامه مشروح گفت‌‌وگوی آفتاب با آیت الله
                            هاشمی را می‌‌خوانید:

یکی از بحران‌هایی که در طول تاریخ جمهوری اسلامی
                            داشتیم، قطع روابطی بوده که با کشور آمریکا داشتیم و همینطور جدیداً تنش‌های سیاسی
                            که با عربستان پیدا کردیم. شما آینده این قطع روابط را چگونه پیش‌بینی و ارزیابی
                            می‌کنید؟ این سوال خیلی مهم است و فکر می‌کنیم برای مردم هم این مسأله اهمیت داشته
                            باشد.

● البته اهمیت دارد و مسأله مهمی هم برای ما و هم
                            برای آمریکاست. آمریکایی‌ها حتی بیشتر از ما می‌خواهند که با ما رابطه داشته باشند.
                            ولی در زمان امام(ره) ایشان هیچ‌وقت راه ندادند. در زمان آیت‌الله خامنه‌ای هم
                            ایشان هیچ‌وقت به صورت رابطه مسأله را مطرح نکردند. تنها اقدامی که کردند، حدود یک
                            سال قبل از اینکه دولت آقای روحانی بیاید، ایشان با میانجی‌گری سلطان عمان که از
                            طرف آمریکایی‌ها به او پیشنهاد شده بود، آنها خدمت آقا آمدند و ایشان موافقت کردند
                            که مذاکره در عمان به صورت محرمانه مطرح شود. دو جلسه هم برگزار شد. معلوم شد که
                            این مذاکرات به‌جایی نمی‌رسد. چون حرف‌های دو طرف خیلی با هم فاصله داشت. البته
                            مذاکره در جمع 1+5 بود. آمریکایی یک مذاکره دو طرف جداگانه می‌خواستند که رهبری
                            موافقت کردند و افرادی هم رفتند، اما نشد. بعداً که آقای دکتر روحانی آمد، در همان
                            مذاکرات 1+5 که جریان داشت، گفت‌وگوهایی انجام شد. چون این دفعه آقای روحانی با
                            سیاست مناسب‌تری نسبت به آن عمل کرد. به نظرم اگر آمریکایی‌ها عقل به خرج بدهند و
                            درست عمل کنند، می‌توانند به‌جای خوبی برسند. آن ها در داخل خودشان مشکلات زیادی
                            دارند و بیشتر از ما مشکل دارند و ما هم در اینجا مخالف و موافق، تندرو و معتدل،
                            داریم. در آمریکا که جمهوری‌خواهان کنگره را دارند، عملاً مخالف این کار بودند.
                            اسرائیلی‌ها که خیلی در آنجا طرفدار و نفوذ دارند، مخالف هستند. کشورهای منطقه که
                            نفتی هستند و آمریکایی‌‌ها در منطقه با آنها کار دارند، مخالف هستند. اوباما تحت
                            فشار همه‌ی اینها جریان را هدایت کرد و به اینجا رساند، ولی آن مشکلات داخلی باقی
                            است. البته ما انتظار داشتیم که بعد از برجام درست عمل کنند تا مشکلی ایجاد نشود،
                            ولی کارهای نادرستی انجام دادند که خراب می‌کند. یکی همین مسأله مصادره‌کردن دو
                            میلیارد اخیر بود. ادعا می‌کنند آنهایی که مثلاً 25 سال قبل مقر نظامیان آن ها را
                            منفجر کردند، حزب‌اللهی بودند و از طرف شما حمایت می‌شدند. این‌گونه نبود و ما
                            اصلاً کمک و حمایت نمی‌کردیم. اینکه چه کسی کرده، بحث دیگری است و ثانیاً اگر هم
                            این‌قدر بود، روی این که نمی‌تواند دادگاهی در آمریکا تصمیم بگیرد. اگر این‌گونه
                            باشد، ما در اینجا دادگاهی بگذاریم و ثابت کنیم جنگ عراق و ایران که الان اسنادش هم
                            نشان می‌دهد، با تحریک آمریکایی‌ها علیه ما شروع شد که دویست هزار شهید و این همه
                            خسارت داشتیم. ما می‌توانیم در دادگاه خودمان علیه همه‌ی اینها حکم بگیریم.

○ شما نقش کدام کشورـ ایران یا آمریکاـ را هم در
                            بهبود روابط و هم در افزایش تنش بیشتر و مؤثرتر می‌دانید؟

● من قبلاً هم در مصاحبه‌هایم گفتم. از زمان دکتر
                            مصدق، همیشه مسأله آمریکا را در داخل کشور داشتیم. در زمان پهلوی دوم خیلی علنی شد
                            که اذیت‌ می‌کردند. بعد از انقلاب هم تا الان این‌گونه شد. بی‌اعتمادی‌های این
                            سال‌های طولانی، احتیاج دارد که اینها چند سالی نرمش به خرج بدهند و امتیاز بدهند
                            تا مسؤولان ایران اعتماد کنند. اما آمریکایی‌ها تا الان این کار را نکردند. البته
                            در مذاکرات هسته‌ای خوب بود و نسبتاً قوی عمل کردند و به نفع ما هم عمل می‌کردند.
                            از این طرف هم گفته می شد نباید با آمریکا رابطه‌ی سیاسی ـ اقتصادی داشته باشیم.
                            آنها دلشان می‌خواست که قبل از هواپیمای فرانسوی، بوئینگ را به ما بفروشند. بعداً
                            آمدند و اجازه دادند. ولی دیدند در ایران زمینه ندارند. رئیس‌جمهور آنجا مورد
                            اعتراض قرار می‌گیرد و کارشان مشکل می‌شود. این موضوع دو طرفه است. آنها هم
                            مخالفینی دارند. اینجا هم کسانی هستند که می‌خواهند و کسانی هم هستند که
                            نمی‌خواهند. من راه حلش را این می‌دانم که اگر آمریکایی‌ها رابطه می‌خواهند، مدتی
                            باید نرمش نشان بدهند.

○ در بین مباحث اخیر، دیدار آقای روحانی با آقای
                            اوباما مطرح شد. فکر می‌کنید اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، تغییری در رویکرد آمریکا
                            نسبت به ایران و بهبود شرایط حاصل می‌شود؟

● در این شرایط اصلاً احتمالش هم نیست. وقتی
                            رهبری مخالف باشند، آقای روحانی این کار را نمی‌کنند. حتی آن تلفنی که کردند، در
                            آنجا به ایشان فشار آمد که تلفن کردند. فکر می‌کنم در این شرایط زمینه‌ی ملاقات
                            آقای روحانی نیست و آقای روحانی هم اقدام نمی‌کند. و اما در مورد عربستان که در
                            سوال قبلی شما بود، من این موضوع را قابل حل می‌دانم. الان که بدتر از بعد از جنگ
                            نیست. در جنگ، عربستان چقدر به صدام کمک می‌کرد! بعد از جنگ در مدت کوتاهی توانستیم
                            عربستان را به یک همکار در منطقه تبدیل کنیم. آن موقع مسأله نفت به بن‌بست رسیده
                            بود و آنها عقیده داشتند که نباید گران شود. در اولین صحبتی که با ملک عبدالله
                            کردم، او گفت: اگر ما نفت را گران کنیم، آنها سوخت جایگزین پیدا می‌کنند و نفت از
                            دور بیرون می‌رود. اطلاعات من از وضع نفت از او بیشتر بود و گفتم: اصلاً چنین سوختی
                            به این آسانی به دست نمی‌آید. چه‌چیزی جای نفت را می‌گیرد؟ سال به سال مصرف نفت
                            بیشتر می‌شود و صنایع مرتبط با نفت خیلی بیشتر می‌شوند و سال به سال گران می‌شود و
                            از این نترسید. یکی، دو جلسه با هم بحث کردیم. آخرین جلسه در اینجا بود که برای
                            اجلاس سران آمده بودند. با هم بحث کردیم و ادامه بحث را در ماشین کردیم چون شام
                            منزل ما بودند و به شام عمومی نرفتند. با هم حرف زدیم، وقتی رسیدیم، ایشان گفت: من
                            حرف شما را قبول کردم و بعد از چند روز دیدیم که مسأله بن‌بست نفت شکست. می‌توان با
                            اینها درست رفتار کرد. آنها هم همینطور هستند. آنها هم از ما توقعات دیگری دارند.
                            بالاخره حج برقرار و بقیع برای زوار ما باز شد. صحبت از تجدید بنای بقیع بود. همه
                            اینها را داشتیم حل می‌کردیم، ولی دولت قبل برخوردهای دیگری کرد. من فکر می‌کنم باز
                            هم می‌شود. آنها می‌دانند که حتی اگر همه با هم باشند، نمی‌توانند با ایران کاری
                            بکنند. با یمن به آن صورت نتوانستند کاری بکنند، در حالی که همه جمع شده بودند.
                            ایران با همه کشورهای منطقه فرق دارد. من فکر می‌کنم با عربستان می‌‌توانیم مسأله
                            را حل کنیم.

عملکرد دولت و فضای سیاسی و اقتصادی‌ کشور در
                            دوره پسا‌برجام را چطور ارزیابی می‌کنید؟ دولت قول‌هایی داده و در این زمانی که
                            باقی‌مانده، تا چه حد وعده‌هایش می‌توانند تحقق پیدا کنند؟

● فکر می‌کنم همین امسال می‌تواند کارهای بزرگی
                            بکند و وضع را در کشور عادی کند. می‌توانیم در کشور اشتغال ایجاد کنیم. اولین
                            اقدامی که دولت هم دستور داده ولی در استان‌ها آنچنان فعال نیستند، این است که
                            برنامه‌ریزی کنیم تا تمام کارخانه‌هایی که تعطیل شده‌اند و خیلی زیاد است، کارشان
                            را از نو شروع کنند. سرمایه‌گذاری شده و نیرو دارند، ولی فعلاً نقدینگی ندارند.
                            می‌توان از طریق تسهیلات بانکی به آنها نقدینگی داد که کارشان را شروع کنند. یکدفعه
                            موج کسانی که از این کارخانه‌ها بیرون رفتند، بر می‌گردند و کار می‌کنند. طرح‌های
                            نیمه تمام داریم که در سیاست‌های کلی نظام آمده اینها را به مردم واگذار کنند. صدها
                            طرح بزرگ نیمه تمام داریم. پالایشگاه، نیروگاه و بندر و طرح‌‌های دیگر داریم. الان
                            تقویت بخش خصوصی در قانون ما هست و باید به آنها طرح و پروژه بدهیم. باید یک مقدار
                            محکم عمل کرد و جدی گرفت و نیروی انسانی را وارد میدان کرد. اشتغال را بخش خصوصی
                            ایجاد می‌کند. کار دولت این است که زمینه‌ای سرمایه‌گذاری، بهره‌برداری و عدالت را
                            ایجاد کند. مردم خودشان کار و شغل ایجاد می‌کنند. وقتی که تولید زیاد شد، مسأله
                            صادرات پیش می‌آید که باز دولت باید کمک و حمایت کند تا بخش خصوصی بتواند رقابت
                            کند.

○ اخیراً نقل‌قولی از شما در رسانه‌ها منتشر شد
                            مبنی بر اینکه با توجه به فضایی که پیش آمده و به آن رشدی که مردم از لحاظ درک و
                            شعور و آگاهی رسیده‌اند، من با خیال راحت می‌توانم از این دنیا وداع کنم. می‌خواهم
                            بپرسم که آیا آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با آن نفوذ، شناخت و حضوری که از دوران قبل
                            از انقلاب و بعد از انقلاب در جمع مردم و ساختار نظام داشته، واقعاً خیالتان از همه
                            مسائل راحت است؟

● آن حرف من متوجه نقطه خاصی بود. سیاست دنیا،
                            سیاست منطقه و سیاست داخلی همیشه در تحول است. هیچ سیاستمداری خیالش راحت راحت
                            نیست. مخصوصاً اینکه کشورها و افرادی دشمن هستند. ما دشمن کم نداریم. به همین‌خاطر
                            خیال هیچ‌کس راحت نیست. آن جمله من مربوط به یک ناراحتی، یعنی مربوط به انحراف
                            اجرایی کشور بود. آن حالت هر کسی را نگران می‌کرد که کشور را دارند به‌گونه‌ای
                            اداره می‌کنند که به بن‌بست و شاید به جنگ می‌رسد. من نمی‌گویم که آنها سوءنیت
                            داشتند، تفکرشان این بود و با این تفکر در کشور خیلی اشکالات ایجاد کردند. آن حالت
                            را مردم دیدند و نمی‌خواهم شرح بدهم. من نگران بودم که این به کجا می‌رسد. البته یک
                            عده‌ای فریب ظاهر‌کاری‌ها مثل مسکن مهر و یارانه‌ها و امثال آنها را می‌خورند.
                            اینها کارهای روبنایی است. البته سیاست کشور این نیست که دولت این‌گونه کارها را
                            بکند. بخش خصوصی باید انجام بدهد و دولت به آنها میدان، زمین و تسهیلات بدهد تا
                            آنها مسأله مسکن را حل کنند. اگر یارانه را صرف تولید و اشتغال کنند و در هر خانه
                            یک نفر شاغل باشد، احتیاج به یارانه نیست که به هر نفر ماهی 45 هزار تومان بدهیم.
                            واقعاً نگران بودیم که این انقلاب کجا می‌رسد. تندروی‌هایی که بعضی از گروه‌های
                            سیاسی، بعضی از آقایان قم، بعضی از افراد شاخص روحانیت و تریبون‌ها می‌کردند،
                            چیزهایی بود که مردم را از انقلاب دور می‌کرد. اتکای نظام در درجه‌ی اول به خدا و
                            بعد به مردم است و باید مردم همراهی کنند. انقلاب را مردم پیروز کردند. جنگ را مردم
                            پیروز کردند. همه این کارها با مردم است. من نگران بودم. بعد افکار عمومی مسایل را
                            حل کرد و در دو انتخابات هم ثابت کرد که فهمیده عمل می‌کند. در انتخابات اخیر
                            می‌دانید که هر کسی را که فکر می‌کردند رأی می‌آورد، سلب صلاحیت کردند. ولی مردم آن
                            قدر آگاه بودند که به پیشنهادهای بعدی به خوبی رأی دادند و این نشان داد که مردم
                            راهشان را پیدا کرد‌ه‌اند. من گفتم بعد از دو انتخابات به نظرم روشن شد که مردم
                            می‌خواهند سرنوشت خودشان را جدّی‌تر در دست بگیرند، که باید چنین بشود و اسلام همین
                            را خواسته و انقلاب هم همین را خواسته است. حضرت علی(ع) از طرف خداوند به عنوان
                            امام معین شده بودند، اما پیامبر(ص) در آخرین ملاقات‌هایشان به ایشان گفتند: اگر
                            مردم تو را قبول کردند، بمان و خدمت کن و اگر قبول نکردند، بگذار خودشان، خودشان را
                            اداره کنند. این یک واقعیت است. یعنی حکم اسلامی چنین است. اگر غیر از این عمل
                            بکنیم و مردم نباشند، هیچ حاکم مقتدری نمی‌تواند کار کند. لذا از آن راه به جای
                            دیگر رسیدیم و من دیگر آن نگرانی‌ها را ندارم.

○ آیا واقعاً آقای هاشمی کار ناتمامی ندارد و آیا
                            رسالتش تمام شده است؟

● هر کسی تا زنده است، رسالتش باقی است. ولی
                            زمانی نگران می‌شود که وقتی من رفتم بعد از من چه می‌شود. من دیگر این‌گونه نگران
                            نمی‌شوم. چون الان مردم وضع خودشان را زیرنظر گرفتند.

○ حضرت آیت‌الله با توجه به این بیانات،
                            بحران‌های آینده کشورمان را در چه می‌دانید؟

● فعلاً که بحران بیکاری، گرانی و اختلافات‌داخلی
                            نگران‌کننده است. البته اختلافات می‌تواند معمولی باشد و در همه جا احزاب با هم
                            رقابت کنند. اگر اخلاق سیاسی داشته باشیم، ضرری ندارد و این مهم نیست. اما این وضع
                            فعلی باید عوض و بهتر شود. از این که بگذریم الان در منطقه کشورهای عربی و مسلمان
                            علیه ما جبهه گرفتند و این مسأله آسانی نیست و باید حل شود. دست ما در عراق، سوریه،
                            لبنان، افغانستان و یمن، به خاطر مصالح آنجا بند شده است و نمی‌توان به آسانی آنجا
                            را رها کرد و ادامه‌اش هم واقعاً کار سختی است. همین عرب‌هایی که در مقابل ما صف
                            کشیدند، الان در این مسایل می‌خواهند عراق را بگیرند.

بنابراین ما در منطقه مشکل داریم و باید مشکل را
                            با تدبیر حل کنیم که می‌توانیم حل کنیم. در زمان دولت سابق می‌خواستم به زیارت مکه
                            بروم، از شورای عالی امنیت پیش من آمدند و گفتند ما در مسایلی با عربستان اختلاف
                            داریم و خوب است که شما در این سفر و دیدارهای با ملک عبدالله اینها را حل کنید.
                            اختلافات عقیدتی بود که وهابی‌ها و سلفی‌ها شروع کرده بودند. بعد از مهمانی رسمی یک
                            جلسه سه، چهار ساعته با ملک عبدالله نشستیم و یک تفاهم کامل برای حل اختلافاتمان
                            کردیم. اول این بود که یک گروه از علمای مشترک بگذاریم تا برای اختلافاتی که هست،
                            مرجع‌ باشند. این کار خیلی از مسایل را حل می‌کرد و الان هم لازم داریم. برای عراق،
                            سوریه و لبنان کمیسیون مشترک بگذاریم. برای دنیای اسلام همکاری کنیم. قرار شد
                            پیگیری شود. بعد از اینکه من آمدم، دولت وقت و تندروهای سعودی به‌گونه دیگری رفتار
                            کرد که نه تنها اختلافات آنها کم نشد، بلکه به سطح مردم رسید.

○ انتخابات ریاست‌جمهوری سال 96 بسیار مهم است و
                            فعالیت گروه‌های مختلف سیاسی برای این انتخابات نیز از الان شروع شده است. تحلیل
                            شما درباره این انتخابات چیست؟ رقبا و نتیجه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

● انتخابات یعنی توجه به رأی اکثریت جامعه که
                            مردم باید رأی بدهند. اگر وضع عمومی همین‌گونه باشد و مردم را داشته باشیم که
                            داریم، به‌نظرم نتیجه روشن است. ولی اگر دست‌های دیگری دخالت کنند، بحث‌ جداگانه
                            است.
                            به‌نظر من به‌طور طبیعی و عادی انتخابات خوبی خواهد شد و حضور مردم هم خیلی
                            پرشور خواهد شد و رقابت هم خواهد بود. چون دیگران هم به میدان می‌آیند. ولی
                            نمی‌توانم حوادث و اتفاقات احتمالی را پیش‌بینی کنم. امیدوارم که به خوبی پیش برود،
                            بنده هم اگر تا آن روز باشم، کمک می‌کنم.
                            -----------------
                            آقای هاشمی هم که خیالشون راحت شده بود دوباره نگران شده اند ، بابا جان احمدی نژاد که به زباله دان تاریخ رفته از نظر شما ، خوب شما که بزرگترین سیاستمدار هستید و این را تشخیص داده اید باز چرا نگرانید برید و به کار های مملکت بپردازید ، آمار خودکشی و هر روز داره افزایش پیدا می کنه ، ظریف رو دیگه چرا برای گدایی به کشورهای اروپایی فرستادید ، باباشما مگه نخبگان سیاست خارجی نیستید ؟ شما مگه با کدخدا قرارداد نبستید پس چرا نمی توانید یه کشور ضعیف مثل عربستان رو سرجایش بنشونید ،اینو بدونید هر کسی که به خودش مغرور شد قطعا شکست می خوره در این دنیا هیچ کس نمی تونه ادعا کنه که من از دیگران بیشتر می دونم

نظر

• rajabi
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 936

با یکی از دوستانم که فارغ التحصیل از یکی از بهترین دانشگاههای کشور است داشتیم در مورد دولت های مختلف بحث می کردیم ، بهش گفتم بیا به جای شانتاژ کردن و پراکنده کردن بحث ، وارد بحث های تخصصی و
                              اماری بشیم و با هم دونه به دونه آمار ها رو از سایت بانک مرکزی و مرکز آمار ایران بیرون بیاریم و مقایسه کنیم
                              آقا این کارو کردیم ، رسیدیم به نرخ رشد اقتصادی ، رسیدیم به دولت خاتمی ، یه سال نرخ رشد اقتصادی منفی شده بود ، تا اینو دید گفت نه این قبول نیست ، چون تو این سال قیمت نفت افت شدیدی کرده ، گفتم چطور برای احمدی نژاد که صادراتش به کمتر از یک میلیون بشکه رسید و نرخ رشد منفی شد ، بد بود ، ولی برای خاتمی براش توجیه میاری
                              خلاصه کم آورد ، گفت می دونی چیه ، گفتم بگو ، میگه اصلا رئیس جمهور باید حتما ملبس باشه ، چون کسی که ملبسه یعنی منطق ، فلسفه ، فقه ، و .... تا حدودی بلده و سوادش خیلی از ماها که فقط مهندسی رو اونم نصفه و نیمه بلدیم بهتره

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                روزنامه آرمان: باز هم «اصلاحات» به توهم پیروزی‌ باخت

روزنامه اصلاح‌طلب آرمان نوشت: باید فارغ از رای نیاوردن عارف به این مهم اعتراف کرد که باز هم اصلاحات باخت؛ این‌بار به توهم پیروزی!

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه آرمان، امروز سه‌شنبه(95/3/11) در گزارشی با عنوان «شاه‌کلید اصلاح‌طلبان در اختیار اصولگرایان» شکست اصلاح طلبان در انتخابات رئیس و هیات رئیسه مجلس را روایت کرد: علی لاریجانی شاه کلید اصلاح‌طلبان در انتخابات 7 اسفند بود که در لیست امید قم قرار گرفت اما به راحتی به اصولگرایان داده شد. اگر تا چند روز پیش افتخار جریان اصلاحات چنین بود که لاریجانی گلایه‌مند از اصولگرایان را در لیست خود دارد امروز بر اساس برخی اشتباهات این شاه کلید را به اصولگرایان تحویل داده‌اند. برای درک بهتر موضوع لازم است به سیری که لاریجانی از زمان ثبت نام تا امروز طی کرده است توجه کرد.

اپیزود نخست: اعلام استقلال لاریجانی

برخی سیاسیون در مرحله تصمیم‌گیری برای ورود به انتخابات مجلس هر یک با توجه به گرایش سیاسی خود به گعده همان جریان مراجعه می‌کردند اما لاریجانی اعلام کرد که برخلاف انتخابات های قبلی تمایلی به حضور در لیست اصولگرایان ندارد که علت آن هم مشخص بود. او در مجلس نهم بارها مورد هجمه اصولگرایان تندرو قرار گرفت و درخارج از مجلس هم کمتر کسی است که پرتاب اشیایی به سمت او در قم را فراموش کند و حمایت اصولگرایان از لاریجانی و محکومیت هجمه گران در آن مقطع نزدیک به هیچ بود. همین موضوعات سبب شد تا علی لاریجانی در لیست اصولگرایان نباشد و در لیست امید که متشکل از اصلاح‌طلبان و حامیان دولت بود قرار گیرد که این حضور به منزله شوکی در جریان اصولگرایی بود.

اپیزود دوم: هجمه به لاریجانی

قرار گرفتن لاریجانی در لیست امید به مذاق اصولگرایان خوش نیامد و بسیاری از آنها ترجیح دادند در این باره سکوت کنند چرا که اوضاع اردوگاه اصولگرایی به واسطه قرار گرفتن نام تعدادی از اعضایش در لیست امید چنان به هم ریخته بود که اگر انتقاداتی مطرح می‌شد به جایی نمی‌رسید و شکاف درون گفتمانی اصولگرایان عمق بیشتری پیدا می‌کرد. یکی از ویژگی‌های مورد پسند و قابل تقدیر لاریجانی دفاع از برجام و زمینه‌سازی برای تصویب آن در مجلس بود که همین موضوع خشم دلواپسان را به دنبال داشت. تصویب 20 دقیقه‌ای توافق هسته‌ای در پارلمان نهم، باعث شده بود بخشی از جریان اصولگرا راه خود را از لاریجانی جدا کند. به طور مثال بیژن نوباوه در جریان انتخابات مجلس دهم درباره لاریجانی گفته بود: «لاریجانی به هیچ عنوان اعتقادی به فعالیت در چارچوب اصولگرایی ندارد و در عمل نیز این مساله را به اثبات رساند و در جریان انتخابات نیز در لیست اصلاح‌طلبان قم (امید) قرار گرفت. » روح‌ا... حسینیان نماینده شاخص اصولگرا در مجلس نهم نیز بعد از تشکیل مجلس دهم حمایت از لاریجانی را حاصل جبر دانسته و معتقد بود اگر فرد دیگری در جریان اصولگرا حضور داشت، قطعا او نامزد ریاست مجلس بود نه علی لاریجانی.

اپیزود سوم: بازگشت به لاریجانی!

پس از برگزاری انتخابات و پیروزی لاریجانی در قم البته به عنوان منتخب دوم این شهر چرا اتاق‌های دلواپسان روشن شد و لبخند بر لبان آنها آمد چون زمان نقش‌آفرینی آنها فرارسیده بود. آنها با تغییر موضع 180 درجه‌ای لاریجانی را یکی از خودشان دانستند که باید ریاست مجلس را عهده‌دار شود. جالب اینجا بود که جبهه پایداری و اعضای دولت قبل در استقبال از لاریجانی بر دیگر اصولگرایان پیشی می‌گرفتند چنان که در آخرین نشست خبری علی لاریجانی، مهرداد بذرپاش با لبخند وارد سالن شد و در ردیف اول نشست. اصولگرایان که با میانه‌روی مرز داشتند تاکید می‌کردند که نباید کرسی سبز ریاست به یک اصلاح‌طلب تعلق گیرد و باید گلایه‌ها از لاریجانی برای حضور در لیست امید را فراموش کرد و به حمایت از او پرداخت. حتی روح‌ ا... حسینیان که منتقد جدی لاریجانی است پس از انتخاب شدن او چنین گفت: «گر اصولگرایان در مجلس دهم نیرویی را داشتند که زمینه رای آوری و ریاست مجلس را داشت قطعا آن فرد را انتخاب می‌کردند ولی چون چنین نیروی را ندارند لذا در سال اول از آقای لاریجانی برای ریاست حمایت می‌کنند.» احمد امیرآبادی منتخب مردم قم در مجلس با اشاره به نشست فراکسیون فراگیر گفت: «آقای لاریجانی به عنوان گزینه فراکسیون برای ریاست مجلس دهم برگزیده شد.» حمیدرضا ترقی عضو ارشد حزب موتلفه هم قبل از برگزاری انتخابات هیات رئیس مجلس دهم گفته بود: «180 نماینده مجلس دهم از ریاست لاریجانی حمایت کردند» این پالس های مثبت برای حفظ قدرت در جریان اصولگرایی است و معنایی غیر از آن ندارد، هر چند لاریجانی مشی میانه‌روی خود را تداوم خواهد بخشید. از سوی دیگر لاریجانی در مواجهه با استقبال اصولگرایان از ریاست خود قصد همراهی با آنان را دارد حتی اگر عضو جبهه پایداری باشند، چنان که دیروز کریمی قدوسی از اعضای جبهه پایداری در مشهد گفت: درجلسه‌ای که با لاریجانی داشتیم، انتقادهای‌مان را به عملکرد ایشان به‌صورت صریح و شفاف بیان کردیم و ایشان هم این خطوط قرمز را پذیرفتند.

پایان: اشتباه استراتژیک جریان اصلاح‌طلبی

اصلاح‌طلبان باز هم اشتباه کردند؛ اشتباه بزرگی که شیرینی حماسه 7 اسفند را در مذاق آگاهان به این اشتباه تلخ کرد. باز هم شروع خوب و پایان بد. باز هم ندانستن ارزش دستاوردها و تقدیم آن به رقیب سیاسی. حضور لاریجانی در لیست امید برگ برنده جریان اصلاح‌طلبی بود که بر وزانت و اعتبار لیست امیدی افزوده بود. حضور لاریجانی در لیست امید نشان داد که اصلاحات برای پیشرفت کشور اهل تعامل است اما از این ارزش و موقعیت پاسداری نشد. کاندیدا شدن عارف برای ریاست اگرچه یک حق برای او و جریان اصلاحات بود اما جایگاه این حق در ساختار منافع ملی و تحقق خواست ملت در کجا بود؟ آیا باید آن گونه رفتار می‌شد که لاریجانی مجبور شود در نشست خبری خود آنچنان جایگاهی برای لیست امید در پیروزی خود قائل نشود؟ اگر هدف رفع موانع از مقابل دولت و تصویب طرح‌ها و لوایح مفید است، معرفی نکردن کاندیدایی غیر از لاریجانی برای ریاست سبب تسهیل در رسیدن به آن هدف نبود؟ ایجاد دو قطبی عارف- لاریجانی برای کرسی ریاست و گذاشتن نمره منفی در رزومه مجلسی اصلاح‌طلب در راستای تدبیر است؟ در نهایت باید فارغ از رای نیاوردن عارف به این مهم اعتراف کرد که باز هم اصلاحات باخت؛ این‌بار به توهم پیروزی باخت...

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950311000567

از توهم پیروزی تا توهم سوزش !

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

نظر

در حال کار...
                                X