نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    شماره جديد هفته نامه "طلوع صبح" منتشر شد
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

http://www.entekhab.ir/fa/news/221246
    صوفیان و عرفا میگویند ,رنگ رخساره خبر از سر وجود میدهد .

این تصویر از دکتر احمدی نژاد در یک زمانی جنجال کوچکی نیز آفرید ,
    لبخند مرموز (و به دید دلباختگان ایشان, ملیح) , بی شباهت به لبخند ژکوند نمیباشد , که هر بیننده ایی را به ورایی میبرد و در انتها مشخص میشود منظور باز هم مطلب دیگری بوده است....;)
    .
    گذشته از این موضوع , یکی از نوشته های روی جلد نوشته است دولت احمدینژاد ایران را 100 سال به عقب رانده است !...به نظر من این مهم قابل راستی آزمایی نمیباشد تا بتوانیم عدد دقیقی بگوئیم...اما میتواینم بگوئیم با ساختاری که موجود بوده و ایشان تکمیلش کرد و مسیر را برای آیندگان هموار نمود حداقل تا دو نسل و حداکثر تا بی نهایت دیگر نمیشود امیدی به ایران داشته باشیم , ...این حداقل دو نسل , نظر شخصی بنده میباشد و بر مبنای داده های اخلاقی و اجتماعی است که حاکم است !!!
    اما از نگاه کلان و ماکرو به موضوع سئوال اصلی اینجاست که چرا با توجه به خیانتها و جنایت های فراوانی که امثال دکتراحدینژاد درحق ملت ایران کرده اند(که تقریبا هر هفته و ماه از دزدیهاو اختلاسهای جدیدی رونمایی میشود و برخی شان را نیز قوه قضائیه اصلا نمیدانند چه بکنند !) بازهم گروهها و هواخواهانی دارد( و البته دیگر احزاب و گروهها هم همینطورند) ؟!
    به نظر من جواب سئوال بی هویتی ,بی اخلاقی ,تغییر ذائقه و فاصله گرفتن از انسانیت فراگیر در کشور میباشد ...(به قول مقاله معروف و زیبا : ایرانی ها زامبی شده اند !)
    تغییر این ذائقه هم (به قول فرمایش حضرت عاقا : کار فرهنگی زمانبر است و مانند دیگر مقولات نمیباشد) , زیر ساختها و مولفه هایی میطلبد تا به مرور تغییرات ایجاد بشود که بنده به شخصه از منظر روانشناسی اجتماعی, فردی, و سیاسی تغییراتی در نطفه های ساختاری مشاهده ایی نمیکنم ...
    اینکه صحبت از تغییر ذائقه میکنم , یک مثالی میزنم تا منظورم را بهتر برسانم
    در اوائل انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی دادگاه معروف جناب هویدا برگزار شد که میگویند زیر 10 دقیقه طول کشید ! جناب هویدا گفته بودند قیمت کبریت و مداد را مدتها ثابت نگه داشته بودند که جناب آیت خداوند خلخالی گفته بودند حرف مفت نزن , ملت ما انقلاب کره اندبرای آب و برق مجانی و تو گران میدادی ! ...و فشنگ به کله هویدا خالی کردند و خلاص !!!.......(مشخص است ذائقه مردم تغییر کرده است)
    از درون این جریان بعد از یک ربع قرن شخصی به قدرت رسید که در 2, سه سال انتهای دوره دوم ریاست جمهوریش هر کس که در قدرت بود تا مدیران رده میانی و پائینی فقط و فقط میدزدیدند, حتی جناب احمدی نژاد گاها و شخصا با بهانه هایی شبانه با رئیس بانک مرکزی دیگر بانکها را خالی میکردند ...و در انتهای هر ماه هم 40هزار تومان مانند طحال گوسفند که تنها جلوی سگ میاندازند میدادند به مردم و اسمش را گذاشته بودند جراحی اقتصادی(حالا بامزه اینست که میگفتند خیلیها این 10 دلاری ماهانه بهشان نرسد کارشان تمام است و این یعنی عدالت ما !!!!....خوب نتیجه از پیش کاملا مشخص بود بی ارزش شدن لحظه به لحظه ریال و البته دارایی مردم و همانند صعود دلار در برابر ریال , صعود فقر , فلاکت, تجاوز, فحشا , دزدی و اختلاسهای سرگیجه آور(فرمایش حضرت عاقا)وغیره(به گواه آمارهای داخلی , به اخبار دشمنان کاری نداریم )...و حالا عده ایی سینه چاک و هوادار و کاسه بر و کاسه لیس و کاسه بوس , به احمدینژاد (و یا روئسا دیگر) میگویند:آن مرد !!....دیگر تجسم کنید در مملکت ما نامرد کیست :D
    این نمایش میدهد که ملت ایران اصلا و اصالتا فراموش کرده اند که, چه بودند و که بودند و چه کیفیت و منزلتی داشتند ,...!و به این میگویند ذائقه جدید یک ملت , یا همان شستشویی که مغزشان را داده اند !!!
    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/08/18, 13:42.
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران به شریعتمداری: از قول رهبر حرف نزن

مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران به سرمقاله روزنامه کیهان که مدعی مخالفت رهبری با توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌جهانی شده، اعتراض کرد.

حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در سرمقاله روز شنبه این روزنامه نوشته بود: «حضرت آقا از نارسایی و عواقب فاجعه‌آفرین توافق یاد شده اطلاع‌ کامل دارند و با جرأت می‌توان گفت که ایشان به هیچوجه از متن تهیه شده راضی نیستند.» اما حمیدرضا مقدم‌فر، مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران با انتشار یادداشتی در خبرگزاری تسنیم به این مطلب پاسخ داده و عنوان کرده که مواضع حسین شریعتمداری با «جهت‌گیری پایگاه اطلاع‌رسانی مقام معظم رهبری» همسو نیست. او سرمقاله کیهان را باعث ایجاد «دوگانگی و شکاف بین نیروهای انقلاب» دانسته و به شریعتمداری توصیه کرده است مواضع خود را اعلام کند نه این که «از زبان رهبری» سخن بگوید.
      حسین شریعتمداری، نماینده ولی فقیه و سرپرست روزنامه کیهان است و به طور سنتی این روزنامه را بازگوکننده غیررسمی سیاست‌های رهبری جمهوری اسلامی می‌دانند؛ اما حمیدرضا مقدم‌فر، از مقامات سپاه پاسداران و مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس، همسویی مواضع کیهان و رهبری در مورد توافق هسته‌ای را رد کرده و خطاب به شریعتمداری نوشته است: «چگونه است که برادر انقلابی چون جنابعالی، اصرار دارد به مخاطبان خود تفهیم کند که رهبر انقلاب مثل من فکر می‌کند؟! مثل من تحلیل می‌کند؟! و مثل من می‌فهمد؟! و این در حالی است که حضرت آقا هم در سخنرانی عید سعید فطر مواضع صریحی را در این خصوص اعلام کردند و هم مطالب شفافی را به شخصیت‌های نظام فرمودند...»
      در سرمقاله روز شنبه کیهان آمده بود: « بیانات مورد اشاره رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز عید فطر امسال کمترین تردیدی باقی نمی‌گذارد که حضرت آقا از نارسایی و عواقب فاجعه‌آفرین توافق یاد شده اطلاع‌ کامل دارند و با جرأت می‌توان گفت که ایشان به هیچوجه از متن تهیه شده راضی نیستند و اگر غیر از این بود با توجه به اطلاع دقیق از توافق وین، تأکید حضرت ایشان بر «متن تهیه شده تصویب بشود یا نشود از اصول انقلاب دست نخواهیم کشید» و تکرار چندباره آن ضرورتی نداشت.» شریعتمداری با استناد به این گفته، استدلال کرده بود که «تنها راه عبور» از توافق هسته‌ای، پاسخ «نه» به کلیت برجام و رد کامل آن است.
      در شرایطی که طیفی از اصولگرایان ایران، برخلاف نظر دولت اصرار دارند متن توافق هسته‌ای در مجلس شورای اسلامی بررسی شده و سپس مورد تایید قرار بگیرد، اطلاع از نظر آیت‌الله خامنه‌ای می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد.
      پیش از این، سید حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به عنوان عالی‌ترین مقام نظامی ایران گفته بود که مجلس شورای اسلامی نباید برجام (توافق جامع اتمی) را تصویب کند تا تبدیل به تعهدی حقوقی برای ایران نشود.
      رهبر جمهوری اسلامی تا روز دوشنبه اظهارنظر صریحی درباره ساز و کار اجرای «برجام» نداشته اما چندین بار از احتمال نهایی نشدن این توافق نیز سخن گفته است. آیت‌الله خامنه‌ای در سخنان روز دوشنبه خود گفت: «آمریکایی‌ها می‌خواهند از توافقی که هنوز نه در ایران و نه در آمریکا تکلیفش و رد یا قبول شدنش معلوم نیست، وسیله‌ای برای نفوذ در ایران بسازند اما ما این راه را قاطعانه بسته‌ایم و با همه توان بالای خود، اجازه نفوذ اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و یا حضور سیاسی در ایران را به آمریکایی‌ها نمی‌دهیم.»

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35710

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
        این حرفها همه کشکه موقعی که احمدی نژآد در نیویورک بود و دلار 2400 بود تا 2600 در حال بازی بود پسر علی آبادی معاون مموتی رو تو فیسبوک دیدم همراه اون تو نیویورک بود گفت برو دلار بخر میره تا 4000. کمتر از ده روز دلار 4000 شد. خود مموتی از ملت نوسان می گرفت اون بار هم به من که خیلی حال داد از این رانت دولت مموتی استفاده کردم حالا ببینید خودشون چقدر حال می کردن
        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        به قول بعضی ها مرد باش !!! البته از نوع رانت خوارش !

یه نمودار بذار از تاریخچه قیمت دلار که ظرف 10 روز از 2400-2600 رسیده باشه به 4000 تومان !

از 2650 تا 4000 هم 10 روزه بذاری قبوله !!!
        دلار از 19 سپتامبر 2012 تا 15 ماه بعد در کمتر از 20 روز کاری از 2420 تومن رفت تا 3950 تومن دقیقا در همون مقطع سپتامبر که احمدی نژاد چند روز قبلش نیویورک بود و من هم دقیقا در همون تاریخ از پسر علی آبادی پرسیدم.

شما اگر صادق باشی نمودار رو نگاه کن بگو غیر از این بوده یانه دوستان اینجا همه نمودار دلار رو دارین غیر از اینه بفرمایید

دقیقا این نشون میده که دولتی که شما ازش طرفداری می کنی چه غلطی کرده و دقیقا هم به حضور اون مموتی در نیویورک ربط داشت. اولین تیمی که رفتن و از آمریکا درخواست کردن فشار بیاره همین تیم مشایی بودن چون میدونستن تا زمانی که فشار خارجی باشه آقای خامنه ای به دولت هیچ کاری نخواهد داشت به خاطر نگرانی عمیق شخصی اش از آمریکا

این نمودار دلار توی همون زمانی که شما میگید !

20 شهریور 2420 بوده ! اواخر مهر ، 26 یا 27 مهر رسیده به 3600 ! بیشتر از یک ماه میشه !

بعدش که اومده پایین و نهایتا توی بهمن ماه هم رسیده به 3870 تومان !

از 2420 شما تا اون 3870 میشه کمتر از 5 ماه !!!

حالا رفتن از 2400-2600 تومان تا 4000 تومان در 10 روز کجا میشه؟؟؟

در مورد فشار و تیم مشایی هم حرف خنده داری زدی ! فعلا که نامه های سران فتنه داره منتشر میشه که به اونطرف میگفتن فشار بیار و تحریمو بیشتر کن !

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

لطفا سعی در لاپوشانی نکن در همین نموداری که نرخش هم کمی از ارز بازار آزاد پایین تره ( چون 4000 تومن تو هیچ جاش دیده نمیشه حتی !!!!)
          از 25 شهریور که دلار زیر 2500 بوده تا یک ماه بعدش دلار چنده شده؟؟ ذره بین بدم خدمتتون؟

سران به اصطلاح فتنه شما جفتشون کمتر از مموتی له له میزدن برای مذاکره با آمریکا که نامه ای هم که منتشر کردن جز فارس نیوز متوهم هیچ منبعی نداره این همون خبرگزاری هست که گفته 300 تا تانک عربستان توسط حوثی ها نابود شده که حتی یک تانک هم منهدم نشده
          یا گفتش که ناو مصری غرق شده که اون هم دروغ بزرگ فاحش.
          دقیقا در شهریور که احمدی نژاد در نیویورک مشغول لابی بود دلار حرکت خودش رو استارت زد که رسما نیروهای نظامی رو فرستادن تو سبزه میدون و افشار برای جلوگیری از رشد قیمت

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35710

لطفا سعی در لاپوشانی نکن در همین نموداری که نرخش هم کمی از ارز بازار آزاد پایین تره ( چون 4000 تومن تو هیچ جاش دیده نمیشه حتی !!!!)
            از 25 شهریور که دلار زیر 2500 بوده تا یک ماه بعدش دلار چنده شده؟؟ ذره بین بدم خدمتتون؟

سران به اصطلاح فتنه شما جفتشون کمتر از مموتی له له میزدن برای مذاکره با آمریکا که نامه ای هم که منتشر کردن جز فارس نیوز متوهم هیچ منبعی نداره این همون خبرگزاری هست که گفته 300 تا تانک عربستان توسط حوثی ها نابود شده که حتی یک تانک هم منهدم نشده
            یا گفتش که ناو مصری غرق شده که اون هم دروغ بزرگ فاحش.
            دقیقا در شهریور که احمدی نژاد در نیویورک مشغول لابی بود دلار حرکت خودش رو استارت زد که رسما نیروهای نظامی رو فرستادن تو سبزه میدون و افشار برای جلوگیری از رشد قیمت
            آقای رانتخوار که به گفته خودت 21 سال با یک عده آدمی که باز به قول خودت کثافتکاری میکنن دوستی و رفت و آمد خانوادگی داشتی و از رانتشون بهره مند بودی ....
            گفتی ظرف 10 روز رسیده به 4000 ! با همون ذره بینت پیداش کن

خیلی ساده هست، یه 10 روز یه 4000 تومان !!!

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

آقای رانتخوار که به گفته خودت 21 سال با یک عده آدمی که باز به قول خودت کثافتکاری میکنن دوستی و رفت و آمد خانوادگی داشتی و از رانتشون بهره مند بودی ....
              گفتی ظرف 10 روز رسیده به 4000 ! با همون ذره بینت پیداش کن

خیلی ساده هست، یه 10 روز یه 4000 تومان !!!
              ملا لغت عزیز در کمتر از 20 روز کاری از 2420 رسیده به 3900

در ضمن من گفتم رفتار وآمد داشتم نگفتم شریک اقتصادی اش بودم یک بار قیمت دلار رو به ما گفت و تمام خوبه من هم به شما بگم دزد عزیز؟ چون اطلاعاتی غیر از اون چیزی که خودم گفتم نداری و داری بر علیه خودم استفاده میکنی.

بنده هم گفتم تا سال 82-83 چون پسره استاد معظم رفتن شهرداری و شروع کردن به تراکم فروشی، تا قبلش فقط میدونستیم بساز بفروشن نمی دونستیم دزدی هم می کنن. خیلی مواقع شما با کسی دوستی از مسائل تجاری شون که خبر نداری خیلی هم واضحه

من و خیلی های دیگه هم باهاش دوست بودن بعد از این اتفاقات فاصله گرفتن ازش ولی رفاقت هم چنان برقرار بود چون تمام این ها رو با قاطعیت تکذیب می کرد می گفت بابامون گفته وارد مسائل اقتصادی نشید طول می کشه تا دست یکی کامل رو بشه مخصوصا وقتی دوست آدم باشه و باهاش نون و نمک خورده باشی باورش سخته که تغییر رویه داده و حروم خور شده.

وقتی بازرس ویژه قوه قضاییه اومد از من و چند نفر دیگه تحقیق کرد که در مورد سئوال فروشی این آقا چی میدونید همه ما تو شوک رفته بودیم چه میدونستیم اقازاده سئوال کنکور هم می فروختن که همونجا هم گرفتنش بعلاوه 54 نفر دیگه.

همه شون حکم گرفتن جز این آقا زاده به علت وابستگی سیاسی اش شریک اش محمد قلمچی برادر زاده فلمچی معروف هم جزو محکومین اون پرونده است این دو تا همون موقع با هم شرکت داشتن حکمش رو تو اینترنت هم بگردین پیدا می کنید.

نمودار تدبیر تریدر رو بزار اینجا اگه صادق هستی که پیک قیمت رو هم نمی گذاره تو دلار و همه هم میدونن پایین تر از نرخ واقعی است دلارش ولی یک ماهه در نمودارش از 2420 رسیده بالای 3800 میشه رشد 57 درصدی

اصلا مهم نیست که تو ده روز شده یا نه حالا تو ده روز نشده تو بیست روز کاری که شده الان دولت فخیمه تو کمتر از یک ماه 57 درصد دلار رو گرون کرده رو هم قبول نداری؟
              چون کل منظور من از اون پست این بود که در زمان کم و خود دولت دلار رو برده بالا چون دولتی ها میدونستن

شما همون جا به دروغ گفتی فتنه گران دلار رو بردن بالا

آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2015/08/18, 15:03.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35710

در ضمن من گفتم رفتار وآمد داشتم نگفتم شریک اقتصادی اش بودم یک بار قیمت دلار رو به ما گفت و تمام خوبه من هم به شما بگم دزد عزیز؟ چون اطلاعاتی غیر از اون چیزی که خودم گفتم نداری و داری بر علیه خودم استفاده میکنی.

بنده هم گفتم تا سال 82-83 چون پسره استاد معظم رفتن شهرداری و شروع کردن به تراکم فروشی، تا قبلش فقط میدونستیم بساز بفروشن نمی دونستیم دزدی هم می کنن. خیلی مواقع شما با کسی دوستی از مسائل تجاری شون که خبر نداری خیلی هم واضحه

من و خیلی های دیگه هم باهاش دوست بودن بعد از این اتفاقات فاصله گرفتن ازش ولی رفاقت هم چنان برقرار بود چون تمام این ها رو با قاطعیت تکذیب می کرد می گفت بابامون گفته وارد مسائل اقتصادی نشید طول می کشه تا دست یکی کامل رو بشه مخصوصا وقتی دوست آدم باشه و باهاش نون و نمک خورده باشی باورش سخته که تغییر رویه داده و حروم خور شده.

نمودار تدبیر تریدر رو بزار اینجا اگه صادق هستی که پیک قیمت رو هم نمی گذاره تو دلار و همه هم میدونن پایین تر از نرخ واقعی است دلارش ولی یک ماهه در نمودارش از 2420 رسیده بالای 3800 میشه رشد 57 درصدی

اصلا مهم نیست که تو ده روز شده یا نه حالا تو ده روز نشده تو بیست روز کاری که شده الان دولت فخیمه تو کمتر از یک ماه 57 درصد دلار رو گرون کرده رو هم قبول نداری؟
                چون کل منظور من از اون پست این بود که در زمان کم و خود دولت دلار رو برده بالا چون دولتی ها میدونستن

این حرفها همه کشکه موقعی که احمدی نژآد در نیویورک بود و دلار 2400 بود تا 2600 در حال بازی بود پسر علی آبادی معاون مموتی رو تو فیسبوک دیدم همراه اون تو نیویورک بود گفت برو دلار بخر میره تا 4000. کمتر از ده روز دلار 4000 شد. خود مموتی از ملت نوسان می گرفت اون بار هم به من که خیلی حال داد از این رانت دولت مموتی استفاده کردم حالا ببینید خودشون چقدر حال می کردن

کمتر از 10 روز از 2400-2600 رسید به 4000 تومان ، حرف شماست، پستش هم موجوده ! اینو ثابت کن و نشون بده

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

کمتر از 10 روز از 2400-2600 رسید به 4000 تومان ، حرف شماست، پستش هم موجوده ! اینو ثابت کن و نشون بده
                  تو ده روز کاری نشده من اونجا اشتباه نوشتم چون سه سال از تاریخ گذشته بود و من اشتباه نوشتم

ولی تو اصل قضیه چه تغییری ایجاد میکنه؟ من از این آقا زاده شنیدم که پدرش معاون رییس جمهور بوده

در 20 روز کاری آیا دلار از 2420 رفته تا 3900 یا نه؟ شما فرض کن من اشتباه گفتم شما بگو آیا در کمتر از یک ماه 57 درصد گرون تر شده دلار یا نه؟

شما ثابت کن تو بیست روز کاری نشده!

اصلا ده روزش اهمیت نداره این اهمیت داره که در یک بازه بسیار کوچک توسط دولت گرون شده با اطلاع کامل

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35710

تو ده روز کاری نشده من اونجا اشتباه نوشتم چون سه سال از تاریخ گذشته بود و من اشتباه نوشتم

ولی تو اصل قضیه چه تغییری ایجاد میکنه؟ من از این آقا زاده شنیدم که پدرش معاون رییس جمهور بوده

در 20 روز کاری آیا دلار از 2420 رفته تا 3900 یا نه؟ شما فرض کن من اشتباه گفتم شما بگو آیا در کمتر از یک ماه 57 درصد گرون تر شده دلار یا نه؟

شما ثابت کن تو بیست روز کاری نشده!

اصلا ده روزش اهمیت نداره این اهمیت داره که در یک بازه بسیار کوچک توسط دولت گرون شده با اطلاع کامل
                    من که ادعایی درباره قیمت دلار ارزون یا گرون شدنش و زمانش نداشتم که اثبات کنم !

شما ادعا کردی که از رانت اون بنده خدا استفاده کردی و دلار ظرف کمتر از 10 روز ! از 2400-2600 تومان رسیده به 4000 تومان !

منم گفتم اینو اثبات کن ، نکردی ! بعدشم اومدی به من تهمت دروغگویی زدی !

حالا البته اومدی میگی اشتباه کردی !

اینو همون روز اول میگفتی ، بی خودی هم به من تهمت دروغگویی نمی زدی !

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

من که ادعایی درباره قیمت دلار ارزون یا گرون شدنش و زمانش نداشتم که اثبات کنم !

شما ادعا کردی که از رانت اون بنده خدا استفاده کردی و دلار ظرف کمتر از 10 روز ! از 2400-2600 تومان رسیده به 4000 تومان !

منم گفتم اینو اثبات کن ، نکردی ! بعدشم اومدی به من تهمت دروغگویی زدی !

حالا البته اومدی میگی اشتباه کردی !

اینو همون روز اول میگفتی ، بی خودی هم به من تهمت دروغگویی نمی زدی !
                      خیر شما در مورد گران شدن دلار ادعایی کردید برید پست تون رو بخونید همون صفحه است که از من نقل قول کردید.

داستان این طوری شروع شد که شما گفتی دلار رو فتنه گران گرون کردن من گفتم شاهد عینی اش خودم هستم که از پسر معاون رییس جمهور پرسیدم اون هم گفت گرون میشه میره تا 4000 و بخر.

من هم خریدم و دیدم که گرون شد البته من نوشتم در ده روز (واقعا هم تو ذهنم ده روز بود چون سه سال گذشته)

شما بعدش به جای این که به اصل داستان گرون شدن دلار در زمان بسیار کوتاه اون هم به میزان نزدیک 60 درصد اشاره کنی در حالتی که دولت 90 درصد ارز کشور دستشه گیر دادی به رانت خور بودن من.

بنده روی دلار سود کردم و در همون موقع هم که خریدم تو فروم آراد سرمایه گفتم پسر فلانی گفته همه مسخره ام کردن دوستانی که اونجا هم هستن یادشونه صادقانه به همه گفتم من میخرم چون فلانی گفته. فکر کنم گفتم یک هفته ای میرسه 4 تومن که مسخره ام کردن چون پسر آقا فرموده بودن یک هفته ای میرسه حالا نزدیک اون عدد رسیده تو 20 روز کاری مهم دونستن این موضوع توسط دولتی هاست

اصلا خرید من به عنوان یک فرد عادی مهم نیست که چندرغاز پس انداز داشتم. کل داستان باز هم تاکید می کنم که دولت مستقیما عامل افزایش دلار بود و پشت بندش بازار عرضه افتاد دست سپاه و داستان دلارهای چمدانی شروع شد.

نظر

• TAJ2014
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 1027

وقتی بازرس ویژه قوه قضاییه اومد از من و چند نفر دیگه تحقیق کرد که در مورد سئوال فروشی این آقا چی میدونید همه ما تو شوک رفته بودیم چه میدونستیم اقازاده سئوال کنکور هم می فروختن که همونجا هم گرفتنش بعلاوه 54 نفر دیگه.

همه شون حکم گرفتن جز این آقا زاده به علت وابستگی سیاسی اش شریک اش محمد قلمچی برادر زاده فلمچی معروف هم جزو محکومین اون پرونده است این دو تا همون موقع با هم شرکت داشتن حکمش رو تو اینترنت هم بگردین پیدا می کنید.

جناب رادل عزیز و سرکار خانم میناوی این بحث ها باعث هدر رفت انرژی شما میشه و روحیه شما دوستان رو کسل و غم بار میکنه
                        ناخودآگاه بحث بالا میکیره با توهین هایی همراه میشه پس بحث ها رو کوتاه کنیم
                        هیچ کس موافق جدل های اینچنینی نیست

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                          جناب رادل عزیز و سرکار خانم میناوی این بحث ها باعث هدر رفت انرژی شما میشه و روحیه شما دوستان رو کسل و غم بار میکنه
                          ناخودآگاه بحث بالا میکیره با توهین هایی همراه میشه پس بحث ها رو کوتاه کنیم
                          هیچ کس موافق جدل های اینچنینی نیست
                          تاج عزیز کل بحث من اینه دولتهای تو ایران دقیقا در همه صنایع و همه عرصه های اقتصادی حضور 90 درصدی دارن حتی مدیر شرکت های خصوصی رو هم فشار میارن عوض می کنن رو همین استدلال کل بحث این بود که دولت دلار رو گرون کرده همون جوری که این دولت داره کنترل می کنه اجازه رشد نمیده خانم مینوی نمی خواهد بپذیرد که دولت گذشته دست داشته.
                          من خودم از رادیو تجارت پخش مستقیم از کمال سیدعلی معاون ارزی وقت بانک مرکزی شنیدم که دولت ارز رو در بازار آزاد فروخته و سود خوبی کرده حتما خیلی ها هم شنیدن.
                          اصرار برای دفاع از یک دولت رو درک نمی کنم
                          سر این قضیه بحث طولانی شد چون از نظر اخلاقی بنده رو زیر سئوال بردن هر چند بنده صادق بودم

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

تاج عزیز کل بحث من اینه دولتهای تو ایران دقیقا در همه صنایع و همه عرصه های اقتصادی حضور 90 درصدی دارن حتی مدیر شرکت های خصوصی رو هم فشار میارن عوض می کنن رو همین استدلال کل بحث این بود که دولت دلار رو گرون کرده همون جوری که این دولت داره کنترل می کنه اجازه رشد نمیده خانم مینوی نمی خواهد بپذیرد که دولت گذشته دست داشته.
                            من خودم از رادیو تجارت پخش مستقیم از کمال سیدعلی معاون ارزی وقت بانک مرکزی شنیدم که دولت ارز رو در بازار آزاد فروخته و سود خوبی کرده حتما خیلی ها هم شنیدن.
                            اصرار برای دفاع از یک دولت رو درک نمی کنم
                            سر این قضیه بحث طولانی شد چون از نظر اخلاقی بنده رو زیر سئوال بردن هر چند بنده صادق بودم
                            البته به حق باید پذیرفت عواملی که در افزایش نرخ دلار موثر بودند فقط دولت نبوده
                            1- دولت 2- مردم3-مخالفین دولت4- تحریم بانک مرکزی 5- شرایط بین المللی شامل بحرانهای منطقه ای و جهانی سیاسی و اقتصادی
                            پس فقط دولت را نمیتوان مقصر قلمداد کرد
                            در همین دوره که پاییز 4 سال پیش بود یه واحد اپارتمانی میخواستم بخرم 10 میلیون کم داشتم به یکی از فامیل نزدیک مراجعه کردم گفت پس انداز هام دلاره گفتم چرا دلار؟گفت چه میدونم والله همه میگن فقط بخرید :D این شخص نه اهل سیاست نه اقتصاد نه اهل رانت .. نبود حالا پس خود مردم هم شاید ناخواسته به این قضیه دامن زدن به نظر دوستان چه تعداد از این مردم و چه مقدار دلار را در رختخوابهای خانه خود ذخیره کردن هم برای افزایش سود خود هم برای صدمه زدن به دولت و کشور؟؟
                            باید تمام جریانات اون دوره مو شکافی بشه تا روشن بشه که متاسفانه این امکان بررسی فراهم نمیشه
                            در مورد دفاع از دولت خوب رادل عزیز هر کسی نظرات سیاسی و اجتماعی .... و سلایق و خواسته هایی داره نمیشه به خاطر این نظرات طرف رو بکوبیم الان دولت روحانی و حامیان روحانی به همین صورت
                            خداییش با دیده انصاف نگاه کنیم کارنامه اقتصادی روحانی افتضاحه اما تا حرف میزنی طرفدارانش چنان بدو بیراه میگن که پشیمون میشه
                            من در سایت ادان یه بار نوشتم روحانی 20 میلیون رای داشته و طرفدار اما در کشور 50 میلیون حق رای داشتن این یعنی اینکه روحانی 30 میلیون مخالف داره تازه از اون 20 میلیون روحانی اولا ائتلاف کرد و رای عارف گرفت و عده ای هم از ترس اصول گراها رفتن به روحانی رای دادن
                            و اگر روحانی به شعار هاش جامعه عمل نپوشاند رای او خواهد شکست بلافاصله کاربری مسدود شد :D
                            در سایت ادان یه کاربری نوشت شاخص به 50400 میرسه و مملکت فرو میپاشد بنده نوشتم 30 هزارتاش ریخته فرو نپاشیده چطور با 15000 تای دیگه نزول کنه فرو میپاشه
                            نوشتم روحانی به بازار سرمایه بیش از 200 هزار میلیارد خسارت زده باز فرو نپاشیده در فتنه سبز بیش از 400 هزار میلیارد به اقتصاد کشور خسارت وارد شد فرو نپاشید چطور با 15000 نزول دیگه فرو میپاشد؟
                            اقا چنان همه ریختن سر مون بد و بیراه که انگار جنایت بشری کردیم
                            متاسفانه در این فروم ها خیلی از بحث ها بر پایه منطق و استدلال نیست بلکه بر پایه طرفداری و تعصب هست و قضاوت های سریع و نادرست افراد
                            سربلند وسرافراز باشید از مخالف و موافق

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

آن آشنای شما کار صحیحی انجام دادند ,
                              همه چیز در گرو عرضه و تقاضاست
                              عرضه و تقاضا برای هر کالایی معلول است, مهم علت تحریکش است که بازارها را شکل میدهد ...
                              زمانی که حتی برخی از اوقات از یک سمت اطاق به سمت دیگر میرفتیم و برمیگشتیم دارایی و سرمایه مان تقلیل میرفت , احمقیت بود که ریال را نگه داری نمائیم ...و هر شخصی هم که نگه داشت متضرر شد ...
                              نمودار زیرکیفیت واحد پول ملی در دو سال انتهایی مدیریت جناب احمدینژاد را با کوله باری ازدانش ,تجربه ,شعور, معرفت , ایمان و اخلاص به نمایش میگذارد,(جایی خوانده بودم اگر سیاستمداری نیز با قصد و مرض میخواست چنین بلائی بر سر کشورش بیاورد در این مدت دوسال نمیتوانست به این مهم نائل شود که احمدینژاد با مدیریت عمومی و سیاستهای کلانش توانست !) !!!
                              که قبلا هم عرض کرده بودم دولتیها به عنوان متولی تنظیم بازارها فقط و فقط میدزدیدند و متقابلا سرایت میکرد تا لایه های زیرین اجتماع و متاسفانه شد آنچه که نبایستی میشد ....هم ذائقه و فرهنگ ملت تغییر یافت و هم به نقل قول کارشاسان 100 سال ایران را به عقب راند, که تا نسلها جبرانش غیر ممکن مینماید , ...تازه که 2 سال گذشته است, اول راهیم ;)
                              البته در همین دو سال همان رشد شاخص و سهام بورس را داشتیم که ملت را ذوق مرگ کرده بود ...اما از نگاه کلان به اقتصاد و شرکتها و نتایجش را که هم اکنون میبینیم در واقع شاهد بی ارزش شدن ریال بودیم و در بهترین حالت قدرت خریدمان از دست نمیرفت ,و سود شرکتها با رشد سرسام آور تورم رشد میافت نه با بهره وری و تولید و محصول !!

پانویس : راستی کندل دلاربه ریال ماهانه گارد صعودی گرفته , به نظرم تا 3480 جای رشد دارد :)

.
                              آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/08/18, 17:31.
                              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

:)

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post

19/5/94
                                بازی وارد فاز تازه ایی شده است ,...مخصوصا آنچه پدر درگوش چپ مهدی میگفت ! ;)
                                سالهای پیش روی کشور ایران جنگ قدرت داخلی هاست و متاسفانه طبق معمول هزینه ش را مردم خواهند پرداخت

نظر

در حال کار...
                                X