نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • B A R A N
    عضو فعال
    • Mar 2015
    • 677

    #2161
    پاسخ : نبض سیاست

    درآمد سرانه امسال ایرانیان ۷۶ درصد کمتر از ۴۰ سال پیش است

    شنبه 21 آذر 1394


    دویچه وله: دوران طلایی درآمد سرانه ایرانی‌ها در سال ۱۳۵۵ است که میزان آن با توجه به قیمت‌های کنونی بیش از ۲۳ میلیون تومان برآورد می‌شود. بنا به گزارش اقتصاد نیوز درآمد سرانه امسال حدود ۳/ ۱۳ میلیون تومان ارزیابی می‌شود.

    سایت اقتصاد نیوز در گزارشی به بررسی درآمد سرانه ایرانیان در سال‌های گذشته پرداخته است. در این گزارش با اشاره به یک مقایسه آماری آمده است: «درآمد سرانه ایرانی‌ها باید ۲۵ درصد رشد کند تا به سطح سال ۱۳۹۰ برسد.» اما این ارزیابی تمام واقعیت نیست بنا به این گزارش درآمد سرانه ایرانی‌ها باید "رشدی۷۶ درصدی" داشته باشد تا به "سطح سال ۱۳۵۵" یعنی دو سال پیش از انقلاب ضدسلطنتی برسد.

    این گزارش نه بر اساس تحلیل صرف کارشناسان و گمانه‌زنی‌های غیرواقعی اقتصاددانان، بلکهبر اساس آمارهای نهادهای رسمی کشور نگارش شده است. بنا به این گزارش، آمار درآمد ملی از سال ۱۳۳۸ تا ۱۳۹۲ و همچنین آمار جمعیتی ایران از سال ۱۳۴۶ تا کنون وجود دارد و با محاسبه میانگین رشد سالانه جمعیت و تغییرات جمعیتی در سال‌های میان دو سرشماری می‌توان میزان جمعیت را برای هر سال تعیین کرد.

    بانک مرکزی در سال گذشته از انتشار میزان درآمد ملی خودداری کرده است به همین دلیل رقم دقیق آن بر این سال نامشخص است.

    در این گزارش با استفاده از محاسبات متداول نهادهای رسمی میزان رشد اقتصادی در سال گذشته بطور "خوش‌بینانه" ۳ درصد و در سال کنونی یک درصد در نظر گرفته است. کارشناسان مستقل میزان رشد اقتصادی ایران در سال‌های ۹۳ و ۹۴ را کم‌تر از این ارقام، حتی نزدیک به صفر تخمین زده‌اند.

    نسبت رشد اقتصادی، شاخص تورم و میزان جمعیت نشان می‌دهد که در شش دهه اخیر کمترین درآمد سرانه مربوط به شروع آمارگیری یعنی سال ۱۳۳۸ بوده که در آن سال هر ایرانی به طور متوسط بر حسب قیمت‌های کنونی حدود ۳/ ۳ میلیون تومان درآمد داشته است.

    گزارش تصریح می‌کند که در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ با افزایش درآمدهای نفتی و توسعه صنعتی در ایران درآمد سرانه شتابی چشم‌گیر داشته و در سال ۱۳۵۵ درآمد سرانه متوسط (بر اساس قیمت‌های کنونی) حدود ۴/ ۲۳ میلیون تومان بوده است.

    این بدین معناست که از سال ۱۳۳۸ تا ۱۳۵۵ یعنی در طی ۱۷ سال درآمد سرانه ایرانی‌ها هفت برابر شده است. به عبارتی دیگر درآمد سرانه به‌طور متوسط سالانه ۴۱ درصد رشد داشته است. رشد جمعیتی نیز به‌طور متوسط حدود ۵/ ۹ درصد بوده است.


    .

    نظر

    • B A R A N
      عضو فعال
      • Mar 2015
      • 677

      #2162
      پاسخ : نبض سیاست

      زنان سعودی برای اولین بار پای صندوق‌های رأی رفتند

      شنبه 21 آذر 1394

      رای گیری در انتخابات شوراهای شهرداری های عربستان امروز (شنبه) در این کشورعربی حاشیه خلیج فارس در حالی آغاز شد که زنان این کشور برای نخستین بار توانسته اند هم نامزد انتخابات شوند و هم پای صندوق های رای بروند.

      عربستان تنها کشور جهان به شمار می رود که تاکنون فقط مردان در آن حق رای دادن و انتخاب شدن داشته اند. بیش از 900 زن نامزد کسب کرسی های شوراهای شهرداری ها شده اند که تنها شورای همگانی این کشور به شمار می رود که به صورت انتخابی تشکیل می شود.
      این در حالی است که حدود 6 هزار مرد برای به دست آوردن کرسی های 284 شورای شهرداری نامزد شده اند که قدرت و اختیارات آن محدود به امور محلی از جمله وضعیت خیابان ها، بوستان های همگانی و جمع آوری و دفع زباله است.

      به علت محدودیت های اجتماعی انتظار می رود کمتر از یک نفر از هر 10 رای دهنده، زن باشد و در نتیجه شمار اندکی از نامزدهای زن در این انتخابات پیروز شوند.

      هر چند که با توجه به این موضوع که یک سوم اعضای این شورا توسط وزارت امور شهری منصوب می شود، امیدواری به عضویت شمار بیشتری از زنان در این شوراها به صورت انتصابی وجود دارد.

      بر اساس اطلاعات انتشار یافته توسط کمیسیون انتخابات، حدود یک میلیون و 500 هزار نفر از شهروندان 18سال به بالای این کشور از مجموع 21 میلیون جمعیت بومی این کشور برای شرکت در این انتخابات ثبت نام کرده اند که شامل 119 هزار زن می شود.

      نخستین انتخابات شوراهای شهرداری های عربستان در سال 2005 بدون شرکت زنان برگزار شد و عربستان سعودی طی سالهای 1965 تا 2005 یعنی حدود چهل سال نیز هیچ انتخاباتی برگزار نکرد.

      اجازه حضور زنان در پای صندوق های رای را ملک عبدالله پادشاه سابق این کشور در حکمی در سالهای آخر عمرش صادر کرد. او پیش از مرگش 30 زن را به عضویت شورای عالی مشورتی کشورش برگزید. با وجود این، عربستان همچنان تنها کشوری است که به زنان حق رانندگی نمی دهد.

      .

      نظر

      • B A R A N
        عضو فعال
        • Mar 2015
        • 677

        #2163
        پاسخ : نبض سیاست

        بلومبرگ: سپاه در حال خروج از مناطق جنگی سوریه است

        شنبه 21 آذر 1394

        در حالی که علی‌اکبر ولایتی، مشاور ارشد رهبر جمهوری اسلامی در امور بین‌الملل اعلام کرده تهران قصد ندارد «در میدان جنگ و سیاست پشت بشار اسد را خالی کند» ٬ خبرگزاری بلومبرگ از آنچه «عقب‌نشینی» نیروهای سپاه پاسداران از مناطق جنگی سوریه نامیده خبر می‌دهد.

        ایلای لیک٬ ستون‌نویس خبرگزاری بلومبرگ به نقل از «مقام‌های نظامی آمریکایی و غربی» نوشته جمهوری اسلامی در حال «خارج کردن» نیروهای نظامی خود از مناطق نبرد در سوریه است.

        این مقام‌های نظامی آمریکایی و اروپایی که به نام آن‌ها اشاره‌ای نشده‌٬ به لیک گفته‌اند این اقدام ایران در ائتلاف دو جانبه ایران و روسیه در ماجرای جنگ سوریه شکاف می‌اندازد.

        لیک در یادداشت روز پنج‌شنبه (۱۸ آذرماه) خود نوشته «مقام‌های آمریکایی» به وی گفته‌اند که شاهد خروج تعداد «قابل توجهی» از نیروهای سپاه پاسداران از مناطق عملیاتی سوریه بوده‌اند.

        آن‌طور که وی نوشته ایران این تصمیم را پس از کشته و زخمی شدن تعدادی از نیروهای نظامی ارشد خود در جریان عملیات بازپس‌گیری استان ادلب در سوریه از نیروهای داعش اتخاذ کرده است.

        علاوه بر کشته شدن ده‌ها نیروی رسمی سپاه٬ بسیج و نیروهای داوطلب در سوریه٬ حسین همدانی٬ فرمانده قرارگاه «امام حسین» ٬ فرشاد حسونی‌زاده فرمانده اسبق تیپ صابرین٬ حمید مختاربند مسئول سابق ستاد تیپ یکم «حضرت حجت» اهواز٬ عبدالله اسکندری از فرماندهان نیروی زمینی سپاه و هادی کجباف از فرماندهان ارشد سپاه «شوش‌تر» از بلندپایه‌ترین نظامیان کشته‌شده ایرانی در این کشور بوده‌اند.
        این یادداشت در حالی نوشته شده از حدود دو هفته پیش٬ گزارش‌های تائیدنشده‌ای از زخمی‌شدن قاسم سلیمانی٬ فرمانده نیروی قدس سپاه هم در سوریه منتشر شده است.
        با اینکه سپاه این گزارش را تکذیب کرد٬ اما ازآن زمان٬ سلیمانی در هیچ مراسمی حضور نداشته و حتی برنامه سخنرانی وی در دانشگاه «شهید بهشتی» در روز ۱۶ آذر نیز لغو شد.

        سپاه پاسداران بعد از آن اعلام کرد که قرار نبوده آقای سلیمانی در این برنامه سخنرانی کند.

        ایلای لیک نیز نوشته که مقام‌های اطلاعاتی ایالات متحده کماکان مشغول تحقیق بر روی گزارش زخمی شدن سلیمانی در اواخر ماه نوامبر در شهر حلب هستند.

        در حالی که در ماه اکتبر وال‌استریت ژورنال از جنگ هفت هزار عضو سپاه و سایر نیروهای نظامی داوطلب به نفع بشار اسد در سوریه خبر داده بود٬ در حال حاضر تعداد این نیرو‌ها به کمتر از ۷۰۰ نفر رسیده است.

        این آمار را یک مقام نظامی غربی در اختیار ایلای لیک گذاشته و افزوده این ۷۰۰ نفر شامل مشاوران نظامی ایران که از سال ۲۰۱۲ به آموزش و همکاری با ارتش سوریه مشغولند٬ نمی‌شود.

        پس از آنکه روابط عمومی کل سپاه در ۱۷ تیرماه کشته شدن حسین همدانی در سوریه را تائید کرد٬ نیروهای فعال حزب‌الله در شبکه‌های اجتماعی از «پیچیده‌شدن» جنگ سوریه و آغاز عملیاتی با عنوان «انتقام سخت» در این کشور خبر دادند.
        شمار کشته‌های ایران پس از آغاز این عملیات به اندازه‌ای رسید که خبرگزاری «دفاع مقدس» محرم امسال را «عاشورایی‌ترین محرم این سال‌ها» نامید که جمهوری اسلامی در دهه اول آن «هر روز یک قربانی به بارگاه الله تقدیم کرده است.»

        رابرت فورد٬ سفیر پیشین آمریکا در سوریه نیز به ایلای لیک گفته طولانی شدن جنگ سوریه و تلاش برای نگاه داشتن اسد در قدرت٬ ایران را تحت فشار زیادی قرار داده و هزینه‌های بسیاری را به این کشور تحمیل کرده است.

        به گفته وی٬ جمهوری اسلامی با کشته شدن نیرو‌هایش در سوریه٬ در واقع افرادی را که در خط مقدم به نفع اسد می‌جنگیدند از دست داده است.

        آن‌طور که بلومبرگ نوشته دولت باراک اوباما به موضوع خروج نیروهای ایرانی از مناطق جنگی سوریه به منظور کاهش هزینه‌های انسانی با خوشبینی و امیدواری نگاه می‌کند.

        در صورت صحت محتوای این یادداشت٬ تصمیم جمهوری اسلامی برای کاهش شمار نیروهای سپاه در سوریه به این معنا است که روسیه٬ متحد مهم خود در عملیات نظامی در داخل خاک سوریه را از دست می‌دهد.

        پیش‌تر وب‌سایت المانیتور به نقل از یک منبع ایرانی که نامش فاش نشده٬ نوشته بود این جمهوری اسلامی بود که پای روس‌ها را به سوریه کشاند.

        شماری از سیاست‌گذاران آمریکایی معتقدند روسیه نیز همچون ایران نخواهد توانست در درازمدت با این شدت عملیات نظامی در سوریه را ادامه دهد.
        آنتونی بلینکن٬ معاون وزیر خارجه آمریکا پس از شروع عملیات نظامی روسیه در سوریه گفته ورود مسکو به جنگ سوریه٬ فشار‌ها بر خود این کشور را هم افزایش داده و کرملین نمی‌تواند در درازمدت به این اقدام ادامه دهد.
        در همین حال موشه یلعون٬ وزیر دفاع اسرائیل نیز برنامه سه ماهه روسیه برای بازپس‌گیری استان ادلب و دیگر مناطق سوریه را به علت «بی‌کفایتی» نیروهای نظامی سوریه و نیز فقدان «عزم و اراده» در نیروهای سپاه پاسداران حاضر در این کشور «شکست‌خورده» اعلام کرد.


        .

        نظر

        • امیرحسین1
          عضو جدید
          • Dec 2015
          • 18

          #2164
          پاسخ : نبض سیاست

          ابتدا از خبر جالب توجهی که عنوان کردید تشکر میکنم
          ولی من فکر میکنم که درامد سرانه مردم، ملاک صحیحی برای مقایسه ی میزان رفاه اجتماعی نیست و فقط یک میانگین گیری ساده است که میانگین درامد افراد جامعه را محاسبه می کند. ای کاش برای ایجاد امکان مقایسه ی واقعی از روش های دیگری استفاده میشد. مثلا ده درصد از افراد با درامد های خیلی بالا و پایین را از آمار حذف می کردند تا شاخص مناسبی برای بررسی سطح رفاه اجتماعی حاصل بشه.

          نظر

          • امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

            #2165
            پاسخ : نبض سیاست

            در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            جناب امام قلی خان،

            حالا که یاد گرفتی بلاخره ! در آن تاپیک خاطره ننویسی ! سعی کن در تاپیک اخبار هم نظر ندهی در مورد خبرها !

            ناظر هم چندین باز تذکر داده که در آن تاپیک فقط اخبار درج شود و در مورد هر خبری نظری داری در همین تاپیک نبض سیاست بنویس !

            بنده نه با شما نه با هیچ شخص دیگری دشمنی و مشکل ندارم، ادبیاتت را درست کن و دست از توهین و فحاشی و انگ زدن بردار !
            نگار مینوی خان
            نمیخواهد چیزی یاد من بدهی که برای یادگیری من بسیار دیر میباشد.پای ناظر را وسط نکش و اگر ناظر بخواهد مته به خشخاش بگذارد باید اول تو را ببندد که ذاتت را درست کنی و هی تبلیغ نکنی. تبلیغات در سایت ممنوع میباشد و تو به نحوی مبلغ فساد دوره محمود زبل میباشی.من هم با تو پدر کشتگی ندارم اما خودت میایی ادای مظلوم ها را دربیاوری و در عین حال یک نیشی هم مارگونه بزنی و بروی.من برادر تو نیستم و ای کاش همسن تو بودم تا ببینی چه میکردم.من دیگر عمرم تمام است و اگر راست بگویی 36 سالت باشد من جای پدر توام.تو جوانی از من گذشته است.پس خودت ذاتت را کمی درست کن.با تشکر
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

            نظر

            • b-asgharne
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1052

              #2166
              پاسخ : نبض سیاست

              اردوغان: رسانه‌های ایران علیه ما می‌نویسند آنها را کنترل کنید/جهانگیری: ما علیه شما حرفی نزده‌ایم اما رسانه‌ها در کنترل ما نیستند

              مابقیش احتمالا اینجوریه
              اردوغان پس در کنترل شما نیست پس کنترل کیه؟ کی رو باید دید
              جهانگیری : بیا ایران یه هدیه هم با خودت بیار قبل از اینکه بیای پیش ما با هدیه برو پیشش شاید کارت درست بشه.

              نظر

              • Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

                #2167
                پاسخ : نبض سیاست

                در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                اردوغان: رسانه‌های ایران علیه ما می‌نویسند آنها را کنترل کنید/جهانگیری: ما علیه شما حرفی نزده‌ایم اما رسانه‌ها در کنترل ما نیستند

                مابقیش احتمالا اینجوریه
                اردوغان پس در کنترل شما نیست پس کنترل کیه؟ کی رو باید دید
                جهانگیری : بیا ایران یه هدیه هم با خودت بیار قبل از اینکه بیای پیش ما با هدیه برو پیشش شاید کارت درست بشه.
                سیاست توسعه طلبانه اردوغان به کنار ولی من یادمه بیست سال پیش تو آنکارا بعضی معترضین پرچم ترکیه رو آتش میزدن تفاوت آزادی در ترکیه و ایران بسیار زیاده

                نظر

                • Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

                  #2168
                  پاسخ : نبض سیاست

                  میگن مدیر مالی داعش کشته‌شده فک کن، داعش مدیر مالی داره؛ بعد احمدی‌نژاد، سازمان برنامه و بودجه مملکت ۷۰ میلیونیُ تعطیل کرد.

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35710

                    #2169
                    پاسخ : نبض سیاست

                    در اصل توسط mba پست شده است View Post
                    8 سال نفت گران فروختید و تیرآهن و برنج از چین و هند به جای پول گرفتید و آوردید که هنوز هم چین به جای نفت هایی که برده است تیرآهن می دهد و در این رکود فشار مضاعف به شرکت های داخلی برای رقابت با چین می آید ، بعد پز نفت گران فروختنتان که قطعا هم نقشی در قیمت آن نداشته اید را می دهید ؟ نفت گران فروختن و به جای پول، تیر و کلنگ گرفتن بهتر است یا رفع تحریم ! شما قطعا می گویید نفت گران ولی آینده مشخص می کند کدام بهتر است !
                    جالب است رسانه مثلا ملی هنوز هم دست از سرپوش گذاشتن روی کارهای دولت بی مغزها برنمی دارد و داستان واردات تیرآهن از چین را به دولت فعلی نسبت می دهد !
                    واقعا 8 سال همه امکانات مملکت را در اختیار داشتید چه گلی به سر این ملت زدید که هنوز هم ادعای مملکت داری دارید ؟ 8 سال نفت گران و حمایت همه جانبه همه سازمان ها و مسوولین از صدا و سیما تا رهبری را در اختیار داشتید چه نتیجه ای داشت ؟ به قول آن شیخ در حصر 5 تاشو بگو !!!
                    اگر این چیزهایی که میگی در اختیار دولت قبل بود ! پس الان هم در اختیار دولت فعلی است !

                    یه نمونه فقط همین مجلس را مقایسه کن ! مجلسی که به زعم شما تابلوی اصولگرایی هم دارد دربست در اختیار دولت روحانی است ! و بیشترین دشمنی ها را هم با دولت احمدی نژاد کرد !

                    در آن 8 سال هر کاری کردند وضع کشور و اقتصاد بمراتب بهتر از الان بود !

                    این فقط حرف من نیست ، فعالان اقتصادی هم در مصاحبه ها و گزارش ها عنوان کرده اند !

                    رکود و تعطیلی اقتصاد و کارخانه ها در کشور بیداد میکند ! آقایان از رشد اقتصادی و تورم تک رقمی صحبت می کنند !

                    همه چیز بیشتر از نرخ تورم گران می شود ! اما نرخ تورمی که اعلام می کنند برای ماه بعد کاهش یافته !

                    دولت درآمدش به دلیل کاهش قیمت نفت کاهش داشته و طبق قیمت بودجه ، کسری بودجه محرز و مشخص است ! آنوقت رییس دولت رفته مشهد میگه ما 86% از تعهدات دولت به خراسان را انجام دادیم تا الان !

                    آخه تو که کسری بودجه داری ! تو که منابع بودجه عمرانی کشور رو نتونستی محقق و جذب کنی ! پروژه های کوچک و بزرگت خوابیده ! معاون اولت میره شیردوشی گاوداری افتتاح میکنه چطوری 86% تعهدات دولت به استانی مثل خراسان رو انجام دادی !؟؟

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #2170
                      پاسخ : نبض سیاست

                      اعتبار پاسپورت یک کشور، معادل اعتبار سیاست خارجی و توانایی دیپلماتیک اون کشوره و نمیشه همین طوری به شعارها و ادعا هایی که صورت می گیره، اعتنا کرد
                      حالا اعتبار ها رو نگاه کنید
                      در دنياي جهاني شده امروز، محدوديت ويزا نقش مهمي در کنترل مسافران و جهانگردان بين کشورها ايفا مي کند. شرايط اخذ ويزا بيانگر روابط بين کشورها بوده و روابط و شرايط يک کشور را در جامعه بين المللي نشان ميدهد
                      براساس گزارش منتشر شده شرکت هنلي و همکاران در زوريخ : سويس (چهارشنبه 27 nov 2007 مشخص گرديد که شهروندان کشورهاي آمريکا، دانمارک، و فنلاند بيشترين آزادي براي مسافرت بدون داشتن ويزا را دارا هستند..
                      شهروندان اين سه کشور مي توانند بدون اخذ ويزا به 130 کشور دنيا مسافرت کنند. بعد از اين کشورهاي آلمان، ايرلند و سوئد قرار دارند که شهروندان آنها مي توانند بدون اخذ ويزا به 129 کشور مسافرت کنند.
                      همچنين شهروندان ژاپن، انگلستان، فرانسه و ايتاليا مي توانند به 128 کشور ، کشورهاي کانادا، استراليا، لوگزامبورک و نيوزيلند به 125 کشور بدون اخذ ويزا مسافرت کنند.

                      بلژيکي ها با مسافرت بدون ويزا به 127 کشور در رده چهارم جدول هستند.
                      در جدول زير رتبه کشورها بر حسب دسترسي به مسافرات آزاد و بدون محدوديت هاي اخذ ويزا نشان داده شده است.
                      نام كشور و تعداد کشورهايي که شهروندان آن مي توانند بدون اخذ ويزا مسافرت کنند:



                      Finland : 130
                      Denmark : 130
                      United States : 130
                      Germany : 129
                      Ireland : 129
                      Sweden : 129
                      Britain : 128
                      France : 128
                      Italy : 128
                      Japan : 128
                      Belgium : 127
                      Norway : 127
                      Spain : 127
                      Switzerland : 126
                      Netherlands : 126
                      Austria : 125
                      Canada : 125
                      Luxembourg : 125
                      New Zealand : 125
                      Portugal : 123
                      Singapore : 122
                      Australia : 120
                      Turkey : 120
                      Greece : 120
                      Iceland : 120
                      Malaysia : 120
                      Liechtenstein : 116
                      South Korea : 115
                      Malta : 115
                      Cyprus : 113
                      Hong Kong : 110
                      Chile : 109
                      Monaco : 108
                      Poland : 106
                      Slovenia : 105
                      Israel : 104
                      Argentina : 101
                      Brunei : 101
                      Hungary : 101

                      Andorra : 99
                      Brazil : 99
                      Uruguay : 99
                      Czech Republic : 98
                      Mexico : 98
                      Slovakia : 97
                      Costa Rica : 95
                      Lithuania : 94
                      Venezuela : 92
                      Estonia : 91
                      Latvia : 91
                      Vatican City : 87
                      Croatia : 84
                      Bolivia : 83
                      Bulgaria : 83
                      Guatemala : 82
                      Panama : 82
                      Paraguay : 82
                      El Salvador : 81
                      Honduras : 80
                      Nicaragua : 75
                      Romania : 73
                      Barbados : 71
                      Bahamas : 71
                      Macau : 71
                      Trinidad and Tobago : 66
                      South Africa : 65
                      St.Vincent and Grenadines : 64
                      St.Lucia : 63
                      Antigua and Barbuda : 63
                      St. Kitts-Nevis : 62
                      Grenada : 60
                      Belize : 58
                      Jamaica : 57
                      Solomon Islands : 54
                      Guyana : 53
                      Gambia : 53
                      Dominica : 52
                      Mauritius : 52
                      Seychelles : 52
                      Azərbaycan : 52
                      Lesotho : 51
                      Tuvalu : 50
                      Kiribati : 49
                      Western Samoa : 49
                      Botswana : 48
                      Malawi : 48
                      Fiji : 47
                      Sierra Leone : 47
                      Vanuatu : 47
                      Kenya : 46
                      Maldives : 46
                      Swaziland : 46
                      Tonga : 46
                      Ghana : 45
                      Zambia : 45
                      Nauru : 44
                      Taiwan : 42
                      Ecuador : 41
                      Namibia : 41
                      Papua New Guinea : 41
                      Peru : 41
                      Tanzania : 41
                      Zimbabwe : 41
                      Suriname : 40
                      Kuwait : 39
                      Mauritania : 39
                      Uganda : 39
                      Bahrain : 38
                      Mali : 38
                      Tunisia : 38
                      Guinea : 37
                      Ivory Coast : 37
                      Niger : 37
                      Qatar : 37
                      Senegal : 37
                      Benin : 36
                      Cape Verde : 36
                      Marshall Islands : 36
                      Oman : 36
                      Burkina Faso : 35
                      Nigeria : 35
                      Russia : 35
                      Togo : 35
                      United Arab Emirates : 35
                      Guinea-Bissau : 33
                      Micronesia : 33
                      Philippines : 33
                      Belarus : 32
                      Colombia : 32
                      Palau Islands : 32
                      Serbia-Montenegro : 32
                      Ukraine : 32
                      Liberia : 31
                      Macedonia : 31
                      Saudi Arabia : 31
                      Morocco : 30

                      Indonesia : 29
                      Moldova : 29
                      Thailand : 29
                      Bangladesh : 28
                      Central African Republic : 28
                      Georgia : 28
                      Kazakhstan : 28
                      Kyrgyzstan : 28
                      Armenia : 27
                      Chad : 27
                      Congo Brazzaville : 27
                      Cuba : 27
                      Tajikistan : 27
                      Cameroon : 26
                      Bosnia and Herzegovina : 25
                      Dominican Republic : 25
                      India : 25
                      Madagascar : 25
                      Egypt : 24
                      Gabon : 24
                      Mongolia : 24
                      Uzbekistan : 24
                      Algeria : 23
                      Rwanda : 23
                      Haiti : 22
                      Mozambique : 22
                      Sao Tome and Principe : 22
                      Sri Lanka : 22
                      East Timor : 21
                      Jordan : 21
                      Comores Islands : 20
                      Equatorial Guinea : 20
                      Eritrea : 20
                      Laos : 20
                      Nepal : 20
                      Angola : 19
                      Bhutan : 19
                      Djibouti : 19
                      Libya : 19
                      Turkmenistan : 19
                      Burundi : 18
                      China : 18
                      Ethiopia : 18
                      North Korea : 18
                      Vietnam : 18
                      Yemen : 18
                      Albania : 17
                      Cambodia : 17
                      Lebanon : 17
                      Pakistan : 17
                      Sud an : 17
                      Congo : 16
                      Syria : 16
                      Iraq : 15
                      Myanmar : 15
                      Somalia : 15
                      Iran : 3
                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • B A R A N
                        عضو فعال
                        • Mar 2015
                        • 677

                        #2171
                        پاسخ : نبض سیاست

                        محسنی اژه‌ای : مرتضوی کسی نیست که به کشور بازنگردد

                        یکشنبه 22 آذر 1394

                        محسنی اژه‌ای در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت پرونده سعید مرتضوی و اینکه ایشان با وجود ممنوع‌الخروج بودن در مراسم پیاده‌روی اربعین راهی کربلا شدند، گفت: خبر جدیدی در رابطه با آخرین وضعیت وی ندارم، اما درباره موضوع ممنوع‌الخروجی باید بگویم که لازم نیست هر کسی که در دستگاه قضایی پرونده دارد بگوییم لزوماً ممنوع الخروج است.

                        وی ادامه داد: گاهی افراد ممنوع الخروج هستند و می‌گویند می‌خواهیم به مکه یا عتبات برویم و قاضی اطمینان دارد این فرد فرار نمی‌کند. ما موارد زیادی داریم که زندانیان درخواست خروج از کشور را داشته‌اند حتی برخی از این درخواست‌ها لزوماً برای زیارت نبوده است.

                        محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: 3 هفته پیش محکومی امنیتی نامه‌ای به من نوشت و گفت می‌خواهم برای دیدن فرزندانم به خارج از کشور بروم، من با اطلاعاتی که کسب کردم یقین پیدا کردم که این فرد فرار نمی‌کند و آن فرد رفت و بچه‌های خود را در ترکیه یا امارات ملاقات کرد و سر زمان تعیین شده بازگشت.

                        سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: در مورد آقای مرتضوی اگر از من بپرسند که اگر برود کربلا بر نمی‌گردد می‌گویم که وی قطعاً بر می‌گردد؛ زیرا آقای مرتضوی کسی نیست که بخواهد به کشور بازنگردد.

                        محسنی اژه‌ای اظهار کرد: تعداد دیگری از افراد هستند که به لحاظ موضوع مالیات ممنوع‌الخروج می‌شوند که ارتباطی با دستگاه قضایی ندارد و سیستم مالیاتی آن‌ها را ممنوع‌الخروج می‌کند. نوع دیگری از ممنوع‌الخروجی‌ها مربوط به بانک‌ها و بانک مرکزی است که افراد را از طریق قوه قضاییه ممنوع‌الخروج می‌کنند. این مواردی است که دستگاه قضایی ممنوع‌الخروج می‌کند و کسانی که می‌خواهند به زیارت عتبات و حج بروند حتی با توجه به داشتن پرونده‌های کیفری در دادگاه با نظر قاضی پرونده که یقین به بازگشت آنها دارد این اجازه صادر می‌شود؛ لذا اینگونه موارد غیرطبیعی نیست و اگر آقای مرتضوی ممنوع‌الخروج هم بوده باشد قطعاً با اجازه قاضی از کشور خارج شده است.


                        ===========================
                        این همه اطمینان و قطعیت ، در این دنیای نسبی از کجا نشات می گیرد ؟ ! ؟
                        شاید هم منظور بیژن مرتضوی(خواننده) است نه سعید مرتضوی(---)؟

                        .

                        نظر

                        • B A R A N
                          عضو فعال
                          • Mar 2015
                          • 677

                          #2172
                          پاسخ : نبض سیاست

                          مغز زنانه مغز مردانه

                          دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴

                          نتایج تحقیقات تازه‌ای که در نشریه آکادمی ملی علوم آمریکا منتشر شده، می‌گوید که مغز انسان جنسیت ثابت ندارد.

                          به گزارش واشینگتن پست، بر خلاف تصور عامه مردم، نمی‌توان گفت که مغز افراد بر اساس جنسیت عمل می‌کند و مغز افراد مذکر «مردانه» و مغز انسان‌های مونث «زنانه» است. مغز در این دو گانه جنسیتی نمی‌گنجد و رفتاری مجزا از جنسیت بدن فرد از خود بروز می‌دهد.

                          این نه تنها خبر خوبی برای دانشمندان بلکه برای متخصصان امور جنسیت و همینطور افرادی که خود را ورای دوگانه جنسیتی «زن» یا «مرد» تعریف می‌کردند است. چرا که دیگر از نظر عملی گفتن اینکه افراد باید زن یا مرد باشند، معنا ندارد.

                          این پژوهشگران می‌گویند با آنکه تفاوت‌های طبقه‌بندی شده در خصوص آلت تناسلی دو جنس مذکر و مونث همیشه شناخته شده بود، اما اینکه چطور این تفاوت‌ها در زیست‌شناسی افراد تاثیر می‌گذارد هنوز به طور کامل مشخص نیست.

                          تفاوت‌های ساختاری در مغز و تفاوت‌های رفتاری، اغلب به عنوان شاهدی برای تفاوت کامل مغز مردان و زنان به کار گرفته می‌شد. اما این محققان می‌گویند که اگر این حرف درست باشد مغز مردان باید تقریبا همیشه مردانه و مغز زنان تقریبا همیشه زنانه عمل کند و این تغییر باید پایدار باشد. برای مشاهده این امر، دانشمندان دانشگاه تل‌آویو مغز ۱۴۰۰ نفر را با دستگاه ام آر آی اسکن کردند و متوجه شدند که مغز افراد بیشتر از آنکه زنانه یا مردانه باشد، بین این دو جنسیت «شناور» است. این نخستین‌باری است که دانشمندان به مطالعه مسئله جنسیت و مغز به عنوان یک واحد کلی (نه مطالعه بخش‌هایی از مغز مانند تفاوت بخش سفید و خاکستری در مردان و زنان) می‌پردازند. دکتر لیز الیوت، عصب‌شناس دانشگاه ایلینویز آمریکا می‌گوید که این نوع مطالعه کمی در نوع خود بی‌نظیر است.

                          این محققان دریافته‌اند که تنها تعداد بسیار اندکی از نمونه‌های مطالعه شده مغز کاملا زنانه یا مردانه داشتند و اکثریت مغزها، خصوصیات مشترک هر دو جنسیت را دارا هستند. نتایج این تحقیق می‌گوید که مغزهایی که به طور مدام خاصیت زنانه یا مردانه را به طور کامل داشته باشند بسیار کمیاب‌اند. در حالیکه اغلب مغزها یک «موزاییک» یا همچینی از ویژگی‌های مردانه یا زنانه‌اند. این همچینی در هر فرد با فرد دیگر متفاوت است.

                          دکتر بروس مک‌ایوان به مجله نیو ساینتیست می‌گوید که «ما در حال درک پیچیدگی آنچه که به طور سنتی مغز زنانه یا مردانه می‌نامیدیم هستیم. مطالعاتی از این دست اولین قدم برای تغییر ذهن مردم در این خصوص است.»

                          دکتر جافنا نوئل، یکی از نویسندگان این تحقیق امیدوار است که این تحقیق به از بین بردن کلیشه‌های جنسیتی در جوامع مختلف کمک کند. او می‌گوید «ما همیشه دخترها و پسرها، زن‌ها و مردها را از هم جدا می‌کنیم. اما این نه تنها از نظر سیاسی نادرست است بلکه حالا می‌دانیم که از نظر علمی هم (این جداسازی)‌کار درستی نیست.»




                          .

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35710

                            #2173
                            پاسخ : نبض سیاست

                            در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
                            صادق خرازی:
                            تفکر احمدی‎نژادی را از صحنه روزگار محو کنیم
                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه بدون عدالت محال است که بتوان مدعی تقوا در جامعه بود، گفت: حزب ندای ایرانیان می‎خواهد تا روزی اندیشه منحوس احمدی‎نژادی از صحنه روزگار محو شود.
                            کد خبر: ۵۵۳۷۶۷
                            تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۶ - 13 December 2015
                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه بدون عدالت محال است که بتوان مدعی تقوا در جامعه بود، گفت: حزب ندای ایرانیان می‎خواهد تا روزی اندیشه منحوس احمدی‎نژادی از صحنه روزگار محو شود.

                            به گزارش فارس، سیدصادق خرازی امشب در همایش اصلاح‎طلبان و مجلس آینده که در کانون طه شهرستان گرگان برگزار شد، اظهار کرد: امروز می‎شود آزادانه سخن گفت ولی در روز تشکیل حزب ندای ایرانیان و روز بلوغ و انعقاد این تفکر چنین نبود و بسیاری از یاران ما در حبس بوده و هستند.

                            وی تصریح کرد: با امتزاج دین و دولت و با تجلی آرمان‎های ملی و دینی می‎توان جامعه‎ای را آمیخته با آرمان‎های مردان بزرگ‎مان شکل دهیم که در این آرمان اردوگاه تفکر اسلام نابی باشد که در آن ایمان و امنیت مردم باعث قوام جامعه شود که این ادعای بزرگی است.

                            باید بحران اشتغال و وضع اقتصادی را سامان داد

                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با طرح این سوال که آیا می‎توان دوباره وطن را ساخت، افزود: آیا می‎توان با همه معضلات و مشکلاتی که در وضع کشاورزی، بحران اشتغال، دغدغه روزمره جوانان و وضع اقتصادی به وجود آمده را سامان داد؟ البته بنا ندارم که به این آمارها و ارقام بپردازم ولی معتقدم دو واژه مهم و استراتژیک عدالت و آزادی، عدالت و دموکراسی، پیشرفت و مردمسالاری مهمترین آرمان حزب ندای ایرانیان است.

                            خرازی گفت: ما اصلاح‎طلب هستیم و مبانی اندیشه اصلاحی خودمان را در مدینه فاضله‎ای می‎بینیم که نبی مکرم اسلام از هنگام اساس‎نامه مدینه، تجلی پیمان‎های مدینه و تحقق آرمان‎های مدنی که داشتند برای ملت‎ها در تاریخ به امانت گذاشتند لذا انقلاب بزرگی بزرگتر از انقلاب نبی مکرم اسلام در مسیر تاریخ انسان و جهان دیده نمی‎شود.

                            وی افزود: 14 قرن از آن زمان می‎گذرد و امروز دغدغه نظام بین‎الملل همزیستی مسالمت‎آمیز است ما در حزب ندای ایرانیان می‎خواهیم بگوئیم اصالت و کرامت انسان از جانب انسان ارائه‎کننده نیست بلکه حق مسلم انسانیت انسان است که اصالت و کرامت او پاسداری شود نه اینکه اصالت و امنیت منکوب و سرکوب شود و این نمی‎تواند برای انسان قرن بیستم و انسان هزاره سوم امر جالبی باشد.

                            اگر حزب داشتیم نمی‎گذاشتیم مجلسی با پول حرام شکل بگیرد


                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه مهمترین تحول امسال در انتخابات است، گفت: در آستانه مهمترین تحول سال 1394 قرار داریم امسال مهمترین تحول ما انتخابات است انتخاباتی که سرشت و سرنوشت انسان به آن بستگی دارد.

                            خرازی بیان داشت: به برکت مجاهدت‎های مردم، ایران در یکی از مهمترین فرصت‎های تاریخی خودش در خاورمیانه قرار دارد و به عنوان یکی از تاثیرگذارترین نظام بین‎الملل اثرگذاری می‎کند چه آنکه در زمان مذاکرات در یک سوی میز ایران و در آن سوی میز نمایندگان قدرت‎های جهانی قرار داشتند که چنین اتفاقی در تاریخ بین‎الملل هرگز رخ نداده بود.

                            وی با بیان اینکه طی هشت سال دولت گذشته فرصت‎ها تبدیل به تهدید شد، گفت: صد تاسف که در هشت سال کسانی در این کشور حکمرانی کردند که درکی از مفاهیم بزرگ نداشتند و فرصت‎ها را تبدیل به تهدید کردند، ما اگر حزب داشتیم می‎توانستیم سوال کنیم، پرسش‎های مهمی را در جامعه ایجاد کنیم، اگر حزب داشتیم می‎توانستیم مجالس مهمی را رقم بزنیم نه مجلسی که با پول حرام شکل گرفته باشد، اگر حزب داشتیم می‎توانستیم اردوگاه و آرمان‎سراهایی ایجاد کنیم که باعث ارتقاء دانش و بینش مردم شود صد تاسف که از این موقعیت‎ها غفلت کردیم.


                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه بدون عدالت محال است که بتوان مدعی تقوا در جامعه بود، گفت: حزب ندای ایرانیان می‎خواهد تا روزی اندیشه منحوس احمدی‎نژادی از صحنه روزگار محو شود.

                            باید حماسه‎های دیگری پدید آید

                            دیپلمات سابق کشورمان با اشاره به اینکه تنها راه بقای امنیت، پیشرفت جامعه و پدید آمدن اسطوره‎ها در کار جمعی و تشکیلاتی است، افزود: اگر چنین شود می‎توانیم برای نسل‎های آینده دغدغه فکری داشته باشیم، ما نمی‎توانیم دست روی دست بگذاریم و تماشاگران صحنه‎های تلخ و شیرین شویم.

                            خرازی با بیان اینکه روزی دفاع مقدس حماسه بود، گفت: امروز باید حماسه‎های دیگری پدید آید و برای حماسه‎های دیگری که به نقش مردم پرداخته می‎شود باید مطمئن بود.

                            وی بیان داشت: زیبنده کشور ما نیست که هنوز زندانی داشته باشیم امیدوارم اینها روز به روز حل شود ما هدف‎مان مشخص است می‎خواهیم جامعه‎ای داشته باشیم که تاثیرات مهم بین‎المللی و منطقه‎ای که شایسته ملت بزرگ و نستوه ایران با آن عقبه تاریخی ایجاد کنیم که برای رسیدن به این مهم باید تلاش شود.

                            دیپلمات سابق کشورمان با تاکید بر اینکه خط فقر باید از ایران از بین برود، ابراز داشت: نمی‎توان نشست و در انتظار آن بود که دیگران برای آن کار کنند باید آستین‎ها را بالا بزنیم، کار شبانه‎روزی کنیم تا خط فقر را صفر کنیم.

                            خرازی گفت: محال است توسعه اقتصادی به نتیجه برسد تا آنگاه که توسعه سیاسی در زندگی مردم جای خود را نشان ندهد، توسعه سیاسی یعنی تجلی احزاب سیاسی، گروه‎ها و انجمن‎های سیاسی که بتوانند همفکران خودشان را با کسانی که می‎توانند همزادپنداری کنند در یک سبد کار بنیادین قرار دهد.

                            وی تنها راه ماندگاری پیشرفت، توسعه، استقرار دموکراسی، آرمان آزادی مردم را در تحقق عدالت که یک واژه قرآنی است دانست و گفت: بدون عدالت محال است مدعی تقوا در جامعه شد به این دلیل که بزرگانی چون امام راحل، مدرس، مصدق، بازرگان، شریعتی و خاتمی به آرمان جمعی عدالتخواهی در مسیر تاریخ بشر و تاریخ انسانی ایرانی تلاش کردند.

                            درون جامعه اصلاحات هیچ اختلافی نداریم

                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان مهمترین مظهر عدالت را رعایت حقوق شهروندی ملت دانست و افزود: حقوق شهروندی مردم شعار نیست و راه فلاح و رستگاری این سرزمین از مسیر اصلاح‎طلبی می‎گذرد، نتوانستند اصلاحات را دفن و زمینگیر کنند.

                            خرازی با بیان اینکه امسال باید نتیجه انتخابات را همانند سال 1392 محقق کنیم، گفت: ما در درون جامعه اصلاحات هیچ اختلافی نداریم دست هر اصلاح‎طلبی را می‎بوسیم که برای پیشرفت جامعه کار کند کسانی که بخواهند درون اصلاح‎طلبان اختلاف ایجاد کنند در حزب ندای ایرانیان جایی ندارند.
                            در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                            اما ایشون نگفت: پس کی باید تفکر امثال تمساح و دالتون ها و دکل دزدها و اقازاده ها رو نابود کنه!!!! ای آحاد ملت !


                            در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            نماینده هاشمی رفسنجانی در سازمان ملل؛
                            ما می خواهیم خط احمدی‌نژاد ولو به قیمت خون از بین برود!

                            صادق خرازی گفت: ندا تمام تلاش خود را می کند که انحراف از کشور رخت بربندد و این انحراف را در وجود احمدی نژادیسم به عنوان یک فرهنگ می بیند. ما می خواهیم که خط انحراف از کشور برود ولو خون بخواهد.

                            به گزارش سرویس سیاسی میدان 72، سید محمد صادق خرازی رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در اولین همایش تشکیلاتی این حزب گفت: ندا تمام تلاش خود را می کند که انحراف از کشور رخت بربندد و این انحراف را در وجود احمدی‌نژادیسم به عنوان یک فرهنگ می‌بیند. ما می‌خواهیم که خط انحراف از کشور برود ولو خون بخواهد.

                            وی با بیان اینکه از برگزاری کنگره در اسفندماه تا به امروز گام های بزرگی برداشتیم تاکید کرد: باید کارهایی که در مرکز شهرستانها ایجاد می شود را به یکدیگر پیوند دهیم و فضای درک متقابل را توسعه بخشیم.

                            خرازی تاکید کرد: اگر بخواهیم کارهای بزرگ کنیم ناچاریم که وارد متن شویم. متاسفانه جامعه ایرانی به حاشیه ها زیاد توجه می کند و اگر وارد متن شویم باید گامهای بزرگی را برداریم امروز دوران شفافیت است اگر اشتباهی داریم باید حل کنیم و این اشتباهات را در این جلسات هم اندیشی مرتفع سازیم.

                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: تجلی رسیدن به کار مشترک و درک مشترک این است که می خواهیم هم اندیشی کنیم. امروز خوب است فکر کنیم که ندا در کجای جغرافیای سیاسی ایران قرار دارد.

                            خرازی خاطرنشان کرد: باید ببینیم که آیا قصد ندا این است که در جامعه تحول ایجاد کند یا تنها به کسب قدرت بیاندیشد یا به آموزش و شکل گرفتن جوانان پرانرژی مبادرت ورزد یا اینکه به تحقق آرمانهای این سرزمین اهتمام کند.

                            خرازی گفت: هدف ما این است که یک گام مشترک برداریم که در راستای منافع خود تاثیر باشیم و بخش اصلاح طلبی را تعیین کنیم و از سطوح مختلف جامعه استفاده ببریم. در این راستا باید از خودمان بگذریم.

                            وی تصریح کرد: ما با کسی درگیر نمی شویم. حزب ندا راه خود را می رود. اگر عده ای می خواهند از ندا عبور کنند مشکلی نیست اما ندا از اصلاحات عبور نمی کند چون به باورهای اصلاح طلبی عینی و واقعی که مد نظر امام بوده است اعتقاد دارد و به باورمندی به دو عنصر اساسی یعنی باور به اعتقادات دینی و مردمی و تشخص و احترام به دیگران معتقد است.

                            برای زدودن خط تفکر احمدی‌نژادیسم تلاش می‌کنیم ولو خون بخواهد

                            خرازی تاکید کرد: ما نمی توانیم وسط بازی کنیم. گذشت آن زمانی که با ادبیات بخواهیم جامعه را فریب دهیم زیرا مردم ما را رصد می کنند. نمی توانیم با مبانی تند وغیر ارزشی که برخی مدعیان اصولگرایی داعیه آن را دارند تفاهم کنیم.

                            وی گفت: ندا تمام تلاش خود را می کند که انحراف از کشور رخت بربندد و این انحراف را در وجود احمدی نژادیسم به عنوان یک فرهنگ می بیند. ما می خواهیم که خط انحراف از کشور برود ولو خون بخواهد.

                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان تصریح کرد: بسیاری از فضیلت های جامعه توسط این جریان فکری ضربه خورده است و باید در مقابل تفکری که بخواهد این چنین در جامعه رشد بکند بیداری کرد.

                            وی گفت: مهمترین نقش ما عبور از هم نیست بلکه باید تفکر انحرافی و تفکر کسانی که باور به مبانی رهبری دارند را از یکدیگر تفکیک و مشخص کنیم.

                            خرازی گفت: برخی به نام دین، دین و امان مردم را ستاندند. یکی از گامهای ما در انتخابات این است که تکلیف خود را و جامعه را با این انحراف مشخص کنیم.

                            وی مهمترین قدرت ندا را تاثیرگذاری در جامعه دانست و گفت: نباید تنها منتظر به قدرت رسیدن باشیم، امروز نیروهای ندا در استانها لایق مدیریت هستند و ظرفیت های بسیار بزرگی دارند و گفتمان ندا که همان گفتمان اصلاحات است گفتمان اصیل انقلاب است.

                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه ما از دولت به صورت مشروط حمایت می کنیم، افزود: ما این دولت را اصلاح طلب نمی دانیم اما معتقدیم گامهای دولت در بستر داخلی گامهای مهمی است که هر جریانی که به قدرت می رسید چاره ای جز حرکت در آن نداشتیم.

                            دلواپسی دامی جز برای فریب مردم ایران نیست

                            وی تصریح کرد: شرط ما شرط بلاغ است و تا زمانی که دولت به رای مردم و تعهدات خود باور داشته باشد ما از آن حمایت می کنیم.

                            خرازی گفت: تمام جریان سیاسی باید به این فهم برسد که اگر دولت در برخی جاها کوتاه می آید برای رفع مشکلات کشور است.

                            وی گفت: امروز دلواپستان دلواپس چه چیزی هستند؟ جامعه ما درک می کند و می داند که دلواپسی دامی جز برای فریب مردم ایران نیست. آنها هنوز در اشتباه هستند و نمی دانند که مردم در چشمه آگاهی اند وهیچ کسی و هیچ جریانی و حزبی نمی تواند با این مردم با عنوان ولی امر صحبت کند.

                            خرازی ادامه داد: قانون اساسی، ولی امر را مشخص کرده است و هیچ جریان سیاسی نمی تواند پای خود را در کفش رهبری کند.

                            وی گفت: اصلاح طلبی ملتزم و باورمند به نقش متعالی و عالی رهبری در ایران است و در ذهن و قلب جناب آقای خاتمی هم همین باور وجود دارد.

                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: کسانی که باعث شدند در جامعه افتراق زیاد بشود خدمت به آرمانهای مردم نمی کند و تصور می کنند با دروغ می توانند شخصیت های انقلاب را بگیرند اما بدانند که اشتباه می کنند. امیدواریم این معضلات از جامعه مرتفع شود.

                            خرازی گفت: ما در انتخابات شرکت می کنیم چون حس می کنیم مسئولیت داریم و باید گامهای مستحکمی برداریم و هم بر روی دشمن ندا هم بر روی دوستان ندا که توانمند هستند باید سرمایه گذاری کنیم حتی اگر رای نیاورند و هم بر روی کسانی که نزدیک به اندیشه ندا هستند حمایت می کنیم.

                            رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در پایان گفت: همه باید در چارچوب منویات حزب برای آینده بیندیشند. هیچ گلی زیباتر از گل ندا در صحنه سیاسی ایران نیست. قدر خودمان را بدانیم و بدانیم می توانیم با گامهای بلندمان این مسئولیت بزرگ را پاسداری کنیم.

                            http://72sq.com/60405/%D9%85%D8%A7-%...8C%D9%85%D8%AA


                            برادران دالتون ها و دکل دزدها و آقازاده ها و فاضل لاریجانی و بابک زنجانی و مراجع و .... همه با خود اینها هستند !

                            تنها کسی که مقابل اینهاست احمدی نژاد است !

                            نقطه اشتراک همه اینها دشمنی با احمدی نژاد و مردم است ! و همه شان در یک جبهه قرار دارند !

                            تفکرشان هم شبیه داعش است ! حذف مخالف ! خون ریزی برای حذف طرف مقابل !

                            همین خرازی یک زمانی به قول دوستانش عتیقه و نسخ خطی در قالب دیپلمات قاچاق میکرد تا به صهیونیستها و واسطه هایشان بفروشد !

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #2174
                              پاسخ : نبض سیاست

                              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              برادران دالتون ها و دکل دزدها و آقازاده ها و فاضل لاریجانی و بابک زنجانی و مراجع و .... همه با خود اینها هستند !

                              تنها کسی که مقابل اینهاست احمدی نژاد است !

                              نقطه اشتراک همه اینها دشمنی با احمدی نژاد و مردم است ! و همه شان در یک جبهه قرار دارند !

                              تفکرشان هم شبیه داعش است ! حذف مخالف ! خون ریزی برای حذف طرف مقابل !

                              همین خرازی یک زمانی به قول دوستانش عتیقه و نسخ خطی در قالب دیپلمات قاچاق میکرد تا به صهیونیستها و واسطه هایشان بفروشد !
                              ودشمن همه مردم خود مموتی نژاد میباشد
                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

                                #2175
                                پاسخ : نبض سیاست

                                درس هایی که از سحر قریشی می گیریم !

                                ۲۲ آذر ۱۳۹۴

                                در کشور ما یک رویه زیبایی که وجود دارد این است که افراد یا وارد کاری نمی شوند یا وقتی وارد می شوند مطمئن اند که در آن حیطه به کمال فضل و دانش رسیده اند.
                                آنقدر این حس در میان هموطنان زیاد است که وقتی به این پسرخاله مان که پزشکی خوانده می گوییم بیا این آزمایش ما رو بخون میگه: تا تخصصم صبر! اصلا شما در ایران که تصادف می کنید جرات ندارید از حاضران در صحنه بپرسید آقا به نظرت مقصر کی بود؟ می زنند توی دهان آدم که مگه من افسرم؟ من یه فيلمبردار ساده ام که با گوشیم دارم فیلم می گیرم. در مهمانی ها خدا نکند یک نفر اشاره ای به مسائل سیاسی جاری مملکت کند، همه می ریزند سرش که شما تخصصت در این زمینه چیه؟
                                درسشو خوندی؟ مدرکی داری؟ کار سیاسی کردی؟ خطبه عقدتو رییس دولت اصلاحات خونده؟ عکس با شورت دیپلماتیک (لباس سياستمداران در اوگاندا) داری؟ چی داری که حرف می زنی؟

                                راستی گفتم سیاست یاد مصاحبه خانم سحر قریشی با رضا رشیدپور افتادم. به نظر من سحر قریشی می تواند الگوی همه ما برای گفتن نمی دانم و خودداری از اظهارنظر در مورد مسائل متفرقه باشد. همین اواخر هفته قبل دوستان عزیز ما در برنامه دید در شب استاد سحر قریشی را به برنامه دعوت می کنند و طبق روال برنامه رشیدپور عکس هایی را به مهمان نشان می دهد و نظر او را راجع به آنها جویا می شود.

                                عکس سرافراز رییس صداوسیما را نشان می دهند سحر قریشی می گوید نمی شناسم. کوئنتین تارانتینو را نشان می دهند، می گوید نمی شناسم. فرانسیس فورد کاپولا سازنده پدرخوانده را نشان می دهند می گوید نمی شناسم. رشیدپور فیوز می پراند و می گوید بابا کاپولا، پدر خوانده... سحر می گوید آخی بمیرم چقدر پیر شده، رشیدپور که در حال سقوط به اعماق فاجعه است می گوید این آل پاچینو نیست، کاپولاست!

                                یعنی آدم اگر حتی دو بار شبکه یک صداوسیما را هم باز کرده باشد حداقل تارانتیتو را می شناسد. حالا تارانتینو را می گوییم اسمش سخت است، سرافراز چی؟ البته انصافا این یکی هم سخت است، بچه ها تازه داشتند ضرغامی را یاد می گرفتند که یهو رفت و یکی دیگه آمد. القصه رشیدپور و دوستان وقتی دیدند قریشی خاضعانه و صادقانه می گوید در مورد چیزی که بلد نیست (سینما و تلویزیون) اظهارنظر نمی کند چند چهره سیاسی نشان دادند که نظر خانم قریشی را راجع به آنها بدانند.

                                عکس اول، یوکیو آمانو رییس سازمان انرژی اتمی... سحر کمی به چهره شرقی و چشم بادامی آمانو می نگرد و توی دلش می گوید: خدایا این دیگه کیه انداختن تو دامن ما؟ شبیه یکی از شخصیت های ای کیو سانه ولی دقیقا نمی دونم کدوم! کیه آخه؟ تو اوشين بازی می کرد؟ آکیرا کوروساواست؟ پیری های لین چان؟ نفوس و مسکن؟ سحر تمام گزینه ها را در ذهنش مرور کرد، آنگاه تمام قدرتش را در ذهنش متمرکز کرد و با شجاعت گفت نمی دووووونمممم! بعد عکس آقای احمدی نژاد را نشان دادند که سحر گفت: من آقای احمدی نژاد را از نزدیک و بر سر سفره افطاری دیدم.

                                وقتی آقای احمدی نژاد از یک متر و نیمی من رد شده و به همه ما خوش آمد گفتند، ناخودآگاه و یکدفعه تحت تاثیر کاریزمای ایشان، در همین حال خنده ای بر لبان من آمد و با ایشان احوال پرسی کردم. گویی که ایشان را ده سال است که میشناسم. در حالی که هیچ حسی نسبت به سیاست ندارم، در وجود ایشان یک کاریزمای عجیبی دیدم و از لبخند ایشان لبخند زدم و از وجود ایشان انرژی خوبی گرفتم.


                                به نظر من بقیه مزخرف می گویند و سحر قریشی هنرمند بسیار توانمندی است. همین که یک نفر بدون این که بخواهد امتیاز و مجوزی بگیرد یا بخواهد ریاست فلان جا را عهده دار شود و تپه های فلان ناحیه را رنگ آمیزی کند و بدون این که حتی مشکل خاصی توی زندگی اش داشته باشد از احمدی نژاد حس خوبی بگیرد این به نظرم نهایت هنر یک انسان است. (افتخاری هم هنرمند بزرگی بود، یادش بخیر) با این حال الان مساله ما این نیست، مساله این است که سحر قریشی بالاخره یک نفر را شناخت.

                                یعنی اگر آن افطاری برگزار نمی شد احمدی نژاد را هم نمی شناخت و این نشان می دهد هنرمندان ما همانقدر که نسبت به سینما و تلویزیون و اينجور مسايل مفسده برانگيز بی اعتنا هستند، به قدرت هم اعتنایی ندارند بطوری که برای آدم سوال پیش می آید که پس به چه چیزی اعتنا دارند؟!

                                حالا بر فرض گیریم از هیچی اطلاع و به هیچی هم اعتنا ندارند، ولی با رفتارشان که می گویند راجع به چیزی که اطلاع ندارید (یعنی راجع به اکثر چیزها به جز میک آپ و چسان فسان و رازهای تناسب اندام) اظهارنظر نکنید. به شما چه رییس سازمان انرژی اتمی کیه و چیکار می کنه؟ فضول مردمین مگه؟ تارانتینو و کاپولا برای شما نون و آب میشه؟ فقط افه روشنفکری دارین. یه بار گوشت خریدین؟ میوه خریدین؟ رفتین سوپرمارکت ببینین قیمت مواد غذایی چنده؟

                                شما نمی دونين ولی سحر قریشی از آنجایی که اکثر اوقات در سوپرمارکت ها و توی جعبه فیلم هاست از قیمت انواع محصولات غذایی اطلاع داره. این همه هم خدا رو شکر موفقه و صد برابر شما هم داره پول در میاره. حالا باز برین فیلم تحلیل کنین و در متد اکتینگ استانیسلاوسکی غور و تفکر کنین. والا... سوئیسه مگه؟ خفه شین پولتون رو در بيارين!

                                آيدين سیارسریع
                                روزنامه قانون

                                نظر

                                در حال کار...
                                X