نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    این که نام کاربری بنده یا دیگران چه معنی میده یا اسم کی هست یک انتخاب کاملا شخصی است و هر گونه برداشت ازش یا سئوال این طوری که در خیلی از فروم ها مرسوم هست مصداق تفتیش عقاید و فضولی است

معمولا برداشت احمقانه و بدون مطالعه باعث دردسره بنده قبلا هم نوشتم نظامی بوده ام و از این خلبان آلمانی به خاطر موفقیت های نظامی اش که در دنیا دست نیافتنی است خوشم می آید و در ضمن هیچ جنایت جنگی توسط ایشان در هیچ کجا ثبت نشده و بنده هم گفتم این علاقه صرف نظر از اندیشه های سیاسی این خلبان بوده است. این که من از این آقا خوشم می آید دلیل بر این نیست که مسئولیت کارهایش به من هم مربوطه این رو باید یه جوری به برخی موجودات حالی کرد که کاری از دست هیچ کس در این زمینه بر نمی آد.

اگر می خواستم وارد مجادله احمقانه با آدم بی سواد بشم قطعا در مورد طرح کودکانه CNG که بسی مایه خنده هست می نوشتم.

بنده به خاطر لایک ایشون ننوشتم که لایک های من رو می شمارد /.:blinksmiley.:/

بنده نظر شخصی و آماتوری خودمو نوشتم قبلا هم گفتم به صورت آماتوری و جهت هم اندیشی در مورد مسایل سیاسی روز و اثر اون روی بورس می نویسیم.

بنده به کسی توهین نکردم تا زمانی که خودش منو مخاطب قرار داده و این اقا از همون موقعی که شروع کرد به گیر دادن به اسم کاربری من در بلاک لیست قرارش دادم که مانع به حاشیه رفتن بشه ولی گویا خودشون اصرار دارند ولی بنده وارد این مجادله نخواهم شد.

از مدیریت تاپیک هم معذرت می خواهم اگر در بعضی پست های من زیاده روی شده. کلا دیگه نخواهم نوشت چون نیازی هم نیست و اگر نظارت بنده مفید هم باشه سعی می کنم برای خودم نگه دارم و کمتر حرف بزنم

سلام
    من شماهارو نمیشناسم و خوب میدانم که هرکس به اندازه خودش مسائل رو میفهمد
    و بعضی واقعا دید سیاسیشون بیشتر از دیگران است
    من شما رو به عنوان کسی که دید برتری تو مسائل کلان سیاسی دارین قبول دارم
    از نوشته هاتون هم بسیار استفاده کردم
    در بعضی جاها هم با شما کمی مخالف بودم ولی لطف شما بیشتر از آن است که بخواهم با مخالفت مسدع شوم
    من فکر میکنم هرکسی در هر تاپیکی مطلب میزند لیاقت تشکر را دارد
    چون این ارزش رو برای دیگران قائل شده تا با اونها تشریک مساعی کنه
    به هر حال این بحثها نتیجه اش ننوشتن شما نشود
    من به شما توصیه میکنم از نوشتن دست برندارید
    باز هم بنویسید
    بقول شما هر کسی آزاد است که دیگران را در بلک لیست خودش بگذارد
    ولی هیچوقت نباید پستی حذف شود
    الان هم یک پست ساده بنده حذف شد
    /:.rolleyessmileyani
    به هر حال تا همدیگرو تحمل نکنیم چه جوری میخاهیم جامعه رو تحمل کنیم؟

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

جناب معینی عزیز بنده که ادعا نکردم عقل کل هستم و بی خطا

شما فرمودید کودتای ترکیه کار اردوغانه بنده مخالفت کردم ولی بعدش شجاعت اینو داشتم اومدم نوشتم به نظر حق با شماست و بنده اشتباه کردم.

خوشبختانه معامله گری در بورس باعث میشه آدم هیچ وقت رو نظر خودش تعصب نداشته باشه

تحمل دیگران یعنی چی وقتی نمودار رشد اقتصادی ایران رو می گذاری زمان محمود منفی شده با استناد به نمودار صحبت می کنی طرف می نویشه پس چرا چیپس چیتوز گرون شده؟ اون یکی می نویسه شما خارج از ایرانی این حرفا رو می نویسی نفر بعدی می نویسه از قم یا نجف یا نجف آباد هستی از ایران خارج نشدی :D
      نفر بعدی می نویسه خودت رانت خواری جیره خور حسن روحانی هستی

با استناد به جدول و دیتاهای بین المللی می نویسی ایران ضریب هوشی 83 هست هم رده عراق و عربستان آمریکا 98 هست کشور هشتم دنیا بهشون بر می خوره میان میگن سیاه نمایی می کنی منتظر ویزای آمریکا هستی خوب چی بگم بیام سفرهای خارجی ام رو لیست کنم پز بدم؟

ما هر چی نوشتیم فحش خوردیم جواب منطقی نشنیدیم.

5 دانشمند هسته ای ایران وسط پایتخت تو روز روشن وسط خیابون ترور شدن حتی یک نفر از مهاجمین دستگیر نشده بنده بنویسم اینها اگر این لافی که می آیند در زمینه امنیتی درست بود پس اون افتضاح چی بود متهم به روان پریشی میشم

خوب بزار در نادانی خودشون و خواب خرگوشی لذت ببرند ما هم تو بورس کاسبی خودمون رو بکنیم چرا بیاییم دهن به دهن کسانی بگذاریم که نه تحصیل کرده هستن نه دنیا دیده و از منطق کمی هم برخوردارن

یه پورن استاری اومده ایران هم خودش عکس گرفته تو تهران هم خیلی ها دیدنش هم همه سایتها نوشتن این هالوهای امنیتی هم نفهمیدن بنده متهم به توهم میشم/.:blinksmiley.:/

بنده ارادت دارم ولی حقیقتش در این 5-6 سال فروم نویسی به این نتیجه رسیدم وقت هدر دادن محض هست

نظر

• fanos
        ستاره دار(1)
        • Jul 2013
        • 209

مکالمه های تلفنی و الکترونیکیِ کد گذاری شدۀ مسئولان دولت ترکیه هنگام بروز کودتای نافرجام، به دست سازمان اطلاعات انگلیس افتاد.
        به گزارش نامه نیوز، سازمان اطلاعات انگلیس فاش کرد که مسئولان ارشد ترکیه نقشه کشیدند که کودتا را به جنبش خدمت (وابسته به گولن) نسبت دهند تا بهانه ای برای سرکوب گستردۀ هواداران این جنبش در نهادهای دولت دولتی داشته باشند.
        مجلۀ آلمانی "فاکس" در خبری تحت عنوان "قدرت و جنون و اردوغان" نوشت: «سازمان اطلاعات انگلیس، مکالمه های کدگذاری شدۀ دولت ترکیه را از نخستین لحظۀ آغاز کودتا در این کشور، پیگیری کرد».

این مجلۀ آلمانی تاکید کرد: «در این مکالمه ها، مسئولان ارشد حکومتی دستور می دهند که فتح الله گولن به عنوان عامل اصلی این کودتا معرفی شود تا امکان سرکوب فراگیر افراد جنبش خدمت فراهم شود».

جنبش خدمت، گروهی وابسته به فتح الله گولن، میلیاردر ترک است که در پنسیلوانیای آمریکا به سر می برد.

دولت عدالت و توسعه، جنبش خدمت را بزرگ ترین رقیب خود می شمارد و از نفوذ گسترده هواداران این جنبش در دستگاه ها و نهادهای دولتی به شدت نگران است و همواره به دنبال فرصتی برای سرکوب این افراد است.
        منبع:العالم

عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• Inspired
          عضو فعال
          • May 2016
          • 494

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post

سلام
          من شماهارو نمیشناسم و خوب میدانم که هرکس به اندازه خودش مسائل رو میفهمد
          و بعضی واقعا دید سیاسیشون بیشتر از دیگران است
          من شما رو به عنوان کسی که دید برتری تو مسائل کلان سیاسی دارین قبول دارم
          از نوشته هاتون هم بسیار استفاده کردم
          در بعضی جاها هم با شما کمی مخالف بودم ولی لطف شما بیشتر از آن است که بخواهم با مخالفت مسدع شوم
          من فکر میکنم هرکسی در هر تاپیکی مطلب میزند لیاقت تشکر را دارد
          چون این ارزش رو برای دیگران قائل شده تا با اونها تشریک مساعی کنه
          به هر حال این بحثها نتیجه اش ننوشتن شما نشود
          من به شما توصیه میکنم از نوشتن دست برندارید
          باز هم بنویسید
          بقول شما هر کسی آزاد است که دیگران را در بلک لیست خودش بگذارد
          ولی هیچوقت نباید پستی حذف شود
          الان هم یک پست ساده بنده حذف شد
          /:.rolleyessmileyani
          به هر حال تا همدیگرو تحمل نکنیم چه جوری میخاهیم جامعه رو تحمل کنیم؟
          جناب معینی

اشتباه شما اینجاست که برای تشخیص، دارای معیار مشخصی نیستید!

اینکه من از یه چیزی خوشم اومد، پس تشکر میکنم و دیگران هم باید تشکر کنند، دلیل بر خوب، مفید و موثر بودن هیچ مطلبی نیست. همون اول هم گفتم، تمامی اینها بر میگرده به مسایل ایدئولوژیک و قبل از هر چیز، ما باید چارچوب عقیدتی خودمون رو شفاف کنیم، تا مشخص بشه، معیارهامون چی ها هستند.

بنابراین، شما چطور میخواهید تشخیص بدید مطلبی مفیده یا مضر، تا میزان شایستگیش رو با تشکر زدن، یا نزدن، کم و زیاد کنید! یعنی بهش اعتبار بدید؟

وقتی تک صدایی باشه، وقتی ترور شخصیتی باشه، وقتی سانسور باشه، وقتی توهین باشه و وقتی در یک کلام، آزادی بیان نباشه (در حقیقت آزادی پس از بیان) شما چطور میخواهید از آرای صالح در وهله ی اول باخبر بشوید و بعد میزان شایستگی آن را بسنجید؟

من گفتم اهل قلم هستم و در چارچوب کلمات و واژگان، آمده ام برای مشورت و تبادل نظر! انتظار خوش آمد گویی نداشتم، چون تازه وارد هستم، اما باید با یک تازه وارد اینطور رفتار میشد؟

کسی که شما براش اینقدر احترام قائلید، آیا برای دیگران هم، همینقدر احترام قائله؟

آیا شما برای کسی که به دیگران توهین میکنه، احترام قائلید؟

اگر کسی به دیگری توهین میکنه، شایسته تشکره؟

اگر کسی دارای قدرت تشخیصی نیست و نظراتش، الا بختکی درست و غلط از آب در میاد، شایسته نوشتن و اظهار نظره؟

الان من از شما بعنوان حَکَم و فردی دارای وجدان، تقاضا میکنم، قضاوت کنید، چون از اول ماجرا حضور داشتید و با دقت و علاقه، پست های بنده رو دنبال میکردید، نه بخاطر شایستگی، بلکه بخاطر تازه وارد بودن و تقابل با دوست خوبتون و به خوبی میدونید چی بین ما رفت!

اگر وجدان پاک و آگاه و بیدار دارید، بفرمایید که
          کجای کار بنده بی احترامی کردم و
          کجای کار بنده شروع به زدن اتهام کردم،
          کجای کار حتی دروغ بافتم و
          کجای کار، خارج از چارچوب این تاپیک، به انحراف کشیدمش!

هنوز قسمت پیام خصوصی من، غیر فعاله، نمیدونم چرا، کمک هم خواستم، کسی راهنمایی نکرد و مجبور شدم برای روشن سازی برخی مطالب، وارد بحث و نظر خواهی متفرقه بشم که بیشتر جنبه آشنایی و آشناسازی با عقاید خود و دیگران بود و الباقی پست ها، بر میگشت به مسایل روز و بسیار مهم سیاسی که در سرنوشت کشور و لاجرم سرمایه گذاری هامون، تاثیر مستقیم داره.

بنابر این و با توجه به پاراگراف بالا (استثنائات) شما حتی اگر یک پست از بنده پیدا کردید که اینجا به کسی توهین کرده ام، بنده دیگه اینجا مطلب نمیزنم، هر چند، با این ترور شخصیتی و حمایتی که از یک سایکوز شد، دیگه حتی ارزش پست زدن هم نداره اینجا، علی الخصوص پس از سانسور کیلویی پست ها!

اما تشکر کردن از کسی که به دیگران مثل آب خوردن، اتهام میزنه، توهین میکنه و فکر میکنه با ترور شخصیتی و تحقیر، داری مرتبه و امتیاز و شایستگی میشه، خود بحثی علیحده است که باید مقدمه ی اول حل بشه، تا برسیم به مرحله ی بعدی که احراز صلاحیت در نگارش و ارسال پست های دارای ارزش محتوایی است.

شما اول برادریت رو ثابت بکن، بعد ادعای ارث و میراث بکن

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

پ. ن.

علـــم چنــدانکه بیشتر خوانی
          چون عمل در تو نیست، نادانی

حالا آی کیو 2000 باشه و فوق دکترای ارتباطات کیهانی و فرازمینی
          آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/01, 07:23.
          در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
          نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

سئوال

حسن عباسی، سال 89 در قالب یک ویدئوی چند ده دقیقه ای، مطلبی دو پهلو علیه ارتش میگه!

چرا بعد از 6 سال جوابیه ای به این شدید الحنی براش منتشر شده؟

هرکی الان بپرسه که اون چی گفت این چی جواب داد، لیاقت پست زدن نداره اصلاً.

کسی حق داره الان نظر بده که کل ماجرا رو یک بار لا اقل مرور کرده باشه تا الان.

الان من بعد از این همه مدت مجبور شده ام تا معنای نبض سیاست رو تشریح کنم، تا یه عده نیان باز از منحرف کردن تاپیک دم بزنند.

نبض سیاست، یعنی با کوچیک ترین پالس، حال بیمار رو بتونی تشخیص بدی، که خوبه یا نیاز به مراقبت داره یا تموم کرده!

پس سئوال دقیقاً اینه

چه سیاستی پشت این جوابیه ی شدیدالحن ارتش وجود داره که پس از 6 سال، یهو یادش افتاده که همچین ویدئویی پخش شده و به این ویدیو، چنین واکنشی نشون داده؟

نظر

• ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
              سئوال

حسن عباسی، سال 89 در قالب یک ویدئوی چند ده دقیقه ای، مطلبی دو پهلو علیه ارتش میگه!

چرا بعد از 6 سال جوابیه ای به این شدید الحنی براش منتشر شده؟

هرکی الان بپرسه که اون چی گفت این چی جواب داد، لیاقت پست زدن نداره اصلاً.

کسی حق داره الان نظر بده که کل ماجرا رو یک بار لا اقل مرور کرده باشه تا الان.

الان من بعد از این همه مدت مجبور شده ام تا معنای نبض سیاست رو تشریح کنم، تا یه عده نیان باز از منحرف کردن تاپیک دم بزنند.

نبض سیاست، یعنی با کوچیک ترین پالس، حال بیمار رو بتونی تشخیص بدی، که خوبه یا نیاز به مراقبت داره یا تموم کرده!

پس سئوال دقیقاً اینه

چه سیاستی پشت این جوابیه ی شدیدالحن ارتش وجود داره که پس از 6 سال، یهو یادش افتاده که همچین ویدئویی پخش شده و به این ویدیو، چنین واکنشی نشون داده؟
              در این مملکت بعضی ها فقط از آب گل آلود ماهی میگیرن
              تمام هنرشون هم همینه
              از یکسری رسانه خاص و افراد خاص یک سری مدارک و گفتگو بیرون میارن تا وضع رو آشفته نشون بدن یا آگر در ابتدای آشفتگی ست به بدترین شکل اشفته کنند
              بعد با خیال راحت به دنبال کار خودشون که چپاوله میرن
              و یا چیزی رو که یه گوشه اش پیدا شده قائم کنند
              نون اینها در ولوله است

نظر

• ahmoeini
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2562

جناب معینی

اشتباه شما اینجاست که برای تشخیص، دارای معیار مشخصی نیستید!

اینکه من از یه چیزی خوشم اومد، پس تشکر میکنم و دیگران هم باید تشکر کنند، دلیل بر خوب، مفید و موثر بودن هیچ مطلبی نیست. همون اول هم گفتم، تمامی اینها بر میگرده به مسایل ایدئولوژیک و قبل از هر چیز، ما باید چارچوب عقیدتی خودمون رو شفاف کنیم، تا مشخص بشه، معیارهامون چی ها هستند.

بنابراین، شما چطور میخواهید تشخیص بدید مطلبی مفیده یا مضر، تا میزان شایستگیش رو با تشکر زدن، یا نزدن، کم و زیاد کنید! یعنی بهش اعتبار بدید؟

وقتی تک صدایی باشه، وقتی ترور شخصیتی باشه، وقتی سانسور باشه، وقتی توهین باشه و وقتی در یک کلام، آزادی بیان نباشه (در حقیقت آزادی پس از بیان) شما چطور میخواهید از آرای صالح در وهله ی اول باخبر بشوید و بعد میزان شایستگی آن را بسنجید؟

من گفتم اهل قلم هستم و در چارچوب کلمات و واژگان، آمده ام برای مشورت و تبادل نظر! انتظار خوش آمد گویی نداشتم، چون تازه وارد هستم، اما باید با یک تازه وارد اینطور رفتار میشد؟

کسی که شما براش اینقدر احترام قائلید، آیا برای دیگران هم، همینقدر احترام قائله؟

آیا شما برای کسی که به دیگران توهین میکنه، احترام قائلید؟

اگر کسی به دیگری توهین میکنه، شایسته تشکره؟

اگر کسی دارای قدرت تشخیصی نیست و نظراتش، الا بختکی درست و غلط از آب در میاد، شایسته نوشتن و اظهار نظره؟

الان من از شما بعنوان حَکَم و فردی دارای وجدان، تقاضا میکنم، قضاوت کنید، چون از اول ماجرا حضور داشتید و با دقت و علاقه، پست های بنده رو دنبال میکردید، نه بخاطر شایستگی، بلکه بخاطر تازه وارد بودن و تقابل با دوست خوبتون و به خوبی میدونید چی بین ما رفت!

اگر وجدان پاک و آگاه و بیدار دارید، بفرمایید که
                کجای کار بنده بی احترامی کردم و
                کجای کار بنده شروع به زدن اتهام کردم،
                کجای کار حتی دروغ بافتم و
                کجای کار، خارج از چارچوب این تاپیک، به انحراف کشیدمش!

هنوز قسمت پیام خصوصی من، غیر فعاله، نمیدونم چرا، کمک هم خواستم، کسی راهنمایی نکرد و مجبور شدم برای روشن سازی برخی مطالب، وارد بحث و نظر خواهی متفرقه بشم که بیشتر جنبه آشنایی و آشناسازی با عقاید خود و دیگران بود و الباقی پست ها، بر میگشت به مسایل روز و بسیار مهم سیاسی که در سرنوشت کشور و لاجرم سرمایه گذاری هامون، تاثیر مستقیم داره.

بنابر این و با توجه به پاراگراف بالا (استثنائات) شما حتی اگر یک پست از بنده پیدا کردید که اینجا به کسی توهین کرده ام، بنده دیگه اینجا مطلب نمیزنم، هر چند، با این ترور شخصیتی و حمایتی که از یک سایکوز شد، دیگه حتی ارزش پست زدن هم نداره اینجا، علی الخصوص پس از سانسور کیلویی پست ها!

اما تشکر کردن از کسی که به دیگران مثل آب خوردن، اتهام میزنه، توهین میکنه و فکر میکنه با ترور شخصیتی و تحقیر، داری مرتبه و امتیاز و شایستگی میشه، خود بحثی علیحده است که باید مقدمه ی اول حل بشه، تا برسیم به مرحله ی بعدی که احراز صلاحیت در نگارش و ارسال پست های دارای ارزش محتوایی است.

شما اول برادریت رو ثابت بکن، بعد ادعای ارث و میراث بکن

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

پ. ن.

علـــم چنــدانکه بیشتر خوانی
                چون عمل در تو نیست، نادانی

حالا آی کیو 2000 باشه و فوق دکترای ارتباطات کیهانی و فرازمینی

بزرگوار
                اعتقادات من با شما هیچ فرقی نمیکنه
                هیچکدوممون با هم فرق نمیکنه
                تشکر به خاطر تایید کردن یا نکردن نیست
                اگر در خانه باشید ناهار هم خورده باشید
                در بزنند برای شما آش نذری بیارن از طرف تشکر نمیکنید
                چون سیر هستید
                ما عادت نداریم از دیگران چیزی بگیریم و پشتش حرف نزنیم
                ما حق نداریم دیگران رو خفه کنیم
                هرکی هر چی میخاد بگه
                اگر حرفش جالب نباشه خود به خود حذف میشه
                این قانون جدید دنیاست
                مسلونها میزنند فرانسویهارو میکشند
                اگر گفته شما درست باشه باید همه مسلمونهارو کشت
                ولی اونها دارند با هم زندگی میکنند
                شما نمیتونید با این طرز تفکر با مردم زندگی کنید
                برای همینه که قسمتی از حکومت به دنبال حذف کردن بخشی از جامعه است
                بگذارید حرفها زده بشه مردم خودشون تصمیم بگیرن
                شما با هر تفکری هستید دوست داشتید تشکر کنید دوست نداشتید نکنید

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

بزرگوار
                  اعتقادات من با شما هیچ فرقی نمیکنه
                  هیچکدوممون با هم فرق نمیکنه
                  تشکر به خاطر تایید کردن یا نکردن نیست
                  اگر در خانه باشید ناهار هم خورده باشید
                  در بزنند برای شما آش نذری بیارن از طرف تشکر نمیکنید
                  چون سیر هستید
                  ما عادت نداریم از دیگران چیزی بگیریم و پشتش حرف نزنیم
                  ما حق نداریم دیگران رو خفه کنیم
                  هرکی هر چی میخاد بگه
                  اگر حرفش جالب نباشه خود به خود حذف میشه
                  این قانون جدید دنیاست
                  مسلونها میزنند فرانسویهارو میکشند
                  اگر گفته شما درست باشه باید همه مسلمونهارو کشت
                  ولی اونها دارند با هم زندگی میکنند
                  شما نمیتونید با این طرز تفکر با مردم زندگی کنید
                  برای همینه که قسمتی از حکومت به دنبال حذف کردن بخشی از جامعه است
                  بگذارید حرفها زده بشه مردم خودشون تصمیم بگیرن
                  شما با هر تفکری هستید دوست داشتید تشکر کنید دوست نداشتید نکنید
                  این جواب سئوال من نبود

شما باید توانایی تفکیک قائل شدن بین مسائل رو داشته باشید

من خیلی واضح به شما ایراد گرفتم که چرا پای توهین آشکار ایشون به بنده تشکر زدید!

و بعد هم گفتم، شما بشوید حَکَم، حُکم بدید که رفتار زشت ایشون، جای تقدیر و تشکر داره؟ تقدم و تاخر را هم توی تایم لاین مشخص کردم که اگر شما حتی یک پست پیدا کردید که بنده نه تنها به ایشون، به کس دیگری حتی، بی احترامی کردم، توهین که جای خود، بنده دیگه اینجا پست نمیزنم!

میشه بفرمایید اینایی که الان برای بنده نوشتید، اسمش چیه؟ قطعاً اگر توجیه درستی افکار و عقاید خودتون نباشه، پاسخ و جوابیه ای به درخواست بنده نیست!

پس من از شما نخواستم که، سخنرانی کنید

خیلی واضح و آشکار ،لطف کنید، قضاوت کنید، با وجدان بیدار و پاک، مثل یک انسان آزاده، بین فردی که بخوبی میشناسیدش و ازش قدر دان و متشکر هستید، با کسییکه تازه باهاش آشنا شده اید، یا دارید میشید و هنوز خوب نشناختیدش، اما آثاری از خود بجای گذاشته که برای قضاوت کردن، کاملاً مکفی است

قسمت آخر صحبت بنده هم دقیقاً بر میگرده به این که، اول ثابت کنید که فردی آزاد اندیش و دارای صلاحیت اجتماعی هستید، بعد صحبت از آزادی بیان و دم از صلاحیت قضاوت بین مسلمون ها و فرانسویان بزنید (ایدئولوژی) (برادری رو ثابت کردن)

گاماس گاماس

به اونجا هم میرسیم، البته اگر مشتاق بودید

صحبت اصلی من، اتفاقاً بر میگرده به اهمیت کلام و مفهوم کلمات و ساختار جملات و لاجرم انتقال مفاهیم. یعنی غایت هدف انسان

نظر

• Inspired
                    عضو فعال
                    • May 2016
                    • 494

در این مملکت بعضی ها فقط از آب گل آلود ماهی میگیرن
                    تمام هنرشون هم همینه
                    از یکسری رسانه خاص و افراد خاص یک سری مدارک و گفتگو بیرون میارن تا وضع رو آشفته نشون بدن یا آگر در ابتدای آشفتگی ست به بدترین شکل اشفته کنند
                    بعد با خیال راحت به دنبال کار خودشون که چپاوله میرن
                    و یا چیزی رو که یه گوشه اش پیدا شده قائم کنند
                    نون اینها در ولوله است

نمیگم نظر شما خالی از حقیقته، چون سیاست یعنی همین، سود جویی از هر فرصتی، چه خلق شده، چه خلق کرده

اما من هدف والاتری رو پشت این ماجرا حس میکنم که هنوز تحقیقاتم (یافتن مدارک بیشتر و ارتباط بین ماجراهای اخیر) تموم نشده

دست به نقد، این هم ربط داره به ماجرای فیش های حقوقی و سیر تکاملی آمادگی برای ریاست جمهوری سال دیگه

یه باره دیگه تاکید میکنم، بحث سیاسی، بحث حق و حقوق نیست، بحث چرایی و قوعه

فعلا

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

این جواب سئوال من نبود

شما باید توانایی تفکیک قائل شدن بین مسائل رو داشته باشید

من خیلی واضح به شما ایراد گرفتم که چرا پای توهین آشکار ایشون به بنده تشکر زدید!

و بعد هم گفتم، شما بشوید حَکَم، حُکم بدید که رفتار زشت ایشون، جای تقدیر و تشکر داره؟ تقدم و تاخر را هم توی تایم لاین مشخص کردم که اگر شما حتی یک پست پیدا کردید که بنده نه تنها به ایشون، به کس دیگری حتی، بی احترامی کردم، توهین که جای خود، بنده دیگه اینجا پست نمیزنم!

میشه بفرمایید اینایی که الان برای بنده نوشتید، اسمش چیه؟ قطعاً اگر توجیه درستی افکار و عقاید خودتون نباشه، پاسخ و جوابیه ای به درخواست بنده نیست!

پس من از شما نخواستم که، سخنرانی کنید

خیلی واضح و آشکار ،لطف کنید، قضاوت کنید، با وجدان بیدار و پاک، مثل یک انسان آزاده، بین فردی که بخوبی میشناسیدش و ازش قدر دان و متشکر هستید، با کسییکه تازه باهاش آشنا شده اید، یا دارید میشید و هنوز خوب نشناختیدش، اما آثاری از خود بجای گذاشته که برای قضاوت کردن، کاملاً مکفی است

قسمت آخر صحبت بنده هم دقیقاً بر میگرده به این که، اول ثابت کنید که فردی آزاد اندیش و دارای صلاحیت اجتماعی هستید، بعد صحبت از آزادی بیان و دم از صلاحیت قضاوت بین مسلمون ها و فرانسویان بزنید (ایدئولوژی) (برادری رو ثابت کردن)

گاماس گاماس

به اونجا هم میرسیم، البته اگر مشتاق بودید

صحبت اصلی من، اتفاقاً بر میگرده به اهمیت کلام و مفهوم کلمات و ساختار جملات و لاجرم انتقال مفاهیم. یعنی غایت هدف انسان
                      من آشپزی رو خیلی دوست دارم
                      به عنوان یک حرفه هم بهش نگاه میکنم
                      و در آشپزی به این قائلم که باید هر چیزی سرجای خودش درست بشه
                      اگر پیاز بیشتر سرخ بشه میسوزه
                      اگر کسی آشپز نباشه لزومی داره بدونه پیازش چقدر سرخ شده
                      از کل غذا لذت میبره
                      اگر از روی گرسنگی خورده باشه شاید به خیلی از چیزها هم توجه نکنه
                      ولی غذا بخوره
                      ولی برای من که حرفه ام آشپزیست همه اینها مهم است
                      شاید حتی غذایی که پیازش زیاد سرخ شده باشه رو هم نخورم
                      در این تاپیک من به صحبتهای دیگران به این شکل نگاه میکنم
                      از کلیت حرف استفاده میکنم
                      نه اینکه پیازاش رو چک کنم
                      شما میتوانید اینکارو بکنید
                      بنده ایراد نگرفتم
                      شما هم نوشته های دیگران رو اونجوری که دلتون میخاد تجزیه و تحلیل کنید
                      ولی برای خودتون
                      امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشین
                      اگر قرار باشد من در جایی سیاسی بحث کنم مطمئن باشید جواب ایدئولوژی گفتن شمارو میتونم بدم
                      ولی تو این تاپیک اصلا اینجوری فکر نمیکنم
                      شما میتونین با اجازه دیگران وارد بحث سیاسی باهاشون بشید
                      قرار نیست من دنیارو عوض کنم
                      دنیا خودش عوض میشه
                      همونطوری که پتو تبدیل به چادر شد و چادر به مانتو و مانتو به ....
                      من زیاد لزومی نمیبینم بخام دیگران رو عوض کنم
                      ولی اظهار نظر میکنم

نظر

• Inspired
                        عضو فعال
                        • May 2016
                        • 494

من آشپزی رو خیلی دوست دارم
                        به عنوان یک حرفه هم بهش نگاه میکنم
                        و در آشپزی به این قائلم که باید هر چیزی سرجای خودش درست بشه
                        اگر پیاز بیشتر سرخ بشه میسوزه
                        اگر کسی آشپز نباشه لزومی داره بدونه پیازش چقدر سرخ شده
                        از کل غذا لذت میبره
                        اگر از روی گرسنگی خورده باشه شاید به خیلی از چیزها هم توجه نکنه
                        ولی غذا بخوره
                        ولی برای من که حرفه ام آشپزیست همه اینها مهم است
                        شاید حتی غذایی که پیازش زیاد سرخ شده باشه رو هم نخورم
                        در این تاپیک من به صحبتهای دیگران به این شکل نگاه میکنم
                        از کلیت حرف استفاده میکنم
                        نه اینکه پیازاش رو چک کنم
                        شما میتوانید اینکارو بکنید
                        بنده ایراد نگرفتم
                        شما هم نوشته های دیگران رو اونجوری که دلتون میخاد تجزیه و تحلیل کنید
                        ولی برای خودتون
                        امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشین
                        اگر قرار باشد من در جایی سیاسی بحث کنم مطمئن باشید جواب ایدئولوژی گفتن شمارو میتونم بدم
                        ولی تو این تاپیک اصلا اینجوری فکر نمیکنم
                        شما میتونین با اجازه دیگران وارد بحث سیاسی باهاشون بشید
                        قرار نیست من دنیارو عوض کنم
                        دنیا خودش عوض میشه
                        همونطوری که پتو تبدیل به چادر شد و چادر به مانتو و مانتو به ....
                        من زیاد لزومی نمیبینم بخام دیگران رو عوض کنم
                        ولی اظهار نظر میکنم

به این نمیگن جواب دادن، میگن طفره رفتن!

ولی خب، بذارید با منطق خودتون، بریم جلو

شما میگید آش نذری، اما اگه دیدید تو آش نذری، طرف تف کرد، باز هم میگی متشکرم؟

اصلا فرض کنیم که ما شب عاشورا، قیمه پلوی سیری خورده ایم، بعد میگیم سلام بر حسین، چرا باید بگیم لعنت بر یزید؟

شما میگید آشپزی، یعنی ترکیبی که منجر به غذایی لذیذ بشه، اما پیازش سمی بود، چی؟ اگه سبزیش آلوده بود چی؟

من دارم میگم، شما چرا وقتی ایشون به من توهین کرده، یعنی گفته، لعنت بر یزید، میگی، سلام یا حسین! دعوای من و ایشونه، شما این وسط چی کاره هستید!

آیا درک این منطق ساده، خیلی سخته؟

آیا این غیر از این نیست، که با رفتن تو جبهه ی حسین، در حقیقت دیگه نمیتونید تو جبهه ی یزید باشید؟

شما وضوحاً به من توهین کرده اید، این رو چطور میخواهید ماستمالی کنید!؟

پس دیگه نمیتونید اعلام بی طرفی کنید و بگید نه، من فقط به قسمت سلام بر حسینش کار دارم، لعنت بر یزیدش، به من مربوط نیست!

تف کردن توی غذا، مسموم کردن، آلوده کردن، همه ی اینها، مصداق بارز نفاق و دشمنی است، ایضاً تشکر زدن پای پستِ وهن آلود و سراسر کین!

بعد این چه لذتی برای خواننده، یا خورنده داره؟

اگه مواد اولیه، دزدی بود چی؟ اگر سرقت ادبی بود چی؟ اگر سرقت نظریه بود چی؟

یعنی برای شما، اصالت نفس، معنی نداره؟ اینکه آش نذری با چه موادی پخته شده، معنی نداره؟ مهم نیست! فقط مزه مهمه؟

رانت چطور؟

شما اصل اولیه انسانی، یعنی حرمت نفس رو اینجا زیر پا گذاشته اید، بعد ادعای انسانیت و آزادگی هم میکنید؟

تمامی دعواهای بشری، دعواهای ایدئولوژیکه و شما هنوز فرق بین نظر شخصی و ایدئولوژی رو نمیدونید، میایید اینجا اظهار نظر هم از خودتون در میکنید! با کدوم صلاحیت؟

اینها به کنار

بحث تخصص و سواد شد

طرف داره فریاد میزنه شعور سیاسی نداره، بعد چطور میتونه نظر سیاسی صائب داشته باشه؟ چطور میشه کسی که سواد سیاسی نداره، نظریه از خودش صادر کنه و یک سیاستمدار رو به چالش بکشه؟ سیاستمداری که سالها، لا اقل پرکتیس داره! نه کسی که اصلاً نمیدونه قلم و قدرت گفتار یعنی چه!

قدر زر، زرگر شناسد، قدر گوهر، گوهری

وقتی کسی معنای ایدئولوژی رو نمیدونه، وقتی کسی معنای نبض رو نمیدونه، وقتی معنای حقوق بشر رو نمیدونه و کلاً، وقتی تو حوزه ی کلام، معترفه که صلاحیت نداره، چطور میتونه توش وارد بشه و نظر بده؟

سیاست بالکل حوزه ی خردمندی و تدبیره و مفاهیم و راه حل ها

شما اصلاً دقت کردید به کلمه ی سایکوز و میدونید یعنی چی؟

شما اصولاً با مسائل روانی و شخصیتی آشنایی دارید و میدونید، برخی کاراکترها، باید حبس بشوند و از اجتماع به دور نگه داشته شوند؟

باید تعریف ها رو آپدیت کرد تا همه توی یک فضا و صفحه باشیم

اصولاً معنی آزادی چیه؟

معنای امنیت رو چطور؟

معنای زندان؟

بعد چطور میخواهید، آشی بپزید که مواد اولیه اش، آزادی و امنیت و زندان و صلاحیت اخلاقی و بیماری های سایکوتیکه؟ در حالیکه بیس همه ای اینها، قابلمه اش،
                        ایدئولوژی، مسمومه؟؟؟؟

این تاپیک، اسمش نبض سیاسته، نه مستراح عقده های روانی و شخصیتی! نه جایی برای غرض ورزی!

و به دست یک سایکوز، نباید چاقو داد! و اینجا، قلم به یک ناشی و ناصالح در امور عقلایی و سیاسی!

چون، الان سرت رو نبره، فردا میبره، فردا نبره، پس فردا میبره و وقتی معلوم شد با یک سایکوز طرف هستی، دیگه آرامش خاطر نداری، چون اگه فعلاً ایمن هستی، شاید فرصت نکرده و در اولین فرصت، وقتی اولین نشانه های اختلاف عقیده و زاویه ای افکار معلوم شد، حتماً شروع میکنه به تخریب و فرافکنی!

سیر پست های بنده رو اگر دنبال میکردید، به این مهم پی می بردید، اما خب، شما بجای پذیرفتن درخواست بنده، ترجیح دادید سخنرانی کنید و آشپزی، در حالیکه بیمار ما، عمل جراحی میخواست و حلاجی!

حوزه ی سیاست سالم، حوزه ی آزمون و خطا نیست! حوزه ی تشخیص سره از ناسره و بکار بردن علاج درسته!

البته تو زیر شاخه های سیاست کثیف، حوزه فحاشی و لجن پراکنی و تهمت زدن و پاپوش درست کردن و اخاذی و ترور شخصیتی، بحث جداست که تو این مجال نمیگنجه ولی با گرفتن نبض، قابل تشخیصه برای متخصص کلام، همونطور که تو مستراح برای ککه ورچین ها و تو روانشناسی، از روی عقده ها و رفتارهای شخصیتی!

و البته، تو آشپزی، برای سر آشپز که قادره مو رو از ماست بکشه بیرون
                        آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/01, 14:29.

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

در اصل توسط Rudel پست شده است
                          از همون اول معلوم بود که هدف به انحراف کشیدن تاپیک و جلوگیری از انتقاد به حکومت فاسد ایران هست
                          خوب گویا برادرای نوکر جمهوری اسلامی همیشه از راه فحش وارد نمی شوند بعضیاشون هم از طریق مظلوم نمایی وارد می شند یا طبق سنت بچه های فارس نیوز و هادیان سیاسی سپاهی از طریق داستان سرایی در مورد بد و اخ بودن غرب وارد می شن این کلک ها قدیمی شده پسر جون با گنده های شما بزرگ شدیم شما که عددی نیستین /:.yead.:/
                          تو این پست به خوبی اشاره کردم به این که بعضی نوکرها دوست ندارند در این فروم تاپیک سیاسی باشه و هدف کاملا به انحراف کشیدن و به حاشیه کشاندن مباحث سیاسی بود

از فضولی تو معانی اسم کاربران گرفته تا توهین به بقیه.

اثبات نوکر بودن از اونجاست که وقتی در مورد تبعیض و پایمال شدن حقوق یک زندانی بیچاره نوشتیم اقایون نوکر بهشون برخورد و برآشفتن که چرا نوشتیم اجازه ندادن به یک زندانی برای دیدار با فرزندان خردسالش جنایته خوب نوکرند اینها مزدورند

دقیقا با هدف مشخص فراری دادن کاربران از این تاپیک صورت گرفته

اظهارات مضحکی نظیر این که بیاید به جای مسائل سیاسی و حقوق بشری و صحبت در مورد کپسول گاز در خونه عمه محمود /:.yead.:/

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

به این نمیگن جواب دادن، میگن طفره رفتن!

ولی خب، بذارید با منطق خودتون، بریم جلو

شما میگید آش نذری، اما اگه دیدید تو آش نذری، طرف تف کرد، باز هم میگی متشکرم؟

اصلا فرض کنیم که ما شب عاشورا، قیمه پلوی سیری خورده ایم، بعد میگیم سلام بر حسین، چرا باید بگیم لعنت بر یزید؟

شما میگید آشپزی، یعنی ترکیبی که منجر به غذایی لذیذ بشه، اما پیازش سمی بود، چی؟ اگه سبزیش آلوده بود چی؟

من دارم میگم، شما چرا وقتی ایشون به من توهین کرده، یعنی گفته، لعنت بر یزید، میگی، سلام یا حسین! دعوای من و ایشونه، شما این وسط چی کاره هستید!

آیا درک این منطق ساده، خیلی سخته؟

آیا این غیر از این نیست، که با رفتن تو جبهه ی حسین، در حقیقت دیگه نمیتونید تو جبهه ی یزید باشید؟

شما وضوحاً به من توهین کرده اید، این رو چطور میخواهید ماستمالی کنید!؟

پس دیگه نمیتونید اعلام بی طرفی کنید و بگید نه، من فقط به قسمت سلام بر حسینش کار دارم، لعنت بر یزیدش، به من مربوط نیست!

تف کردن توی غذا، مسموم کردن، آلوده کردن، همه ی اینها، مصداق بارز نفاق و دشمنی است، ایضاً تشکر زدن پای پستِ وهن آلود و سراسر کین!

بعد این چه لذتی برای خواننده، یا خورنده داره؟

اگه مواد اولیه، دزدی بود چی؟ اگر سرقت ادبی بود چی؟ اگر سرقت نظریه بود چی؟

یعنی برای شما، اصالت نفس، معنی نداره؟ اینکه آش نذری با چه موادی پخته شده، معنی نداره؟ مهم نیست! فقط مزه مهمه؟

رانت چطور؟

شما اصل اولیه انسانی، یعنی حرمت نفس رو اینجا زیر پا گذاشته اید، بعد ادعای انسانیت و آزادگی هم میکنید؟

تمامی دعواهای بشری، دعواهای ایدئولوژیکه و شما هنوز فرق بین نظر شخصی و ایدئولوژی رو نمیدونید، میایید اینجا اظهار نظر هم از خودتون در میکنید! با کدوم صلاحیت؟

اینها به کنار

بحث تخصص و سواد شد

طرف داره فریاد میزنه شعور سیاسی نداره، بعد چطور میتونه نظر سیاسی صائب داشته باشه؟ چطور میشه کسی که سواد سیاسی نداره، نظریه از خودش صادر کنه و یک سیاستمدار رو به چالش بکشه؟ سیاستمداری که سالها، لا اقل پرکتیس داره! نه کسی که اصلاً نمیدونه قلم و قدرت گفتار یعنی چه!

قدر زر، زرگر شناسد، قدر گوهر، گوهری

وقتی کسی معنای ایدئولوژی رو نمیدونه، وقتی کسی معنای نبض رو نمیدونه، وقتی معنای حقوق بشر رو نمیدونه و کلاً، وقتی تو حوزه ی کلام، معترفه که صلاحیت نداره، چطور میتونه توش وارد بشه و نظر بده؟

سیاست بالکل حوزه ی خردمندی و تدبیره و مفاهیم و راه حل ها

شما اصلاً دقت کردید به کلمه ی سایکوز و میدونید یعنی چی؟

شما اصولاً با مسائل روانی و شخصیتی آشنایی دارید و میدونید، برخی کاراکترها، باید حبس بشوند و از اجتماع به دور نگه داشته شوند؟

باید تعریف ها رو آپدیت کرد تا همه توی یک فضا و صفحه باشیم

اصولاً معنی آزادی چیه؟

معنای امنیت رو چطور؟

معنای زندان؟

بعد چطور میخواهید، آشی بپزید که مواد اولیه اش، آزادی و امنیت و زندان و صلاحیت اخلاقی و بیماری های سایکوتیکه؟ در حالیکه بیس همه ای اینها، قابلمه اش،
                            ایدئولوژی، مسمومه؟؟؟؟

این تاپیک، اسمش نبض سیاسته، نه مستراح عقده های روانی و شخصیتی! نه جایی برای غرض ورزی!

و به دست یک سایکوز، نباید چاقو داد! و اینجا، قلم به یک ناشی و ناصالح در امور عقلایی و سیاسی!

چون، الان سرت رو نبره، فردا میبره، فردا نبره، پس فردا میبره و وقتی معلوم شد با یک سایکوز طرف هستی، دیگه آرامش خاطر نداری، چون اگه فعلاً ایمن هستی، شاید فرصت نکرده و در اولین فرصت، وقتی اولین نشانه های اختلاف عقیده و زاویه ای افکار معلوم شد، حتماً شروع میکنه به تخریب و فرافکنی!

سیر پست های بنده رو اگر دنبال میکردید، به این مهم پی می بردید، اما خب، شما بجای پذیرفتن درخواست بنده، ترجیح دادید سخنرانی کنید و آشپزی، در حالیکه بیمار ما، عمل جراحی میخواست و حلاجی!

حوزه ی سیاست سالم، حوزه ی آزمون و خطا نیست! حوزه ی تشخیص سره از ناسره و بکار بردن علاج درسته!

البته تو زیر شاخه های سیاست کثیف، حوزه فحاشی و لجن پراکنی و تهمت زدن و پاپوش درست کردن و اخاذی و ترور شخصیتی، بحث جداست که تو این مجال نمیگنجه ولی با گرفتن نبض، قابل تشخیصه برای متخصص کلام، همونطور که تو مستراح برای ککه ورچین ها و تو روانشناسی، از روی عقده ها و رفتارهای شخصیتی!

و البته، تو آشپزی، برای سر آشپز که قادره مو رو از ماست بکشه بیرون

مثل اینکه شما خیلی خودتون رو قبول دارین
                            الان من از کجا بدونم که شما با چه قصد و غرضی به دنبال این مسائل هستید
                            اینجا همه حرف زدند و رفتند
                            هیچ اتفاقی هم نیوفتاد
                            شما چرا تفتیش عقاید میکنید
                            مگر عضو ضد اطلاعات چیزی هستین
                            به کی میخای مثلا یه چیزی رو بفهمونید
                            به شخص اردل
                            اصلا فکر کنید عقاید ایشون برای من تائید شده باشد
                            خوب حالا چی
                            میخایید بگید من هم باید اعدام بشم
                            بقیه چی
                            همه رو میخائین اعدام کنین
                            همون سیاستمدارهایی که میگین خیلی بزرگن الان توش موندن
                            یه حرف راست از دهنشون خارج نمیشه
                            تازه این فضای حاکم فضای موافق اونهاست
                            از روزی بترسین فضایی حاکم بشه که مخالفشون بشه

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

مثل اینکه شما خیلی خودتون رو قبول دارین
                              الان من از کجا بدونم که شما با چه قصد و غرضی به دنبال این مسائل هستید
                              اینجا همه حرف زدند و رفتند
                              هیچ اتفاقی هم نیوفتاد
                              شما چرا تفتیش عقاید میکنید
                              مگر عضو ضد اطلاعات چیزی هستین
                              به کی میخای مثلا یه چیزی رو بفهمونید
                              به شخص اردل
                              اصلا فکر کنید عقاید ایشون برای من تائید شده باشد
                              خوب حالا چی
                              میخایید بگید من هم باید اعدام بشم
                              بقیه چی
                              همه رو میخائین اعدام کنین
                              همون سیاستمدارهایی که میگین خیلی بزرگن الان توش موندن
                              یه حرف راست از دهنشون خارج نمیشه
                              تازه این فضای حاکم فضای موافق اونهاست
                              از روزی بترسین فضایی حاکم بشه که مخالفشون بشه
                              دقیقا عرض کردم تجسس در اسم کاربری و سپس برداشت مشخص و جهت دار جهت تفتیش عقاید کاربران مشهوده

قصد عمدی ایجاد حاشیه و منحرف کردن بحث ها از موضوع تاپیک.

استفاده از لفاظی های بی معنی و لغاتی که حتی مشخصه معنی آنها رو هم نه می دونند نه درک کردن در جهت بالا نشون دادن سطح آگاهی

نظر

• Francis
                                عضو فعال
                                • Jan 2016
                                • 328

به نظرم صحبتهای امروز رهبر برای تحلیل سیاسی خیلی جا داره.

اگر دغدغه معنی اسم یکی، تضاد اسم یکی با آواتارش، اینکه از آقا معینی نخواستن سخنرانی کنه!! (که این خودش یه معیاری از ادبه) و خیلی مباحث کلامی و استعاری دیگه که مورد علاقه عضو جدید قرار گرفته اجازه داد لطفاً کسانی که مایلن در مورد سخنرانی ایشون صحبت کنن ببینیم چه آشی برای مملکت پختن.

http://donya-e-eqtesad.com/SiteKhan/1083774

نظر

در حال کار...
                                X