نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    هاشمی رفسنجانی: روحانی را من رییس جمهور کردم !

با حمایت من رای روحانی از ۳ درصد به بالای ۵۰ درصد رفت

بنده سال ۹۲ از آقای دکتر روحانی حمایت کردم؛ خیلی راحت ظرف یک هفته، ایشان از ۴-۳ درصد یک دفعه رفت بالای ۵۰ درصد + فیلم

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: دکتر روحانی یک هفته قبل از انتخابات۹۲، ۳درصد رأی داشت که با حمایت من به بالای ۵۰ درصد رفت.

به گزارش «نسیم آنلاین»، هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر دیروز در جمع اعضای ستادهای انتخاباتی مردمی و ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان و حامیان دولت در حسینیه جماران، با بیان اینکه گام بعدی پیشرفت بعد از برجام، انتخابات است، گفت: اگر چه نیروهای زیادی که آماده کار بودن، به دلایلی کنار گذاشته شدند، اما اعتدال‌گرایان و طرفداران دولت 200 نفر را برای مجلس شورای اسلامی و 60 نفر را برای خبرگان در سراسر کشور معرفی کردند و همه مردم بر حسب تکلیف و وظیفه در انتخابات شرکت و به لیست‌ها به طور کامل رأی دهند

http://nasimonline.ir/Content/Detail...B1%D8%AF%D9%85
    اگر این صحبت رفسنجانی صحیح باشد , معنی دیگرسخن ایشان را میتوان گفت که مردم ایران با تجربه تلخ و وحشتناکی که از دوران احمدینژاد کسب کردند و از ترس روی کار آمدن دولتی با خط فکری مشابه و یا نزدیک ایشان (مانند دکتر جلیلی) , سراسیمه به سمت جبهه مخالف احمدینژاد هجوم بردند... و شاید بین گزینه بد و بدتر ,و از ترس آسیبی دیگر بد را انتخاب کردند .
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

رئیس اتحادیه بارفروشان میوه و تره بار در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

شلیل کیلویی ۳۰ هزار تومان شد

افزایش واردات غیرقانونی میوه‌های قاچاق در بهار آینده

میوه‌های قاچاق ۳ برابر قیمت واقعی در بازار

محمودی گفت: دولت اگر نمی‌تواند جلوی قاچاق را بگیرد، حداقل آن‌ها را در بازار معدوم کند تا قاچاقچی محصول جدید وارد بازار نکند

سید محسن محمودی، رئیس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتگو با «نسیم آنلاین» در رابطه با افزایش این روزهای میزان قاچاق میوه بیان داشت: متأسفانه مسئولین برخورد جدی با واردات غیرقانونی میوه‌ها انجام نمی‌دهند لذا نباید انتظار داشت که میزان قاچاق کمتر شود.

وی ادامه داد: میوه کالایی نیست که بتوان آن را در زیر صندلی و چمدان پنهان کرد و وارد کشور نمود، بدون شک قاچاق این محصولات باید از مسیرهایی آسفالته و جاده‌هایی صاف صورت بگیرد، ما نمی‌خواهیم کسی را مقصر کنیم اما بهتر است که در این رابطه فکری اساسی شود در غیر این صورت پیش بینی ما این است که پس از عید قاچاق میوه بیش از این افزایش یابد.

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: برای خود ما هم سؤال است که این میزان میوه‌های قاچاق از کجا و چگونه وارد کشور می‌شود، بدون شک یا از مرزهای گمرکی ورود این محصولات نادیده گرفته می‌شود و یا پشت بارهایی حمل میشود که در این صورت نیز بازهم مشخص است کنترل و نظارت درستی برای ورود آن بارها نیز وجود ندارد.

وی تصریح کرد: چنان چه نمی‌توانند نظارت درستی داشته باشند حداقل بیایند و این محصولات قاچاق را معدوم کنند، که اگر این اتفاق صورت بگیرد قاچاقچی برایش ورود غیرقانونی به صرفه نیست.

وی اضافه کرد: در حال حاضر هلو و شلیل قاچاق با قیمت 30 هزار تومان به دست مشتری می‌رسد و این واقعا به ضرر مصرف کننده خواهد بود. به قاطعیت می توان گفت که این مبلغ 3 برابر قیمت واقعی این محصول است.

محمودی گفت: سیب و پرتقال برای ایام پایانی سال بسیار فراوان است، لذا نیازی به هیچ گونه واردات نیست، اما در رابطه با نارنگی کمبود داریم و این میوه به میزان کافی در بازار موجود نیست. الان نیز نارنگی کمی با قیمت واقعی متفاوت است و از 8 هزار تومان به پایین به فروش می‌رسد. نارنگی پاکستانی نیز کیلویی 4 هزار تومان است.

وی در پایان در رابطه با محصولات داخلی و قیمت آن‌ها خاطرنشان کرد: قیمت پیاز و گوجه فرنگی کاهش یافته و به کیلویی 2 هزار و 1500 تومان رسیده است.

http://nasimonline.ir/Content/Detail...D9%82-3-%D8%A8

یه محله تو نارمک هست شلیل تو زمستون که فصلش نیست میده کیلیویی 2000 تومنlaughingsmiley
      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35711

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
        صادق زيباكلام در گفت‌و‌گو با «آفتاب» تشريح كرد:
        كسانی كه در 8‌سال گذشته سكوت كرده بودند، چرا حالا داد می‌زنند؟

هدف تندروها از اتهام‌زني فرار از شكست است/ به بهانه فتنه تا آنجا كه مي‌توانند خواستار رد‌صلاحيت بودند/ مگر اين افرادي كه مورد تاييد نهايي شما قرار گرفته‌اند 100 درصد از روي يقين اعضاي شوراي نگهبان نبودند؟ پس چگونه مي‌توانن عوامل دشمن باشند؟/آقايان توكلي، نادران، كاتوزيان و بذرپاش بطور مداوم اين قراردادها را مشكوك مي‌دانند ولي هيچكدام دو سطر از آن را نخواندند
        آفتاب :
        سرویس سیاسی- صادق زيباكلام استاد علوم سياسي دانشگاه تهران در گفت‌و‌گو با «آفتاب» با اشاره به اقداماتي كه طي چند روز گذشته از سوي تندروها رخ داده است، گفت: مشكل اساسي اصولگرايان اين است كه به خوبي مي‌دانند از پايگاه اجتماعي گسترده‌اي برخوردار نيستند. آنها به خوبي مي‌دانند كه در كل كشور رايي بيشتر از 4 ميليون نفر ندارند. آنها مي‌دانند در تهران، مراكز استان‌ها و شهرهاي بزرگ حاميان بسيار اندكي دارند. پس بايد به جد نگران باشند. اين نگراني‌ها البته در تهران بيشتر خود را نشان مي‌دهد. تندروها ديگر به اين اطمينان رسيده اند كه در تهران ليست منتسب به هاشمي براي خبرگان و ائتلاف اصلاح‌طلبان براي مجلس شوراي اسلامي راي كامل را به خود اختصاص خواهند داد.

وي در توضيح هدف اصولگرايان از اين اقدامات به خبرنگار «آفتاب» گفت: اين جريان سياسي براي اينكه جلوي پيروزي اصلاح‌طلبان را بگيرند و سدي مقابل پيروزي طرفداران دولت، اعتداليون و ميانه‌روها شوند به هر سياستي اعم از اخلاقي و غير‌اخلاقي و قانوني و غيرقانوني متوسل مي‌شوند كه شايد جلوي به راه افتادن دوم خردادي ديگر و حتي بيست و دوم خردادي ديگر را بگيرند.

اين استاد دانشگاه در ادامه تاكيد كرد: اصولگرايان خيلي خوب مي‌دانند كه نظرسنجي‌ها هم خبرهاي خوبي از ميزان آراي ملت به اين جريان سياسي ندارند. بنابراين شانس موفقيت ليست اصلاح‌طلبان و هاشمي در هر دو انتخابات را دست‌كم نمي‌گيرند.

زيباكلام با تشريح وضعيت پيش‌رو از وظيفه اصلاح‌طلبان در مدت باقيمانده تا انتخابات گفت و تصريح كرد: ما اگر بتوانيم آن قسمت از بدنه اجتماعي كه هنوز در ترديد به سر مي‌برند را براي حضور در انتخابات راضي كرده و حتي تنها چند درصد را مجاب كنيم كه به پاي صندوق‌هاي راي بيايند، يقينا داستان دو خرداد 76 تكرار خواهد شد.

وي با دسته‌بندي اقدامات چند روز گذشته اصولگرايان گفت: اصولگرايان براي فرار از شكست و جلوگيري از موفقيت سهگين در اردوگاه اصلاحات دست به اقداماتي زد‌ه‌اند. نخست آنكه به بهانه فتنه تا آنجا كه مي‌توانند خواستار رد‌صلاحيت بودند. آن هم به اين دليل كه تنها جرمشان اين بود كه در ستاد روحاني و عارف در انتخابات رياست جمهوري يازدهم فعاليت مي‌كردند.

زياكلام به مرحله دوم اقدامات اصولگرايان اشاره كرد و گفت: اين گروه از اصولگرايان در مرحله بعد حدس و گماني را در تاييد و رد‌صلاحيت كانديداها به راه انداختند تا همه توجهات را تنها به اين سمت جلب كنند كه چه كسي تاييد شده و مردم ديگر نپرسند كه اين هزاران نفري كه رد‌صلاحيت شده‌اند بر مبناي چه بوده؟ ادله قانوني اين تصميم چه بوده؟ و وقتي هم اعتراضي صورت مي‌گرفت عنوان مي‌كردند كه جايگاه شوراي نگهبان را زير سوال برده‌اند. در حاليكه سوال اين بود كه دليل قانوني ردصلاحيت كانديداها چه است.

زيباكلام افزود: در مرحله بعدي از اقدامات اصولگرايان اين مساله مطرح شد كه انگليس در انتخابات ايران نفوذ كرده و طرف اصلاح‌طلبان را گرفته است پس مراقب باشيم كه اين‌ نفوذي‌ها راي نياورند. حال سوال از شوراي نگهبان اين است كه شما كه كمترين ترديدي در شناخت صلاحيت افراد داشته‌ايد تصميم به رد‌صلاحيت آنها كرده‌ايد، مگر اين افرادي كه مورد تاييد نهايي شما قرار گرفته‌اند 100 درصد از روي يقين اعضاي شوراي نگهبان نبودند؟ پس چگونه مي‌توانن عوامل دشمن باشند؟

وي در توضيح مرحله بعدي از اقدامات اصولگرايان گفت: اين افراد كه از قضا خود نيز از كانديداهاي مجلس هستند، سعي داشتند كه قراردادهاي نفتي ضد ملي جلوه دهند و اينگونه عنوان كنند كه عواملي از دولت روحاني در آن نقش دارند. يا اينگونه بيان كردند كه فرانسه، مقامات كشور ما را تحت فشار قرار داد كه ايرباس بخريد تا جلوي برجام نايستيم.

زيباكلام با اشاره به اينكه از آغاز تبليغات انتخاباتي مسائل غيراخلاقي و دروغين اين كانديداهاي اصولگرا شروع شد گفت: تعجب من از برخي چهره‌هاي تندرو است كه چگونه براي رسيدن به قدرت به اين راحتي از تريبوني رسمي اين حرف‌ها را به زبان مي‌آورند. جالب اينكه فقط هم اتهام مي‌زنند ولي نمي گويند كه در اين قراردادها چه اتفاقي افتاده است. نمي‌گويند دولت چه كرده است؟ آقايان توكلي، نادران، كاتوزيان و بذرپاش بطور مداوم اين قراردادها را مشكوك مي‌دانند ولي هيچكدام دو سطر از آن را نخواندند و نگفتند كه اين خطوط در قراردادها به نفع منافع ملي نيست. تنها به اين واژه بسنده مي‌كنند كه قراردادها خائنانه است. كساني كه در طول 8 سال دولت گذشته مهر سكوت بر لب زده بودند و در برابر پرونده‌هاي مفاسد اقتصادي كه 90 درصد آن در دولت گذشته روي داده چيزي نگفتند، حالا براي چه داد مي زنند؟

وي در پايان تاكيد كرد: كاملا واضح و مبرهن است كه انگيزه تندروها جلوگيري از شكست مي‌باشد. اما واقعا حيران مي‌مانيم كه چقدر اخلاق در جامعه ما سقوط كرده است. چقدر دروغ و تهمت در كشور ما و در بين چهره‌هاي سياسي نهادينه شده است آن هم فقط و فقط براي اينكه مبادا قدرت خود را از دست بدهند.
        به همان دلیلی که شما 8 سال برای مشکلات کوچک و بزرگ داد می زدید ! و الان در برابر همان مشکلات که بدتر هم شده است سکوت کرده اید !

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

بحث اقتصادی خسارت دوران احمدینژاد جنبه کم اهمیت تری دارد, هر چند که در بین همه ملتها کم نظیر بود مخصوصا رکورد بی ارزش شدن پول ملی در زمانی بسیار کوتاه!!...از آن مهمتر متاسفانه نزول اخلاقیات فردی و خانوادگی و گروهی در زمان احمدینژاد رواج فراوان یافت , و اخلاقیات نیز با سرعت ترمیم و اصلاح نمیشوند ...
            چند سال انتهای دوره احمدینژاد اوج خر تو خری در همه زمینه ها بود ....تاکید میکنم همه زمینه ها !
            برخی کارشناسان میگفتند, به وضوح سرانجام انقلاب 1357 ایران به شکست انجامیده و عنقریب است که مانند طیف وسیعی از انقلابها که منشاء اقتصادی دارد ایران در آستانه استحاله و انقلابی دیگر است , ...
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/02/23, 19:09.
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

اونا نه بهانه و دروغ بزرگی بنام برجام و توافق ! ژنو و .... داشتند !

نه برای بودجه هاشون رشد اقتصادی 5% کشوری پیش بینی کرده بودن !

نه دو سال مثل خودرویی ها یه عده در بوق کردند که فقط بخرید !!! بدون توجه به صورت مالی بخرید !!!

تازه پلوله که به سود هم رسید و مشکل تولید و فروش هم در این بازار خراب چندان ندارد !!! چه برسد به بازار رونقی و رشد 5% اقتصادی !

خکاوه دو سال گفتند قرار داد بست ! افزایش سرمایه اومد رو کدال ! سود داد ! آخرشم هیچی نشد ! تازه با 5% رشد اقتصادی 1 ریال ناقابل سود پیش بینی کردن !! یه عده هم 2 سال است می گویند خودرویی بخرید فقط ! به قیمت شبندر می رسد !!!
              همچنان منتظر فید بک پرتفو گران بهای شما هستیم با سود های 500 درصدی!!!!!/:.smilingsmiley.:/

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

همچنان منتظر فید بک پرتفو گران بهای شما هستیم با سود های 500 درصدی!!!!!/:.smilingsmiley.:/
                ظاهرا یادت رفته ! قرار شد از نقی مصطفوی بگیری !!!!

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

ظاهرا یادت رفته ! قرار شد از نقی مصطفوی بگیری !!!!
                  نقی کیه؟؟بخدا دروغ نگو انقدر بگو یه چیزی گفتم تموم شد رفت!!ما که میدونیم تو هچی نیستی ولی میخواستم ثابت بشه بیشتر/:.rolleyessmileyani

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

نقی کیه؟؟بخدا دروغ نگو انقدر بگو یه چیزی گفتم تموم شد رفت!!ما که میدونیم تو هچی نیستی ولی میخواستم ثابت بشه بیشتر/:.rolleyessmileyani
                      دروغ اون چیزایی بود که در مورد سوییفت گفتی و همش رو شد !

دروغ اون خبرهایی بود که در مورد قرارداد ! ایرانخودرو با پژو زدی و بعدش خود ایرانخودرو در اطلاعیه بورس نوشت توافق ! با پژو !!!

دروغ اون چیزی بود که دوستت مدعی شد من نقی مصطفوی هستم ! و نتونست ثابت کنه !

دروغ اون چیزی بود که دوستت مدعی شد من رنگ فونتم با کاربر دیگری مشابه هست ! پس هر دو کاربر یک نفر هستن ! و نتونست ثابت کنه !

دروغ این بود که مدعی شدی من ماموریت دارم از طرف دلواپسان اینجا مطلب بزنم ! و نتونستی ثابت کنی !

دروغ این بود که بعدش مدعی شدی از ولنجک به من ماموریت دادن اینجا اسم احمدی نژاد رو بالا نگه دارم و نتونستی ثابت کنی !

دروغ این بود که بعدش نوشتی من خود احمدی نژاد هستم ! و نتونستی ثابت کنی !!!

دروغ این بود که بارها مدعی شدی احمدی نژاد داره برای انتخابات مجلس آماده میشه ! و لیست دارن میبندن ! و بعدش اصلا احمدی نژاد نیومد در انتخابات و ثابت شد که دروغ میگفتی !

دروغ این بود که بارها مدعی شدی من بیسوادم و پستهای من کپی هست ! و الان خودت همون پستهای منو کپی می کنی و میزنی !!!

دروغ این بود که دوستت و خودت معترض شدید به مدیریت سایت که این گزارش شرکتها رو در تاپیکهای شرکتها منتشر میکنه و نظم سایت به هم خورده و ... پیشنهاد دادید که یه تاپیک برای گزارشها درست بشه و همه گزارشها اونجا درج بشه !!! اما حالا خودت همون گزارشها رو کپی میزنی و در تاپیک شرکتها منتشر میکنی ! پس معلوم شد که اون نظم سایت به هم خورده و همه گزارشها بره در یک تاپیک و ... دروغ بوده !!!

......

و از همه دروغ ها بزرگتر این بود که مدعی شدید در انتخابات 88 تقلب شده ! بعدش نه تنها نتونستید ثابت کنید ! بلکه خیلی هاتون اعتراف کردید که تقلبی در کار نبوده !

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

دروغ اون خبرهایی بود که در مورد قرارداد ! ایرانخودرو با پژو زدی و بعدش خود ایرانخودرو در اطلاعیه بورس نوشت توافق ! با پژو !!!

دروغ اون چیزی بود که دوستت مدعی شد من رنگ فونتم با کاربر دیگری مشابه هست ! پس هر دو کاربر یک نفر هستن ! و نتونست ثابت کنه !

دروغ این بود که مدعی شدی من ماموریت دارم از طرف دلواپسان اینجا مطلب بزنم ! و نتونستی ثابت کنی !

دروغ این بود که بعدش مدعی شدی از ولنجک به من ماموریت دادن اینجا اسم احمدی نژاد رو بالا نگه دارم و نتونستی ثابت کنی !

دروغ این بود که بارها مدعی شدی احمدی نژاد داره برای انتخابات مجلس آماده میشه ! و لیست دارن میبندن ! و بعدش اصلا احمدی نژاد نیومد در انتخابات و ثابت شد که دروغ میگفتی !

دروغ این بود که بارها مدعی شدی من بیسوادم و پستهای من کپی هست ! و الان خودت همون پستهای منو کپی می کنی و میزنی !!!

دروغ این بود که دوستت و خودت معترض شدید به مدیریت سایت که این گزارش شرکتها رو در تاپیکهای شرکتها منتشر میکنه و نظم سایت به هم خورده و ... پیشنهاد دادید که یه تاپیک برای گزارشها درست بشه و همه گزارشها اونجا درج بشه !!! اما حالا خودت همون گزارشها رو کپی میزنی و در تاپیک شرکتها منتشر میکنی ! پس معلوم شد که اون نظم سایت به هم خورده و همه گزارشها بره در یک تاپیک و ... دروغ بوده !!!

......

و از همه دروغ ها بزرگتر این بود که مدعی شدید در انتخابات 88 تقلب شده ! بعدش نه تنها نتونستید ثابت کنید ! بلکه خیلی هاتون اعتراف کردید که تقلبی در کار نبوده !

laughingsmileylaughingsmiley

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

......

laughingsmileylaughingsmiley
                          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          میگویند خنده بر هر دردی دواست !!!...البته گویا این خنده شما خنده تلخ است ;)

انگلیسی ها یک ضرب المثلی دارندمیگوید: اگر جایی گرفتار شدید و راه خلاصی نداشتید , دیگر از شرایط پیش آمده لذت ببرید !!!...به نظر میرسد شما هم خود را زده اید به بیخیالی و خنده ;)

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

[COLOR="#000000"]تو دیگه ضرب المثل انگلیسی رو کپی نکن تو دارو دستت نفوذی میشیا!!!

الان دم انتخابات هم هست مواجبت رو میبندن بعنوان جاسوس انگلیس!!میدونی که دارودستت زیاد دارن انگلیس انگلیس میکنن!!![//.:biggrinsmiley.:/COLOR]
                            /:.rolleyessmileyani

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35711

[COLOR="#000000"]تو دیگه ضرب المثل انگلیسی رو کپی نکن تو دارو دستت نفوذی میشیا!!!

الان دم انتخابات هم هست مواجبت رو میبندن بعنوان جاسوس انگلیس!!میدونی که دارودستت زیاد دارن انگلیس انگلیس میکنن!!![//.:biggrinsmiley.:/COLOR]
                              /:.rolleyessmileyani
                              انگلیس هم بازی خودشون هست ! میخوان فضا رو داغ کنن بلکه 4 نفر بیشتر رای بدن !

اینوری و اونوری و برخی از جماعت روحانی ! که شما طرفدارشون هستید ! رابطه دیرینه با انگلیس دارن !

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

کدوم احمقی گفته تو انتخابات 88 تقلب نشده؟! /:.nono.:/

نظر

در حال کار...
                                X