نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
    حسن کامران دستجردی نماینده مجلس: اختصاص سهمی برای صندوق توسعه و تثبیت بازار سرمایه خرج عطینا کردن است.:O

نماینده مردمه مثلا.. فقط تاسف !!#-o
    با سلام
    در ادامه صحبتهاش گفت که خرج های بیهوده و از این اصطلاحات....!!
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Brother
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 193

وقتی انقلاب شد ایشان سال آخر دانشگاه بود و فوق العاده انقلابی و وقتی هم که انقلاب شد اکثراً خودشونو بعنوان مهمان انداختند تهران ولی ایشان شهرستان ماند و درس را تمام کرد ، بندرت کسی میدانست ایشان فرزند شهید مطهری هست. خیلی خیلی ساده زیست بود و سعی میکرد گمنام بمونه. حالا با این سن و سال و با این هوش و ذکاوت چطور محضر پدر را درک نکرده خدا میدونه. خود رهبر انقلاب گفته بود اگر شهید مطهری زنده بود ایشان ولی فقیه میشد
      طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• Brother
        عضو عادی
        • Dec 2010
        • 193

با جوسازی توکلی برداشت پول از صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس رو حذف کردند و منابع حمایت از بورس صرفا به منابع سازمان بورس محدود شد
        تأسیس صندوق تثبیت بازار سرمایه / مجوز خرید و نگهداری سهام خزانه
        نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز مجلس و ادامه بررسی لایه رفع موانع تولید، بحث تأسیس صندوق تثبیت بازار سرمایه در لایحه رفع موانع تولید و نیز صدور مجوز به ناشران بازار سرمایه برای خرید و نگهداری سهام خزانه را تصویب کردنـد. بگزارش پایگاه ...
        طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• b-asgharne
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1055

پاسخ : اخبار

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
          راستی یه سوال دیگه ام دارم ، اگه فاز های پارس جنوبی رو به یک درخت تشبیه کنیم ، کی این نهال رو آب داد و بزرگش کرد تا امروز میوه ی اون رو با افتخار زنگنه بخوره ؟!!
          در این اعترافات نشانه هایی است اگر .......
          بی شک کار مندان زحمت کش شرکت نفت وگاز پارس و سایر پیمانکاران و ستاد مرکزی شرکت نفت
          یک بار هم قبلا گفتم
          برنامه های شرکت نفت از الان برای 5 ساله دیگه همیشه آماده است
          هر وزیر و دست نشانده ای که بیاد فقط میاد این برنامه ها رو دوباره دستور اقدام میزنه و ما کارمندان شرکت نفت جوری برخورد می کنیم که این حضرات فکر می کنند عقل کلند(قبول دارم اشتباهه چاره چیه) حالا می خواد چپی باشه یا راستی
          بعد از احمدی نژاد همواره دستور می دادند که از تاریخ اومدن ایشان گزارش تهیه بشه(البته به شکل تاریخ با یکی دوماه اینور و انور ) که چی که اگر خوب بود یعنی این آقا اینکارو کرده و البته سایر حضرات هم اینطور بوده و خواهد بود

نظر

• rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

پاسخ : اخبار

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
            بی شک کار مندان زحمت کش شرکت نفت وگاز پارس و سایر پیمانکاران و ستاد مرکزی شرکت نفت
            یک بار هم قبلا گفتم
            برنامه های شرکت نفت از الان برای 5 ساله دیگه همیشه آماده است
            هر وزیر و دست نشانده ای که بیاد فقط میاد این برنامه ها رو دوباره دستور اقدام میزنه و ما کارمندان شرکت نفت جوری برخورد می کنیم که این حضرات فکر می کنند عقل کلند(قبول دارم اشتباهه چاره چیه) حالا می خواد چپی باشه یا راستی
            بعد از احمدی نژاد همواره دستور می دادند که از تاریخ اومدن ایشان گزارش تهیه بشه(البته به شکل تاریخ با یکی دوماه اینور و انور ) که چی که اگر خوب بود یعنی این آقا اینکارو کرده و البته سایر حضرات هم اینطور بوده و خواهد بود
            خوبه می بینم یکی از صنعت نفت در اینجا هست
            دوست عزیز همیشه برنامه ها نوشته شده ، حتی الان برنامه 20 ساله هم داریم ولی مهم عمل کردن به اونهاست و
            تزریق مالی به پروژه هاست ، که متاسفانه دولت فعلی تزریق به پروژه ها رو به شدت کاهش داده

نظر

• rajabi
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 936

موافقت اولیه مجلس با بودجه مسکن مهر

دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳
              مرجع : تسنیم
              قائم‌مقام وزیر راه شهرسازی از تصویب بودجه حدود ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر توسط کمیسیون عمران مجلس خبر داد و گفت: حدود ۴۰۰ هزار واحد ساخته شده مسکن مهر فاقد امکانات زیربنایی و روبنایی است.

به گزارش افکارنیوز، احمد اصغری مهرآبادی در نشست خبری با ارائه خلاصه‌ای از اقدامات انجام شده در طرح مسکن مهر اظهار کرد: از مجموع ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکن مهر که قرارداد آنها تنظیم شده کار ساخت یک میلیون و ۶۸۰ هزار واحد به اتمام رسیده و براساس برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی تلاش می‌کنیم ۹۰ درصد پروژه‌ها را تا پایان سال آینده به اتمام برسانیم.

وی با بیان اینکه تاکنون یک میلیون و ۲۵۲ هزار واحد مسکن مهر افتتاح شده از آغاز تحویل ۲۰۰ هزار واحد دیگر طی هفته آینده خبر داد و گفت: تاکنون برای یک میلیون و ۳۶۸ هزار واحد دفترچه اقساط صادر شده و با توجه به دستور وزیر راه روند صدور دفترچه اقساط رشد فزاینده‌ای خواهد یافت.

*
              وصول ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اقساط مسکن مهر

قائم‌مقام وزیر راه شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه ماهانه ۲۲۰ میلیارد تومان وصول اقساط داشته‌ایم، گفت: تاکنون ۴۷۰۰ میلیارد تومان وصول اقساط مسکن مهر داشته‌ایم که با توجه به تنفس بانک مسکن این مبلغ را به پروژه‌های نیمه‌تمام تزریق کرده تا آنها را تکمیل کنیم.

* ۲۲۰ هزار واحد مسکن مهر فعال شد

مهرآبادی با اشاره به اینکه در ابتدای دولت تدبیر و امید ۳۴۰ هزار واحد مسکن مهر متوقف شده بود، گفت: این در حالی بود که ۸۵ هزار واحد دیگر فاقد متقاضی بود که برای حل این مساله از سال گذشته تاکنون ۵ دوره جلسه استانی در استان‌های کشور برگزار کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه توانستیم ۲۲۰ هزار واحد متوقف شده را فعال کنیم افزود: برای ۱۲۰ هزار واحد باقی‌مانده نیز از طریق شیوه‌نامه سازمان ملی زمین و مسکن اقدام می‌کنیم تا آنها نیز فعال و تعیین تکلیف شوند.

وی با بیان اینکه تبدیل این واحدها به خود مالک یا ساخت مشارکتی آنها از جمله برنامه‌های ما در این خصوص است، یادآور شد: توانستیم طی جلسات استانی مشکل فاقد متقاضی بودن ۴۵ هزار واحد مسکن مهر را حل کنیم و برای ۴۰ هزار واحد مابقی به صورت استان به استان تصمیم‌گیری می‌شود.

قائم‌مقام وزیر راه شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه در ابتدای دولت یازدهم با افزایش سقف اعتبارات مسکن مهر از ۴۸ هزار میلیارد تومان به ۵۰ هزار میلیارد تومان موافقت شد، بیان کرد: با این اقدام شورای پول و اعتبار مجوز افزایش وام‌های ۲۰ و ۲۲ میلیون تومانی به ۲۵ میلیون‌تومانی صادر شد، دومین مصوبه شورای پول و اعتبار مربوط به بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر بود که براین اساس زمان بازپرداخت از ۱۵ سال به ۲۰ سال افزایش یافت.

وی با یادآوری اینکه از سال ۹۱ پیگیر افزایش سقف وام فردی مسکن مهر از ۲۵ به ۳۰ میلیون تومان بودم، یادآور شد: در آن سال پیشنهاد افزایش سقف وام ۲۰۰ هزار واحد را به آقای نیکزاد وزیر سابق راه و شهرسازی دادم. در همان سال وام مسکن مهر استان‌های هرمزگان، گیلان، البرز و آذربایجان غربی به ۳۰ میلیون تومان افزایش یافت.

مهرآبادی با اشاره به اینکه وام مسکن مهر مابقی استان‌ها نیز اخیرا به ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته این اقدام را در راستای تسریع روند ساخت و ساز اعلام کرد و گفت: از متقاضیان خواهش می‌کنیم آورده‌ خود را تکمیل کنند تا با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب مردم را خانه‌دار کنیم.

قائم‌مقام وزیر راه شهرسازی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۲۵۰ هزار واحد افتتاح شده دارای امکانات زیربنایی و روبنایی هستند، از بخشنامه مشترک با وزارت تعاون برای جلوگیری از تحویل واحدهای بدون امکانات به متقاضیان خبر داد و گفت: ۴۳۰ هزار واحد مسکن مهر ساخته شده فاقد امکانات زیربنایی هستند و به همین دلیل نمی‌توانیم آنها را تحویل دهیم.

وی تاکید کرد: برای تامین خدمات زیربنایی واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر ۵۶۰۰ میلیارد تومان و برای خدمات روبنایی ۵ هزار میلیارد تومان نیاز است که این مبالغ در لایحه بودجه سال ۹۴ آمده و به تصویب کمیسیون عمران رسیده است و با کمی کاهش به کمیسیون تلفیق ارجاع شده است.

---------------------------
              آیا دولتی که اینقدر خرابه خرابه می کنه یک بار یکی از مقامات کلیدیش میاد بگه که احمدی نژاد فحش مسکن مهر رو خورد ولی ما داریم قسطاش رو دریافت می کنیم ، که تازه اگه اونای دیگه رو هم تحویل بدن این درآمد به صورت نجومی افزایش پیدا می کنه
              راستی جناب تدبیر و امید چرا نمیای به مردم بگی که یکی از علل اصلی کاهش تورم واریز اقساط مسکن مهر بوده؟!!!!4700 میلیرد تومان ، چون نقدینگی و پایه پولی در سال گذشته رشدی بیشتر از متوسط 8 ساله ی احمدی نژاد داشته
              به استناد خبر زیر:

اختصاصی فارس/ جزئیات متغیرهای پولی
              خالص دارایی‌های خارجی بانک مرکزی ۱۶۷ هزار و ۹۱۰ میلیارد تومان/ رشد ۲۳.۹ درصدی بدهی بانک‌ها
              خالص دارایی‌های خارجی بانک مرکزی در پایان آبان ماه امسال با 0.1 درصد افزایش نسبت به اسفند سال گذشته و 9.3 درصد رشد نسبت به آبان سال گذشته به 167 هزار و 910 میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، براساس آخرین آمارها اعلام شده نقدینگی در پایان آبان ماه امسال به 670 هزار میلیارد تومان رسیده که 12.7 درصد نسبت به اسفند سال گذشته و 24.3 درصد در 12 ماه منتهی به آبان رشد داشته اشت.
              همچنین پایه پولی در 8 ماهه امسال 1.6 درصد کاهش و نسبت به آبان سال گذشته 17 درصد افزایش یافته است.
              سال رشد پایه پولی در پایان اسفند رشد پایه پولی در 12 ماه منتهی به آبان رشد پایه پولی در 8 ماهه اول
              1387 47.6 درصد 26.1 درصد 18 درصد
              1388 11.9 درصد 13.8 درصد 9- درصد
              1389 13.7 درصد 31.2 درصد 6.7 درصد
              1390 11.4 درصد 1.7 درصد 10.1 درصد
              1391 27.6 درصد 33.4 درصد 14.2 درصد
              1392 17.8 درصد 10.7 درصد 0.9-
              1393 _ _ _ 17 درصد 1.6- درصد
              بیشترین افزایش پایه پولی در سال های 87 تاکنون، مربوط به سال 87 با 47.6 درصد و کمترین رشد سالانه هم در سال 1390 با 11.4 درصد افزایش، بوده است. در دوره 8 ماهه هم، سال 88 با 9 درصد کاهش، بیشترین کاهش در پایه پولی را داشته و سال 87 با 18 درصد رشد، بیشترین افزایش را در این دوره زمانی داشته است.
              *تغییرات ضریب فزاینده پولی و نقدینگی
              دوره زمانی سال‌های 87 تا 8 ماهه اول امسال، نشان می‌دهد در سال‌های 87، 89 و 91 ضریب فزاینده به ترتیب 10.6 درصد، 4.8 درصد و 2 درصد کاهش یافته اما پس از این کاهش، مجددا در سال بعد رشد قابل توجهی را داشته است. رشد ضریب فزاینده در سال‌های 88، 90، 92 و هشت ماهه 93، به ترتیب 10 درصد، 19.6 درصد، 13 درصد و 7.9 درصد بوده است. کاهش ضریب فزاینده معمولا در دوره‌های رکود یا کاهش رشد اقتصادی به وجود می‌آید که آمارها هم این مساله را تایید می‌کند.
              دوره رشد ضریب فزاینده در پایان اسفند رشد ضریب فزاینده در 12 ماه منتهی به آبان رشد ضریب فزاینده در 8 ماهه رشد نقدینگی در پایان اسفند رشد نقدینگی در 12 ماه منتهی به آبان رشد نقدینگی در 8 ماهه اول
              1378 21.5- 10.6- 11.9- 15.9 12.8 4
              1388 10.7 10 23.4 23.9 25.3 12.3
              1389 10.1 4.8- 6.2 25.2 24.9 13.3
              1390 7.8 19.6 15.4 20.1 21.6 10.1
              1391 1.9 2- 4.8 30 30.7 19.8
              1392 9.6 13 16.2 29.1 25.1 15.2
              1393 _ _ 7.9 14.5 _ _ 26.3 12.7
              *عوامل موثر در تغییر پایه پولی
              بخش عوامل موثر بر پایه پولی که همواره از اهمیت بسیاری برخوردار بوده است، فراز و فرودهای شدیدی در سه سال اخیر داشت. خالص دارایی‌های خارجی بانک مرکزی معمولا به دو دلیل افزایش می‌یابد. عامل اول از محل خرید ارز توسط بانک مرکزی از دولت و پرداخت معادل ریالی آن به دولت و عامل دوم افزایش ارزش دارایی‌های‌ خارجی (ارز) در برابر ریال است.
              خالص دارایی‌های خارجی بانک مرکزی در 8 ماه منتهی به آبان 91، 3.6 درصد کاهش یافته اما در 8 ماه منتهی به آبان سال گذشته 99.8 درصد رشد داشته که علت اصلی آن افزایش نرخ رسمی ارز از 1226 تومان به 2450 تومان در این سال بوده است. خالص دارایی‌های خارجی بانک مرکزی در آبان امسال نسبت به اسفند سال گذشته 0.1 درصد رشد کرد. رشد 23.9 درصدی بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در 8 ماه منتهی به آبان امسال نشان‌دهنده روند رو به رشد بدهی اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی است که می‌تواند تهدیدی جدی برای سیاست‌های پولی بانک مرکزی باشد.
              این در حالی است که خالص بدهی بخش دولتی به بانک مرکزی 400.5 درصد و خالص سایر اقلام 0.5 درصد کاهش داشته است. در واقع بانک مرکزی در 8 ماهه اول امسال توانسته از چهار جزء پایه پولی 3 جزء را کنترل کند و تنها بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی رشد غیرمنطقی داشته است.
              طبق این گزارش، خالص دارایی‌های خارجی بانک مرکزی در پایان آبان امسال 167 هزار و 910 میلیارد تومان، بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی 73 هزار و 750 میلیارد تومان، خالص سایر اقلام منفی 116 هزار و 880 میلیارد تومان و خالص بدهی بخش دولتی به بانک‌ مرکزی که در پایان اسفند سال گذشته 3 هزار و 870 میلیارد تومان بوده است، در پایان آبان به منفی 11 هزار و 640 میلیارد تومان رسیده است.
              علت منفی شدن خالص بدهی بخش دولتی به بانک مرکزی با وجود بدهی انباشته دولت به بانک مرکزی طی سال‌های گذشته، سپرده‌‌گذاری دولت در طول سال نزد بانک مرکزی و کسر سپرده‌ها از بدهی‌ها است.
              مانده (هزار میلیارد ریال)
              آبان 92 اسفند 92 آبان 93 درصد رشد 8 ماهه 91 درصد رشد 8 ماهه 92 درصد رشد 8 ماهه آبان 93
              پایه پولی 967.2 1149.4 1131.5 14.2 0.9- 1.6-
              خالص دارایی‌های خارجی 1536.6 1678.3 1679.1 3.6- 99.8+ 0.1+
              خالص بدهی بخش دولتی 35.1- 38.7 116.4- 129+ 176.2- 400.5-
              بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی 572.3 595.5 737.5 14+ 17.2+ 23.9+
              خالص سایر اقلام 1106.7 1163- 1168.8 5.1- 237.7- 0.5-
              انتهای پیام/م

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

​خوب قابل پیش بینی بود چون جمهوری خواهان حدود 55 درصد کرسی های مجلس را تصاحب کردند و درصودتی که بخواهند قانونی وضع کنند که اوباما نتونه وتو کنه باید دو سوم نمایندگان رای بدند.مشخصه که دموکراتا رای منفی میدند و این مانور چند روزه آمریکایی ها صرفا شاخ و شونه کشیدن الکی بود
                Honesty is the best policy

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سخنگوی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس از امضای بیش از 50 نماینده مجلس پای شکوائیه علی مطهری به هیأت نظارت بر نمایندگان خبر داد.

صفر نعیمی‌رز نماینده آستارا و سخنگوی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اعلام کرد «بیش از 50 نماینده مجلس طی نامه‌ای از علی مطهری نماینده تهران به هیأت نظارت بر نمایندگان شکایت کردند.»

وی همچنین گفت: علیرغم اینکه طرف درگیری با آقای مطهری بنده هستم، ولی بنده این شکایت‌نامه را امضا نکردم.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

گفتگوی «انتخاب» با انصاری، یکی از مخالفان نطق جنجالی دیروز در مجلس:
                    ایشان حاضر نبود، وقتی سخنانش تمام شد، نمایندگان مخالف او را آوردنش پایین، خودت دیگر می فهمی با زور بوده یا داوطلبانه!
                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : محمدسعید انصاری نماینده مردم آبادان از جمله مخالفان علی مطهری در مجلس است که روز گذشته به گفته ی خود کاغذ نطق او را «مچاله» کرده و تحویل هیات رئیسه داده است.

خبرنگار «انتخاب» گفتگوی کوتاهی با محمد سعید انصاری کرده است که متن آن در زیر می آید:

باتوجه به اینکه شما یکی از مخالفان نطق روز گذشته آقای مطهری بودید، اوضاع جلسه دیروز مجلس را تشریح کنید؟

آقای مطهری داشت سخنرانی می کرد اما یکسره رفت سراغ حرف هایی که نباید بزند و حساسیت همه را بر انگیخت، بنابراین همه بلند شدند و شعار دادند، «مرگ بر منافق»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر امریکا»،« مرگ بر ضدولایت فقیه». با این حال او ادامه داد و وقتی حرفهایش تمام شد، حاضر نشد پایین بیاید. بعد از آن آقای ابوترابی مجلس را تعطیل کرد. در اخر همه هر کاری کردند، مطهری حاضر نشد پایین بیاید، بخاطر همین، همه رفتند و او را از بالا به پایین آوردند.

یعنی ایشان را مخالفان با زور از جایگاه به پایین آوردند؟

ایشان حاضر نبود، وقتی سخنانش تمام شد، نمایندگان مخالف او را پایین آوردند، خودت دیگر می فهمی با زور بوده یا داوطلبانه!

آیا شما بودید که برگه نطق آقای مطهری را پاره کردید؟

نه ایشان کاغذهایش را با خود برد، اما من کاغذی را دیدم که فکر کردم کاغذ نطق ایشان است، برای همین آن را مچاله کردم و سپس تحویل هیات رئیسه دادم.

چرا با آقای مطهری از سوی مخالفین برخورد تندی صورت گرفت؟

حرکت آقای مطهری حرکت خوبی نبود، اگر منِ شهرستانی این کار را می کردم چه بلایی سر من می اوردند، این از نام شهید مطهری پدربزرگوارش سواستفاده می کند و حرکتی کرد که مجلس را به تشنج وا داشت.

آیا نمایندگان مجلس حق ندارند که در تمامی امور کشور اظهار نظر کنند؟

چرا حق دارند، اما مگر هر کسی اجازه دارند که هر چیزی که از دهانش درامد را بگوید، آیا من می توانم توهین کنم، پرخاش کنم و عقیده ها را زیر سئوال ببرم و هیچ واکنشی هم بوجود نیاید.

آیا آقای مطهری عقیده ای را زیر سئوال برد؟

ایشان همه تشکیلات نظام را زیر سئوال برد. مگر بازداشت این آقایان توسط نظام صورت نگرفت؟ من از اطراف شنیدم، آقای مطهری خدمت رهبری رفته بودند و این مسئله را مطرح کرده بودند، رهبری گفته بودند، دیگر ادامه ندهید اما ایشان باز هم ادامه داد. مجلس جای متشنجی است و همه در آنجا نخبگانند.

چطور نخبگان با همکاران خود اینطور برخورد می کنند؟

من یکی از نمایندگان قدیمی مجلس هستم، از سال 67 تا به الان چهار دوره در مجلس حضوار داشته ام. من در دو دوره عکس العمل های اینگونه دیدم، یکی در دوره ی چهارم و یکی هم الان. هرکس مجاز است هر حرفی بزند اما نه حرفی. بالاخره مسئولین نظام تصمیم به بازداشت این دو فرد کردند که اگر نمی شد، اتفاق دیگری رخ می داد. من شخصا راضی نبودم که چراغ مسئله ی فتنه روشن نگه داشته شود، اما پس از مشاهده اعترافات در تلویزیون متوجه شدم که اینها با سفارت فرانسه در ارتباط بوده اند. خب کسی که با این سفارت ها در ارتباط است، کارش مشخص است دیگر. آقای مطهری کاری کرد که باعث تنش در کشور شد، ممکن است، من و شما یک طرف قضیه را ببینیم، ولی اگر همه جا را بنگریم غیر از این خواهد بود.

ظاهرا به آقای مطهری از سوی مخالفین حمله شد و ایشان بر روی زمین پرتاب شد. درست است؟

نخیر، به ایشان حمله ای نشد، خود او دو مشت به دو نماینده زد، هرچه اقایان و روحانیون خواهش کردند که ایشان پایین بیاید، قبول نمی کرد. نائب رئیس همین کار را نیز کرد و توصیه کرد که آقای مطهری از جایگاه پایین بیاید. با این حال، ایشان خلاف قانون عمل کرد، چون وقتش تمام شده بود.

چرا نمایندگان مخالف به سمت اقای مطهری رفته و تجمع کردند؟

طبیعی است، هرکسی علیه عقیده دیگری صحبت کند همین اتفاق می افتد. اگر می خواهد صحبت کنید، صحبت کنید، اما توهین نکنید.

لطفا اشاره کنید که آقای مطهری چه توهینی کرده اند؟

اکثر مطلق مجلس طرفدار انقلاب، ولایت و نظام هستند اما آقای مطهری این کار رو نکرد و برخلاف عقیده ی همه عمل کرد.

آیا در قانون اساسی ذکر نشده که نمایندگان حق اظهار نظر دارند؟

من دکترای حقوق خوانده ام و قانون اساسی را درک می کنم، قانون اساسی به آقای مطهری، من و سایرین اجازه نداده که هر چیزی از دهانمان بیرون آمد را بگوییم، قانون حد و حدود گذاشته است.

آیا ابراز عقیده با قانون اساسی در تضاد است؟

من این را نگفتم، از خودتان تفسیر نکنید، من، هم حقوقدانم هم روزنامه نگار. و اگر خلاف بنویسی شرعا بر گردنت هست.

به خودم و بعد به همه توصیه می کنم که اکنون کشور در آرامش به سر می برد و ما نباید باعث تنش شویم، بحث فتنه 88 باید زنده بماند تا آقای مطهری و امثالهم از باطل دفاع نکنند. من و امثال من پای انقلاب خون دادیم، من همین الان اگر خونم هم بریزد، یک ذره عقب نشینی نمی کنم.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

تکریم و جایگاه احمدی‌نژاد در میان مردم جهان به عنوان یک شخصیت انقلابی و استکبار ستیز و استقبال باشکوه از ایشان در کشورهای گوناگون از ونزوئلا تا لبنان افتخاری برای ملت بزرگ ایران است و به عنوان سرمایه انقلاب در سطح بین‌الملل شناخته شده‌اند که باید قدر بدانیم.
                      حجت‌الاسلام سید محمدرضا میرتاج الدینی، معاون پارلمانی رئیس جمهوری در دولت سابق نسبت به اظهارات اخیر امام جمعه مشهد درباره احمدی‌نژاد واکنش نشان داد.

به گزارش آنا، متن نامه بدین شرح است:

حضرت آیت الله علم الهدی

امام جمعه محترم مشهد

با سلام و عرض ادب

احتراما جملات کوتاهی از جنابعالی در حاشیه پنجمین هماشی همگرایی اصولگرایان درباره آقای احمدی‌نژاد نقل و به سرعت در سایت‌های خبری خصوصا در رسانه‌های مخالفین منتشر شد. فرموده‌اید: "آقای احمدی‌نژاد یک نفری بود که عوضی رفت، مرد و تمام شد، احمدی‌نژاد جریان نیست او در مقابل ولایت ایستاد و سقوط کرد." این ادبیات زیبنده عالم بزرگواری همچون حضرتعالی نبوده و تعجب بسیاری را برانگیخت.

دکتر احمدی‌نژاد مردی است که هشت سال تمام برای ملت ایران خدمت کرد و میلیون‌ها انسان به ویژه محرومین را شیفته انقلاب و نظام اسلامی کرد.

تکریم و جایگاه احمدی‌نژاد در میان مردم جهان به عنوان یک شخصیت انقلابی و استکبار ستیز و استقبال باشکوه از ایشان در کشورهای گوناگون از ونزوئلا تا لبنان افتخاری برای ملت بزرگ ایران است و به عنوان سرمایه انقلاب در سطح بین‌الملل شناخته شده‌اند که باید قدر بدانیم.

احمدی‌نژاد کسی است که در دوره او ارزش‌ها و شعارهای انقلاب و گمنام امام و رهبری برجسته‌تر شد و این حقیقت حتی در اواخر دولت در کلام رهبر معظم انقلاب ذکر شده است: «شعار و گفتمان کلی این دولت که منطبق بر شعار و گفتمان امام و منطبق بر شعارها و گفتمان‌های انقلاب است... چطور مجموعه دولت آماج حملات است علتش هم همین است که گفتمان این دولت انقلاب است و در جهت انقلاب حرکت می‌کند». بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دولت (2 شهریور 87)

و در شهریور سال 91 آخرین دیدار دولت دهم با مقام معظم رهبری فرمود: «سال‌هایی که دولت نهم و دهم بر سر کار بودند تا امروز، گفتمان انقلاب و ارزش‌های انقلاب و چیزهایی امام به آن توصیه ... می‌کردند خوشبختانه کاملا برجسته شد ... یکی از عوامل گرایش مردم به دولت همین‌هاست، مسئله دعوت به عدالت، مسئله ساده‌زیستی، دور بودن مسئولان از تجمل، اینها خیلی چیزهای مهمی است». (2 شهریور 91)

از حضرتعالی که از چهره‌های شاخص و انقلابی و مدافع ولایت هستید انتظار این بود که نظرات رهبر معظم انقلاب مورد توجه قرار می‌دادید.

دکتر احمدی‌نژاد دولتش را به میان مردم برد و اقصی نقاط کشور از استان‌ها و شهرهای محروم شاهد حضور صمیمی او و دولتمردانش بوده‌اند چنین کسی از یاد مردم نمی‌رود فردی که تنها یک اقدام او ساخت بیش از دو میلیون مسکن مهر برای اقشار ضعیف جامعه بوده و میلیون‌ها انسان صاحبخانه شده است به بوته فراموشی سپرده نمی‌شود.

دکتر احمدی‌نژاد فرزند انقلاب و یاور ولایت بوده و با رهبری پیوند ناگسستنی دارد و دوره او مدیران ارزشی و ولایی در رده‌ها و سطوح مختلف از وزارت تا رؤسای سازمان‌ها و استانداران و فرمانداران و مدیران کلی روی کار آمدند.

او در مقابل ولایت نایستاد و اگر موارد شاذی پیش آمد و عده‌ای خواستند آن را به عنوان تقابل با ولایت القا کنند، با اقدام و اعلام تبعیت ایشان از رهبری معظم انقلاب به پایان رسید.

در مسائلی که پیش آمد اینجانب و عده‌ای از اعضای دولت دهم از نزدیک شاهد بودیم و اسناد تاریخی نشان خواهد داد که ایشان همواره به اصل تبعیت از ولایت فقیه و رهبری تاکید داشتند و طبق آن هم عمل کردند هر چند بنده و عده زیادی از دوستان بهمان مقدار هم رضایت نداشتیم و آن را از باب «الجواد قدیکبو» می‌دانیم ما هرگز دکتر احمدی‌نژاد را مبری از خطا و اشتباه نمی‌دانیم و هیچ‌کس مصون از خطا و اشتباه نیست. لکن انتظار از عالمان دین جذب و اصلاح است نه طرد و نفی مطلق افراد.

طرد و دفع افراد با اتهام مخالفت با ولایت فقیه هنر نیست بلکه، هنر، جذب افراد و افزودن به یاران رهبری و ولایت فقیه است.

دکتر احمدی‌نژاد یکی از شخصیت‌های محبوب در میان ملت شریف ایران است و تمام نشده است و این عزت الهی است که در سایه خدمات طاقت فرسا به مردم و ایستادگی در مقابل مستکبران عالم به دست آمده است. خبر حضور ایشان در ماه‌های گذشته در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) و در قم در حرم حضرت معصومه(ع) و در مشهد اردهال ملاحظه فرمایید بیانگر این نکته است که ایشان در دل مردم جای دارد.

حضرت آیت الله علم الهدی شما که از یاران رهبری و از یاوران انقلاب و از مدافعان سرسخت ولایت هستید بر حقیر نسبت به یادآوری این مطالب خرده گیرید که به عنوان یک طلبه در محضر بزرگان حوزه آموخته‌ام که از اساتید خود نیز انتقاد داشته باشم سماحت و بزرگواری و سعه صدری که حضرتعالی دارید آن را به عنوان یک نقد دوستانه تلقی خواهید فرمود.

امید آنکه همگی در مسیر تحقق آرمان‌های امام امت و رهبری معظم انقلاب و پاسداری از ارزش‌های انقلاب استوار و ثابت قدم باشیم.

ایام عزت مستدام
                      سید محمدرضا میرتاج الدینی

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

آیت‌الله هاشمی: افکار داعش حتی بهشت را خراب می‌کند

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد که افکار داعش حتی بهشت را خراب می‌کند.
                        آفتاب- سرویس سیاسی: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار وزیر نفت عراق، پیروزی‌های مردم عراق بر گروه تروریستی داعش را قطعه‌ای ارزشمند در تاریخ آن کشور خواند و گفت: برای دنیا ثابت شد که باید شکست داعش از عراق شروع شود.

به گزارش آفتاب، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همکاری و همدلی شیعیان، اهل سنت، اکراد و دیگر فرقه‌های قوی و مذهبی را برای امروز و آینده مردم کشور عراق ارزشمند و مهم توصیف کرد و گفت: نشان دادند که اگر دولت فراگیر داشته باشند و قاطبه مردم به اشاره مراجع با هم باشند، گروه‌های تروریستی میدان عملی نخواهند داشت.

هاشمی رفسنجانی مراسم اربعین امسال را مانوری بسیار مهم و خودجوش برای اثبات فداکاری مردم و گسترش امنیت در خیابان‌ها و بیابان‌های کشور عراق دانست و گفت: ای کاش با استفاده از ابزار رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی تصاویر واقعی مراسم اربعین در دنیا پخش می‌شد تا می‌دیدند که چگونه مردم، داوطلبانه برای برگزاری مراسم مذهبی می‌آیند و از خطر نمی‌ترسند.

وی با تأکید بر اهمیت سرمایه حضور مردم برای ایران و عراق، گفت: هیچ قدرتی نمی‌تواند چنین مردمی را به زانو در آورد، البته شرط تداوم آن، ادامه همکاری‌های مردم و خدمات مسؤولیت شناسانه است تا داعش که افکارش بهشت را خراب می‌کند، بیش از این علیه مردم جنایت نکند.

هاشمی رفسنجانی نیروی انسانی را مهمتر از همه لوازم قدرت‌های مالی و سیاسی در دنیا دانست و گفت: اگر ایران و عراق با این سرمایه همکاری کنند، همه قدرت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را خاشع می‌کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موقعیت استراتژیکی دو کشور ایران و عراق، گفت: بهترین، کوتاه‌ترین و امن‌ترین مسیر برای ارتباط هوایی، کشتی‌رانی و زمینی جنوب به شمال و غرب به شرق دنیا از دو کشور ایران و عراق می‌گذرد.

وی منابع زیرزمینی، نیروهای مردمی و همسایگی با ایران را سرمایه‌های ارزشمند مردم عراق خواند و گفت: می‌توانیم همسایگان را در جهت تأمین منافع مشترک همراه کنیم.

هاشمی رفسنجانی، آب، زمین و هوای مناسب را برای گسترش کشاورزی در همه ابعاد و محصولات در عراق مهم دانست و گفت: فقط نیازمند امنیت کامل هستید تا کشور با سابقه خود را بسازید.

دکتر عادل عبدالمهدی نیز در این دیدار با تشریح اوضاع داخلی عراق و پیروزی‌های تدریجی نیروهای عراقی علیه داعش، به وحشی‌گری‌های این گروه علیه مردم شهرهای تحت اشغال خود، مخصوصاً موصل اشاره کرد و گفت: مردم را مجبور می‌کنند که در صورت و سیرت سلفی باشند و جشن میلاد حضرت رسول(ص) را ممنوع کرده بودند، در حالی که جهان بشریت غرق در شادی و سرور بود.

وزیر نفت عراق مذاکره در خصوص چاه‌های مشترک، صادرات پتروشیمی و قیمت نفت را عمده‌ترین اهداف خود در سفر به ایران نامید و گفت: آماده همکاری‌های عمیق با جمهوری اسلامی ایران هستیم که علاوه بر منافع مشترک، دین، مذهب، تاریخ و فرهنگ مشترک داریم.

وی با اشاره به سوابق همکاری‌های ایران و عراق در سال‌های گذشته و نقش این دو کشور برای تأمین نفت مورد نیاز دنیا، گفت: بعضی از کشورهای منطقه علی‌رغم ضررهای مالی، نمی‌گذارند نفت به قیمت واقعی برسد که در این راه تداوم همکاری ایران و عراق ضروری است.

عادل عبدالمهدی با اشاره به جایگاه ایران و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نزد مردم و مسؤولان عراق، گفت: با ابلاغ سلام مردم و مسؤولان، امیدواریم همچنان از تجربیات ارزشمند شما برای ساختن عراق استفاده نماییم.

نظر

• daylaq
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 292

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          گفتگوی «انتخاب» با انصاری، یکی از مخالفان نطق جنجالی دیروز در مجلس:
                          ایشان حاضر نبود، وقتی سخنانش تمام شد، نمایندگان مخالف او را آوردنش پایین، خودت دیگر می فهمی با زور بوده یا داوطلبانه!
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : محمدسعید انصاری نماینده مردم آبادان از جمله مخالفان علی مطهری در مجلس است که روز گذشته به گفته ی خود کاغذ نطق او را «مچاله» کرده و تحویل هیات رئیسه داده است.

خبرنگار «انتخاب» گفتگوی کوتاهی با محمد سعید انصاری کرده است که متن آن در زیر می آید:

باتوجه به اینکه شما یکی از مخالفان نطق روز گذشته آقای مطهری بودید، اوضاع جلسه دیروز مجلس را تشریح کنید؟

آقای مطهری داشت سخنرانی می کرد اما یکسره رفت سراغ حرف هایی که نباید بزند و حساسیت همه را بر انگیخت، بنابراین همه بلند شدند و شعار دادند، «مرگ بر منافق»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر امریکا»،« مرگ بر ضدولایت فقیه». با این حال او ادامه داد و وقتی حرفهایش تمام شد، حاضر نشد پایین بیاید. بعد از آن آقای ابوترابی مجلس را تعطیل کرد. در اخر همه هر کاری کردند، مطهری حاضر نشد پایین بیاید، بخاطر همین، همه رفتند و او را از بالا به پایین آوردند.

یعنی ایشان را مخالفان با زور از جایگاه به پایین آوردند؟

ایشان حاضر نبود، وقتی سخنانش تمام شد، نمایندگان مخالف او را پایین آوردند، خودت دیگر می فهمی با زور بوده یا داوطلبانه!

آیا شما بودید که برگه نطق آقای مطهری را پاره کردید؟

نه ایشان کاغذهایش را با خود برد، اما من کاغذی را دیدم که فکر کردم کاغذ نطق ایشان است، برای همین آن را مچاله کردم و سپس تحویل هیات رئیسه دادم.

چرا با آقای مطهری از سوی مخالفین برخورد تندی صورت گرفت؟

حرکت آقای مطهری حرکت خوبی نبود، اگر منِ شهرستانی این کار را می کردم چه بلایی سر من می اوردند، این از نام شهید مطهری پدربزرگوارش سواستفاده می کند و حرکتی کرد که مجلس را به تشنج وا داشت.

آیا نمایندگان مجلس حق ندارند که در تمامی امور کشور اظهار نظر کنند؟

چرا حق دارند، اما مگر هر کسی اجازه دارند که هر چیزی که از دهانش درامد را بگوید، آیا من می توانم توهین کنم، پرخاش کنم و عقیده ها را زیر سئوال ببرم و هیچ واکنشی هم بوجود نیاید.

آیا آقای مطهری عقیده ای را زیر سئوال برد؟

ایشان همه تشکیلات نظام را زیر سئوال برد. مگر بازداشت این آقایان توسط نظام صورت نگرفت؟ من از اطراف شنیدم، آقای مطهری خدمت رهبری رفته بودند و این مسئله را مطرح کرده بودند، رهبری گفته بودند، دیگر ادامه ندهید اما ایشان باز هم ادامه داد. مجلس جای متشنجی است و همه در آنجا نخبگانند.

چطور نخبگان با همکاران خود اینطور برخورد می کنند؟

من یکی از نمایندگان قدیمی مجلس هستم، از سال 67 تا به الان چهار دوره در مجلس حضوار داشته ام. من در دو دوره عکس العمل های اینگونه دیدم، یکی در دوره ی چهارم و یکی هم الان. هرکس مجاز است هر حرفی بزند اما نه حرفی. بالاخره مسئولین نظام تصمیم به بازداشت این دو فرد کردند که اگر نمی شد، اتفاق دیگری رخ می داد. من شخصا راضی نبودم که چراغ مسئله ی فتنه روشن نگه داشته شود، اما پس از مشاهده اعترافات در تلویزیون متوجه شدم که اینها با سفارت فرانسه در ارتباط بوده اند. خب کسی که با این سفارت ها در ارتباط است، کارش مشخص است دیگر. آقای مطهری کاری کرد که باعث تنش در کشور شد، ممکن است، من و شما یک طرف قضیه را ببینیم، ولی اگر همه جا را بنگریم غیر از این خواهد بود.

ظاهرا به آقای مطهری از سوی مخالفین حمله شد و ایشان بر روی زمین پرتاب شد. درست است؟

نخیر، به ایشان حمله ای نشد، خود او دو مشت به دو نماینده زد، هرچه اقایان و روحانیون خواهش کردند که ایشان پایین بیاید، قبول نمی کرد. نائب رئیس همین کار را نیز کرد و توصیه کرد که آقای مطهری از جایگاه پایین بیاید. با این حال، ایشان خلاف قانون عمل کرد، چون وقتش تمام شده بود.

چرا نمایندگان مخالف به سمت اقای مطهری رفته و تجمع کردند؟

طبیعی است، هرکسی علیه عقیده دیگری صحبت کند همین اتفاق می افتد. اگر می خواهد صحبت کنید، صحبت کنید، اما توهین نکنید.

لطفا اشاره کنید که آقای مطهری چه توهینی کرده اند؟

اکثر مطلق مجلس طرفدار انقلاب، ولایت و نظام هستند اما آقای مطهری این کار رو نکرد و برخلاف عقیده ی همه عمل کرد.

آیا در قانون اساسی ذکر نشده که نمایندگان حق اظهار نظر دارند؟

من دکترای حقوق خوانده ام و قانون اساسی را درک می کنم، قانون اساسی به آقای مطهری، من و سایرین اجازه نداده که هر چیزی از دهانمان بیرون آمد را بگوییم، قانون حد و حدود گذاشته است.

آیا ابراز عقیده با قانون اساسی در تضاد است؟

من این را نگفتم، از خودتان تفسیر نکنید، من، هم حقوقدانم هم روزنامه نگار. و اگر خلاف بنویسی شرعا بر گردنت هست.

به خودم و بعد به همه توصیه می کنم که اکنون کشور در آرامش به سر می برد و ما نباید باعث تنش شویم، بحث فتنه 88 باید زنده بماند تا آقای مطهری و امثالهم از باطل دفاع نکنند. من و امثال من پای انقلاب خون دادیم، من همین الان اگر خونم هم بریزد، یک ذره عقب نشینی نمی کنم.

مجلس جای نخبگان است!!!!!!
                          من خودم دکترای حقوق و روزنامه نگارم!!!!!!!!1
                          من که باورم نمیشه یک دکتر درگیری فیزیکی داشته باشه یا یک روزنامه نگار به خاطر حرف دیگران از کوره در بره!!
                          یا شنیدن نظر دیگری غیر از نظر خود فحاشی و توهین باشه!!!!!!
                          و یا آزادی بیان اینه که شما آزادید که تنها در چارچوب نظر حاکمیت صحبت کنید.
                          !!! I suis motahari
                          ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

صالحی از کدام خبر پشت پرده در مذاکرات وین رونمایی کرد!؟/
                            ماجرای مخالفت دقیقه 90 اوباما با توافق، با وجود امتیازات فراوان طرف ایرانی/ آیا مسئولان دولت تدبیر از خیانت آمریکایی‌ها در وین درس می‌گیرند؟

گروه بین الملل – رجانیوز: دور جدید مذاکرات هسته‌ای در حالی قرار است 24 دی ماه در ژنو برگزار شود که در جریان مذاکرات دور قبل علی رغم موافقت طرف ایرانی با پیشنهاد آمریکایی ها و به علت زیاده خواهی های کاخ سفید توافق نهایی منعقد نشد.

به گزارش رجانیوز، اخبار رسیده حاکی از آن است که با وجود امتیازات زیادی که تیم ایرانی حاضر به ارائه آن شده است، اما جان کری در لحظات آخر و پس از تماس با اوباما از پیشنهاد خود عقب نشینی کرد و عملا حصول توافق نهایی به شکست انجامید.

در همین راستا، علی اکبر صالحی در برنامه تلویزیونی نگاه یک درباره جزییاتی از مذاکرات وین گفته بود:

«تقریبا به تفاهم کامل رسیده بودند و کلیات تقریبا پذیرفته شده بود. اتفاقی افتاد که طرف مقابل عقب نشینی کرد. نمی‌توانم به جزییات بپردازم. دو سه روز بعد از این قضیه نخست‌وزیر رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کرد که ما نگذاشتیم آنها به تفاهم برسند. کری اعلام کرد ما در هماهنگی کامل با اسرائیل هستیم. دست‌های فراوانی در کار است. آنها منافعشان را در ادامه بحران می‌بینند. ما گفتیم چون از ابتدای امر با حسن نیت وارد و اراده سیاسی برای حل موضوع وارد شده و صادقانه به تمام مسائل پاسخ داده و انعطاف لازم را نشان دادیم. آب سنگین را چگونه حل کردیم و حتی در غنی سازی چه کارهایی کردیم و چه پیشنهادی دادیم.»

هر چند مذاکرات وین به توافق نهایی ختم نشد اما بر اساس اخبار موجود، علی رقم امتیازات فراوانی که طرف ایرانی حاضر به ارائه آن شده است، باز هم طرف امریکایی بهانه جویی کرده است. این در حالی است که گفته می شود جان کری انتظار نداشته است طرف ایرانی تا این حد حاضر به ارائه امتیاز شود.

پس از این موضوع وزیر امور خارجه آمریکا در تماس تلفنی با رئیس جمهور این کشور، جزییات مذاکرات خود با ظریف را به وی اطلاع داد. اما نکته جالب توجه آنکه اوباما پس از رایزنی و مشورت به کری اطلاع میدهد که از امضای توافق نهایی خودداری کرده و بار دیگر توافق ژنو تمدید شود.

جان کری نیز در دیدار بعدی خود با ظریف بدون آنکه دلیل موجه ای برای مخالفت با امضای توافق نهایی داشته باشد، حصول توافق را به ماه های آتی موکول کرد و خواهان برگزاری مذاکرات کارشناسی شده است.

با این حال اقدام مقامات آمریکایی در عقب نشینی از پیشنهاد خود بیانگر 3 نکته مهم است:

اول آنکه برخلاف تصور برخی از مقامات داخلی، نمی‌توان به وعده ها و اظهارات مقامات آمریکایی اعتماد کرد. وقتی کاخ سفید صراحتا پیشنهاد خود را در کمتر از 24 ساعت نادیده می گیرد و بدون آنکه دلیلی بیاورد تعهد خود را تغییر می‌دهد طبیعی است پس از حصول توافق با تفسیر خاص خود از تعهداتشان شانه خالی کنند. همانند آنچه که درباره توافق ژنو اتفاق افتاد.

دوم، رفتار آمریکایی ها در مذاکرات وین بار دیگر این گزاره را اثبات کرد که اگر در برابر فشار و خواسته کاخ سفید عقب نشینی کرده و آن خواسته مورد قبول واقع شود، نه تنها از فشارها کم نمی شود بلکه خواسته ها و انتظارات افزایش پیدا می کند.

سوم مقامات دولتی ایران پیش از آنکه چاره کار حل مشکلات اقتصادی را در سیاست خارجی و بستن با «کدخدا» بدانند باید از طرز رفتار آمریکایی ها در وین این نکته را دریافته باشند که کاخ سفید پس از حصول توافق احتمالی نیز فشار خود به ایران را حفظ و چه بسا بیشتر می کند در چنین حالتی، ایران پس از توافق، هم صنعت هسته ای خود را تقریبا تعطیل کرده است و هم آنکه برخلاف تصور برخی دولتی‌ها، هیچ گشایش اقتصادی حاصل نشده و به بازار نیز ضربه ای اساسی وارد می شود. در واقع خیانت مقامات آمریکایی که در مذاکرات وین از سوی تیم مذاکره کننده هسته ای و مسئولان دولت به وضوح مشاهده شد می‌تواند نقطه آغازی برای تغییر دیدگاه دولتی ها باشد. اما این سئوال مطرح است آیا این تغییر رویکرد در مسئولان دولت «تدبیر» اتفاق می افتد؟

http://www.rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=216490

بعد از تمدید 3 آذر در همین سایت نوشتم که یکی از اساتید دانشگاه که نزدیک به این دولت هست میگفت همه چیز نهایی شده بود ولی در دقیقه 90 جان کری آمد و گفت نه !

برخی دوستان گفتند امکان ندارد همچین چیزی ! حالا خود دولتی ها اعتراف کردند !

نظر

• Brother
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 193

.این کلیپ آنقدر نشر بدین تا همه ببینند

حتما ببینید...See More

نظر

• madio
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 390

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                                همه ماجرا اینه:

وی افزود: «برخی اعضای کنگره معتقدند که زمان تشدید تحریم‌های ایران فرا رسیده است. آن‌ها اینطور استدلال می‌کنند که این موثرترین راه برای رسیدن به این است که ایران برنامه هسته‌ای خود را کنار بگذارد

خانم پاور ادامه داد: «ما در دولت معتقدیم که در برهه کنونی، افزاش تحریم‌ها، تلاش‌های ما برای رسیدن به این هدف مشترک را به میزان قابل ملاحظه‌ای تضعیف می‌کند.»

------
                                هدف مشترک این است که ایران برنامه هسته ای خود را کنار بگذارد به نظرتون شدنیه؟؟؟
                                بستگی به شدت فشار داره ، ولی در کل ایران کارت کمی برای بازی داره

نظر

در حال کار...
                                X