نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

bbc

محمدتقی مصباح یزدی، عضو فعلی مجلس خبرگان رهبری و از روحانیون بانفوذ قم، از افرادی که به گفته او کشور را "تسلیم دشمن" کرده‌اند، به شدت و با عباراتی کم سابقه انتقاد کرده است.

آقای مصباح یزدی در این سخنان که انتقاد از حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، تلقی شده، گفته است: "طرف حاضر می‌شود ارزش هفتاد - هشتاد میلیون اهل کشور خودش را تسلیم یک دشمن کند، برای اینکه چند روز بیشتر روی این صندلی بنشیند. پست‌تر از این چه چیزی هست؟"

به نظر می‌آید اشاره آقای مصباح یزدی به توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی است که بر اساس آن ایران حاضر شد به ازای رفع تحریم‌های اتمی از بعضی فعالیت‌های حساس خود در برنامه هسته‌ای عقب‌نشینی کند.

آقای مصباح یزدی این سوال را مطرح کرده است که "چقدر آدم باید دور از شرف باشد که هستی و خون‌های یک عده‌ای را نادیده بگیرد و فدا کند تا چهار روز بیشتر روی یک صندلی بشیند. در آدمیزاد چنین استعدادی هست. اینقدر می‌تواند پست باشد".

این سخنرانی در دفتر سعید جلیلی، مسئول سابق مذاکرات هسته‌ای و از هواداران محمدتقی مصباح یزدی، انجام شده است.

آقای مصباح یزدی که برای شرکت در آخرین نشست دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری به تهران آمده بود، در انتخابات دوره پنجم که اخیرا انجام شد نتوانست رای لازم را برای راه یافتن به این مجلس کسب کند.
    آیت‌الله خامنه‌ای: رای نیاوردن یزدی و مصباح خسارت است

او در سخنان خود به کسانی که "تسلیم" شده‌اند تاخته و گفته است: "نمونه‌هایش را هم در جامعه می‌بینیم، حالا اسم نمی‌خواهم ببرم. خدا بر تو منت گذاشت که پست تر از گاو و خر نشوی. ای کسانی که سعی می کنید به دشمنان نزدیک بشوید تا آنها یک لبخندی به شما بزنند، اینها پست‌ترین جنبندگانند".
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

حرف‌هایی که این روزها درباره مردم تهران می‌زنند، نشان از عصبانیت و استیصال آنهاست

واكنش هاشمی به کوفی‌خواندن تهرانی‌ها؛ بخاطر رای نیاوردن دارند از مردم انتقام می‌گیرند

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
        bbc

محمدتقی مصباح یزدی، عضو فعلی مجلس خبرگان رهبری و از روحانیون بانفوذ قم، از افرادی که به گفته او کشور را "تسلیم دشمن" کرده‌اند، به شدت و با عباراتی کم سابقه انتقاد کرده است.

آقای مصباح یزدی در این سخنان که انتقاد از حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، تلقی شده، گفته است: "طرف حاضر می‌شود ارزش هفتاد - هشتاد میلیون اهل کشور خودش را تسلیم یک دشمن کند، برای اینکه چند روز بیشتر روی این صندلی بنشیند. پست‌تر از این چه چیزی هست؟"

به نظر می‌آید اشاره آقای مصباح یزدی به توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی است که بر اساس آن ایران حاضر شد به ازای رفع تحریم‌های اتمی از بعضی فعالیت‌های حساس خود در برنامه هسته‌ای عقب‌نشینی کند.

آقای مصباح یزدی این سوال را مطرح کرده است که "چقدر آدم باید دور از شرف باشد که هستی و خون‌های یک عده‌ای را نادیده بگیرد و فدا کند تا چهار روز بیشتر روی یک صندلی بشیند. در آدمیزاد چنین استعدادی هست. اینقدر می‌تواند پست باشد".

این سخنرانی در دفتر سعید جلیلی، مسئول سابق مذاکرات هسته‌ای و از هواداران محمدتقی مصباح یزدی، انجام شده است.

آقای مصباح یزدی که برای شرکت در آخرین نشست دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری به تهران آمده بود، در انتخابات دوره پنجم که اخیرا انجام شد نتوانست رای لازم را برای راه یافتن به این مجلس کسب کند.
        آیت‌الله خامنه‌ای: رای نیاوردن یزدی و مصباح خسارت است

او در سخنان خود به کسانی که "تسلیم" شده‌اند تاخته و گفته است: "نمونه‌هایش را هم در جامعه می‌بینیم، حالا اسم نمی‌خواهم ببرم. خدا بر تو منت گذاشت که پست تر از گاو و خر نشوی. ای کسانی که سعی می کنید به دشمنان نزدیک بشوید تا آنها یک لبخندی به شما بزنند، اینها پست‌ترین جنبندگانند".
        آیت الله هاشمی:

خیلی از ریاضت‌کشی‌های این روزها ریاكاری است / خودشان طور دیگری زندگی می کنند، انوقت مردم را به عسرت تشویق می کنند

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
          سالها بعد این روش احمدی نژاد قطعا در دانشگاههای بزرگ سیاسی دنیا از جمله هاروارد و کلمبیا به عنوان مبحث جدیدی وارد سیلابس درسی خواهد شد
          /:.yead.:/...نیم ساعتی خندیدم...حالا چرا شکسته نفسی میکنی و میگی سالها بعد...همین الان هم داره تدریس میشه....خیلی میخوامت رجبی جان...دمت گرم...میدونم زحمتت میشه اما باز هم برامون پست بزن

نظر

• خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
            اوباما: بهترین کار این است که از خاورمیانه اجتناب کنیم

من حدود 4 سال پیش تحلیل کرده بودم که احتمالا آمریکا می خواد کلا سهمش از خاورمیانه رو کم کنه و کمتر درش سرمایه گذاری و براش هزینه کنه و بیشتر می خواد متمایل به جنوب شرق آسیا بشه ، امروز در این مصاحبه ی اوباما یواش یواش طلیعه هایی از اون رو داریم می بینیم

من فکر کردم فقط ایدی شبندر توهم میزنه!!!!
            /:.weirdsmiley.:/
            زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

علیرضا جان امان از جنس خوب.../.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

گفتم که در مساجد به این هالوهایی که هیچ نمی فهمند آنچنان اعتماد به نفس می دهند که می گوید تحلیل کردم.

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

به گمانم زیادی تو پوزیشن سجده به مموت مونده توهماتش با هاله نور اون بابا ترکیب شده خروجیش شده این تحلیل :D
                  در کشور چک هم قراره پت و مت رو(بدلیل هوش سرشار!)بازنشسته کنن و گویا قرار شده در سری جدید،از دو تن از فداییان مموت که تو بورسی مطلب میزنن به جاشون استفاده کنن=))

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

در اصل توسط ;675885 پست شده است
                    برخاستن ققنوس؟؟!!!!!
                    به جای این تیتر باید گفته بشه بازگشت مومیایی
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• B A R A N
                      عضو فعال
                      • Mar 2015
                      • 677

ناگفته‌های پزشک معالج مصدق پس از ۵۰ سال

یکشنبه 23 اسفند 1394

مصاحبه کننده:نقل معروفی هم هست که دکتر مصدق با اعزام به خارج برای درمان یا معاینه توسط پزشک خارجی در داخل کشور مخالفت کرد.

دکتر اسماعیل یزدی- من از دکتر غلامحسین مصدق(پسر مصدق) سوال کردم: «شنیده‌ام که شاه برای اعزام دکتر مصدق به خارج موافقت کرده است، این موضوع را با آقا مطرح کرده‌اید؟»

گفت: «بله با اینکه امکان بردن و بستری کردن ایشان در بیمارستان‌های سوئیس به خصوص لوزان که چند دوست پزشک در آنجا دارم به سهولت امکان‌پذیر است، معذالک وقتی که موضوع را با ایشان در میان گذاشتم، با پرخاش گفتند:

چرا به خارج بروم؟ پس شماها که ادعای طبابت می‌کنید و در خارج هم تحصیل کرده‌اید، چکاره‌اید؟ اگر واقعاً طبیب هستید، همین جا مرا معالجه کنید. من با مردم چه فرقی دارم، مگر دیگران که بیمار می‌شوند، برای معالجه به خارج می‌روند؟

حتی در مورد آوردن پزشک از خارج هم با وجودی که اجازه آن از شاه گرفته شده بود، گفتند: لعنت خدا بر من و هر کسی که در این زمان بخواهد مخارج زندگی چندین خانواده این مملکت فقیر را صرف آوردن دکتر برای معالجه من از خارج کند.»

.

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

وزیر بهداشت میرحسین را معاینه کرد
                        :x

وزیر بهداشت میرحسین موسوی و زهرا رهنورد را معاینه کرد و از وضعیت سلامت آنها مطلع شد. یک روز قبل از آن، نامه‌ی دختران آن دو منتشر شده بود.

به گزارش انصاف نیوز، با نظارت دکتر هاشمی انها در یک مرکز درمانی معاینه شدند و به گفته ی پزشکان، آنها بیماری خاصی ندارند. در میان پزشکان، فوق تخصص گوارش نیز حضور داشته است.

روز قبل از آن، کوکب، زهرا و نرگس موسوی در نامه‌ای نسبت به وضعیت سلامتی پدر و مادر خود که در حصر خانگی هستند ابراز نگرانی کرده و خواستار رسیدگی به آنها شده بودند.

وضعیت درمانی و سلامتی موسوی و رهنورد تحت نظر وزیر بهداشت قرار دارد و خبرنگار انصاف نیوز مطلع شده که او با توجه به معاینه‌ی انجام شده، گفته است که جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

سال گذشته وزیر بهداشت در زمان بازدید از نمایشگاه مطبوعات گفته بود: «من از طرف جناب آقای روحانی مسوولیت دارم که به طور مداوم وضعیت سلامت آقایان کروبی، موسوی و خانوم رهنورد را به خدمت ایشان گزارش کنم و به ایشان اطمینان بدهم که همه‌ی کارهای لازم درباره‌ی اوضاع جسمی و پزشکی شان به خوبی انجام می شود».

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

چشم ملت ایران به در مانده است تا هیئتی از ونزوئلا و یا حداقل مامان چاورز هم به ایران بیاید ....
                          میگویند رفیق فابریک احمدینژاد تورمش 270 درصد شده است
                          با نفت 120 دلاری تورم ما 50 درصد بود...حالا اگه بود قطعا با این نفت تو دوره مموت دلار10000 و تورم 300 درصد بود..شک نکنید..

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                            ناگفته‌های پزشک معالج مصدق پس از ۵۰ سال

یکشنبه 23 اسفند 1394

مصاحبه کننده:نقل معروفی هم هست که دکتر مصدق با اعزام به خارج برای درمان یا معاینه توسط پزشک خارجی در داخل کشور مخالفت کرد.

دکتر اسماعیل یزدی- من از دکتر غلامحسین مصدق(پسر مصدق) سوال کردم: «شنیده‌ام که شاه برای اعزام دکتر مصدق به خارج موافقت کرده است، این موضوع را با آقا مطرح کرده‌اید؟»

گفت: «بله با اینکه امکان بردن و بستری کردن ایشان در بیمارستان‌های سوئیس به خصوص لوزان که چند دوست پزشک در آنجا دارم به سهولت امکان‌پذیر است، معذالک وقتی که موضوع را با ایشان در میان گذاشتم، با پرخاش گفتند:

چرا به خارج بروم؟ پس شماها که ادعای طبابت می‌کنید و در خارج هم تحصیل کرده‌اید، چکاره‌اید؟ اگر واقعاً طبیب هستید، همین جا مرا معالجه کنید. من با مردم چه فرقی دارم، مگر دیگران که بیمار می‌شوند، برای معالجه به خارج می‌روند؟

حتی در مورد آوردن پزشک از خارج هم با وجودی که اجازه آن از شاه گرفته شده بود، گفتند: لعنت خدا بر من و هر کسی که در این زمان بخواهد مخارج زندگی چندین خانواده این مملکت فقیر را صرف آوردن دکتر برای معالجه من از خارج کند.»

.
                            واقعا مثل مصدق در تاریخ ایران نداریم....تاریخ معاصر که کلا تحریف شده توسط رجال سیاسی بعد از انقلاب...وگرنه زمین تا اسمان فرق بود بین کاشانی وطن فروش..و مصدقی که تمام زندگیش را گذاشت برای مردم ایران...

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

چشم ملت ایران به در مانده است تا هیئتی از ونزوئلا و یا حداقل مامان چاورز هم به ایران بیاید ....
                              میگویند رفیق فابریک احمدینژاد تورمش 270 درصد شده است

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                              با نفت 120 دلاری تورم ما 50 درصد بود...حالا اگه بود قطعا با این نفت تو دوره مموت دلار10000 و تورم 300 درصد بود..شک نکنید..
                              اگرنفت 40 دلاری به احمدینژاد میخوزد راحتتر از آنچه تصور میکردید به تورم 300% میرسیدیم ....تازه دیگر بهانه هم داشت که بگوید درآمد کشور نصف شده ....بعد هم یک کاغذ رنگی میاورد در تلویزیون روبروی حیدری و میگفت این نمودار من نشان میدهد ضریب جینی و فلاکت بهتر شده , ...ملت حالیشان نیست که احوالشان روزبروز بهتر میشود , ولی آمارهای ما میگوید حالشان خوب خوب است .!

نظر

• B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

ادعای برخی رسانه های روسی: خروج قریب الوقوع نیروهای نظامی روسیه از خاک سوریه

۱۳۹۴/۱۲/۲۴

پایگاه خبری «نیو افورم» ضمن انتشار مطلبی تحت عنوان «ماموریت انجام شد؛ روسیه عملیات در سوریه را قطع می‌کند» نوشت: در آینده نزدیک نیروهای روسی از قلمرو سوریه خارج خواهند شد و به این ترتیب عملیات نظامی که به درخواست «بشار اسد» رییس جمهور قانونی سوریه در 30 سپتامبر سال گذشته آغاز شده بود، به پایان خود نزدیک می‌شود.

این رسانه به استناد منابع خود در توجیه اقدام مقامات روسی نسبت به خروج نیرو‌ها از سوریه در چند روز آینده، نوشت: برای چنین اقدامی تمام شرایط فراهم شده است: طبق توافق روسیه و آمریکا (27 فوریه) آتش بس بین نیروهای دولت بشار اسد و مخالفین صورت گرفت و نیروهای سوری (از جمله مخالفان و کرد‌ها) به پیشرفت‌های موفقیت آمیزی دست یافتند و مناطقی که قبلا در اختیار تروریست‌های داعش و جبهه النصره قرار گرفته بود، تحت کنترل دولت گرفت. با این تعریف اهداف عملیات نظامی روسیه تحقق یافته است.

این رسانه در ادامه نوشته است: مقامات روسی و فرماندهان نظامی آن، زمان ادامه عملیات نظامی در سوریه را منوط به امکان وارد کردن ضربات شدید به کانون‌های استقرار تروریسم جهانی در سوریه و ایجاد شرایط برای گفت‌و‌گو بین دولت این کشور و مخالفین میانه رو عنوان کرده بودند که اکنون همگی برآورده شده است.

در ادامه آمده است: روسیه دِین خود را نه تنها در برابر مردم سوریه بلکه جامعه جهانی نیز انجام داده و از این کشور خارج می‌شود. حالا زمان آن فرا رسیده تا غرب به رهبری آمریکا و متحدانش به حل و فصل موضوع ادامه بدهند. یعنی دیگر سرکوب باقی افراط گرایان و ادامه روند آشتی ملی بر دوش آمریکایی‌ها و متحدان آن هاست که در واقع از تحریک کنندگان این جنگ پنج ساله می‌باشند.

.

نظر

در حال کار...
                                X