نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omidvar
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 796

    #2476
    پاسخ : نبض سیاست

    در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    لیستی از خیانت های دولت احمدی نژاد به کشور و ملت ایران




    . ·

    آيا مي‌دانيد که اگر شخصي 200 سال عمر کند و هرماه ده ميليون تومان خرج کند، در طي 200 سال به 24 ميليارد تومان نياز خواهد داشت؟
    آيا مي‌دانيد آقاي احمدي‌نژاد 340 هزار ميليارد تومان را از درآمد هاي نفتي بر باد داده است؟ (بانک مرکزي – وزارت نفت – روزنامه سرمايه 17/12/87 و 06/03/88)
    آيا مي‌دانيد که در طول تاريخ 4000 ساله ايران هيچوقت اين ثروت براي ايران بوجود نيامده بود؟
    آيا مي‌دانيد که در جنگ 8 ساله؛ سالانه بطور متوسط 125 ميليارد دلار خسارت به کشور وارد شد،اما عملکرد احمدي‌نژاد باعث شد سالانه 188 ميليارد دلار خسارت به کشور زده شود؟(جدول متن ثروت هاي ملي بر باد رفته در همين مطالب عملکرد اقتصادي)
    آيا مي‌دانيد خسارت دولت احمدي‌نژاد در اقتصاد، حدود 75 درصد جنگ 8ساله با صدام بوده و خسارت هاي اجتماعي، علمي و معنوي و فرهنگي و سياسي آن قابل محاسبه نيست؟(جدول متن ثروت هاي ملي بر باد رفته در همين مطالب عملکرد اقتصادي)
    آيا مي‌دانيد که خسارت اقتصادي احمدي‌نژاد آنقدر زياد است که به هر خانواده ايراني بيش از 5/1 کيلوگرم طلا مي رسيد؟ (مقاله فرصت سوزي ها و خسارات اقتصادي احمدي‌نژاد)
    آيا مي‌دانيد که لايحه چند همسري را دولت احمدي‌نژاد به مجلس تقديم کرده بود تا بصورت قانون درآيد؟ (سايت مجلس)
    آيا مي‌دانيد که ساخت پالايشگاه هاي نفت در دولت احمدي‌نژاد، سالانه 5/1 درصد پيشرفت داشته و با اين حساب 67 سال طول مي کشد تا ساخته شوند؟(روزنامه سرمايه 14/02/88)
    آيا مي‌دانيد که دارندگان سهام عدالت بابت قسط هاي دو سال 86 و 87 حدود 200 هزار تومان به دولت بدهکارند، اما دولت براي جمع آوري راي، 80 هزار تومان سود آنها را پرداخت مي کند و پس از به قدرت رسيدن، اقساط را دريافت خواهد کرد؟ (روزنامه سرمايه يکي از شماره هاي ارديبهشت)
    آيا مي‌دانيد به علت اينکه شرکت هاي زيان ده را به شرکت هاي سهام عدالت داده اند، سهام عدالت فاقد سود بوده، اما دولت براي عوامفريبي سودي پرداخت مي کند؟ (روزنامه سرمايه يکي از شماره هاي ارديبهشت)
    آيا مي‌دانيد که در بازارهاي خريد و فروش سهام، سهام عدالت پانصد هزار توماني را حتي به 500 تومان نمي خرند؟(برويد امتحان کنيد)
    آيا مي‌دانيد که گراني لجام گسيخته در جامعه، که نتيجه سياست هاي mاقتصادي احمدي‌نژاد است باعث شده، ارزش حقوق 700 هزار توماني امروز مانند حقوق 200 هزار توماني سال 84 باشد؟
    آيا مي‌دانيد طبق آمار بانک جهاني، فساد در دستگاههاي دولتي ايران در طي 4 سال دولت احمدي‌نژاد 65 رتبه اضافه شده و به 141 در بين 194 کشور دنيا رسيده است؟(صندوق بين المللي پول – روزنامه سرمايه 06/02/88)
    آيا مي‌دانيد که اعتبار گذرنامه ايراني در بين 194 کشور جهان به رتبه 193 رسيده و فقط يک کشور وضع بدتري نسبت به ما دارد؟(صندوق بين المللي پول – روزنامه سرمايه 06/02/88)
    آيا مي‌دانيد عملکرد احمدي‌نژاد در بانک هاي کشور، آنها را به پرتگاه ورشکستگي کشانده و آيا مي‌دانيد که ورشکستگي بانکها در هر کشوري از خطر جنگ بالاتر است؟ (دنياي اقتصاد 03/12/87 و روزنامه سرمايه 06/02/88)
    آيا مي‌دانيد که امارات و قطر از ميدان هاي گازي مشترک سالانه بيش ازدوازده هزار ميليارد تومان گاز بيشتر برداشت مي کنند و عدم سرمايه گذاري ايران در دولت نهم منجر به اين شده که همسايگان شمالي و جنوبي منابع و ثروت مردم ايران را به يغما ببرند و همچنين اهميت اين موضوع کمتر از واگذاري خاک ايران به بيگانگان نيست؟ (وزارت نفت – روزنامه سرمايه 21/02 و 10/02/88)
    آيا مي‌دانيد عملکرد تنش زاي سياست خارجي احمدي‌نژاد باعث شده :
    1- کالاهاي وارداتي 42 هزار ميليارد تومان گران خريداري شود .
    2- تحريمهاي بين المللي امکان تکميل طرح هاي نفت و گاز و پتروشيمي و ساير صنايع را غير ممکن مي سازد .
    3- باجهاي فراواني در نفت و گاز و انرژي اتمي و حتي در زمينه حقوق ايران در درياي خزر به روسيه داده شود .
    4- امکان انتخاب ايران براي عقد قرارداد با شرکت هاي معتبر و مهم نفت و گاز دنيا از دست برود و بجاي آن شرکت هاي دست چندم چيني و روسي و حتي ويتنامي و اندونزيايي با تکنولوژي عقب افتاده جايگزين آنها شود.
    5- طرح ها و کارخانه هاي جديد ايجاد نشود و مسير رشد و توسعه کشور بسته شود .
    6- و صدها فرصت ثروت و درآمد و ميليون ها شغل از دست برود؟ (بانک مرکزي – بانک جهاني – روزنامه سرمايه 02/03/88)
    آيا مي‌دانيد سياست خارجي احمدي‌نژاد با کشور هايي در ارتباط است (جزاير قمر) که دولت آنها حتي پول بليط هواپيما ندارد و با خرج ايران به کشور ما مي آيند؟
    آيا مي‌دانيد احمدي‌نژاد در سفر به کنيا (کشور آفريقايي) پيشنهاد داده که ايران حاضر است نفت را با 30 درصد تخفيف بفروشد؟ (اکو نوميست شماره هاي مربوط به اسفند ماه 87)
    آيا مي‌دانيد يک رئيس جمهور در دنيا به عنوان دکور و نماد يک ملت و کشور مطرح است و لحن صحبت و برخوردهاي آقاياحمدي‌نژاد باعث شده نگاه جهاني به ايران، يک نگاه منفي و نامناسب باشد؟
    آيا مي‌دانيد که بسياري از کارخانه هايي که احمدي‌نژاد در دو سال اول رياست جمهوري خود افتتاح کرد بين 63 تا 95 درصد آنها در زمان خاتمي ساخته شده بودند؟ (روزنامه سرمايه 29/02/88)
    آيا مي‌دانيد پروژه ماهواره ايراني اميد در دولت هاي قبلي شروع شده بود و عمده کار آن را دولت خاتمي انجام داده بود؟
    آيا مي‌دانيد که تعدادي از پروژه ها و طرح ها و کارخانه ها در زمان خاتمي به بهره برداري رسيده و آن زمان افتتاح شده بود ، اما وزراي احمدي‌نژاد دوباره آنها را افتتاح مي کنند؟ (روزنامه سرمايه 29/02/88)
    آيا مي‌دانيد که دولت احمدي‌نژاد شروع حفاري و ساخت تونل البرز را در راه آهن اصفهان – شيراز با نشان دادن تونل ديگري، به عنوان اتمام و بهره برداري به ملت گزارش داد و ملت را فريفت؟ (اعتماد 10/02/88)
    آيا مي‌دانيد که در دولت احمدي‌نژاد سالانه کمتر از 50 کيلومتر راه آهن ساخته شده است؟ (اعتماد 10/02/88)
    آيا مي‌دانيد هزاران ميليارد تومان از درآمد هاي نفتي به خزانه واريز نشده و مشخص نيست که چه شده است؟ (روزنامه سرمايه 01/02/88 و ديوان محاسبات)
    آيا مي‌دانيد که براي صادرات ميوه ايران، هواپيمايي عوارض سنگيني مي گيرد، اما براي واردات ميوه عوارض پايين؛ و نتيجه اين امر آن شده که ميوه هاي خارجي باعث ورشکستگي باغداران و کشاورزان شود؟ (روزنامه سرمايه 14/02 و 29/01/88)
    آيا مي‌دانيد که سياست هاي دولت احمدي‌نژاد، سال 1387 با 5 ميليون تن واردات يکي از بزرگترين وارد کنندگان گندم جهان شده ايم؟ (روزنامه سرمايه 14/02 و 29/01/88)
    آيا مي‌دانيد که در دولت احمدي‌نژاد در طي حدوداً چهار سال فقط 2100 واحد مسکن مهر ساخته شده (يعني سالانه 525 واحد) و با اين روند براي رفع مشکل مسکن مردم و جوانان بيش از ده هزار سال زمان لازم است، اين در حالي است که تاريخ ايران از زمان هخامنشيان تا به حال 2500 سال بيشتر نيست؟ (سايت مسکن مهر – وبلاگ مهندس عبدالعلي زاده – و يکي از شماره هاي ارديبهشت روزنامه سرمايه)
    آيا مي‌دانيد به اعتراف مسئولان دولت و نظر کارشناسان طرح هايي مانند مسکن مهر، بنگاههاي زود بازده، اشتغال سريع و سهام عدالت همگي طرح هاي شکست خورده اند و تقريباً هيچ نفعي براي ملت نداشته و دولت با تبليغات فراوان از طريق تلويزيون و راديو توانسته نظر مردم را جلب کند؟ (روزنامه سرمايه 28/02/88)
    آيا مي‌دانيد در معاونت برنامه ريزي و نظارت رئيس جمهور با راه اندازي دوره هاي چند ماهه به تعدادي از همکاران دولتي، مدرک فوق ليسانس داده مي شود . اين در حالي است که در دانشگاهها براي گرفتن مدرک فوق ليسانس بايستي حدود دو سال وقت صرف کرد؟ (روزنامه سرمايه 20/02/88)
    آيا مي‌دانيد که صدها ميليارد براي راه اندازي گشت هاي ارشاد توسط احمدي‌نژاد اختصاص داده شده، اين در حالي است که احمدي‌نژاد قبل از رياست جمهوري خود حجاب زنان و دختران و تيپ پسران را مشکل نمي دانست؟ (قانون بودجه 86 و87)
    آيا مي‌دانيد که ايران از نظر تورم و گراني چهارمين کشور دنياست؟(بانک جهاني – روزنامه سرمايه17/02/88)
    آيا مي‌دانيد با ثروتي که احمدي‌نژاد بر باد داد و فرصت سوزي هايي که کرد، مي شد :
    1- همه ايرانيان داراي شغلي با حقوق مناسب بشوند .
    2- هيچ کس بي خانه نباشد و همه خانه دار شوند .
    3- بيش از نصف مناطق خشک و صحرايي ايران را باغ و جنگل و مزرعه کرد .
    4- درآمد هر خانواده ايراني را در سال به بيش از 40 ميليون تومان رساند .
    5- ايران را براي هميشه از فقر و بي کاري و عقب ماندگي نجات داد . (تحليل مربوط به مطالب با ثروتي که احمدي‌نژاد بر باد داد چه کارهايي ممکن بود؟)
    آيا مي‌دانيد که در دولت احمدي‌نژاد علي رغم اينکه درآمدهاي سالانه 4 برابر درآمد سالانه خاتمي بود، بودجه تحقيقات علمي 5/4 برابر کاهش يافته است؟ (قانون بودجه 86 و87)
    آيا مي‌دانيد در هر جامعه اي هر چه تحقيقات علمي بيشتر باشد، ثروت و درآمد مردم آن کشور نيز بيشتر مي شود؟ مثلاً 26 درصد تحقيقات علمي دنيا در آمريکا انجام مي شود و حدود 27 درصد از ثروت توليدي سالانه در جهان متعلق به آمريکاست . (بانک جهاني – گزارش سازمان ملل متحد)
    آيا مي‌دانيد که دولت احمدي‌نژاد استادان توانمند و نامدار و با تجربه را در دانشگاهها باز نشسته مي کند؟ (اخبار مختلف چند سال اخير)
    آيا مي‌دانيد سازمان مديريت و برنامه ريزي در هر کشوري، مغز برنامه ريزي براي پيشرفت آن کشور است، و آقاي احمدي‌نژاد آن سازمان را منحل کرد؟
    آيا مي‌دانيد دولت احمدي‌نژاد با کنار گذاشتن برنامه توسعه چهارم، که بسيار برنامه پيشرفته و علمي بود، امکان ايجاد 560 هزار ميليارد تومان درآمد براي کشور و مردم را از بين برد؟ (برنامه توسعه چهارم)
    آيا مي‌دانيد بر اساس گزارش رسمي ديوان محاسبات کشور (وابسته به مجلس همفکر دولت) در بودجه سال 1386، 54 درصد تخلف توسط دولت احمدي‌نژاد صورت گرفته و رقم تخلفات درآن سال به 66 هزار ميليارد تومان مي رسد؟ (گزارش ديوان محاسبات مجلس – روزنامه سرمايه 24/01/88)
    آيا مي‌دانيد که در بودجه سال 1385 دولت 2000 مورد تخلف داشته است و عمده اين تخلفات مربوط به وزارت نفت بوده، يعني پولدار ترين وزارتخانه؟(گزارش ديوان محاسبات مجلس – روزنامه سرمايه 24/01/88 و
    23/11/87 و 21/11/87)
    آيا مي‌دانيد به هنگام قرائت گزارش ديوان محاسبات در مورد تخلفات دولت، در مجلس، به علت کثرت تخلفات انجام شده تعدادي از طرفداران احمدي‌نژاد سعي در جلو گيري از خواندن تخلفات مي کردند؟ (روزنامه سرمايه 19/12/87)
    آيا مي‌دانيد که دولت احمدي‌نژاد بخشي از بودجه عمراني را صرف کارهايي مانند ساخت باشگاه ورزشي و امثال آن کرد تا راي جوانان را براي مرحله دوم رياست جمهوري خود جذب کند؟(روزنامه سرمايه 010/02/88 – گزارش ديوان محاسبات مجلس)
    آيا مي‌دانيد دولت بودجه وزراتخانه هاي خود را حد اقل 80 درصد افزايش داده اما بودجه سازمان هايي مثل بازرسي، مجلس و غيره را که گزارش تخلفات دولت را داده اند حدوداً 50 درصد کاهش داده است؟ (روزنامه سرمايه 19/12 و 21/11/87)
    آيا مي‌دانيد بر اساس گزارش ديوان محاسبات مجلس، يعني اصلي ترين و رسمي ترين نهاد نظارتي کشور، دولت احمدي‌نژاد متخلف ترين دولت ايراني در زمينه بودجه، از نظر تعداد و مبلغ بوده و روزانه 7 تخلف بودجه اي در دولت صورت گرفته است ؟ (گزارش ديوان محاسبات مجلس – روزنامه سرمايه 01/02/88)
    آيا مي‌دانيد در دولت احمدي‌نژاد بيش از 2000 ميليارد تومان شکر وارد کشور شد و اين مقدار شکر براي 10 سال مصرف ايران کفايت مي کرد، و با عث تعطيلي کارخانجات شکر و بيکاري صدها هزار نفر کشاورز چغندر کار و کارگران کارخانجات شده است؟ (روزنامه سرمايه 05/02/88)
    ایا میدانید هیچ رییس جمهوری مانند جناب اقای دکتر محمود احمدی نژادنتوتنسته با سیاستهای مقتدرانه مبتنی بر شجاعت صلابت ایران اسلامی قیمت نفت را به بالاترین میزان ممکن رسانده واز این محل بالاترین امار ساخت وتولید و سازندگی را به ثبت رسانده ومشتی چشم کور نظر تنگ را به حیرت وقیل وقال وادارد
    شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

    شب پره بازیگر میدان شود

    نظر

    • خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

      #2477
      پاسخ : نبض سیاست

      در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
      ایا میدانید هیچ رییس جمهوری مانند جناب اقای دکتر محمود احمدی نژادنتوتنسته با سیاستهای مقتدرانه مبتنی بر شجاعت صلابت ایران اسلامی قیمت نفت را به بالاترین میزان ممکن رسانده واز این محل بالاترین امار ساخت وتولید و سازندگی را به ثبت رسانده ومشتی چشم کور نظر تنگ را به حیرت وقیل وقال وادارد

      =))=))=))=))
      زندگی بدون تحریم سلام....

      نظر

      • omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

        #2478
        پاسخ : نبض سیاست

        در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
        اخه تویی که نمیتونی 4 تا خط تحلیل کنی چی میایی اینجا میزنی؟؟

        تو از کجا میدونی این بنده خدا ضرر کرده؟؟دیدی؟

        تویی که از بورس البفای ابتداییش هم بلد نیستی و تو این سایت یه اسپم زن قهاری چی میدونی؟؟؟

        ضرر کساییی کردن که با اومدن جوراب سوراخا و کج دست ها شکربن 4500 تومنی رو فروختن 70

        ضرر اونایی کردن که گازلوله 5000 تومنی رو فروختن 40 تومن!!!!

        ضرر اوناییی کردن که خوردو 700 تومنی رو فروختن 100

        ضرر مردمی کردن که گول ظاهر ساده و جوراب سوراخ اون کج دست بزرگ رو خوردن و بهش رای دادن!!!


        و......................



        ضرر رو اونایی کردند که قول اصلاح اقتصاد در صد روز رو از یه نابکار شنیدند وباور کردند اوف بر نابکاران
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

        شب پره بازیگر میدان شود

        نظر

        • boss_stock
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 130

          #2479
          پاسخ : نبض سیاست

          کدوم اقتصاد؟همون اقتصادی که نابودش کردن اسکلتشو تحویل دولت جدید دادن؟

          نظر

          • Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

            #2480
            پاسخ : نبض سیاست

            یه چیز خنده دار

            فاز 12 رو که رفتن برای افتتاح میدان اسبدوانی 72 و تسنیم نیوز و فارس نیوز و یابو نیوز خفه خون بودن چون پطورپارس یکی از بهترین شرکت های نفتی ایران هست که اینها دشمن اون هستند و البته دشمن روحانی هم هستن

            حتی روان پریش معروف سایت به قول تنسیم نیوز که مال اطلاعات سپاه هست خبر زد که فازهای پارس جنوبی در این دولت نیم درصد پیشرفت داشتن.

            فازهای 15 و 16 رو که اولین تجربه پالایشگاه سازی قرارگاه خاتم و شرکت سپانیر بوده رو امروز این سایتها زدن پاتک سپاه به آمریکا :D

            منتهی نمیگن مدیرعامل سپانیر آقای خواجه علی و معاون هاش رو به جرم اختلاس و پولشویی تو فاز 15 و 16 الان دارن تو زندان آب خنک می خورن که دو فقره مفقودی 120 و 300 میلیون یورویی داره که اصال معلوم نیست کجا خرج کردن

            بیش از 700 شرکت تو خارج از کشور ثبت کردن به اسم خودشون به بهانه دور زدن تحریم ها رفتن کمپرسور از نیجریه خریدن که قابل نصب تو پالایشگاه نبود بعد این پاسدارای الاغ خودشون رو مدیر جهادی میدونن پالایشگاهی که باید تو 35 ماه با دو میلیارد دلار می ساختن چهار برابر قیمت یعنی بیش از 8 میلیارد دلار خرج مردن و کلی هم خوردن

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #2481
              پاسخ : نبض سیاست

              در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
              برداشت از صندوق ذخیره ارزی برای ساخت مجلس جیبوتی





              به گزارش «تابناک یزد»؛ در شهریور 1383 و یک سال پیش از روی کار آمدن احمدی‌نژاد هيات دولت بنا به پيشنهاد مشترك شماره 3438/49 - 202/913 وزارت امورخارجه و وزارت اقتصاد و دارايي و به استناد اصل 138 قانون اساسي مصوب كرده است که: اعطاي اعتبار به كشور جيبوتي موضوع تصويب نامه شماره 62682/ ت 28297 سال 81 براي پرداخت پانزده درصد ارزش قرارداد توسط طرف جيبوتيايي به صورت پيش پرداخت، ميان پرداخت، غير نقدي يا تركيبي از آنها مجاز است.

              اين مصوبه تاكيد مي‌كند: اعتبار مورد نياز اجراي تصويب نامه ياد شده از محل حساب ذخيره ارزي در اختيار بانك توسعه صادرات قرار گيرد.
              تابناک روش نشده حقیقت رو بگه که دولت خاتمی مصوب کرد که 10 میلیون یورو برای ساخت مجلس جیبوتی پرداخت کنن !!! اونم از حساب ذخیره ارزی !!! نوشته یک سال قبل از آمدن احمدی نژاد !!!

              مثل کاربر خوشبخت ! که فکر میکنه حباب بورس در سالهای 82-83 عاملش احمدی نژاد بوده ! تابناک هم فکر میکنه مصوبات یک سال قبل از روی کار اومدن دولت احمدی نژاد هم عاملش احمدی نژاد بوده !!!




              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              ایده ساخت مجلس جیبوتی با پول ایران، متعلق به کدام دولت بود؟ + تصاویر


              احداث ساختمان مجلس جمهوری جیبوتی از طریق اختصاص یک خط اعتباری ۱۰ میلیون یورویی به وسیله بانک توسعه صادرات در سال ۲۰۰۳(۱۳۸۱) و دولت اصلاحات صورت گرفت و احداث این ساختمان در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۵) و در دولت مهر و عدالت شروع شد.

              میدان ۷۲/ احداث ساختمان مجلس جمهوری جیبوتی از طریق اختصاص یک خط اعتباری ۱۰ میلیون یورویی به وسیله بانک توسعه صادرات در سال ۲۰۰۳(۱۳۸۱) و دولت اصلاحات صورت گرفت و احداث این ساختمان در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۵) و در دولت مهر و عدالت شروع شد.

              علت تاخیر در ساخت این بنا نیز بخاطر تاخیر در تخصیص قسط های بعدی ابن اعتبار در دولت اصلاحات بوده که با درخواست رئیس مجلس این کشور و مساعدت وزیر وقت اقتصاد در دولت نهم، قسط های بعدی نیز پرداخت می شود.

              لازم به ذکر است این طرح مصوب شده در دولت اصلاحات، در دولت روحانی به اتمام رسیده و توسط علی لاریجانی در سال ۹۳ افتتاح شد.

              لاریجانی در مراسم افتتاح ساختمان مجلس این کشور گفت: امروز ما شاهد افتتاح ساختمان جدید مجلس ملی جیبوتی هستیم، مجالس در امر توسعه کشورها نقش موثر و بی‌بدیلی دارند، مجالس با اتخاذ سیاست‌ها، مسیر آینده حرکت دولت‌ها را مشخص می‌کنند.

              وی ادامه داد: پارلمان‌ها به‌عنوان نمایندگان ملت می‌توانند در جهت رفع فقر، با تصویب طرح‌های توسعه‌ای، قوانین مورد نیاز، تخصیص بودجه‌های لازم و نظارت بر حُسن اجرای برنامه‌ها، اقدامات ارزشمندی را محقق نمایند.

              رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: مجلس ملی جیبوتی همانند کشور من، نقش منحصربه‌فردی در انسجام ملی و توسعه زیرساخت‌های کشور ایفا می‌کند. ما امیدواریم تسهیلاتی که ساختمان جدید به مجلس جدید جیبوتی ارائه می‌کند، به تقویت بیشتر نقش آن و بهره‌مندی مردم جیبوتی از منابع، تصمیمات و تصویب طرح‌ها و مقررات منجر گردد.

              وی اظهار داشت: اطمینان داریم که تکمیل و تحویل این ساختمان فصل جدیدی در روابط فی ما بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری جیبوتی خواهد گشود و امیدواریم تعاملات میان دو کشور در تمامی زمینه‌ها متنوع گردیده و تقویت یابد.

              لاریجانی با تشکر از شرکت‌های ایرانی استراتوس و سیما چوب به خاطر اجرای شایسته این پروژه گفت: مراتب تقدیر خود را از دولت و مجلس ملی جیبوتی به خاطر همکاری و بردباری ارزشمند آنها ابراز می‌داریم. از خداوند متعال برای مردم و دولت جیبوتی و همچنین مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران سعادت و خشنودی مسئلت می‌نماییم.

              رئیس مجلس تصریح کرد: ساختمان جدید مجلس ملی جیبوتی نماد دوستی پایدار جمهوری اسلامی ایران و جیبوتی است.

              وی در پایان یادآور شد: از مواضع کشور دوست و برادر جمهوری جیبوتی در خصوص حمایت از مواضع هسته‌ای ایران تشکر می‌کنم.





              http://72sq.com/85913/%D8%B7%D8%B1%D...B9%D9%84%D9%82

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

                #2482
                پاسخ : نبض سیاست

                در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                برداشت از صندوق ذخیره ارزی برای ساخت مجلس جیبوتی





                به گزارش «تابناک یزد»؛ در شهریور 1383 و یک سال پیش از روی کار آمدن احمدی‌نژاد هيات دولت بنا به پيشنهاد مشترك شماره 3438/49 - 202/913 وزارت امورخارجه و وزارت اقتصاد و دارايي و به استناد اصل 138 قانون اساسي مصوب كرده است که: اعطاي اعتبار به كشور جيبوتي موضوع تصويب نامه شماره 62682/ ت 28297 سال 81 براي پرداخت پانزده درصد ارزش قرارداد توسط طرف جيبوتيايي به صورت پيش پرداخت، ميان پرداخت، غير نقدي يا تركيبي از آنها مجاز است.

                اين مصوبه تاكيد مي‌كند: اعتبار مورد نياز اجراي تصويب نامه ياد شده از محل حساب ذخيره ارزي در اختيار بانك توسعه صادرات قرار گيرد.
                تابناک روش نشده حقیقت رو بگه که دولت خاتمی مصوب کرد که 10 میلیون یورو برای ساخت مجلس جیبوتی پرداخت کنن !!! اونم از حساب ذخیره ارزی !!! نوشته یک سال قبل از آمدن احمدی نژاد !!!

                مثل کاربر خوشبخت ! که فکر میکنه حباب بورس در سالهای 82-83 عاملش احمدی نژاد بوده ! تابناک هم فکر میکنه مصوبات یک سال قبل از روی کار اومدن دولت احمدی نژاد هم عاملش احمدی نژاد بوده !!!




                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                ایده ساخت مجلس جیبوتی با پول ایران، متعلق به کدام دولت بود؟ + تصاویر


                احداث ساختمان مجلس جمهوری جیبوتی از طریق اختصاص یک خط اعتباری ۱۰ میلیون یورویی به وسیله بانک توسعه صادرات در سال ۲۰۰۳(۱۳۸۱) و دولت اصلاحات صورت گرفت و احداث این ساختمان در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۵) و در دولت مهر و عدالت شروع شد.

                میدان ۷۲/ احداث ساختمان مجلس جمهوری جیبوتی از طریق اختصاص یک خط اعتباری ۱۰ میلیون یورویی به وسیله بانک توسعه صادرات در سال ۲۰۰۳(۱۳۸۱) و دولت اصلاحات صورت گرفت و احداث این ساختمان در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۵) و در دولت مهر و عدالت شروع شد.

                علت تاخیر در ساخت این بنا نیز بخاطر تاخیر در تخصیص قسط های بعدی ابن اعتبار در دولت اصلاحات بوده که با درخواست رئیس مجلس این کشور و مساعدت وزیر وقت اقتصاد در دولت نهم، قسط های بعدی نیز پرداخت می شود.

                لازم به ذکر است این طرح مصوب شده در دولت اصلاحات، در دولت روحانی به اتمام رسیده و توسط علی لاریجانی در سال ۹۳ افتتاح شد.

                لاریجانی در مراسم افتتاح ساختمان مجلس این کشور گفت: امروز ما شاهد افتتاح ساختمان جدید مجلس ملی جیبوتی هستیم، مجالس در امر توسعه کشورها نقش موثر و بی‌بدیلی دارند، مجالس با اتخاذ سیاست‌ها، مسیر آینده حرکت دولت‌ها را مشخص می‌کنند.

                وی ادامه داد: پارلمان‌ها به‌عنوان نمایندگان ملت می‌توانند در جهت رفع فقر، با تصویب طرح‌های توسعه‌ای، قوانین مورد نیاز، تخصیص بودجه‌های لازم و نظارت بر حُسن اجرای برنامه‌ها، اقدامات ارزشمندی را محقق نمایند.

                رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: مجلس ملی جیبوتی همانند کشور من، نقش منحصربه‌فردی در انسجام ملی و توسعه زیرساخت‌های کشور ایفا می‌کند. ما امیدواریم تسهیلاتی که ساختمان جدید به مجلس جدید جیبوتی ارائه می‌کند، به تقویت بیشتر نقش آن و بهره‌مندی مردم جیبوتی از منابع، تصمیمات و تصویب طرح‌ها و مقررات منجر گردد.

                وی اظهار داشت: اطمینان داریم که تکمیل و تحویل این ساختمان فصل جدیدی در روابط فی ما بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری جیبوتی خواهد گشود و امیدواریم تعاملات میان دو کشور در تمامی زمینه‌ها متنوع گردیده و تقویت یابد.

                لاریجانی با تشکر از شرکت‌های ایرانی استراتوس و سیما چوب به خاطر اجرای شایسته این پروژه گفت: مراتب تقدیر خود را از دولت و مجلس ملی جیبوتی به خاطر همکاری و بردباری ارزشمند آنها ابراز می‌داریم. از خداوند متعال برای مردم و دولت جیبوتی و همچنین مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران سعادت و خشنودی مسئلت می‌نماییم.

                رئیس مجلس تصریح کرد: ساختمان جدید مجلس ملی جیبوتی نماد دوستی پایدار جمهوری اسلامی ایران و جیبوتی است.

                وی در پایان یادآور شد: از مواضع کشور دوست و برادر جمهوری جیبوتی در خصوص حمایت از مواضع هسته‌ای ایران تشکر می‌کنم.





                http://72sq.com/85913/%D8%B7%D8%B1%D...B9%D9%84%D9%82
                در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                واکنش احمدی‌نژاد به قطع رابطه‌جیبوتی/کاریکاتور


                در این قضیه جیبوتی هم در و تخته خوب جور شده !

                خاتمی تصویب کرد و قسط اول را واریز کرد ! بعدش تاخیر میفته در دولت احمدی نژاد در واریز قسط بعدی ! بلاخره با فشار مجبور به پرداخت میشه و ساختش شروع میشه ! در دولت روحانی ! تموم میشه !!! علی لاریجانی میره افتتاح میکنه !

                قبلا هم گفتم هر جا آقایان دست بگذارند یک گندکاری از خودشان رو میشود ! مثل قضیه دکلهای گم شده !

                بعد سعی میکنن با فضاسازی رسانه ای و شانتاژ اونو منتسب کنن به احمدی نژاد !


                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #2483
                  پاسخ : نبض سیاست

                  بعد از انقلاب، دولت آقای احمدی نژاد بود.







                  10254_225به گزارش میدان 72، رسول منتجب نیا در گفتگو با سایت اصلاح طلب روز نو درباره بازگشت احمدی‌نژاد به عرصه سیاسی با توجه به عملکرد ایشان در 8 سال گذشته گفت: قیاس دولت آقای احمدی‌نژاد با سایر دولت‌های پیشین به آمار جالبی به دست می‌دهد؛ من قصد ندارم در مقام مقایسه با دوران قبل از انقلاب بر‌آیم که بسیاری قاطعانه مدعی هستند که فساد دوره آقای احمدی‌نژاد به مراتب از فساد دوران قبل از انقلاب بیشتر بود که البته من به آن ورود پیدا نمی‌کنم؛ اما در مقایسه این دولت با دولت‌های بعد از انقلاب، می‌توان این موضوع را اثبات کرد.

                  وی افزود: اگر قرار بود و بنا بر این بود که همه دست به دست هم دهند و دولتی برپا کنند که بخواهد اساس و بنیان انقلاب و پایه‌های نظام را سست کند، به ملت ضربه بزند، خیانت کند و منافع ملت را مورد هجوم قرار دهد، هرگز نمی‌توانست به این شکل موفق شود؛ اگر چنین بنایی بود که البته می‌دانیم نبوده، از این بدتر نمی‌تواست منافع و امنیت ملی را به خطر بیندازد.

                  منتجب‌نیا کارنامه احمدی‌نژاد را کارنامه‌ای سیاه و تاریک خواند و گفت: بلاها و مصائبی که دولت آقای احمدی‌نژاد بر سر این ملت آورد، در تاریخ ایران کم‌نظیر است و مطمئنا د‌ه‌ها سال ملت و دولت‌های آینده باید تاوان عملکرد ایشان را بپردازند.

                  وی ادامه داد: همه این مسائل را می‌توان مستند و مستدل به اثبات رساند، بطوری که آثار مخرب این عملکرد نه تنها در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاست داخلی و خارجی بصورت کامل مشهود است، بلکه مسائل دینی و اعتقادی ملت را هم زیر سوال برده است. دولت گذشته هچ بخشی را سالم نگذاشته و مسلماعملکرد دولت آقای احمدی‌نژاد و کارنامه‌سیاه ایشان توسط آیندگان و تاریخ مورد قضاوت قرار خواهد گرفت.

                  قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی با طرح سوالاتی در این باره گفت: در مورد این عملکرد کم‌نظیر دولت گدشته چه کسانی مقصرند؟ مسلما رئیس جمهور و مسئولان دولت مقصر اصلی و مسبب تمام فسادها و ناکارآمدی‌ها هستند؛ اما آیا کسان دیگری هم در این موضوع دخیل هستند؟ من معقدم که نزدیکان احمدی‌نژاد باید پاسخگوی همه خیانت‌ها و اختلاس‌ها باشند، چراکه ظلم بزرگی به ملت تحمیل شده که ملت آنها را نخواهند بخشید.

                  وی در لزوم برخورد قاطع دستگاه‌های نظارتی و قضایی در این پرونده‌ها ادامه داد: این افراد در 8 سال گذشته چوب حراج به همه منافع ملی زدند و میراث گرانسنگ انقلاب را بر باد فنا دادند. آیا ما باید از آن به سادگی عبور کنیم؟ آیا نباید از ترس اینکه افرادی خاص که در روی کار آمدن احمدی‌نژاد دخیل بوده‌اند گرفتار شوند، با آنها هیچ برخوردی کرد؟ البته که این کار خیانتی اضافه بر سایر خیانت‌های صورت گرفته است.

                  این فعال سیاسی با انتقاد از عدم پیگیری چنین پرونده‌هایی افزود: اینکه دستگاهی که وظیفه پیگیری موضوعی را داشته باشد و آن موضوع را مورد بررسی قرار ندهد، هم در پیشگاه مردم و هم در پیشگاه خدا مقصر است. چرا پرونده‌های ایشان نباید مطرح شود؟ چرا به دادگاه فراخوانده نمی‌شوند و دادگاه برای آنها حکمی نمی‌دهد؟ چرا برخی مسئولین سکوت می‌کنند و نمی‌گویند که در این 8 سال چه مصیبت‌هایی بزرگی بر سر مردم آمده است؟

                  رسول منتجب نیا با ابراز نگرانی از روند پیگیری تخلفات دولت گذشته، تصریح کرد: من مستقیما از برخی مقامات قضایی در دولت قبل شنیدم که پرونده فساد یکی از نزدیک‌ترین افراد به رئیس جمهور گذشته ثابت شده اما رسیدگی به آن انجام نشده و به تعویق افتاده است. من نگرانم که این خیانت‎‌ها و پرونده‌ها مشمول مرور زمان شود و مدام به تعویق بیفتد و در نهایت بخاطر منافع ملی و مصلحت نظام دیگر سراغ آنها نروند. تعجب از این است که این افراد نه تنها محاکمه نمی‌شوند، بلکه به طور آزادانه در جامعه رفت و آمد می‌کنند و با کمال جرأت و جسارت در جلسات و همایش‌ها شرکت می‌کنند.

                  وی در پایان گفتگو با روزنو با انتقاد شدید از مطرح شدن صحبت‌هایی مبنی بر بازگشت این افراد به عرصه سیاسی گفت: اما اوج گستاخی آنجا شکل می‌گیرد که این افراد می‌خواهند دوباره وارد عرصه سیاسی کشور شوند؛ چگونه است که این شخص با این کارنامه سیاه و تیره می‌خواهد خودش را برای ورود دوباره به عرصه سیاسی آماده کند و بیاید و بخواهد با مردم صحبت کند؟! واقعا با چه رویی می‌خواهند با مردم روبرو شوند و با آنها صحبت کنند؟ من فکر می‌کنم که اگر هم قوه قضائیه نخواهد با آنها برخورد کند، آنها باید تا ابد سرشان را در پیشگاه ملت و مردم پایین نگه دارند.

                  گفتنی است مخالفین احمدی نژاد زودتر از آنچه که انتظار می رفت برای اثبات دشمنی خود با احمدی نژاد، مقابل تعاریف رهبری معظم از دولت های نهم و دهم ایستادند. منتجب نیا در حالی دولت احمدی نژاد را فاسد و ناسالم می خواند که رهبری عزیز در آخرین دیدار با رییس جمهور و اعضای دولت دهم فرمودند: 《این دولت بحمدالله توانست شعارهایانقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند.》 جناب منتجب نیا باید بفرمایند چطور یک دولت انقلابی در منظر رهبر معظم انقلاب فاسد و ناسالم است؟

                  این اظهارات قابل تامل منتجب نیا، حکایت از عمق کینه این افراد از دولت های انقلابی نهم و دهم دارد که حتی برای مخالفت با احمدی نژاد، حاضر به رد حمایت های صریح مقام معظم رهبری و نادیده گرفتن واقعیت هستند.

                  قابل ذکر است رهبری معظم انقلاب در آخرین دیدار خود با اعضای دولت دهم در مورد حجم کار و تلاش دولت دهم نسبت به دولت های گذشته می فرمایند: 《هشت سال کار کردید، تلاش کردید، کارهای خوبی انجام گرفت، تحمل زحمات کار شبانه‌روزی را شماها نشان دادید؛ یعنی دیده شد، احساس شد، همه فهمیدند که رئیس جمهور محترم و همکارانشان در دولت حجم کارشان بسیار بالا و پرشتاب نسبت به همه‌ی دوره‌های دیگر بود و هست؛ این نقطه‌ی برجسته‌ای است که نباید این را نادیده گرفت. همه‌ی کسانی که میخواهند درباره‌ی دولتها، درباره‌ی کابینه‌ها، درباره‌ی رؤسای جمهور قضاوت کنند – چه پیش خودشان، چه در منظر عموم – و نظری بدهند، خوب است به این نکته هم توجه کنند: حجم کار بالا و تلاش خستگی‌ناپذیر و اعراض از آسایشها و آسودگی‌ها و امتیازاتی که معمولاً مسئولان کشورها در دنیا دارند؛ استراحت میکنند، تفریح میروند، امتیاز میگیرند؛ اینها را نخواستن، ندیدن، طلب نکردن، امتیاز بزرگی است که این دولت بحمدالله از این امتیاز برخوردار بود
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

                    #2484
                    پاسخ : نبض سیاست

                    دولت روحانی، دو سال و نیم امنیت پایتخت را به دست چه کسی سپرده بود؟ / بیانیه وزارت کشور در مورد دلایل برکناری معاون سابق امنیتی
                    .
                    .
                    .
                    امروز سرانجام پس از دو سال و نیم، سکان معاونت امنیتی استان تهران از صفرعلی براتلو، رئیس ستاد انتخابات و معاون سیاسی و استانداری تهران گرفته شد و محسن نسج همدانی سرپرست این معاونت شد.

                    به گزارش خبرنگار انتخاب، در حالی که رسانه ها از عزل براتلو در پی حمله پرهزینه به سفارت عربستان در تهران خبر دادند، مرور سوابق صفرعلی براتلو خالی از لطف نیست.

                    صفرعلی براتلو که قبل از روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد، فرماندهی بسیج ادرات را در کارنامه خود داشت، اندکی بعد از روی کار آمدن دولت نهم ابتدا فرماندار ری شد و مدتی بعد نیز از سوی کامران دانشجو، استاندار وقت تهران سمت معاونت سیاسی و ریاست ستاد انتخابات تهران را عهده دار شد که ماندگاری بالایی در این سمت حتی بعد از انتخابات 88 داشت.

                    براتلو از مسوولان هیات رزمندگان غرب تهران (با مداحی حاج سعید حدادیان) است که چهره هایی چون پرویز سروری، حسن بیادی و حبیب کاشانی از خاستگاه این هیات بر سکوی شورای شهر دوم تهران نشستند و محمود احمدی نژاد را به عنوان شهردار تهران برگزیدند و از این رو شاید ارائه پست معاونت استانداری تهران به وی دور از انتظار نباشد.

                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                    نظر

                    • گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

                      #2485
                      پاسخ : نبض سیاست

                      آیا تكه‌پاره‌کردن درس مصباح است؟

                      شاگرد و مرید آیت الله مصباح می گوید:« درباره آقای هاشمی گفتم اگر بنا بود نهی از منكر فیزیکی بكنیم تو را تكه پاره می کردیم!» فكر نمی کنم این جمله نیاز به شرح و تفسیر داشته باشد. کاملا واضح است که جناب آقا تهرانی چه می گوید و با که می گوید. مشكل این جاست که این حرف را معلم اخلاقی می زند که از قضا لباس عالمان دین را به تن دارد!

                      همه گروه ها و جناح های سیاسی حمله به سفارت خانه و کنسولگری عربستان را محكوم می کنند. سخن از دستگیری عده ای از آن ها هم در میان است. حتی برخی از آدم های مهم حمله کنندگان را شیعه انگلیسی خواندند و عده ای هم صراحتا این گروه خشن را مصداق نفوذ دانستند.
                      .
                      .
                      مشكل این جاست که کسانی در لباس معلم اخلاق و دین و انقلابی گری اعمال خودسرانه این دوستان را رنگی از قداست می بخشند. حرف های کلی و مبهم نمی زنم. گفت و گوی آقا تهرانی را بخوانید تا متوجه منظورم بشوید. ایشان که مدعی شاگردی و به نوعی مریدی آیت الله مصباح یزدی هستند در دولت آقای احمدی نژاد معلم اخلاق هیئت دولت بودند. یعنی اعضای دولت آقای احمد نژاد و همین طور شخص آقای احمدی نژاد در محضر ایشان درس اخلاق می آموختند. جناب آقا تهرانی در گفت و گویی به طور مفصل به جزئیات رابطه خود و آقای احمدی‌نژاد پرداخته است. خاطراتی که می تواند مارا با گوشه های جالبی از تاریخ هشت ساله معجزه هزاره سوم آشنا سازد.
                      .
                      .
                      .

                      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                      نظر

                      • گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

                        #2486
                        پاسخ : نبض سیاست

                        در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                        به نظر من عربستان برای دولت ایران مهمتر است ...هم بدلیل قدرت منطقه ایی و نزدیکی دوکشور و هم بعنوان مذهبی که منشاء و پیدایش خدای و مذهب جدید ایرانیان گردید و هم به لحاظ اقتصادی که با احاطه و تسلطی که بر نفت دارد میتواند ایران را تحت فشار قرار بدهد ...مخصوصا نسبت به کشورهایی که نه تنها هیچ وجه اشتراکی نداریم بلکه تنها هزینه هایش را ملت ایران پرداختند, مانند ونزوئلا .

                        احمدی نژاد و مامان چاورز, در آغوش هم ! :-B

                        گویا راست است میگویند: دیزی برمیگردد درش را پیدا میکند
                        اگر احمدی نژاد دوره ش تمام نشده بود با نفت 30 دلاری, احتمال قوی همچنان دوشا دوشا ونزوئلا جلو میرفتیم , البته به تبع آن بورسمان هم همانطور سیخونکی بالا میرفت ;)
                        =============================================

                        نرخ تورم ونزوئلا به ۲۷۰ درصد رسید:-B

                        براساس تازه ترین گزارش بانک مركزی ونزوئلا، نرخ تورم این کشور به ۲۷۰ درصد رسیده است که در تاریخ این کشور بی‌سابقه گزارش می‌شود.

                        به گزارش«انتخاب» به نقل از پایگاه خبری «الجزیره»، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا گفت: با سقوط قیمت نفت به ۳۳ دلار به ازای هر بشكه، اقتصاد این کشور در وضعیت اضطراری قرار گرفته است.

                        در همین حال، کارشناسان اقتصادی بر این باور هستند که اقتصاد ونزوئلا نیاز به نفت ۱۱۱ دلار در هر بشكه دارد تا به نقطه سر به سر برسد.

                        همچنین وضعیت جهانی بهای نفت موجب افزایش نرخ تورم در این کشور شده است و براساس تازه ترین گزارش بانک مركزی ونزوئلا، نرخ تورم این کشور به ۲۷۰ درصد رسیده است که در تاریخ این کشور بی سابقه گزارش می شود.

                        بر همین اساس ونزوئلا به دلیل سقوط بهای طلای سیاه در حال رفتن به سمت افزایش جهشی نرخ تورم، کاهش ذخایر ارزی و کسری مالی شدید است.

                        آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/01/11, 20:02.
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                        نظر

                        • گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

                          #2487
                          پاسخ : نبض سیاست

                          در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                          ایا میدانید هیچ رییس جمهوری مانند جناب اقای دکتر محمود احمدی نژادنتوتنسته با سیاستهای مقتدرانه مبتنی بر شجاعت صلابت ایران اسلامی قیمت نفت را به بالاترین میزان ممکن رسانده واز این محل بالاترین امار ساخت وتولید و سازندگی را به ثبت رسانده ومشتی چشم کور نظر تنگ را به حیرت وقیل وقال وادارد
                          در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                          =))=))=))=))
                          :-j

                          کاربر امیدوار و رجبی , خیلی با مزه هستند , !
                          حالا گذشته از شوخی و اینکه نمیدانند(فکر نمیکنم دیگر هم بفهمند) چه میگویندو مینویسند , ...متاسفانه چنین نادانی هایی در تارو پود جامعه تنیده شده اند و نمیشود به راحتی اینها را جدا کرد و کاری با ایشان نداشت...بایستی سوخت و ساخت , مخصوصا نسل آینده ایران که تاوان سختی در قبال جهالت چنین انسانهایی را خواهند داد !
                          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                          نظر

                          • m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

                            #2488
                            پاسخ : نبض سیاست

                            راستی دوستان امروز دختر بابایی داشت گریه میکرد فقط می گفت بابایی

                            خداوندا خودت شاهد بودی دوساعت بغل بابایی بود ودست دختر بابایی کوچک بر روی سر پدر.

                            دوساعت راه بردم تا ارام شد . دوباره ارام سر جایش گذاشتم . پشت میز کامپیوتر نشستم.

                            لحظه ای خوابم برد با صدای بابایی از خواب پریدم سراسیمه بطرفش رفتم دیدم داره گریه میکنه.

                            مادرم روی مبل بالای سرش نشسته بود انهم دومین شاهد. چی بگم نتوانستم از زمین بلندش کنم


                            با تمام توان هم نشد. وقتی به اسم مادرش قسم دادم شد. هنوز یه نفرم


                            دعایی برای همه . خدوندا تورا به ابروی پیامبرت . به پنچ تن ال ابا به 12 امام و چهارده معصوم و 124 هزار پیامبرت.

                            هوای بابا یی . ماما نی و فزندانشان رو داشته باش امین یا رب العالمین.
                            آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/11, 22:07.

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #2489
                              پاسخ : نبض سیاست

                              ناگفته‌هاي تازه احمدي‌مقدم از ٨٨:



                              سیاست بیت رهبری حفظ آقای هاشمی است / احمدی نژاد از استقبال گسترده از میرحسین نگران شده بود / اطلاعاتِ فریب می‌‌دادیم که تظاهرات در فلان نقطه برگزار خواهد شد / سردار رادان گفت جلوی جمعیت را نمی توانم بگیرم / بیانیه ها را مجید انصاری می نوشت / احمدی نژاد مرتب می گفت رئیس دولت اصلاحات کاندیدا شود تا شکست بخورد / آقای هاشمی چندبار با کنایه به من گفت:« فامیلتان احمدی‌نژاد!»






                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                              اسماعیل احمدی‌مقدم، فرمانده سابق ناجا روایت‌هایي جدید از حوادث سال ٨٨ بیان کرده است.

                              به گزارش «انتخاب»، گزیده‌ای از سخنان او به نقل از تاریخ انقلاب را در ادامه می‌خوانید:

                              - ما و سازمان‌های امنیتی-نظامی با شواهد و مدارک موجود حوادث را پیش‌بینی می‌کردیم و جلساتی در شورای امنیت ملی تشکیل می‌دادیم. البته شورای امنیت کشور که کلا تعطیل بود! وزارت کشور مدت‌ها بی‌وزیر بود! تا آقای محصولی وزیر شدند؛ اما ما در شورای امنیت ملی چه پیش از انتخابات و چه پس از آن جلسات منظمی داشتیم. پس از انتخابات که تقریبا هر روز در دبیرخانه که درواقع کمیته بحران شده بود با حضور تمام وزرا، مسئولان، فرماندهان نظامی، امنیتی و رئیس صداوسیما جلسه داشتیم.

                              - وزارت چه قبل از انتخابات و چه بعد از آن از ما پشتیبانی اطلاعاتی نمی‌کرد. اینجا موضوعی را می‌گویم که تابه‌حال نگفته‌ام. وزارت اطلاعات به‌نحوی آقای هاشمی را در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری هدایت و حتی تشجیع می‌کرد. آقای هاشمی بعد از انتخابات خیلی عصبانی بود. تصمیم گرفتم پیش ایشان بروم. قبل از دیدار با دفتر حضرت آقا هماهنگ کردم که به آقای هاشمی چه بگویم بهتر است؟ سیاست بیت رهبری حفظ آقای هاشمی است.

                              احمد توکلی به خود من می‌گفت از هاشمی نباید منتظری و از میرحسین نباید بنی‌صدر بسازیم. استراتژی ما این باشد که از هاشمی، منتظری درست نکنیم.

                              - در فیلم انتخاباتی هاشمی (سال ٨٤) ایشان در میزگردی با دخترها و پسرها نشسته بود. در آنجا آقای هاشمی گریه می‌‌کند! تا ایشان گریه می‌کند می‌گویند «کات، فیلم خراب شد. از نو!» آقای هاشمی عصبانی می‌شود و می‌گوید: «یعنی چه؟ من را مسخره کردید. مگر گریه کنم چه اتفاقی می‌افتد؟!» پسرش می‌گوید: «بابا غصه نخور ما در حال ساخت مارمولک ۲ هستیم»! (با خنده) در آن دیدار به آقای هاشمی گفتم وقتی در فیلم انتخاباتی‌تان می‌گویید برای پوشش لخت‌نبودن کافی است! وقتی حتی یک سفر استانی نرفتی و متکبرانه گفتی: ما اینجا برنده‌ایم، کاری نداریم که برویم. روشن است که به بسیجی‌ها بگوییم یا نگوییم به شما رأی نمی‌دهند. بسیجی دنبال آرمان امام است. در آن دیدار آقای هاشمی چندبار با کنایه به من می‌گفت:« فامیلتان احمدی‌نژاد!» گفتم من با آقای احمدی‌نژاد نسبتی ندارم. اما دو، سه بار حرفش را تکرار کرد.

                              - به نظر من آقای هاشمی، آن فرد باهوش گذشته نیست. زمانی که بررسی می‌کنی، متوجه می‌شوی مطلبی را می‌گوید؛ اما پس از مدتی مطلب دیگری می‌گوید که صحبت اولش را نقض می‌کند. مشخص است که کیاست گذشته را ندارد و البته بالارفتن سن هم اثر دارد. تصور آقای هاشمی این بود که من با احمدی‌نژاد خیلی صمیمی هستم و دلیل روی‌کارآمدنش بنده هستم. آقای هاشمی در ضمن صحبت چندبار گفت: «فامیلتان احمدی‌نژاد». متوجه شدم به شایعه فامیل‌بودن من با احمدی‌نژاد اشاره می‌کند. به ایشان گفتم: «اصلا احمدی‌‌مقدم با احمدی‌نژاد چه طوری شناسنامه‌ای باجناق می‌شوند؟ خنده‌‌دار نیست؟ همسر من اهل کردستان است و ما هیچ نسبتی با آقای احمدی‌نژاد نداریم. بچه‌‌محل بوده‌ایم، ولی حتی یادم نمی‌آید او را در محل دیده باشم. در شهرداری با او آشنا شدم. این شایعات مال بی‌‌بی‌‌سی است. البته آقای روحانی هم یک بار همین مطلب را به من گفت، اما آقای هاشمی از شما تعجب می‌کنم که چنین حرفی می‌زنید!» به شوخی به ایشان گفتم: «حاج‌آقا! مثل اینکه شما هم مشتری بی‌‌بی‌‌سی هستی؟! اگر تلویزیون خودمان را گوش داده باشید، من سه بار در تلویزیون توضیح دادم که من هیچ نسبتی با آقای احمدی‌نژاد ندارم». گفت: «من اصلا تلویزیون خودمان را نگاه نمی‌کنم. ارزش دیدن ندارد؛ معلوم نیست چه می‌گویند، همش چرت‌و‌پرت است».

                              - در اینکه آقای اژه‌ای حزب‌اللهی، وفادار به نظام و ضد دوم خرداد است، تردیدی نیست، اما به نظر من ایشان در انتصاباتش مقداری محتاطانه عمل می‌کرد و این محتاط‌بودن کمی برایش مشکل ایجاد کرد. در جریان فتنه، پشتیبانی‌نکردن اطلاعاتی وزارت از ما کاملا مشخص بود. هیچ ‌وقت اطلاعاتی از آنها نمی‌گرفتیم، در واقع وجود یک سکته خبری و جدی‌نگرفتن ماجرا در آنجا مشخص بود. وزارت حتی در ادامه فتنه هم اطلاعات درست و دقیقی ارائه نمی‌کرد. ولی ما از پیش از انتخابات تحرکات را رصد می‌کردیم.

                              - پیش از انتخابات جلساتی در دفتر آقای هاشمی تشکیل می‌شد که بخش راهبردی در آنجا بود. این جلسات در دفتر آقای هاشمی با حضور خاتمی، هاشمی، میرحسین، ناطق و سیدحسن خمینی تشکیل می‌شد و برنامه‌ریزی‌ها در آنجا بود. در آنجا روی یک کاندیدا با هم توافق کردند. البته ابتدا موسوی در جلسات عضو نبود، زمانی که کاندیداتوری او قطعی شد به جمعشان اضافه شد. برگزاری جلسات مشخص می‌کرد که آنها در حال سازماندهی هستند تا با تمام ‌قوا در میدان حاضر شوند. ما با این مجموعه‌ اطلاعاتی که در اختیار داشتیم، حدس می‌زدیم انتخابات پرچالشی در پیش‌روی داریم؛ اگر انتخابات را ببرند جشن پیروزی دارند و پس از انتخابات با افزایش سرعت عمل کارهای نکرده ‌دوم خرداد را می‌خواهند انجام دهند.

                              - در اواخر سال ۸۷ اتاق رصد رسانه‌‌ها را برای رصد اقدامات سیاسی در ناجا تأسیس کردیم. پویش ۸۸، دفتر هفت تیر و ستاد قیطریه را ناجا رصد کرد و گرفت. از سازماندهی آنها مطلع بودیم، اما از چگونگی آن اطلاع نداشتیم. شبکه‌‌های آنها مبهم بود؛ اینکه چطور پلاکارد می‌آورند؟ چگونه شعارها تنظیم می‌شود؟ چطور به افراد می‌گویند این طرف یا آن طرف برو؟، تمام این مسائل برای ما سؤال بود. پس از اینکه در پویش ۸۸ اسامی دو هزار نفر از شبکه آنها را یافتیم، شبکه میدانی‌شان متلاشی شد. تمام برنامه‌ها، فراخوانی و سازماندهی‌ میدانی آنها از بین رفت. وقتی محسن آرمین و افراد دیگر که بیانیه‌‌ها را می‌نوشتند، راهپیمایی‌ها را برنامه‌ریزی و خارج و داخل را با هم هماهنگ می‌کردند، بازداشت کردیم، ضربه سختی خوردند.

                              - ناجا در اواخر سال۸۷، براساس این تحلیل‌‌ها رزمایش‌‌هایی به‌عنوان «آرامش و امنیت»، در ظاهر برای بازداشت دزد، فرود از آسمان و موارد دیگر در کل کشور برگزار کرد، اما هدف موضوع دیگری بود. این رزمایش‌ها بیشتر در شهرهایی که احتمال تهدید بیشتر بود، اجرا شد. رمضان‌زاده در یکی از جلسات خصوصی‌شان گفته بود این مانورها در ظاهر برای امنیت اجتماعی است، ولی باطنش برای ما طراحی شده. ما این مانورها را با هدف نمایش آمادگی ناجا به آنها و همچنین افزایش میزان آمادگی نیروها اجرا می‌کردیم. ما در گذشته برای هر حادثه‌ کوچکی به کمک بسیج و سپاه نیاز داشتیم، اما اجرای آن رزمایش‌‌ها سبب شد یگان ویژه‌، امداد و ۱۱۰ را تکمیل کنیم و این قسمت‌ها را تا حدی به‌صورت یک شبکه ‌درآوریم.

                              - زمانی که میرحسین با حمایت رسانه‌ها در صحنه حاضر شد، استقبال‌های گسترده‌ای از او شد. وقتی چند گزارش از این استقبال‌ها را برای احمدی‌نژاد بردند، از میزان حضور اصلاح‌طلبان تعجب کرد و نگران شد. ١٠ روز مانده به انتخابات، ناگهان سفرهای استانی خود را افزایش داد و هر روز به دو یا سه استان سفر می‌کرد.

                              - ما اخبار، اطلاعات و نظرسنجی‌‌ها را به تمام دستگاه‌‌های رسمی و رؤسای سه قوه، وزارت اطلاعات و سپاه ارسال می‌کردیم. آقای احمدی‌نژاد به‌دلیل موقعیتش، به اطلاعات دسترسی داشت و از شبکه ‌اجتماعی خوبی برای ارزیابی اوضاع برخوردار بود. تنها تماس من با ایشان، پس از مناظره ‌با موسوی و کروبی بود. چون یکی از پاشنه‌‌آشیل‌های محسن رضایی جنگ است. اگرچه آقامحسن برای خودش برگه‌برنده حساب می‌کند، اما می‌شود با تا دو سؤال محسن رضایی را خراب کرد. مثلا عملیات رمضان را برای چه طراحی کردی و چرا بچه‌‌های مردم را به کشتن دادی؟ یا مثلا در عملیات کربلای۴ و از این‌جور سؤال‌ها. قبل از مناظره به آقای احمدی‌نژاد زنگ زدم و گفتم: «دفاع مقدس در ذهن مردم تقدس دارد، این را در خط قرمز بگذارید و وارد این حوزه نشوید. به آقامحسن هم می‌خواهم بگویم حالا در حوزه‌ سیاسی هرچه می‌خواهید همدیگر را بزنید، اما تقدس جنگ را از بین نبرید».

                              - ۲۵ خرداد به استناد فیلم‌‌ها و به روش جداسازی بلوک‌ها و شمارش نفرات، جمعیتی حدود ۳۵۰ تا ۵۰۰ هزار نفر حضور داشتند، اما چپ‌ها با مبالغه، حضور دو یا سه میلیون نفر را اعلام کردند. حتی اگر دو میلیون نفر هم بودند، خیلی غیرمنتظره نبود. موسوی در تهران حدود دو میلیون و ٣٠٠ یا ٤٠٠ هزار رأی آورده بود، تعدادی که شرکت کردند، یک‌پنجم کسانی بودند که به او رأی دادند. این تعداد هم در همان هفته به‌مرور کاهش یافت، به‌طوری‌که جمعیت آنها در تجمع مقابل صداوسیما ۵۰ هزار نفر بود.

                              - راهپیمایی بزرگشان را بیست‌‌وپنجم گذاشتند. بیانیه‌‌نویس‌شان هم مجید انصاری بود. در جلسه‌ دبیرخانه که همان روز برگزار شد تصمیم گرفتیم با اغتشاشگران برخورد کنیم و اگر کسی بی‌‌نظمی یا اخلال عمومی ایجاد کرد او را دستگیر کنیم. ما به آنها ابلاغ کردیم اجازه تجمع ندارید. بعد مجمع بیانیه داد و لغوش کرد. به خاطر دارم در آن روز آقای تابش، نماینده مجلس طبق رفاقتی که از قدیم با من داشت، با من تماس گرفت و گفت: «می‌ شود ما همراه آقای خاتمی به تجمع برویم یا نه؟» گفتم: «من توصیه نمی‌کنم که آقای خاتمی برود؛ چون بالاخره این تجمعات غیرقانونی است و جرم محسوب می‌شود». گفت: «نه، ما می‌خواهیم جلوی مسجد صاحب‌‌الزمان در خیابان آزادی، آقای خاتمی با یک بلندگو روی وانت به مردم بگوید بروید خانه‌هایتان». گفتم: «من این را هم توصیه نمی‌کنم. اگر می‌‌خواهد در مسجد صحبت کند اشکالی ندارد، ولی بیرون مسجد را توصیه نمی‌کنم». گفت:«حالا باید چه کار کنیم. حاج‌آقا قول داده است که برود. برایمان خیلی بد می‌‌شود. حالا شما یک کاریش بکن، ولی نمی‌‌شود که ما نرویم». گفتم: «خب باشد. حالا یک کاریش می‌کنیم». یک تیم اسکورت بهش دادیم. که آنها هم از مسیری خاتمی را بردند که در ترافیک بیفتد. خاتمی هم تماس گرفت و گفت: «من در راه‌‌بندانم و دیگر نمی‌رسم»! بعدهم به بهانه اینکه اینجا خطرناک است، دستور داد که برگردند. آقای خاتمی خیلی زیرک است و حواسش کاملا جمع بود.

                              - آقای خاتمی از همان ابتدا یک احتیاط‌هایی داشت؛ مثلا همین که کلمه ‌جنبش سبز را به کار نبرد و از همان ابتدا حسابش را از آنها جدا کرد. واژه تقلب را به کار نبرد تا راه گریزی برای خودش گذاشته باشد، یا مثلا به آقا حمله نکرد. یک خطوط قرمزی برای خودش گذاشت که الان همان خطوط قرمز او را با کروبی و موسوی متمایز می‌کند. اگر بخواهیم جمع‌بندی کنیم، حتی می‌توانیم بگوییم که مواضع، اقدامات و رفتارهایش از هاشمی هم بدتر نبوده است، ولی خب شکی نیست که اینها همه در پشت صحنه‌ با هم هماهنگ بودند و به نظر من اگر عقل دست خاتمی بود مسئله را زودتر جمع‌ می‌کرد، ولی دیگر کار از دست اینها هم خارج شده بود.

                              - آقای ناطق بعدا به من گفت: «خدا وکیلی من دیگر بعد از انتخابات در جلسات اینها شرکت نکردم و حسابم را جدا کردم. تا قبلش برای اینکه موسوی بیاید و احمدی‌نژاد را کنار بزنیم با اینها هماهنگ بودم، ولی بعد از این رفتارها دیگر با آنها هماهنگ نبودم».

                              - ما اطلاعاتِ فریب می‌‌دادیم که تظاهرات در فلان نقطه برگزار خواهد شد، اما می‌دیدیم که هیچ کسی نمی‌رود. معلوم می‌شد که یک شبکه مطمئنی دارند که فقط از طریق موبایل و اس‌ام‌اس هدایت نمی‌شوند و تجمعات در همان جایی که مشخص شده برگزار می‌شد. آنها هم وقتی کروبی یا موسوی می‌خواستند به تجمعات بروند، اطلاعاتِ فریب می‌‌دادند. ولی ما از اینکه تیم حفاظت آنها کدام منطقه را چک می‌کنند، متوجه می‌‌شدیم محل تجمعشان کجاست. آنها از شبکه‌های اجتماعی خیلی خوب بهره‌برداری می‌کردند، ولی ما در رابطه با فیس‌‌بوک و شبکه‌‌های مجازی خیلی توجیه نبودیم. هماهنگی خارج و داخل و... عمدتا برعهده بچه‌های مجاهدین انقلاب امثال محسن آرمین و بهزاد نبوی بود.

                              - اینها (مجمع روحانیون مبارز) عددی نبودند. حالا ممکن است در حد حرف و اعلام موضع یک بیانیه‌ای هم می‌دادند، اما مدیریت دست بچه‌‌های مجاهدین انقلاب بود.، البته چندتایشان را که گرفته بودند و زندان بودند ولی تاج‌‌زاده، بهزاد نبوی و بقیه که بیرون بودند داشتند کار خودشان را می‌‌کردند.

                              - صبح ۲۵ خرداد حدود ساعت ١١- ١٢ که جلسه شورای امنیت ملی بود، آقای عزیز جعفری به من زنگ زد و یک سری توصیه‌ها کرد. چون مسئولیت به ما داده شده بود نه به سپاه؛ یعنی همچنان موضوع انتظامی بود و هنوز امنیتی نشده بود. ایشان گفت: «آقای احمدی‌مقدم امروز برای شما یک دوراهی سخت است. در تاریخ اسم شما می‌ماند و راجع به شما قضاوت می‌‌شود. نباید بگذاری اینجا تجمعی شکل بگیرد». یکی، دو نفر دیگر و شاید آقای طائب هم به من زنگ زدند. من هم آقای رادان را فرستاده بودم و نیروهایمان هم در میدان بودند. تیپ یگان ویژه را در مسیرها مستقر کردیم. بنا را بر این گذاشته بودیم که اصلا اجازه ندهیم تجمع شکل بگیرد. تا اینکه آقای رادان حدود ساعت سه به من گفت: «در میدان انقلاب جمعیت سرازیر شده و دارند می‌‌آیند». گفتم: «جلویشان را بگیر». گفت: «اصلا نمی‌‌شود». نیم‌ساعت بعد گفت: «شاید چهل‌ هزار نفر جمعیت اینجا هستند. هر لحظه هم اضافه می‌شوند». گفتم: «پس درگیر نشوید. فقط نیروها را به پیاده‌‌روها بیاورید. هر کاری می‌خواهند بکنند، بکنند ولی نگذارید تشنج و درگیری بشود. فقط امنیت تظاهرات را برقرار کنید». بچه‌های حزب‌اللهی‌ هم جمع شده بودند و شعار می‌دادند، گفتم: «یک وقت بچه‌های حزب‌اللهی حمله نکنند و گَزکی دست اینها بدهند». و البته صبح همان روز هم زنگ زده بودم به شیخ قدرت علیخانی که نماینده مجلس بود گفتم: «شیخ قدرت! تو که آدم عاقلی هستی برو بگو فردا همه‌‌تان را دستگیر می‌کنند. اینجا دیگر محل برخورد است تصمیم این است. اگر فردا مجمعی‌ها همه زندان رفتند گله‌مند نباشید». بعدش زنگ زد گفت: «من هماهنگ کردم و الان مجمع بیانیه می‌دهد که به راهپیمایی نیایند». البته بیانیه هم دادند؛ ولی الکی و آبکی بود. فقط برای این بود که خودشان را تبرئه کنند. واقعا ترسیده بودند و شاید عمده شخصیت‌هایشان هم نیامدند. یک جوری سُر خوردند و دَر رفتند. گفتند چون غیرقانونی است نیامدند.

                              - تا عصر بخش اعظم راهپیمایی تا جلوی دانشگاه صنعتی شریف بود. بعد از اتمام تجمع جمعیت که عمده‌شان هم از شمال شهر آمده بودند درحال پراکنده‌شدن بودند و به سمت شمال شهر برمی‌گشتند، جلوی پایگاه بسیج ایستادند، دعوا و درگیری درست کردند. بچه‌های پایگاه هم از داخل درب را بسته بودند. و تعدادی‌شان رفته بودند بالای پشت‌بام. بالاخره اغتشاشگران به پایگاه حمله می‌کنند. بچه‌های بسیج هم یکی، دو تا تیر شلیک می‌کنند. (دستور تیراندازی را) قبلا قرارگاه ثارالله ابلاغ کرده بود. از سال ۷۰ یا ۷۱ که در درگیری‌های مشهد، کلانتری آنجا سقوط کرد، شورای امنیت ملی ابلاغ کرد که چون مقرهای نظامی نباید سقوط کنند، اگر درمعرض سقوط بودند، حق تیراندازی دارند. بسیجی‌ها هم کسانی را با تیر زدند که آمده بودند داخل حیاط یا از روی نرده داشتند داخل حوزه بسیج می‌شدند. آخرسر هم ما نیرو فرستادیم و آن صحنه را کنترل کردیم؛ ولی آتش‌سوزی، کشته و زخمی‌شدن صحنه‌های بدی ایجاد کرد. درمجموع می‌توانیم بگوییم آن روز منهای این یک مسئله، موضوع امنیتی دیگری نداشتیم.
                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

                                #2490
                                پاسخ : نبض سیاست

                                دلیل کاهش ۱۱ درصدی صادرات غیرنفتی مدیریت ضعیف دولت بود

                                دولتی‌ها با بخش خصوصی و صادرکنندگان جلسه نمی‌گذارند[/CENTER][/B][/SIZE][/COLOR]


                                رئیس اسبق سازمان توسعه و تجارت گفت: «دلیل اتفاقات بد در تجارت خارجی کشور رها شدن و عدم وجود مدیریت دولت است.»

                                به گزارش نسیم آنلاین، بابک افقهی رئیس اسبق سازمان توسعه و تجارت در گفتگو با هفته نامه «نماینده» از برخی از رفتارهای اقتصادی دولت انتقاد کرد و گفت: دولت باید خیلی بهتر از اینها در اقتصاد عمل میکرد.

                                فضای خیلی متوهمانه‌ای که در جامعه برای موقعیت جدید اقتصادی پسابرجام در ذهن مردم کاشته شده است باید هر چه سریع‌تر توسط خود دولت اصلاح شده و این نکته با صراحت به مردم گفته شود که قرار نیست بعد از برجام همه مشکلات حل شده و گشایش اقتصادی اتفاق بیفتد.

                                سال‌ها در بدنه سازمان توسعه تجارت کار کرده و مدت‌ها رئیس این سازمان بوده است. رقبای صادراتی و واردکنندگان انواع کالا و خدمات به ایران را کاملاً می‌شناسد. «بابک افقهی»، معاون وزیر بازرگانی سابق در گفت‌وگوی تفصیلی با هفته‌نامه «نماینده» با انتقاد از کاهش ۱۱ درصدی صادرات غیرنفتی ایران به دیگر کشورها می‌گوید: «دلیل این اتفاق بد رها شدن و عدم وجود مدیریت در موضوع تجارت خارجی کشور است.» وی با توصیه به دولتی‌ها می‌گوید: «به مردم واقعیت را بگویید که بعد از برجام اتفاق مثبتی در اقتصاد نمی‌افتد.»

                                همان‌طور که مستحضر هستید طبق آخرین آماری که به طور رسمی از سوی نهادهای دولتی منتشر شده، حجم تجارت خارجی کشور با کاهش ۱۱ درصدی مواجه شده است. همین مسئله موجبات نگرانی فعالان اقتصادی و اقتصاددانان کشور را فراهم آورده است. حضرت‌عالی به عنوان کسی که سال‌ها در حوزه تجارت خارجی فعالیت داشته‌اید چه تحلیلی دراین باره دارید؟

                                دلایل متعددی در این زمینه وجود دارند که بخش مشهود آن رها شدن و عدم وجود مدیریت در موضوع تجارت خارجی کشور است. در کنار این رها شدگی، ما نتوانستیم از فرصت‌های خوبی که در بخش تجارت خارجی‌مان، مانند مناقشه بین روسیه و ترکیه رخ داد، استفاده کنیم. به هر حال این موضوع می‌توانست فرصت ایده‌آلی را برای ما فراهم کند تا بازار روسیه را در اختیار گرفته و بتوانیم با توجه به چراغ سبزهایی مانند تعدیل و کاهش تعرفه‌های گمرکی و ترجیحاتی که روس‌ها برای کالاهای ایرانی وضع کردند در افزایش صادرات خود به روسیه گام‌های بلندی برداریم. البته من در جریان هستم که مذاکراتی در این زمینه آغاز شده اما هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده است.

                                دولت در وضعیت رکود فعلی که بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی ما برای فروش کالاهایشان در داخل کشور با مشکل مواجه هستند باید به بخش خصوصی کمک کرده تا از طریق تشویق صادرات و کمک به صادرات غیرنفتی، وضعیت نه تنها به گذشته، بلکه به شرایط بهتری از گذشته نیز بازگردد. این موضوع نیازمند کمک‌های دولت در بخش حمل‌ونقل، بسته‌بندی و برقراری معادلات سیاسی برای حذف موانع تعرفه‌ای است. متأسفانه بعد از اتفاق بدی که برای وزارت بازرگانی رخ داد، این ادغام کاملاً غیرمنتظره نیز بر عدم مدیریت بخش تجارت خارجی توسط دولت دامن زده و باعث تشدید وضعیت موجود شد.

                                با توجه به شرایط موجود به نظر می‌رسد دولت اراده‌ای برای توجه به این موضوع نداشته و عمده دست‌اندرکاران و مدیرانی که در حال حاضر در این بخش مسئولیت دارند، از بخش صنعتی کشور هستند که به بخش تجارت و بازرگانی اشرافی نداشته و نمی‌دانند در این شرایط باید چه کار کنند. این عدم توانایی در اداره امور بسیار آسیب زننده است. از طرفی با اتفاق‌های رخ داده، بنگاه‌های اقتصادی ما با تولید رقابت‌پذیر فاصله گرفته و کار برای حل معضلات و موانع موجود بر سر راه تولید سخت‌تر شده است. یعنی در کنار همه موانعی که ما در گذشته به خاطر تحریم‌ها و مشکلات ایجاد شده در نقل‌وانتقال پول داشتیم، مشکلاتی از این دست نیز به مشکلات سابق ما اضافه شده که دولت برای رفع آنها باید همت مضاعفی داشته باشد.

                                آیا کاهش قیمت نفت نیز می‌تواند در افت صادرات غیرنفتی ما مؤثر باشد؟

                                به هرحال بخشی از صادرات غیرنفتی ما مصنوعات نفتی و صادرات پتروشیمی هستند که طبیعتاً در این شرایط با کاهش قیمت مواجه می‌شوند. از سوی دیگر چون عمده صادرات غیرنفتی ما به عنوان تولیدکننده و فروشنده نفت، عموماً کالاهای لوکسی مانند پسته، فرش و زعفران هستند. طبعاً با کاهش قیمت نفت درآمدهای جهانی نیز کاهش یافته و رغبت خریداران برای خرید کالاهای لوکس ایرانی نیز کاهش می‌یابد. اما نکته‌ای که وجود دارد این است که باید ترکیب صادرات غیرنفتی ما از این حالتی که سال‌ها در آن بودیم خارج شده و بیشتر به بخش صادرات خدمات و کالاهای دارای ارزش افزوده که نیاز فوری و آنی افراد جامعه هستند، بپردازیم. یعنی بیشتر توان خود را بر صادرات محصولات کشاورزی و مواد غذایی متمرکز کنیم چرا که اکثر بنگاه‌های ما در این زمینه یا به صورت نیمه فعال بوده و یا به دلیل ظرفیت مازاد تولید، متأسفانه با مشکل تولید مواجه هستند. این مسائل باید از سوی دولت مدیریت شود. البته مقصود من این نیست که خود دولت نقش صادرکننده داشته و خودش بخش صادرات را تصدی‌گری کند بلکه باید به بنگاه‌های اقتصادی کمک کرده تا آنها بتوانند با فراغ بال و وجود موانع کمتری به امر صادرات بپردازند. البته به نظر می‌رسد دولت تا حدود زیادی منتظر اجرای برجام و ایجاد شرایط جدید در اقتصاد ایران است که این انتظار نیز گاهی اوقات تأثیر منفی روی بازار می‌گذارد.

                                وقتی یک موضوع سیاسی بیش از اندازه واقعی خودش بزرگنمایی شده و یک خوش خیالی غیرقابل قبول را در جامعه برای دستاوردهای پسابرجام ترویج می‌دهیم، آثار و تبعات خودش را در بازار و معلق نگه داشتن تقاضاهای داخلی بر روی بنگاه‌های اقتصادی خواهد گذاشت. وقتی در کوچه و بازار با مردم صحبت می‌کنیم می‌بینیم بسیاری از مردم حتی برای خریدهای خیلی ساده و فوری خودشان اذعان دارند که باید منتظر اجرای برجام بود چرا که بعد از برجام با لغو تحریم‌ها اجناس با کیفیت‌تر و ارزان‌تر خواهند شد و ما می‌توانیم به راحتی وسایل و احتیاجات مورد نیاز خود را خریداری کنیم. به نظرم این نگاه یک خیال غیرواقعی و خطرناک برای اقتصاد کشور است. دولت باید هر چه سریع‌تر دست به کار شده و بازار، مردم و تقاضاهای تلنبار شده مردم را متوجه این موضوع کند که بعد از برجام اتفاق خاصی در کشور نخواهد افتاد. کمااینکه شاید با ادامه روند موجود، چه بسا تا زمان اجرای برجام دیگر هیچ بنگاه تولیدی در داخل کشور وجود خارجی نداشته باشد. طبیعتاً وقتی این فشار از حوزه تقاضای داخلی بر بنگاه‌های اقتصادی وارد شود، رمق تولید برای صادرات نیز از آن بنگاه گرفته می‌شود. ازاین‌رو به نظر می‌آید فضای خیلی متوهمانه‌ای که در جامعه برای موقعیت جدید اقتصادی پسابرجام در ذهن مردم کاشته شده است باید هر چه سریع‌تر توسط خود دولت اصلاح شده و این نکته با صراحت به مردم گفته شود که قرار نیست بعد از برجام همه مشکلات حل شده و گشایش اقتصادی اتفاق بیفتد. ضمن اینکه با توجه به مشکلاتی که ما در ساختارهای اقتصادی کشور داریم حتی اجرای برجام و اتفاق‌هایی که محتمل است بعد از آن رخ دهد، تأثیر خاصی بر اقتصاد ایران نخواهد داشت.

                                موضوعی که در چند وقت اخیر مجدداً مطرح شد، تغییر واحد پولی مبادلات تجاری ایران از دلار به سایر ارزهاست. به نظرتان این موضوع تا چه حدی می‌تواند در میزان صادرات غیرنفتی ما مؤثر باشد؟

                                به طور کلی در اینکه حذف دلار از مبادلات تجاری ما با سایر کشورها، یک گام بلند برای تسهیل مراودات تجاری ما با دیگران است، هیچ شکی وجود ندارد. یعنی ما اگر بتوانیم یک سازوکار مناسب توسط بانک‌های مرکزی دو کشوری که قرار است با هم توافق کنیم ایجاد شده و تبادل ارزهای ملی دو کشور صورت بگیرد. بزرگترین اقدام را در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و دور زدن تحریم‌ها انجام داده‌ایم. ما نباید احساس کنیم که با اجرای برجام و باز شدن سوئیفت به روی بانک‌های ما مسائل و مشکلات مالی ما با دنیای بین‌الملل حل خواهد شد. کما اینکه متأسفانه در بند بند برجام شما شاهد خواهید بود که به بهانه‌های مختلف احتمال بازگشت تحریم‌ها حتی به صورت شدیدتر وجود داشته و این زنگ خطر بسیار بزرگی برای ماست که دل خودمان را بیهوده به این رفع تحریم‌های موقت خوش نکنیم. ما همچنان باید شرایط را یک شرایط اضطراری دانسته و تنها راه نجات اقتصاد کشور را متوسل شدن به اجرای برنامه‌های ملی و توجه به اقتصاد درون‌زای برون‌نگر تحت عنوان اقتصاد مقاومتی دانسته و باید آنقدر به ریشه‌های اقتصادی خودمان استحکام داده و سازوکارهای مناسب تاب‌آور اقتصادی را طراحی کنیم که فردا اگر سوئیفت مجدداً خواست سیستم ما را مسدود کند یا آمریکا خواست جلوی فعالیت‌های تجاری ما را بگیرد، تقریباً بیمه شده باشیم و دشمن نتواند هیچ کاری را از پیش ببرد.

                                همان‌طور که مستحضرید، عمده شرکای تجاری ما چند کشور محدود هستند. به نظرتان برای ایجاد تنوع در شرکای تجاری صرفاً مسائل سیاسی مؤثر است یا افزایش کشورهای طرف مبادله از طریق سیاستگذاری‌های اقتصادی نیز مقدور می‌باشد؟

                                بخش عمده‌ای از مبادلات تجاری ما با کشوری مانند امارات متحده صرفاً صادرات یا واردات از طریق کشور امارات است. یعنی این طور نیست که مقصد این صادرات امارات بوده یا واردات ما از امارات کالاهای تولید این کشور باشد. ما حتماً باید در وهله اول سازوکارهایی را برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه ایجاد کنیم. ما فقط بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق داریم. عراق بازار بسیار بزرگی است که از نظر اشتراک‌های فرهنگی - مذهبی و اخیراً سیاسی، کشوری است که خیلی خوب می‌تواند وضعیت ما را در بخش تجارت بیمه کند. کشورهای حوزه خلیج‌فارس، کشور پاکستان، افغانستان و حتی روسیه و ارمنستان بازارهای اطراف ما هستند که بازارهای بسیار بزرگی می‌باشند. به نظر می‌رسد باید عزم جدّی ایجاد شود و دیپلماسی اقتصادی ما به کمک تجار و بازرگانان بیاید.

                                ما اصلاً در دولت، فصلی به عنوان دیپلماسی تجاری یا اقتصادی نداریم یعنی تمام تحرکات دیپلماتیک دولت در بعد دیپلماسی، سیاسی است. در حالی‌که در کنار این نوع دیپلماسی باید به این فکر باشیم که در بخش فروش محصولات، سرمایه‌گذاری مشترک و پذیرش سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی با دنیا مذاکره کنیم چرا که در حال حاضر ایران امن‌ترین کشور منطقه محسوب شده و تمام هیئت‌های تجاری و بازرگانان اروپایی وارد ایران شدند. اما سؤال این است که به هرحال این سفرها چه زمانی به نتیجه خواهند رسید؟ ما باید یک پروتکل ملحق به مذاکرات سیاسی خودمان در بخش اقتصادی تحت عنوان دیپلماسی تجاری طراحی کنیم که این دیپلماسی تجاری تمام حرفش انعقاد موافقت‌نامه‌های مؤثر بخش تجاری باشد. یعنی با انعقاد موافقت‌نامه‌های تجارت آزاد و تلویحی بیاییم با کشورهایی که در آنها مزیت‌های اقتصادی و فروش کالایی داریم، مذاکرات جدّی کرده و با یک کار برنامه‌ریزی شده موانع تعرفه‌ای و موافقت‌نامه‌هایی که راه را برای صادرات ما به آن کشورها یا اساساً توسعه ارتباطات تجاری ما با آنها را هموار می‌کند، سر راه خودمان قرار دهیم.

                                دلیل اینکه تا به امروز در این امر موفق نبوده‌ایم، چیست؟ الان ما می‌بینیم به دلیل مازاد عرضه، گاهاً شاهد افت قیمت برخی از کالاها مانند مرغ هستیم که باعث زیان تولیدکنندگان می‌شود. موضوع دفن سیب‌زمینی‌ها، ماجراهای مربوط به خرما و مواردی از این دست که همه اینها از مازاد عرضه و عدم توانایی لازم برای صادرات نشأت می‌گیرد.

                                به نظر می‌رسد نگاه ما به صادرات غیرنفتی همچنان نگاه مؤثری نیست. شاید اتحادیه‌ها، صادرکنندگان و تشکل‌های اقتصادی توقع داشتند که افرادی که الان از نزدیکان درجه یک رئیس‌جمهور محترم به حساب آمده و از نهاد بخش خصوصی برخاسته و به کمک رئیس‌جمهور آمده‌اند، مؤثرتر و دلسوزانه‌تر از آنچه امروز شاهد آن هستیم برای بخش تجارت و به طور خاص صادرات غیر نفتی عمل می‌کردند. ما در سال‌های گذشته شاهد بودیم رؤسای‌جمهور در کنار صادرکنندگان جلساتی را برای رفع مشکلات آنها برگزار کرده و وزرای مختلف را برای حل مسائل و مشکلات بسیج می‌کردند تا با واکاوی مسائل و شنیدن مشکلات و پیشنهادهای بخش خصوصی تصمیم‌های لازم اخذ شود. باعث تأسف است که در این دولت هنوز این اتفاق نیفتاده است و نگاه به تجارت و بازرگانی و صادرات غیرنفتی همچنان در اولویت‌های دولت نیست. به هر حال ما یا به اقدام عملی در حوزه بازرگانی، اجرای اقتصاد مقاومتی و دورشدن از خام فروشی نفت اعتقاد داریم یا نداریم. ما نمی‌توانیم با برخوردهای شعارگونه مسائل و مشکلات صادرکنندگان را حل کنیم.

                                http://nasimonline.ir/Content/Detail...BA%DB%8C%D8%B1[/QUOTE]



                                جریان احمدی نژادیسم هنوز به فکر ضربه زدن به این مملکت هستند!!!

                                اوضاع فجیع اقتصاد و جیب خالی مردم نشونه های بی عقلی یه شخص پوپولیسمی رو کی میتونه درمون کنه؟؟

                                کدوم کشوری تو دنیا با بستن دروازه هاش به روی دنیا میتونه پیشرفت کنه؟؟؟

                                ضربه های سهمگین این 8 سال حالا حالا ها التیام نخواهد بخشید!!!

                                براستی کدوم مردم مموت کبیر رو دوست دارند؟؟!!
                                زندگی بدون تحریم سلام....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X