نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : نبض سیاست

خبراقتصادی: آمار تجارت خارجی 105 میلیارد دلاری در سال 90، صادرات 43.7 میلیارد دلاری و واردات 61.8 میلیارد دلاری در سال گذشته نشان می دهد که سهم ارزش صادرات غیر نفتی کشور به 70 درصد میزان واردات رسیده است.

سال 90 اوج صادرات غیر نفتی دولت احمدی نژاد بوده که تراز منفی 18 میلیارد دلاری رو بچسبید /:.mellowsmiley.:/

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

جارت خارجی ایران در سال ١٣٩٣ افزایش بیش از ١٨ درصدی صادرات را در مقابل رشد ٥ و ٥٧ صدم درصدی واردات تجربه کرد.

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، صادرات غیر نفتی ایران در سال ١٣٩٣ در مجموع به ٤٩ میلیارد و ٧٤٤ میلیون دلار رسید که در مقایسه با سال ١٣٩٢ به میزان ١٨ و ٨٧ صدم درصد افزایش داشت . صادرات غیر نفتی کشورمان در سال ١٣٩٢ به میزان ٤١ میلیارد و ٨٤٨ میلیون دلار بود .

همچنین در سال ١٣٩٣ به میزان ٥٢ میلیارد و ٤٧٧ میلیون دلار انواع کالا وارد کشورمان شد و واردات کشورمان در سال گذشته به میزان ٥ و ٥٧ صدم درصد رشد داشت.

این گزارش حاکی است، ارقام واردات و صادرات در سال گذشته حاکی از افزایش ١٨ و ٨٧ درصدی میزان صادرات غیر نفتی در برابر رشد ٥ و ٥٧ درصدی واردات بود.

نتیجتا نسبت به سال 90 که تحریم نبودیم و کشورها راحت نمی تونن با ما مبادله تجاری داشته باشند باز هم واردات روحانی کمتر و صادراتش بیشتر بوده

ببینم باز می توانید این آمارها رو هم به نفع محمود برعکس کنی یا نه

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

پیک صادرات محمود 43 میلیارد دلار واردات 61 میلیارد دلار

پیک صادرات حسن کلید 49 میلیارد دلار واردات 52 میلیارد دلار

تازه تحریم هستیم تازه پول نیست تولید رو تقویت کنیم و هزاران اما و اگر دیگه

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post

شما که میگفتید احمدی نژاد کشور رو با پول اداره میکنه ! مشکل پول نیست ! سوء مدیریت هست !

حالا میگید پول نیست !!!

این نسبت ارزش صادرات به واردات ! ببین دولت خاتمی که مدعی هستید بهترین عملکرد رو داشته چی بوده اوضاعش !

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

=))=))=))

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

ماجرا از این قرار است که رییس جمهوری در حالی دیروز – 21 دی 1394- فاز 15 و 16 پارس جنوبی را افتتاح کرد که محمود احمدی نژاد در آخرین سفر کاری خود در مقام رییس جمهوری ایران و در 9 مرداد 1392 این دو فاز را به رعم آماده نبودن افتتاح کرده بود! از این رو برخی از رسانه ها درباره مراسم اخیر تیتر زدند: «فاز 15 و 16 واقعا افتتاح شد».

نوبت قبل احمدی نژاد در حالی اقدام به افتتاح صوری فاز های 15 و 16 کرد که هنوز چاه ها، سکوها و خطوط لوله دریایی و 3 واحد شیرین سازی پالایشگاهی آن آماده راه اندازی نشده بود و حتی قبل از آن اعلام نشده بود آخرین سفر کاری رییس جمهور وقت هم برای افتتاح است بلکه به قصد ارزیابی و رسیدگی به مشکلات اعلام شده بود اما ناگهان احمدی نژاد آخرین تصمیم خلق ‌الساعه خود را هم گرفت و برای افتتاح اعلام آمادگی کرد! چون تنها سه روز بعد باید دولت و قدرت را تسلیم حسن روحانی رییس جمهوری جدید می‌کرد و نمی خواست این آخرین فرصت را هم از کف بدهد!
              در آن روز ( 9 مرداد 92) هیچ یک از 24 حلقه چاه دریایی، دو سکوی اصلی فراساحلی وخط لوله انتقال گاز از دریا به پالایشگاه ساحلی راه اندازی نشده بودند و در واقع تنها واحد شیرین سازی گاز این پروژه قابلیت بهره برداری داشت ولی با عنوان کل فاز 15 و 16 پارس جنوبی افتتاح شد!
              هر چند طعنه رییس جمهوری درباره ضرورت یک بار کلنگ زنی و افتتاح متوجه مراسم 9 مرداد 92 و نزدیک 30 ماه قبل از آماده سازی بود اما می‌توان با قدری توسّع آن جمله را که « دروغ‌ها برای ملت واضح و آشکار خواهد شد» نیز معطوف به این موضوع دانست و این گونه تفسیر کرد که همان گونه که دروغین بودن افتتاح 9 مرداد 92 با واقعی بودن افتتاح 21 دی 94 مشخص شده دیگر دروغ ها نیز روشن خواهد شد.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

ماجرا از این قرار است که رییس جمهوری در حالی دیروز – 21 دی 1394- فاز 15 و 16 پارس جنوبی را افتتاح کرد که محمود احمدی نژاد در آخرین سفر کاری خود در مقام رییس جمهوری ایران و در 9 مرداد 1392 این دو فاز را به رعم آماده نبودن افتتاح کرده بود! از این رو برخی از رسانه ها درباره مراسم اخیر تیتر زدند: «فاز 15 و 16 واقعا افتتاح شد».

نوبت قبل احمدی نژاد در حالی اقدام به افتتاح صوری فاز های 15 و 16 کرد که هنوز چاه ها، سکوها و خطوط لوله دریایی و 3 واحد شیرین سازی پالایشگاهی آن آماده راه اندازی نشده بود و حتی قبل از آن اعلام نشده بود آخرین سفر کاری رییس جمهور وقت هم برای افتتاح است بلکه به قصد ارزیابی و رسیدگی به مشکلات اعلام شده بود اما ناگهان احمدی نژاد آخرین تصمیم خلق ‌الساعه خود را هم گرفت و برای افتتاح اعلام آمادگی کرد! چون تنها سه روز بعد باید دولت و قدرت را تسلیم حسن روحانی رییس جمهوری جدید می‌کرد و نمی خواست این آخرین فرصت را هم از کف بدهد!
                در آن روز ( 9 مرداد 92) هیچ یک از 24 حلقه چاه دریایی، دو سکوی اصلی فراساحلی وخط لوله انتقال گاز از دریا به پالایشگاه ساحلی راه اندازی نشده بودند و در واقع تنها واحد شیرین سازی گاز این پروژه قابلیت بهره برداری داشت ولی با عنوان کل فاز 15 و 16 پارس جنوبی افتتاح شد!
                هر چند طعنه رییس جمهوری درباره ضرورت یک بار کلنگ زنی و افتتاح متوجه مراسم 9 مرداد 92 و نزدیک 30 ماه قبل از آماده سازی بود اما می‌توان با قدری توسّع آن جمله را که « دروغ‌ها برای ملت واضح و آشکار خواهد شد» نیز معطوف به این موضوع دانست و این گونه تفسیر کرد که همان گونه که دروغین بودن افتتاح 9 مرداد 92 با واقعی بودن افتتاح 21 دی 94 مشخص شده دیگر دروغ ها نیز روشن خواهد شد.
                شما که ادعای کارکردن در نفت و آشنایی با پروژه های نفتی رو داری میدونی که اینجور پروژه ها یک فاز راه اندازی دارن ! یه فاز بهره برداری !

فاز راه اندازی سال 92 افتتاح شد در دولت قبل !

و طبق زمانبندی پروژه 2 سال زمان لازم داشت برای اجرای فاز بهره برداری ! که میشه سال 94

فاز راه اندازی رو با حضور احمدی نژاد افتتاح کردن ! فاز بهره برداری رو روحانی امسال افتتاح کرد !

این رسانه ها چند ساله که دارن شما رو با همین اخبار مدیریت میکنن متاسفانه !

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  شما که ادعای کارکردن در نفت و آشنایی با پروژه های نفتی رو داری میدونی که اینجور پروژه ها یک فاز راه اندازی دارن ! یه فاز بهره برداری !

فاز راه اندازی سال 92 افتتاح شد در دولت قبل !

و طبق زمانبندی پروژه 2 سال زمان لازم داشت برای اجرای فاز بهره برداری ! که میشه سال 94

فاز راه اندازی رو با حضور احمدی نژاد افتتاح کردن ! فاز بهره برداری رو روحانی امسال افتتاح کرد !

این رسانه ها چند ساله که دارن شما رو با همین اخبار مدیریت میکنن متاسفانه !
                  خانم نفرمایید تن مهندس های این مملکت رو نلرزونید بچه های فاز 15 و 16 رفقای خودم هستن در جریان تمام کارهای اون پروژه هستم با هم مبادله اطلاعات هم داریم هیچ چیز اونجا بر من پوشیده نیست فازهای 17 و 18 دیوار به دیوار 15 و 16 است من سالهاست به این سایتها رفت و آمد دارم کارفرمای اجرایی کل فازهای 17 و 18 و 20 و 21 هست شرکت ما، راه اندازی این فازها هم با ماست شما به ما راه اندازی رو یاد ندهید

اصلا فرایند نصب تجهیزات فازهای 15 و 16 تمام نشده بود تا همین اوایل امسال چطور راه اندازی کردن برادر محمود؟ کمپرسورهای یونیت 106 اش تازه نصب شده محمود عزیز که کمپرسورها رو به فنا داد تو دوبی دپو شدن
                  حفاری چاه ها تموم نشده بود

خانم تعریف راه اندازی یا commissioning در پالایشگاه رو میدونی اصلا به گوش ات خورده؟ چرا اظهار نظر غیر کارشناسی می کنی حال ندارم تایپ کنم مثل یاد دادن جدول ضرب به بچه نو سواد میمونه

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

خانم نفرمایید تن مهندس های این مملکت رو نلرزونید بچه های فاز 15 و 16 رفقای خودم هستن در جریان تمام کارهای اون پروژه هستم با هم مبادله اطلاعات هم داریم هیچ چیز اونجا بر من پوشیده نیست فازهای 17 و 18 دیوار به دیوار 15 و 16 است من سالهاست به این سایتها رفت و آمد دارم کارفرمای اجرایی کل فازهای 17 و 18 و 20 و 21 هست شرکت ما، راه اندازی این فازها هم با ماست شما به ما راه اندازی رو یاد ندهید

اصلا فرایند نصب تجهیزات فازهای 15 و 16 تمام نشده بود تا همین اوایل امسال چطور راه اندازی کردن برادر محمود؟ کمپرسورهای یونیت 106 اش تازه نصب شده محمود عزیز که کمپرسورها رو به فنا داد تو دوبی دپو شدن
                    حفاری چاه ها تموم نشده بود

خانم تعریف راه اندازی یا commissioning در پالایشگاه رو میدونی اصلا به گوش ات خورده؟ چرا اظهار نظر غیر کارشناسی می کنی حال ندارم تایپ کنم مثل یاد دادن جدول ضرب به بچه نو سواد میمونه

در مورد واردات هم همین ادعاها رو داشتی ! گفتی منطق ! بعدش که نسبت صادرات به واردات رو زدم ! تمسخر کردی ! و ساکت شدی !

فقط شما در همه چیز اطلاعات داری ! و سواد هم اینجا مخصوص کاربر خوشبخت هست !

هر کسی حرفی یا نظری داشته باشه که خوشتون نیاد میشه بی سواد !!

خودتم خوب میدونی که عمده کارهای این فازها در زمان احمدی نژاد انجام شده ! و خارجی ها هم در اون نقشی نداشتن !

زمان احمدی نژاد مدام ایراد میگرفتید که چرا خارجی ها رفتن و نمیشه و ... حالا با افتخار میگید روحانی فازهای 15-16 رو افتتاح کرد !!!!

نظر

• mjtb
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 527

بحث بین کاربر میناوی و جناب Rudel در مورد مقایسه میزان واردات و صادرات در دولتهای روحانی و ا.ن

دولت روحانی دولت آقازاده ها و واردات است ! 2 سال پیش گفتم ! الان که واضح است !
                      منبع: مشرق نیوز که شما احمدی نژادیون دوستش دارین

بر اساس سالنامه آمار تجارت بین‌المللی (International Trade Statistics Yearbook) که توسط سازمان ملل متحد منتشر می‌شود، حجم واردات ایران طی 8 ساله 1384 تا 1391 حدود 426 میلیارد دلار اعلام شده است.
                      یعنی میانگین 53 میلیارد دلار در سال

سال 84 : 39 میلیارد دلار

سال 85 : 41 میلیارد دلار
                      سال 86 : 48 میلیارد دلار
                      سال 87 : 55 میلیارد دلار
                      سال 88 : 54 میلیارد دلار
                      سال 89 : 55 میلیارد دلار
                      سال 90 : 57 میلیارد دلار
                      سال 91 : 51 میلیارد دلار
                      سال 92 : 49 میلیارد دلار
                      سال 93: 52 میلیارد دلار

مملکتی که کارخونه هاش به لطف محمود ورشکست شدن دقیقا بعد دو سال از ورود نکبتش وارد ایران جهش کرده و رفته بالای 55 میلیارد دلار
                      جناب Rudel از منطق نوشتید در پست قبلی خودتون ! شما و دوستان و همفکرانتان اگر منطق رو قبول داشتید به فحاشی و توهین و تمسخر نیازی نداشتید !!

در مورد نموداری که من گذاشتم ، اون تغییر میزان واردات هست سال به سال که با آمار شما هم میخونه !

اما شما که واردات رو رقمش رو میذاری و مقایسه میکنی باید رقم صادرات رو هم بذاری، اگر یکی دو سال بود اشکالی نداشت ! اما روند 8 ساله نیازمند اینه که واردات -صادرات با هم مقایسه بشه یا نسبتشون مقایسه بشه !

درضمن باتوجه به تغییر قیمت کالاها و ارز در طول سالها مقدار واردات هم مقایسه بشه بهتر میشه تشخیص داد روند چی بوده تا فقط ارزش واردات !

بنده هیچکدوم از این سایتها رو 100% قبول ندارم ! مخصوصا در زمینه اقتصادی و بورس برخی از گزارشهاشون ایراد داره !

همین مشرق که به ادعای شما !!! احمدی نژادی ها دوستش دارن بیشترین جفا رو در حق احمدی نژاد کردن همین ها !!!

قبلا هم گفتم امثال شما که هنوز فکر می کنید احمدی نژاد با اصولگرایان یکی هست ! هنوز متوجه نشدید در کشور در سالهای 90-92 چه اتفاقی در فضای سیاسی رخ داده !

احمدی نژاد تنها کسی بود که همه جناح های سیاسی ! همه آخوندهای چپی و راستی رو رسوا کرد !!! یکی از دلایل محبوبیتش هم نزد مردم همینه !

حالا این نمونه از عملکرد روحانی رو هم به نقل از سایت الف ببین !

شما صحبت از واردات کردین بنده هم رقم واردات رو گذاشتم چرا میزنید به صحرای کربلا؟
                      کربلایی در کار نیست ، گفتم صادرات و واردات رو با هم قرار بده اعدادشو یا نسبتشو حساب کن

در مورد واردات هم همین ادعاها رو داشتی ! گفتی منطق ! بعدش که نسبت صادرات به واردات رو زدم ! تمسخر کردی ! و ساکت شدی !

خودتم خوب میدونی که عمده کارهای این فازها در زمان احمدی نژاد انجام شده ! و خارجی ها هم در اون نقشی نداشتن !

زمان احمدی نژاد مدام ایراد میگرفتید که چرا خارجی ها رفتن و نمیشه و ... حالا با افتخار میگید روحانی فازهای 15-16 رو افتتاح کرد !!!!
                      #:-S

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

وقت هدر دادن هست با شما حرف زدن به شعاع 100 کیلومتری عسلویه نزدیک نشدی هیچی از نفت نمیدونی به منی که فوق لیسانس مهندسی برق و ابزار دقیق دارم و مسئول بازرسی فنی تجهیزات نفتی هستم هم ایراد می گیری اعتماد به نفس تو رو داشتم دست کم وزیر بودم تا الان
                        مزخرف بعدی هشتاد درصد تجهیزاتی که تو فاز 15 و 16 استفاده شده خارجی هست نه ایرانی
                        تمامی الکتروموتورها پمپ های فرایندی تجهیزات ابزار دقیق کل سیستم تلکام کل سیستم IPCS همگی سیستم توزیع برق اصلی همگی وارداتی هست
                        کمپرسورها و ژنراتورها وارداتی هست
                        کلدباکس وارداتی است
                        تمامی لوله ها از دم وارداتی است
                        تمامی ولوها از دستی تا کنترلی وارداتی است
                        ماشین های آتش نشانی وارداتی است
                        اصلا سکوت کن که کل پالایشگاه رو با سازنده های خارجی اش اینجا تایپ می کنم
                        آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2016/01/13, 16:47.

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

وقت هدر دادن هست با شما حرف زدن به شعاع 100 کیلومتری عسلویه نزدیک نشدی هیچی از نفت نمیدونی به منی که فوق لیسانس مهندسی برق و ابزار دقیق دارم و مسئول بازرسی فنی تجهیزات نفتی هستم هم ایراد می گیری اعتماد به نفس تو رو داشتم دست کم وزیر بودم تا الان

بارها گفتم این سواد ابتدایی هم نداره و یه اسپم زنه قهاره!!!

حالا دارید در مورد چیزهایی که در حدو اندازش نیست باهاش بحث علمی میکنید؟؟!!!!!

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post

گفتم شاید سر سوزنی وجدان و منطق هنوز باشه از طریق استدلال های فنی وارد بشیم که بی فایده است

نظر

• mjtb
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 527

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post

نه بابا این بی شرافت ها که سردسته شون هم همین نگار جون میباشد اصلاً هدفشون از بحث کردن این نیست که موضوعی روشن بشه. فقط و فقط هدفشون بمباران خبری و گمراه کردن افکار عمومیه.

اما بودنشون از این جهت خوبه که الان میبینیم اینجوری جیلیز ویلیز میکنن و ماتحتشون داره میسوزه آی حال میده
                              :D:D:D

=============================

حساب کاربری شما بدلیل توهین و ادبیات نامناسب یکهفته مسدود شد.

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

گفتم شاید سر سوزنی وجدان و منطق هنوز باشه از طریق استدلال های فنی وارد بشیم که بی فایده است
                                کلی اقتصاد دان جمع شدن برای ارباب دزدش نتوستن قانع کننش که اقا این سیاست هایی که پیش گرفتی ما رو میبره اون زیر میرا بعد ما میتونیم این ایدی رو که معلوم نیست از کجا هست و کی هست و حتی نمیدونه البفای اقتصاد و بورس چیه رو سر عقل بیاریییم؟؟

اینا نهایت فهمشون در کنار منبر های مساجده و اونجا پر میشن میان اینجا پارازیت میدن و حتی همون حرف منبری هم نمیتونن حفظ کنن!!!

من که استفاده کردم رودل جان و بنظرم وقت گران بهای خودتو صرف این ادمای وطن فروش نکن!!

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

در حال کار...
                                X