نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • B A R A N
    عضو فعال
    • Mar 2015
    • 677

    #3511
    پاسخ : نبض سیاست

    ABC فرانسه: نجات بیمار از مرگ با هواپیمای جنگنده اف ۱۶

    ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵

    یکی از بیمارستان‌های نروژ برای نجات جان یک بیمار در حال مرگ از نیروی هوایی این کشور و جنگنده‌های اف-۱۶ آن کمک گرفت تا مسیری ۴۵۰ کیلومتری برای رساندن یک دستگاه حیاتی ECMO ( اکمو ) به جای ۱۰ ساعت در ۲۵ دقیقه طی شود.

    خبرگزاری فرانسه نیز در ادامه این خبر اضافه کرده در واقع اكمو زماني براي بيمارانی استفاده می‌شود كه تمامي اقدامات درماني ممكن صورت گرفته ولي باز هم امکان حداقل ۸۰% مرگ براي او متصوراست.

    اف-۱۶ برای رساندن این دستگاه نیاز به اضافه کردن یک بخش اضافی داشت تا بتواند آن را حمل کند. به گفته مقام‌های ارتش نروژ به صورت معمول این فاصله ۴۵۰ کیلومتری را جنگنده‌های این کشور در ۳۵ دققه طی می‌کنند اما به خاطر شرایط اضطراری خلبان با سرعت بیشتر و در ۲۵ دقیقه محموله را به مقصد رسانده است.

    مقام‌های بیمارستان شهر بودو می‌گویند ۴۵ دقیقه پس از آنکه برای کمک تماس گرفتند پمپ قلبی-ریوی به بیمار متصل شده بود و جان بیمار نجات پیدا کرد.

    ===================
    تفاوت های جوامع متمدن با جوامع بربر پرور جهان سوم آنقدر زیاد است که هر نوع قیاسی ،قیاسی مع الفارق و بیهوده محسوب می شود.


    .

    نظر

    • گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

      #3512
      پاسخ : نبض سیاست

      در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
      ABC فرانسه: نجات بیمار از مرگ با هواپیمای جنگنده اف ۱۶


      .
      .
      .

      ===================
      تفاوت های جوامع متمدن با جوامع بربر پرور جهان سوم آنقدر زیاد است که هر نوع قیاسی ،قیاسی مع الفارق و بیهوده محسوب می شود.
      .
      کاربر argo تحلیل گر ارشد سیاسی ,اجتماعی سایت , ایران را با چنین کشورهایی مقایسه میکند :)
      پراید احمدی نژاد که شده بود 18 میلیون تومان , میگفت : خوب نخریم !!!...45 هزار تومان یارانه م را عشق است :D
      نادانی در ایرانی بیداد میکند !
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35711

        #3513
        پاسخ : نبض سیاست

        قاضی زاده هاشمی در قم:

        ۷۰ درصد نظرات ایران در برجام تامین شد

        اقتصاد مقاومتی بدون تعامل با دنیا امكان پذیر نیست



        وزیر بهداشت گفت: ما با دنیا توافق كردیم، این توافق نامه مثبت است زیرا ۶۰ تا ۷۰درصد نظرات ما در برجام تامین شد.

        به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دكتر سید حسن قاضی زاده هاشمی روز پنجشنبه دردیدار با آیت الله سید عبدالكریم موسوی اردبیلی از مراجع تقلید گفت: ما با دنیا توافق كردیم، این توافق نامه مثبت است زیرا ۶۰ تا ۷۰درصد نظرات ما در برجام تامین شد.

        وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: برجام چیزی جز اخلاق مداری و وحدت نیست و شرط اجرایی كردن آن وحدت جامعه و اركان تصمیم گیری نظام است.

        وی گفت: دراین راستا وحدت و همدلی داخلی و وضعیتی كه ایجاد شده بسیار مناسب است و آن را نباید بسوزانیم.

        هاشمی درادامه به بحث اقتصاد مقاومتی اشاره كرد و گفت: اقتصاد مقاومتی بدون تعامل با دنیا امكان پذیر نیست، دراین راستا بانكها باید فعال باشند و رفت و آمد با كشورهای مختلف وجود داشته باشد.

        وی افزود: دراین زمینه باید صادرات گسترش یافته و بخشی از فناوری ما نیز باید از خارج تامین شود.


        وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشكی عصر دیروز (چهارشنبه) به منظور دیدار با مراجع عظام تقلید و بازدید از مركز نورآوران سلامت مستقر در مسجد مقدس جمكران وارد قم شد.



        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        اعتراف سیف:

        آمریکا به تعهداتش عمل نکرد

        نمی‌توانیم از پول‌های خود در خارج استفاده کنیم

        «تقریباً هیچ‌چیز» از برجام عاید ایران نشده است!


        دولت بهار: رئیس کل بانک مرکزی با انتقاد از عمل نکردن آمریکا به تعهداتش در چارچوب برجام و خودداری از ایجاد گشایش در روابط بانکی ایران در مورد اثرات برجام گفت: تقریبا هیچ چیز اتفاق نیفتاده است. ما قادر نیستیم از پول های خود در خارج استفاده کنیم.


        به گزارش دولت بهار به نقل از تسنیم، رئیس کل بانک مرکزی ایران گفت ایران انتظار دارد دولت آمریکا امکان دسترسی محدود کشورش به دلار را برای تسهیل مبادلات مالی با کشورهای دیگر فراهم کند و به اجرای کامل توافق هسته ای پایبند باشد.

        ولی اله سیف که در مصاحبه با المانیتور سخن می گفت با بیان این که ایران حتی پیش از لغو تحریم ها به پیشرفت در بخش اقتصاد دست یافته بود از شرکت های آمریکایی دعوت کرد برای تجارت با ایران و سرمایه گذاری در این کشور با شرکت های اروپایی رقابت کنند.

        وی گفت در توافق هسته ای بر اجرای موثر بندهای این توافق به گونه ای که فعالیت های اقتصادی و تجاری ایران تسهیل شود تاکید شده است و این بدان معناست که مبادلات مالی ایران باید از طریق یک نهاد مالی آمریکایی تسویه شود هرچند لزوما پول در آن بانک آمریکایی باقی نماند.

        سیف تاکید کرد برجام همه تحریم های هسته ای علیه ایران را برداشته است و برداشته شدن عملی همه تحریم های هسته ای مستلزم برخورداری ایران از سازوکار مبادلاتی U Turn‌ است.

        رئیس کل بانک مرکزی ایران افزود: این چیزی است که ما انتظار داریم توافق هسته ای به آن منجر شود.

        وی پیش تر در نشست شورای روابط خارجی آمریکا گفته بود ایران نتایج مورد انتظار از اجرای برجام را مشاهده نکرده است.

        وی تاکید کرد: تقریبا هیچ چیز اتفاق نیفتاده است. به طور کلی ما قادر نیستیم از پول های خود در خارج استفاده کنیم.

        سیف خواستار تلاش های جدی تر دولت آمریکا برای عمل به تعهداتش و کمک به دولت ایران برای ورود به نظام مالی جهان شد.

        وی تاکید کرد: آمریکایی ها به تعهدات خود پایبند نبوده اند.

        سیف در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات بانک مرکزی ایران برای اصلاح سیستم بانکی کشور از جمله مقابله با پولشویی و بدهی های معوقه بانکی اشاره کرد و پیش بینی کرد نرخ تورم که به 10 تا 12 درصد رسیده با کاهش بیشتر تک رقمی شود و نرخ بهره نیز به دنبال آن کاهش یابد.

        وی با ابراز خرسندی از رشد اقتصادی ایران با وجود کاهش قیمت نفت این روند را با وضعیت اقتصادی کشورهای دیگر مثل روسیه، ونزوئلا و قزاقستان مقایسه کرد.

        سیف افزود: حتی زمانی که تحریم ها برقرار بودند ما به رغم افت شدید قیمت نفت از ثبات نسبی اقتصادی برخوردار بودیم.

        وی در ادامه گفت در حاشیه نشست بهاره صندوق بین المللی پول در واشنگتن با رئیس کل بانک مرکزی قزاقستان دیدار داشته و او از وجود مشکل تورم و افزایش نرخ ارز در کشورش گله کرده است.

        سیف گفت: وقتی نگاه می کنید ایران همزمان با این دوره با کاهش نرخ تورم مواجه شده است. آن ها بخش مهمی از ذخایر ارزی خود را از دست داده اند در حالی که ما به ذخایر خود دسترسی نداشته ایم.

        وی در ادامه از تصمیم دولت ایران برای تک نرخی کردن ارز تا پایان سال 95 خبر داد و گفت: سیاست ما نرخ ارز شناور مدیریت شده است. البته عوامل بازار مشخص می کنند که نرخ ارز چه رقمی باید باشد. این سیاست می تواند به ثبات بیشتر در اقتصاد ما منجر شود. این کار به افزایش تولید و صادرات کمک می کند.

        وی در پاسخ به پرسشی در مورد انتظار وی از روابط اقتصادی ایران با آمریکا پس از برجام گفت: ما هیچ محدودیتی برای کار با شرکت های آمریکایی نداریم.

        «تقریباً هیچ‌چیز» از برجام عاید ایران نشده است!

        ولی‌الله سیف، رئیس بانک مرکزی ایران در مصاحبه‌ای با تلویزیون بلومبرگ گفته توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 موسوم به برجام، تا کنون «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای تهران در بر نداشته است.

        به نوشته پایگاه اینترنتی بلومبرگ، آقای سیف گفته ایران سه ماه بعد از اجرای شدن برجام، توان دست‌یابی به 100 میلیارد دلار دارایی ضبط‌شده‌اش در خارج از کشور را نداشته و برای پرداخت صورت‌حساب‌هایش در مبادلات خارجی به دنبال راهی برای استفاده از دلار است.

        رئیس بانک مرکزی ایران اضافه کرد با آنکه قرار است سپرده‌های ایران در بانک‌های خارج از کشور قابل دسترس باشند، بانک‌های اروپایی کماکان نگران نقض قوانین آمریکا و مواجه شدن با جریمه‌های سنگین این کشور هستند.

        به گزارش بلومبرگ، سیف، بر همین اساس از «دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا» می‌خواهد با صدور دستورالعملی بانک‌های اروپایی را به استقبال بیشتر از ایران دعوت کند.

        رئیس بانک مرکزی ایران روز پنجشنبه در حاشیه نسشت‌های صندوق بین‌المللی پول و صندوق جهانی با جک لو، وزیر خزانه‌داری آمریکا دیدار و درباره نگرانی‌هایش در همین باره گفت‌وگو کردند.

        سیف، جمعه به تلویزیون بلومبرگ گفت که «تقریباً هیچ چیز» از این توافق که در روز 16 ژانویه اجرایی شد عاید ایران نشده است. وی می‌گوید: «یکی از نیازهایی که قطعاً ما داریم تبدیل کردن ارز است برای اینکه بتوانیم به تأمین‌کنندگان (کالا) پول پرداخت کنیم. این، نیازمند دسترسی به نظام مالی آمریکا است.»

        ایران و گروه 1+5 تیرماه سال گذشته به توافقی دست یافته‌اند که قرار است تحریم‌های وضع شده به بهانه برنامه هسته‌ای ایران را در ازای اقدامات تهران برای محدود کردن این برنامه، رفع کند.

        این توافق از چند ماه پیش اجرایی شده اما ممنوع بودن همکاری‌های بین بانکی موسوم به «مبادلات چرخه دلار» (U-Turn) امکان استفاده ایران از خدمات دلاری در مبادلات خارجی را سلب کرده است.

        کارشناسان در روزها و هفته‌های گذشته بارها تصریح کرده‌اند امکان برخورداری از آثار تحریم‌های هسته‌ای برای ایران، با توجه به سلطه دلار در مبادلات خارجی، بدون دسترسی محدود این کشور به آنچه در نظام بانکی «چرخه دلار» (U-Turn) خوانده می‌شود وجود نخواهد داشت.

        منظور از مبادلات چرخه دلاری، استفاده بانک‌های ایرانی از خدمات دلاری بدون ارتباط مستقیم با نظام بانکی آمریکا است. تا قبل از سال 2008 بانک‌های ایرانی با واسطه بانک‌های خارجی (مانند بانک‌های سوییسی) مجاز به استفاده از اینگونه مبادلات بودند، اما واشنگتن از نوامبر آن سال استفاده بانک‌های ایرانی از این خدمات را ممنوع اعلام کرد.

        http://www.dolatebahar.com/view/2458...A7%D8%B3%D8%AA!
        در دولت بی تدبیر "60-70 درصد = تقریبا هیچ چیز" !!!

        نظر

        • orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

          #3514
          پاسخ : نبض سیاست

          در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
          طائب: سردار قاسم سلیمانی "بهترین گزینه" ریاست جمهوری 96 است
          یادمه اون روزهایی که از سردار سلیمانی تو عراق هر روز یه داستان و حماسه قهرمانی ازش در روزنامه ها به چاپ میرسید، گفتم احتمالا با این خبرها سردار رو برای ریاست جمهوری آماده میکنند ،دقیقا همون شد.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

          نظر

          • b-asgharne
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1055

            #3515
            پاسخ : نبض سیاست

            حجت الاسلام حسینی از سردار قاسمی هم بهتر می تونه کشور رو یک دست کنه/:.winksmiley02.:/
            بعدش هم قاسمی رئیس جمهور بشه خوبه چون به خیلی از کشورها نمی تونه بره و بره باید شب هنگام بره چون تحریمه.

            نظر

            • Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

              #3516
              پاسخ : نبض سیاست

              خیانت خاوری و رفقا دو میلیارد دلار را به دزدان اقیانوس اطلس داد؟

              15 سال پس از طرح شکایت علیه بانک مرکزی ایران و هشت سال پس از صدور رای اولیه مصادره دارایی‌های بانک مرکزی ایران در آمریکا، دیوان عالی آمریکا تصمیم‌گیری کنگره طی قانون «کاهش خطر ایران و حقوق بشر در سوریه» برای دستبرد به اموال مردم ایران را رد نکرد. سوال این است که چه کسی این دارایی‌های مردم ایران را در جیب راهزنان اقیانوس اطلس قرار داده است.
              کد خبر: ۵۸۳۲۳۱
              تاریخ انتشار:
              ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۲
              -
              23 April 2016
              تنها سه ماه بعد از اجرایی شدن برجام که با دریافت 1.7 میلیارد دلار بدهی چند دهه پیش آمریکا به ایران همراه بود، تائید رای دادگاهی در آمریکا برای مصادره دو میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی ایران در آمریکا به نفع خانواده‌های تفنگداران آمریکایی کشته و مجروح شده در حمله به مقر آنها در بیروت در سال 1983 نشان داد که به هیچ وجه نمی‌توان در برابر تمایل به وارد کردن حداکثر ضربات به اقتصاد ایران از سوی طرف مقابل خوش خیال بود.
              به گزارش «تابناک»، اگرچه مسئولان وزارت خارجه و مقامات اقتصادی دولت سابق پیش از این با این انتقاد مواجه بودند که به اندازه کافی خودشان را برای مقابله با موج فزاینده تحریم‌ها علیه ایران آماده نکرده بودند و یا این که اساسا درکی از شدت و گستردگی فشار آن نداشتند ولی مورد خاص تلاش آمریکایی‌ها برای مصادره اموال ایران در آمریکا، این سوال را مطرح خواهد کرد که در اوج تلاش‌ها برای مصادره اموال ایران و فشار بر اقتصاد ایران، چه کسی فرصت راهزنی آمریکایی‌ها از اموال بانک مرکزی ایران را برای آنها فراهم کرده است. بررسی موضوع را باید با مرور روند صدور رای مصادره دارایی‌های بانک مرکزی آغاز کرد.
              پترسون علیه بانک مرکزی؛ داستان رای علیه ایران از کجا آب می‌خورد؟
              دیوان عالی آمریکا، روز چهارشنبه گذشته در رایی بی‌سابقه تصمیم گرفت که دو میلیارد دلار دارایی بلوکه شده بانک مرکزی ایران در آمریکا می‌تواند برای پرداخت خسارت به خانواده سربازان آمریکایی کشته شده در بیروت در سال 1983 مورد استفاده قرار بگیرد.
              در یک طرف این پرونده حقوقی که به پرونده پترسون علیه بانک مرکزی مشهور شده است، بیش از هزار نفر از قربانیان و یا خانواده قربانیان حملاتی قرار دارد که آمریکایی‌ها آن را تروریستی می‌دانند و ایران را نیز به دست داشتن در آن متهم می‌کنند. در سوی مقابل بانک مرکزی ایران قرار دارد. دبورا پترسون، برادرش را در سال 1983 و در جریان حمله به مقر تفنگداران دریایی آمریکا در بیروت از دست داده است. پترسون و دیگران، شکایت خود علیه ایران را در سال 2001 مطرح کردند و یکی از دادگاه‌های آمریکا در سال 2007 به پرداخت 2.65 میلیارد دلار خسارت به آنها رای داد.
              در حالی که قانونی بودن چنین رایی با ایرادات زیادی مواجه بود و طرح شکایت از یک دولت در محاکم داخلی یک کشور دیگر با چنین اتهاماتی و با چنین رایی بی‌سابقه است، کنگره آمریکا در سال 2012 با تصویب قانون «کاهش خطر ایران و حقوق بشر در سوریه»، صریحا به دو میلیارد دلار دارایی بلوکه شده ایران اشاره کرد و قانونی بودن برداشت از این سرمایه برای پرداخت به شاکیان پرونده پترسون علیه ایران را تصویب کرد.
              در سال 2014، دادگاه استیناف نیز بر پایه همین مصوبه کنگره به مصادره دارایی دو میلیارد دلاری بانک مرکزی ایران در آمریکا رای داد. در حالی که طرف ایرانی در گام اول، دخالت قوه مقننه آمریکا در تصمیم‌گیری بر سر یک پرونده در جریان در دستگاه قضائی آمریکا را به عنوان مبنای اعتراض به رای صادره علیه ایران مورد توجه قرار داد، موضوع به دیوان عالی آمریکا کشیده شد و از هشت قاضی دیوان شش نفر، تصمیم کنگره آمریکا و رای دادگاه علیه ایران را قانونی دانستند.
              جان رابرتز رئیس دیوان عالی و سونیا سوتومایور تلاش کردند با استدلال و مثال نشان دهند که کنگره حق ندارد در مورد رای یک دادگاه تصمیم‌گیری کند ولی شش قاضی دیگر از جمله سه قاضی یهودی یعنی النا کیگن، روث بدر گینسبرگ و استفن بریر با حکم مصادره دارایی‌های یانک مرکزی ایران همراه شدند.
              چرا دارایی‌های بانک مرکزی به موقع از آمریکا خارج نشد؟
              رای صادره در آمریکا برای مصادره دو میلیارد دلار دارایی بانک مرکزی ایران آن قدر بی‌سابقه و غیر معمول است که وزیر خارجه ایران به صراحت از اجبار آمریکا به پس دادن آن در صورت مصادره سخن می‌گوید ولی در دهه گذشته، تعداد تصمیمات غیرعادی و ظالمانه آمریکا آن چنان زیاد بوده است که نمی‌توان حداقل در کوتاه مدت اجرایی شدن تصمیم جدید را دور از ذهن دانست.
              مقابله با این تصمیم‌ها نیازمند توجه به نظرات کارشناسان متعهد و هوشیار و رعایت احتیاط بود ولی مورد اخیر نمونه دیگری است که اثبات می‌کند که یا به نظرات کارشناسان توجهی نشده است، یا احتیاط لازم مورد توجه قرار نگرفته است و یا این که عده‌ای آگاهانه راه را بر سوء استفاده طرف غربی باز کرده‌اند.
              محمود خاوری متهم پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی، در کنار دیگر اتهاماتش با این اتهام مواجه است که به مسئولان دولت سابق القا کرده است که تحریم بانک مرکزی عملی نیست و با توجه به مسائل حقوقی دولت آمریکا نمی‌تواند بانک مرکزی ایران را تحریم کند. وقتی که در پائیز سال 1390 سنای آمریکا با رای مطلق خود، بانک مرکزی ایران را به فهرست تحریم شدگان افزود، روشن شد القائات منتسب به خاوری تا چه اندازه غیرمحتاطانه بوده است.
              داستان مشابهی را نیز می‌توان برای دارایی‌های در معرض خطر مصادره ایران در آمریکا متصور بود. چندین پرونده با هدف مصادره اموال ایران در آمریکا به بهانه حمایت از تروریسم مطرح بوده و هست و هر یک از این پرونده‌ها ممکن بود به صدور رایی علیه ایران منجر شود. شرط عقل و احتیاط آن بود که دارایی‌های مردم ایران از چنین دستبردهایی دور نگاه داشته شود ولی خريد اوراق قرضه دولتي آمريكا تا سال 2007، دو میلیارد دلار دارایی بانک مرکزی را در معرض دستبرد قرار داده است.
              آیا این وضعیت تنها نتیجه بی احتیاطی است یا نتیجه خیانتی از جنس القائات منتسب به خاوری و دوستان؟

              نظر

              • Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

                #3517
                پاسخ : نبض سیاست

                دوستان قبول دارید آل سعود عربستان بیشتر به کارفرمایی اوباما به نظر میاد از بهار عربی حوادث88 ایران تا امروز همه چیز با همکاری دستگاهای امنیتی عربستان ترکیه و امریکا رخ داده برای منافع این 3 دولت ...در واقع من فکر میکنم حسین باراک اوباما در تمام این مدت سیاست خارجی امریکا رو به قصد خروج همیشگی و استراتژیک از منطقه خاورمیانه و کشورهای عربی افریقایی تنظیم کرده بود تا منافع عربستان و ترکیه بشه و همچنین رساندن دشمنانش در منطقه به کمترین حد و همچنین حالی کردن این موضوع که در کشورهای عربی مسلمان بهترین حکومت دیکتاتوری میباشد و نیاز به حکومت های جمهوری معاب نیست + اینکه در اسلام چیزی به نام گفتگوی تمدن ها یافت نمیشود!

                نظر

                • rajabi
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 936

                  #3518
                  پاسخ : نبض سیاست

                  وقتی می گویم به این تیپ اصلاح طلبان اعتماد نکنید همین است
                  اینها یا افراطی هستند یا تفریطی ، یک روز از دیوار سفارت آمریکا بالا می روند و برای هم کف می زنند، یک روز در خیابان با موتور خودنمایی می کنند و هر پسری که موهایش بلند باشه رو کوتاه می کنن ، یک روز تئوری اتحاد با طالبان رو را بیان می کنن
                  یک روز هم میان و میگن که اگه آدم عاقل باشه نباید پشت سره ملاها نماز بخونه ، و باز هم برای هم کف می زنند ، و همچنان جهل پایانی ندارد ، این قشر آدم ها به دلیل گپی که در رسیدن به بلوغ فکری دارند همیشه باعث اعمال هزینه های گزاف به ملت می شوند
                  ریشه ی این افراط و تفریط ها هم در عادت کردن این قشر به مفت خوری و خور و خواب و غفلت از واقعیات است
                  اصولگرایان سنتی هم که شدند مثل کاهنان معبد
                  تنها راه نجات فقط یک تفکر است که بنده اون رو ترویج می کنم

                  نظر

                  • orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

                    #3519
                    پاسخ : نبض سیاست

                    در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                    وقتی می گویم به این تیپ اصلاح طلبان اعتماد نکنید همین است
                    اینها یا افراطی هستند یا تفریطی ، یک روز از دیوار سفارت آمریکا بالا می روند و برای هم کف می زنند، یک روز در خیابان با موتور خودنمایی می کنند و هر پسری که موهایش بلند باشه رو کوتاه می کنن ، یک روز تئوری اتحاد با طالبان رو را بیان می کنن
                    یک روز هم میان و میگن که اگه آدم عاقل باشه نباید پشت سره ملاها نماز بخونه ، و باز هم برای هم کف می زنند ، و همچنان جهل پایانی ندارد ، این قشر آدم ها به دلیل گپی که در رسیدن به بلوغ فکری دارند همیشه باعث اعمال هزینه های گزاف به ملت می شوند
                    ریشه ی این افراط و تفریط ها هم در عادت کردن این قشر به مفت خوری و خور و خواب و غفلت از واقعیات است
                    اصولگرایان سنتی هم که شدند مثل کاهنان معبد
                    تنها راه نجات فقط یک تفکر است که بنده اون رو ترویج می کنم
                    بله میدونیم اونم تفکر احمدی نژادیسم هست یعنی تفکر درهای باز برای اختلاس گران و غارتگران اموال بیت المال.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

                    نظر

                    • milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

                      #3520
                      پاسخ : نبض سیاست

                      مردم عادی که به سپاهی جماعت رای نمیدن

                      اصولگرا هم اگر احمدی نژاد بیاد طرفدار اون میشن نه سرداران
                      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                      نظر

                      • Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

                        #3521
                        پاسخ : نبض سیاست

                        در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                        مردم عادی که به سپاهی جماعت رای نمیدن

                        اصولگرا هم اگر احمدی نژاد بیاد طرفدار اون میشن نه سرداران
                        احمدی نژاد از اصولگراها جدا شده به نظرم. مقبولیت این مش قاسم پیش اصولگراها بیشتره مردم هم به جفتشون رای نخواهند داد

                        نظر

                        • milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

                          #3522
                          پاسخ : نبض سیاست

                          در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                          احمدی نژاد از اصولگراها جدا شده به نظرم. مقبولیت این مش قاسم پیش اصولگراها بیشتره مردم هم به جفتشون رای نخواهند داد
                          اصولگرا میدونن مش قاسم رای نمیاره مثل جلیلی پس اشتباه گذشته رو تکرار نمیکنن و از طرفی هم مش قاسم رو از پیش ملت خراب میکنن...این مقبولیت هم ظاهری هستش هیچ کس از نظامی ها خوشش نمیاد مخصوصا اخوندها.....این ها ظاهرا ازشون طرفداری میکنن ولی باطنا خیلی ازشون میترسن که نکنه قدرت رو از چنگشون در بیارن و دلخوشی ازشون ندارن واسه همینه که به همشون سرلشگری بیشتر اعطا نمیشه
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                          نظر

                          • Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

                            #3523
                            پاسخ : نبض سیاست

                            در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                            اصولگرا میدونن مش قاسم رای نمیاره مثل جلیلی پس اشتباه گذشته رو تکرار نمیکنن و از طرفی هم مش قاسم رو از پیش ملت خراب میکنن...این مقبولیت هم ظاهری هستش هیچ کس از نظامی ها خوشش نمیاد مخصوصا اخوندها.....این ها ظاهرا ازشون طرفداری میکنن ولی باطنا خیلی ازشون میترسن که نکنه قدرت رو از چنگشون در بیارن و دلخوشی ازشون ندارن واسه همینه که به همشون سرلشگری بیشتر اعطا نمیشه
                            نکته ظریفی اشاره کردیدن تعداد کمی از امرای ارتش و فرمانده هان سپاه سرلشکر هستند.
                            مش قاسم رو خیلی بردند بالا در ابتدا ولی شکست هایی که در تکریت خورد عملا باعث شد از میدان عراق رانده بشه و در سوریه هم همین طور شکست استراتژی هاش باعث کشته شدن تعداد زیادی از سپاهیان شد و روس ها راسا وارد شدند در آخر هم ارتش وارد شد. این نشون میده که مقبولیت اش در بالا کاهش پیدا کرده البته هم که باید کاهش پیدا می کرد در کدامین دانشگاه جنگ ایشون ژنرال شده؟ با کلاشینکف که نمیشه جنگید.
                            احمدی نژآد چون ساز خودش رو میزنه بعید میدونم حتی تایید صلاحیت بشه.
                            در کمال تعجب همگان کاندید نخواهد شد و در صورت کاندید شدن هم رد صلاحیت میشه. سیاست 37 ساله نظام اینو میگه که کسی نباید بیش از 8 سال شاخ بمونه

                            نظر

                            • milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

                              #3524
                              پاسخ : نبض سیاست

                              در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                              نکته ظریفی اشاره کردیدن تعداد کمی از امرای ارتش و فرمانده هان سپاه سرلشکر هستند.
                              مش قاسم رو خیلی بردند بالا در ابتدا ولی شکست هایی که در تکریت خورد عملا باعث شد از میدان عراق رانده بشه و در سوریه هم همین طور شکست استراتژی هاش باعث کشته شدن تعداد زیادی از سپاهیان شد و روس ها راسا وارد شدند در آخر هم ارتش وارد شد. این نشون میده که مقبولیت اش در بالا کاهش پیدا کرده البته هم که باید کاهش پیدا می کرد در کدامین دانشگاه جنگ ایشون ژنرال شده؟ با کلاشینکف که نمیشه جنگید.
                              احمدی نژآد چون ساز خودش رو میزنه بعید میدونم حتی تایید صلاحیت بشه.
                              در کمال تعجب همگان کاندید نخواهد شد و در صورت کاندید شدن هم رد صلاحیت میشه. سیاست 37 ساله نظام اینو میگه که کسی نباید بیش از 8 سال شاخ بمونه
                              جالب اینه که بدونین ایشون در جنگ ایران و عراق هم کاره ای نبود و فقط در یه عملیات رفته بود و یه لودر از عراقی ها دزدیده بود و تا مدت ها معروف بود به قاسم لودر دزد:D
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                              نظر

                              • milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

                                #3525
                                پاسخ : نبض سیاست

                                در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                                تنها راه نجات فقط یک تفکر است که بنده اون رو ترویج می کنم
                                منم موافقم تنها راه نجات احمدی نژاد هستش
                                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                                نظر

                                در حال کار...
                                X