نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لولی بربط زن
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1862

    #136
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    کریمی قدوسی:اگر این توافق صورت بگیرد، هنوز پای تیم مذاکره کننده به میدان آزادی نرسیده، مردم این توافق را به آتش خواهند کشید!!:D

    «آمریکایی ها در مذاکرات مسقط پیشنهاد خود را برای انتقال اورانیوم به کشور ثالت به ایران ارائه دادند.» این خبر را جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با رجانیوز اعلام کرده است.

    به گزارش رجانیوز، هر چند مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه خبر توافق مبنی بر انتقال ذخایر اورانیوم را تکذیب کرده اما وی این موضوع را تکذیب نکرده که این پیشنهاد از سوی آمریکایی ها در مذاکرات هسته ای ارائه شده، و مذاکرات درباره اصل این موضوع در جریان است. افخم تنها به این موضوع بسنده کرده که « هیچگونه توافقی در هیچیک از موضوعات مورد مذاکره هنوز صورت نگرفته است .»

    به همین بهانه با جواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی درباره صحت پیشنهاد آمریکایی ها برای انتقال اورانیوم غنی شده ایران به کشور ثالث گفتگوی کوتاهی انجام دادیم.

    رجانیوز: اخیرا خبرگزاری امریکایی آسوشیتدپرس در خبری به نقل از دو دیپلمات ناشناس، مدعی شده ایران پذیرفته است که میزان قابل توجهی از ذخایر اورانیوم خود را به خاک کشوری ثالث منتقل کند،این خبر توسط سخنگوی وزارت امور خارجه با عنوان آن که هیچ گونه توافقی در هیچیک از موضوعات مورد مذاکره هنوز انجام نشده است، تلویحا توافق تکذیب شد نه اصل مذاکره درباره این موضوع، آیا آمریکایی ها در مذاکرات اخیر چنین پیشنهادی را به مقامات ایرانی داده اند؟

    این سوالات توسط نمایندگان مجلس از تیم مذاکره کننده پرسیده شده بود، در واقع این موضوعات از مذاکرات مسقط به بعد، بیشتر شدت یافته است.

    در مذاکرات مسقط آمریکایی‌ها یک طرح هشت صفحه‌ای ارائه دادند که میتوان از آن به عنوان بدترین طرح از ابتدا تا به حال نام برد. در یکی از بندهای این طرح که موسوم به طرح نتانیاهو است آورده‎اند که مواد غنی شده زیر ۵ درصد به یک کشور ثالث انتقال داده شود، خودشان پیشنهاد دادند این کشور روسیه باشد و بعدها نیز در هیچ زمانی نباید بیش ۱۳۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده در جمهوری اسلامی موجود باشد.

    تردیدی نیست که آمریکایی ها در رفتارشان زیاده خواه هستند، حتی بیش از این موضوع درخواست کرده اند که تست‌ های موشکی جمهوری اسلامی زیر نظر خوشان بگیرند و از آمریکا برای بازرسی به جمهوری اسلامی بیایند تا در تست های موشکی ایران نظارت کنند.

    یا برای بحث تعطیلی فردو و R&Dو پیشرفت مطالبی است که مطرح شده است اما با پاسخ محکم تیم مذاکره کننده برخورد کرده اند و واقعیت همان است که خانم افخم گفته است و توافقی مبنی بر موضوعات ذکر شده صورت نگرفته است و طرف غربی نیز میداند که این موضوعات از خطوط قرمز ماست که به هیچ وجهه نمی‌شود از آن عدول کنند.

    البته آقای ظریف برای پاسخ به سوال ما روز سه شنبه در صحن حاضر می شوند که در آن جلسه یک ساعته تمامی تمامی این سوالات را از آقای ظریف خواهیم داشت.

    رجانیوز: واکنش مجلس به چنین توافقی چه خواهد بود؟

    اگر این توافق یک در هزار صورت بگیرد، هنوز پای تیم مذاکره کننده به میدان آزادی نرسیده، مردم این توافق را به آتش خواهند کشید. چرا که اینها خطوط قرمز و قطعی جمهوری اسلامی است. این خطوط قرمز توسط خودشان یعنی کارشناسان خبره تهیه شده است و کسی هم حق عبور از آن را ندارد، همه هم موظف شده اند و موظف هستند که اگر از احساس شد قرار است از خطوط قرمز عبوری صورت بگیرد به مردم اطلاع بدهند، هم صدا و سیما و هم نمایندگان مردم این رسالت را بر عهده گرفته اند.

    البته در صورت ایجاد هر توافقی کلام آخر را مجلس شورای اسلامی می‎زند. در یکی از بندهای توافق نامه ژنو آمده است که پروتکل الحاقی باید در مجلس تصویب بشود و در بند دیگری آمده است که باید در تمامی موضوعات به توافق برسیم و حتی اگر در یک بند نیز به توافق نرسیم به هیچ توافقی دست پیدا نکردیم. بنابراین مجلس نیز در موضوع هسته ای چندان دست بسته نیست و می تواند اقدامات مهمی را انجام بدهد.
    احتمالا در دوره توافق ایشون در مجلس نماینده نیستند و با یه پیت بنزین توی میدان ازادی حضور دارند البته بعنوان دوره گرد بنزین فروش. :D
    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35710

      #137
      پاسخ : نبض سیاست

      نوبخت: کاهش قیمت نفت دلایل سیاسی دارد

      معاون رئیس جمهور در گفتگو با شبکه "العالم" افزود: اصرار برخی از کشورها مانند عربستان بر عدم کاهش عرضه نفت، حاکی از این است که آنان از به وجود آمدن چنین تغییری در قیمت نفت خرسند هستند



      عربستان با عدم کاهش به قول شما نشون داد که از این قیمت نفت فعلی خرسند هست ! خوب شما چرا به عدم کاهش رای دادید و اعتراضی نکردید؟ بنابراین استدلال شما هم خرسند هستید پس !!!

      نظر

      • omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

        #138
        پاسخ : اخبار

        در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
        نوبخت: افزایش قیمتها ادامه دارد

        رئیس سازمان مدیریت با اشاره به اینکه اجرای مرحله اول یارانهها و بدتر شدن محیط سیاسی کشور باعث تشدید تورم و رکود در کشور شد گفت: کاهش نرخ تورم به معنای کاهش قیمتها نیست و افزایش قیمتها همچنان ادامه دارد ..............

        http://www.tabnak.ir/fa/news/463604
        در زمان محمود که کاهش تورم معنیش کاهش قیمتها بود حالا چی شده معنیش عوض شده نمیدومیم از کی بپرسیم ؟شاید ننه حسن بهتر بدونه فرصتی بشه ازش میپرسیم/:.ohno-smiley.:/
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

        شب پره بازیگر میدان شود

        نظر

        • گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

          #139
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          پیشخوان تعدادی از روزنامه‌های دوشنبه ۱۵ دي ۱۳۹۳

          [URL="http://www.pishkhaan.net/rooznameh/AftabYazd"]
          تیتر مهم اغلب روزنامه ها و خبرگزاری ها صحبت های دیروز رئیس دولت مبنی بر برگزاری رفراندم برای تصمیمات مهم کشور میباشد !
          به نظرم یا اینکه جناب رئیس دولت فیلمهای تخیلی زیاد میبینند و یا اینکه فراموش کرده اند در چه کشوری و با چه نوع حکومتی زندگی میکنند !!(هر چند که با توجه به عکس العمل طرف مقابل و طبق رویه ایی که رئیس دولت داشته , در روزهای آینده صحبت خود را پس میگیرد و یا تفسیری میکند که دل همه را بدست می آورد)!
          .
          به نظرمن اینطور صحبت ها فضا را متشنج میکندو صاحبان سرمایه و پول و قدرت و خبرگزاری و رسانه و سایت را به فکر یارکشی و کارشکنی و اخلال و انتقام میبرد !!
          و در اینصورت دولت حریف نخواهد شد !
          آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/01/05, 10:14.
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35710

            #140
            پاسخ : نبض سیاست

            کمیجانی مطرح کرد
            اضافه برداشت آزاردهنده بانک‌ها/ بروز اثر کاهش درآمد‌های نفتی در پایان سال

            قائم مقام بانک مرکزی با بیان این‌که رشد اضافه برداشت بانک‌ها در ماه‌های اخیر آزار‌دهنده شده است، گفت: در حالی که بانک‌ها با کمبود منابع روبه‌رو هستند، دلیلی ندارد که به هر تقاضایی برای دریافت تسهیلات پاسخ مثبت بدهند.

            به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اکبر کمیجانی در اولین کنفرانس اقتصاد ایران با اشاره به این‌که بررسی نسبت ذخائر اضافی به کل سپرده‌ها نشان می‌دهد که از روند کاهشی برخوردار بوده و در هشت ماهه امسال حدود 42 درصد کاهش یافته است، اظهار کرد: این در حالی است که نه تنها بدهی بانک‌ها نسبت به دوره قبلی افزایش یافته، بلکه نسبت ذخائر اضافی و مازاد آنها کاهش داشته و حتی نسبت به اضافه برداشت هم حرکت کرده‌ است.

            وی با بیان این‌که بانک‌ها هم‌اکنون با کمبود منابع مواجه‌اند، تاکید کرد: در این شرایط هیچ دلیلی ندارد که سیستم بانکی به تمامی متقاضیانی که با آنها روبه‌روست بدون توجه به کیفیت و یا توجیه فنی طرح‌های پیشنهادی برای دریافت تسهیلات پاسخ دهد.

            به گفته قائم مقام بانک مرکزی شرایط فعلی می‌طلبد که با انضباط پولی شدید‌تر و با دقت بالاتر بانک‌ها از اضافه برداشت بیشتر خودداری کرده و به نظم درآیند.

            زمان بروز اثرات کاهش درآمدهای نفتی

            کمیجانی در ادامه با اشاره به روند رشد نقدینگی به خصوص در حدود 15 ماه گذشته بیان کرد: در حالی رقم نقدینگی در پایان سال 1392 حدود 594 هزار میلیارد تومان بود که در ادامه با اضافه‌شدن حجم نقدینگی تعداد موسسات مالی که در حال قرار گرفتن تحت نظارتند به این رقم اضافه شد تا حدی آن را افزایش داد.

            وی با اشاره به 94 هزار میلیارد تومانی که به عنوان سپرده در شش موسسه مالی غیرمجاز قرار دارد که در شرف ساماندهی هستند، گفت: این جزو خالص دارایی‌هاست که اگر به نقدینگی سال گذشته اضافه شود آن را به بالغ بر 680 هزار میلیارد تومان افزایش داده؛ بنابراین در حال حاضر کمبود نقدینگی وجود نداشته و انضباط پولی برقرار است.

            قائم مقام بانک مرکزی با اشاره به این‌که روند کنترل نقدینگی ادامه خواهد داشت، یادآور شد: در اینجا مساله‌ی مورد توجه کاهش درآمد‌های نقدی است که اثر واقعی آن در ماه‌های پایانی سال بروز خواهد کرد که از روی ناچاری اثر بیشتر آن در مورد بودجه‌های عمرانی است.

            وی تاکید کرد: اما با توجه به تعهد دولت در ماه‌های اخیر می‌توان مطمئن بود در صورت هرگونه کسری منابع به طرف استقراض از بانک مرکزی که موجبات افزایش پایه پولی را فراهم می‌آورد حرکت نخواهد کرد.



            جالبه سالهای قبل که رقم نقدینگی به مراتب کمتر از 680 هزار میلیارد فعلی بوده میگفتن سونامی نقدینگی !

            حالا که ظرف مدت کمی رسیده به 680 هزار میلیارد تومان میگن انضباط پولی !!!

            از اونطرف امثال روحانی و نوبخت و لاریجانی و ... میگن کاهش درامدهای نفتی به اقتصاد کشور ضربه نمیزنه و با نفت کمتر از 40 دلار هم مشکلی نداریم و ....

            از اینطرف این بنده خدا میگه آثارش ماههای پایانی ظاهر میشه !!!

            نظر

            • گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

              #141
              پاسخ : اخبار

              طنز معنادار روزنامه قانون...........

              ===================================

              وایبربازی روحانی و احمدینژاد!

              روزنامه قانون در ویژهنامه طنز «بیقانونی» در شماره امروز خود شوخی با روحانی و احمدینژاد انجام داده که در تصویر زیر شرح آن را میبینید.




              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #142
                پاسخ : نبض سیاست

                زیباکلام: مشکل با رفراندوم حل نمی‌شود

                گروه سیاسی-رسانه ها: دکتر صادق زیباکلام در روزنامه اعتماد نوشت: مشكلات آقاي روحاني نه در برگزاري رفراندوم است و نه با برگزاري رفراندوم هيچ يك از مشكلات ايشان سامان خواهد يافت. مشكل اساسي در وضعيت كلان سياسي كشور است. بگذاريد بيشتر توضيح دهم. اساس همه نظام‌هاي مردم‌سالار در دنيا روي چرخش نخبگان يا دولت انتخابي مردم قرار گرفته است. به اين معنا كه يك جريان سياسي در قالب يك حزب در انتخابات عمومي شركت كرده و در صورت به دست آوردن اكثريت آرا، دولت را تشكيل مي‌دهد و به مدت چهار سال زمام امور كشور را در دست مي‌گيرد. اگر مردم از عملكرد آن حزب، آن هيات دولت يا آن رييس‌جمهور و كابينه‌اش رضايت داشته باشند، چهار سال بعد مجددا آن حزب يا جريان سياسي را انتخاب مي‌كنند و در صورتي كه از عملكرد آن در طول مدت آن چهار سال رضايت نداشته باشند، آن حزب را انتخاب نكرده و گروه ديگري يا حزب ديگري را انتخاب مي‌كنند.

                در ايران اما اسما چرخش نخبگان وجود دارد، اما در عمل، اين چرخش يك حركت كوچك و در عين حال ناقصي بيش نيست. ١٨ ماه پيش مردم ايران در يك انتخابات شركت كرده و عملا به سياست‌هاي ٨ سال گذشته «نه» گفته و آقاي روحاني را به عنوان جايگزين آن سياست‌ها انتخاب كردند. اما مشكل دقيقا از همين نقطه شروع مي‌شود، چرا كه اكثريت مردم به سياست‌هاي قبلي «نه» گفته و خواهان تغيير و اجراي سياست‌هاي جديد هستند اما دولت منتخب آنها در عمل نمي‌تواند سياست‌ها و برنامه‌هايي را كه دارد به اجرا بگذارد. چرا؟ چون با وجود برگزاري انتخابات و راي مردم به تغيير سياست‌هاي گذشته و ابراز تمايل آنها به سياست‌هاي جديد، سياست‌هاي جديد به دلايل مختلف نمي‌توانند از قوه به فعل درآيند. به عنوان مثال دولت جديد مي‌خواهد تغييرات اساسي در نحوه پرداخت يارانه‌ها به وجود بياورد. در هيچ نظامي به همه مردم به صورت فله‌يي يارانه پرداخت نمي‌شود. اما آيا دولت مي‌تواند اين نظام پرداخت يارانه مصيبت‌بار را تغيير دهد؟ خير. دولت مي‌خواهد در نحوه مديريت دانشگاه‌ها، سياست‌هاي امنيتي گذشته را كنار بگذارد. آيا مي‌تواند؟ خير.

                به عبارت ديگر از يك‌سو مردم دولت جديدي را انتخاب كرده‌اند اما و از سوي ديگر اين دولت جديد عملا در هيچ حوزه اساسي نمي‌تواند تغييرات جدي و گسترده به وجود آورد. به عبارت ديگر و با وجود انتخابات، همان سياست‌هاي گذشته كم و بيش و با مختصر تغيير ظاهري بايد ادامه پيدا كند. بنابراين با برگزاري رفراندوم هيچ چيز عوض نمي‌شود. خب؛ فرض بگيريم دولت رفراندوم برگزار كرد و مردم راي دادند كه اقشار و لايه‌هاي ثروتمند جامعه يارانه دريافت نكنند. در خصوص وزارت ارشاد، نمايش فيلم و مميزي كتاب و نشر روزنامه هم آيا بايد رفراندوم برگزار كنيم؟ آيا در خصوص حل بحران هسته‌يي هم بايد رفراندوم برگزار كنيم؟
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • پاسال
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 304

                  #143
                  پاسخ : اخبار

                  مخبرالدوله عزیز آیا واقعا شما فکر میکنید این افراد حذف شدنی هستند در تمامی نهاد قدرت نفوذ دارند سران سپاه از مهمترین آنها هستند حتما امروز صحبت سردار نقدی را شنیدید که گفت آرمان مانابودی کاخ سفید میباشد این یعنی از راه گل آلود کردن فضای آرام سیاسی به اهداف پلید خود میخواهند برسند مهم نیست چه بر سر مردم کشور خودشان میاید مملکتی که مذهب سیاسی بر مذهب دینی پیشی گرفته ودر تمام جوانب مستحبات مهمتر از واجبات نشان داده میشود یک استبداد دینی 500 ساله حداقل در پیشرو داریم (مطالب در مورد امضا شما بود با پوزش )
                  در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #144
                    پاسخ : اخبار

                    در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
                    مخبرالدوله عزیز آیا واقعا شما فکر میکنید این افراد حذف شدنی هستند در تمامی نهاد قدرت نفوذ دارند سران سپاه از مهمترین آنها هستند حتما امروز صحبت سردار نقدی را شنیدید که گفت آرمان مانابودی کاخ سفید میباشد این یعنی از راه گل آلود کردن فضای آرام سیاسی به اهداف پلید خود میخواهند برسند مهم نیست چه بر سر مردم کشور خودشان میاید مملکتی که مذهب سیاسی بر مذهب دینی پیشی گرفته ودر تمام جوانب مستحبات مهمتر از واجبات نشان داده میشود یک استبداد دینی 500 ساله حداقل در پیشرو داریم (مطالب در مورد امضا شما بود با پوزش )
                    با سلام
                    قرآن 1400 سال قبل اشاره کرده که مردم مسولان خودرا انتخاب میکنند !!!
                    سعدی میفرماید...زندگی جنگ است جانا بهر جنگ.......
                    و هزاران مطلب دیگر که میشه به نگرانیهای شما پاسخ داد....

                    دوست عزیز
                    دروغ و تهمت و تملق و تقلب را خداوند برای جوامع انسانی آفریده تا عده ایی برای دیده شدن از آن استفاده کنند!!!
                    ا.ن برای دیده شدن از دروغ و تهمت بخوبی استفاده کرد....
                    همین بنده خدا که شما نام بردید واقعا حتی برای تهیه نان هم اگه چنین مسولیتی نداشته باشه مشکل خواهد داشت....
                    به اعتقاد بنده اکثر این افراد به معاد معتقد نیستند!!!!

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • علی کریمی
                      عضو عادی
                      • Jul 2014
                      • 95

                      #145
                      پاسخ : نبض سیاست

                      در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                      شما بفرمایید برای نظارت یه نماینده از امریکا یکی هم از اروپا ویکی هم از اسراییل بیاد وناظر این رفراندم بشه اونوقت میشه انچه شما خواسته بودید
                      معمولاً کشورهای "غیر عقب افتاده" از همه جا ناظر قبول می کنند:
                      حضور ناظران روس در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا



                      یا ناظران حتی افغانی در انتخابات انگلیس.

                      نظر

                      • محمد یزدی
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 948

                        #146
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        عملکرد هماهنگ از درون و بیرون ،،، دولت راستگویان خزانه را با هر عنوان و عملکرد خالی خواهد کرد ، قیمت نفت را پایین آوردند ، تحریمها را هم مطمئنا ادامه خواهند داد ،سیاست های ضد تولید را به همین سبک و تازمانی معین ادامه خواهند داد و...

                        تا چندی پیش منتظر نوشیدن جام بودن و اکنون منتظر عقب نشینی از مواضع
                        ---------
                        سیاستی مرموزانه و کثیفی که در حال اجرا شدن هست ،" اقتصاد بدون رابطه هیچ حرفی برای گفتن ندارد" که دقیقا متضاد با اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی شده و در حقیقت اصل ماجرا این هست "برخی بدون رابطه به پایان راه خود خواهند رسید." پس همه تلاش خود را خواهند کرد تا به هدف خود برسند
                        بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

                        نظر

                        • safaei
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 93

                          #147
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران درباره پیشنهاد رئیس‌جمهوری برای برگزاری همه‌پرسی در مسائل مهم کشور اظهار کرد: مشکلات کشور با برگزاری رفراندوم حل نمی‌شود و مسلم است که اقلیت ۸ درصدی نمی‌خواهد سیاست دولت روحانی را بپذیرد.

                          صادق زیباکلام در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا، درباره موضوع همه‌پرسی در مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی که روز گذشته رئیس‌جمهوری در نخستین کنفرانس اقتصاد ایران مطرح کرد، گفت: برگزاری رفراندوم در قانون اساسی کشور پیش‌بینی شده است و بر این اساس در شرایطی که مسائل مهم مطرح می‌شود می‌توان این مسائل را از طریق همه‌پرسی نظرخواهی کرد تا از طریق نظر جمهور مردم پرسیده شود.

                          استاد دانشگاه تهران ادامه داد: نه تنها در نظام ما بلکه در نظام‌های دیگر جهانی نیز رفراندوم وجود دارد؛ به عنوان مثال، برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا درباره مسئله عضویت در این اتحادیه که مسئله مهمی بود از طریق برگزاری رفراندوم تصمیم‌گیری کردند یا در اسکاتلند برای جدایی این کشور از انگلستان با برگزاری همه‌پرسی تصمیم‌گیری شد.

                          وی با بیان اینکه "مشکل کشور با برگزاری رفراندوم حل نمی‌شود"، تصریح کرد: مشکلات ما محدود به یک یا چند موضوع خاص نیست؛ بلکه یکسری سیاست‌ها در حوزه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در هشت سال مدیریت اصولگرایان و در فاصله سال 84 تا 92 در کشور ایجاد شد که این سیاست‌ها، سیاست‌های نادرست و ناپخته‌ای بوده و مشکلات و معضلات زیادی را برای کشور به همراه داشته است.

                          زیباکلام به برخی سیاست‌های دولت قبل اشاره و اظهار کرد: به عنوان مثال در بحث سیاست هسته‌ای در دوره هشت ساله گذشته، سیاست درستی اجرا نشد یا در موضوع پرداخت یارانه به صورت فله‌ای یا سیاست تعارض با برخی کشورهای دنیا نظیر آمریکا، اروپا، کانادا، استرالیا و قطع رابطه با کشورهای مهم دنیا اقدام ناپخته‌ای بود.

                          این استاد علوم سیاسی دانشگاه با بیان اینکه "مردم با اطلاع از سیاست اصولگرایان در 24 خرداد 92، مخالفت خود را با سیاست‌های دولت قبلی به نمایش گذاشتند"، یادآور شد: از مجموع 36 میلیون آرای انتخابات 92، تنها چهار میلیون نفر به آقای سعید جلیلی که نمایندگی تداوم سیاست‌های افراطی اصولگرایان را بر عهده داشت، رأی دادند و 19 میلیون نفر به حسن روحانی که با سیاست اعتدال و امید وارد رقابت انتخاباتی شده بود، رأی دادند.

                          زیباکلام، با بیان اینکه "یکی از تعریف‌های مردم‌سالاری این است که اگر اکثریت مردم مخالفت خودشان را با سیاستی اعلام کردند دیگر آن سیاست ادامه نیابد"، تصریح کرد: در هر کشوری که مردم‌سالاری حاکم است زمانی‌که انتخابات برگزار می‌شود و یک حزب در آن انتخابات پیروز می‌شود، طبیعتا سیاست‌های حزب قبلی ادامه نمی‌یابد و این اراده دولت و کابینه جدید است که درخصوص مسائل کشور تصمیم‌گیری می‌کند؛ اما متأسفانه در جامعه ما ساختار قدرت به گونه‌ای‌ست که انتخابات برگزار می‌شود؛ اما تغییری حاصل نمی‌شود.

                          این استاد دانشگاه، اضافه کرد: در 24 خرداد 92، حدود 19 میلیون نفر از مردم که 40 درصد از رأی‌دهندگان را تشکیل می‌دادند با رأی خود اعلام کردند که با سیاست‌های دولت قبل موافق نیستند، اما همچنان می‌بینیم که آن سیاست‌ها همچنان توسط اقلیتی که هشت درصد رأی آورده است، اجرا می‌شود.

                          وی با بیان این مطلب افزود: به عنوان نمونه یارانه‌ها به‌‌ همان صورت قبل پرداخت می‌شود، همچنان در ایجاد تعامل با دنیا مشکل داریم، در کنار گذاشتن سیاست نادرست هسته‌ای دولت قبل توسط دولت یازدهم سنگ‌اندازی می‌شود و همچنان حصر و حبس‌ها باقی است.

                          زیباکلام ادامه داد: همچنان بعد از گذشت یک سال و نیم از روی کار آمدن دولت جدید، صحبت کردن و نوشتن درخصوص مسائل مهم کشور از سوی 8 درصدی‌ها به عنوان خط قرمز تلقی می‌شود.

                          به گفته این استاد دانشگاه، مشکلی که روحانی و دولت آن با آن‌ها مواجه است، تداوم سیاست‌های غلط دولت گذشته از سوی اقلیت 8 درصدی است.

                          وی ادامه داد: نمونه‌هایی از این سنگ‌اندازی و مانع‌تراشی را در وزارت علوم دیدیم به نحوی که روحانی می‌خواست بر اساس سیاست‌های خود وزیری را به مجلس معرفی کند که سیاست امنیتی را از دانشگاه‌ها برچیند و ممنوع کردن دانشجویان از تحصیل با تهدید کمیته انضباطی را از سر راه دانشجویان بردارد؛ اما 8 درصدی‌ها می‌گفتند که وزیر پیشنهادی به فتنه نزدیک است و به او رأی نمی‌دهند.

                          زیباکلام با طرح این پرسش که "از 8 درصدی‌ها باید پرسید که اگر مردم‌سالاری را قبول دارید، مگر مردم خواستار تغییر سیاست‌های دولت قبل نبودند که به روحانی رأی دادند"، گفت: مشکلات پیش روی دولت روحانی به نظر بنده، آنقدر متعدد است که نمی‌توان برای تک تک آنها همه‌پرسی برگزار کرد؛ به عنوان مثال، ایشان هم باید از مردم بخواهد که نظرشان را در مورد تداوم مدیریت هسته‌ای قبل اعلام کنند، هم اینکه آیا سیاست خارجی که با کشورهای دنیا سر جنگ داشته باشد را ادامه بدهیم یا دست دوستی و همراهی به سوی مردم دنیا دراز کنیم؟ و مواردی از این دست.

                          وی افزود: روحانی در همه این زمینه‌ها چگونه می‌خواهد همه‌پرسی انجام دهد؟ آیا می‌خواهد برای همه موارد پیش رو رفراندوم برگزار کند؟ این امر قطعا شدنی نیست.

                          زیباکلام ادامه داد: به نظر من، راهکار این است که رئیس جمهوری با مراجعه به افکارعمومی و نظرسنجی از نخبگان، این مسئله را مطرح کند که آیا مخالفان دولت نتایج انتخابات سال 92 را قبول دارند یا خیر؛ که پاسخ آن بله یا خیر است.

                          استاد دانشگاه تهران اظهار کرد: اگر این افراد، منتخب انتخابات 92 را قبول دارند، طبیعتا نمی‌شود سیاست‌های دولت قبل نیز در این دولت ادامه یابد؛ البته کاری که اکنون برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی انجام می‌دهند دقیقا همین طور است که می‌خواهند سیاست‌های غلط و نابخردانه سال 84 تا 92 ادامه یابد، کاری که صدا و سیما انجام می‌دهد دفاع از سیاست‌های غلط دولت قبل است و اظهاراتی که برخی ائمه جمعه در تریبون‌ها می‌کنند تداوم همین سیاست‌های غلط است.

                          زیباکلام تصریح کرد: اگر ما فکر می‌کنیم که این سیاست‌ها درست است و باید ادامه یابد، چرا مردم را در انتخابات مشارکت می‌دهیم تا در مورد سیاست‌ها نظر بدهند.

                          وی در ادامه افزود:‌ اگر مردم موافق سیاست‌های دولت قبل بودند، در انتخابات 92 به آقای سعید جلیلی رأی می‌دادند؛‌ این موضوع اظهر من الشمس است و نیاز نیست که برای درک این موضوع، لیسانس علوم سیاسی یا جامعه‌شناسی داشته باشیم.

                          زیباکلام خاطرنشان کرد: بنده ضمن آنکه مشکلات دولت آقای روحانی را درک می‌کنم، معتقدم که مشکلات با رفراندوم حل نمی‌شود.

                          نظر

                          • ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

                            #148
                            پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                            مهم‌ترین خبرها

                            قوه قضاییه ایران: سران فتنه به زودی محاکمه می‌شوند



                            غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه ایران می‌گوید که به زودی دادگاهی برای محاکمه "سران فتنه ۸۸" تشکیل می‌شود. میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد از حدود چهار سال پیش بدون اتهام رسمی و محاکمه در حصر خانگی هستند.

                            • 26 دقیقه پیش
                            • این مطلب جاش اینجا نیست.............................بنظرم مورد خیلی مهم بود خواستم به اشتراک بزارم در ایجا
                            • البته صحت موضوع معلوم نیست


                            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                            نظر

                            • گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

                              #149
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط ; پست شده است
                              اژه ای: سران فتنه به زودی محاکمه می شوند

                              حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای گفت: به زودی دادگاهی برای محاکمه سران فتنه 88 تشکیل شده و آنها محاکمه می شوند و نتیجه جلسات دادگاه نیز در سطح عموم اطلاع رسانی خواهد شد.
                              به گزارش مشرق، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اظهار نظر رییس قوه قضاییه در نهم دی ماه در خصوص وضعیت سران فتنه 88 اظهار کرد: مردم نسبت به این موضوع و اتفاقات بعد از فتنه سال 88 آگاه هستند ضمن اینکه تا قبل از تنظیم کیفرخواست مطابق با قانون نمی توان در مورد متهمان این پرونده اظهار نظر کرد.

                              حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای تاکید کرد: به زودی دادگاهی برای محاکمه سران فتنه 88 تشکیل شده و آنها محاکمه می شوند و نتیجه جلسات دادگاه نیز در سطح عموم اطلاع رسانی خواهد شد.

                              محسنی اژهای در مورد وضعیت پرونده رییس جمهور سابق کشورمان یادآور شد: برای این پرونده تا کنون حکمی صادر نشده است، پرونده در شعبه اعلام شده در حال رسیدگی است ضمن این که پرونده های مربوط به رییس هیات دولت مطابق قانون به دادسرا فرستاده نمی شود.
                              خوب , بازی دارد به اوج خودش نزدیک میشود !
                              قبلا خدمتتان عرض کرده بودم توافقو یا عدم توافق در مذاکرات هسته ایی آدرس غلط دادن به مردم است تا مانند همیشه به خود مشغول بمانند !چرا که خودشان هم میدانند در صورت توافق و تمکین بی چون و چرای ایران بهانه و موضع دیگری در راه است و به راحتی ارباب سر کیسه را شل نخواهد کرد و دلاری سمت ایران نخواهد آمد !
                              حتی دیروز رئیس دولت سربسته از تغییر آرمانها سخن گفت , اما به نظرم دیگر گوش شنوایی در دنیا برای سخن ایشان نمیباشد !
                              .
                              موضوع اصلی بر سر جنگ قدرت در داخل است , !هر چه قیمت نفت پائین تر میآید و کفگیر به ته دیگ نزدیکتر میشود سخن رانی ها و مواضع و مصاحبه های طرفین, بی پرواتر و صریح تر و مستقیم میشود !
                              .
                              حالا باید ببینیم کدام قاضی عادل و منصف و شیرپاک خورده ایی جرات و شهامتش را دارد تا خلاف نظر حکومت ,سران فتنه را سران فتنه نداند!
                              و بعد از خواباندن این غائله به نفع خود ودر نزدیکی کرسی های انتخابات, بازی 2 بر هیچ میشود به نفع دلواپسان ! یکی شکست ابتدای دولت در طرح فراخوان مردم برای انصراف از دریافت یارانه و دیگری هم همین !و البته بسیار پوئن های ریز و درشت دیگر که در تریبونها و صدا و سیمای ملی بیان میشود, و دولت خواسته و ناخواسته در حال از دست دادن است و مرتب وزراء را به مجلس میکشانند!
                              و البته طبق سنوات گذشته بازنده بزرگ این بازی طبق معمول مردم میباشند که گوشتشان را هم در عروسی میخورند و هم در عزا !:-B
                              آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/01/05, 20:36.
                              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #150
                                پاسخ : نبض سیاست

                                آیت الله هاشمی:
                                شیعه واقعی توهین نمی‌کند

                                رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد که شیعه واقعی باید رعایت اخلاق اسلامی و احترام به همنوعان را از تعالیم ائمه (ع) بیاموزد.

                                به گزارش پایگاه خبری «تیک»، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار رئیس مجلس اعلای عراق، سخاوت و شجاعت را دو ویژگی ممتاز مردم عراق و بروز آن را در راهپیمایی اربعین امسال دانست و گفت: در شرایطی که نا امنی در هر گوشه از خاک عراق هست، مردم از سراسر کشور به سوی کربلا به راه می‌افتند و مردم شهرهای مسیر از انبوه میهمانان پذیرایی می‌کنند، نشان از شجاعت و سخاوت آنان است و ناظران جهانی به ویژگی‌های شیعیان و مردم عراق توجه کردند.

                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مهربانی با مردم را سرلوحه گفتار و رفتار اهل بیت(ع) خواند و گفت: شیعه واقعی باید رعایت اخلاق اسلامی و احترام به همنوعان را از تعالیم ائمه (ع) بیاموزد و نباید به بهانه جشن‌های مذهبی به مقدسات پیروان مذاهب دیگر بی‌احترامی کرد.

                                هاشمی رفسنجانی با تأکید بر ضرورت وحدت و همدلی برای جهان اسلام، مخصوصاً در عراق، گفت: بزرگان شیعه و سنی باید توجه داشته باشند که دشمنان اسلام مسلمانان را به جنگ‌های داخلی نکشانند که حاصل آن تقویت گروه‌های امثال داعش، بوکوحرام، جبهه النصره، وهابی‌ها و سلفی‌ها می‌شود.

                                وی با بیان اهداف تقویت گروه‌های تروریستی در سرزمین‌های اسلامی از سوی دشمنان مسلمان، گفت: تأسیس پایگاه‌های نظامی از سوی دشمنان نشان از برنامه‌های آنان برای ماندن طولانی در سرزمین‌های اسلامی است.

                                هاشمی رفسنجانی نقش شخصیت‌ها و مردم کردستان عراق برای حفظ و ثبات امنیت در آن کشور را مهم و برجسته توصیف کرد و گفت: مطمئن باشید که دشمنان برای کم کردن برتری نسبی شیعیان در عراق برنامه دارند.

                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام حمایت از گروه تروریستی داعش توسط بعضی از کشورهای منطقه را بی تدبیری سیاسی و عدم آینده‌نگری خواند و گفت: حتی اگر موفق شوند با زور اسلحه مناطقی را بگیرند، وقتی نوبت به حاکمیت و رضایت مردم رسید، تروریست‌ها نمی‌توانند، چون اقدامی جز کشتن مردم و غارت اموال و زورگویی به آنها نمی‌دانند.

                                وی با تأکید بر لزوم همکاری ایران و عراق و زمینه‌های فراوان گسترش همکاری‌ها، گفت: تهران و بغداد با منابع غنی، موقعیت جغرافیایی و مکتب اهل بیت(ع) ظرفیت‌های همکاری با همه‌ی دنیا را دارند.

                                حجت‌الاسلام و المسلمین سید عمار حکیم نیز در این دیدار با یادآوری تعابیری که آیت‌الله شهید سید محمدباقر حکیم و مرحوم آیت‌الله سید عبدالعزیز حکیم درباره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی داشته‌اند، گفت: تاریخ، مقاطع فراوانی از نقش کلیدی و تأثیرگذاری فراوان جناب‌عالی در عراق سراغ دارد که به دنبال مصالح و منافع مردم تلاش می‌کردید.

                                رئیس مجلس اعلای عراق با ارائه گزارشی از برنامه‌های اربعین امسال و حضور 20 میلیونی مردم، گفت: خودم از بصره تا کربلا همراه مردم بودم و موارد فراوانی از عشق آنان به اباعبدالله الحسین(ع) و عزادارانش دیدم.

                                وی با تشریح اوضاع سیاسی و امنیتی عراق و همگرایی مردم شیعه و سنی عراق، گفت: همین همگرایی است که دشمنان را عصبانی می‌کند تا دست به اقدامات وحشیانه و تروریستی بزنند که فکر می‌کنیم بروز گروه‌هایی چون داعش آخرین تلاش‌های آنان است.

                                حکیم، با ارائه تحلیلی از اوضاع شیعیان در جهان اسلام و به ویژه در عراق، گفت: شیعه، عراق را برای همه مردم با همه مذاهب و قومیت‌ها می‌خواهد و در طول یازده سال گذشته نشان داده که علی‌رغم اختلافات داخلی، در کلیت عراق به اصل دمکراسی اعتقاد دارد و به لوازم آن پایبند است.

                                رئیس مجلس اعلای عراق همکاری کرد و شیعه برای تداوم امنیت در کشور را ضروری دانست و گفت: اصل برای ما حفظ تمامیت ارضی عراق است که با تروریست‌های بعثی‌ و داعش می‌جنگیم.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X