نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post

پردازش ١٤٢ هزار تراکنش بانک‌های ایرانی در سوئیفت

?بانک مرکزی: تمام بانک‌های ایرانیِ رفع تحریم شده، مراحل عضویت و اتصال خود به این شبکه را تکمیل کرده‌اند و از ابتدای اجرای برجام تا ١٩ بهمن، ١٤٢ هزار تراکنش توسط بانک‌های ایرانی عضو در شبکه سوئیفت پردازش شده است.
    /:.offtopic.:/

بانک مرکزی از دیروز رسما" به سوئیفت متصل شد

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، غلامعلی کلامیاب در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت اتصال و عملیاتی شدن سوئیفت در بانک مرکزی و 12 بانک دیگر به ایرنا گفت: سوئیفت با بالا و پایین شدن یک کلید راه اندازی نمی شود بلکه عملیاتی شدن آن نیاز به انجام تشریفاتی دارد.

وی ادامه داد: هر چند بانک ها از دو هفته گذشته به سوئیفت متصل شدند اما علاوه بر انجام امور فنی باید کاربران نیز تعریف می شدند که این امر زمان بر بود و فرایند مفصلی داشت. بنابراین با انجام اقدامات لازم، سوئیفت از دیروز (25بهمن ماه) در بانک مرکزی عملیاتی شد و در دیگر بانک ها نیز یا عملیاتی شده و یا درحال عملیاتی شدن است.

به گفته این مقام مسئول در این میان باید تنظیمات نرم افزاری در بانک ها و همچنین سوئیفت صورت می گرفت که سبب طولانی شدن عملیاتی اتصال سوئیفت شد.

وی در پاسخ به این پرسش که وضعیت گشایش اعتبار ( LC) به چه نحوی است، گفت: گشایش اعتبار در حال انجام است و میزان آن بستگی به ارتباطات بانکی دارد.

معاون بانک مرکزی با تاکید بر ضرورت توسعه ارتباطات بانکی برای انجام گشایش اعتبار، گفت: برخی از بانک ها بعد از رفع تحریم باید روابط کارگزاری ایجاد می کردند تا بتوانند گشایش اعتبار کنند. البته گشایش اعتبار در زمان تحریم نیز برای برخی از بانک های کشور امکان پذیر بود و مشکلی در این زمینه وجود نداشت
    خوب باز هم با این خبر ، البته اگر درست باشه، معلوم شد همه خبرهایی که در هفته های گذشته زدی مبنی بر اینکه سوییفت وصل شده !!! و تراکنش داره انجام میشه ! و سند وصل شدن سوییفت رو میذاشتی توی سایت !!! دروغ بوده !!!

اگر وصل نشده بود ! چرا خبر میزدی که وصل شده !!!

اگر وصل بود و مشکلات فنی و تنظیمات داشته به حرف این بنده خدا ! پس 142 هزار تراکنش دروغ بوده !!! چون تنظیم نبوده دیگه !

142 هزار هم احتمالا مربوط به بانکهایی بوده که قبلا وصل بودن !!! رییس کل بانک مرکزی به دروغ مدعی شد بانکهای خصوصی که اصلا تحریم نبوده سویفتشون بعد از برجام به سویفت وصل شدن !!!

قبلا هم نوشتم برات، سوییفت وصل هست اما کار نمیکنه و آقایون باید بازهم از طریق کارگزاری اقدام کنن !

ظاهرا در دوره تحریم با کارگزاری های شرق آسیا و چین و ژاپن و کره کار میکردن ! الان گفتن میتونید با کارگزاری اروپایی هم کار کنید !

میگن ظاهرا کارمزدی که کارگزاری های اروپایی طلب کردن برای قرارداد از کارمزد کارگزاریهای شرق آسیا بیشتر هم هست !

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      خوب باز هم با این خبر ، البته اگر درست باشه، معلوم شد همه خبرهایی که در هفته های گذشته زدی مبنی بر اینکه سوییفت وصل شده !!! و تراکنش داره انجام میشه ! و سند وصل شدن سوییفت رو میذاشتی توی سایت !!! دروغ بوده !!!

اگر وصل نشده بود ! چرا خبر میزدی که وصل شده !!!

اگر وصل بود و مشکلات فنی و تنظیمات داشته به حرف این بنده خدا ! پس 142 هزار تراکنش دروغ بوده !!! چون تنظیم نبوده دیگه !

142 هزار هم احتمالا مربوط به بانکهایی بوده که قبلا وصل بودن !!! رییس کل بانک مرکزی به دروغ مدعی شد بانکهای خصوصی که اصلا تحریم نبوده سویفتشون بعد از برجام به سویفت وصل شدن !!!

قبلا هم نوشتم برات، سوییفت وصل هست اما کار نمیکنه و آقایون باید بازهم از طریق کارگزاری اقدام کنن !

ظاهرا در دوره تحریم با کارگزاری های شرق آسیا و چین و ژاپن و کره کار میکردن ! الان گفتن میتونید با کارگزاری اروپایی هم کار کنید !

میگن ظاهرا کارمزدی که کارگزاری های اروپایی طلب کردن برای قرارداد از کارمزد کارگزاریهای شرق آسیا بیشتر هم هست !

چشماتو باز کن نوشته 2 هفته بیشتر وصله!!!

حالا تو چرا زورت گرفته من نمیدونم که اصرار به قطع وصل شدن داری؟؟هان؟؟

گفتم باهات تو این فروم کاری میکنم اسپم هات 2 زار ارزش نداشته باشن و شد؟؟حالا بیشتر هم میشه!!

اگه هم داری پشت سر هم پست میزنی که گند کاریا و دزدی های ا.ن بزرگ پنهان شه تو اسپم هات تا بچه ها نبینن سخت در اشتباهی چون روش جدید رو اجرا میکنم و همه رو با نقل قول میارم بالا!!!

پس خودتتو بی خود سر کار نزار که سایه به سایه بهاتم!!یعنی وقتمو ازاد کردم برای فرو کردن تو ته فروم تا دیگه اینجا جولان ندی!!!

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

چشماتو باز کن نوشته 2 هفته بیشتر وصله!!!

حالا تو چرا زورت گرفته من نمیدونم که اصرار به قطع وصل شدن داری؟؟هان؟؟

گفتم باهات تو این فروم کاری میکنم اسپم هات 2 زار ارزش نداشته باشن و شد؟؟حالا بیشتر هم میشه!!

اگه هم داری پشت سر هم پست میزنی که گند کاریا و دزدی های ا.ن بزرگ پنهان شه تو اسپم هات تا بچه ها نبینن سخت در اشتباهی چون روش جدید رو اجرا میکنم و همه رو با نقل قول میارم بالا!!!

پس خودتتو بی خود سر کار نزار که سایه به سایه بهاتم!!یعنی وقتمو ازاد کردم برای فرو کردن تو ته فروم تا دیگه اینجا جولان ندی!!!

من اصراری به قطع و وصل شدن ندارم !

من فقط خبر رو منتشر میکنم !

یه زمانی خودت و دوستات به من میگفتید بیکاری اینهمه وقت میذاری برای سایت !!!

می گفتید چرا همش کپی میکنی میزنی !!؟؟؟

حالا خودت اعتراف کردی که هم وقتت رو آزاد کردی برای فروم !!! هم کپی میکنی !!!

حتی بعضی وقتها خبرهایی که من منتشر کردم ، باز میری همونو منتشر میکنی !!!

قبول کن کپی کردنت به مراتب بهتر از فحاشی و توهین و .... که درش غنی هم هستی بوده !

با همه این حرفها از اینکه وقت میذاری برای فروم ممنونم !!

تو و دوستات بزگترین اشتباهتون اینه که دعوا و دشمنی با احمدی نژاد رو تبدیل کردید به دعوا و دشمنی با من !

دولت روحانی که عملکردی نداره که خبرشو بزنی ! جز اینکه ظریف رفت اینور ! ظریف رفت اونور !

اما هرچی عملکرد منفی و راست و دروغ و هزل و هجو و طنز و ... درباره احمدی نژاد داری بزن ! من استقبال میکنم !

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

من اصراری به قطع و وصل شدن ندارم !

من فقط خبر رو منتشر میکنم !

یه زمانی خودت و دوستات به من میگفتید بیکاری اینهمه وقت میذاری برای سایت !!!

می گفتید چرا همش کپی میکنی میزنی !!؟؟؟

حالا خودت اعتراف کردی که هم وقتت رو آزاد کردی برای فروم !!! هم کپی میکنی !!!

حتی بعضی وقتها خبرهایی که من منتشر کردم ، باز میری همونو منتشر میکنی !!!

با همه این حرفها از اینکه وقت میذاری برای فروم ممنونم !!

تو و دوستات بزگترین اشتباهتون اینه که دعوا و دشمنی با احمدی نژاد رو تبدیل کردید به دعوا و دشمنی با من !

دولت روحانی که عملکردی نداره که خبرشو بزنی ! جز اینکه ظریف رفت اینور ! ظریف رفت اونور !

اما هرچی عملکرد منفی و راست و دروغ و هزل و هجو و طنز و ... درباره احمدی نژاد داری بزن ! من استقبال میکنم !

من دشمنی با کسی ندارم نه با تو نه اربابت فقط از دزدی و کلاهبرداری از مردم زورم میگیره!!!

حالا تو دولت حسن 4 نفر اینور انور هم برن شرف داره به اینکه تو اون 8 سال سیاست خارجیمون از افغانستان هم پست تر شه!!

همین دولت شیخ حسن سگش میارزه به 8 سال خانمان سوزی ا.ن که هنوز این ملت دارن تاوان احمقیت و کاهلی این مردک رو میدن!!

حداقل خجالت نمیکشیم از ادبیات یه رییس جمهور که جلوی میلیون ها نفر میگه اب رو بریز اونجات!!فهمیدی؟

نمیخوام بیشتر از این دهنم رو به ادبیات این ادم باز کنم که خودت خوب میدونی!!

پس خارج از بحث دشمنی این حرف ها من سایه به سایه باهاتم!!

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

من دشمنی با کسی ندارم نه با تو نه اربابت فقط از دزدی و کلاهبرداری از مردم زورم میگیره!!!

حالا تو دولت حسن 4 نفر اینور انور هم برن شرف داره به اینکه تو اون 8 سال سیاست خارجیمون از افغانستان هم پست تر شه!!

همین دولت شیخ حسن سگش میارزه به 8 سال خانمان سوزی ا.ن که هنوز این ملت دارن تاوان احمقیت و کاهلی این مردک رو میدن!!

حداقل خجالت نمیکشیم از ادبیات یه رییس جمهور که جلوی میلیون ها نفر میگه اب رو بریز اونجات!!فهمیدی؟

نمیخوام بیشتر از این دهنم رو به ادبیات این ادم باز کنم که خودت خوب میدونی!!

پس خارج از بحث دشمنی این حرف ها من سایه به سایه باهاتم!!

در چهارچوب قوانین سایت هر کاری برای سایت انجام بدی مفید هست !

حالا چه از دولت قبل خوشت بیاد چه نیاد ! چه سگ دولت روحانی بیارزه یا نیارزه !

اینکه میگی با من دشمنی نداری تردید دارم ! چون بارها به من تهمت زدی !

یه روز گفتی با دلواپسان هستم ! از اونا دستور میگیرم اینجا خبر بزنم !

یه روز گفتی از ولنجک بهت ماموریت دادن !! که اینجا اسم احمدی نژاد رو بالا بیاری تو سایت !!!

اخیرا هم که ادعا کردی من خود احمدی نژادم !!!!

واقعا با اینهمه تهمتی که زدی که نه تنها برای من بلکه برای خیلی های دیگه هم پذیرفته نیست این تهمت هایی که زدی ! ادعا میکنی دشمنی هم نداردی !

پس حتما از سر دوستی اینهمه تهمت بدون سند و مدرک به من میزنی ! حالا فحاشی ها و تمسخر ها و ... بماند !

از برخوردت کاملا معلوم هست که فقط به خاطر احمدی نژاد داری این رفتار رو میکنی ! حالا اینم میخوای منکر بشی بحث دیگری هست !

از اینکه پست میزنی ناراحت نیستم، قبلا هم گفتم، نه تنها شما بلکه بقیه دوستان هم بیان و پست بزنن برای سایت هم بهتر هست !

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

در چهارچوب قوانین سایت هر کاری برای سایت انجام بدی مفید هست !

حالا چه از دولت قبل خوشت بیاد چه نیاد ! چه سگ دولت روحانی بیارزه یا نیارزه !

اینکه میگی با من دشمنی نداری تردید دارم ! چون بارها به من تهمت زدی !

یه روز گفتی با دلواپسان هستم ! از اونا دستور میگیرم اینجا خبر بزنم !

یه روز گفتی از ولنجک بهت ماموریت دادن !! که اینجا اسم احمدی نژاد رو بالا بیاری تو سایت !!!

اخیرا هم که ادعا کردی من خود احمدی نژادم !!!!

واقعا با اینهمه تهمتی که زدی که نه تنها برای من بلکه برای خیلی های دیگه هم پذیرفته نیست این تهمت هایی که زدی ! ادعا میکنی دشمنی هم نداردی !

پس حتما از سر دوستی اینهمه تهمت بدون سند و مدرک به من میزنی ! حالا فحاشی ها و تمسخر ها و ... بماند !

از برخوردت کاملا معلوم هست که فقط به خاطر احمدی نژاد داری این رفتار رو میکنی ! حالا اینم میخوای منکر بشی بحث دیگری هست !

از اینکه پست میزنی ناراحت نیستم، قبلا هم گفتم، نه تنها شما بلکه بقیه دوستان هم بیان و پست بزنن برای سایت هم بهتر هست !

یه تحلیل از من بیار که گفتم سریع...

تاپیک هم بی خود به انحراف نکش ..تو کلا با کی اینجا مشکل نداری؟

نیایی بگی همفکرات گفتن چون منو خطاب کردی..

منتظرم

8->8->:^o:^o

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

من دیروز با یکی از مدیران ارشد بانک توسعه صادرات که یک بانک تخصصی واردات و صادرات و کاملا هم دولتی هست صحبت کردم گفت سوئیفت برقرار شده ولی هنوز حداقل این بانک هیچ تراکنشی انجام نداده
                گفت شاید بانک های خصوصی انجام داده باشن ولی ما و یکی دو بانک دیگه دولتی انجام ندادیم هنوز ولی گفت همه چی ردیفه مشکل خاصی نیست
                هجوم بازرگانان به بانک برای گشایش LC رشد چند درصدی داشته

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  من دیروز با یکی از مدیران ارشد بانک توسعه صادرات که یک بانک تخصصی واردات و صادرات و کاملا هم دولتی هست صحبت کردم گفت سوئیفت برقرار شده ولی هنوز حداقل این بانک هیچ تراکنشی انجام نداده
                  گفت شاید بانک های خصوصی انجام داده باشن ولی ما و یکی دو بانک دیگه دولتی انجام ندادیم هنوز ولی گفت همه چی ردیفه مشکل خاصی نیست
                  هجوم بازرگانان به بانک برای گشایش LC رشد چند درصدی داشته
                  یکی دو هفته پیش خبر مصاحبه ای از مدیرعامل همین توسعه صادرات منتشر کردم در سایت که همین حرف شما رو زده بود!

سوییفت وصل هست اما هیچ پیغامی رد و بدل نمیشه !

اما همین دوستت خوشبخت ! مدعی شد دروغه !!

حالا خوبه که خودت رفتی همینو پرسیدی و ثابت شد !!

اینکه گفته سوییفت وصل هست اما تراکنشی نمیوتنن انجام بدن ! بعد دوستت خوشبخت پست میزنه که 142 هزار تراکنش سوییفت پس از برجام !!!

دیروز هم نوشتم براش که احتمالا برای بانکهایی بوده که از قبل به سوییفت وصل بودن ! باز قبول نمیکنه !

البته اینکه نوشتی سوییفت وصله ! اما کار نمیکنه ! هجوم شده برای ال سی ! با همه چی ردیفه و مشکل خاصی نیست ! خیلی جور در نمیاد !!!

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

واکنش دنیای اقتصاد به کاهش دستوری نرخ سود بانکی !

خوب وقتی بلافاصله بعد از دستور ! روحانی در مجمع بانک مرکزی به کاهش نرخ سود بانکی، اعلام میکنن توافق کردیم نرخ بیاد پایین ! حتی دنیای اقتصاد هم با همه جانبداری که از دولت میکنه میفهمه که کاهش نرخ دستوری بوده !

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

خوب رهبرتون وقتی دستور میده روزنامه ها رو ببندن فلان مساله تو مجلس مطرح نشه نباید انتظار داشت که رئیس جمهور همچین نظامی دستور نده شما هم که به این نظام معتقدی فکر نکنم زیاد به دمکراسی هم علاقمند باشی نگران دستور هم هستی فقط به خاطر عناد با حسن کلیده و گرنه با دستور مشکلی ندارید

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        خوب رهبرتون وقتی دستور میده روزنامه ها رو ببندن فلان مساله تو مجلس مطرح نشه نباید انتظار داشت که رئیس جمهور همچین نظامی دستور نده شما هم که به این نظام معتقدی فکر نکنم زیاد به دمکراسی هم علاقمند باشی نگران دستور هم هستی فقط به خاطر عناد با حسن کلیده و گرنه با دستور مشکلی ندارید
                        اینا ادعا داشتن که دولت قبل دستوری عمل میکرد ! ما نمی کنیم !

همین دو روز پیش بود که روحانی گفت با فرمان و دستور اقتصاد عمل نمی کند !

اما حالا خودش دستور میده به کاهش نرخ سود ! فرداش هم انجام میدن ! اسمشو میذارن توافق !

این ماجرا هم هیچ ربطی به روزنامه و رهبری و دموکراسی و عناد با حسن کلید ! به قول شما نداره !

بحث اصلی اینه که ساختار اقتصادی کشور به هر دلیلی اینجوری هست، اما اینها میگفتن نه دولت قبل دستور میده ! با دستور که نمیشه !

تیتر میزدن زمان دولت قبل "اقتصاد دستوری" ! همین دنیا اقتصاد ! حالا خودشون دستور میدن !

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

(طنز) احمدی نژاد، ستاد وثیقه برای اختلاس و یاری همسایه ها به حداد عادل!

شهرام شکیبا در ستون طنز روزنامه وقایع اتفاقیه نوشت: آقای احمد توکلی در کانال تلگرام خود نوشته است: «در مجلس اول نمی‌دانید چه وضعی بود؛ خدا رحمت کند آقای عزت‌الله سحابی را، در مجلس اول رئیس کمیسیون بودجه بود و من‌هم با حفظ موضع، سخنگوی کمیسیون بودم ولی هردو می‌خواستیم بودجه درست شود، درک مصلحت ملی بسیار بالا و بنابر رعایت مصالح مشترک بود حتی خیلی بیشتر از الان! من نوستالژی مجلس اول را دارم. «تومنی یک تومن» که با حالا فرق می‌کرد.»

بله به‌قول سعدی علیه‌الرحمه: قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید «آن روز رقیبتان عزت‌الله سحابی بود، قدر ندانستید، حالا با «مهرداد بذرپاش»، «علیرضا زاکانی»، «فاطمه آلیا»، «سیدمسعود میرکاظمی» و... هم‌لیست شده‌اید که اگر خدا خواست با اینها به مجلس مشرف شوید!

من که هرچه به لیست مجلس اول نگاه می‌کنم، می‌بینم الان شما باید جای دیگری باشید، نه کنار این جماعت!

الان باید بپذیریم شما دلتان بیشتر برای سحابی تنگ می‌شود تا کوچک‌زاده؟!

اگر بپذیریم آن مجلس با الان «تومنی یک تومن» توفیر داشته، یعنی مجلس الان یک قران هم نمی‌ارزد! این حرف به‌نظرتان بودار نیست؟

همسایه‌ها یاری کنین!
                          آقای غلامعلی حدادعادل، سخنگوی شورای ائتلاف اصول‌گرایان گفته است: «از دیگر نامزدهای اصول‌گرایی که در لیست ائتلاف نیستند، می‌خواهم برای حفظ وحدت به‌نفع لیست واحد تهران انصراف دهند!»

این یعنی همسایه‌ها یاری‌کنین، بلکه ما میانداری کنیم و دوستان نگرانند نکند حتی یک نفر غیر از خودشان به مجلس برود! خدا به‌خیر بگذراند؛ جماعت به‌قدری شدید می‌خواهند به مملکت خدمت کنند که وقتی دور هم جمع می‌شوند، حتی دوستان سابق را هم فراموش می‌کنند!

یه‌وقت ریا نباشه؟!
                          «یک روز آقای احمدی‌نژاد، یک ساعت طلا که هدیه امیر کویت به رئیس‌جمهوری ایران بود را به ستاد دیه هدیه داد که حدود 40 میلیون تومان ارزش دارد و ما اکنون می‌خواهیم در قالب طرح همت عالی، این ساعت را با مبلغ پایه 200 میلیون تومان حراج کنیم.»؛ این‌ها را «اسدالله جولایی»، رئیس ستاد دیه کشور گفته است.

اولا قیمت را بالا گذاشته‌اند! آن‌موقع احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور بود که آقایان برای خودشیرینی، پول یک مازاراتی را برای خرید پژوی ایشان می‌دادند و این مدل پول‌دادن‌ها آن‌موقع سرمایه‌گذاری به ‌حساب می‌آمد!

چرا ستاد دیه؟ باید یک ستاد وثیقه اختلاس درست کنند تا از این پول‌ها برای بیرون‌آوردن رفقای پاکدست ایشان از زندان‌ها استفاده شود.

ریاکار آن زوج جوان کاشانی هستند که بدون ذکر نامشان 10 ‌میلیارد ملک و املاکی که به ارث برده‌اند، وقف کرده‌اند، نه این آقایان!

دیالوگ انتخاباتی گوزن‌ها
                          روز. خارجی. محوطه کلانتری
                          سید خطاب به مرد صاحبخانه می‌گوید: اگه رضایت دادی که دادی اگه ندادی من می‌دونم‌ و تو و یه ضامن‌دار کار زنجان! اصلا چرا این‌جوری خرابت کنم؟ صبر می‌کنم هفت اسفند می‌رم به سر تا ته لیست ائتلاف اصول‌گراها رأی می‌دم؛ دیگه خوددانی!

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

موضع «رضا کیانیان» درباره انتخابات مجلس
                            رضا کیانیان با اعتقاد به اینكه "رای ما در انتخابات مجلس شورای اسلامی تاثیرگذار است"، به اظهار نظر درباره انتخابات پیش رو پرداخت. به گزارش ایسنا، این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در صفحه شخصی خود درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی نوشت: «دستاورد امروز ما نتیجه انتخاب دیروزمان است، کسی را مقصر ندانیم. من این جمله را باور دارم! می‌دانم که گروهی مخالفش هستند و معتقدند همه چیز از پیش برنامه‌ریزی شده است و رای ما به هیچ دردی نمی‌خورد و انتخابات فقط یک نمایش بی‌مزه است! و نیز می‌دانم گروهی قدرت‌طلب و انحصارطلب هم هستند که کوشش می‌کنند به هر شكل و وسیله‌ای که شده، گروه بالا را در اعتقادشان راسخ‌تر کنند که پای صندوق‌های رای نیایند تا خودشان در قدرت باقی بمانند و کشور را به سوی تک قطبی شدن برانند تا جایگاه‌شان در قدرت همیشگی شود! اما من می‌گویم اگر رای من و تو تاثیری در انتخابات نداشت‌، چرا گروه گروه را رد صلاحیت می‌کنند که مبادا انتخاب شوند؟! چون معتقدم با وجود تمام زیر و بم‌های اجتماعی و دوز و کلک‌هایی که همه می‌شناسیم‌، رای ما تاثیرگذار است.» به گزارش ایسنا، این اظهارنظر با واكنش‌های متفاوتی از سوی کاربران شبكه‌های اجتماعی همراه بوده و بازدیدكنندگان این مطلب، نظرات متفاوتی را منعكس کرده‌اند.
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• B A R A N
                              عضو فعال
                              • Mar 2015
                              • 677

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              موضع «رضا کیانیان» درباره انتخابات مجلس
                              رضا کیانیان با اعتقاد به اینكه "رای ما در انتخابات مجلس شورای اسلامی تاثیرگذار است"، به اظهار نظر درباره انتخابات پیش رو پرداخت. به گزارش ایسنا، این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در صفحه شخصی خود درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی نوشت: «دستاورد امروز ما نتیجه انتخاب دیروزمان است، کسی را مقصر ندانیم. من این جمله را باور دارم! می‌دانم که گروهی مخالفش هستند و معتقدند همه چیز از پیش برنامه‌ریزی شده است و رای ما به هیچ دردی نمی‌خورد و انتخابات فقط یک نمایش بی‌مزه است! و نیز می‌دانم گروهی قدرت‌طلب و انحصارطلب هم هستند که کوشش می‌کنند به هر شكل و وسیله‌ای که شده، گروه بالا را در اعتقادشان راسخ‌تر کنند که پای صندوق‌های رای نیایند تا خودشان در قدرت باقی بمانند و کشور را به سوی تک قطبی شدن برانند تا جایگاه‌شان در قدرت همیشگی شود! اما من می‌گویم اگر رای من و تو تاثیری در انتخابات نداشت‌، چرا گروه گروه را رد صلاحیت می‌کنند که مبادا انتخاب شوند؟! چون معتقدم با وجود تمام زیر و بم‌های اجتماعی و دوز و کلک‌هایی که همه می‌شناسیم‌، رای ما تاثیرگذار است.» به گزارش ایسنا، این اظهارنظر با واكنش‌های متفاوتی از سوی کاربران شبكه‌های اجتماعی همراه بوده و بازدیدكنندگان این مطلب، نظرات متفاوتی را منعكس کرده‌اند.
                              یادمه چند سال پیش وقتی پروفسور سمیعی آمده بود ایران یک خبرنگار ازش پرسید وضعیت درمان بیمارها در ایران را چطور می بینید؟
                              گفت :خوبی ایران اینه که برعکس آلمان بیمارهاش یکباره نمی میرند بعبارتی ایشان خیلی زیرکانه و بصورت تلویحی به مرگ تدریجی مردم جامعه اشاره می کردند.

امیدورام منظورم را رسانده باشم....

به هر روی خانواده ی ما کلهم اجمعین یکبار رای دادند ،
                              آن هم در اول انقلاب ،
                              آنهم نه جزء 98% موافق بلکه همون %2 مخالف

.

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                                یادمه چند سال پیش وقتی پروفسور سمیعی آمده بود ایران یک خبرنگار ازش پرسید وضعیت درمان بیمارها در ایران را چطور می بینید؟
                                گفت :خوبی ایران اینه که برعکس آلمان بیمارهاش یکباره نمی میرند بعبارتی ایشان خیلی زیرکانه و بصورت تلویحی به مرگ تدریجی مردم جامعه اشاره می کردند.

امیدورام منظورم را رسانده باشم....

به هر روی خانواده ی ما کلهم اجمعین یکبار رای دادند ،
                                آن هم در اول انقلاب ،
                                آنهم نه جزء 98% موافق بلکه همون %2 مخالف

.
                                پدرم نماینده دولت در انتخابات مجلس اول بود در شمال از تهران رفت شمال برگشت گفت دیگه نه رای میدم نه با دولت کار می کنم.
                                مهندسی در راگیری آمل اول شده بود گویا با هماهنگی خودشون کس دیگری رو برنده انتخابات اعلام می کنند از اولین انتخابات کارشون رو به این نحو شروع کردن در این نظام
                                در رفراندوم هم رنگ برگه رای آری یا نه فرق می کرد چه انتخابات شفافی!

نظر

در حال کار...
                                X