پاسخ : اخبار
اسد جان کی می تونه چنین ادعایی بکند؟این نطام کلا در مسیر تولید فساد و ناپاکی قرار دارد و البته نباید نادیده گرفت که دوره محمود دروغ و دزدی و ناپاکی در کل کشور نهادینه شد و امروز هر کس و ناکس را می بینی دنبال اینه که چطور می تونه اختلاس کنه و یک ریالش را بکند یک میلیارد تومن.انواع موسسات مالی و اقتصادی و انبوه سازی و تولیدی که با حمایتهای ویژه مقامات کشوری و لشکری شکل می گیرند و در مدتی کوتاه در رسانه ها صداش می پیچه که مثلا میزان کلاهبردار از کار درامد یا ثامن همینطور یا فلان شرکت انبوه ساز میلیاردها اختلاس و کلاهبرداری کر د و این سریال ادامه دارد...........
حال خارج از شوخی اسد جان شما با این محمود نسبتی دارید؟فامیلی سببی یا نسبی؟ یا اینکه جزو مدیران موفقش بودی در کارهایی که کرده؟من یه رفیق همکلاسی دارم که جزو معاونین وزارت نفت بود و کشته و مرده محموده و هنوزم دولت او را پاکترین دولت می دونه.البته خداییش وضع خودشم خیلی توپه هاااااااااا . زمان درس هر دوی ما مثل هم بودیم ولی الان تو فرشته می شینه و من خاک سفید.>:D< البته نه اینکه ناراحت باشما نه و اتفاقا خلیلی هم راحتم چون اگه پل صراطی که کردند تو ذهن و گوشمون حقیقت داشته باشه فکر می کنم من زودتر می تونم ازش رد بشم تا اون رفیقم.
در اصل توسط اسد-ص پست شده است
View Post
حال خارج از شوخی اسد جان شما با این محمود نسبتی دارید؟فامیلی سببی یا نسبی؟ یا اینکه جزو مدیران موفقش بودی در کارهایی که کرده؟من یه رفیق همکلاسی دارم که جزو معاونین وزارت نفت بود و کشته و مرده محموده و هنوزم دولت او را پاکترین دولت می دونه.البته خداییش وضع خودشم خیلی توپه هاااااااااا . زمان درس هر دوی ما مثل هم بودیم ولی الان تو فرشته می شینه و من خاک سفید.>:D< البته نه اینکه ناراحت باشما نه و اتفاقا خلیلی هم راحتم چون اگه پل صراطی که کردند تو ذهن و گوشمون حقیقت داشته باشه فکر می کنم من زودتر می تونم ازش رد بشم تا اون رفیقم.
نظر