کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احمدی نژاد د ربرنامه زنده تلویزیونی با مجری حیدری , گفتند نوسانات دلار بین 1 تا 2 درصد است که معقول است (دلار تقریبا 980 تومان بود!) و بعد در جایی دیگر در همان برنامه گفتند دیگر نفت زیر 100 دلار نخواهد آمد !!!
در آن برنامه خیلی شادبود و با دمش گردو میشکست !
محمود در دوران وبا مدیریت جهانی خودش میگفت نفت از 100دلار پایین نمیاد نه اینکه حسن فریدون بی تدبیر باعث این بلای خانمان سوز جهانی بشه !!!همینه دیگه وقتی در باغ سبز به ارباباش نشون داد وخیالشونو از امنیت تنگه هرمز راحت کرد ذخایر نفتی خلیج فار میشن جزو منافع لا ینفک انور ابیا ودر واقع اون حرف رییس جمهور امریکا داره محقق میشه که گفته بود هرجا منافع امریکا باشد انجا جزو خاک امریکاست واین میسور نیست جز ایجاد امنیت برای انان توسط عناصر بز دل خود فروخته داخلی
محمود در دوران وبا مدیریت جهانی خودش میگفت نفت از 100دلار پایین نمیاد نه اینکه حسن فریدون بی تدبیر باعث این بلای خانمان سوز جهانی بشه !!!همینه دیگه وقتی در باغ سبز به ارباباش نشون داد وخیالشونو از امنیت تنگه هرمز راحت کرد ذخایر نفتی خلیج فار میشن جزو منافع لا ینفک انور ابیا خصوص اوباما جونش
محمود نفت بالای 100 دلاری میفروخت , با مدیریت داخلش (جهانیش را کاری نداریم ;) )دلار 980 تومانی را کرد 3600 تومان , تورم را از زیمباوه هم جلو زدیم(به قول فرمایش آقا: ما رکورد زدیم) , اختلاس و دزدی را هم که دیگر شما بهتر از بنده میدانید , معروف شده اند به دولت پاکدستان :D...
حالا شما تصور کنید نفت زمان احمدی نژاد میشد 50 دلار , ...با یک حساب سر انگشتی دلار میشد حدود 9000 تومان , تورم و گرانی را نیز خودت حساب کن ;)
طرفدارای احمدی نژاد حتی یک اقتصاد دان یا یک استاد دانشگاه تو دنیا نمی تونند پیدا کنند که از احمدی نژاد تعریف کنه شاید تو دانشگاه امام صادق بتونن پیدا کنند ولی یک نفر تو مدرسه اقتصاد آکسفورد نمیاد از مموتی تعریف کنه به هر حال مملکت با ضریب هوشی زیر میانگین جهانی هستیم طبیعیه که بعضیا طرفدار مموتی باشن
محمود در دوران وبا مدیریت جهانی خودش میگفت نفت از 100دلار پایین نمیاد نه اینکه حسن فریدون بی تدبیر باعث این بلای خانمان سوز جهانی بشه !!!همینه دیگه وقتی در باغ سبز به ارباباش نشون داد وخیالشونو از امنیت تنگه هرمز راحت کرد ذخایر نفتی خلیج فار میشن جزو منافع لا ینفک انور ابیا ودر واقع اون حرف رییس جمهور امریکا داره محقق میشه که گفته بود هرجا منافع امریکا باشد انجا جزو خاک امریکاست واین میسور نیست جز ایجاد امنیت برای انان توسط عناصر بز دل خود فروخته داخلی
کلا باید یه کلاس دسته جمعی برای امثال شما گذوشت اینجا!!
بابا برو یکی رو بیار ادم حسابی نه ولنجکی که بگن ایران حتی تا 2 دلار بتونه توی قیمت نفت جهانی تاثیر گذار باشه!!
نمیدانم در این فروم بود یا فروم دیگری یکباری نوشتم و مجددا مینویسم ,
اگر قبول کنیم (با اعداد و ریاضی)که غیر قابل انکار میباشند! نه با هوچی گری و سفسطه گری , که دوران احمدینژاد از نظر درآمد ارزی بهترین دوران و از نظر فساد عمومی و فردی و سیستمی یکی از بدترین دوران میبود ,که قبح گناه ریخته شد و دزدی و فحشا و فساد همه گیر شد به اضافه کاهش ارزش پول ملی و تورم لجام گسیخته که تا ثریا هم میرفت,( فعلنه در مقام مقایسه با حسن کلید ساز و قبلیش و خاتمی و غیره نمیباشیم)...در واقع طرفداران و هواخواهان احمدی نژاد دیگر مردم را تشویق میکنند برگشت به زندگی در محیط آلوده و لجنی که تجربه ش را داشته ایم , و این منش و رویه اشاره به ارادت طرفداران احمدی نژاد با نادانی و جهالت میکند و تو گویی نفس کشیدن در محیطی به جز فساد برایشان ممکن نمیباشد ...
و اینرابرای کوتاه مدت دیگر کاریش نمیشودکرد هر شخص و گروهی بسته به باورها و عقایدشان در یک محیطی راحتتر زندگی میکنند و بقاءشان در دیگر جاها به خطر خواهد افتاد .
سقوط قیمت نفت به کمترین بهای 10 ساله گذشته خود..... قانون جدید و استعماری لغو روادید برای سفر به ایران که این قانون موجب تخریب 70% صنعت توریسم بین المللی ایران + از بین رفتن بخش عمده پرستیژ رتبه و جایگاه علمی و فرهنگی ایران با ورود نکردن اساتید اکادمیک و پزشکان و اصحاب ورزشی و هنری + از بین رفتن اینده اقتصادی و صنعتی ایران که این ضربه از محل وارد نشدن نمایندگان شرکت ها و روسای شرکت ها میباشد رخ خواهد داد
فقط اوباما به مدت یک سال میتواند جلوی این طرح را کلا بگیرد بعد او چه میشود ؟؟؟
واقعا این طرح مثل تحریم بانک مرکزی ایران میماند ....../:.negaran.:/ چه کنیم از دار دنیا هر چی سنگ واسه پای ما جوانای ایرانی افتاده
سقوط قیمت نفت به کمترین بهای 10 ساله گذشته خود..... قانون جدید و استعماری لغو روادید برای سفر به ایران که این قانون موجب تخریب 70% صنعت توریسم بین المللی ایران + از بین رفتن بخش عمده پرستیژ رتبه و جایگاه علمی و فرهنگی ایران با ورود نکردن اساتید اکادمیک و پزشکان و اصحاب ورزشی و هنری + از بین رفتن اینده اقتصادی و صنعتی ایران که این ضربه از محل وارد نشدن نمایندگان شرکت ها و روسای شرکت ها میباشد رخ خواهد داد
فقط اوباما به مدت یک سال میتواند جلوی این طرح را کلا بگیرد بعد او چه میشود ؟؟؟
واقعا این طرح مثل تحریم بانک مرکزی ایران میماند ....../:.negaran.:/ چه کنیم از دار دنیا هر چی سنگ واسه پای ما جوانای ایرانی افتاده
دوموش سر تقسیم پنیری دچار اختلاف شدند ونزد گربه ای رفتند تا با استفاده از ترازوی که داشت، پنیر را بطور مساوی بین آنها تقسیم کند.گربه پنیر را به نحوی تقسیم کرد که یک تکه سنگین تر از تکه بعدی شد.پس از تکه سنگین مقداری جدا کرد وخورد.اینبار تکه بعدی سنگین گردید .گربه دوباره از آن مقداری جداکرد وخورد باز هم یکی از دو تکه پنیر از دیگری سنگین ترشد .گربه آنقدر این عمل را تکرار کرد تا تنها تکه ای کوچکی باقی ماند .پس گربه آخرین تکه را به موشها نشان داد وگفت : اینهم مزد کارم است وآن رابردهان گذاشت وخورد.ودو موش گرسنه با شکم گرسنه باز گشتند.
این حکایت .حکایت یارانه ماست.اول گفتند .یارانه عادلانه نیست وبرخی افراد ثروتمند چندین اتومبیل دارند واز بنزین یارانه ای استفاده می کنند وبرخی افراد فقیر اصلا ماشینی ندارند که از یارانه استفاده کنند پس بابد یارانه را هدفمند کنند.پس به ان بهانه برق وگازو آب وبنزین ونان وغیره ذالک را گران کردند.ویارانه رانصف کردندونصف آنرا خوردن ونصف دیگر را هر ماهه به مردم دادند .بعد گفتند یارانه به برخی افراد تعلق نمی گیرد وبدین سان نصف نصف را باز خوردند وبه مابقی یارانه را از اول ماه به آخر ماه کشاندند وحالا جناب آقای نوبخت اعلان کردند. پرداخت یارانه به شکل نقدی برای دولت میسر نیست و این پول باید صرف اشتغال شود...واین همان آخرین تکه پنیر است???
وزیر امورخارجه
واشنگتن
19 دسامبر 2015 ( 28 آذر 1394)
عالیجناب
محمدجواد ظریف
وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران
تهران
آقای وزیر عزیز:
از ملاقات سازنده دیروز تشکر می کنم. می خواستم با شما در پاسخ به سوالی که جنابعالی در مورد اصلاحیه «برنامه لغو روادید» ما داشتید مکاتبه کنم. ابتدا، می خواهم خطاب به جنابعالی تایید کنم که ما به رفع تحریم ها بر طبق برجام کاملا متعهد هستیم. ما به اجرای کامل تعهدات مان طبق توافقات پایبند میمانیم. تیم ما سخت کار می کند تا خود را بدین منظور آماده کند و به محض آن که به روز اجرایی شدن برسیم ما تحریمهای مربوطه را برخواهیم داشت.
اینجانب همچنین اطمینان دارم که تغییرات جدید برای کسب روادید که در کنگره تصویب شده است، و دولت اختیار توقف اجرای آن را دارد، به هیچ وجه مانع ما نمیشود که تعهدات خود بر طبق برجام را اجرا کنیم، و ما [این تغییرات را] به گونهای اجرا میکنیم که هیچ مانعی برای منافع اقتصادی مشروع ایران ایجاد ننماید. بدین منظور ما بالقوه ابزارهای متعددی را در اختیار داریم، شامل [صدور] ویزاهای تجاری ده ساله چندبار ورود، برنامه هایی برای تسریع در [صدور] ویزاهای تجاری، و اختیار توقف اجرای قانون که طبق این مصوبه جدید به ما داده شده است. خوشحال میشوم که در این خصوص باز هم صحبت کنم و توضیحات بیشتر ارائه نمایم.
مواضع آیت الله مصباح یزدی در تجلیل در مورد احمدی نژاد
?2.1- انتخاب(احمدی نژاد) مشحون به کرامات و معجزات بود و عنایات حضرت ولیعصر یار ملت ایران بود!
آیت الله مصباح یزدی در اولین دیدار با احمدینژاد پس از انتخابات ریاستجمهوری: "خدای متعال را شاکریم که زمینۀ انتخاب چنین شخصیتی برای این دورۀ خاص از انقلاب را فراهم کرد و آیندگان به این نتیجه خواهند رسید که انتخاب، مشحون به کرامات و معجزات بود و از این رو توفیق شکر این نعمت را از خداوند خواستاریم. عنایات حضرت ولیعصر(عج) یار ملت ایران بود که به چنین موفقیتی دست یافت و تلقی ما این است که این نفخۀ الهی که در این زمان در جامعۀ ما دمیده شده و آثارش در علاقۀ بیشتر مردم به دین و اندیشههای اسلامی ظهور یافته، مرتبهای از مراتب چیزی است که در زمان پیامبر اسلام(ص) تحقق پیدا کرد و انشاءالله مرتبۀ کاملش در زمان ظهور حضرت ولیعصر(عج) تحقق خواهد یافت."/ گفتمان مصباح، رضا صنعتي، مركز اسناد انقلاب اسلامي، ص883
♦️2.2- بلند شو برای احمدینژاد دعا کن، وجود مقدس ولیعصر دارند برای احمدینژاد دعا میکنند!
آیت الله مصباح یزدی: "دیشب یکی از دوستان حاضر در جلسه نقل کرد؛ قبل از برگزاری مرحلۀ اول انتخابات به محضر یکی از علمای اهواز رسیدم. ایشان گفت: نگران نباشید، احمدینژاد رئیسجمهور میشود. ایشان گفته بود که شخصی شب بیست و سوم ماه رمضان در حال أحیاء پیش از نیمۀ شب به خواب میرود. در خواب به او ندا میشود که بلند شو برای احمدینژاد دعا کن، وجود مقدس ولیعصر (عج) دارند برای احمدینژاد دعا میکنند. میگوید من حتی اسم احمدینژاد را نشنیده بودم و اصلاً او را نمیشناختم! خود ایشان نیز در تاریخ دهم دیماه قاطعانه گفته بود که من رئیسجمهور خواهم شد. کسانی با او شوخی میکردند که این چه حرفی است میزنی؟ چه کسی به تو رأی میدهد؟ چه کسی تو را میشناسد؟ گفته است این قول یادتان باشد، امروز 10/10/83 است، من رئیسجمهور خواهم شد! حالا خواب دیده یا کسی به او گفته است من نمیدانم!"/ هفتهنامه پرتو سخن، شماره 284 مورخه 08/04/84 و گفتمان مصباح، رضا صنعتي، مركز اسناد انقلاب اسلامي، ص883
?2.3-در ]انتخابات[کساني که به خدا اعتماد کردند و دست به دعا برداشتند، نذرها کردند، ..، پيروز شدند
آیت الله مصباح یزدی: "در اين ايام ديديد کساني که به خدا اعتماد کردند و پشتيبانان آن ها توده مردمي بودند که دست به دعا برداشتند، نذرها کردند، روزه گرفتند، ختم هاي قرآن خواندند و زيارت عاشورا خواندند، پيروز شدند". 22/04/84
?2.4-اطاعت رییسجمهور، اطاعت خدا!
آیت الله مصباح یزدی: "رییسجمهور وقتی از طرف ولیفقیه نصب شد، میشود عامل او و آن پرتو قداستی که او دارد، بر این هم میتابد. وقتی شد رییسجمهوری اسلامی، حکمش را از رهبر یعنی از جانشین امام دریافت کرد، آن قداست بر این هم میتابد، آنوقت اطاعت رییسجمهور، اطاعت مجلس و سایر نهادهای قانونی هم میشود اطاعت خدا.» 21/5/1388
♦️2.5-احمدی نژاد محصول توسلات، گریه و زاری و نذر و نیازهای مردم!
آیت الله مصباح یزدی پنج روز پس از انتخاب احمدی نژاد در جمع اعضای کانون طلوع: "من در این 26 سال انقلاب سراغ ندارم که طلبهای یکمیلیونتومان قرض کرده باشد که ماهی 20-30هزارتومان برگرداند برای اینکه خرج انتخابات بشود. همچنین مواردی که مردم نذرهای عجیب و غریبی کردهاند. خانمی را سراغ دارم که برای پیروزی آقای احمدینژاد، نذر کرده 40 زیارت عاشورا، 40 زیارت جامعه کبیره، 40 زیارت آلیاسین و 14 ختم قرآن کریم بخواند. چند نفر از خانمها 140هزار صلوات نذر کردند؛ و چقدر تضرعات، گریهها، زاریها و توسلات عجیب و غریب تا اینکه یک کسی پیروز شود. در حالی که چندان شناخت و سابقهای از این شخص نداشتند. چطور شد که مردم به این شخص علاقه پیدا کردند؟/ هفتهنامه پرتو سخن، شماره 284 مورخه 08/04/84
آیت الله مصباح یزدی: "رییسجمهور وقتی از طرف ولیفقیه نصب شد، میشود عامل او و آن پرتو قداستی که او دارد، بر این هم میتابد. وقتی شد رییسجمهوری اسلامی، حکمش را از رهبر یعنی از جانشین امام دریافت کرد، آن قداست بر این هم میتابد، آنوقت اطاعت رییسجمهور، اطاعت مجلس و سایر نهادهای قانونی هم میشود اطاعت خدا.» 21/5/1388
با استدلال حضرت مستطاب ابله اعظم از رئیس جمهور تا رییس دفتر تا وزیر تا وکیل و تا آبدارچی وزارت به همین ترتیب منصوب ولی فقیه و تقدس آن حضرت برشون تابیده و مملکت رو لجن برداشته است آمین یا رب العالمین
مواضع آیت الله مصباح یزدی در تجلیل در مورد احمدی نژاد
������2.1- انتخاب(احمدی نژاد) مشحون به کرامات و معجزات بود و عنایات حضرت ولیعصر یار ملت ایران بود!
آیت الله مصباح یزدی در اولین دیدار با احمدینژاد پس از انتخابات ریاستجمهوری: "خدای متعال را شاکریم که زمینۀ انتخاب چنین شخصیتی برای این دورۀ خاص از انقلاب را فراهم کرد و آیندگان به این نتیجه خواهند رسید که انتخاب، مشحون به کرامات و معجزات بود و از این رو توفیق شکر این نعمت را از خداوند خواستاریم. عنایات حضرت ولیعصر(عج) یار ملت ایران بود که به چنین موفقیتی دست یافت و تلقی ما این است که این نفخۀ الهی که در این زمان در جامعۀ ما دمیده شده و آثارش در علاقۀ بیشتر مردم به دین و اندیشههای اسلامی ظهور یافته، مرتبهای از مراتب چیزی است که در زمان پیامبر اسلام(ص) تحقق پیدا کرد و انشاءالله مرتبۀ کاملش در زمان ظهور حضرت ولیعصر(عج) تحقق خواهد یافت."/ گفتمان مصباح، رضا صنعتي، مركز اسناد انقلاب اسلامي، ص883
♦️2.2- بلند شو برای احمدینژاد دعا کن، وجود مقدس ولیعصر دارند برای احمدینژاد دعا میکنند!
آیت الله مصباح یزدی: "دیشب یکی از دوستان حاضر در جلسه نقل کرد؛ قبل از برگزاری مرحلۀ اول انتخابات به محضر یکی از علمای اهواز رسیدم. ایشان گفت: نگران نباشید، احمدینژاد رئیسجمهور میشود. ایشان گفته بود که شخصی شب بیست و سوم ماه رمضان در حال أحیاء پیش از نیمۀ شب به خواب میرود. در خواب به او ندا میشود که بلند شو برای احمدینژاد دعا کن، وجود مقدس ولیعصر (عج) دارند برای احمدینژاد دعا میکنند. میگوید من حتی اسم احمدینژاد را نشنیده بودم و اصلاً او را نمیشناختم! خود ایشان نیز در تاریخ دهم دیماه قاطعانه گفته بود که من رئیسجمهور خواهم شد. کسانی با او شوخی میکردند که این چه حرفی است میزنی؟ چه کسی به تو رأی میدهد؟ چه کسی تو را میشناسد؟ گفته است این قول یادتان باشد، امروز 10/10/83 است، من رئیسجمهور خواهم شد! حالا خواب دیده یا کسی به او گفته است من نمیدانم!"/ هفتهنامه پرتو سخن، شماره 284 مورخه 08/04/84 و گفتمان مصباح، رضا صنعتي، مركز اسناد انقلاب اسلامي، ص883
������2.3-در ]انتخابات[کساني که به خدا اعتماد کردند و دست به دعا برداشتند، نذرها کردند، ..، پيروز شدند
آیت الله مصباح یزدی: "در اين ايام ديديد کساني که به خدا اعتماد کردند و پشتيبانان آن ها توده مردمي بودند که دست به دعا برداشتند، نذرها کردند، روزه گرفتند، ختم هاي قرآن خواندند و زيارت عاشورا خواندند، پيروز شدند". 22/04/84
������2.4-اطاعت رییسجمهور، اطاعت خدا!
♦️2.5-احمدی نژاد محصول توسلات، گریه و زاری و نذر و نیازهای مردم!
آیت الله مصباح یزدی پنج روز پس از انتخاب احمدی نژاد در جمع اعضای کانون طلوع: "من در این 26 سال انقلاب سراغ ندارم که طلبهای یکمیلیونتومان قرض کرده باشد که ماهی 20-30هزارتومان برگرداند برای اینکه خرج انتخابات بشود. همچنین مواردی که مردم نذرهای عجیب و غریبی کردهاند. خانمی را سراغ دارم که برای پیروزی آقای احمدینژاد، نذر کرده 40 زیارت عاشورا، 40 زیارت جامعه کبیره، 40 زیارت آلیاسین و 14 ختم قرآن کریم بخواند. چند نفر از خانمها 140هزار صلوات نذر کردند؛ و چقدر تضرعات، گریهها، زاریها و توسلات عجیب و غریب تا اینکه یک کسی پیروز شود. در حالی که چندان شناخت و سابقهای از این شخص نداشتند. چطور شد که مردم به این شخص علاقه پیدا کردند؟/ هفتهنامه پرتو سخن، شماره 284 مورخه 08/04/84
چقدر شبیه صحبت های عمر عاص تو فیلم امام علی..نظر میده...این مرد خد.....اااا...../:.negaran.://:.negaran.://:.negaran.:/.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر