نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 84717
    عضو عادی
    • Jan 2016
    • 78

پاسخ : نبض سیاست

با تجدید عرض سلام میخواستم به دوستان یادآوری کنم هیچ سهمی حقه بازتر وسفته بازتر از وساخت نیست؟ این شرکت ساختمانی افراد زیادی را تو بازار بزمین زده ...! شگرد آنهاخریدهای سوری هست که توسط عوامل خود شرکت صورت میگیرد. اگر به معاملات روز گذشته این شرکت نگاه کنید فقط حقوقی سهم را دست به دست کرده دراین میان فقط سهامداران حقیقی بیچاره باقی میمانند. در هرزمان دلشون بخواد سهم را ذلیل میکنند و پولهای انچنانی بجیب میزنند از ورود به این سهم جدا خودداری کنید.

نظر

• asir
      ستاره دار(4)
      • Jan 2013
      • 416

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
      الان تو فضای مجازی وطن فروشا رو اتیش میزنیم!!! تو فضای مجازی شماها رو اتیش میزنیم که هم وطن خودتتون رو خس و خاشک مینامید!!! کلا ما خوب اتیش میزنیم!!laughingsmiley هر چیزی جای خودشو داره!! همین که به تکاپو افتادی برای من کافیه!! قانون سایت هم به ناظرش مربوطه نه به تو!!
      داعشی ایرانی در نطفه خفه میشه
      حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

در اصل توسط 84717 پست شده است View Post
        سلام دوستان حیف نیست بخاطرموضوعات حاشیه ای با هم اینطور صحبت کنید. ماشاءالله همه شما تحصیلکرده هستید حیف است با این ادبیات گفتگو کنید.
        سلام ,
        تحصیلات آگاهی میآورد , اما نمیتواند فهم و شعور هم بیاورد ,..فهم را بایستی در جای دیگری دنبالش بود !
        اتفاقا اغلب ضربات کاری به مردم ایران را تحصیل کرده های بی فهم و وجدان زده اند ....
        آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/01/27, 09:20.
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

در اصل توسط asir پست شده است View Post
          داعشی ایرانی در نطفه خفه میشه

بعیید است...

چون داعش های وطنی هنوز در سودای برگشت به قدرت هستند و طرفدارنشان در حال طرفداری از انها!!!

برای نابودی داعش های وطنی راه طولانیست و هدف روشن!
          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

ببخشید عکس فرستادم . تنها باز مانده از طوفان نوح . ولی نیامد مطلب زدم
            آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/27, 11:25.

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              مذاکره روحانی زیر سُم اسبِ فاتح ایران+عکس

فعالین سیاسی رسانه‌ای به نحوه برگزاری آداب دیپلماتیک در سفر روحانی به ایتالیا واکنش نشان دادند.

به گزارش رجانیوز به نقل از نسیم در جریان سفر حسن روحانی، رئیس جمهور به اروپا که با سفر به رم پایتخت ایتالیا شروع شد در اقدامی عجیب نشست خبری رئیس دولت یازدهم با نخست وزیر کشور میزبان زیر سایه مجسمه ی فاتح ایران برگزار شد.

اولین سفر پسابرجام روحانی با مهمان نوازی هوشمندانه ایتالیایی ها همراه شد. وی در موزه capitoline شهرداری روم و در زیر سم اسب های مارکوس آئورلیوس آنتونیوس مشغول انعقاد قرار داد با میزبان خود شد.

مارکوس آئورلیوس

مارکوس آئورلیوس از امپراطوران روم بود که نقش برجسته ای در آخرین دوره جنگ های روم علیه پارت ها (ایرانی ها) داشت.

وی در سال ۱۶۲ میلادی برادر خوانده اش ( لوسیوس وروس) که جانشین او در امپراطوری بود را به برای مقابله با گسترش نفوذ پارت ها در ارمنستان و غرب بین النهرین به جنگ با آنان فرستاد.

لوسیوس علاوه بر اشغال ارمنستان و غرب بین النهرین ( فرات تا رود خابور ) تیسفون پایتخت اشکانیان را نیز فتح کرد و کاخ بلاش سوم را با خاک یکسان کرد و نواحی غربی بین النهرین را از دولت اشکانی جدا کرد.

این دوره از جنگ های رومیان که از سال ۱۶۲ میلادی آغاز شده بود، در سال ۱۶۶ میلادی با پیروزی رومی ها خاتمه یافت و مارکوس آئورلیوس (امپراطور روم ) القاب پارتیکوس و مادیکوس ( فاتح پارت ها و مادها ) را به لوسیوس اعطا کرد.

در حالی که غربی ها به شدت نگران نفوذ و اقتدار منطقه ای ایران به ویژه توسعه عمق راهبردی ایران در عراق و سوریه می باشند، انعقاد قرارداد در روم و در زیر سایه سم اسب مارکوس آئورلیوس که در زمان او بخشی از حوزه عراق و شام از پارت ها ( ایران ) جدا شد، حامل چه پیامی می تواند باشد؟!

گفتنی است پس از برجام، غربی ها با اقدامات گسترده ای از جمله تحریم های جدید و توسعه نفود در ایران، به دنبال مهار عمق راهبردی ج.ا.ا در منطقه به ویژه در عراق و سوریه می باشند.

http://www.rajanews.com/news/232949

اوج سوزش رو از سفر دکتر روحانی به کشورهای اروپایی رو در پست ها و سایت ها ی وطن فروش ببینید!!!!

8 سال له شدن ایران رو زیر پاهای دولت دزد ها و کج دست ها رو هیچ وقت کسی فراموش نخواهد کرد!!

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

وزیر نفت:
                روسیه شریک بلندمدت و راهبردی برای ایران در همه دورانها به شمار می‌رود

بیژن زنگنه افزود: زمینه همکاری میان دو کشور ایران و روسیه بسیاربوده و هم‌اکنون زمان عملیاتی شدن مذاکرات قبلی فرا رسیده است

به گزارش «نسیم»وزیر نفت کشورمان در دیدار با وزیر انرژی روسیه گفت: ایران و روسیه پیش از این در بسیاری از زمینه ها مذاکراتی داشته اند و اکنون زمان عملیاتی شدن این مذاکرات فرا رسیده است.

بیژن زنگنه، صبح امروز (دوشنبه 2 آذرماه) در ادامه دیدارهای دوجانبه با وزرای کشورهای عضو جی‌یی‌سی‌اف، پیش از دیدار با آلکساندر نواک با بیان این مطلب افزود: برگزاری اجلاس سران فرصتی شد تا مسئولان ایران و روسیه دیدارهای بیشتری داشته باشند.

وی با بیان این‌که روسیه شریکی بلندمدت و راهبردی برای ایران در همه دورانها به شمار می‌رود، تصریح کرد: امیدوارم با همکاری دوطرف روابط درازمدت و پایداری در حوزه نفت و گاز در دوران پساتحریم میان دو کشور برقرار شود.

زنگنه با اشاره به این‌که هم‌اکنون نیز با شرکتهای روسی در ارتباط هستیم، ادامه داد: زمینه همکاری میان دو کشور بسیار است و هم‌اکنون زمان عملیاتی شدن مذاکرات قبلی فرا رسیده است.

همچنین، آلکساندر نواک وزیر انرژی روسیه نیز از حضور در این نشست دو جانبه که پیش از سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز در حال برگزاری است، ابراز خرسندی کرد.

http://nasimonline.ir/detail/News/1039954/7382
                اینها همانهایی هستند که در سال 88 به طرفدارانشان می گفتند در کنار آتش زدن سطل آشغال در خیابانها و تجمعات شعار مرگ بر روسیه بدهند !

حالا می گوید شریک بلند مدت و راهبردی در همه دورانها !!!
                طیب نیا: چین شریک راهبردی است

وزیر امور اقتصادی و دارایی، از چین به‌عنوان شریک راهبردی ایران نام برد و گفت: جمهوری خلق چین برای ما یک شریک تجاری ساده و معمولی نیست و بنا داریم روابط بلندمدتی را با این کشور برنامه‌ریزی کنیم، به‌طوری‌که تحت تاثیر حوادث کوتاه مدت سیاسی و اقتصادی قرار نگیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی، همزمان با سفر رئیس جمهور چین به ایران، شبکه تلویزیون ملی چین (CCTV) در مصاحبه‌ای اختصاصی با وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان، به بررسی آثار این سفر و تحول در روابط پکن - تهران پس از اجرای برجام پرداخت.

....

اینها همانهایی هستند که در سال 88 به طرفدارانشان می گفتند در کنار آتش زدن سطل آشغال در خیابانها و تجمعات شعار مرگ بر روسیه و مرگ برچین بدهند !

حالا می گوید هم روسیه شریک بلند مدت و راهبردی در همه دورانها !!! است !

هم چین شریک راهبردی ایران است !!!

نظر

• boss_stock
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 130

اوج سوزش رو از سفر دکتر روحانی به کشورهای اروپایی رو در پست ها و سایت ها ی وطن فروش ببینید!!!!

8 سال له شدن ایران رو زیر پاهای دولت دزد ها و کج دست ها رو هیچ وقت کسی فراموش نخواهد کرد!!

امثال شما احمدی نژادی ها و شخص ا.ن هم در تاریخ های اینده ازشون زیاد مینویسند غصه نخور

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

در اصل توسط boss_stock پست شده است View Post
                    امثال شما احمدی نژادی ها و شخص ا.ن هم در تاریخ های اینده ازشون زیاد مینویسند غصه نخور

جواب تند نعیمه اشراقی به مصباح یزدی درباره رفوزه ها

آقای مصباح یزدی رفوزه آنهایی هستند که بعد از برملا شدن تخلفات مالی و اختلاس های وابستگان احمدی نژاد حتی یک عذر خواهی ساده را به دلیل حمایت های بی قید و شرط، از مردم دریغ نمودند.
                    قابل توجه شما آقای مصباح یزدی عزیز

آقای مصباح یزدی اخیرا گفته: بعضی فرزندان و نوادگان امام(ره) رفوزه شده اند. جواب نعیمه اشراقی به مصباح: وقتی این جمله را شنیدم پرسیدم امتحان چگونه بوده است؟ و ممتحن چه کسی است؟ و سوالات امتحان را چه کسی تصحیح کرده است؟

به قاعده برای اشخاصی که جایگاه ویژه سیاسی، اجتماعی و یا علمی دارند، ممتحن مردمند؛ مردمی که رفتارها و گفتارها را قضاوت می کنند و به یکی نمره قبولی و به دیگری نمره مردودی می دهند.

اتفاقا از نگاه اغلب مردم نوادگان امام خمینی به درستی در مکتب ایشان تربیت شده و پای در راهی نهاده اند که امام عزیزمان در آن بود. به خصوص آیت الله حسن خمینی به تدریج محبوب قلب های بسیاری از مردم ایران شده است و همین باعث وحشت عده ای است که در زمان امام فقید جایگاهی نداشتند.

شاید با این جملات می خواهند انتقام امام را از نوادگانش بگیرند.

اما رفوزه واقعی کیست؟

رفوزه آنهایی هستند که پازلی را برای ملت چیدند تا احمدی نژاد در آن ظاهر شود.

رفوزه آنهایی هستند که به دروغ، دعا برای پیروزی احمدی نژاد را به امام زمان(عج) نسبت دادند.

رفوزه آنهایی هستند که وقتی احمدی نژاد ۸۶ درصد قانون بودجه را اجرا نکرد، لایحه بودجه را هیج سالی به موقع ارایه نداد، ده روز برای تحت فشار قرار دادن مقام رهبری خانه نشست اعتراض که نکردند هیچ همچنان از او حمایت نمودند.

رفوزه آنهایی هستند که بعد از برملا شدن تخلفات مالی و اختلاس های وابستگان احمدی نژاد حتی یک عذر خواهی ساده را به دلیل حمایت های بی قید و شرط، از مردم دریغ نمودند.

رفوزه آنهایی هستند که قرائتی منفعت طلبانه از اسلام ارایه می کنند و جمهوریت و دموکراسی را مخالف آموزه های اسلام می دانند.

رفوزه آنهایی هستند که وقتی آقای وزیر در دولت احمدی نژاد مدرک تحصیلی تقلبی داشت و رییس جمهور همچنان از او دفاع می کرد دم نزدند.

رفوزه آنهایی هستند که وقتی احمدی نژاد گستاخانه خود را در هاله نور گذاشت، به جای اعتراض باز هم از او حمایت کردند.

جناب مصباح، پیشنهاد می کنم برگه های امتحان را به مردم بدهید تا تصحیح کنند، آنگاه خواهید دید آنکه رفوزه شده است خود شمایید
                    .

منبع: yazdiyan.i
                    r

=D>=D>=D>=D>

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

بدبختی ما اینه که همون اشراقی هم دست کمی از اون مصباح گوساله نداره کل این نظام یه مشت احمق و دزد و کلاهبردارند ولی انصافا خانواده خمینی یک دهم اطرافیان مصباح دزد نیستند

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

حالا من طرفدار این دولت نیستم , مشخصا از دولت قبل متنفرم ...
                        اما خفت و حقارت برای خط فکری احمدینژاد و طرفدارانش غیر قابل باور شده است(با تقلا و هوچیگری بیمورد خودشان!) , دیگر زیر سم و پهن اسب هم دنبال خبر میگردند برای حفظ تتمه آبروی رفته و نداشته شان .
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• B A R A N
                          عضو فعال
                          • Mar 2015
                          • 677

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                          علی‌رضا افتخاری:اگر تاریخ به عقب برگردد، حتی سمت احمدی‌نژاد هم نمی‌روم

۲۹ دی ۱۳۹۴
                          محمد بنا :سوریان به اجبار مدال طلایش را به احمدی‌نژاد اهدا کرد!

۰۷ بهمن ۱۳۹۴

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی پشت پرده اهدای مدال حمید سوریان به محمود احمدی‌نژاد را افشا کرد.

حمید سوریان در سال ۸۸ و سه ماه پس از انتخابات مدال طلای جهانی خود را به محمود احمدی‌نژاد تقدیم کرد.

سوریان ۵ سال بعد و در برنامه زنده «بعضیا» در شبکه ۳ سیما اظهار کرد که آن اتفاق (تقدیم مدالش به احمدی‌نژاد) تصمیم خودش نبود.

او همچنین گفت از این پس قبل از حضور در هر برنامه‌ای، در مورد آن کسب اطلاع می‌کند. اکنون محمد بنا، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی پشت پرده این اتفاق را افشا کرده است.

وی گفت: «سوریان به من زنگ زد و گفت که از او دعوت کرده‌اند به دیدار احمدی‌نژاد برود. اصلاً خبر نداشت که چه اتفاقی قرار است رخ دهد و اصلاً مدالی نبرده بود که اهدا کند.» وی ادامه داد: «همان جا تصمیم گرفته‌اند که او مدالش را تقدیم کند. کاغذی دستش دادند و وقتی خواند، فهمید که باید مدالش را تقدیم کند!»

.

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

آقای خواننده راز دیگری از احمدی نژاد برملا کرد!

احمدی‌نژاد را بغل کردم، قصد خودکشی داشتم

علیرضا افتخاری در گفت و گو با تماشاگران امروز گفته: *آقای احمدی‌نژاد جوری خودش را به آغوش من انداخت که انگار من یوسف گمگشته ایشان بودم. یک جوری به من چسبید و من را بوسید و پشت‌ سر هم این اتفاقات را شکل دادند که ... بابا بوسیدن یک بار، دو بار ... جمله بعدی‌ام را امیدوارم جرات انتشارش را داشته باشید ولی من طناب خریده بودم خودکشی کنم. فشار بدی روی من و خانواده‌ام بود. فرزند کوچکم فهمید و گریه کرد و گفت‌: «بابا نکن». گفتم نمی‌توانم و واقعا تاب این همه توهین و تهدید را ندارم. در ایران که هیچکس حواسش به من نبود و درد دل من را نمی‌شنید. در خارج از کشور هم یک روز چهره بد بودم و یک روز چهره زشت. منفور شده بودم و این برای یک هنرمند غیرقابل تحمل بود. سوپرمارکت محل به من جنس نمی‌فروخت! آرایشگر محل ما می‌گفت آقا وقتی شما روی این صندلی می‌نشینید دیگر هیچکس به مغازه من نمی‌آید و عذر‌خواهی می‌کرد و مودبانه می‌گفت دیگر نیایم. آژانس به من ماشین نمی‌داد. مردم تا این حد تحت تأثیر قرار گرفته بودند و امیدوارم این صحبت‌ها به درستی به گوش مردم برسد. حرف آخرم هم این است که آقای احمدی‌نژاد خیر نبینید. آقای ضرغامی خیر نبینید و قطعا خیر نخواهند دید. در این موضوع شک ندارم. چون من حقم این نبود. من بعد از 30 سال خواندن با تمام وجود، این حقم بود؟ بعد از سی و خرده‌ای سال این حق من و خانواده‌ام نبود.

نظر

• B A R A N
                              عضو فعال
                              • Mar 2015
                              • 677

شما هر کاری از دستت بر میومده انجام دادی تا حالا !

فحاشی ! توهین ! تهمت ! تحقیر ! تمسخر و ....

اینکه گزارشات رو میزنی من ناراحت نیستم ! استقبال هم میکنم !
                              کمی از کار من هم کم میشه !

فقط اگر زحمت بکشی با همین فرمتی که من می نویسم گزارشات رو بذاری خیلی بهتره !

اما خودت هم اعتراف کردی به این کار معترض بودی ! بدون منطق و دلیل ! و الان هم داری همون کاری رو که قبول نداشتی انجام میدی !

اونم با دلایل واهی خودت ! یا ایستادن جلوی من !

قبلا میگفتی من الکی این پست ها رو میزنم که تعداد پستهام بره بالا !

حالا خودت همون پست ها را میزنی !!!

قبلا میگفتی از ولنجک ! به من ماموریت دادن !!! که اینجا توی این سایت پست بزنم !

حالا خودت رو موظف و مامور کردی !!! به انجام همون کار ! به قول خودت برای مقابله با من !!!

.... همه این چیزهایی که تا حالا در مورد من گفتی جز دروغ چیزی نبوده ! و هیچ مدرک و سندی هم براشون نداری !

بازهم میگم آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند !
                              سرکار خانم احمدی نژاد با اسم مستعار نگار میناوی
                              چرا نارحتی؟
                              ما شما را درک میکنیم
                              به هر حال می دانیم که مامور هستی و مسئول
                              و ماموربازی هم کار هر کس و ناکسی نیست
                              البته همه ی کارها سخت ند(علی الخصوص که وطن فروشی بخشی از آن ماموریت باشد )
                              ولی ایکاش قبل از اینکه این کار را قبول میکردید کمی هم به فرجام آن می اندیشیدید

خوش به حال آن سازمانی که ماموری کار کشته مثله شما را در اختیار دارد
                              با این همه خلاقیت در دروغ پردازی و چکمه لیسی
                              البته احتمالا دولا پهنا برایتان فیش حقوقی صادر می کنند

خلاصه اینکه خدا قوت خانم پاکدست

برخی انسانها برای یک تکه استخوان خود را به سگ تبدیل می کنند (ضرب المثل سوئدی)

.

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

نظر

در حال کار...
                                X