نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

این مطلب اینجا باشد بهتر است

در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
    کاریکاتور/ استندآپ کمدی احمدی نژاد!
    طنز و کاریکاتور > کاریکاتور - روی جلد جدیدترین شماره ماهنامه طنز و کارتون «خط خطی» طعنه ای است به زمزمه های بازگشت احمدی نژاد با تیتر «استند آپ تراژدی» کاری از بزرگمهر حسین پور.
    به نظر من با توجه به حجم گسترده و علنی فساد مدیریتی و برنامه ریزی شده در دوران جناب احمدی نژاد , که بنا بر ملاحظاتی سیاسی عملکرد اقتصادی شخص ایشان را محاکمه و بازخواست نمیکنند( به نظر من بلاخره جایی گیرش می اندازند, آسیاب به نوبت است) ,... اگر ایشان و یا طیف فکری دارودسته ایشان بخواهند مجددا به قدرت فکر کنند و از درون صندوقهای رای به قدرت برسند;), با توجه به برائت بسیاری حتی نزدیکان ایشان و روحانیون تراز اول کشور از احمدی نژاد ,در واقع تف سر بالا برای حکومت و روحانیون و طیف تندرو میباشد و جز نجسی مجدد برای حکومت ارمغان دیگری نخواهد داشت ! اینطور است که بنده بعید میدانم احمدینژاد و دارودسته ش به این مهم نرسیده باشند و مجددا در خیال خود به روزهای خوش قدرت می اندیشند, و شاید هم رسیده ند و پیش خود میگویند ریگ مفت و گنجشک مفت , شد شد , نشد هم نشد !
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      این مطلب اینجا باشد بهتر است

به نظر من با توجه به حجم گسترده و علنی فساد مدیریتی و برنامه ریزی شده در دوران جناب احمدی نژاد , که بنا بر ملاحظاتی سیاسی عملکرد اقتصادی شخص ایشان را محاکمه و بازخواست نمیکنند( به نظر من بلاخره جایی گیرش می اندازند, آسیاب به نوبت است) ,... اگر ایشان و یا طیف فکری دارودسته ایشان بخواهند مجددا به قدرت فکر کنند و از درون صندوقهای رای به قدرت برسند;), با توجه به برائت بسیاری حتی نزدیکان ایشان و روحانیون تراز اول کشور از احمدی نژاد ,در واقع تف سر بالا برای حکومت و روحانیون و طیف تندرو میباشد و جز نجسی مجدد برای حکومت ارمغان دیگری نخواهد داشت ! اینطور است که بنده بعید میدانم احمدینژاد و دارودسته ش به این مهم نرسیده باشند و مجددا در خیال خود به روزهای خوش قدرت می اندیشند, و شاید هم رسیده ند و پیش خود میگویند ریگ مفت و گنجشک مفت , شد شد , نشد هم نشد !
      شما که این حکومت رو قبول نداری ! چرا از اینکه یک تف سر بالایی بیفتد بر صورت حکومت و روحانیون و طیف تندرو و حکومت بیشتر نجس بشه ناراحت میشی ؟؟

چرا توقع داری بعید باشد ؟؟ اصولا باید آروز کنی که همچین چیزی برای حکومتی که قبولش نداری رخ بده !

زامبی که یادته !

تا چند روز پیش خبر می زدید که احمدی نژاد مرد و تمام شد !!!

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        شما که این حکومت رو قبول نداری ! چرا از اینکه یک تف سر بالایی بیفتد بر صورت حکومت و روحانیون و طیف تندرو و حکومت بیشتر نجس بشه ناراحت میشی ؟؟

چرا توقع داری بعید باشد ؟؟ اصولا باید آروز کنی که همچین چیزی برای حکومتی که قبولش نداری رخ بده !

زامبی که یادته !
        تحلیلی که ارائه شده میل و خواسته بنده نمیباشد ! بلکه بنده از زاویه دید حکومت به موضوع نگاه کردم که احمدی نژاد هزینه های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی ویرانگری برایش به ارمغان آورد , ...حالا اقتصادیش تحمیل به مردم شد و کمرشان دوتا شد برای حکومت زیاد مهم نمیباشد , اما هزینه های سیاسیش قابل گذشت و اغماض برای حکومت نیست , و احتمالا در آینده درس خوبی به ایشان خواهند داد (آنجا که گفتم آسیاب به نوبت است :) )
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

...
          .
          .
          تا چند روز پیش خبر می زدید که احمدی نژاد مرد و تمام شد !!!
          این جمله بنده نمیباشد, و اتفاقا این جمله اگر اشتباه نکنم از طیفی است که در مشهد سکنی دارند و وزنه مهمی در معادلات سیاسی میباشند ,و زمانی سینه چاک احمدینژاد بودند و حالا برائت میجویند از ایشان( در پست قبلی هم اشاره داشتم به این موضوع)...اما این قبیل جملات کلیشه ایی و هزاران هزار واقعیاتی که گفته میشود سیگنالهایی است که بنده دریافت میکنم و تحلیلی ارائه میکنم ! و در کمال تعجب اغلب با اختلاف کمی تحلیل هایم صحیح از آب در میآیند :)

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            یه زمین خاکی هست تو گیلاوند جاده دماوند دورش فنس کشیدن و دو تا تیر دروازه تابلو زدن که افتتاح استادیوم ورزشی توسط معاونت محترم رییس جمهور محمد علی آبادی

این دفعه اون ورا رفتم عکس می گیرم حتما /.:biggrinsmiley.:/
            همون که از رانت پسرش استفاده کردی و پولدار شدی !

البته بعدش دولت روحانی نقره داغت کرد و همش از دست رفت!!

عاقبت رانتخواری همینه دیگه ! کاریش نمیشه کرد

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

همون که از رانت پسرش استفاده کردی و پولدار شدی !

البته بعدش دولت روحانی نقره داغت کرد و همش از دست رفت!!

عاقبت رانتخواری همینه دیگه ! کاریش نمیشه کرد
              به قول احمدی نژاد آب رو بریزد همون جایی که می سوزه

شما که نمی دونی من اصلا پولدارم یا فقیرم یا قبلش داشتم با اصلا چقدر رانت خوردم چقدر نخوردم

اصلا نمی دونی من چی کاره ام اصلا نمیدونی من چقدر دلار خریدم اون موقع! تازه وقتی سر بحث دلار کم آوردی دیگه اون ورا پیدات نشد اولش تکذیب می کردی دلار رو مموتی برد بالا ولی بعدش منفعت اجازه نداد اعتراف به واقعیت کنی چون آدم سالمی نیستی

اصلا نمی دونی چقدر از پولم رو زمان سهام خریدن از دست دادم چطوری این قدر وراجی می کنی؟ مگه من سبدم رو اینجا نوشتم که بدونی من نقره داغ شدم یا نه؟ من دو تا سهم شتران و وبملت رو مثال زدم که رفتنش به مجمع منو نقره داغ کرد.

الان با مغز کوچکت به این نتیجه رسیدی که من همه زندگیمو با رانت کسی که نوکرشی دلار خریدم بعد همشو شتران خریدم از دست دادم؟ /:.yead.:/

گفتم قبلا یک آمیب تک سلولی قدرت استدلالش از شما قوی تره

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

به قول احمدی نژاد آب رو بریزد همون جایی که می سوزه

شما که نمی دونی من اصلا پولدارم یا فقیرم یا قبلش داشتم با اصلا چقدر رانت خوردم چقدر نخوردم

اصلا نمی دونی من چی کاره ام اصلا نمیدونی من چقدر دلار خریدم اون موقع! تازه وقتی سر بحث دلار کم آوردی دیگه اون ورا پیدات نشد اولش تکذیب می کردی دلار رو مموتی برد بالا ولی بعدش منفعت اجازه نداد اعتراف به واقعیت کنی چون آدم سالمی نیستی

اصلا نمی دونی چقدر از پولم رو زمان سهام خریدن از دست دادم چطوری این قدر وراجی می کنی؟ مگه من سبدم رو اینجا نوشتم که بدونی من نقره داغ شدم یا نه؟ من دو تا سهم شتران و وبملت رو مثال زدم که رفتنش به مجمع منو نقره داغ کرد.

الان با مغز کوچکت به این نتیجه رسیدی که من همه زندگیمو با رانت کسی که نوکرشی دلار خریدم بعد همشو شتران خریدم از دست دادم؟ /:.yead.:/

گفتم قبلا یک آمیب تک سلولی قدرت استدلالش از شما قوی تره

خوبه که دوستان توی بحث دلار شاهد بودن که اعتراف کردی و گفتی اشتباه کردی !

یادته که کلی هم توهین کردی به جناب گرگانی !!!

من با نمودار ثابت کردم که اونی که شما میگفتی غلط هست و نتونستی حتی یک نمودار یا آمار به اون قیمتهایی که گفتی بیاری !

اتفاقا شما نقره داغ شدی ! بازهم به اعتراف خودت، پست های اعترافت به نقره داغ هم موجوده ! و به آب ریختن اونجایی که میسوزه بیشتر احتیاج داری !!!

نظر

• جم1
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 106

من با نمودار ثابت کردم که اونی که شما میگفتی غلط هست و نتونستی حتی یک نمودار یا آمار به اون قیمتهایی که گفتی بیاری !

اتفاقا شما نقره داغ شدی ! بازهم به اعتراف خودت، پست های اعترافت به نقره داغ هم موجوده ! و به آب ریختن اونجایی که میسوزه بیشتر احتیاج داری !!!
                  دوستان چرا همش گیر میدن به اونجایی که آب بریزن میسوزه :.thumbsupsmileyanim

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

ای آدم کذاب توبه کن

شما گفتی فتنه گرانی که سطل آشغال رو آتیش میزدن دلار رو بردن بالا!!! در صورتی که 90 درصد دلار مملکت دست دولت بوده دیگه این دروغ رو از کجاتون در میارید؟
                    من گفتم پسرعلی آبادی رو تو فیسبوک دیدم گفتم دلار چی میشه گفت برو سریع بخر تو یک هفته میرسه به چهار هزار تومن
                    من هم تو فروم آراد سرمایه که دوستان من رو اونجا می شناسند و پستهاش موجوده هنوز گفتم بچه پسر فلانی گفته دلار میره بالا تو یه هفته خیلی ها باور نکردن ولی من خریدم

حالا من اعتراف کردم یک هفته نشده ولی دلار دقیقا از 2400 تا 3920 رفت بالا تو 20 روز یعنی 60 درصد در 20 روز !!!

وقتی می گم سالم نیستی برای اینه که اولا این 60 درصد رو نمی بینی اون هم 20 روز و ملا لغت بازی در میاری به یک هفته گیر میدی

نکته مهم تر منو رانت خور میدونی برای چیزی که خودم صادقانه اعلام کردم و تازه اعلام عمومی هم کردم کسی که رانت خور باشه اعلام عمومی نمی کنه

در ثانی این رو یاد بگیر : اگر من دسترسی به اطلاعات محرمانه ای داشته باشم که حکومتی باشه مجرم هستم ولی اونی مجرمه که این اطلاعات رو لو داده یعنی اگه رانتی هم بوده شما آدم سالمی نیستی چون به کسی که اطلاعات رو لو داده گیر نمیدی

مثلا الان ویکی لیکس و اسنودن و سایر کسایی که اسرار دولتی رو فاش کردن مجرمند یا کسایی که این اطلاعات رو گرفتن؟؟

تازه با همه این داستان ها هیچ کار ناپسندی متوجه من نیست حتی اگه دلار خریده باشم چون اولا از اطلاعات محرمانه ای سو استفاده نکردم و اگر شما می پذیری که رانت خوردم پس ایجاد کننده رانت رو متهم کردی یعنی پروفسور مموتی و تیمش

( البته این قلم فرسایی بی فایده است بعید می دونم قدرت درکش رو داشته باشی همون طور که 400 ساله گالیله گفت زمین گرده هنوز خیلی ها میگن دروغه صافه )

بنده همون موقع هم کل دارایی ام سه واحد آپارتمان بوده بقیه اش سکه طلای فیزیکی بوده که بدون نیاز به رانت کسی خونه ها 5 تا ده برابر شده بود بسته به فاصله زمانی خرید سکه ها هم تو سود 100 درصدی بود. پولی نقد نداشتم که بخوام دلار بخرم ولی همونی که داشتم خریدم چون کسی بدونه میره بالا نخره احمقه

بعدش من گفتم تو شتران نقره داغ شدم بله ولی فقط سیزده میلیون تومن شتران خریده بودم که اصلا حقوق دو ماه من هم نمیشه چطوری تشخیص دادی دارایی ام رو با رانت درآوردم بعد تو شتران از دست دادم؟؟

مگه اون موقعی که حق تقدم 133 تومنی ایران خودرو رو خریدم 185 فروختم یا بترانس 460 تومنی خریدم 750 فروختم رو اومدم جار بزنم که تشخیص دادی بدبخت شدم؟
                    من اصلا خرید و فروشم رو که ننوشتم اینجا! تازه همون روزی که شتران بسته شد من در کفش خریده بودم 500 عدد سهم که تو یه روز ده درصد رفت بالا ولی خنگی کردم 13 تومنش رو نگه داشتم و سوختم بله برای من از دست دادن 6-7 میلیون هم نقره داغ شدنه

وبملت هم نقره داغ شدم بله 245 تومن خریدم 210 تومن فروختم بله نقره داغ شدم برای پولم ارزش قائلم

حتی کل سبدم هم نصف شده باشه که نشده و فعلا بالای سود بانکی از همین بورس داغون درومده ازش باز هم پولم در بورس 5 درصد دارایی هم نیست شما نگران من نباش فعلا بچرخ تو سایت رجانیوز از بیکاری تا شاید روزی جمعه ای شنبه ای بیاید شاید

اگه با این سطح منطق به احمدی نَژآد رسیدی نمیشه متهم ات کرد ظرفیتت درکت همین قدر بوده

ولی آب کمه مملکت بی آبه از کپسول آتش نشانی استفاده کن برای خاموش کردن آتش تعصب و خشم ات /:.yead.:/

نظر

• rajabi
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 936

در جست و جوی فوت کوزه گری احمدی نژاد!
                      دولت بهار: به راستی فوت کوزه گری احمدی نژاد چیست که کوزه های اصولگرایی «یکتا» و «پایداری» بدون دمیدن آن شکسته شده اند؟! راز کاریزمای احمدی نژاد در کجاست که امام جمعه ای که تا دیروز او را تمام شده فرض می کرد حالا اقرار می کند که احمدی نژاد در بخشی از مردم نفوذ دارد.
                      دولت بهار - علی روشن/ نمی دانند با او چه کنند حرکات غیر قابل پیش بینی اش آنها را کلافه کرده است تا دیروز او را مسئول شکست خود درانتخابات ریاست جمهوری می دانستند اما حالا با چشمان خود می بینند که روز به روز بر خیل مشتاقان بازگشتش افزوده می شود و آنها در جواب این سوال وامانده اند که اگر احمدی نژاد آنقدر بد عمل کرده که عامل شکست شما شده، پس چرا مردم دوباره به او گرایش پیدا کرده اند نه شما؟!

هر روز که به انتخابات مجلس دهم نزدیک می شویم دلهره و نگرانی اصلاح طلبان و اصولگرایان از حضور احتمالی احمدی نژاد در این انتخابات بیشتر می شود اگرچه دکتر احمدی نژاد حضور خود را در این انتخابات صریحا رد کرده است اما برای اصولگرایان واصلاح طلبانی که همه چیز را با رنگ و بوی سیاسی می بینند و تحلیل می کنند؛ حضور احمدی نژاد در مجلس ختم مادرش هم یک میتینگ سیاسی محسوب می شود.

اگرچه اسم احمدی نژاد در 10 سال گذشته یک کابوس همیشگی برای اصلاح طلبان بوده است و در آخرین مورد هم حسین مرعشی به صراحت به آن اذعان کرده است اما ظاهرا علاوه بر اصلاح طلبان، اصولگرایان هم به خیل دل نگران ها پیوسته اند و نتوانسته اند نگرانی خود را در این زمینه مخفی نگه دارند به طوری که محسن کوهکن نائب رئیس جبهه پیروان امام و خط رهبری در اظهار نظری آشکار اعلام کرده است هرگز خواهان بازگشت احمدی‌نژاد به صحنه قدرت و اجرایی کشور نیست.

البته اصولگرایان هیچ وقت احمدی نژاد را یک «اصولگرا» به مفهوم مصطلح سیاسی ندانسته اند و هیچ علاقه ای هم ندارند او را به عنوان یکی از اعضای خود به شمار بیاورند اما نمی توانند چشمان خود را بر یک واقعیت آشکار که به او گره خورده است، ببندند و آن اینکه 25 میلیون نفری که در انتخابات سال 88 به احمدی نژاد رای دادند بیشتر از اینکه اصولگرا باشند، «احمدی نژادی» بوده اند!

این حقیقت زمانی آشکارتر می شود که ببینیم احمدی نژاد در بین کدام قشر بیشترین پایگاه اجتماعی را دارد. در دو سالی که از پایان ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد می گذرد اکثر دعوت هایی که از او برای انجام سخنرانی صورت گرفته نه در همایش ها، کنفرانس ها و... بلکه در مساجد و هیات های مذهبی بوده است که اصولگرایان همیشه این محل ها را حیات خلوت خود می دانسته اند. حضور جدی مردم پای سخنرانی احمدی نژاد در چنین محل هایی یک پیام روشن برای اصولگرایان دارد و آن اینکه 25 میلیون احمدی نژادی نتوانسته اند هویت خود را با اصولگرایان احیا کنند.

اما مگر احمدی نژاد چه می کند که هیچ اصولگرایی با این همه رسانه و تبلیغات چی نمی تواند اینچنین جمعیتی را پای سخنرانی خود بکشاند؟! عده ای جنجالی صحبت کردن احمدی نژاد را عامل این قضیه می دانند اما کیست که نداند احمدی نژاد در دو سال اخیر مشی سکوت را در پیش گرفته است و اگر هم قبول کنیم جنجالی صحبت کردن، باعث افزایش مخاطبین می شود پس چرا پای سخنرانان جنجال ساز اصولگرا اینچنین جمعیتی جمع نمی شود.

به راستی فوت کوزه گری احمدی نژاد چیست که کوزه های اصولگرایی «یکتا» و «پایداری» بدون دمیدن آن شکسته شده اند؟! راز کاریزمای احمدی نژاد در کجاست که امام جمعه ای که تا دیروز او را تمام شده فرض می کرد حالا اقرار می کند که احمدی نژاد در قلوب مردم نفوذ دارد.

پاسخ به این سوال نه از دل جلسات وحدت و میتینگ های سیاسی بلکه از میان جمعیتی پیدا می شود که وقتی پای سخنان او می نشینند او را به جای احمدی نژاد، «مردمی نژاد» خطاب می کنند. بله «مردم» سر الاسراری است که هر گروه و جناحی خود را وارث آن می داند اما تنها کسی صاحب این سر می شود که نه تنها معتقد و ملتزم به مردم، بلکه عاشق مردم باشد.

«عشق به خلق خدا، همان عشق به خداست و هر مقدار عشق به خدا در دل وارد شود، عشق به بی ارزش ها خارج می شود تا جائیکه دل انسان مالامال از عشق به خدا و عشق به مردم می شود. بدون عشق به خدا و مردم نمی توان مدعی ارزش های انسانی شد. پیامبران ابتدا قلب خود را مالامال از عشق به مردم و رحمت و مهربانی به خلق خدا کردند سپس ماموریت دعوت مردم به توحید و عدالت را برعهده گرفتند. در دنیا می گویند ما می خواهیم آزادی و عدالت برپا کنیم اما در دلش کمی عشق به انسان ها نیست، جلوی چشمش سر می برند و نه تنها محکوم نمی کند بلکه پول داده حمایت و طراحی می کند. امام هستی، مولای متقیان و امیرمومنان حضرت علی علیه السلام در فرمان خطاب به جناب مالک اشتر می فرماید: ای مالک؛ رحمت و لطف و محبت به مردم را به قلبت بفهمان و قلبت را مالامال از عشق به مردم کن. لازمه موفقیت و حرکت در مسیر کمال، محبت به مردم است که عائله خداوند هستند. بدون عشق انسانها به یکدیگر امکان برپایی جامعه سعادتمند و برخوردار از توحید و عدالت و سیر کمال الهی انسان ممکن نیست. کسی که محبت دیگران را ندارد تمایلی به اصلاح وضع یا یاری آنان ندارد. پیامبران و گل سرسبد آنان حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و اهل بیت طاهرینش و امروز امام عصر (ع) عاشق ترین انسانها به مردم بوده و هستند.»
                      (گزیده ای از سخنان دکتر احمدی نژاد در مسجد محمدیه تهران)

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

ای آدم کذاب توبه کن

شما گفتی فتنه گرانی که سطل آشغال رو آتیش میزدن دلار رو بردن بالا!!! در صورتی که 90 درصد دلار مملکت دست دولت بوده دیگه این دروغ رو از کجاتون در میارید؟
                        من گفتم پسرعلی آبادی رو تو فیسبوک دیدم گفتم دلار چی میشه گفت برو سریع بخر تو یک هفته میرسه به چهار هزار تومن
                        من هم تو فروم آراد سرمایه که دوستان من رو اونجا می شناسند و پستهاش موجوده هنوز گفتم بچه پسر فلانی گفته دلار میره بالا تو یه هفته خیلی ها باور نکردن ولی من خریدم

حالا من اعتراف کردم یک هفته نشده ولی دلار دقیقا از 2400 تا 3920 رفت بالا تو 20 روز یعنی 60 درصد در 20 روز !!!

وقتی می گم سالم نیستی برای اینه که اولا این 60 درصد رو نمی بینی اون هم 20 روز و ملا لغت بازی در میاری به یک هفته گیر میدی

نکته مهم تر منو رانت خور میدونی برای چیزی که خودم صادقانه اعلام کردم و تازه اعلام عمومی هم کردم کسی که رانت خور باشه اعلام عمومی نمی کنه

در ثانی این رو یاد بگیر : اگر من دسترسی به اطلاعات محرمانه ای داشته باشم که حکومتی باشه مجرم هستم ولی اونی مجرمه که این اطلاعات رو لو داده یعنی اگه رانتی هم بوده شما آدم سالمی نیستی چون به کسی که اطلاعات رو لو داده گیر نمیدی

مثلا الان ویکی لیکس و اسنودن و سایر کسایی که اسرار دولتی رو فاش کردن مجرمند یا کسایی که این اطلاعات رو گرفتن؟؟

تازه با همه این داستان ها هیچ کار ناپسندی متوجه من نیست حتی اگه دلار خریده باشم چون اولا از اطلاعات محرمانه ای سو استفاده نکردم و اگر شما می پذیری که رانت خوردم پس ایجاد کننده رانت رو متهم کردی یعنی پروفسور مموتی و تیمش

( البته این قلم فرسایی بی فایده است بعید می دونم قدرت درکش رو داشته باشی همون طور که 400 ساله گالیله گفت زمین گرده هنوز خیلی ها میگن دروغه صافه )

بنده همون موقع هم کل دارایی ام سه واحد آپارتمان بوده بقیه اش سکه طلای فیزیکی بوده که بدون نیاز به رانت کسی خونه ها 5 تا ده برابر شده بود بسته به فاصله زمانی خرید سکه ها هم تو سود 100 درصدی بود. پولی نقد نداشتم که بخوام دلار بخرم ولی همونی که داشتم خریدم چون کسی بدونه میره بالا نخره احمقه

بعدش من گفتم تو شتران نقره داغ شدم بله ولی فقط سیزده میلیون تومن شتران خریده بودم که اصلا حقوق دو ماه من هم نمیشه چطوری تشخیص دادی دارایی ام رو با رانت درآوردم بعد تو شتران از دست دادم؟؟

مگه اون موقعی که حق تقدم 133 تومنی ایران خودرو رو خریدم 185 فروختم یا بترانس 460 تومنی خریدم 750 فروختم رو اومدم جار بزنم که تشخیص دادی بدبخت شدم؟
                        من اصلا خرید و فروشم رو که ننوشتم اینجا! تازه همون روزی که شتران بسته شد من در کفش خریده بودم 500 عدد سهم که تو یه روز ده درصد رفت بالا ولی خنگی کردم 13 تومنش رو نگه داشتم و سوختم بله برای من از دست دادن 6-7 میلیون هم نقره داغ شدنه

وبملت هم نقره داغ شدم بله 245 تومن خریدم 210 تومن فروختم بله نقره داغ شدم برای پولم ارزش قائلم

حتی کل سبدم هم نصف شده باشه که نشده و فعلا بالای سود بانکی از همین بورس داغون درومده ازش باز هم پولم در بورس 5 درصد دارایی هم نیست شما نگران من نباش فعلا بچرخ تو سایت رجانیوز از بیکاری تا شاید روزی جمعه ای شنبه ای بیاید شاید

اگه با این سطح منطق به احمدی نَژآد رسیدی نمیشه متهم ات کرد ظرفیتت درکت همین قدر بوده

ولی آب کمه مملکت بی آبه از کپسول آتش نشانی استفاده کن برای خاموش کردن آتش تعصب و خشم ات /:.yead.:/

اینا تعصب نیست!!

این و امثال این قشنگ دارن مدیریت میشن بیان روی گندکاریا اربابشون ماله بکشن!!

اینجا هم یه فروم نشون کرده با پست های اسپمش یه خودی نشون بده و مثل اربابش همه چی رو انکار کنه و زبونش 6 متر باشه

البته به هر قیمیتی حتی دروغ های بزرگ و زدن زیر حرفای و خودش!!

در اخر بی شک هیچ گربه ایی در راه خدا موش نمیگیره و این بنده خدا هم همینطور!!

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

مجله «خط خطی»در شماره تازه خود طرحی از مموتی را در حال اجرای استندآپ منتشر کرده است.

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

ای آدم کذاب توبه کن

کذاب اونی بود که مدعی شد تقلب شده، بعدش یک سند هم نتونست بیاره !

پستهای شما در مورد دلار 4000 تومانی و زمانش موجوده و همونجا هم عذرخواهی کردی ! حالا هرچی میخوای بگو !

نوشتی 13 میلیون تومان اندازه حقوق 2 ماه شما هم نمیشه ! و بعدش میگی نقره داغ شدم !

پس یا معنی نقره داغ رو نمیدونی و بکار میبری ! یا حقوقت اونقدری که میگی نیست !

درضمن مقدار سرمایه افراد در بورس رو نسبت به دارایی اندازه گیری نمیکنن ! اینجوری باشه سرمایه خیلی ها در بورس بسیار کمتر از 5 درصد دارایی شون میشه !

قبلا هم گفتم بازهم میگم، بدون توهین حرفت رو بزن ! هم شما هم بقیه همفکرانت !

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

برخی اعداد و ارقام به عمد یا سهوی هم در لابلای مطالب گفته میشود تا شعور و فهم مخاطب را محک و بررسی کنند ...یادم میاید کاربر میناوی در لابلای مطالبش از کاستی های دولت فعلی گفتند سکه طلا نیز با کاهش قیمت انس کاهش یافته است ! ...تقریبا مشابه آنچه جناب احمدی نژاد از کاغذهایش در تلویزیون رونمایی میکرد و از ضزیب جینی و ثروتمند بودن ملت ایران و از این دست اراجیف سخن میراندند , غافل از آنکه در واقعیت به رتبه اول تورم در بین دیگر کشورها تبدیل شده بودیم !!!...
                              منتهی کاربر میناوی یک اشتباهی داشتند و آن اینکه صفحه مانیتور را مشابه صفحه تلویزیون یکطرفه فرض کرده بودند , اما میدانیم که تلویزیون نیست ! و مخاطبش که القصه و شانس بدش یکی هم مثل بنده بود با ریاضیات ثابت کرد که ارزش سکه با دلار و انس جهانی سنجیده میشود و ارزانی سکه ایی که ایشان مدعی بودند از کاهش انس جهانی حاصل شده است قسمت فرعی ماجرا بود ! قسمت اصلی ماجرا آنجا بود که در دو سه سال انتهای دوره احمدی نژاد بین 8 و گاها 17 درصد حباب مثبت در سکه موجود بود و مردم برای رهایی از کاهش ارزش ریالشان به فکر تبدیل به ارز و سکه بودند و همین جو هیجانی قیمتها را حبابی بالا و بالاتر میبرد , بدون در نظر گرفتن ارزش واقعیش که هر عددی میتواند باشد !!...و بعد در دولت حسن کلیدساز آن حباب وحشتناک از بین رفت و دیگر مردم دم در بانکها همدیگر را پاره نمیکردند برای سکه دولتی بدون حباب !

البته کاربر میناوی چون دستشان رو شد ابتدا کمی سماجت کردند اما در نهایت با توضیحات مکفی بنده به ریاضیات احترام گذاشتند !
                              پیش میآید دیگر ;)
                              آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/09/30, 12:11.

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

مرگ شاه کلید، تأثیر زیادی در پیگیری پرونده بیمه دارد

امروز درگذشت داود سرخوش در زندان اوین در برخی از رسانه های کشور منتشر شد. وکیل سرخوش این خبر را تأیید و سکته قلبی را عامل درگذشت موکل خود اعلام کرد. داود سرخوش، از متهمان پرونده بیمه ایران بود که در دادگاه‌های اولیه، اعترافات او درباره محمدرضا رحیمی در رسانه‌ها بازتاب وسیعی یافته بود.

نظر

در حال کار...
                                X