نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    دادستان تهران: بابک زنجانی یک متهم بزرگ است نه صرفا بدهکار

دادستان تهران در نخستین نشست هم اندیشی مبارزه با پول شویی به تشریح جزییات پرونده های بزرگ اقتصادی پرداخت و پرونده بابک زنجانی را بزرگ ترین پرونده اقتصادی کشور عنوان کرد.
    «عباس جعفری دولت آبادی» در اولین نشست هم اندیشی مبارزه با جرم پول شویی و افتتاح دادسرای پولی - بانکی وی به برخی پرونده های مهم اشاره کرد و گفت: پرونده بابک زنجانی دو سال به طول انجامید تا به دادگاه برود و همه افکار عمومی منتظر بودند ببیند تا دستگاه قضایی با وی چگونه برخورد می کند این در حالی است که وکیل زنجانی اخیراً بیان کرده که موکلش بدهکار بانکی است اما هرگز این گونه نیست.
    به گزارش ایرنا دادستان تهران افزود: بابک زنجانی یک متهم بزرگ است که محاکمه شده و امیدواریم دادگاه زودتر حکم را صادر کند، ما صدها جلد پرونده دادیم و محاکمه دو ماه به طول انجامید ولی وکیلش می گوید که زنجانی بدهکار است این ها فرافکنی است.
    جعفری دولت آبادی تاکید کرد: همه بدهکاران بزرگ و مفسدین اقتصادی که به غارت بیت المال پرداخته اند بدانند که نمی توانند از چنگال عدالت رهایی یابند. این که وکیلی به خود اجازه دهد که بگوید این فرد که در دادگاه محاکمه شده بدهکار است در اینجا مردم چه خواهند گفت، پرونده بابک زنجانی بزرگ ترین پرونده اقتصادی بود که بر روی آن بسیار کار شد.
    وی تصریح کرد: پرونده کرمان از پرونده های بسیار مهمی بود که دادستانی تهران به آن رسیدگی کرد ، پرونده کرمان همان پرونده معروف به 12 هزار میلیارد تومانی است که کیفر خواست آن در شرف صدور است و امیدواریم ظرف هفته آینده پرونده با کیفر خواست به دادگاه برود.
    دادستان تهران به پرونده بیمه توسعه نیز اشاره کرد و گفت: این پرونده سال های سال گریبان بانک ها را گرفته بود و فقط در یک مورد طبق گزارشی که آقای پسندیده داده اند 300 میلیارد تومان از اموال شرکت بیمه توسعه به بیمه ایران انتقال پیدا کرد.
    جعفری دولت آبادی به پرونده ثامن الحجج اشاره کرد و گفت: مدت دو سال است که آقای سیف در این پرونده درگیر است تدابیری اتخاذ شده که وجوه سپرده گذاران پرداخت شود و سیاست ما در این پرونده ها بازگشت پول های مردم است.
    وی به پرونده های رستمی صفا، برادران روزچنگ ، برادران افرا و برادران ریخته گران اشاره کرد و گفت: در پرونده رستمی صفا 3 هزار میلیارد تومان، در پرونده برادران افراشته 500 میلیارد تومان و در پرونده ریخته گران 1300 میلیارد تومان از اموال تحت رسیدگی است.
    دادستان تهران گفت: صدور 75 کیفر خواست، 150 میلیارد تومان جزای نقدی وصول شده،265میلیارد تومان رد مال از اقدامات دادسرای اقتصادی در سال 94 بوده است.
    جعفری دولت آبادی گفت: در پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی 645 میلیارد تومان جزای نقدی وصول شده 252 میلیارد تومان رد مال انجام شده و 16 محکوم در بازداشت هستند و در پرونده بابک زنجانی فروش اموال در شرکت نفت در دست اجرا است.
    دادستان تهران گفت: در دادسرای زمین خواری که به عنوان دادسرای انفال و حمایت از ثروت های عمومی تغییر نام یافته است و کارهای خوبی در سال 94 انجام شده از جمله تشکیل 1115 فقره پرونده، 21 محکوم در تحمل حبس،60 متهم در بازداشت و بیش از 800 فقره پرونده در دست اقدام است.
    وی گفت: در مدیریت شهری به زودی دادسرای ناحیه هفت و دادسرای زمین خواری را به مدیریت واحد تبدیل خواهیم کرد چون مسائل زمین در تهران به هم مرتبط است و این کار به زودی عملیاتی خواهد شد.
    جعفری دولت آبادی گفت: امروز مبارزه با فساد از سیاست های اصلی قضایی و دادستانی تهران است. ما دست همکاری به طرف همه دستگاه های اجرایی و مدیران بانک ها می دهیم.
    دادستان تهران گفت: ما خوشحال می شویم که حتی یک پرونده اقتصادی در دادسرا تشکیل نشود بنابراین باید پیشگیری را فعال کنیم و همت کنیم سال 95 سال پیروزی های بزرگ در حوزه جرایم اقتصادی از جمله پول شویی باشد.
    جعفری دولت آبادی گفت: مقابله در حد ضرورت انجام، مبارزه با فساد سیاست ما خواهد بود و حمایت از سرمایه گذاری های مشروع و دفاع از محرومین باید مورد توجه ما باشد.
    وی پول شویی را مادر جرایم اقتصادی دانست و گفت: پرونده اول بابک زنجانی در ارتباط با پول شویی بود، هر جایی پرونده پول شویی تشکیل می شود جرم های مهم تری شکل می گیرد.
    دادستان تهران خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری بانک مرکزی و دستگاه های اجرایی و وزارت اقتصاد و دارایی در سال 95 پیروزی های خوبی در حوزه جرایم اقتصادی به ویژه پول شویی داشته باشیم.

** افتتاح دادسرای جرایم پولی - بانکی با وظیفه مبارزه پول شویی
    وی در ارتباط با افتتاح دادسرای جرایم پولی - بانکی گفت: پیشنهاد برگزاری چنین همایشی از سوی دادستانی تهران مطرح شد که مقدمات این کار، امروز عملیاتی شد.
    جعفری دولت آبادی افزود: در سال 91 زمانی که پرونده امیر منصور خسروی تشکیل شد سوال بزرگی برای ما پیش آمد که چگونه پرونده های اقتصادی در بستر بانک ها تشکیل می شود و چگونه می شود که امیر منصور خسروی چند هزار میلیارد تومان را از طریق سیستم بانکی به دست می آورد، این در حالی بود که در پرونده بابک زنجانی نیز شاهد این مسئله بودیم.
    وی تصریح کرد: در خصوص جرایم اقتصادی، دادسرا به پرونده های مهمی رسیدگی می کند که نمونه آن مؤسسات پولی و بانکی ( موسسه ثامن الحجج) پرونده های سنگین پول شویی است.
    جعفری دولت آبادی به افتتاح دادسرای پولی و بانکی اشاره کرد و گفت: در این راستا ایده ای را در سال 91 به ریاست قوه قضاییه دادیم که البته تحقق آن تا به امروز به تأخیر افتاد.
    دادستان تهران اظهار کرد: مهم ترین وظایف این دادسرا رسیدگی به پرونده های پول شویی، مؤسسات پولی غیر مجاز، اخلال در نظام اقتصادی مرتبط با مسائل پولی و بانکی است و جعل اسکناس تقلبی، خرید فروش سازمان یافته ارز از دیگر وظایف این دادسرا است.
    وی تاکید کرد: جرایم بانکی در بستر بانک، مؤسسات پولی ارز و سکه تشکیل می شود، و دادسرای جرایم پولی و بانکی متولی رسیدگی به این جرایم است.
    دادستان تهران با بیان اینکه در تهران حدود 12 دادسرای تخصصی داریم، گفت: یکی از خلأ هایی که در سیستم دادرسی ما وجود داشت این بود که بانک ها متولی رسیدگی نداشتند، امروز با تشکیل دادسرا بانک ها در رسیدگی ها متولی پیدا می کنند و انشالله در آینده شاهد وقوع جرایمی در حوزه بانک نباشیم و بتوانیم بر مشکلات موجود در این حوزه غلبه کنیم.
    جعفری دولت آبادی به نقش دادسرا در حوزه پیشگیری اشاره کرد و گفت: توقع داریم در مسائل بانک ها و مسائل پولی و معوقات بانکی پیشگیری با جدیت دنبال شود و ما آمادگی همکاری لازم در این زمینه را داریم چرا که حرف اول ما پیشگیری است.
    دادستان تهران به نقش دادسرا در حمایت از سرمایه گذاری مشروع اشاره کرد و گفت: دادسرای اقتصادی پولی و بانکی نباید مانع فعالیت های اختصاصی سرمایه گذاران که صاحب ثروت مشروع هستند بشود.
    وی در ارتباط با ایجاد امنیت اقتصادی گفت: اگر در کشوری رکود وجود دارد و خواهان برطرف شدن آن هستیم باید کمک کنیم که اقدامات قضائی مانع فعالیت های اقتصادی مشروع نشود .
    جعفری دولت آبادی با تاکید بر تسریع بر رسیدگی پرونده ها خطاب به سرپرست دادسرای جرایم پولی و بانکی گفت: از سرپرست این دادسرا می خواهیم این دادسرا را به بیماری اطاله دادرسی مبتلا نکند و پرونده های جدید در زمان معقول رسیدگی شود .در این صورت هم بانک ها و هم مردم امیدوار می شوند، بنابراین سرعت معقول رسیدگی به پرونده ها از محورهای مهم است.

** مردم در انتخابات هفتم اسفند دشمن را مایوس کردند
    وی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به انتخابات روز هفتم اسفند ماه اظهار کرد: مردم با حضور خود در این انتخابات دشمن را مأیوس کردند و نشان دادند که تا چه میزان به جمهوری اسلامی وفادار هستند، ما به ملتی که دعوت رهبری اش را لبیک گفت افتخار می کنیم.

اونی که اینا رو تو دولتش این جور ادم ها رشد داده پس جنایتکاره!!!!!/:.rolleyessmileyani
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

14 زن راه یافته به مجلس
      11 اصلاح طلب و 3 مستقل

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

صربنده یک نقد جدی دارم زهرا سعیدی مبارکه مشاور موسسه خیریه نذر امام حسین و کارشناس ساده هلال احمر بوده 32 سالشه الکی زده من مخترع مولد لیزر نیتروژن هستم در حالی که صنایع خونده و هیچ دانشی از فیزیک نداره بعد رفته تو لیست اصلاح طلبا رای آورده واقعا مضحک هست

یا خانم سکینه الماسی آموزشیار نهضت سواد آموزی و کارشناس دبیرخانه سازمان مرتب سازی بوده یک کارشناس ساده بی تجربه رای آورده

این مملکت هیچ وقت درست نمیشه هر چند اینها از محمود احمدی نژاد و بذرپاش چیزی کم ندارن ولی این ره که میرود این مملکت به ترکستانه

یا دختر 30 ساله صفدرحسینی وزیر خاتمی صرفا به دلیل روابط پدرش بدون هیچ تجربه ای شد نماینده تهران:D

من اینها رو همین جوری چک کردم حتما تو آقایون هم آدم تعطیل مثل اینا فت و فراوانه

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

آيد‌ين سيارسريع در صفحه طنز روزنامه قانون نوشت:

گروه تلگرامی انتخابات 94

محمد‌رضا عارف: بچه ها یه د‌قیقه جوک نذارین. خبر مهمی رو میخوام بهتون بد‌م.

مصطفی کواکبیان: ‏ولى اگه من تو استيج شركت كرد‌ه بود‌م هر بار سند‌ى ازم ايراد‌ مي‌گرفت بهش مي‌گفتم من معذرت ميخوام كه بلد‌ نيستم مثل شما خود‌مو تو گل بپلكونم! (استیکر گریه از خند‌ه!)

محمد‌رضا عارف: آقا جوک نذار د‌یگه!

مصطفی: ببخشید‌، چی شد‌ه؟

عارف: لیست امید‌ پیروز شد‌.

الیاس حضرتی: برو بابا :))

سهیلا جلود‌ارزاد‌ه: آقای عارف تو این موقعیت از شما بعید‌ بود‌ شوخی کنید‌.

عارف: شوخی نمی‌کنم. به ستاد‌ اعلام کرد‌ن.

مصطفی: ستاد‌ مهم نیست. شبکه خبر اعلام کرد‌ه؟

الیزابت د‌وم: بچه ها شیطونی نکنین. ببینین د‌کتر عارف چی میگه!

بچه ها (یکصد‌ا): چشم خانوم!

Aref added kazem jalali

Aref added ali larijani

علی مطهری: د‌اد‌اشا خوش اومد‌ین!

الیاس: آقا واقعا همه سی نفرمون رفتیم؟

عارف: بله

الیاس: انصافا اگه خود‌مون می خواستیم انتخاب کنیم باز همه
          سی نفر نمی رفتن!

الیزابت د‌وم: من یه تشکری هم از د‌وستان د‌لواپس بکنم. عزیزانم از صمیم قلب از شما متشکرم. سال‌ها بود‌ که من فراموش شد‌ه بود‌م، من را اند‌اخته بود‌ند‌ یه گوشه کاخ باکینگهام که نوه د‌اری کنم، بهشان د‌ستور می د‌اد‌م اجرا نمی کرد‌ند‌، می گفتم بابا من ملکه شما هستم، الیزابت د‌وم! بی شعورها مسخره می کرد‌ند‌ و می گفتند‌ تا سه نشه الیزابت نشه! من تا قبل از شروع انتخابات 94 واقعا افسرد‌ه و ناامید‌ بود‌م تا این که د‌لواپسان عزیزم آمد‌ند‌ و گفتند‌ ملکه انگلیس لیست د‌اد‌ه! من هنوزم نمی د‌انم لیستم کد‌ام است چون فارسیم ضعیفه ولی الان که از اخبار شنید‌م لیست من برند‌ه شد‌ه خیلی خوشحال شد‌م. خد‌ایا شکرت. تا حالا تو زند‌گیم این همه تاثیر گذار نبود‌م ... (استیکر گریه از شوق)

حد‌اد‌عاد‌ل: بوی مجلس ششم می آید‌. من نمی تونم.

Hadad adel left the group

عارف: این hadad left the group جوک نبود‌؟

حسین آقا: فوری/ فوری/ مرد‌م به لیست اصولگرایان رای د‌اد‌ند‌/ مکر د‌ولت د‌ر برگزاری انتخابات/ د‌ولت تزویر به رای د‌هند‌گانی که ظاهر اصولگرا د‌اشتند‌ برگه هایی می د‌اد‌ که از 30 شروع می شد‌ند‌!

سیب زمینی: کوچک زاد‌ه چند‌م شد‌؟

بی قانون: یکی رفته رو د‌کل کشتی باد‌بانی د‌اره با د‌وربین نگاه می کنه ببینه چند‌م شد‌ه.

سیب زمینی: خیلی ناراحت شد‌م. از مرد‌م تهران اصلا انتظار ند‌اشتم. د‌یگه سیب زمینی بود‌ن کسر شان شد‌ه؟ حالا د‌یگه واسه ما بلند‌ میشین میرین رای مید‌ین اثرگذاری می کنین؟ بذار وقتی ما د‌یگه تا مجلس بعد‌ی ته د‌یگ نبستیم حالیتون میشه!

رسانه اصولگرا: اصلاح طلبان سعی می کنند‌ بگویند‌ سی نفر پیروز د‌ر تهران اصلاح طلبند‌ و شکست سنگین خود‌ را زیر این شایعات بپوشانند‌. مثل همین آقای روحانی که بعد‌ از انتخابات همه فهمید‌ند‌ اصولگراست و چقد‌ر اصولگرایان را د‌وست د‌ارد‌، همانند‌ همین سی نفر اول تهران.
          مگه نه روحانی؟ مگه نه سی نفر اول؟ اصولگرایید‌ د‌یگه نه؟ جون من!
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            صربنده یک نقد جدی دارم زهرا سعیدی مبارکه مشاور موسسه خیریه نذر امام حسین و کارشناس ساده هلال احمر بوده 32 سالشه الکی زده من مخترع مولد لیزر نیتروژن هستم در حالی که صنایع خونده و هیچ دانشی از فیزیک نداره بعد رفته تو لیست اصلاح طلبا رای آورده واقعا مضحک هست

یا خانم سکینه الماسی آموزشیار نهضت سواد آموزی و کارشناس دبیرخانه سازمان مرتب سازی بوده یک کارشناس ساده بی تجربه رای آورده

این مملکت هیچ وقت درست نمیشه هر چند اینها از محمود احمدی نژاد و بذرپاش چیزی کم ندارن ولی این ره که میرود این مملکت به ترکستانه

یا دختر 30 ساله صفدرحسینی وزیر خاتمی صرفا به دلیل روابط پدرش بدون هیچ تجربه ای شد نماینده تهران:D

قبلا هم نوشتم نظام به دست خود اصلاح طلبان ! براحتی اصلاح طلبان اصلی رو کنار گذاشت !

و یه تعداد افراد ناشناخته رو لیست کرد و داد دستشون ! اونا هم حرف نظام ! رو گوش کردن و به همشون رای دادن ! و خوشحال هم هستن !

مثلا تصور کنید که حجاریان تئورسین اصلاحات یا محمد خاتمی یا ...در صف انتخابات ایستادن و به امثال همین افرادی که نوشتی ! رای دادن !!!

مجلس ششم که راه افتاد یه مدت کلاس گذاشته بودن برای افرادی مثل الهه کولایی و مهرانگیزکار و ... بقیه اصلاح طلبان که یادشون بدن قانونگذاری چی هست و چطوری انجام میشه !؟

یا لایحه چیه ؟ طرح چیه ؟ کمیسیون چیه و ....

اینا که در برابر مجلس ششمی ها اصلا عددی محسوب نمی شوند !

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              قبلا هم نوشتم نظام به دست خود اصلاح طلبان ! براحتی اصلاح طلبان اصلی رو کنار گذاشت !

و یه تعداد افراد ناشناخته رو لیست کرد و داد دستشون ! اونا هم حرف نظام ! رو گوش کردن و به همشون رای دادن ! و خوشحال هم هستن !

مثلا تصور کنید که حجاریان تئورسین اصلاحات یا محمد خاتمی یا ...در صف انتخابات ایستادن و به امثال همین افرادی که نوشتی ! رای دادن !!!

مجلس ششم که راه افتاد یه مدت کلاس گذاشته بودن برای افرادی مثل الهه کولایی و مهرانگیزکار و ... بقیه اصلاح طلبان که یادشون بدن قانونگذاری چی هست و چطوری انجام میشه !؟

یا لایحه چیه ؟ طرح چیه ؟ کمیسیون چیه و ....

اینا که در برابر مجلس ششمی ها اصلا عددی محسوب نمی شوند !

اخه اینجا نه کسی اسپم هاتو نمیخونه و از تحلیل های نابت استفاده نمیکنیم یادمون میره!!!!
              /:.rolleyessmileyani
              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

از این دست صحبت ها که بخواهیم پیگیرش باشیم موارد کمیک (در واقع بایستی گریست) بسیار موجود است ...حتی آنهایی که مدتها در مجلس بودند و مویی سپید کرده اند ...
                از نمونه های بارزش میتوان به جمع اوری امضاء برای NPT اشاره داشت که نماینده معروف حزب MPT نوشته بود و اتفاقا برای تائید احمقیت و بی سوادی خودش فارسیش را نیز نگاشته بود, و خیلی از نماینده های دیگر هم امضایش کرده بودند ....
                کلهم از نگاهی ماکرو مجلس ایران به عنوان نهاد قانون گذار , قوانینش درجهت رفاه دزدها طراحی میشود وگرنه اگر جز این بود کشور ایران به موقعیت کنونی نمیرسید.
                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1055

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  آيد‌ين سيارسريع در صفحه طنز روزنامه قانون نوشت:

گروه تلگرامی انتخابات 94

محمد‌رضا عارف: بچه ها یه د‌قیقه جوک نذارین. خبر مهمی رو میخوام بهتون بد‌م.

مصطفی کواکبیان: ‏ولى اگه من تو استيج شركت كرد‌ه بود‌م هر بار سند‌ى ازم ايراد‌ مي‌گرفت بهش مي‌گفتم من معذرت ميخوام كه بلد‌ نيستم مثل شما خود‌مو تو گل بپلكونم! (استیکر گریه از خند‌ه!)

محمد‌رضا عارف: آقا جوک نذار د‌یگه!

مصطفی: ببخشید‌، چی شد‌ه؟

.......................... اصلاح طلبان سعی می کنند‌ بگویند‌ سی نفر پیروز د‌ر تهران اصلاح طلبند‌ و شکست سنگین خود‌ را زیر این شایعات بپوشانند‌. مثل همین آقای روحانی که بعد‌ از انتخابات همه فهمید‌ند‌ اصولگراست و چقد‌ر اصولگرایان را د‌وست د‌ارد‌، همانند‌ همین سی نفر اول تهران.
                  مگه نه روحانی؟ مگه نه سی نفر اول؟ اصولگرایید‌ د‌یگه نه؟ جون من!
                  درود
                  پس اومدی اینجا.
                  همشهری بازم بنویس زیاد هم به نوشته این و اون حساس نباش.
                  منتظریم

شجونی:
                  ?تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است و رای آوری این افراد نیز نشان دهنده همین مساله است!
                  خوب عزیزم با دوستاتون تشریف ببرید شهرستان کسی از شما دعوت نکرده بیایید تهران.

ضمنا پیغام این انتخابات خصوصا تو تهران لغو صلاحیت "لغو صلاحیت کننده گان" بود.
                  اگر واسه مردم گزینه های انتخابی رو کم کنید نتیجه اش این می شود.

ولی خودمونیم یادمه مصباح یزدی گفته بود مردم چی کاره اند. امیدوارم حالا فهمیده باشند مردم چی کاره اند.

بدرود

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                    از این دست صحبت ها که بخواهیم پیگیرش باشیم موارد کمیک (در واقع بایستی گریست) بسیار موجود است ...حتی آنهایی که مدتها در مجلس بودند و مویی سپید کرده اند ...
                    از نمونه های بارزش میتوان به جمع اوری امضاء برای NPT اشاره داشت که نماینده معروف حزب MPT نوشته بود و اتفاقا برای تائید احمقیت و بی سوادی خودش فارسیش را نیز نگاشته بود, و خیلی از نماینده های دیگر هم امضایش کرده بودند ....
                    کلهم از نگاهی ماکرو مجلس ایران به عنوان نهاد قانون گذار , قوانینش درجهت رفاه دزدها طراحی میشود وگرنه اگر جز این بود کشور ایران به موقعیت کنونی نمیرسید.

اتفاقا همین بنده خدا که نوشتی رفته تو مجلس دوباره !

جالبتر اینکه همین کریمی قدوسی که شما اشاره کردی خودش در جناح راست است !

برادر همین آدم در جناح مقابل است ! و به شدت مخالف مواضع برادرش !

بعد همینکه مواضع اصلاح طلبی دارد و مخالف برادرش هم هست مدیرعامل یکی از شرکتهای بزرگ آستان قدس است !!!

اینها از هر گروه و جناحی منافعی برای خود ایجاد کرده اند و چه اینطرف بیاید سر کار چه آنطرف ! منافعشان تامین است !!

حالا برخی دلشان خوش است که آنها را بیرون کردند ! اینها را آوردند !!!

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

آقا ما صد ها استاد برجسته تو خارج از کشور داریم تو همه شاخه های علوم، چرا باید یک مشت پیرمرد زه وار در رفته تحصیل نکرده بر ما حاکم باشن؟

به ما چه که فالن آیت الله در خواب فلان رفیقش رو در حال صحبت با پیغمبر دیده

چرا اینها این همه خواب می بینن چی مصرف می کنند چهار تا آدم هوشیار بیارن

خدا رحمت کنه علی حاتمی با دیالوگ ماندگارش

جماعت خواب ، اجتماع خواب زده ، جامعه چرتی

نظر

• mohammadhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 818

سرلشکر رضایی در همایش علوم و مهندسی دفاعی در سپاه:

سفر یکی از عوامل سازمان CIA به تهران/ وی از تمام دانشگاه‌ها بازدید کرده/ اسنادش را افشا خواهیم کرد

شناسه خبر: 1015828 سرویس: سیاسی
                        ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اخیراً یکی از عوامل سازمان CIA که مسئول نفوذ در ایران شده که در آینده اسناد زیادی را از وی افشا خواهیم کرد، خردادماه به تهران آمده و از تمام دانشگاه‌ها بازدید کرده است.

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، سرلشکر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در چهارمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی در سپاه که صبح امروز (سه‌شنبه) در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع)، برگزار شد، اظهار داشت: مبنای اساسی سپاه آیه "وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قوة" است که در نماد سپاه جای‌گذاری شده است، در دل این آیه معانی بسیار زیادی نهفته شده که اساس اقتدار سپاه نیز بر این آیه استوار است. وی ادامه داد: آیه "وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قوة"، یک آیه، پویا، استاتیک و دینامیک است که اگر در دانشگاهی متعلق به سپاه امروز با دیروز متفاوت نبود به آن معنا است که به این آیه توجه نشده است. ما باید روز به روز توانایی‌های‌مان را بالا ببریم و مرزهای دانش را پیش رویم. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از مؤلفه‌های اقتدار را توجه به علوم و فناوری‌های مهندسی دانست و گفت: علوم و فناوری‌های مهندسی دو پایه اساسی اقتدار یک کشور را تشکیل می‌دهند و روز به روز اقتدار کشور ما را پیش می‌برند. دانشگاه امام حسین(ع) نیز اگر به همه امور اقتدارآفرین دیگر توجه می‌کند باید به علوم و فنون مهندسی نیز توجه داشته باشد. رضایی ادامه داد: یکی از اهدافی که در دوران جنگ به آن رسیدیم، مهندسی و ضدمهندسی بود که به یکی از محورهای مهم و طراحی‌های جنگ تبدیل شد و ما اساس عملیات‌های خیبر، شمال‌غرب و والفجر8 را بر اساس این تفکر پایه‌گذاری کردیم، ما باید در جنگ دشمن را به سرزمین‌هایی بکشانیم که توانایی او بی‌خاصیت می‌شود و توان مقابله با ما را نداشته باشد. وی تأکید کرد: مهندسی در نیروهای مسلح، قدرت‌ساز و توانمندساز است و خلأ 2 یا 3 لشکر را پر می‌کند. امروز در عرصه علوم و فنون مهندسی پیشرفت‌های عظیمی را در دنیا شاهد هستیم و ما باید این توانایی‌ها و پیشرفت‌های جدید را مطالعه و سپس فراگیری کنیم. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اکثر فناوری‌ها از دل جنگ در دنیا بیرون آمده است، گفت: علوم و فنون مهندسی دفاعی در سپاه تنها برای نیروهای مسلح مفید نیست بلکه می‌تواند وارد حوزه‌های تجاری شود و همچنین باعث کمک به اداره کشور می‌شود که ابعاد وسیعی در بر دارد. رضایی تصریح کرد: ما با دشمنانی روبه‌رو هستیم که علوم و فنون مهندسی آنها از ما 100 سال جلوتر است، مشکل اصلی دشمنان با ما، بمب اتم نیست بلکه فناوری و پیشرفت هسته‌ای است. در مسئله ساخت موشک‌ها نیز مشکل آنها با ساخت موشک نیست بلکه مشکل اصلی آنها پیشرفت ما در حوزه ساخت موشک است و مبارزه ما با قدرت‌هایی است که علوم و فنون مهندسی را در دنیا به انحصار خود در آورده‌اند. وی با تأکید بر اینکه جنگ امروز، جنگ مهندسی و علمی است و دانشگاه امام حسین(ع) باید خود را برای این نبردها آماده کند، اظهار داشت: در طول 35 سال انقلاب توانسته‌ایم هر توطئه‌ای را به فرصت تبدیل کنیم و ما نه‌تنها جنگ را به فرصت تبدیل کردیم بلکه اقتدار ملی را نیز بعد از 300 سال حفظ کردیم؛ ما به‌دنبال جنگ و توطئه نیستیم اما معتقدیم تنها نباید به‌فکر دفع آن باشیم بلکه باید از آن یک فرصت بسازیم. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود به توطئه دشمنان در انتخابات اشاره کرد و گفت: دشمن در انتخابات اخیر جنگ نرمی را علیه ما به راه انداخت و چنان با امکانات سایبری و نرم‌افزاری به صحنه آمد که بسیار عجیب بود. رضایی ادامه داد: این طرف لیستی را معرفی می‌کند و دشمن با تهدیدسازی حساب‌شده اذهان مردم را تغییر می‌دهد و این تغییر به‌گونه‌ای است که حتی صدا و سیما نیز حریف آن نمی‌شود، به‌عنوان مثال امکانات نرم‌افزاری که در تهران وجود دارد قطعاً در شهرستان‌ها نیست و دشمن از این موضوع بهره برد تا بتواند به اهداف خود برسد. وی افزود: اخیراً یکی از عوامل سازمان CIA که مسئول نفوذ در ایران شده که در آینده اسناد زیادی را از وی افشا خواهیم کرد، خردادماه به تهران آمده و از تمام دانشگاه‌ها بازدید کرده است. ایشان اولین کسی است که در فضای باز شوروی به آنجا رفت و بعد از برجام نیز به ایران آمده است. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: جنگ امروز ما از دروازه‌های دمشق آغاز شده و تا کوچه‌ خیابان‌های تهران ادامه دارد، آنجا نبرد است و اینجا مقاومت. رضایی در پایان تأکید کرد: امروز، روز جهادی، حماسی و در صحنه است و به نقاط حساس عبور از خط‌هایی خطرناک رسیده‌ایم و دیگر روز گذران کردن زندگی نیست و باید در همه حال آماده و مقتدر باشیم. انتهای پیام/*
                        R1353/P1011116

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                          عضو پذیرفته میشود

/:.rolleyessmileyani
                          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          14 زن راه یافته به مجلس
                          11 اصلاح طلب و 3 مستقل

این کاربر خوشبخت آنقدر مسخره بازی سر این نهضت سوادآموزی درآورد و ادعای سواد کرد !!!! تا آخرسر یکی از نهضت سوادآموزی شد نماینده اصلاح طلب ها و تفکر ایشون در مجلس !!!

البته ایشون هم مثل دولت روحانی که هر ادعایی کرد علیه احمدی نژاد سر خودش هم اومده تا الان، کار بر خوشبخت هم هرچی به بنده برچسب زده بود، الان خودش داره انجام میده !

میگفت کپی کردن اطلاعات در تاپیکهای سایت غلط هست و نظم سایت بهم ریخته ! حالا خودش انجام میده !

میگفت تو سواد نداری و همش کپی میکنی ! الان خودش پستهای منو که مدعی بود کپی هست !!! همونارو دوباره کپی میکنه و میزنه !

......

امان از ادعا !

نظر

• mohammadhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 818

۱۳۹۴/۱۲/۱۱, ۱۵:۱۷ #3205
                            Rudel

ستاره دار (1) تاریخ عضویتفروردین ۱۳۹۳ارسال1,184تشکر3,810تشکر شده 5,650 بار در 1,153 ارسال

آقا ما صد ها استاد برجسته تو خارج از کشور داریم تو همه شاخه های علوم، چرا باید یک مشت پیرمرد زه وار در رفته تحصیل نکرده بر ما حاکم باشن؟

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

محمد حسین خان حالا میخوای بگی اساتید ایرانی جاسوس CIA هستند؟؟؟؟

محسن رضایی همونیه که گفت نفت 250 دلار میشه اگر همین بی سواد یک دانشگاه نظامی دوره دیده بود 250 هزار شهید رو دست مملکت نمی گذاشت خاک بر اون سرش بیشتر از عراق به ما ضربه زد

این همونی هست که به خمینی نامه زد درخواست 2000 هواپیما و 5000 تانک و بمب اتمی کرد که شاید شاید بتونه بر علیه عراق حمله ای صورت بده. همین نامه اش دست آویز غربی ها شد که ایارن دنبال بمب اتم بوده /:.nono.:/

من جاسوس آمریکایی رو باز مفید تر میدونم تا نوکر روسیه حضرت فرزانه رو /:.yead.:/

نظر

• mohammadhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 818

بیسواد وقتی راجع به یک پیرمرد صحبت میکنی مراقب گفتارت باش .

ادم باسواد همچین ادبیاتی استفاده نمیکنه.

اینو من نمیگم .

نظر

در حال کار...
                                X