نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

پاسخ : اخبار

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
    اینکه احمدی نژاد چکارکرده دلیل بر پاک بودن ودرستکاربودن مخالفینش نیست .
    اسد جان کی می تونه چنین ادعایی بکند؟این نطام کلا در مسیر تولید فساد و ناپاکی قرار دارد و البته نباید نادیده گرفت که دوره محمود دروغ و دزدی و ناپاکی در کل کشور نهادینه شد و امروز هر کس و ناکس را می بینی دنبال اینه که چطور می تونه اختلاس کنه و یک ریالش را بکند یک میلیارد تومن.انواع موسسات مالی و اقتصادی و انبوه سازی و تولیدی که با حمایتهای ویژه مقامات کشوری و لشکری شکل می گیرند و در مدتی کوتاه در رسانه ها صداش می پیچه که مثلا میزان کلاهبردار از کار درامد یا ثامن همینطور یا فلان شرکت انبوه ساز میلیاردها اختلاس و کلاهبرداری کر د و این سریال ادامه دارد...........

حال خارج از شوخی اسد جان شما با این محمود نسبتی دارید؟فامیلی سببی یا نسبی؟ یا اینکه جزو مدیران موفقش بودی در کارهایی که کرده؟من یه رفیق همکلاسی دارم که جزو معاونین وزارت نفت بود و کشته و مرده محموده و هنوزم دولت او را پاکترین دولت می دونه.البته خداییش وضع خودشم خیلی توپه هاااااااااا . زمان درس هر دوی ما مثل هم بودیم ولی الان تو فرشته می شینه و من خاک سفید.>:D< البته نه اینکه ناراحت باشما نه و اتفاقا خلیلی هم راحتم چون اگه پل صراطی که کردند تو ذهن و گوشمون حقیقت داشته باشه فکر می کنم من زودتر می تونم ازش رد بشم تا اون رفیقم.

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
      چرا سیب زمینی های فاسد 4 ماه پیش، حالا موضوع مهمی شده است؟
      مهمترین دلیل اینه که در نظام اسلامی ما در هیچ زمینه ای تعادل وجود ندارد .و دلیل ان هم عدم وجود برنامه ریزی سیستمی است. ما چون سیستم نداریم هیچوقت نمی تونیم اطلاعات کافی و لازم در مورد مایحتاج کشور را درست براورد کنیم و برنامه ریزی مناسب انرا داشته باشیم. یکسال سیب زمینی کم داریم یکسال پیاز ، سال بعد گوجه فرنگی می شود عامل بحران ساز و یا خیار می شود مسئله اصلی مردم.یک روز انقدر شیر تولید می شود که در جوی اب روان می شود و یک روز دیگر مرغداران جوجه های خود را نابود می کنند و خلاصه زندگی سریالی با حالی را طی می کنیم.اینها همه نتیجه این است که در کشور ولایی ما شرط انتخاب مسئولین تعهد و تقوا و التزام عملی به ولایت فقیه است انهم در اوج ریا کاری و نفاق ورزیدن و تخصص و تجربه کافی و عملی برای تصدی امور خیلی مهم نیست.

نظر

• اسد-ص
        ستاره دار(5)
        • Feb 2011
        • 677

پاسخ : اخبار

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
        اسد جان کی می تونه چنین ادعایی بکند؟این نطام کلا در مسیر تولید فساد و ناپاکی قرار دارد و البته نباید نادیده گرفت که دوره محمود دروغ و دزدی و ناپاکی در کل کشور نهادینه شد و امروز هر کس و ناکس را می بینی دنبال اینه که چطور می تونه اختلاس کنه و یک ریالش را بکند یک میلیارد تومن.انواع موسسات مالی و اقتصادی و انبوه سازی و تولیدی که با حمایتهای ویژه مقامات کشوری و لشکری شکل می گیرند و در مدتی کوتاه در رسانه ها صداش می پیچه که مثلا میزان کلاهبردار از کار درامد یا ثامن همینطور یا فلان شرکت انبوه ساز میلیاردها اختلاس و کلاهبرداری کر د و این سریال ادامه دارد...........

حال خارج از شوخی اسد جان شما با این محمود نسبتی دارید؟فامیلی سببی یا نسبی؟ یا اینکه جزو مدیران موفقش بودی در کارهایی که کرده؟من یه رفیق همکلاسی دارم که جزو معاونین وزارت نفت بود و کشته و مرده محموده و هنوزم دولت او را پاکترین دولت می دونه.البته خداییش وضع خودشم خیلی توپه هاااااااااا . زمان درس هر دوی ما مثل هم بودیم ولی الان تو فرشته می شینه و من خاک سفید.>:D< البته نه اینکه ناراحت باشما نه و اتفاقا خلیلی هم راحتم چون اگه پل صراطی که کردند تو ذهن و گوشمون حقیقت داشته باشه فکر می کنم من زودتر می تونم ازش رد بشم تا اون رفیقم.
        بنظر من پل صراط واقعیت داره

چون امکان اجرای عدالت به نحودرست وصحیح وعادلانه توسط بشر انجام نمیشه وخوشابحال کسانی بیاد پل صراط هستند ومیخواهند سالم از آن بگذرند .

وانشاالله درکشور ما فسادبرچیده بشه و واقعا افرادفاسدرو محاکمه کنند .حالاهرکی میخواد باشه ومحاکمه عادلانه باشه

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

فرار جيب‌ها چيست؟/ طنز

فریور خراباتی در آرمان نوشت:

دوستان عزيز، هم‌اكنون كه در حال نوشتن اين ستون هستم، وسط ابرهاي كومولوس بالاي خانه‌مان قرار دارم. باور كنيد بنده فكر نمي‌كردم قضيه پرواز دادن را دكتر احمدي‌نژاد آنقدر جدي مطرح كرده باشند، اما ظاهرا قضيه جدي است و بنده از صبح كه چشمانم را باز كردم، ناگهان عين بالون به آسمان رفتم. منتها انسان روي ابرها هم كه باشد، عده‌اي غرض‌ورز همچنان به گفتن حرف‌هاي خود ادامه مي‌دهند؛ نمونه‌اش عده‌اي كه در واكنش به حمايت دكتر از ميم.ر گفته‌اند«مگر از ايشان اعلام برائت نكرده بوديد؟» خب چه اشكالي دارد؟ مگر شما خودتان برنامه هفتگي نداريد؟ آقاي احمدي‌نژاد هم روزهاي زوج از ميم.ر و ديگر دوستان اعلام برائت مي‌كند و روزهاي فرد آنها را مظلوم و خادم مردم مي‌نامند. خيلي هم هيجان انگيز است. البته اگر براساس برنامه مشخص صورت نگيرد و اين اعلام برائت‌ها و اين حمايت‌ها يك هويي صورت بگيرند، آدم بيشتر كيف مي‌كند. در اين ميان عده‌اي مانند آقاي كرباسچي مي‌آيند و مي‌گويند«هيچكس مسئوليت كارهاي دولت قبل را بر عهده نمي‌گيرد»ما بر عهده مي‌گيريم، منظور از ما خودم و آقا هوشنگ هستيم كه از بچگي دوست داشته‌ايم مسئوليت كارهاي ديگران را بر عهده بگيريم. خلاصه خيلي بد است كه آدم‌ها مدام از يكديگر اعلام برائت مي‌كنند. برای مثال آقاي محمدعلي رامين مي‌گويد: «ارتباطي با احمدي‌نژاد ندارم» آدم ناخودآگاه ناراحت مي‌شود (داشتيد كه!)، ما فقط نگران هستيم كه دوستان احتمالا تا نزديكي‌هاي انتخابات مجلس از خودشان هم اعلام برائت خواهند كرد. موضوع ديگري كه امروز قصد دارم درباره آن بنويسم، قضيه مهاجرت است. تا سال پيش فرار مغزها داشتيم، الان فرار جيب‌ها داريم، به اين معنا كه عده‌اي با جيب پر پول كانادا را به عنوان مقصد بعدي خود انتخاب مي‌كنند. نمونه‌اش همين مختلس بزرگوار كه در وزارت نفت 160 ميليارد تومان اختلاس كرده، ايشان هم مانند استاد م.ر.خ به كانادا گريخته (كانادا به كجا بگريزه؟) باور كنيد خانه سلن‌ديون ديگر در محاصره مختلسان متواري قرار گرفته و اگر يكي دو نفر ديگر همت كنند، ديگر آن محله در تسخير دوستان قرار خواهد گرفت و ايشان ديگر با صداي بلند مي‌خوانند «اوري نايت اين ماي دريمز،‌آي سي يو،‌آي فيل يو» به اين معنا كه هر شب در روياهايم تو را مي‌بينم و تو را حس مي‌كنم. براي اينكه چنين اتفاقي رخ ندهد، بايد خدمت دوستان عرض كنم در دنيا كشورهاي ديگري هم وجود دارند كه خوش آب و هوا هستند، چرا فقط كانادا؟ 160 ميليارد تومان را روي سنگ بگذاريد نان سنگك مي‌شود، به شهردار مادريد نشان بدهيد برايتان سالسا مي‌رقصد. به مسئولان جزاير قناري بدهيد، نام جزاير قناري را به جزاير خاوري تغيير مي‌دهند. به نظر بنده حالا كه با بخشي از پول‌هاي ما به كشورهاي ديگر مي‌رويد، لااقل به توصيه‌هاي ما گوش دهيد تا ما هم به نوعي در عشق و صفاي شما عزيزان مشاركت كرده و سهيم باشيم.
          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

سیب زمینی؛ روی جلد تایمز!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
            محمدرضا ستوده: سیب زمینی با تاریخ سیاسی ایران از زمان های بسیار دور پیوندی محکم و ناگسستنی را برقرار کرده که ریشه ی آن را باید در خاک جستجو کرد! سیب زمینی همواره در میان توده عامه و حتی روشنفکران و دگر اندیشان از کاریزما و نفوذ خاصی برخوردار بوده. اما از ازمنه ی قدیمی تاریخی تا الان این کالای اساسی مورد بی توجهی سیاسیون قرار گرفت تا مردی از دیار گرمسار آمد و با اهرم سیب زمینی قدرت را در دست گرفت و هر کاری کردند ول نکرد.
            تنها تفاوت آن دوران با این دوران این است که آن موقع با سیب زمینی سرخ شده و تنوری اهداف سیاسی را به ثمر می نشاندند ولی الان با سیب زمینی خام هم کار راه می افتد!

مع الوصف این نعمت خداوندی در زمان انتخابات ها همچون فرشته ی نجات به داد بعضی از کاندیداها رسیده و ورق انتخابات را برگردانده است.معمولاً در ایران در زمان انتخابات بیش از نیمی از کشور حتی زمین های مسکونی زیر کشت سیب زمینی می رود و بیشتر فعالیت انتخاباتی کاندیداها در زمان انتخابات در میدان مرکزی میوه و تره بار سپری می شود تا بهترین بار سیب زمینی را از آن خود کنند.

ایشان(سیب زمینی) در سال های اخیر به نوعی یکی از شخصیت های مهم سیاسی کشور محسوب می شوند و به دلیل جایگاه مهم مردمی همواره دو محافظ شخصی از ایشان مراقبت می کنند.مجله تایمز در تازه ترین شماره خود عکس وی را روی جلد خود کار کرده و تیتر زیر را برای این عکس انتخاب کرده است:
            " کاریزماتیک بی رگ !"

اما از آنجایی که دولت جدید 180 درجه با دولت قبل فرق می کند اینبار حیات سیاسی و اقتصادی خود را در امحای این عنصر سیاسی می بیند که این کار یک سنت شکنی غیرمترقبه در حوزه سیاست و یک قمار بزرگ برای دولت فعلی محسوب می شود که اگر در آن پیروز شود پرونده سیب زمینی همچون پرونده ی رییس دولت قبل تقریباً در عرصه ی سیاست بسته خواهد شد.

قبل از این بعضی از طیف های سیاسی روی اقلامی همچون ساندیس سرمایه گذاری کرده اند اما به نتیجه ی مد نظر نرسیده اند و جایگزین مناسبی برای این عنصر تاثیرگذار پیدا نشده که شاید باعث خلا قدرت در ساختار سیاسی کشور شود.

لذا محتمل است در انتخابات پیش رو طیف های سیاسی مختلف به سمت اقلام دیگری همچون گرایش داشته باشند و روی میوه یا صیفی جات دارای پتانسیل مثل هویج یا شلغم سرمایه گذاری کنند که از خواص زیادی برخودار هستند.اما علی الظاهر شکاف در جریان های سیاسی عمیق تر از این حرفهاست که بتوانند در انتخابات اسفندماه روی یکی از این اقلام حتی شلغم به اجماع برسند.

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

امام حسین , چه نازنین اشخاصی را میطلبد ...خوش به سعادتشان ;)
              =======================================

سعید مرتضوی در راه‌پیمایی اربعین
              سعید مرتضوی علیرغم اینكه پرونده تخلفات وی در سازمان تامین اجتماعی در حال رسیدگی است، از کشور خارج و در مراسم راهپیمایی اربعین سالار شهیدان شركت کرد.

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

کامنت های مردم رو بخونید تا بفهمید یزید زمانه کی هست

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

ارسال اشتباه
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• B A R A N
                    عضو فعال
                    • Mar 2015
                    • 677

کوله پشتی یک حامی احمدی نژاد در راهپیمایی اربعین

پوستر دیگری در راهپیمایی اربعین

================================
                    معلوم نیست راهپیمایی زیارتی یا تبلیغاتی ؟!؟!؟!

نظر

• B A R A N
                      عضو فعال
                      • Mar 2015
                      • 677

ممنون، خانم و آقاى زاكربرگ

۱۱ آذر ۱۳۹۴

زاكربرگ ها، تصميم بزرگى گرفته اند: اهداى ٤٥٠٠٠٠٠٠٠٠٠ (چهل و پنج ميليارد دلار یا بعیارتی 99% سهام شان از فیسبوک) براى ايجاد جهانى بهتر! جهانى كه نوزاد چند روزه ى آن ها -مكس-، بايد در آن زندگى كند! جهانى كه در آن كودكان از امكانات رشد برابر برخوردار باشند!

زيستن در چنين جهانى، آرزوى انسان دوستان است. به راستى چه لذتى دارد در جهانى زيستن كه در آن انسان ها، به خاطر فقر، به خاطر به دنيا آمدن در خانواده اى فقير، به خاطر زندگى كردن در كشوري محنت زده، گرسنه اند، بيمارند، آب سالم براى نوشيدن ندارند، و هر سال، تعداد زيادى از آن ها، طعم زندگى را نچشيده، مى ميرند. تازه كدام طعم؟! طعم فلاكت و بدبختى و ذره ذره مردن؟!

دخترى متولد مى شود و اين تولد، نورى به ذهن چان و مارك زاكربرگ -بنيانگذار و مدير فيس بوك- مى تاباند. زن و شوهرى جوان كه با ابتكار و كار به ثروتى نجومى رسيده اند. مارك زاكربرگ در باره ى اين تصميم بزرگ و سرنوشت ساز براى بشريت مى نويسد:
                      ... هدف ابتكار عمل همسرم چان، پيش برد پتانسيل انسانى و تشويق برابرى براى همه كودكان در نسل آينده است. برنامه اى آموزشى كه منحصرا بر اساس نيازهاى هر دانش آموز طراحى شده باشد، درمان بيمارى، ايجاد تماس بين افراد و ايجاد پيوندهاى قوىِ اجتماعى از بخش هاى تمركز اوليه اين ابتكار عمل خواهد بود...

همان طور كه مايكروسافت بيل گيتس و اپل استيو جابز و فيس بوك زاكربرگ و تلاش هزاران برنامه نويس و ايده پرداز، تحت مديريت جوانان مبتكر و جسور، جهان ما را دگرگون كرده، اين گونه تصميم ها و اجراى آن ها نيز جهان ما را دگرگون خواهد كرد؛ دگرگونى يى كه حتى تئورى هاى مربوط به تكامل و رشد بشر و ساختارهاى اقتصادى و طبقاتى جوامع را نيز نيازمند بازتعريف و تغييرات بنيادين خواهد كرد.

تصميم اين زوج جوان، شايد -البته شايدى كمرنگ و نااميدانه- موجب بازنگرى و تغيير رفتار ما ايرانيان در زندگى شخصى و شغلى مان شود؛ زندگى يى كه در آن كسب درآمد زياد از راه «زرنگى» براى مصرف شخصى، و خودنمايى و جلوه فروشى به مردم فقير، و خلاصه كردن بذل و بخشش در دادن «قيمه نذرى» كوتاهى فكر اكثريت جماعت به ثروت رسيده يا علاقمند به ثروت مند شدن اين چنينى را نشان مى دهد.

طبق معمول منتظر خواهيم بود تا نظر كسانى را كه در پشت تصميمات امثال زاكربرگ ها توطئه هاى پليد مالى مى بينند بشنويم. ولى آن چه تا اين لحظه ما از نتايج اين گونه تصميم ها ديده ايم و شنيده ايم، ما را به گفتن اين جمله وا مى دارد:
                      ممنون، خانم و آقاى زاكربرگ!

====================================

از کامنت های زیر این مطلب:
                      يك مسلمان را در دنيا نام ببر نصف اين مقدار را به خيره كمك كرده باشد!
                      حتما،احمدي نژاد به بابك زنجاني.

.
                      آخرین ویرایش توسط B A R A N؛ 2015/12/04, 09:55.

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

استقبال جنجالی اردوغان از محمود عباس

استقبال بی سابقه رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه از محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی در "کاخ سفید " ریاست جمهوری در آنکارا جنجال ساز شد.
                        کد خبر: ۴۶۶۳۹۳
                        تاریخ انتشار:
                        ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
                        -
                        13 January 2015
                        استقبال بی سابقه رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه از محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی در "کاخ سفید " ریاست جمهوری در آنکارا جنجال ساز شد.

به گزارش عصر ایران روز گذشته استقبال بی نظیری از محمود عباس در کاخ ریاست جمهوری نوساز ترکیه انجام شد و برای نخستین بار از گارد احترام 16 نفره ای با لباس ها و زره های دوران عثمانی از محمود عباس استقبال شد.

16 سرباز گارد که روی پله های کاخ و پشت سر اردوغان و عباس ایستاده بودند لباس های زره به سبک دوران عثمانی بر تن داشته و شمشیری به دست داشتند.

این صحنه از استقبال در حالی است که در ماه های گذشته موضوع ساخت کاخ پرهزینه در کنار سیاست های دولت ترکیه برای رواج زبان و رسم الخط دوران عثمانی در ترکیه به موضوعی جنجالی تبدیل شده و احزاب مخالف حکومت این گونه سیاست ها را تلاش برای زدودن میراث لاییسیته بر جای مانده از مصطفی کمال ( موسس جمهوری ترکیه) و اسلامی و عثمانی سازی ترکیه می دانند.

بی بی سی در هم در این باره نوشت :انتشار تصویر این شانزده سرباز که در دو ردیف بر روی پلکان ایستاده بودند، واکنش بهت زده و گاهی تمسخرآمیز کاربران شبکه های اجتماعی را در ترکیه به همراه داشت.

منابع رسمی در ترکیه گفته اند که این 16 سرباز نمادی از 16 حکومت مهم در تاریخ ترک تباران هستند که از امپراتوری هون ها در سده دوم قبل از میلاد تا حکومت های سلجوقیان و گورکانیان و در نهایت امپراتوری عثمانی را شامل می شود.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این نخستین بار است که از این گارد در استقبال از رهبران خارجی استفاده شده است.

با این حال، بعضی از کاربران اردوغان را به تلاش برای زنده کردن خاطره شکوه و جلال دوران عثمانی متهم کردند.

قدری گورسل، روزنامه نگار شناخته شده ترکیه ای در توییتر نوشت:‌ "سیرک عثمانی در کاخ."

گروهی دیگر دست به کار شدند و با دستکاری این تصویر با کمک نرم افزارهایی مانند فتوشاپ، عکس بعضی از شخصیت های تخیلی فیلم ها را به آن اضافه کردند.

در یکی از تصاویر دستکاری شده، قهرمانان جنگ ستارگان در کنار اردوغان و مهمانش دیده می شوند. در عکسی دیگر، اردوغان در میان شخصیت های مجموعه ارباب حلقه ها قرار گرفته است.

حواشی دیدار اردوغان با محمود عباس در کاخی رخ داد که افتتاحش در اکتبر گذشته با جنجال به همراه بود.

حدود ۶۰۰ میلیون دلار برای ساخت این کاخ که ۱۱۵۰ اتاق دارد،‌ هزینه شده و اردوغان آن را نماد ترکیه جدیدی می داند که در حال بناست.

اما مخالفان آن را تصویر حکومتی می دانند که آن را به حرکت به سوی خودکامگی متهم می کنند.

آنها همچنین اردوغان را متهم می کنند که با بزرگ کردن جلوه های دوران عثمانی سعی در تضعیف دستاوردهای حکومت سکولار در ترکیه دارد.

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

مرور

1386: احمدي‌نژاد بايد به مجلس فراخوانده شود

چهاردهم آذر 1386 پس از شرکت احمدي‌نژاد در اجلاس شوراي همکاري کشورهاي خليج فارس و انتشار عکسي که در آن نشان داده مي‌شد که از نام مجعول «خليج» استفاده شده و احمدي‌نژاد هم در آنجا حضور داشت‌، يک عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در خصوص حضور رئيس‌جمهوري در اجلاس شوراي همکاري کشورهاي حاشيه خليج فارس گفت: «حتي اگر در اين جلسه سخني از نام مجعول خليج عربي برده نشده باشد به نظر من بايد مجلس، احمدي‌نژاد را به صحن پارلمان فرابخواند و دلايل شرکت در اين اجلاس را از وي جويا شود». داريوش قنبري نماينده وقت مردم ايلام در اين خصوص گفت: «حضور ايشان در اين اجلاس اقدامي‌غيرديپلماتيک است. به نظر من رئيس‌جمهوري نمي‌بايست در اين نشست حضور مي‌يافت. من نمي‌دانم مشاورين ايشان چه کساني هستند. هرچند اين امر نياز به مشاوره هم ندارد و يک اصل ساده سياسي است. وقتي اجلاسي تشکيل مي‌شود که نام شوراي همکاري، بر آن نهاده شده حداقل انتظار اين است که ميزبان حرمت ميهمان را نگه دارد».

وي افزود: «البته اين نخستين بار نيست که آقاي رئيس‌جمهور دست به چنين اعمالي مي‌زند. نامه‌هايي که به روساي جمهوري آمريکا و فرانسه، صدراعظم آلمان و پاپ بنديکت شانزدهم نوشته شد، حضور در دانشگاه کلمبيا و عدم ترک جلسه علي‌رغم برخي از اهانت ها و اکنون نيز حضور در قطر از جمله اين اقدامات است».

1389: روزهايي که سلام هم مشکل‌ساز بود!

آذر 1389 درهفتمين نشست امنيتي گفت‌وگوي منامه در بحرين، هيلاري کلينتون و منوچهر متکي وزراي امور خارجه آمريکا و ايران پشت يک ميز نشستند و فقط چند صندلي با هم فاصله داشتند و به اين ترتيب سيزدهم آذر 1389، گفت وگوي کوتاه کلينتون و متکي در رسانه‌ها بازتاب گسترده‌اي داشت هرچند که در اين زمينه خبرهاي ضدونقيضي هم منتشر شد.

وزير خارجه آمريکا گفت که تلاش کرده است با همتاي ايراني خود صحبت کند اما وي از اين کار سر باز زده است. به گزارش رويترز، کلينتون که در بازگشت از بحرين، در هواپيما با خبرنگاران صحبت مي‌کرد با اشاره به اين که تلاش کرده است با «منوچهر متکي»، وزير خارجه ايران صحبت کند، گفت که چند صندلي با هم فاصله داشتيم. ايشان مشغول دست دادن با ديگران بود، من با گفتن «سلام، آقاي وزير» تلاش کردم با وي صحبت کنم. ايشان مرا ديد، ايستاد، و از من روي برگرداند. اما وزير امور خارجه ايران در خصوص اخبار مطرح شده مبني بر احوال پرسي وزراي خارجه ايران و آمريکا در اجلاس منامه، گفت: خانم کلينتون در زمان احوالپرسي من با پادشاه اردن ابتدا به من سلام کرد و من نيز بر اساس سنت اسلامي جواب سلام ايشان را دادم.

اين موضوع به نقطه ضعفي در کارنامه منوچهر متکي بدل شد و متاسفانه وي نيز نمي‌توانست از خود دفاع منطقي کند !

مرم سالاری

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

روی خط

1659- در مراسم تشییع پیکر شهید رکن‌آبادی آقای احمدی‌نژاد هم حضور داشته و عده‌ای از مردم به سمت او می‌روند و با اعتراض از او دلیل اختلاس‌ها را می‌پرسند. اما وی فقط با لبخند پاسخ می‌دهد. موفق باشید. مشخص است وی جواب درستی برای سوال مردم ندارد و خود را پاسخگو نمی‌داند. (6/9)
                            1914- در مورد ناعدالتی که در صنعت حمل و نقل و پایانه‌های کشور در حق رانندگان ماشین‌های سنگین صورت می‌گیرد لطفا گزارش تهیه کنید. در پایانه باربری تهران کرایه‌ها را با رانندگان ماشین‌های سنگینی به اسم کمیسیون با رانندگان نصف می‌کنند. از یک کرایه یک میلیونی 300 یا 400 هزار تومان کمیسیون برداشت می‌کنند. (6/9)
                            2131- چرا آئین‌نامه داخلی مجلس اصلاح نمی‌شود؟ این خیلی بد است که بین سیصدنفر نماینده در مجلس فقط با امضای 10 نفر وزیر را بتوان اخراج کرد. یا از کابینه بیرون کرد. این یعنی چه؟ چرا این 10 امضاء همیشه آماده ارائه خدمات پس از فروش بعد از استیضاح هستند؟ (6/9)
                            آفتاب یزد: هر چند روند استیضاح با 10 امضاء آغاز می‌گردد ولی برای عدم اعتماد باید رای اکثریت (نصف+ یک) داشته باشند.
                            0247- خواستم از طریق روزنامه شما تشکر ویژه‌ای کنم از مقامات به خاطر ساخت سازه‌های زیبایی که بعداز انقلاب ساخته شدند مثل سازه ساختمان جدید مجلس یا ساختمان کنفرانس سران اسلامی که به صورت مثلثی و بدون راس هستند. همین طور آرم‌های بانک‌های جدید هم خیلی برایم جالب است. این نماد نشان‌دهنده خلاقیت ماست. (6/9)
                            1012- به داد دانش آموزان مدارس دولتی استان لرستان برسید. قابل توجه دولت تدبیر و وزیر آموزش و پرورش. اخیرا به علت تاخیر در پرداخت سرانه مدارس و کاهش آن مدیران آن مدارس با اجباری کردن کمک مالی 40تا 60 هزار تومانی اولیا و دانش آموزان جهت پرداخت هزینه‌های قبوض و تهیه لوازم لازم همت
                            گماردند که باعث خروج دانش آموزانی که توانایی لازم جهت پرداخت هزینه‌ها را ندارند شده و در واقع این اجبار مدارس تبدیل به یک تهدید شده است. (7/9)
                            1014- به علت کم فروشی یا کم‌کاری برخی از معلمین، بچه‌ها مجبورند از کلاس‌های تقویتی استفاده کنند که هزینه‌های سنگین را به خانواده‌هایشان تحمیل می‌کند. (7/9)
                            1148- در مورد یارانه‌ها خواستم بگویم پولی که الان پرداخت می‌کنند نسبت به آنچه سال 89 می‌دادند معادل 10 هزار تومان است. طی این چند سال دولت هزینه انرژی را افزایش داده اما میزان یارانه یکسان است. این برای مردم معضل شده است. چرا یارانه‌ها به همان نسبت افزایش پیدا نمی‌کند؟ (7/9)
                            1211- رئیس جمهور ترکیه برخلاف خواسته بین‌المللی هنوز برای داعش و شورشیان سوریه اسلحه می‌فرستد اخیرا ویدئویی از کاروان کامیون‌های ترک حامل اسلحه در سوریه منتشر گردید. سردبیر روزنامه جمهوریت که مخالف اردوغان است به اتهام انتشار این ویدئو و همکاری با دشمن دستگیر شده است. (7/9)
                            1213- روابط ایران با روسیه در این چند سال چه دستاوردی داشته است؟ رژیم حقوقی دریای خزر در دولت احمدی‌نژاد به کجا انجامید؟ در عوض روسیه هر 6 قطعنامه تحریمی سازمان ملل علیه کشورمان را امضاء نموده است. (7/9)
                            1223- آقای احمدی‌نژاد از هر مراسم ختمی برای مطرح کردن خود استفاده می‌نماید. ولی در مراسم تشییع پیکر شهید رکن آبادی مردم که دور او جمع شده بودند سوال‌های سختی در مورد چگونگی هزینه ‌شدن این همه درآمد نفت در زمان مسئولیت وی می‌پرسیدند و دلایل اختلاس‌ها و رانت‌های امثال بابک زنجانی را سوال کردند که همگی بی‌پاسخ ماند. (7/9)
                            1229- بزرگترین آرزوی دشمن نفوذ برای زیرساخت‌های اقتصادی و تخریب اخلاقیات جامعه می‌تواند باشد که باید بررسی شود چه کسانی در برآوردن این آرزوی دشمن تاکنون نقش اساسی داشته‌اند. (7/9)
                            پیام‌های مردمی در صفحات2-6-8-15
                            مطلبم بسیار کوتاه است و سر راست. وقت زیادی هم نمی‌گیرد. هیچ غرضی هم ندارد، جز آنکه شما خودتان را بفهمید. مطلب این است:
                            امسال سال هشتمی است که از خانه دورم. چون مشغول تحصیلم. و دوری، چنانکه افتد و دانی، کمک‌وسیله‌ بسیار خوبی است برای درک تفاوت‌ها در آنجایی که تو ازش دوری اما قلبت همیشه همانجاست و با هیچ‌کجای خوش آب و هوای دنیا حاضر نیست عوضش کند. آری، پس از مدت‌ها و دیر به دیر برمی‌گردی و هی شاهد می‌شوی تفاوت‌ها را، هی شهادت می‌دهی که آری به خدا عوض شده‌اند، که چرا اینجا دیگر آنجا نیست؟هی محو تفاوت‌هایی می‌شوی که معلوم نیست عاقبتشان خیر باشد.
                            چه تفاوت‌هایی را دیده‌ام که منِ نانویسنده را واداشته به نوشتن؟
                            پاسخم بسیار ساده و صمیمی است، در واژه‌ ساده‌، صمیمی و مقدس: پدرم، و مادرم.
                            پدرم یک برنجکار است. او مردی است ساده و بی‌آلایش، که حتی نمی‌تواند گلیمش را از آب این زمانه بیرون بکشد، چرا که دستش به جایی بند نیست، چرا که برنج ِ به‌رنج‌ پرورده‌اش را که به خون ِ دل و با مرارت و با نقد جان به ثمر رسانده است در دستانش مانده است و می‌پوسد، چرا که در پنچاه و چند سالگی دارد به دنبال کار جدید می‌گردد، چرا که هنر خیلی کارها نمی‌داند تا کارش را بتواند به پیش ببرد. تعجب ندارد. مگر در زمانه‌ ما برخی الفاظ که به کار برده می شود بزرگترین فضیلت و مهارت و زیرکی و هنر نیست و مگر نمی‌گویند که هنر نزد ایرانیان است و بس.
                            اما مادر: مادرم درست مانند پدرم است؛ ساده و بی‌آلایش، اما بی دست و پا و بی هنر. نمی‌دانم این نتیجه‌ سی‌سال زندگی مشترک و تاثیر پدر بر اوست یا ایشان نیز به صورت ذاتی و حتی پیش از ازدواج به همین خلق و خو بوده‌اند.
                            عزیزان من، ای دوستان صمیمی که پذیرای این چند سطر ناگوارِ نابهنگام گشته‌اید! مطلب این است:
                            این دو موجود ِساده و بی‌آلایش دارند از دستم می‌روند... دارم دو ساده‌ و صمیمی ِ مقدس را از دست می‌دهم...
                            بهانه‌های بودنم، دارند آرام آرام مقابل چشمانم آب می‌شوند...
                            و من ساده‌ بی دست و پای بی هنر ِ هیچ نمی‌توانم بکنم، که این واقعه نیاید.
                            می‌دانم. واقعه می‌آید و من جز سکوت کاری نخواهم کرد. همه‌ هستی من صرفِ سکوتی کشدار شده است که دارم بوی به سر رسیدن آخرین هجاهایش را می‌برم. جز سکوت چیزی نیستم. سکوتی چند ساله‌ام در انتظار واژه‌ای اعجازآمیز کز درونم برآید و مرا ببلعد و رها کند من از این همه بیهودگی(!!)
                            بگذارید داستان را کمی بیشتر برایتان روشن کنم، اما پیش‌از آن، خواننده‌ محترم! لطفا بصیرت داشته باشید؛ این نوشته هیچ غرضی ندارد. بیهودگی تمام است. فقط شاید کمکی کند به شما برای درک شما یا به باستان‌شناسان اعصار آینده برای پی بردن به نسلی منقرض شده از انسان‌ها در پژوهش‌های علمی‌شان. بنابراین، نه ترحم کنید، نه به فکر کمک باشید و نه همدلی کنید و نه هیچ چیز دیگری؛ فقط اگر می‌توانید و حوصله و زمان داشتید خودتان را بفمید.
                            اما شرح قصه: از روزی که خودم را درک کرده‌ام پدرم را یا مشغول کار کردن در شالیزار دیده‌‌ام یا مشغول کار کردن با وانت. هنگام فصل کاشت و داشت و برداشت از صبح پیش از طلوع و پس از اذان تا اذان ظهر، تا پس از اذان مغرب و بسیار پیش می‌آمد که تا نیمه‌های شب.
                            آن هنگام که فصل برنجکاری به پایان می‌رسید از اذان صبح با وانت قراضه می‌زد بیرون تا نیمه‌های شب. چه شب‌هایی را تجربه کرده‌ام مملو از اضطراب‌ها و هراس‌ها و خوف‌ها. مادرم را هنوزم که هنوز است کابوس‌وار در خواب و در بیداریم می‌بینم که نیمه‌های شب مسافتی را از در خانه تا قسمتی از کوچه و خیابان‌های روستا را سراسیمه و دستپاچه می‌رفت و برمی‌گشت، می‌رفت و برمی‌گشت، می‌رفت و برمی‌گشت و با آسمان و شب و خدا نجوا و نیایش می‌کرد. چه اندوهی در جانش می‌افتاد و چه دلهره‌ای که مبادا "شوهرم، سایه‌ سرم، شریک زندگی‌ام، پدر فرزندانم..."، و قطاری که تصوراتی از صدای آمبولانس تا لباس سیاه حمل می‌کرد و چه سنگین بود.
                            من که نوخاسته‌ای بی‌خبر از هراس‌های اینچنینی در میان یک زن و شوهر بودم از این مسائل هیچ درک نمی‌کردم. اما یک چیز را خوب درک می‌کردم و آن اضطراب مادرم بود. مثل همه‌ آدمای دنیا بند نافم را از مادرم قطع کرده‌اند اما بند تعلق و رشته‌ هستی‌ام هنوزم که هنوز است نگسسته است و هرگزم اینچنین مباد. هنوزم که هنوز است همان است که بود. مادر که مضطرب می‌شود گویی زلزله در بنیاد جهان و جان زمین می‌افتد. تشویش‌های مادرم را که می‌دیدم تمام بدنم می‌لرزید، پرغصه می‌شدم، چیزی ناشناخته و نادانسته در درون، جانم را به بلا آغشته می‌کرد. هنوزم که هنوز است همان است که بود.
                            الغرض، اینکه زندگی برای من و ما مملو از اضطراب و هراس‌هایی بود که پایان نداشت و بر کیفیت و کمیتش کاسته که نشد هیچ، چنان شدت و حدت گرفت که امروز بسیار خوشحال می‌شوم و می‌شویم از اینکه مرگ بیاید ما را برباید از اینجا ببرد، رهایمان کند.
                            خسته‌ام. فرسوده‌ام. چنان بود و چنان می‌رفت. افتان وخیزان، کشان کشان، لنگان لنگان خودمان را می‌کشاندیم به پیش. یادم می‌آید کمی رشد یافته‌تر که شدم در جایی نقل قولی از یک سیاستمدار بزرگوار شنیدم به این عبارت که، "در راه توسعه‌ کشور اگر عده‌ای تلف بشوند اشکالی ندارد" یا چیزی شبیه اینکه "طبیعی است که در راه توسعه‌ کشور عده‌ای هم تلف بشوند". البته بیان دقیقش را نمی دانم.
                            آری، این مطلب همیشه پس پشت و گوشه‌های ذهنم تاب می‌خورد و در سختی‌ها و دشواری‌های کارهای شالیزار به هنگام نشا و وجین و درو، گاهی، این گفته به ذهنم می‌آمد تا اینکه در سی سالگی به حقیقت این بیان رسیده‌ام.
                            ماجرا این بود که اخیرا در نتیجه‌ دوری ناشی از تحصیلات در بازگشتم به خانه متوجه‌ تفاوتی عمیق شدم. یک دانش عمیق ِ ناگهانی و البته حزن‌آور و بانی ِ سکوت. یادم افتاد به داستان کوتاهی از جیمز جویس با عنوان «عربی». الآن حال آن پسرک عاشق‌پیشه‌ نابختیار را می‌فهمم.
                            ماجرا همین است. ساده و تکراری و آشنا. پس از عمری تقلا برای بقا امروز پدر بی‌آلایش و ساده من به نان شبش محتاج است. چرا؟ چون ساده است؟ آری، اما این تنها پاسخ ممکن نیست. چون محصول سالش در دستانش مانده، بازار در یک رکود برزخی فرو رفته است، دیگر نمی‌تواند با وانتش کار کند. چرا؟ چون پیر شده است و چشمانش دیگر سویی ندارد؟ آری، پدرم در 52سالگی به پیرمردهای نود ساله‌ شهر شما می‌ماند، آنقدر در دوزخ شالیزارهای مُرداد ماه بیل زده و درو کرده که ریشه‌ جانش خشکیده است، چشمانش از فرط بیماری پرخون است و چون پولی ندارد که معالجه کند، در پاسخ نزدیکان و ملامت این و آن بر اینکه چرا درمان نمی‌کنی، فقط لبخند می‌زند، لبخندی که لبخند نیست. لبخندی که شکل خنده دارد و محتوای زهر. لبخندی که اسمش لبخند است و مسمایش تلخند و زهرخند. لبخندی که مرگ را برای انسان شیرین می‌کند.
                            چرا پدرم دیگر با وانتش کار نمی‌کند نه چون چشمانش دارند کور می‌شوند، نه چون دیابت دارد و این قندِ تلخ ِ ناتمام دارد تمامش می‌کند، نه چون کبدش مشکل‌دار است، نه چون ضعیف و نحیف شده است و وزنش از هفتاد و شش کیلو به پنجاه و شش کیلو کاسته است، نه. اینها همه هست و اینها همه نیست. اینها که دلیل نمی‌شود که کار نکند. در اینجایی که ماییم اینها دلایل بی‌معنایی است برای کار نکردن. دلیلش ساده است: پدرم دیگر نمی‌تواند با وانتش کار کند، چون کاری نیست، باری نیست، بازاری نیست، تولیدی نیست، رواجی نیست، رونقی نیست. چون تورم دارد کنترل می‌شود. دارد هر روز کاهش پیدا می‌کند، چنانکه عمر پدرم.
                            چون در اینجایی که منم و در میان این رنجوران و مغضوبین زمینی که ما پا بر آن داریم، زندگی قلبش ایستاده است. زندگی مثل یک افعی خفقان‌آور چنبره زده است روی دل‌ها نمی‌گذارد نفس بکشند.
                            پدرم پس از سی- چهل سال زحمت و مشقت و تولید و خدمت- که می‌شود نام همه‌شان را به سادگی گذاشت "تقلا برای بقا"- دارد کور می‌شود، کلیه‌ها و کبدش را از دست می‌دهد. و من. من ِ بی‌دست و پای بی‌عرضه‌ تحصیلکرده فقط دعا می‌کنم. چون کسی نیست، کاری نیست، باری نیست، تورم دارد کنترل می‌شود.
                            مادرم این روزها با درد از خواب پا می‌شود. می‌گوید انگار کسی انگشتانش را با قدرت در چشمانش فرو می‌برد و رها نمی‌کند. و او از درد به خود می‌پیچد و هی خون می‌خورد و تحمل می‌کند و هی زلزله می‌آید در زمین، هی ولوله می‌شود در افلاک چرا؟ خیلی ساده است. چون مردی ساده و بی آلایش است، در سرزمین هنرمندان انحصاری. چون در پنجاه و دو سالگی هنوز بیمه نیست، پس اندازی ندارد، کاری هم ندارد، محصول سالش در دستش مانده است، پس طبیعی است که پولی ندارد به چشم پزشک بپردازد. پس طبیعی است که مادرم باید یکی از همین روزها کور بشود. مادرم را سالهاست که بی‌دندان می‌بینم. عمری است دارد با لثه‌هایش غذا می‌خورد، اما چون پولی نداریم به دندانپزشکان شریف و بی‌ادعا بپردازیم خون می‌خورد و سرش همیشه پایین است و همیشه با دهان‌های بسته می‌خندد، مبادا که کسی پی ببرد که او دندان ندارد.
                            چیزی برای پنهان کردن وجود ندارد. با شما صریح و بی‌پرده سخن می‌گویم: تقصیر شما که نیست. اصلا به شما چه ربطی دارد. ایشان پدر و مادرم خودشان بی‌عرضه و بی دست و پا بودند که نتوانستند گلیمشان را از آب این تاریخ و فرهنگ چند هزار ساله‌ بیرون بکشند. بی دست و پا بودند که تا به امروز فقط فکر قوت روزانه‌شان بودند و نتوانستند پس‌اندازی یا بیمه‌ای برای این سال‌های پیری و درمان فراهم کنند. هنر نداشتند که صدایشان را به رسانه، به پایتخت و به تهران برسانند.
                            برادران و خواهران! ای خوانندگان بابصیرت! ای زادگان تاریخ چندهزارساله‌! ای شما که از رمز و راز هر نابسامانی و خرابکاری آگاهید! ای کسانی که با رسانه نسبت دارید و خبرها را دنبال می‌کنید! و به‌روز هستید و برخط و اهل تحلیل و تئوری و دانش و سواد: اصلا واهمه‌ای به خود راه ندهید. فقط بنشینید خندوانه ببینید! من هم نگاه می‌کنم! خبرهای خوشی در راه است. بوی آبادی می‌رسد. آن عده‌ای که باید تلف بشوند دارند وظیفه‌شان را به خوبی به پایان می‌برند. از این پس نوبت شما و توسعه است.
                            همین روزهاست که آرام و بی‌صدا، بی‌آنکه خبرش را در هیچ خبرگزاری و رسانه‌ای بیابید، در حاشیه‌ای از این کشور که تهران است، پدر و مادرم را، دو بهانه بودنم را، دو مقدس ساده وبی آلایش را به..... راحت خواهند شد. دیگر نه اضطراب‌های مادرم را می‌بینم که هی زلزله بیاید از همه‌ جای جهان و زمین و آسمان، نه زهرخندهای پدرم را خواهم دید که مرگ ببارد از در و دیوار.. راحت خواهند شد.
                            این است آن حقیقتی که در سی سالگی به آن رسیده‌ام و آن رند ِ سیاست‌دان سی سال پیش تشخیصش داده بود. راست است که آنچه جوان در آینه نمی‌تواند ببیند پیر در خشت خام می‌بیند.
                            آری، لطفا همه‌ روزهای هفته را از تمام شبکه ها خندوانه پخش کنید. روز مرگ پدر و مادرم، روز بی بهانه شدن بودنم، روز انتحار من، روز بشارت بزرگ و روز رهایی نزدیک است. آن لحظه نزدیک است. لطفا خندوانه پخش کنید. برد پدر و مادرم که خلاص می‌شوند از این افعی زندگی،.برد من در تهران است، چرا که توسعه می‌یابید، چرا که پیشرفت می‌کنید.
                            پیام های مردمی در صفحات2-6-8-15
                            باسلام. وزارت آموزش و پرورش با استخدام مربیان پیش دبستانی کاری مهم انجام داد اما این وسط تعدادی بدون کار کردن و با پرونده سازی سرکار آمده‌اند که باید دولت باهوشیاری پیگیری کند.
                            ...0918
                            طرح شریک نمودن خارجی‌ها در مالکیت چاه‌های نفت که زنگنه ارائه کرده برخلاف منافع ملی و اصل 44 قانون اساسی وملی شدن نفت است و قطعامجلس و دولت باچنین طرح‌هایی که باعث ذلت ملت ایران است مخالف اند.
                            آفتاب یزد: مالکیت چاه‌های نفت تا ابد برای جمهوری اسلامی ایران باقی خواهد ماند و آنچه در این قراردادها آمده این است که سرمایه‌گذاران خارجی باید حتما شریک ایرانی معتبر هم داشته باشند.
                            ...0915
                            حاج قاسم تحت بیرق آقا امام حسین (ع)هستند، مرگ بر مزدوران آمریکا.
                            ...0918
                            اگر دقت نماییم با محافظه کاری که در روزنامه‌ها خانه کرده حتی در پیام‌های مردمی هم منعکس می‌شود و بیشتر پیام‌های محافظه کارانه‌ای به چاپ می‌رسد که بوی اصلاح نمی‌دهد.
                            ...0910
                            آقای کوچک زاده! دلیل بهتری از سیب زمینی برای استعفا پیدا نکردید که این دلیل هم بهانه‌ای هست برای حمله به دولت و ‌ای کاش استعفایتان را عملی می‌کردید.
                            ...0933
                            سلام. رهبر فرزانه انقلاب قبل از اخبار ساعت (21 شب دوشنبه2/9/94) فرمودند اگر کسی خطا یا اشتباهی کند و بعد متوجه اشتباه خود شود و استغفار یعنی عذرخواهی کند خدا می‌بخشد و کی روش که بنده‌ای از بندگان خداوند است پس باید آقای رحمتی را که بارها عذرخواهی کرده است مورد عفو و بخشش قراردهد و به تیم ملی دعوت کند.
                            ...0912
                            حضرت امام جواد(ع)می فرمایند:نعمتی که شکرش را به جا نیاوری مانند گناهی است که استغفارش ننمایی.
                            ...0938
                            بدون تردید هیچ شخصی غیر از آقای لاریجانی نمی‌توانست مجلس نهم را با وجود حواشی تندروها اداره و مدیریت کند.
                            ...0933
                            انتظار می‌رود کارکردها و خدمات شرکت‌های پیمانکاری باقوانین و مقررات سازمان‌ها ونهادهای دولتی منطبق و همسان باشد،به همین خاطر بر مسئولان محترم دولتی واجب است به خاطر جلوگیری از هر نوع تخلفات احتمالی، تمام عملکردآنها را که رابط بین خود و نیروهایشان هستند،همواره کنترل و نظارت کنند.
                            ...0938
                            حضرت علی (ع)فرمود: خوارج مردمی خشن، فاقد اندیشه عالی و احساسات لطیف، جاهل ونادان، حقایق را نمی‌فهمند و بد تفسیر می‌کنند.
                            ...0918
                            سلام بر آفتاب. سریال "معمای شاه" از نگاه برخی از کارشناسان و منتقدان در برخی زمینه‌ها مورد انتقاد، ایراد و ضعیف قلمداد شده است. متاسفانه کارگردان این سریال، منتقدان خود را خیلی راحت مورد اتهام سلطنت طلبی قرار داده و این رفتار کارگردان اصلا قابل قبول و عادلانه نیست. اینگونه واکنش‌ها و نسبت‌دادن‌های ناروا چند سالی است که مد شده و اوج آن از احمدی نژاد شروع و هم‌اکنون هم از جناح تندروها علیه دکتر روحانی و وزرای کاردان و زیرمجموعه و دیگر گروه‌های نقطه مقابلشان
                            جریان دارد و این خود آفتی است برای سال "همدلی و همزبانی" که بسیار هوشمندانه نامگذاری شد. جناب آقای ورزی نباید اصطلاح سلطنت طلب را مد و زنده کند چون مردم فهیم و شریف ایران با انقلاب سال 57 برای همیشه تاریخ و با آراء 99 درصدی تکلیفشان را با آن نوع حکومت موروثی و استبدادی روشن کردند. آری آقای ورزی انتقاد پذیر باش و کارهای قوی بساز. همین و بس.
                            ...0911
                            باسلام به آفتابیان عزیز. در خدمت رسانی به سوگواران اربعین حسینی از اکیپ آرژانس سیار استان قم که صمیمانه و با تلاش شبانه روزی خودشان برای سلامت سوگواران در ورودی استان ایلام شهرستان چرداول مستقر هستند صمیمانه سپاسگزاریم...
                            ...0918
                            ما بدون مراعات حلال وحرام در عمل نمی‌توانیم حتی اقتصاد مقاومتی را شروع کنیم و بدون شایسته‌سالاری به اهداف اقتصاد مقاومتی نمی‌رسیم.
                            ...0912
                            مبدا راه مستقیم زندگی واقعی و استوار عمل به فرمایشات مقدس قرآن کریم و حضرات چهارده معصوم(علیهم السلام)و مقصدش سعادتمندی دنیوی و اخروی است و هرگونه اعراض و سرپیچی، باعث خروج از این راه و عرصه می‌شود.
                            ...0938
                            وقتی نماینده مردم ورامین به صراحت می‌گوید فرمانداری غلط کرده که یکی از ارگان‌های همین دولت ونظام هست پس دیگر از دشمنان کشور و نظام چگونه می‌شود انتظار داشت که با ما با زبان تکریم صحبت کنند.
                            ...0933
                            پیام‌های مردمی در صفحات2-6-8-15
                            حضرت امام موسی کاظم(ع) می‌فرمایند: دنیا، بهشت کافران است و قبر قلعه آنها و آتش دوزخ جایگاهشان است.
                            ...0938
                            زمانی که هزاران میلیارد ثروت ملت از این دست به آن دست می‌شد فریادی از سوی آقایان دلواپس شنیده نشد حال چه شده حضرات برای نابودی چند صدتن سیب زمینی فریاد وامصیبتشان در آمده که ثروت ملت را نابود کرده اند، نمی‌دانم انتخابات نزدیک است یا آقایان خواب‌نما شده اند.
                            …0918
                            باسلام.جناب مرتضوی درست می‌فرمایند، وقتی دسترسی میلیاردی هست، چرا تخلف هزار تومانی؟ مگر کارمند یا بازنشسته دولت است که هزارتومان هم برایش یک دنیا ارزش داشته باشد؟
                            ...0919
                            آفتاب یزد: نباید قبل از اعلام نتایج دادگاه گمانه‌زنی‌هایی صورت گیرد.
                            سال 84 خواهر و دامادمان را در سانحه رانندگی از دست دادم. خواهر عزیز من نمی‌دانست راننده گواهینامه ندارد و به تازگی این پیکان را تهیه کرده است. خواستم به اعتراض‌هایی که در پی مصوبه مجلس انجام شده است مطلبی را بگویم که با جان مسافران در جاده‌ها بازی نکنند چون کسی که گواهینامه نداشته باشدهم پشت فرمان می‌نشیند همان‌طور که باعث از دست رفتن تنها خواهرم شد و بعد از حادثه، پلیس سرصحنه حاضر می‌شود پس چرا اجازه تردد به این فرد داده شد؟ شاید عزیزان شما هم در آن ماشین باشند به فکر جان مسافر بی گناه باشید.
                            ...0938
                            ضروری است تمام مراجع و سازمان‌های ذیربط از جمله وزارت بازرگانی، پیرامون اعلام 20نوع سیگار غیرمجوزدار، ضمن آنکه معاملات سیگارهای مذکور را متوقف و تعطیل کنند،بلکه با ابلاغیه‌های رسمی اهل کسبه و فروشندگان را نیز ملزم کنند تا از فروش باقیمانده این نوع سیگارها خودداری کنند و در این راستا هزینه‌های سیگارها را به فروشندگان پرداخت کنند تا آنها متضرر نشوند.
                            ...0938
                            با سلام. در خصوص توزیع شیر مدارس می‌خواستم عرض کنم در مدارس سراسر کشور هفته‌ای دو نوبت شیر توزیع می‌شود. جای بسی تاسف است اگر کمبود شیر است از خارج وارد کنند برای اینکه آینده این مملکت را دانش آموزان می‌سازند، چرا باید کودکان ما دچار سوءتغذیه شوند اگر کمبود شیر است میوه توزیع کنند.
                            ...0919
                            این جنگل زار باز در آتش سوخت/ گنجشک و کل و گراز در آتش سوخت/ کم بود هجوم سخت جنگل‌خواران /"لاویج"عزیزو"و از..."در آتش سوخت
                            ...0911
                            آقای داوری، مطمئن باش آقای هاشمی سال به سال هم به فکر احمدی‌نژاد نمی‌افتد چون بیکار نیست.
                            ...0918
                            معاونان مدیران کل و مدیران لایق و کاردان و با تجربه و حاذق در ادارات و سازمان‌ها، هرگز اجازه نمی‌دهند کارمندان دیگر با بدگویی و اظهارنظرهای مغرضانه خود در مورد دیگر کارکنان رسمی و غیررسمی، با بریدن نان آنها، در تصمیم‌گیری آنها دخالت کنند و اثرگذار باشند، بلکه با عقل و درایت و منطق خود و با توجه به اوضاع و احوال و شرایط و تمام شواهد و جوانب موجود و شناختی که از اشخاص و حساسیت و تجربه و علاقه و نیاز وآگاهی‌های افراد و شایستگی و توانایی‌های آنها دارند و گذاردن اوزان نکات مثبت و منفی اشخاص در دو کفه ترازوی عدالت در مورد خوبی و بدی آنها قضاوت و تصمیم‌گیری درست و صحیح، عادلانه و مدبرانه می‌کنند.
                            ...
                            0913

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              خود زنگنه گفته بازار نفت و قیمت نفت تحت تاثیر عرضه و تقاضا هست !

خودشون میگن بازار نفت ۲ میلیون بشکه مازاد عرضه داره الان

حالا اگر در این بازار ایران یا هر تولید کننده دیگری افزایش عرضه ایجاد کنه در بازار، قیمت به نظر شما تغییری نمیکنه؟؟؟
                              در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                              مهم اینه که ما با اقتدار سهم خودمون رو از تولید بگیریم
                              و دیگران برگردند به سهم تعیین شده شان در اوپک
                              این سیاست درستیه که زنگنه پیش گرفته

شما باشی چه میکنی؟
                              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              بحث اصلی در فروش است که به خاطر تحریم محدود شده

وقتی در فروش به مشکل خوردیم، دولت قبل تصمیم گرفت تولید رو کاهش بده

چون تولید بدون فروش یعنی افزایش هزینه، هزینه تولید و نگهداری و ...

اون چیزی که مدنظر شما هم هست فکر میکنم سهم فروش یا همان سهم بازار ماست نه سهم تولید

حالا فرض کنیم که می خواهیم سهم بازار خودمون رو به دست بیاریم دوباره ، به چه قیمتی؟

مهم این است که چه هزینه ای برای سهم بازار بپردازیم !؟

1 میلیون بشکه میفروشیم 40 دلار ، اگر بنا باشد بیشتر بفروشیم اما معادل همین درآمد فعلی نصیبمان شود چه نتیجه ای دارد جز اینکه 1 میلیون بشکه مفت به ذخایر دیگر کشورها اضافه کرده ایم؟؟؟

اگر وضعیت قیمت نفت افزایشی بود بله، کم کم عرضه را بیشتر می کردند و نهایتا قیمت بالاتر نمیرفت

اما وقتی شرایط قیمت نزولی است و پیش بینی هم می شود که افزایش قیمتی در کار نباشد تا چند سال، چرا عرضه را بیشتر کنیم؟
                              سرکار خانم میناوی

اول: برای ایجاد یک دیالوگ موثر باید حق و حقوق مساوی برای طرف مقابل قائل بود.
                              شما قرار نیست همواره سوال کنید و دیگران جواب دهند.
                              این دیالوگ یک سویه است و طبیعی است که تداوم نخواهد یافت.

دوم: شما پاسخ بنده را ندادید بلکه کمی صغرا و کبرا چیدید و آنچه مطلوبتان بود نتیجه گرفتید.
                              پاسخ بنده این نیست که دولت قبل چه کرد.
                              استراتژی و تصمیم هر دولت با توجه به شرایط حاکم طبیعی است که با هم متفاوت باشد ولی این پاسخ بنده نیست.

سوم: پاسخ به شما میتواند با چندین پست دیگر هم ادامه داشته باشد.
                              اما ما به دنبال کدام نتیجه این دیالوگ را ادامه دهیم.
                              شما بارها نشان داده اید که حاضر به اعلام موضع مشخص در قبال بعضی نقاط تاریک دولت گذشته نیستید
                              و با کمک همان دو دوستتان صغرا و کبرا سعی در فرار به جلو دارید و با طرح دوباره و چند باره سئوالات متعدد موضوع را به حواشی جدید میبرید.

چهارم: جو بازار اقتضاء دارد که در خصوص جو بازار و اوضاع و احوال آن مطلب ارائه شود.
                              چندین بار مدیران خواسته اند که این مباحث در تاپیکهای تعیین شده مطرح شود.
                              یک بار هم خود کاربران به درستی این تشخیص را دادند که این قبیل موضوعات چالشی که وقت اکثریت را میگیرد
                              در این محل که با نام جو بازار تعیین شده طرح نشود و موجب نارضایتی کاربران نگردد.
                              لذا از ادامه بحث با شما معذورم و تقاضا دارم که اگر پستی را نیاز داشتید با نقل قول در نبض سیاست و یا تاپیک مرتبط ارائه دهید.
                              طبیعی است امثال بنده هم اگر دیدند شما شرایط ابتدائی یک دیالوگ موثر را پذیرفته اید تصمیم میگیرند که پاسخ بدهند یا خیر.

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

وام خودرو یک هفته ای دادند ........وام خودرو بعد 3 هفته با پافشاری و بهانه کارشناسی بی مورد بانک مرکزی تورم زا معلق شده ......وام ازدواج هم پشششم.....یارانه ها هرماه داره برای چند صد هزار نفر قطع میشه........قبوض اب و برق گاز اینترنت هر 6 ماه 20% اضافه میشه.........خدمات دولتی تو این 30 ماه حداقل 2 برابر شده

همه چی رو روحانی داره درو و شخم میزنه تا افکار یزید خودش رو پیاده بکنه !

حالا احمدی نژاد شده بحث روز ما ......... من متنفرم از این حکومت خبیث کجایی محمدرضا !/:.negaran.:/

نظر

در حال کار...
                                X