نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : نبض سیاست

احمدی نژاد بر می گردد /طنز

روزگاری پدرت شیری بود/ پدرت شیرِ جهانگیری بود/ غیب میکرد به یک آن دکلی/ با چه ترفند و چه عکس العملی!

خبرآنلاین نوشت؛

در رسانه ها منتشر شد: احمدی نژاد برای بازگشت در سال 96 آماده می شود.

پسری گفت چنین با پدرش
    پدر مُختلس در به درش:
    که چرا وضع تو ناجور شده؟
    حال و احوال تو قمصور شده؟

از چه اینگونه پریشان شده ای؟
    این همه بی سر و سامان شده ای؟
    صبح تا شب تو چرا بیکاری؟
    از چه همواره چنین بیعاری؟

تا که یک جمله بگوییم از پول
    تو به یک شکل در آری بامبول
    علتش چیست پدر؟! خسته شدیم
    مثل یک کفتر پر بسته شدیم!

پدر مختلس دربه درش
    گفت اینگونه سخن با پسرش:
    که پسر جان تو دگر نیش مزن
    هی نمک بر جگر ریش مزن

روزگاری پدرت شیری بود
    پدرت شیرِ جهانگیری بود
    غیب میکرد به یک آن دکلی
    با چه ترفند و چه عکس العملی!

رشوه میداد هزاران میلیارد
    مبتکر بود و بسی آوانگارد!
    هر کجایی که زمین خواری بود
    کار من نیز یقین یاری بود
    رانت خواران همه با هم بودیم
    ای خوش آن روز که بی غم بودیم!

روزگارِ خوش و رویایی رفت
    حیف شد آن همه دارایی رفت
    " احمدی" رفت و ورق وارون شد
    حال ما نیز چنین داغون شد!

اگر او باز بیاید سرِ کار
    میشوم بار دگر فرماندار
    آن زمان پول سرازیر شود
    پدرت بار دگر شیر شود

مجید مرسلی
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• rajabi
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 936

یادش به خیر
      جان کری و ترکیه و عربستان در روزهای اولیه بحران سوریه گفتند که اسد سه ماه دیگر بیشتر سرپا نیست
      امروز 5 سال گذشته از بحران سوریه ولی هنوز سه ماه تموم نشده

یادم میاد بنده خدا آقای خامنه ای 5 سال پیش گفت که یک روز آتش حمایت از تروریست دامن خود اروپایی ها و حامیانشون رو خواهد گرفت
      امروز فرانسه ، بروکسل و ترکیه و عربستان .................. هر روز شاهد بمب گذاری هستن
      همه ی این ها نشون میده که چقدر تحلیل ها درست هستند

نظر

• rajabi
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 936

حزب الله به هیچ عنوان از بین نخواهد رفت
        این اسرائیل است که نابود خواهد شد
        توضیحات بیشتری نمیدم چون سطحش بالاس

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
          یادش به خیر
          جان کری و ترکیه و عربستان در روزهای اولیه بحران سوریه گفتند که اسد سه ماه دیگر بیشتر سرپا نیست
          امروز 5 سال گذشته از بحران سوریه ولی هنوز سه ماه تموم نشده
          ببخشید لینک صحبت جان کری رو پیدا نکردم.......لینکش رو بنویسید
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• B A R A N
            عضو فعال
            • Mar 2015
            • 677

حجت الاسلام سیدمهدی طباطبایی:خلخالی از احکام اعدامی که داده بود پیشمان بود

چهارشنبه - ۰۴ فروردين ۱۳۹۵

به نقل از خبرآنلاین، حجت الاسلام سیدمهدی طباطبایی برای اهالی جنوب تهران و مردمی که او را بارها و بارها از قاب تلویزیون دیده‌اند بیش از آنکه یک سیاستمدار باشد، یک «معلم اخلاق» است. در عالم سیاست اما او را با پیشینه‌ای چون همراهی با نواب صفوی، آیت الله کاشانی و حضور در نهضت امام می‌شناسند.

این عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگویی که به مناسبت ایام دهه فجر با خبرآنلاین داشت،برایمان از روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت، روزهایی که به گفته وی برخی احکام انقلابی مصداق تندروی بود و امام هم مخالف این رویه ها بود.

از این نماینده پیشین مجلس درباره اعدام‌های اوایل انقلاب که می‌پرسیم، ماجرای خواب خلخالی و پشیمان شدنش از احکامی که داده بود را روایت کرد، این را هم تاکید کرد که« امام خودشان خیلی موافق این اعدام‌ها نبودند»

در ادامه بخش هایی منتشر نشده از این گفتگو آمده است؛

حاج آقا طباطبایی! از روز بعد از 22 بهمن تقریبا دستگیری سران و مسئولان نظام پهلوی شروع می شود، حکم‌های انقلابی و دستور اعدام‌هایی که آن زمان صادر شدند هنوز هم محل ابهام است، این اعدام‌ها را چقدر ضروری یا به زیان انقلاب می دانید؟
            امام خمینی خودشان خیلی موافق این حکم‌ها و اعدام‌ها نبودند از طرف دیگر منتظر بودند که کارها هم پیش بروند که انقلاب شکست نخورد. در واقع گاهی اوقات ناچار بودند که برخی افراد را اعدام کنند که انقلاب به بن بست نرسد. اما این حدی که انجام شد تندروی بود و امام هم راضی نبودند . آقای خلخالی و محمدی گیلانی و..... گاها حکم های سختی دادند. شايد اگر تجربه بر رفتارها حاكم بود خيلي از اعدامها ضروري نبود

شما جزو افرادی بودید که آن روزها به مدرسه رفاه رفت و آمد داشتید و از نزدیک شاهد این اتفاقات و اجرای احکام اعدام در پشت‌بام این مدرسه بودید، واکنش خود شما به این اتفاقات چه بود؟
            من بحثهايي داشتم كه نمي خواهم نقل كنم اما آنجا حرف‌هايم را زدم. تفاوت ديدگاه خيلي بود. من همان شب اول با این گروه دعوایم شد و با ناراحتی و قهر از خانه حضرت امام بیرون آمدم. اعتراض کردم که اين چنين اقدامات و اعدام‌ها مناسب نيست.

گفتگویی هم در اینباره با امام داشتید؟
            بهرحال آن زمان ما مخالف این رویه‌ها بودیم، حتی خلخالی بعدها دنبال من فرستاد که به دیدنش بروم،خوابي ديده بود و نتيجه‌اي از خواب گرفته بود. خيلي منقلب بود از حکم‌های اعدامی که داده بود پشیمان بود. اکثر تندروهایی که آن زمان حکم‌های تندی دادند اکثرا پشیمان شدند الانم هم افرادی از جنس همان تندروها وجود دارند.

موضع آیت الله بهشتی، آیت الله مطهری و آیت الله هاشمی به این اتفاقات چه بود؟
            آنها هم تقریبا مخالف بودند.

خود شما بعد از انقلاب با بازجوها و ساواکی‌هایی که در دوران زندان شما را شکنجه کرده بودند برخوردی داشتید؟
            بله من اولین فردی بودم که نامه‌ای نوشتم و اعلام کردم که کلیه شکنجه‌گران خود را به شکرانه انقلاب عفو می کنم. حتی خاطرم هست کمانگر شب 19 ماه رمضان در کمیته ضدخرابکاری من را کتک می‌زد گفتم بگذار اول افطار کنم بعد کتک زدن را ادامه بده، روی صورت من ادرار کرد و گفت افطار کن. روزهای بسیار سختی بود. آقای مجمدی گیلانی بعد از انقلاب به همین کمانگر گفت نظرت درباره طباطبایی چیست گفت او بدتر از من را عفو کرده یقینا من را هم عفو کرده است. آقای گیلانی گفت بله طباطبایی تو را عفو کرده ولی نظام تو را عفو نمی کند.

اینکه می گویند انقلاب فرزندان خودش را می بلعد، یا در انقلاب ایران هم مصداق دارد؟
            کلیت موضوع شاید اینگونه باشد، هرکسی که به پست و مقامی می‌رسد طبیعتا مزاحمین و مخالفانی خواهد داشت. لذا هر انقلابی هم اینگونه بوده است. در انقلاب ایران هم می‌بینیم که متاسفانه عده‌ای پیدا شدند و تلاش دارند افرادی که برای انقلاب جان کندن را کنار بزنند. اين را من يك هشدار ميدانم اگر خيلي نقش هاي موثر انقلاب را حذف كنيم و حلقه هاي مفقودی ايجاد كنيم اثرگذاري تاريخ انقلاب از بين خواهد رفت و فضا براي تهمت به اصل انقلاب باز مي‌شود.

.

نظر

• B A R A N
              عضو فعال
              • Mar 2015
              • 677

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
              حزب الله به هیچ عنوان از بین نخواهد رفت
              این اسرائیل است که نابود خواهد شد
              توضیحات بیشتری نمیدم چون سطحش بالاس
              در یکی از سایت های تحلیل مباحث علوم سیاسی اینگونه آمده:

لنین( 1920): آمریکا در حال نابودی است.

استالین( 1940): امپریالیسم زیر گامهای آهنین پرولتاریا خرد خواهد شد.

مائو( 1960): سقوط امپریالیسم آمریکا بزودی رخ می دهد.

فیدل کاسترو(1980): امپراطوری آمریکا بزودی فرومی پاشد.

ایران( 1985): لکن آمریکا در حال از بین رفتن است.

هوگو چاوز(2000): آمریکا در حال نابودی است.

ایران(2001): آمریکا و دشمنان در حال نابودی هستند.

صدام حسین(2001)آمریکا روزهای آخر حیاتش را میگذراند.

احمدی نژاد( 2005): آمریکا و اسرائیل در حال فروپاشی است.

احمدی نژاد( 2006): آمریکا بزودی نابود می شود.

احمدی نژاد( 2007): آمریکا تا همین پس فردا نابود می شود.

احمدی نژاد(2008 ): مناسبات فعلی جهان دوام نمی یابد و آمریکا نابود می شود
              و.........

فعلا که بقیه نابود شده اند و بقایایشان به آمریکا و اسرائیل مهاجرت کرده اند تا محکم نگهش دارند.

.

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

بابك زنجاني :
                سرباز جسور ولایتم...، نه جرثومه فساد...! (٤دي ٩٢)
                .
                ?سعيد مرتضوي:
                اینجانب خود را در همه حال سرباز ولایت می‌دانم، و در طول خدمت خود در دستگاه قضا ثابت کرده‌ام که ذره‌ای از راه ولایت کوتاه نخواهم آمد، و مطیع ولایت خواهم ماند. (١٩بهمن ٩١)
                .
                ?محمدرضارحيمي :
                من معاون اول نظام هستم، و سرباز ولايتم. (١٣شهريور ٩٣)
                .
                ?رحیم مشايي:
                من سرباز ولایت هستم،
                و در بست با ولایت فقیه هستم.
                شیرازه من ولایت فقیه است. (٣٠ ارديبهشت ٩٢)
                افتخار من این است که شاگرد مکتب دین و سرباز کوچک ولایت هستم (٦بهمن٨٨)
                .
                ?احمدي نژاد:
                راه درست...، اطلاعات از رهبري است. (٦مهر ٨٤)
                .هيچ تصميمي بدون رضايت ولي فقيه خير نيست. (١٣اردبهشت٨٦)
                .ما تا آخر پاي سياست هاي رهبري ايستاده ايم. (٩تير ٨٦)
                .توصيه هاي رهبري چراغ راه ماست. (١١شهريور٨٧)
                .
                ?كوچك زاده:
                امروز من به اين نتيجه رسيده‌ام، كه اصولگرايي چيزي غير از تبعيت محض از ولي فقيه نيست، و هر چيزي را كه با اين مسئله مخلوط كنيم، براي شانه خاله كردن از بخشي از دستورات رهبري است.
                (چهارشنبه دوازدهم آبان ٨٩)
                .
                ?حمید رسايي :
                در این زمان هم اگر ما بتوانیم بدون اینکه آقا صریحا اعلام نظر بکند موضع و نظر رهبری را بدانیم و سرباز خوبی برای ولایت باشیم. (١٣بهمن١٣٩٠)

اين سخنان...
                بخش كوچكي از كساني است...
                كه خود را سرباز ولايت فقيه میدانستند...!،
                و سالها بر اريكه قدرت تكیه زدند، و معتمد نظام شدند ، و دست به انحراف و چپاول زدند...

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• B A R A N
                  عضو فعال
                  • Mar 2015
                  • 677

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                  سیدحسن نصرالله: در صورت تحمیل جنگ خط قرمزی نمی‌شناسیم/ لیست تاسیسات اتمی اسرائیل را داریم

۰۳فروردين ۱۳۹۵

سید حسن نصرالله در مصاحبه با شبکه لبنانی المیادین اظهار داشت: هرگونه حمله اسرائیل به لبنان ماجراجویانه و پرهزینه و نتایج آن نامشخص خواهد بود.

وی افزود: مقاومت حق دارد برای مقابله با دشمن صهیونیستی، هر هدفی در فلسطین اشغالی از جمله تأسیسات اتمی را بزند.

سید حسن نصرالله گفت: مقاومت فهرست کاملی از اهداف را در فلسطین اشغالی در اختیار دارد، که از جمله آنها تأسیسات اتمی، انبارهای کلاهک‌های هسته‌ای و مراکز تحقیقاتی بیولوژیکی است..

وی ادامه داد: بعید است که دولت اوباما اجازه جنگ دهد زیرا این دولت رو به پایان است.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: در جنگ‌های ژوئیه و غزه، بعضی مسؤولان دولت‌های عربی درخواست کردند که جنگ متوقف نشود و اسرائیل نیز از تمایلات بعضی دولت‌های عربی آگاه است.

=========================
                  طرف می داند اوباما دستور جنگ نمی دهد ،اینگونه زبان درازی می کند.

شورای همکاری خلیج فارس متشکل از عربستان، امارات، بحرین، قطر، کویت و عمان ،حزب الله را یک گروه تروریستی شناخته و برنامه ایی عملی برای در هم کوبیدنش آماده می کند و و در عوض حسن نصرالله ،اسراییل را تهدید میکند.

صدام هم در آخرین روزهای حکومتش وقتی همه قافیه را باخته بود ،برای محفوظ ماندن بر طبل اتحاد کشورهای عربی برای حمله به اسراییل می کوبید.

اسرائیل، «نصرالله» را تهدید به ترور کرد

۰۵فروردين ۱۳۹۵

نتانیاهو در واکنش به اظهارات دبیرکل حزب الله در گفت وگو با شبکه المیادین و تاکید او بر این که هر نقطه فلسطین اشغالی از جمله تاسیسات هسته ای آن در تیررس موشک های حزب الله قرار دارد، گفت: اما در خصوص تهدیدات سیدحسن نصرالله، او نباید عزم و اراده اسرائیل را بیازماید، او به خوبی می داند که چرا در مخفیگاه به سر می برد.

براساس این گزارش، رژیم صهیونیستی بار دیگر تهدیدهای غیرمستقیم در خصوص شروع جنگ علیه لبنان را با به نمایش گذاشتن توانائی های دفاعی و هجومی خود در جنگ آینده تکرار کرد.

این شبکه صهیونیستی افزود: اقدامات در اطراف شهرک مکافعام و چند نقطه دیگر مرزی شروع شده و یکی دیگر از اهداف خارج شدن این شهرک ها از تیررس تک تیراندازان حزب الله است.

«
                  اور هیلر» گزارشگر نظامی این شبکه گفت که ارتش اسرائیل درصدد تکمیل مراحل آمادگی خود به منظور ورود به « جنگ سوم علیه لبنان» است زیرا مقامات اسرائیلی به خوبی تهدیدهای سیدحسن نصرالله را می بینند و می شنوند.

وی افزود: بخش های ویژه دستگاه امنیتی ارتش اسرائیل به طور دائم تجربیات حزب الله در جنگ سوریه راتحلیل و ارزیابی می کنند.

وی افزود: به همین دلیل یگان های مهندسی در حال تغییر توپوگرافی منطقه مرزی از طریق تبدیل ایجاد خاکریزهای بلند هستند تا شاید بتوانند نفوذ رزمندگان حزب الله را سخت کنند.

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

این خبر و پست هایی که زیر این خبر زده شده هم در نوع خودش جالبه...اقای رجبی سر ارادت بر آستان حضرت محمود بالا بیاوردید و کمی هم حقایق را ببینید دوست عزیز./:.smilingsmiley.:/

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

حضرت آیت الله خامنه ای:

آمریکایی ها در توافق هسته ای به آنچه وعده دادند، عمل نکردند

تهران - ایرنا - رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: آمریکایی ها در توافق هسته ای به آنچه وعده دادند، عمل نکردند، کاری که باید انجام می دادند را انجام ندادند. به تعبیر وزیر خارجه روی کاغذ کارهایی را انجام دادند ولی از راه های انحرافی متعدد جلوی تحقق مقاصد جمهوری اسلامی ایران را گرفتند.

......

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        حضرت آیت الله خامنه ای:

آمریکایی ها در توافق هسته ای به آنچه وعده دادند، عمل نکردند

تهران - ایرنا - رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: آمریکایی ها در توافق هسته ای به آنچه وعده دادند، عمل نکردند، کاری که باید انجام می دادند را انجام ندادند. به تعبیر وزیر خارجه روی کاغذ کارهایی را انجام دادند ولی از راه های انحرافی متعدد جلوی تحقق مقاصد جمهوری اسلامی ایران را گرفتند.

......

http://www.irna.ir/fa/News/82008521/

صحبتهای رهبری در مشهد نشان داد که آنچه در ماههای اخیر دولت راستگویان ! و رسانه های وابسته به آن از برجام و برداشته شدن تحریمها و باز شدن سویفت و .... نوشتن دروغی بیش نبوده ! به اذعان و اعتراف وزیر خارجه !!! دولت بی تدبیر البته !!!

معلوم شد که چیزی دست نظام ! را در این توافق نگرفته ! و آنهایی که مدعی بودند تصویب برجام در مجلس بدون مخالفت ! نظر نظام !!! بوده حالا سکوت کرده اند !

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

صحبتهای رهبری در مشهد نشان داد که آنچه در ماههای اخیر دولت راستگویان ! و رسانه های وابسته به آن از برجام و برداشته شدن تحریمها و باز شدن سویفت و .... نوشتن دروغی بیش نبوده ! به اذعان و اعتراف وزیر خارجه !!! دولت بی تدبیر البته !!!

معلوم شد که چیزی دست نظام ! را در این توافق نگرفته ! و آنهایی که مدعی بودند تصویب برجام در مجلس بدون مخالفت ! نظر نظام !!! بوده حالا سکوت کرده اند !
                          سلام....عرض تبریک سال نو خدمت شما
                          باید دید منظور از مقاصد چیه؟ اگر منظور این باشه که ایران هرجور ازمایش موشکی بکنه و ...... اونا هم تحریم نکنن و هیچ کاری انجام ندن چون برجام رو امضاء کردن بله جلوی این مقاصد گرفته شده ولی اگه منظور سوئیفت و .... باشه خیر اون ها به تعهداتشون عمل کردن

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                            سلام....عرض تبریک سال نو خدمت شما
                            باید دید منظور از مقاصد چیه؟ اگر منظور این باشه که ایران هرجور ازمایش موشکی بکنه و ...... اونا هم تحریم نکنن و هیچ کاری انجام ندن چون برجام رو امضاء کردن بله جلوی این مقاصد گرفته شده ولی اگه منظور سوئیفت و .... باشه خیر اون ها به تعهداتشون عمل کردن
                            سلام سال نو بر شما هم مبارک باشه !

این چیزی که رهبری گفت مربوط به تعهدات برجام بود ! ربطی به تحریمهای جدید و موشک و آزمایش و این چیزها نداشت !

به نظر من یکی از دلایل نزدیکی دوباره ایران و ترکیه ! علیرغم مواضعی که ترک ها در این 3-4 سال اخیر علیه ایران و سیاستهای منطقه ای داشتن ! برداشته نشدن تحریمها در عمل هست !

2 سال پیش در همین سایت نوشتم که فرض کنیم تحریمها را روی کاغذ برداشتن ! و به شرکتها گفتن حق ندارید باشرکتها و بانکهای ایرانی کار کنید ! آیا باز هم ایران می تواند ادعایی داشته باشد !؟؟

حالا هم همان شد و رهبری هم با نقل قول از ظریف ! همین را مطرح کردند که روی کاغذ برداشتند ! و در عمل موانع وجود دارد همچنان !

منتهی ظریف و روحانی نمی خواهند این حرف را به مردم بزنند و در افکار عمومی واضح بگویند ! ترجیح می دهند به دروغ بگویند همه چیز حل شد !

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

سلام سال نو بر شما هم مبارک باشه !

این چیزی که رهبری گفت مربوط به تعهدات برجام بود ! ربطی به تحریمهای جدید و موشک و آزمایش و این چیزها نداشت !

به نظر من یکی از دلایل نزدیکی دوباره ایران و ترکیه ! علیرغم مواضعی که ترک ها در این 3-4 سال اخیر علیه ایران و سیاستهای منطقه ای داشتن ! برداشته نشدن تحریمها در عمل هست !

2 سال پیش در همین سایت نوشتم که فرض کنیم تحریمها را روی کاغذ برداشتن ! و به شرکتها گفتن حق ندارید باشرکتها و بانکهای ایرانی کار کنید ! آیا باز هم ایران می تواند ادعایی داشته باشد !؟؟

حالا هم همان شد و رهبری هم با نقل قول از ظریف ! همین را مطرح کردند که روی کاغذ برداشتند ! و در عمل موانع وجود دارد همچنان !

منتهی ظریف و روحانی نمی خواهند این حرف را به مردم بزنند و در افکار عمومی واضح بگویند ! ترجیح می دهند به دروغ بگویند همه چیز حل شد !
                              اون ها به شرکت ها نگفتن که حق ندارید با ایران کار کنید این خود شرکت ها هست که به دلیل ترس های که تاحدودی هم منطقی هست حاضر به کار نیستن(از جمله این ترس ها انتخابات پیش روی ایران و امریکاست.....فکر کنید اگه تد کروز رای بیاره و از این طرف یه شخص مانند احمدی نژاد چی میشه)

مواضع ایران در مورد ترکیه هم به خاطر روسیه است چون اون داره با اعراب گرم میگیره و ایران هم درصدد اینه که به اون فشار بیاره با رابطه با ترکیه

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

فرض را بر این میگذاریم توافق هسته ای خیلی بد بوده..به تعهدات عمل نشده و توافق خفت باری صورت گرفته....که نظر من حداقل این نیست...ولی اینگونه فرض میکنیم.با این فرض...به این نتیجه میرسیم که شاید اگر نمیشد بهتر بود...اما ایا واقعیت این هست؟؟؟یا فقط شعاره؟
                                مطمن باشید توافق نمیشد ..برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران جنگ میشد...جنگی که هزینه ای هم برای غرب نداشت...تمام و کمال هزینه جنگ را اعراب میدادند...حتی اوباما تو سخنرنیهاش یکبار اشاره کرد که پیشنهاد هم داشته از سوی اعراب...حالا یک کفه ترازو پول اعراب و اسراییل که مدام بر طبل جنگ میکوبید و حاظر بود هر کاری انجام بده و کشورهای غربی ...و در کفه دیگه ترازو ایران را قرار بدید....نتیجه چنین جنگی غیر از ویرانی و کشتار چیز دیگه ای بوده برای ایران؟
                                کدام از شماها حاظرید خانوادتون فدای این جنگ بشه؟؟؟؟کاملا محتمل بود که من یا شما و یا خانوادهامون قربانی چنین جنگی بشه...حاظر بودید؟

منصف باشیم...همیشه نگاه نکنیم ببینم حالا که شده چی شده(که بنظر من دستاورد بزرگی بوده)...به این هم فکر کنیم که اگر نمیشد چه بلایی سر این مملکت میومد..
                                آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2016/03/25, 23:06.

نظر

در حال کار...
                                X