نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
    الان داشتم اخبار میدیدم ، چرا فرانسوا اولاند از روحانی استقبال نکرده ؟ چرا از رئیس جمهور ایران ، وزیر خارجه ی فرانسه استقبال کرده ؟
    نگاه به امروزتان نکنید که احساس میکنید عددی شده اید و پیشواز کمتر از رییس جمهور را قبول نمیکنید !!!
    زمان احمدینژاد اگر خاطرتان باشد جلیلی و تیمش در ترکیه (یادم نمیآید برای چه کاری رفتند) ویلان و سرگردان در خیابان هیچ کس به استقبالشان نمیآمد ....اگر اشتباه نکنم اخر سر خودشان خانه را پیدا کردند ...البته موارد دیگر بسیارند, مانند دستمالی کردن دختر بچه ها توسط سفیر ارشد احمدینژاد در استخر مختلط برزیل ....
    این آبروی و منش رفته از دیپلماتها و ایرانی ها در زمان احمدینژاد زمان میبرد تا بازگردد ...کمی عجله میکنید ;)
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• rajabi
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 936

دلیلش اینه که عزتی که احمدی نژاد برای اینا ایجاد کرده بود داره رفته رفته تموم میشه بعد از دو سال و اندی
      احمدی نژاد با بی سابقه ترین سازندگی ها و مقاومت ها کاری کرد که 6 وزیر امور خارجه مجبور شدند بیان و ساعتها وقت بذارن برای مذاکره با ایران
      ولی الان دیگه رفته رفته همینطوری میشه ، دیگه تحویلش نمی گیرن ، بعد از یک روز حضور در فرانسه تازه امروز به حضور پذیرفتتش

نظر

• boss_stock
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 130

دلیلش اینه که عزتی که احمدی نژاد برای اینا ایجاد کرده بود داره رفته رفته تموم میشه بعد از دو سال و اندی
        احمدی نژاد با بی سابقه ترین سازندگی ها و مقاومت ها کاری کرد که 6 وزیر امور خارجه مجبور شدند بیان و ساعتها وقت بذارن برای مذاکره با ایران
        ولی الان دیگه رفته رفته همینطوری میشه ، دیگه تحویلش نمی گیرن ، بعد از یک روز حضور در فرانسه تازه امروز به حضور پذیرفتتش

عزت؟؟؟=))=))=))

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

در اصل توسط boss_stock پست شده است View Post
          عزت؟؟؟=))=))=))

احتمالا غلط املایی بود ذلت بوده!!!:D
          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

دستمالی کردن دختر بچه های برزیلی در استخر مختلط توسط سفیر ارشد احمدی نژاد که موی سر و محاسنش کاملا سفید بود و جای مهربر پیشانیش را شما عزت مینامید;)...
            از شواهد امر پیداست شما هم دستی بر آتش دارید و همچین بدتان نمی آید از این نوع حرکات ...;)
            .
            پا نویس :راستی هنوز هم دربورس تجارت میکنید ...یادتان هست که در تعریف مفاهیم, معاملات بورسیتان را تجارت عنوان میکردید ;)
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

bbc
              آقای روحانی پس از ورود به فرانسه در عصر چهارشنبه، با شماری از بازرگانان و صاحبان صنایع فرانسه دیدن کرده و بر علاقمندی کشورش به جلب سرمایه‌گذاری خارجی تاکید کرده بود.

وی روز پنجشنبه در سخنانی در جمع بازرگانان و صاحبان صنایع گفت که جمهوری اسلامی "آماده گشودن فصل جدیدی" در روابط با فرانسه است. مانوئل والس، نخست وزیر فرانسه نیز گفته است که ایران برای تامین نیازهای خود "می تواند روی فرانسه حساب کند."
              .
              شرکت خودروسازی پژو فرانسه در اطلاعیه‌ای گفته است که براساس قرارداد پنج ساله ای به ارزش ۴۰۰ میلیون یورو به ایران باز می گردد و انتظار دارد در سرمایه گذاری مشترک با شرکت ایران خودرو، سالانه دویست هزار دستگاه خودرو در ایران تولید کند. پژو در گذشته نیز با ایران همکاری داشت اما در سال ۲۰۱۲ به دلیل تحریم‌های هسته‌ای، از ایران خارج شد.

همچنین، شرکت نفتی توتال فرانسه گفته است که با لغو تحریم‌های نفتی اتحادیه اروپا، آماده خرید نفت خام از ایران است. به گزارش خبرگزاری فرانسه، این شرکت گفته قرار است اواخر روز پنجشنبه، قراردادی برای خرید بین یکصد و پنجاه تا دویست هزار بشکه نفت در روز را با هیات همراه رئیس جمهوری ایران امضا کند.

پس از اعلام لغو تحریم‌های هسته‌ای علیه جمهوری اسلامی، مقامات نفتی ایران گفته‌اند در نظر دارند سهم از دست رفته این کشور از بازار نفت را بار دیگر به دست آورند. شرایط قرارداد جدید منتشر نشده اما در حالی که بازار جهانی نفت با وفور عرضه مواجه است و بهای نفت بیش از ۷۰ درصد نسبت به تابستان سال ۲۰۱۴ کاهش پیدا کرده، یافتن مشتری جدید برای نفت ایران مستلزم شرایط سهل‌تری برای خریداران است.
              ,
              شرکت توتال گفته است که این شرکت "بسیار به ایران وفادار است" و افزوده که آمادگی دارد همکاری با ایران در سایر زمینه‌های نفتی را مورد بررسی قرار دهد.

ایران همچنین گفته است به خرید یکصد دستگاه هواپیمای مسافربری ایرباس علاقمند است تا بتواند آنها را جایگزین هواپیماهای فرسوده خود کند. آقای روحانی در سفر به پاریس، با مقامات شرکت ایرباس نیز ملاقات کرد.

نظر

• B A R A N
                عضو فعال
                • Mar 2015
                • 677

دفاع رضا کیانیان از فاطمه معتمدآریا: تروریسم شاخ و دم ندارد

پنجشنبه 8 بهمن 1394

روز یکشنبه چهارم بهمن،در پی حضور فاطمه معتمدآریا بازیگر و کاوه ابراهیم‌پور کارگردان فیلم "یحیی سکوت نکرد" در جلسه‌ی نقد و بررسی این فیلم در شهر ‫‏کاشان‬ ، نیروهای ‫‏حزب‌اللهی‬ و تندرو به محل سینما حمله بردند و شیشه‌های خودروی حامل او را نیز شکستند.

عبدالنبی نمازی، امام‌ جمعه کاشان، روز دوشنبه، ۵ دی‌ماه، جلسه نقد و بررسی فیلم با حضور فاطمه معتمدآریا را به «مجلس لهو و لعب» تشبیه کرده و گفت قصد دارد به همین منظور روز جمعه را «عزای عمومی» اعلام کند.

در پی حمله‌ی گروه‌های حزب‌الهی به ‫‏فاطمه‌معتمدآریا‬ در سینمای شهر کاشان، ‏رضاکیانیان‬ هم با نگارش یادداشتی به دفاع از فاطمه معتمدآریا پرداخت.

متن کامل یادداشت رضا کیانیان بدین شرح است:

تروریسم شاخ و دم ندارد

تروریسم یعنی نابود کردن آنچه دوست ندارند!
                تروریسم یعنی قانون را قبول نداشتن!
                تروریسم یعنی خودشان تصمیم بگیرند چه خوب است و چه بد!
                تروریسم یعنی این است و جز این نیست!
                تروریسم یعنی خودسری!
                تروریسم یعنی خود را تحمیل کردن به دیگران!
                تروریسم یعنی دیگران مهم نیستند!
                تروریسم یعنی همۀ دیگران نمی‌فهمند!

یعنی زور، قلدری، قمه کشی، هفت تیر کشی، نارنجک پرت کردن، منفجر کردن، حقوق دیگران را له و نابود کردن، بی‌ارزش شمردن حقوق فردی و جمعی، بی‌اعتباری قانون، بی‌اعتباری دولت، بی‌اعتباری نظم، نابودی آرامش، نابودی فهم و ادراک...

تروریسم با لمپنیسم دو قلو هستند!

تروریسم یعنی همین چند مشت جوانی که در داعش جهان را تهدید می‌کنند و همین جوانانی که به سفارتخانه‌ها حمله می‌کنند، به‌سخنرانی‌ها حمله می‌کنند. و همین چند نفری که به‌سینمایی که فاطمه معتمدآريا در آن حرف مى‌زد، حمله کردند؛ که مجلس را به‌هم ريختند؛ که شهر را به‌هم ریختند؛ که به‌بازیگری که این همه افتخار برای کشورش آورده توهین کردند و فحش‌های رکیک دادند!

از دهان‌هایی که فحش‌های رکیک خارج می‌شود اسامى مقدس هم خارج می‌شود!

.

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

سحر قریشی: احمدی نژاد اینقدر اس ام اس فرستاد، بلاکش کردم!

طنز و کاریکاتور > طنز - "قریشی می گوید رحیم مشایی خیلی دنبال دیدار من و احمدی نژاد بود. حتی موبایل منو داده بود به احمدی نژاد. شاید باورتون نشه، ولی اینقدر احمدی نژاد بهم اس ام اس زد که شماره شو بلاک کردم..."

«بهاره افشاری در مصاحبه با رضا رشیدپور در برنامه دید در شب گفته: احمدی نژاد سه بار دعوتم کرد، نرفتم!»

جدای از اینکه باید دید احمدی نژاد در آن همه کار (از ساعت 5 صبح تا یک نیمه شب) با این خانم بازیگر چه کار داشته که سه بار دعوتش کرده و این بازیگر هم چطور سه بار به رییس جمهور مردمی و محبوب و میلیونی کشور «نه» گفته، تصور کنید، باقی بازیگران سینما نیز از آن دوران هشت ساله باشکوه هنر و هنرمند و رحیم مشایی بگویند.

سحر قریشی:

قریشی با اشاره به تصویر رحیم مشایی: این آقا رو می شناسم، نگبهان موزه سینماس، نه؟
                  رشید پور: خانم رییس دفتر احمدی نژاد بوده، حامی هنرمندان بویژه بازیگران.
                  قریشی: آهان شناختم! یادمه...خیلی دنبال دیدار من و احمدی نژاد بود. حتی موبایل منو داده بود به احمدی نژاد. شاید باورتون نشه، ولی اینقدر احمدی نژاد بهم اس ام اس زد که شماره شو بلاک کردم. بهاره در جریانه.
                  *
                  بهنوش بختیاری
                  من هر شب فالوور های جدیدم رو چک می کنم و به هر کدوم برسم جواب میدم، اما یکی از جالب ترین فالوور های من، دکتر احمدی نژاد بود. هر شب می اومد منو لایک می کرد. اینقدر پیگیر صفحه من بود که نگو. البته این آخری ها آن فالوور ش کردم دیگه از شور به درش کرده بود.
                  *
                  لیلا اوتادی
                  یکی از تلخ ترین دوران زندگی کاری من، دولت دوم احمدی نژاد بود، هر روز صبح قبل از ساعت 8، از یه شماره عجیب بهم زنگ می زد و می گفت "من احمدی نژاد هستم، خوشحال می شم در دفتر شما رو ببینم."
                  آقا من اصلا باور نمی کردم تا اینکه با موبایل خودش برام اس ام اس زد. جواب ندادم. بعد هر روز میس می نداخت و می نوشت من محمود احمدی نژاد هستم، رییس جمهور کشور. منم شماره شو سیو کردم، هر زمان زنگ میزد، رد میدادم که الان در جلسه م! خیلی خوش می گذشت البته یکی دو ماهی خیلی اذیت شدم ولی الان برام خاطره خوش مزه ای شده.
                  *
                  مریم کاویانی
                  به خاطر احمدی نژاد ایمیل م رو عوض کردم... روزی دو تا ایمیل داشتم که من احمدی نژاد هستم و برای میزبانی از شما در نهاد ریاست جمهوری در خدمتیم. من باورم نمی شد که...دیلیت می کردم. بعدها روزی 14 تا ایمیل دریافت می کردم. مجبور شدم گزارش اسپم بدم دیگه نبینم. یادم نمی ره اوایل ایمیلم دچار مشکل شد و بعد از یک هفته هم مجبور شدم کلا ایمیل جدید درست کنم.
                  *
                  شبنم قلی خانی
                  وقتی قرار شد برم استرالیا، تو صفحه فیس بوک، پیام هایی دریافت می کردم که کجا خانم قلی خانی؟ اگر مشکلی هست من می تونم حلش کنم، بعد هم شماره دفتر و موبایل و ...آخرش هم نوشته بود محمود احمدی نژاد.
                  اینقدر برام خنده دار و شگفت آور بود که فقط با شکلک جواب میدادم. بعدها بهم گفتن خودش بوده!
                  *
                  نیوشا ضیغمی
                  من در شبکه های مجازی حضور نداشتم و هر روز در محل کار شوهرم بودم. یادم هست سال 89 هر روز پیک موتوری می آمد و می گفت از نهاد ریاست جمهوری هستم و دعوت نامه احمدی نژاد رو براتون اوردم. نامه ها رو نگه داشتم، حدود 43 تا دعوت نامه با امضای احمدی نژاد. اواخر به پیک موتوری پول دادم گفتم، نیار نیست این همه راه بیای، نگهدار پیش خودت ولی بگو اوردم!

دفتر احمدی نژاد تکذیب کرد
                  با توجه به حضور فعال و همیشه در صحنه دفتر محمود احمدی نژاد، بعید نیست امروز - فردا مصاحبه خانم افشاری تکذیب شود؛ متن این تکذیبیه می تواند بدین شکل باشد

ملت شریف و عزیز ایران
                  بدینوسیله ضمن ابراز امیدواری برای بازگشت بهار، به استحضار می رساند مصاحبه آن خانم بازیگر کل یوم تکذیب می شود. خادم ملت ایران هیچگاه از هیچ بازیگری دعوتی نداشته و احیانا این خانم بازیگر تحت فشار استوانه های دروغین زر و زور و تزویر این مصاحبه را انجام داده است؛ آن هم در شرایطی که خادم ملت ایران، از حضور رییس جمهوری فرانسه روی فرش قرمز و دیدن آن صحنه دیدار پری روز روحانی در فرانسه، و بعد هم حضور در ایتالیا با آن همه اسکورت، خیلی دلگیر و متاسف است. رییس جمهور ملت ایران باید در کشورهای خاکی حضور یابد نه استکباریون.

همه رسانه ها را به رعایت تقوا و دعا برای حضور واقعی بهار دعوت می کنیم.

دفتر خادم دائمی ملت ایران
                  هشتم بهمن

محسن حدادی

:))

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

دولت حسن روحانی از دولت بهار به اتهام نشر اکاذیب شکایت کرد + سند

نهاد ریاست جمهوری از دولت بهار به اتهام نشر اکاذیب شکایت کرد. شکایت دولت حسن روحانی از سایت دولت بهار در حالی است که حجم عظیم اکاذیب، اتهامات و افتراهای بی اساس علیه شخص دکتر احمدی نژاد و دولتهای نهم و دهم از زبان مقامات بنفش همچنان در حال انتشار است. درباره جزئیات شکایت دولت روحانی از دولت بهار به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

منابع مختلف خبری می‌گویند نیروهای یگان ویژه پلیس ایران مانع از تجمع معترضان بسیجی در مقابل وزارت نفت شده‌اند.

خبرگزاری تسنیم می‌گوید نیروهای حراست وزارت نفت "به شدت" با معترضان و خبرنگاران برخورد کرده‌اند. این خبرگزاری از قول مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق نوشته که عده‌ای از تجمع کنندگان بازداشت شده‌اند.

صبح امروز اعلام شد که دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های امام صادق، امیرکبیر و خواجه نصیر می‌خواهند برای اعتراض به فساد در پرونده کرسنت و همچنین قراردادهای جدید نفتی مقابل وزارت نفت تجمع کنند.

استانداری تهران این تجمع را غیرقانونی اعلام کرد.

ایرنا می‌گوید حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر پس از اینکه پلیس آنها را از مقابل وزارت نفت پراکنده کرد در خیابان‌های اطراف جمع شده و علیه سیاست‌های نفتی دولت حسن روحانی شعار دادند.

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

صنعت نفت ایران همیشه کارفرمایی و برون سپاری بوده برای همین بدنه وزارت نفت اکثرا سیاسی هستن و بچه آقا زاده ها
                        ایران توانایی ساخت پالایشگاه نداره و اینو در این ده سال اخیر اثبات کرده خیلی از پروژه ها سالها طول کشیدن با اتلاف منابع دلاری بسیار زیاد و خرید تجهیزات چینی
                        این که بسیجی ها میریزن به قراردادهای نفتی اعتراض می کنند از بی شعوری شون هست صنعت نفت کامل باید برون سپاری بشه و از نفرات وزارت نفت به شدت کاسته بشه دولت در این ده سال بزرگ شده

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          سوال رسانه حامی دولت از مسافران ایتالیا و فرانسه:

آیا منطقی است که ۲۵ میلیارد دلار را صرف خرید هواپیما کنیم؟

گزارش‌نویس این روزنامه مینویسد: هیچ شکی نیست که ناوگان هوایی کشور به این هواپیماها احتیاج دارد و ادامه حیات شرکت های هواپیمایی بدون تزریق هواپیماهای جدید امکان پذیر نیست. اما چرا ۱۱۸ هواپیما؟ چرا ۲۵ میلیارد دلار؟

به گزارش نسیم آنلاین روزنامه خراسان که از رسانه های حامی دولت محسوب میشود از نحوه خرید هواپیما انتقاد کرده و نوشته است: فرض می کنیم که قرارداد خرید 118 هواپیما نهایی شده است و ایران مشکلی در تامین منابع ارزی خرید هواپیما ندارد. با این فرض، سوال اساسی این است که آیا منطقی است که ۲۵ میلیارد دلار را صرف خرید هواپیما کنیم؟...

هیچ شکی نیست که ناوگان هوایی کشور به این هواپیماها احتیاج دارد و ادامه حیات شرکت های هواپیمایی بدون تزریق هواپیماهای جدید امکان پذیر نیست. اما چرا 118 هواپیما؟ چرا ۲۵ میلیارد دلار؟

برای اینکه درک بهتری از ۲۵ میلیارد دلاری که خرج این هواپیماها خواهد شد داشته باشید، لازم است بدانیم که این رقم 4.5 برابر کل منابعی است که دولت از رفع تحریم ها به دست می آورد.

حال با فرض اینکه این هواپیماها خریداری شود، آیا مردم قدرت خرید استفاده از این هواپیماها را دارند؟ شاید بهتر بود که به جای هزینه ۲۵ میلیارد دلاری برای خرید هواپیما، دولت فکری به حال مشکلات اساسی کشور مانند بدهی دولت به بانک ها، نوسازی صنعت و ... می کرد.

شاید از این مسیر، کشور زودتر به خواسته های خود در زمینه خروج از رکود دست پیدا می کرد. خلاصه اینکه، هزینه فرصت خرید 118 هواپیما بسیار بالاست.

البته این تصمیم دولت برای خرید این تعداد هواپیما را از دو بعد داخلی و خارجی می توان تحلیل کرد: از منظر بعد داخلی، خرید 118 هواپیمای ایرباس از منظر عموم مردم موفقیتی بزرگ برای دولت به حساب می آید و دولت با ژست موفقیت می تواند به استقبال انتخابات مجلس برود.

شاید برای دو سال آینده هم «رای زا» باشد و از بعد خارجی، این قرارداد می تواند مهر تاییدی بر برداشته شدن تحریم ها باشد. به عبارت دیگر، فضای رسانه ای شکل گرفته در حوزه این خرید می تواند، به سایر شرکت ها این سیگنال را بدهد که دوره تحریم ها به پایان رسیده است... اما ناگفته پیداست که مشکل دارد. به عبارت دیگرشرکت دولتی ایران ایر در حالی این قرارداد را به امضا رسانده است که تامین این میزان منابع برای کشور دشوار است.

به همین دلیل است که شرکت مالی «ساچه » ایتالیا این قرارداد را تضمین کرده است و خرید هواپیما به صورت اجاره به شرط تملیک است. یعنی طرف ایرانی به صورت دوره ای مبالغی را پرداخت می کند و در پایان دوره صاحب هواپیما می شود. لذا یک سوال اساسی وجود دارد: آیا این هواپیماها آنقدر بازدهی خواهند داشت که بتوانند اقساط را بپردازند؟

این سوال بیش از اینکه سیاسی و احساسی باشد، یک سوال اقتصادی است.

نکته دیگری که در مورد تامین مالی خرید این هواپیما وجود دارد این است که به واسطه این خرید قدرت وام گیری ایران کاهش پیدا می کند و احتمال دارد که اخذ فاینانس های آینده با نرخ های بالاتری امکان پذیر باشد.

در پایان باید گفت که اگرچه خرید هواپیما برای کشور لازم و ضروری است، اما باید هزینه فرصت این اقدام در نظر گرفته شود. نباید به خرید هواپیما به مثابه یک انقلاب یا یک تحول نگریسته شود، بلکه تنها پر کردن چاله های مشکلات است.

خرید هواپیما اگرچه خوب است، اما باید مردم آنقدر پول داشته باشند که سوار این هواپیماها شوند

http://nasimonline.ir/Content/Detail...8C%D9%85%D8%9F

نه وای میسیم هم وطنامون تو این هواپیماها فکستنی سفر کنن زرتی هم سقوط کنه بیوفته!!!

بنظرم من باید روحانی این پول ها رو در قالب وام های بالا عوض بده اطرفیانش بعد از 8 سال هم بگه موفق باشید!!

اصلا برای چی ما هواپیما میخواییم مردم با ماشین برن اینور انور!!

انوقت این تحلیلگرای ما انقدر احمقن نمیدونن اگه ایران تو صنعت پرواز جای امارت رو بتونه بگیره چه در امد سرشاری نصیبش میشه!!!

البته از وطن فروشا این خبر زدن ها چیز عجیبی نیست!!بالاخره خوراک پارازیتشون یه جا باید جور شه دیگه!!

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

افزایش و بهبود حمل و نقل هوایی علاوه بر بهبود امنیت پروازی مردم هم باعث جذب توریست میشه هم عامل رشد اقتصادی است
                            علاوه بر این که تکنولوژی اورهال هواپیماهای جدید وارد کشور میشه
                            توسعه ناوگان حمل و نقل جزو واجبات هست هر کی غیر از این میگه باید بهش شک کرد.
                            آمریکا اگه آمریکا شده یکی از شاخصه های پیشرفت اقتصادی اش رشد فوق العاده حمل و نقل چه ریلی چه دریایی چه هوایی است همین کار رو هم امارات و کره جنوبی و سنگاپور و خیلی از کشورهای دیگه دارن می کنن.

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                              افزایش و بهبود حمل و نقل هوایی علاوه بر بهبود امنیت پروازی مردم هم باعث جذب توریست میشه هم عامل رشد اقتصادی است
                              علاوه بر این که تکنولوژی اورهال هواپیماهای جدید وارد کشور میشه
                              توسعه ناوگان حمل و نقل جزو واجبات هست هر کی غیر از این میگه باید بهش شک کرد.
                              آمریکا اگه آمریکا شده یکی از شاخصه های پیشرفت اقتصادی اش رشد فوق العاده حمل و نقل چه ریلی چه دریایی چه هوایی است همین کار رو هم امارات و کره جنوبی و سنگاپور و خیلی از کشورهای دیگه دارن می کنن.

این کسایی که این خبرای یا مفت رو میزنن از صنعت شتر سورای هم سر رشته ندارن چه برسه صنعت هواپیمایی و پرواز!!

این خبر ها رو تو گوگل بصورت اخبار منفی روزانه سرچ میکنه بعد بدون هیچ پشتوانه علمی میاد میزنه!!

الان پیش خودش فکر میکنه 1 هیچ به نفع اونه!!

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                عضو هیات علمی دانشگاه علامه در گفتگو با «نسیم آنلاین»:
                                پژو دولت ایران را سر کار گذاشت؛

بازگشت با خودروهای ۱۰ سال پیش و سرمایه ناچیز!

علی خاکساری گفت: سه خودروی ۲۰۸، ۲۰۰۸ و ۳۰۱ خودروهای روز اروپا نیستند و متعلق به حدود ۱۰ سال پیش هستند. همچنین قیمت این سه خودرو در بازار ایران نباید نهایتا بیش از ۳۰ میلیون تومان باشد.

گروه اقتصادی نسیم آنلاین- کارشناس صنعت خودرو با بیان اینکه باید به دولت برای همکاری مجدد با شرکت پژو فرانسه تبریک گفت، درباره قراردادهای جدید همکاری خودروسازهای ایرانی با شرکای فرانسوی به نسیم آنلاین بیان کرد: البته جزئیات زیادی از قرارداد با پژو منتشر نشده، اما از قرار معلوم
                                مبلغ قرارداد با پژو حدود 400 میلیون دلار است، یعنی این مبلغ، تنها نیمی از آن رقمی است که بانک مرکزی در ارتباط با وامهای 25 میلیونی به عنوان تسهیلات به خودروسازها اختصاص داده است.

علی خاکساری اضافه کرد: در اینجا میتوان به اهمیت قرارداد با پژو پی برد، توجه کنید که بانک مرکزی برای یک اقدام، خیلی راحت یک میلیارد دلار برای خروج از رکود، در اختیار خودروسازان قرار می‌دهد، اما کل قرارداد پژو با ایران خودرو که در آن جلسه، هم رئیس جمهور ایران حضور داشته و هم رئیس جمهور فرانسه، نیمی از آن مبلغ اختصاص داده شده بانک مرکزی هم نیست!

وی اضافه کرد: با این توصیفات میتوان به راحتی به این نتیجه رسید که پولی که پژو در قرارداد جدید همکاری ، در ایران سرمایه گذاری کرده رقم قابل توجهی نیست! عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه با بیان اینکه نوع خودروهایی که قرار است به صورت مشترک میان ایران و فرانسه تولید شود نیز مقداری تامل برانگیز است به نسیم آنلاین گفت: توقع داشتیم در این قرارداد، به جای خودروهای قدیمی، خودروهای به روز اروپا تولید شود.

وی تصریح کرد: خودروهای 208، 2008 و 301 متعلق به چند سال پیش کشورهای اروپایی است و زمانی که بخواهد وارد خیابان‌های تهران شود از امروز نیز قدیمی تر شده است. خاکساری با بیان اینکه البته خودروهای مذکور خیلی بهتر از خودروهایی مانند سمند،405 و 206 است که امروز شهروندان ما از آن استفاده می‌کنند گفت: اما واقعیت این است که خودروهای مذکور که ایران خودرو و پژو برای تولید آن قرارداد امضا کرده اند، خودروهای روز اروپا نیستند و متعلق به حدود 10 سال پیش هستند. لازم به ذکر است به عنوان مثال خودروی 301 در بازار جهانی قدیمی است یعنی ده ساله است که البته در بازار جهانی قدیمی حساب می‌شود.

وی ادامه داد: انتظار بر این بود که مذاکره کنندگان تجاری و صنعتی ایرانی وقتی با فرانسوی ها مذاکره می‌کنند درباره خودروهای به روزتر و در کلاس بالاتر صحبت کنند گفت: خیلی بهتر بود اگر به پژو اجازه داده میشد که مستقلاً وارد بازار ایران شود، یعنی اینکه به پژو می‌گفتند که خودت بیا خط تولید خودروهایت را در ایران راه بیانداز و این مسئله به مراتب به نفع اقتصاد کشور ما بود، یعنی اشتغال نسبی ایجاد میشد و ارزش افزوده نیز بسیار بیشتر از قرارداد امروز نصیب ایران میشد.

هم پژو مالیاتش را می‌داد، و هم خودش قطعاً آن خودروها را به دنیا صادر می‌کرد و در این باره کار ما هم راحت تر بود.
                                این کارشناس صنعت خودرو در ادامه از دیگر ابهامات این قرارداد زمان تولید و تحویل این خودروها را به مردم دانست و به نسیم آنلاین تصریح کرد: سوال این است که خودروهای مذکور چه زمانی به دست مصرف کننده عادی می‌رسد؟! اعتقاد من بر این است که طرف فرانسوی تمایل دارد، خودروهای مذکور در اسرع وقت در ایران ساخته و به دست مصرف کننده ایرانی برسد، اما من به طرف ایرانی خیلی امیدوار نیستم، دلیلش هم این است که طرف ایرانی اکنون تمام نیروی خود را بر خودروهایی که اصطلاحا به آن گاو شیرده میگوید متمرکز کرده و به این زودی ها قصد ندارد از تولید خودروهایی مانند پژو 405، سمند و.... دست بکشد!

واقعا سوال اساسی این است که آیا مدیران خودروسازی ایران خودرو، حاضرند خط تولید خودروهایی که هم اکنون در حال تولید آن هستند را متوقف و به جای آنها، تولید سه خودروی دیگر را جایگزین کنند. به نظرمن چنین اتفاقی نخواهد افتاد، چرا که تولید خودروهای سمند، 405 و 206 آنقدر برای آنها سود دارد که خودروسازان به راحتی حاضر نیستند از تولید آنها دست بکشند.

لذا تصور من این است که ایران خودرو هنوز برنامه دارد که تا چندین سال دیگر تولید 405 و... را ادامه بدهد و دلیلش هم این است که آن را به عنوان گاو شیرده میداند. حتی قطعه‌سازان بزرگی که با ایران خودرو و سایپا همکاری دارند نیز تمایل دارند همان خودروهای قدیمی مانند 405 و سمند و.. تولید شود، چرا که خط تولیدشان فعلاً بر اساس قطعات خودروهای قدیمی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه در پاسخ به این سوال خبرنگار نسیم آنلاین که پرسید قیمت این خودروها که قرار است در ایران تولید شود در اروپا چه میزان است و چه مبلغی باید در بازار ایران به فروش برسد گفت: به نظر میرسد به عنوان خودروی 208 باید 10 هزار یورو در اروپا به فروش میرسد، انتظار کلی نیز بر این است که این خودرو در بازار ایران خیلی از بازار جهانی ارزانتر فروخته شود، به دلیل اینکه هزینه کارگر و تولید در ایران از اروپا پایین‌تر است. لذا من فکر میکنم قیمت این سه خودرو در بازار ایران نباید نهایتا بیش از 30 میلیون تومان باشد، که البته همین رقم مذکور می‌تواند سود خیلی خوبی هم برای ایران خودرو داشته باشد.

http://nasimonline.ir/Content/Detail...6%DB%8C%D8%B2-

اینم یکی دیگه از اسپم های کاربر خاطی!!

توجه داشته باشید تو هر تاپیک این وطن فروش در حال سم پاچی هست!!

عمق سوزش بسیار بالاس و بار ها هم گفتم و میگم این اشخاص از پیشرفت کشور دارن دق میکنن!

تازه اول دق کردنتونه!!

نظر

در حال کار...
                                X