نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hessam
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 1240

پاسخ : نبض سیاست

جناب خوشبخت ، بحث کردن با افرادی که واقعیات یه جامعه وشراط اونو تو منطقه و در سطح جهان نمیتونن درک کنن یا به احتمال زیاد دوست ندارن درک کنن کاری بیهوده است به نظر بنده وقت با ارزش خودتونو زیاد به این آدما اختصاص ندید چو ن ارزششو واقعا نداره، تعداد تشکرهای زیر پست این کاربرا نشانه محبوبیت تفکر این آدما تو این فروم و بالطبع در سطح جامعه است که خدا رو شکر جامعه تحصیل کرده ایرانی دیگه واسه این تفکرات پپولیستی ارزشی قایل نیست،تشکر های زیاد زیر پست های شما نشانه تنفر اکثریت اعضای این فروم که اکثرا افراد تحصیل کرده ای هستند از این تفکرهای متحجرانه است،توجه بفرمایید که اکثر اعضا الان در ضرر هستند ولی با دید بازی که دارند میدونند که مقصر اصلی این اوضاع چه کسانی هستندو دنبال سو استفاده از شرایط فعلی نیستند که فقط آدمهای بیسواد شرایط فعلی اقتصادی در هر کشوری رو مربوط به عملکرد کوتاه مدت دولت حاکم میدونند اونم دولتی که بعد از اون فجایع عظیم بر سر کار اومده باشد البته گاهی اوقات هم به نفعشون نیست و سعی میکند جوی درجامعه ایجاد کنند که دوباره اوضاع به روال سابق برگرده و حیف و میل اموال مردم به وفور صورت بگیره و اونا هم از این خوان گسترده بهره ای ببرند که خدا رو شکر مردم کشور عزیزم با انتخاب خودشون نشون دادند که دوره چپاول اموال مردم به سر اومده و از این به بعد باید دنبال ساختن کشور بود، که بالطبع کاری زمان بر خواهد بود و سختی های خودش رو داره مخصوصا بعد از اون فجایع.خاطرتون هست که مموتی یه کاغذ گذاشته بود تو جیب کتش و 8 سال هر جا سخنرانی میکرد میگفت الان کاغذ میارم بیرون اسم همه دزدا رو میخونم، منظورش به اونایی بود که میدونستن این داره چه خیانتهایی به این مملکت میکنه و نمیخواد سهمی هم به اونا بده که حواستون باشه بذارید من کارمو بکنم،اون فیلم مرتضوی رو هم که تو مجلس پخش کرد تو همین راستا بررسی کنید.در مورد آتیش زدن سطل آشغال و سایر چیزایی که مربوط به اون سال هست متاسفانه نمیشه زیاد بحث کرد ولی بنده به چشم خودم 4 میلیون انسان متمدن دیدم که سرتاسر خیابان انقلاب و میدان آزادی و میدان فردوسی بدون هیچ صحبتی قدم میزدند و شما فقط صدای پای این افراد میشنیدید نه از غذا خبری بود آن گونه که در تجمع اخیر جلوی مجلس شاهد بودیم نه از آن آبمیوه های معروف، چند تا مغازه دار شیلنگ آب باز گذاشته بودن مردم آب میخوردن بعضی ها هم درب خانه هاشونو ،حال در زمان مناسب که معلوم نیست کی باشه میتونیم بشینیم با هم بحث کنیم که چی شد اون جمع آروم سطل آشغال آتیش زد و جوابشو به وحشیانه ترین شکل در کهریزک گرفت که ظلم پایدار نمیمونه همونطور که قاضی مرتضوی که کارشو با بستن فله ای مطبوعات آغاز کرد و به دادستانی رسید و با اون جنایت تموم کرد تقاصشو هر چند کم پس داد و مابقیش میمونه به دادگاه عدل الهی.دوست عزیزم در مورد قیمت نفت هم عوامل زیادی دخیل هستند که از حوصله همه دوستان خارجه ولی به اجمال میشه از ورود داعش به منطقه و فروش نفت به قیمت مفت به هر کی که نفت بخواد،سیاست عربستان در حفظ محدوده نفوذش در بازار و از همه مهمتر ضربه زدن به ایران از نظرمالی که نتونه به عراق و سوریه در جنگ با داعش زیاد کمکی بکنه و محدوده نفوذ ایران تو منطقه با این اهرم فشار کاهش بده که البته به لطف تحریم ها نه ببخشید کاغذ پارها ،فشار این کمک ها رو مردم ایران تحمل کردن که البته جنگیدن خارج از مرزهای وطنم قابل مقایسه با جنگ در داخل کشور نیست که همه ما ویرانی های اونو به یاد داریم و من درود خودمو به تمام مردان وطنم که مقابل این قوم وحشی ایستادگی کردند تقدیم میکنم.در خاتمه واقعا از صمیم قلب آرزو میکنم که هیچ وقت ایران عزیز به اون روزای سیاه و فاجعه بار برنگرده و هیچ وقت سایه جنگ بر سر مردم کشورم نباشه،انشالله
    آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2015/11/02, 21:35.

نظر

• mjtb
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 527

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      جالبه که الان که برخی افراد به حرف های اسراییلی ها و آمریکایی ها در مورد برجام و توافق هسته ای اشاره می کنند ! امثال شما می گویید چرا به حرف خارجی ها استناد می کنید ؟؟؟ چرا به داخلی ها اعتماد ندارید !

حالا در مورد احمدی نژاد استناد به سخنان اونها می کنید !

در این دنیا فقط اسراییلی ها نیستند ! نظرات بقیه را هم بخوانید تا با یک نظر فریب نخورید !!

استکبار ستیزی و مخالفت آشکار با اسراییل و صهیونیسم ! اولین ویژگیهایی است که حتی غیر ایرانی ها هم به عنوان اولین و اصلی ترین ویژگیهای احمدی نژاد ازش یاد می کنن !

فعلا که ظریف و روحانی با تن دادن به برجام و توافق هسته ای ! جهان را برای اسراییل امن تر کرده اند ! این هم گفته همان اسراییلی هاست !!! که امنیت اسراییل تضمین شد !

من تعجب میکنم از شما که از آوردن اسم احمدی نژاد یا افراد دولت قبل در دادگاه زنجانی اینقدر ذوق زده شده اید ! اولین کسی که پته اینها را ریخت روی آب همین احمدی نژاد بود ! حالا شما و جریان همفکرتان دارد التماس می کند به همانهایی که متهمان اصلی این پرونده هستند ! یعنی لاریجانی ها و امثال بروجردی ها !!! که سرلیست انتخاباتی آنها در مجلس شود ! و امثال شما رو هم با دادگاه زنجانی سرگرم و ذوق زده کرده !
      WHERE IS A.N WHEN WE REALLY NEED HIM?

http://www.haaretz.com/middle-east-news/1.548013

نظر

• B A R A N
        عضو فعال
        • Mar 2015
        • 677

در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
        جناب خوشبخت ، بحث کردن با افرادی که واقعیات یه جامعه وشراط اونو تو منطقه و در سطح جهان نمیتونن درک کنن یا به احتمال زیاد دوست ندارن درک کنن کاری بیهوده است به نظر بنده وقت با ارزش خودتونو زیاد به این آدما اختصاص ندید چو ن ارزششو واقعا نداره، تعداد تشکرهای زیر پست این کاربرا نشانه محبوبیت تفکر این آدما تو این فروم و بالطبع در سطح جامعه است که خدا رو شکر جامعه تحصیل کرده ایرانی دیگه واسه این تفکرات پپولیستی ارزشی قایل نیست،تشکر های زیاد زیر پست های شما نشانه تنفر اکثریت اعضای این فروم که اکثرا افراد تحصیل کرده ای هستند از این تفکرهای متحجرانه است،توجه بفرمایید که اکثر اعضا الان در ضرر هستند ولی با دید بازی که دارند میدونند که مقصر اصلی این اوضاع چه کسانی هستندو دنبال سو استفاده از شرایط فعلی نیستند که فقط آدمهای بیسواد شرایط فعلی اقتصادی در هر کشوری رو مربوط به عملکرد کوتاه مدت دولت حاکم میدونند اونم دولتی که بعد از اون فجایع عظیم بر سر کار اومده باشد البته گاهی اوقات هم به نفعشون نیست و سعی میکند جوی درجامعه ایجاد کنند که دوباره اوضاع به روال سابق برگرده و حیف و میل اموال مردم به وفور صورت بگیره و اونا هم از این خوان گسترده بهره ای ببرند که خدا رو شکر مردم کشور عزیزم با انتخاب خودشون نشون دادند که دوره چپاول اموال مردم به سر اومده و از این به بعد باید دنبال ساختن کشور بود، که بالطبع کاری زمان بر خواهد بود و سختی های خودش رو داره مخصوصا بعد از اون فجایع.خاطرتون هست که مموتی یه کاغذ گذاشته بود تو جیب کتش و 8 سال هر جا سخنرانی میکرد میگفت الان کاغذ میارم بیرون اسم همه دزدا رو میخونم، منظورش به اونایی بود که میدونستن این داره چه خیانتهایی به این مملکت میکنه و نمیخواد سهمی هم به اونا بده که حواستون باشه بذارید من کارمو بکنم،اون فیلم مرتضوی رو هم که تو مجلس پخش کرد تو همین راستا بررسی کنید.در مورد آتیش زدن سطل آشغال و سایر چیزایی که مربوط به اون سال هست متاسفانه نمیشه زیاد بحث کرد ولی بنده به چشم خودم 4 میلیون انسان متمدن دیدم که سرتاسر خیابان انقلاب و میدان آزادی و میدان فردوسی بدون هیچ صحبتی قدم میزدند و شما فقط صدای پای این افراد میشنیدید نه از غذا خبری بود آن گونه که در تجمع اخیر جلوی مجلس شاهد بودیم نه از آن آبمیوه های معروف، چند تا مغازه دار شیلنگ آب باز گذاشته بودن مردم آب میخوردن بعضی ها هم درب خانه هاشونو ،حال در زمان مناسب که معلوم نیست کی باشه میتونیم بشینیم با هم بحث کنیم که چی شد اون جمع آروم سطل آشغال آتیش زد و جوابشو به وحشیانه ترین شکل در کهریزک گرفت که ظلم پایدار نمیمونه همونطور که قاضی مرتضوی که کارشو با بستن فله ای مطبوعات آغاز کرد و به دادستانی رسید و با اون جنایت تموم کرد تقاصشو هر چند کم پس داد و مابقیش میمونه به دادگاه عدل الهی.دوست عزیزم در مورد قیمت نفت هم عوامل زیادی دخیل هستند که از حوصله همه دوستان خارجه ولی به اجمال میشه از ورود داعش به منطقه و فروش نفت به قیمت مفت به هر کی که نفت بخواد،سیاست عربستان در حفظ محدوده نفوذش در بازار و از همه مهمتر ضربه زدن به ایران از نظرمالی که نتونه به عراق و سوریه در جنگ با داعش زیاد کمکی بکنه و محدوده نفوذ ایران تو منطقه با این اهرم فشار کاهش بده که البته به لطف تحریم ها نه ببخشید کاغذ پارها ،فشار این کمک ها رو مردم ایران تحمل کردن که البته جنگیدن خارج از مرزهای وطنم قابل مقایسه با جنگ در داخل کشور نیست که همه ما ویرانی های اونو به یاد داریم و من درود خودمو به تمام مردان وطنم که مقابل این قوم وحشی ایستادگی کردند تقدیم میکنم.در خاتمه واقعا از صمیم قلب آرزو میکنم که هیچ وقت ایران عزیز به اون روزای سیاه و فاجعه بار برنگرده و هیچ وقت سایه جنگ بر سر مردم کشورم نباشه،انشالله
        چارلی چاپلین در یکی از کتاباش (فکر کنم Footlights ) میگه:
        هر آدمی دارای قدرت عظیمی است ،ولی وقتی آدم ها دور هم جمع می شوند به غول بی شاخ و دم و بی اراده ای تبدیل میشوند که می توان آن را به هر طرف کشاند( بعبارتی عروسک خیمه شب بازی ،بالا دستی ها )

بنظر نمونه ی بارز این غول چاپلین ،مردم ایران هستند...........

.

نظر

• B A R A N
          عضو فعال
          • Mar 2015
          • 677

چند روز پیش یکی از مدیران ارشد موسسه بروکلین پیش بینی کرده که 5 کشور عربی خاورمیانه به 14 کشور تبدیل خواهند شد...و بعلت شعله ور شدن جنگ قومیتی و مذهبی در سوریه ،حتی اگر اسد هم برود دیگر چیزی بنام سوریه واحد وجود نخواهد داشت......

جفری گلد برگ نويسنده و خبرنگار مجله آتلانتيك که سال 2007 پیش از تشکیل داعش و...در گزارشی، آنارشی کنونی در خاورمیانه را پیش بینی کرده بود ، سال گذشته هم پیش بینی دیگری انجام داده :
          با توجه به تحولات جهانی ، بالاخص در خاورمیانه، احتمال تشکیل کشورهای جدید از دل کشورهای موجود بسیار قوی خواهد بود ....و در سال 2050 احتمالا 100 کشور جدید به اعضای سازمان ملل افزوده خواهند شد......

بعبارتی برنامه های گسترده ای برای شخم زدن دنیا وجود داره و نشست ها و کنفرانس هایی که در مورد صلح و پاسیفیسم مثله همین نشست چند روز پیش صلح سوریه در وین برگزار شده کشکه

بنظر ایران هم فعلا در بهترین شرایط زیستی خودش قرار داره و سال های آتی بخصوص با پایان دوره ی اوباما و بحث رهبر آینده ی ایران و....اوضاع به آرامی الان نخواهد بود.

امید و خوش بینی از بدترین مصائب است ،زیرا فقط عذاب انسان را طولانی می کند(نیچه)

.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

در اصل توسط mey پست شده است View Post
            بانو میناوی.....السلام علیکم........کل رجا نیوز را کپی کن بزار تو سایت.......2متر طول مطالبته....اقلا خودت یه بار بخون...چکیدشو بزار.....صدق الله العلی عظیم
            مطالب زیرش لینک خبرگزاریها هست ! رجا نیوز هم اصلا چند روزی هست که خبری نقل نکرده ام از اون

من تمام خبرهایی که میزارم خودم میخونم ! برخی قسمتها را هم بلد میکنم برای دوستانی که وقت یا حوصله ندارند همه خبر را بخوانند

شما به قد و قواره و نوع خبرهایی که دوستان همفکرت میگذارند و نه تنظیم می کنند و همینجوری میریزند داخل صفحه هم نگاهی بکنی بد نیست!

نظر

• b-asgharne
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1053

مانور اقتدار یگان های ویژه نیروی انتظامی

اینو می گن حس شهادت طلبی اگر به هر دلیلی این موتور بخوره زمین 5 شهید حرم یکراست میرند بهشت.
              البته شاید هم نیروی انتظامی پول خرید موتور و کلاه ایمنی بیشتر رو نداره یا شاید فکر کرده اینجوری این بچه ها نقش مسلسل گاتلینگ 4 لول را بازی می کنند.

نظر

• b-asgharne
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1053

رهبر انقلاب:

مبارزه با استکبار برخوردار از پشتوانه عمیق عقلانی و تجربی است
                برخی با بزک‌ کردن چهره آمریکا فرصت خنجر زدن برای او ایجاد می‌کنند
                غفلت از دشمن اصلی و پرداختن به منازعات درونی خطایی بزرگ است

آقا شما اجازه بده اگر نفوذ کرد ما بهش خنجر می زنیم
                --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                تعبیر رهبر انقلاب درباره جان کری

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه شنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از دانشجویان و دانش آموزان، مبارزه ملت ایران با استکبار را مبارزه ای «منطقی، خردمندانه و متکی بر تجربیات تاریخی» خواندند. رهبر انقلاب در ادامه با اشاره به مذاکرات هسته ای بیان داشتند:« در مذاکرات هسته ای مأمورامریکایی گفت از جوانی با جنگ مخالف بودم و گریه کرد.عده ای ساده‌لوحانه ممکن است بگویند اینها آدمهای خوبی شدند.همین آدمی که ازیادآوری جنگ جلوی دوربین اشک میریزد، ازقساوت و بیرحمی عنصر جلاد قصاب خبیث صهیونیست درغزه وکرانه باختری وقتل عام کودکان در یمن حمایت میکند. آیا این گریه جلوی دوربین راکسی باورمیکند؟»

راستش فکر نمی کنم چون تو کشور ما ماموران ایرانی زیادی داریم که تو گریه کردن دست این مامور آمریکایی(جان کری ) رو از پشت می بندند.
                ها راستی یاد گریه کردن جمعی از ماموران ایرانی تو سال 78 افتادم که به خاطر پاره شدن عکس گریه می کردند .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شریعتمداری در همایش نفوذ ممنوع در دانشگاه امیرکبیر:

آمریکا بدنبال نفوذ در کانون‌های تصمیم گیری و تصمیم سازی است/ یکی از راه‌های نفوذ، شکار میانجی است

خوب انشاالله حسن کلید ساز رفت شماها هم این میانجیگر ها رو ظریفانه شکار خواهید کرد.
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حقیقت‌پور: تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای اساساً نمی‌تواند فارغ از منویات رهبر انقلاب اقدامی انجام دهد

بر منکرش لعنت
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آیت‌الله علم‌الهدی:

برخی افراد در بحث هسته‌ای به مردم القا می‌کنند «هیچ اتفاقی نیفتاده»/مسئولان پنجره نفوذ دشمن به کشور را باز کرده‌اند
                امام جمعه مشهد گفت: نه تنها در فضای هسته‌ای، بلکه در عرصه‌های سیاسی نیز گاهی اوقات برخی افراد فضایی درست می‌کنند که بگویند خبری نیست و اتفاقی نیفتاده، اما باید مردم را متوجه کرد.

های مردم پنجره آمریکا باز شده بودو که داریم می بندیمش
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

رئیس دیوان عدالت اداری اظهار داشت: تا به امروز نقش آمریکا در مقابله و دشمنی با نظام کاهش نیافته است.

دشمنی شما چی انشاالله که کم نشده؟
                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                مادر شهید احمدی روشن:
                فکر نمی‌کنم مصطفی امروز آرام بخوابد/حاصل زحمات فرزندم در حال جمع‌آوری است/با اخراج نیروهای مؤمن زمینه را برای اجرای برجام مهیا می‌کردند
                مادر شهید احمدی روشن از شهدای هسته‌ای کشورمان گفت: اخراج بسیاری از بچه‌های مؤمن و انقلابی از سایت‌های هسته‌ای که برای ارتقای سطح فناوری هسته‌ای کشورمان تلاش‌های بسیاری انجام دادند، فراهم کردن زمینه برای انجام کارهای‌شان در راستای اجرای برجام بود. من فکر نمی‌کنم فرزندم، مصطفی امروز آرام بخوابد، چون به سانتریفیوژ‌ها علاقه بسیاری داشت و حاصل زحماتش امروز در حال جمع‌آوری است.

مادر جان از کجا معلوم شاید هم راحتتر بخوابد حالا واقعاً فرزندتان به چیزی غیر از سانتریفیوژ علاقه نداشت؟! آخ آخ اصلا همه اینا تقصیر رهبر فرزانه هست که برجام رو با هزار تا اما و اگر تایید کرد البته این رهبر فرزانه فکر می کرد ظریف قبلش با همه علمای قم، خانواده شهدا ، سپاه، بسیجیان بدون ABS، روزنامه کیهان ، دلواپسان و از جمله خودش مشورت کرده مگر نه تایید نمی کرد. حالا کاری شده

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

• جلیلی در دانشگاه تهران:
                  کسانی که ملت را از تحریم می‌ترسانند پیاده‌نظام آمریکا هستند/ همدلی به این معنا نیست که ضعف‌های دولت پوشانده شود
                  عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همدلی با دولت این نیست که ضعف‌های آن پوشانده شود بلکه همدلی با دولت آن است که مشفقانه کمک کرد تا ضعف‌ها برطرف شود.

پس با این حساب پباده نظام دشمن: حسن روحانی و کابینه اش و مردمی که بهش رای داده اند اوخ اوخ عجب پیاده نظامی داره این دشمن، حالا شما می خواهین به این پیاده نظام مشفقانه کمک کنید اصلا شما چی کاره هستید ببخشید ها این سوال اول از همه باید می پرسیدم.
                آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2015/11/03, 21:36.

نظر

• omidvar
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 796

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                  رهبر انقلاب:

مبارزه با استکبار برخوردار از پشتوانه عمیق عقلانی و تجربی است
                  برخی با بزک‌ کردن چهره آمریکا فرصت خنجر زدن برای او ایجاد می‌کنند
                  غفلت از دشمن اصلی و پرداختن به منازعات درونی خطایی بزرگ است

آقا شما اجازه بده اگر نفوذ کرد ما بهش خنجر می زنیم
                  تعبیر رهبر انقلاب درباره جان کری

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه شنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از دانشجویان و دانش آموزان، مبارزه ملت ایران با استکبار را مبارزه ای «منطقی، خردمندانه و متکی بر تجربیات تاریخی» خواندند. رهبر انقلاب در ادامه با اشاره به مذاکرات هسته ای بیان داشتند:« در مذاکرات هسته ای مأمورامریکایی گفت از جوانی با جنگ مخالف بودم و گریه کرد.عده ای ساده‌لوحانه ممکن است بگویند اینها آدمهای خوبی شدند.همین آدمی که ازیادآوری جنگ جلوی دوربین اشک میریزد، ازقساوت و بیرحمی عنصر جلاد قصاب خبیث صهیونیست درغزه وکرانه باختری وقتل عام کودکان در یمن حمایت میکند. آیا این گریه جلوی دوربین راکسی باورمیکند؟»

راستش فکر نمی کنم چون تو کشور ما ماموران ایرانی زیادی داریم که تو گریه کردن دست این مامور آمریکایی(جان کری ) رو از پشت می بندند.
                  ها راستی یاد گریه کردن جمعی از ماموران ایرانی تو سال 78 افتادم که به خاطر پاره شدن عکس گریه می کردند .

شریعتمداری در همایش نفوذ ممنوع در دانشگاه امیرکبیر:

آمریکا بدنبال نفوذ در کانون‌های تصمیم گیری و تصمیم سازی است/ یکی از راه‌های نفوذ، شکار میانجی است

خوب انشاالله حسن کلید ساز رفت شماها هم این میانجیگر ها رو ظریفانه شکار خواهید کرد.
                  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حقیقت‌پور: تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای اساساً نمی‌تواند فارغ از منویات رهبر انقلاب اقدامی انجام دهد

بر منکرش لعنت
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آیت‌الله علم‌الهدی:

برخی افراد در بحث هسته‌ای به مردم القا می‌کنند «هیچ اتفاقی نیفتاده»/مسئولان پنجره نفوذ دشمن به کشور را باز کرده‌اند
                  امام جمعه مشهد گفت: نه تنها در فضای هسته‌ای، بلکه در عرصه‌های سیاسی نیز گاهی اوقات برخی افراد فضایی درست می‌کنند که بگویند خبری نیست و اتفاقی نیفتاده، اما باید مردم را متوجه کرد.

های مردم پنجره آمریکا باز شده بودو که داریم می بندیمش
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

رئیس دیوان عدالت اداری اظهار داشت: تا به امروز نقش آمریکا در مقابله و دشمنی با نظام کاهش نیافته است.

دشمنی شما چی انشاالله که کم نشده؟
                  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  مادر شهید احمدی روشن:
                  فکر نمی‌کنم مصطفی امروز آرام بخوابد/حاصل زحمات فرزندم در حال جمع‌آوری است/با اخراج نیروهای مؤمن زمینه را برای اجرای برجام مهیا می‌کردند
                  مادر شهید احمدی روشن از شهدای هسته‌ای کشورمان گفت: اخراج بسیاری از بچه‌های مؤمن و انقلابی از سایت‌های هسته‌ای که برای ارتقای سطح فناوری هسته‌ای کشورمان تلاش‌های بسیاری انجام دادند، فراهم کردن زمینه برای انجام کارهای‌شان در راستای اجرای برجام بود. من فکر نمی‌کنم فرزندم، مصطفی امروز آرام بخوابد، چون به سانتریفیوژ‌ها علاقه بسیاری داشت و حاصل زحماتش امروز در حال جمع‌آوری است.

مادر جان از کجا معلوم شاید هم راحتتر بخوابد حالا واقعاً فرزندتان به چیزی غیر از سانتریفیوژ علاقه نداشت؟! آخ آخ اصلا همه اینا تقصیر رهبر فرزانه هست که برجام رو با هزار تا اما و اگر تایید کرد البته این رهبر فرزانه فکر می کرد ظریف قبلش با همه علمای قم، خانواده شهدا ، سپاه، بسیجیان بدون ABS، روزنامه کیهان ، دلواپسان و از جمله خودش مشورت کرده مگر نه تایید نمی کرد. حالا کاری شده

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

• جلیلی در دانشگاه تهران:
                    کسانی که ملت را از تحریم می‌ترسانند پیاده‌نظام آمریکا هستند/ همدلی به این معنا نیست که ضعف‌های دولت پوشانده شود
                    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همدلی با دولت این نیست که ضعف‌های آن پوشانده شود بلکه همدلی با دولت آن است که مشفقانه کمک کرد تا ضعف‌ها برطرف شود.

پس با این حساب پباده نظام دشمن: حسن روحانی و کابینه اش و مردمی که بهش رای داده اند اوخ اوخ عجب پیاده نظامی داره این دشمن، حالا شما می خواهین به این پیاده نظام مشفقانه کمک کنید اصلا شما چی کاره هستید ببخشید ها این سوال اول از همه باید می پرسیدم.

دلقک ها امدند
                  آخرین ویرایش توسط omidvar؛ 2015/11/04, 11:01.
                  شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• b-asgharne
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1053

/بسته گزارشی روزانه فارس/
                    تلاش برای منصرف کردن بزرگان اصلاحات از کاندیداتوری/ دست دولت را ببوسید و نقد هم باشد برای بعد!
                    دست دولت را ببوسید و نقد هم باشد برای بعد! و تلاش شیرزاد و مرعشی برای منصرف کردن بزرگان اصلاحات از کاندیداتوری، مطالبی هستند که در بسته گزارش تحلیلی امروز خبرگزاری فارس به آنها پرداخته‌ایم.

تلاش شیرزاد و مرعشی برای منصرف کردن بزرگان اصلاحات از کاندیداتوری
                    حسین مرعشی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و فعال سیاسی اصلاح‌طلب اخیراً در بخشی از مصاحبه خود در خبرگزاری ایلنا با بیان اینکه در عالم سیاست نباید اصراری داشته باشیم همیشه همه ما در همه عرصه‌ها حاضر باشیم، گفته است:‌ ما سیاسیون نباید فکر کنیم که باید مرد همه دوره‌ها و میدان‌ها باشیم هرکس باید نقش خود را بازی کند و اگر لازم شد یک دوره هم کنار بنشیند.
                    او افزوده است: من نباید توقع داشته باشم که هم زندانی سیاسی باشم و هم بخواهم وارد مجلس شوم. تکلیف بنده و امثال من روشن است. دلیلی ندارد اصرار داشته باشیم که حتماً ما وارد مجلس شویم. ما دوستان لایقی داریم که می‌توانند در مجلس به نظام و مردم خدمت کنند.

*مرعشی پیش از این، همین نظر خود را در یک مصاحبه دیگر نیز ابراز کرده و اینطور گفته بود که برخی اصلاح‌طلبان باید برای مدتی از بالانشینی احتراز کنند.
                    در روزهای اخیر و قبل از صحبت‌های مرعشی، احمد شیرزاد، دیگر فعال اصلاح‌طلب نیز در مصاحبه با روزنامه آرمان امروز گفته بود:‌ از نظر من بهتر است مجموعه نیروهای نام و نشان‌دار اصلاح‌طلب به صحنه نیایند و کریمانه در این دوره شرکت نکنند، به این دلیل که چنین فضایی می‌تواند به شکلی در اردوگاه اصلاح‌طلبی بازتاب پیدا کند که حرف تندروها پیش رود.
                    او همچنین افزوده بود: اگر بخواهیم با نیروهای تمام عیار اصلاحات وارد صحنه شویم آنگاه تندروها با دست‌گذاری بر برخی از مسائل، فضایی ایجاد می‌کنند که خود را مهم جلوه دهند. ما نباید وارد چنین فضایی شویم و باید با همان نیروهای معتدل جدی بتوانیم وارد عرصه شویم.
                    در اشاره به صحبت‌های مرعشی و شیرزاد، بیان این نکته ضروریست که مرعشی به قسمت صحیح ماجرا و شیرزاد به قسمت ناصحیح آن اشاره کرده اما هر دو نتیجه یکسانی را اخذ کرده‌اند.
                    بخش صحیح و ناصحیح ماجرا نیز این است که اعاظم و معاریف اصلاح‌طلب به دلیل حوادث رخ داده در سال 88، عمدتاً دچار مشکلاتی هستند که از روی ظن و گمان، به ردّ صلاحیت آنها در هر انتخاباتی خواهد انجامید.
                    لذا جریان سیاسی خاص مجبور است به دنبال راهکارهای جایگزین برای شرکت در انتخابات مجلسی باشد، که در دوره قبل، حضور در آن را تحریم کرده بود!
                    واضح است که در این میان دیگر جایی برای برخورد کریمانه! و یا عاملیت بخشی به چیزی به نام تندروها! سخن بلاوجه است.
                    عمده چهره‌های جریان سیاسی خاص طی 2 سال گذشته ابراز کرده‌اند که پیروزی اصلاح‌طلبان بصورت حداکثری در انتخابات مجلس دهم ممکن نیست و آنها باید به چیزی به نام «برد حداقلی» (به معنای باز کردن حساب بر روی هر تعداد از کاندیداهای اصلاح‌طلبی که بتوانند وارد مجلس شوند) دل ببندند.

***.......................................
                    ----------------------------------------------------------------------

سهیلا جلودارزاده:
                    ناطق و عارف هر دو دارای ویژگی‌های سرلیستی اصلاح‌طلبان هستند
                    نماینده اسبق اصلاح‌طلبان در مجلس تاکید کرد: سرلیست اصلاح‌طلبان باید یک فرد حق‌گرا و اخلاق‌گرا باشد که هم آقای ناطق نوری و هم آقای عارف دارای چنین ویژگی‌هایی هستند.

-----------------------------------------------------------------

مکارم شیرازی:
                    برجام مراحل قانونی و شرعی را گذرانده است/ مخالفت با برجام صلاح نیست
                    یکی از مراجع تقلید گفت: در گوشه و کنار مشاهده می‌شود برخی افراد با برجام مخالفت می‌کنند، این کار صلاح نیست، اگر تابع شرع هستیم، مراحل آن گذشته و اگر تابع قانون هستیم، در مجلس مراحل قانونی را گذرانده است.

نظر

• omidvar
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 796

پاسخ : اخبار

در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
                      روحانی:
                      بیخودی نرویم یکی دو نفر را به بهانه ای بگیریم و پرونده سازی کنیم، بعدش هم بگوییم این خط، خط نفوذ است / نباید عده ای با کلمه "نفوذ" بازی کنند
                      به گزارش «انتخاب»، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه و در جلسه هیات دولت گفت: باید از افتخارات و روزهای ملی و تاریخیِ ایستادگی ملت ایران برای تقویت بیش از پیش انقلاب و اتحاد ملت بهره بگیریم و اجازه ندهیم این ایام تاریخی مورد سوء استفاده برخی جناح ها قرار گیرد . چرا که هرگونه بهره برداری جناحی از این ایام، به زیان انقلاب و وحدت ملی خواهد بود.

جناب حسن اقا یادشون رفته سال 58 گزارش دادن عراق در پشت مرزها مشغول ارایش نظامی وحرکات مشکوکه بنی صدر گفت نکران نباشید مشگلی نیست بعد گزارش اوردنند عراق حمله کرده بازهم ان خاین عامل اجنبی گفت نکران نباشید گزارش دادند عراق تا اهواز پیشروی کرده بازهم ریس جمهور خاین بنی صدر در کمال خونسردی اظهار داشت نگران نباشید ما زمین میدهیم وزمان میگیریم وبعد هم همان شد که دیدیم چه بر سرمان اوردند حالا هم حرفهای حسن اقا بوی ان حرفها را میدهد
                      شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                        جناب حسن اقا یادشون رفته سال 58 گزارش دادن عراق در پشت مرزها مشغول ارایش نظامی وحرکات مشکوکه بنی صدر گفت نکران نباشید مشگلی نیست بعد گزارش اوردنند عراق حمله کرده بازهم ان خاین عامل اجنبی گفت نکران نباشید گزارش دادند عراق تا اهواز پیشروی کرده بازهم ریس جمهور خاین بنی صدر در کمال خونسردی اظهار داشت نگران نباشید ما زمین میدهیم وزمان میگیریم وبعد هم همان شد که دیدیم چه بر سرمان اوردند حالا هم حرفهای حسن اقا بوی ان حرفها را میدهد
                        چقدر توصیفات شما در مورد بنی صدر....به احوالات مموتی شبیه......همه داد میزدن اقای پاکدست...کشور داره نابود میشه...میگفت گوجه از محل ما بخرید....سگه بنی صدر به اون یار سفر کرده پاکدست دلواپسان میارزه.....بنی صدر خاک کشور را به قول شما به باد داد...مموتی اقتصاد وامید ملتو...
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mjtb
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 527

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                          ممنونم که با یادآوری این داستان خاطر نشان کردید که سالهاست آقای روحانی حرف حساب میزده و کسانی که در مقابلش بودن حرف مفت! :D

نظر

• ali110
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 467

یادش بخیر . 8 سال غارت و ...

نظر

• اسد-ص
                              ستاره دار(5)
                              • Feb 2011
                              • 671

در اصل توسط ali110 پست شده است View Post
                              یادش بخیر . 8 سال غارت و ..

همه مشکلات از احمدی نژاداست .

درست مثل آلمان که بخاطر هیتلر رفت جهان سوم الان همه آلمانی ها از گرسنگی دارن میمیرن . خدا چکارت کنه هیتلر

مملکت چقدر خوب بود هیچ مشکلی نداشتیم چقدر خوش میگذشت قرار بود طرف(مخالف محمود) بخاطر بینظیرترین رئیس جمهور مادام العمر بشه

دلار 70 ریال بود وانرژی هسته ای رو محمود نیاوده بود

همه اش تقصیر محموده

هاشمی رفسنجانی چقدر بی شیله وپیله وبا صداقت بود وهنوز هم هست
                              آخرین ویرایش توسط اسد-ص؛ 2015/11/05, 20:55. دلیل: ف

نظر

• mjtb
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 527

مثل عسل بود، پدر سوخته،
                                باب بغل بود پدر سوخته!

با دوسه تا گوجه فروش خَفَن
                                بچه محل بود پدر سوخته!

دور و برش لشکر بسیاری از ...
                                دزد و دغل بود پدر سوخته!

حرف نمیزد ابدا این بشر،
                                اهل عمل بود پدر سوخته!

بی حرکت دیده نشد لحظه ای،
                                روی گسل بود پدر سوخته!

شعر نمیگفت، ولی عاشقِ
                                شعر و غزل بود پدر سوخته!

با دو سه مهواره و میمون، پی .ِ..
                                فتح زُحل بود پدر سوخته!

بت شده بین فقرا تا ابد،
                                اصل "هبل" بود پدر سوخته!

گفت که با لشکر عایشه در ...
                                جنگ جمل بود پدر سوخته!

واقعیش هاله ای از نور داشت،
                                این که بدل بود، پدر سوخته!

چهره ی جنجال برانگیز در
                                بین ملل بود پدر سوخته!

از همه ی خوب و بدش بگذریم،
                                دزد دکل بود پدر سوخته ...!
                                آخرین ویرایش توسط mjtb؛ 2015/11/06, 13:50.

نظر

در حال کار...
                                X