نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    اتصال 9 بانک ایرانی به سوئیفت تأیید شد + تصویر

تأییدیه اتصال بانک های ایرانی به سوئیفت اکنون در سایت این شبکه قابل ملاحظه است.

اتصال مجدد بانک ها به سوئیفت از ابتدا یکی از شروط توافق هسته ای بود و با اجرای برجام و لغو تحریم ها، اخبار متعددی در مورد موافقت سوئیفت با برقراری اتصال بانک های ایرانی با این شبکه منتشرشد ولی هر بار برخی رسانه ها و ناظران بدبین سعی می کردند در حتمی بودن این اتفاق تردید کنند.

اکنون اما رسید و تأییدیه اتصال برخی بانک های کشورمان از سایت سوئیفت قابل استعلام است. تصویر این تأدییه را ببینید:

الان اتیش یه سریا شلعه ور تر میشهlaughingsmiley

چهره اسپم زن قهار فروم الان چه شکلیه؟؟X-(

هر چی خبر خوب بیاد اینا بیشتر اتیش میگیرن

الان گالن 220 بنزین با یه کبریت کنارشونه!!!

بسوزید که ما لذتشو میبریم وطن فروشا!!!
    laughingsmiley
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

تأییدیه اتصال بانک های ایرانی به سوئیفت اکنون در سایت این شبکه قابل ملاحظه است.

اتصال مجدد بانک ها به سوئیفت از ابتدا یکی از شروط توافق هسته ای بود و با اجرای برجام و لغو تحریم ها، اخبار متعددی در مورد موافقت سوئیفت با برقراری اتصال بانک های ایرانی با این شبکه منتشرشد ولی هر بار برخی رسانه ها و ناظران بدبین سعی می کردند در حتمی بودن این اتفاق تردید کنند.

اکنون اما رسید و تأییدیه اتصال برخی بانک های کشورمان از سایت سوئیفت قابل استعلام است. تصویر این تأدییه را ببینید:

الان اتیش یه سریا شلعه ور تر میشهlaughingsmiley
      چهره اسپم زن قهار فروم الان چه شکلیه؟؟X-(

هر چی خبر خوب بیاد اینا بیشتر اتیش میگیرن

الان گالن 220 بنزین با یه کبریت کنارشونه!!!

بسوزید که ما لذتشو میبریم وطن فروشا!!!
      laughingsmiley
      اول اینکه وصل بودن یا همین اتصال که نوشتن برقرار بود، اما نرم افزار کار نمیکرد و پیغامی رد و بدل نمیکرد !

دوم اینکه همین خبری که زدی اگر درست باشه اتفاقا نشون میده که همه خبرهای قبلی که بنده زدم که سویفت برقرار نیست درست بوده ! و خبرهای شما که مدام میزدی سویفت وصل شد ! بعد میزدی فردا وصل میشه ! بعدش میزدی امشب وصل میشه ! و .... همه غلط بوده و دروغ !

سوم اینکه آقایون گفتن ظاهرا حتی سویفت هم وصل باشه شما باید از طریق کارگزاری ها عملیات انجام بدید تا آخر 8 سال! که نشون میده هزینه جابجایی فرقی نکرده و همون قبلی هست !

چهارم اینکه بانک صادرات به سویفت وصل نشده و تحریماش سرجاش هست که قبلا هم در تاپیک وبصادر اشاره کردم !

پنجم اینکه اسپم دروغهایی بود که شما منتشر میکردی و میکنی ! و جالبه که خودت با ذوق زدگی فراوان ! سندی رو منتشر کردی که نشون میده همه خبرهای قبلیت دروغ بوده !

ششم اینکه گالن و کبریت همیشه کنار دست شما بوده ! و باهاش کلی سطل آشغال آتیش زدید !!!
      آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2016/02/04, 20:24.

نظر

• خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        اول اینکه وصل بودن یا همین اتصال که نوشتن برقرار بود، اما نرم افزار کار نمیکرد و پیغامی رد و بدل نمیکرد !

دوم اینکه همین خبری که دوستمون الان زده اگر درست باشه اتفاقا نشون میده که همه خبرهای قبلی که بنده زدم که سویفت برقرار نیست درست بوده ! و خبرهای شما که مدام میزدی سویفت وصل شد ! بعد میزدی فردا وصل میشه ! بعدش میزدی امشب وصل میشه ! و .... همه غلط بوده و دروغ !

سوم اینکه آقایون گفتن ظاهرا حتی سویفت هم وصل باشه شما باید از طریق کارگزاری ها عملیات انجام بدید تا آخر 8 سال! که نشون میده هزینه جابجایی فرقی نکرده و همون قبلی هست !

چهارم اینکه بانک صادرات به سویفت وصل نشده و تحریماش سرجاش هست که قبلا هم در تاپیک وبصادر اشاره کردم !

پنجم اینکه اسپم دروغهایی بود که شما منتشر میکردی و میکنی ! و جالبه که خودت با ذوق زدگی فراوان ! سندی رو منتشر کردی که نشون میده همه خبرهای قبلیت دروغ بوده !

ششم اینکه گالن و کبریت همیشه کنار دست شما بوده ! و باهاش کلی سطل آشغال آتیش زدید !!!
        فعلا که سطل اشغال های تو فضای مجازی رو اتیش میزنیم!!!/:.rolleyessmileyani
        آخرین ویرایش توسط خوشبخت؛ 2016/02/04, 20:34.

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

راستی کاربر میناوی چه خبر از ریسک های بازار؟؟؟همچین چیزی که بورس داره اینجوری مثبت میخوره و بچه ها دارن سود میکنن میدونم فشارت بالای 25 هست!!

من دیروز یادم رفت بهت بگم اون سود هایی که کردی بالای 500 درصد که دیروز گفتی زحمت بکش اسم و فامیل تو پرتوفوتو پاک کن و ریز سوداتو بزار!!!

میخاییم ببینیم یاد بگیریم منم اون سبدی که سال 90 و 91 تو فروم خودم گذوشتم میزارم یه تست سوادی بکنیم!!

اینجوری از تهمت هایی هم که بهت زدیم که بی سوادی رهایی پیدا میکنی!!

منتظرم!
          ژ

8->8->8->8->:^o:^o

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

راستی کاربر میناوی چه خبر از ریسک های بازار؟؟؟همچین چیزی که بورس داره اینجوری مثبت میخوره و بچه ها دارن سود میکنن میدونم فشارت بالای 25 هست!!

من دیروز یادم رفت بهت بگم اون سود هایی که کردی بالای 500 درصد که دیروز گفتی زحمت بکش اسم و فامیل تو پرتوفوتو پاک کن و ریز سوداتو بزار!!!

میخاییم ببینیم یاد بگیریم منم اون سبدی که سال 90 و 91 تو فروم خودم گذوشتم میزارم یه تست سوادی بکنیم!!

اینجوری از تهمت هایی هم که بهت زدیم که بی سوادی رهایی پیدا میکنی!!

منتظرم!
            جالبه که خودتم اعتراف میکنی که اون چیزهایی که بمن نسبت دادی همه تهمت بوده ! و به قول خودت تهمت زدی !

شما و دوستانت نیاز به یادگیری ندارید ! همه با سواد هستید ! با فهم بالا !

اینقدر فهمتون بالاست که از روی رنگ فونت تشخیص میدید ایدی افراد یکی هست !!!!

یا اینکه از روی حضور همزمان افراد در سایت ! به این نتیجه میرسید که ایدی ها برای یک نفر هست !!!

دیگه فهم که خیلی بالا بره !!! یهو یک شبه توهم و تخیل و تعفن و نفرت و .... همه چی با هم قاطی میشه و نقی مصطفوی از توش درمیاد !!!

درضمن اگر خیلی فقر دانش داری ! و سودهای 500 درصدی ! برات قابل هضم نیست ! اون سبدی که دنبالش هستی رو بگو جناب orumbourse از آقای نقی مصطفوی بگیره برات !!!

اسم و فامیلشم نمیخواد پاک کنه و لاک بگیره !!!! نقی مصطفوی هست !!! قبلا هم طی یک عملیات ویژه !!! کشف و اعلام کرده جناب orumbourse به شما و بقیه دوستان !!!

یادت باشه وقتی از نقی مصطفوی گرفتی !!! حتما اینجا بذاری تا بقیه دوستان هم استفاده کنن !!! مدیونی اگه نذاری ! و فقط خودت استفاده کنی و یاد بگیری !!!

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

جالبه که خودتم اعتراف میکنی که اون چیزهایی که بمن نسبت دادی همه تهمت بوده ! و به قول خودت تهمت زدی !

یا اینکه از روی حضور همزمان افراد در سایت ! به این نتیجه میرسید که ایدی ها برای یک نفر هست !!!

دیگه فهم که خیلی بالا بره !!! یهو یک شبه توهم و تخیل و تعفن و نفرت و .... همه چی با هم قاطی میشه و نقی مصطفوی از توش درمیاد !!!

درضمن اگر خیلی فقر دانش داری ! و سودهای 500 درصدی ! برات قابل هضم نیست ! اون سبدی که دنبالش هستی رو بگو جناب orumbourse از آقای نقی مصطفوی بگیره برات !!!

اسم و فامیلشم نمیخواد پاک کنه و لاک بگیره !!!! نقی مصطفوی هست !!! قبلا هم طی یک عملیات ویژه !!! کشف و اعلام کرده جناب orumbourse به شما و بقیه دوستان !!!

یادت باشه وقتی از نقی مصطفوی گرفتی !!! حتما اینجا بذاری تا بقیه دوستان هم استفاده کنن !!! مدیونی اگه نذاری ! و فقط خودت استفاده کنی و یاد بگیری !!!
              نقل قول به زبون خودت بود که میگفتی تهمت میزنید!!!

بی خیال پرتفو با سود 500 درصد رو بده بیاد!!

منتظریییم ...ما که میدونیم هیچی تو چنتت نیست ولی میخواییم دستتو بیشتر روو کنیم!!
              :^o

نظر

• rajabi
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 936

پاسخ : اخبار

واکنش رئیس‌دفتر روحانی دربرابر احمدی‌نژاد/عکس

مراسم بزرگداشت امیر سرلشکر محمد سلیمی فرمانده سابق ارتش و مشاور ویژه فرمانده معظم کل قوا، صبح پنج شنبه پانزدهم بهمن ماه با حضور فرماندهان نیروهای مسلح و جمعی از مسئولان سیاسی کشور در مسجد امام خمینی(ره) ستاد ارتش برگزار شد.

=D>=D>

ادب مرد به از دولت اوست
                ببین مملکت ما دست یه مشت اراذل و اوباش افتاده
                آخرین ویرایش توسط rajabi؛ 2016/02/05, 00:43.

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

پاسخ : اخبار

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                  ادب مرد به از دولت اوست
                  ببین مملکت ما دست یه مشت اراذل و اوباش افتاده

آنچه دراین مملکت از جور بد اندیش رفت
                  سالها بینی برایش سوگواری می کنم

هر که پا را کج نهد او را نکوهش می کنم
                  از کیان ملک جم من پاسداری می کنم

ادعای بیش و کم از "ما ومن" درکشورم
                  بهر آمارش چنین لحظه شماری می کنم

من که آز آزادگـــان سرزمین خاورم
                  کی به اهریمن دمی هم سازگاری میکنم

دست بی فرهنگ دشمن بشکنم باردگر
                  حامیانش را زهر صحنه فراری می کنم

طالب آدمکـــش و میهن ستیز قرن را
                  خاک پای قهرمان با استواری می کنم

کی بسان نوکران اجنبی در مملکت
                  چاکری و بردگی و سر سپاری می کنم

مسخ بنمودست همین بیگانه ها تاریخ ما
                  من خراسان را زهر جرثومه عاری میکنم

نی یمین ونی یسارم، نی سیاه وسرخ رنگ
                  موکب آزادگی را جان نثاری می کنم

مدعی را گو اگر داری تو از مردی نشان
                  بین که در میدان رزمت چون عیاری میکنم

می نوازم مردم با علم و با فرهنگ را
                  دشمنان را سر دچار شرمساری میکنم

رنگ ما را کرد ه طاغوت زمانه زار وزرد
                  قطع بنیاد شر و طرز شراری می کنم

ما چسان تخریب میراث نیاکان بنگریم
                  باچنان ذلت کجا،کی بردباری می کنم

دشمنان مملکت غرق اند در ناز و نعم
                  من، که قــوت لایموت نان جواری میکنم

نظر

• mjtb
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 527

چرا ننه من غریبم بازی در میاری؟

شلوغش نکن بابا

همیشه همینی. تا یکی به چالش میگیردت به جای اینکه به اصل مطلب بپردازی میزنی تو صحرای کربلا. آی مصیبت میخونی
                    :)):)):))

قربون مظلومیتت =))=))

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

میرکاظمی در نطق میان‌دستور:

متوسط قیمت نفت در دولت قبل ۷۹ و در دولت یازدهم ۷۸ دلار بوده

جریان خاص از ارائه اطلاعات غلط به رئیس‌جمهور چه هدفی دنبال می‌کند؟

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: با توجه به گزارشات وزارت نفت و تفریغ بودجه سنوات قبل به راحتی می‌توان دریافت متوسط فروش نفت در دولت نهم و دهم ۷۹ دلار و در دولت یازدهم ۷۸.۸ دلار بوده که تقریباً مساوی است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سیدمسعود میرکاظمی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (12 بهمن 94) با بیان اینکه در سایه وجود مقام معظم رهبری تحریف‌کنندگان راه و سخن امام موفق به انحراف انقلاب نخواهند شد، با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر گفت: تحریم کنندگان راه و سخن امام موفق به انحراف انقلاب نخواهند شد.

وی افزود: در دولت یازدهم شاهد ارائه آمار و اطلاعات توسط دولتمردان هستیم که جای بسی تعجب و جای تحلیل دارد. به راستی ریشه این اطلاعات غیرواقعی و غیرکارشناسی کجاست؟ به راستی این حلقه بسته و جریان خاص چه هدفی را از ارائه این اطلاعات به مدیران عالی دنبال می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: رئیس‌جمهور اخیرا عنوان کرد که علت مشکلات اقتصادی مردم فروختن نفت 25 دلاری در مقابل فروش نفت 147 دلاری در دوره قبل است. ای کاش رئیس‌جمهور به آمار و اطلاعاتی که به دستش می‌دهند کمی دقت کند.

میرکاظمی اظهار داشت: با توجه به گزارشات وزارت نفت و تفریغ بودجه سنوات قبل به راحتی می‌توان دریافت که متوسط فروش قیمت نفت طی دولت نهم و دهم معادل 79 دلار و در دولت یازدهم معادل 78.8 دهم دلار بوده که تقریبا مساوی هستند. هر چند حجم صادرات نفت نسبت به دولت قبل 50 درصد کاهش اما صادرات میعانات گازی بیش از 30 درصد افزایش داشته و نرخ تسعیر ارز نیز از هزار و 5 تومان در دولت گذشته به 2 هزار و 660 تومان در دولت یازدهم افزایش یافته است و این یعنی 2.7 دهم برابر.

وی ادامه داد: در نتیجه این مسئله نه تنها کاهش صادرات نفت را جبران کرده بلکه منابع خوبی را در اختیار دولت یازدهم قرار داده است. لذا نباید ناکارآمدی دولت را به کاهش درآمد نفتی ناشی از تحریم گره زنید و این مسئله توجیه باشد بر ضرورت اجرای برجام و تن دادن به زیاده‌خواهی‌های کشورهای 1+5 .

عضو کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: این موضوع را در کنار اقداماتی همچون برداشت غیرقانونی از صندوق توسعه ملی و ذخایر بانک مرکزی و نیز کمک‌های بلاعوض جهانی پساتحریم که اطلاعات آن هنوز به مجلس داده نشده و سایر موارد از این قبیل منابع خوبی را برای دولت فراهم کرده است. پس باید پاسخگویی عملکرد این منابع باشید.

میرکاظمی افزود: برابر اعلام بانک مرکزی حجم نقدیندگی در دولت نهم و دهم در طول 8 سال معادل 400 هزار میلیارد تومان افزایش داشته که معادل 2 سال دولت یازدهم تا شهریور سال جاری است. لذا با اطلاعات موجود می‌توان گفت در دولت سابق ماهیانه 4 هزار و 200 میلیارد تومان به حجم نقدینگی اضافه و در دولت یازدهم ماهیانه 15 هزار و 100 میلیارد تومان به حجم نقدینگی اضافه شده است.

وی ادامه داد: بفرمایید چگونه تورم کنترل و چرا تولید در حال رکود و تشنه نقدینگی است. این واقعیت عملکرد اقتصادی دولت شماست.

عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: آقای رئیس‌جمهور ممکن است بفرمایید ما که تورم را کنترل کرده‌ایم شاید تصادفی حجم نقدینگی اضافه شده باید گفت همانگونه که تصادفی با آقای کری قدم زدند و با آقای اوباما دست دادند تصادفی در سالروز شهادت شهید احمدی‌روشن قلب رآکتور اراک را با بتن پر کردند. تصادفی شما از مخالفان سرسخت قرارداد کرسنت بودید و یک باره موافق و مدافع آن شدید.

میرکاظمی اضافه کرد: تصادفی هر زمان وزیر فعلی نفت بر سر کار آمده قیمت نفت به پایین‌ترین نرخ تنزل پیدا کرده. از این تصادفات زیاد است.

وی افزود: برای روشن شدن واقعیت عملکرد اقتصادی دولت یازدهم خوب است به هزینه‌های جاری نیز اشاره داشته باشیم. عملکرد هزینه جاری سال آخر دولت دهم معادل89 هزار میلیارد تومان بود. با افزایش سالانه پیش‌بینی می‌شود عملکرد هزینه جاری سال 90 دولت شما تا پایان امسال به 170 هزار میلیارد تومان برسد و این یعنی دو برابر شدن هزینه‌های جاری ظرف سه سال و این در حالی است که یارانه اضافی به مردم پرداخت نشده و اعتبارات سرمایه‌ای کاهش چشمگیری داشته است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجموعه هزینه‌های جاری دولت سابق ظرف 8 سال معادل 469 هزار میلیارد تومان بوده و با تخمین عملکرد سال جاری مجموع هزینه‌های جاری دولت یازدهم تا پایان امسال به 432 هزار میلیارد تومان می‌رسد. یعنی متوسط سالانه 2 و نیم برابر سال قبل. آقای رئیس‌جمهور آیا این اطلاعات را به شما می‌دهند؟ دیوان محاسبات می‌تواند در تائید این مسائل صحبت کند.

میرکاظمی خاطرنشان کرد: کل واردات در دولت نهم و دهم ظرف 8 سال طبق گزارش گمرک معادل 420 میلیارد دلار است. چگونه معاون اول رئیس‌جمهور اعلام می‌کند 700میلیارد دلار واردات از چین اشتغال برای جوانان چینی درست کرده و وی در شرایطی انتقاد می‌کند که متوسط واردات سالیانه دولت یازدهم از چین 2 و نیم برابر متوسط واردات سالیانه دولت سابق شده است. این به این معناست که وی هم از طرف همان جریان است. از نظر دریافت اطلاعات مدیریت می‌شود.

وی ادامه داد: مواردی همچون حل مشکلات 100 روزه، خروج از رکود، رشد اقتصادی 3 درصد، کاهش بیکاری، تعطیلی مسکن مهر به دلیل افزایش پایه پولی، کنترل نقدینگی و غیره از جمله اطلاعات خلاف واقع است که اعلام شده و مورد پذیرش مردم واقع نشده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: آقای رئیس‌جمهور ای کاش حلقه ارتباط‌گیری خود را وسیع‌تر می‌کردید و به نظر منتقدان ارزش قائل می‌شدید که کشور کمتر دچار ضرر و زیان شود. اینگونه سیاه‌نمایی بدون ذکر شاخص بیانگر راه‌اندازی یک جریان در مقابل تفکر اصولگرایی است که مبتنی بر یک سناریوی از پیش تنظیم شده است. به ظاهر مقابل دولت سابق است ولی در واقع اصول ارزش‌ها را مورد هدف قرار داده است و متاسفانه برخی از اصولگرایان بی‌بصیرت نیز با آن همراهی می‌کنند.

میرکاظمی اضافه کرد: شاهد بر این موضوع راه‌اندازی جریاناتی از جمله قرار دادن تخصص در برابر تعهد و دو قطبی کردن جامعه، بزک کردن آمریکا، تشویق و ترغیب به غربزدگی به انحاء مختلف، به کار گیری فتنه‌گران و دو تابعیتی‌ها و حرکت به سمت حذف کامل اصولگرایان، تضعیف پشتیانی از مقاومت در داخل کشور و منطقه،‌تحریف و تحقیر ارزش‌ها و خط واقعی امام، تضعیف توان ملی در حد آبگوشت بزباش و بهانه‌ای برای حضور بیگانگان و ده‌ها مورد دیگر که حاکی از جریانی است که اضمحلال انقلاب را در برنامه داشته واین یعنی بسترسازی برای نفوذ و بازگشت از خط امام و اینها همه از جمله مواردی است که نگرانی مقام معظم رهبری را فراهم آورده است.

وی افزود: آقای رئیس‌جمهور لازم است مروی به سه دهه گذشته داشته و ببینیم در کدام یک از حوزه‌ها موفق بوده و رتبه جهانی به دست آورده‌ایم. جایی که معطل بیگانگان شدیم؟ یا حوزه‌هایی که با توکل به خدا و اتکا به سرمایه داخلی و با برون‌نگری عالمانه تحسین جهانیان را به همراه داشتیم؟

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: چه کسانی 8 سال دفاع مقدس را با خلاقیت و نوآوری اداره کردند. باید پرسید مقاومت و پیروزی در جنگ مرهون دلدادگان غرب بود یا دلدادگان خمینی؟ در حوزه‌هایی همچون هوافضا، نانو، ماهواره، صنایع دفاعی، سلول‌های بنیادی، هسته‌ای، سد و نیروگاه و سایر حوزه‌هایی که در جهان صاحب رتبه شدیم و باعث افتخار ایران شد آیا جز با روحیه جهادی و اعتقاد به مقاومت و توکل بر خدا به دست آمده است؟

میرکاظمی خاطرنشان کرد: در مقابل آن می‌توان به حوزه‌هایی اشاره کرد که منتظر بودند از بیرون کشور بیایند و آنها را به سرحد فناوری و دانش برسانند و نهایتا حداقل دو تا سه دهه کشور را عقب نگه داشتند و مشکلات عدیده‌ای برای مردم به وجود آوردند که بنده به ذکر آن نمی‌پردازم زیرا مردم به خوبی آن را حس می‌کنند.

وی افزود: آقای رئیس‌جمهور امروز هم اگر اتفاقی در کشور بیفتد همین‌ها سینه سپر می‌کنند. همانطور که همین الان هم شاهد تشییع شهدای مدافعان حرم هستیم. اگر دیروز به عشق خمینی به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل می‌شتافتند امروز دل به امام خامنه‌ای داده و با اهریمن سعودی- آمریکایی در ستیزند. مراقب باشید دل آنها را نشکنید.

عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: دل به افرادی ندهید که وقتی طرح منع به کارگیری دو تابعیتی‌ها در مجلس مطرح می‌شود مجبور شوید به عجله و دستپاچگی موضوع را پیگیری کنید که از دستور خارج شود. این افراد کسانی نیستند که در سختی‌ها کنار مردم بمانند.

میرکاظمی اضافه کرد: کسانی که به دشمن گرا داده که تحریم‌ها را تشدید و با سرویس‌های بیگانه ارتباط برقرار کرده و کشور را تا لب پرتگاه برده‌اند و ایران راکه در سطح تراز بین‌المللی بود با یک بازی از قبل طراحی شده و مدیریت اجرایی سفارت منحوس انگلیس به قهقرا و انزوای سیاسی بردند و هزینه‌های زیادی را بر کشور تحمیل کردند امروز می‌بینیم همین‌ها می‌آیند و در کنار شما می‌گویند آمده‌ایم کشور را نجات دهیم.

وی افزود:‌آقای رئیس‌جمهور یک بار دیگر آراء خود را در روستاهای کشور ببینید تا یادآور شود که چه کسانی به شما رای دادند. شما وامدار آنها هستید نه کسانی که نه تنها اقبالی بین مردم نداشتند بلکه دولت شما را اجاره‌ای و ابزار گذر تلقی می‌کنند. مراقب باشید آنها به دست شما به خط امام و آرمان‌های انقلاب آسیب نرسانند تا بتوانند خودشان را اثبات و زمینه را برای نفوذ مجدد فراهم کنند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: اطراف خود را از افراد دلسوز خالی نکنید. به نظر منتقدین توجه داشته باشید. حلقه‌های تشکیل شده اطراف خود را بشکنید تا اطلاعات ناب و واقعی از وضعیت اقتصاد مردم به شما برسد. خطا در جایگاه شما هزینه بالایی دارد.

میرکاظمی افزود: عده‌ای اطلاعات نادرست به شما و دستور چاپ به روزنامه‌های زنجیره‌ای می‌دهند که شما خوشتان بیاید و نگرانی جدی هم آنجاست که شما خوشتان بیاید و این یعنی فاصله‌گرفتن از مردم و دلسوزان که تداوم این جریان منجر به انزجار از منتقدین و بی‌احترامی به آنها می‌شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم برخورد با فساد در کشور تاکید کرد: آقای رئیس‌جمهور شما امانتدار مردم هستید. با دستمال کثیف نمی‌توان پاکیزگی آورد. افراد مسئله‌دار در دولت شما هستند. به طور مثال نخ کرسنت را بکشید و ببینید چند نفر از مدیران عالی و میانه شما فراخوانده می‌شوند. شاید به همین دلیل توصیه امنیتی کردن کرسنت را مطرح کردند. ولی این را بدانید که اگر هزینه‌ای به کشور تحمیل شود تمام کسانی که مانع انجام وظیفه نظارتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی شده‌اند باید پاسخگو باشند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13941112000676
                      در اصل توسط احتشام پست شده است View Post
                      کجا میانگین قیمت نفت دولت یازدهم 78 بوده
                      احتمالا این نماینده نابغه پایین ترین قیمت و بالاترین قیمت را جمع کرده و تقسیم بر دو :D

فرض کنیم به قول این شما این نماینده نابغه بالاترین و پایین ترین قیمت را جمع کرده و تقسیم بر دو کرده باشد !!!

دوستان نابغه شما در این سایت همین جمع و تفریقی که گفتی را هم انجام نمی دهند ! برای احمدی نژاد بالاترین قیمت را می گویند و برای خاتمی پایین ترین قیمت را !

می گویند احمدی نژاد نفت میفروخت 140 دلار ! خاتمی میفروخت 10 دلار !!!!

همین روحانی رییس جمهور نابغه ! هم جمع و تفریقی که این نماینده به قول شما نابغه ! انجام داده، نکرد حداقل ! و مدعی شد دولت قبل با نفت 147 دلاری ! کشور رو اداره میکرده !!!

و خودش با نفت 30 دلاری داره اداره میکنه !!!

یه جمع ساده و تقسیم بر 2 ! به قول خودت !!! حالا دیدی که کی نابغه هست !!!

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

فرض کنیم به قول این شما این نماینده نابغه بالاترین و پایین ترین قیمت را جمع کرده و تقسیم بر دو کرده باشد !!!

دوستان نابغه شما در این سایت همین جمع و تفریقی که گفتی را هم انجام نمی دهند ! برای احمدی نژاد بالاترین قیمت را می گویند و برای خاتمی پایین ترین قیمت را !

می گویند احمدی نژاد نفت میفروخت 140 دلار ! خاتمی میفروخت 10 دلار !!!!

همین روحانی رییس جمهور نابغه ! هم جمع و تفریقی که این نماینده به قول شما نابغه ! انجام داده، نکرد حداقل ! و مدعی شد دولت قبل با نفت 147 دلاری ! کشور رو اداره میکرده !!!

و خودش با نفت 30 دلاری داره اداره میکنه !!!

یه جمع ساده و تقسیم بر 2 ! به قول خودت !!! حالا دیدی که کی نابغه هست !!!

راستی پرتفوتو که ندادی ما لذت ببرین از سودای کلانت!!البته من بی خیالت نمیشم!!

ولی مدارکی که روحانی نفت رو به 30 دلار رسوند چی شد؟؟هنوز رو باد هوا داری اراجیف میبافی و با به اصطلاح تحلیل های ابدوخیاریت فضا رو مسموم میکنی؟؟؟

با مدرک درست بیان کن ما منتظرییم!!

بعد هم پرتفو گوهر بارت بالاخره تو کارگزاریت هست دیگه!!!!:^o

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

راستی پرتفوتو که ندادی ما لذت ببرین از سودای کلانت!!البته من بی خیالت نمیشم!!

ولی مدارکی که روحانی نفت رو به 30 دلار رسوند چی شد؟؟هنوز رو باد هوا داری اراجیف میبافی و با به اصطلاح تحلیل های ابدوخیاریت فضا رو مسموم میکنی؟؟؟

با مدرک درست بیان کن ما منتظرییم!!

بعد هم پرتفو گوهر بارت بالاخره تو کارگزاریت هست دیگه!!!!:^o

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

این جواب من نشد!!

منتظریم!!!:^o

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

حتی آدم بی کفایت تر از حسن کلید رییس جمهور باشه و درهای مملکت به روی غربی ها باز باشه رشد اقتصادی بالای پنج درصد تضمین شده است این آخرین زور تندروهای بی همه چیزه داعشی های طرفدار مموتی هم آخرین زورشونه آینده روشنه این تندروها رو باید خاک کرد
                              ادب احترام دمکراسی مال تندروها و داعشی ها نیست چون داریم می بینیم با آزادی های فردی مردم چه کردند با توسری مردم ایران رو چادری کردن

نظر

• m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

سعی کنیم بهم احترام بزاریم و همدیگر رو دوست داشته باشیم . همینطور به انتخاب همدیگر حالا هر شخصی میخواد باشه.

حتی فراوردهای لبانی هم وغیره تاریخ انقضا دارند.

نظر

در حال کار...
                                X