نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
    دیو سیاه رو نمیتونم نظر بدم ولی در خصوص عقاید سیاسی پشت سر همه اسلحه است
    نیست؟
    دوست من، بنده تخصصم بازی با کلمات و الفاظه

اسطوره شناسی رو دارم میخونم و در اسطوره ها، شما با دنیای کنایات،نشانه ها، رمزها و طلسم ها سر و کار دارید که همگی حقند

دیو سیاه اینجا همون سیاسته. در قدیم به کارهای نشدنی و محال میگفتن طرف میره به جنگ دیو سیاه. دیو سیاه دیگه به حقانیت شما کاری نداره، مثل داعش. جنگ با داعش هم به توان شما برمیگرده که در خودتون ببینید آیا میتونید پیروز بشید یا نه. خون بر شمشیر پیروزه یا نه رو کاری ندارم، اما به مصاف دیو سیاه رفتن، امکانات خاص خودش رو میطلبه!
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
      دوست من، بنده تخصصم بازی با کلمات و الفاظه

اسطوره شناسی رو دارم میخونم و در اسطوره ها، شما با دنیای کنایات،نشانه ها، رمزها و طلسم ها سر و کار دارید که همگی حقند

دیو سیاه اینجا همون سیاسته. در قدیم به کارهای نشدنی و محال میگفتن طرف میره به جنگ دیو سیاه. دیو سیاه دیگه به حقانیت شما کاری نداره، مثل داعش. جنگ با داعش هم به توان شما برمیگرده که در خودتون ببینید آیا میتونید پیروز بشید یا نه. خون بر شمشیر پیروزه یا نه رو کاری ندارم، اما به مصاف دیو سیاه رفتن، امکانات خاص خودش رو میطلبه!
      چرا شما راحت صحبت نمیکنید؟
      مگه حرفتون حق نیست؟
      تو پست قبلی که جواب رودل رو دادید اینقدر در لفافه صحبت کردید که درک اصل مطلبتون رو هم مشکل میسازه
      قرار نیست که برای هر پست پازل بسازیم
      رودل رو من دوست دارم چون به راحتی حرفش رو میزنه
      تام کروز هم همینطور بود

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

چرا شما راحت صحبت نمیکنید؟
        مگه حرفتون حق نیست؟
        تو پست قبلی که جواب رودل رو دادید اینقدر در لفافه صحبت کردید که درک اصل مطلبتون رو هم مشکل میسازه
        قرار نیست که برای هر پست پازل بسازیم
        رودل رو من دوست دارم چون به راحتی حرفش رو میزنه
        تام کروز هم همینطور بود
        شما اگه حقیقت جو باشید، حق رو از زیر سنگ هم پیدا میکنید. مشکل اینجاست که نظام دنیا بر پایه پیچوندن استواره و کسی رو به سرای حق راه میدن که لایق باشه. لا اقل برای رسیدن بهش تلاش کنه. جای نامحرمان نیست!

من خودم دنبال حقیقتم، و وقتی قرار باشه که با زحمت بدستش بیاری، چطور فکر میکنید در بازی حق، به شما اجازه ی ورود میدن که از دست یک شخص دیگه رونویسی کرده اید؟ راه هر کس سواست و خودش باید راهش رو پیدا کنه!

به شما کمک میشه که در مسیر بیافتید، اما گردن دیو سیاه رو باید خودتون با دستان خودتون بزنید. حق اینو میگه

به همین روی، شما از کجا میدونید که تئولوگ ها حق نمیگن؟ وانگهی، راهش رو برای همه باز گذاشته اند، آیا شما مرد سفر هستید؟

گر همسفر عشق شدی، مرد سفر باش
        هم منتظر حادثه هم فکر خطر باش

خانم محمدی عشقش این بوده که بره بشه فعال حقوق بشر، پس مرد سفر شده
        پس هم منتظر حادثه بوده و هم فکر خطر رو میبایست می کرده

چون به طریق اولی، همسفر عشق شده، یعنی دنبال هدفش رفته

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

شما اگه حقیقت جو باشید، حق رو از زیر سنگ هم پیدا میکنید. مشکل اینجاست که نظام دنیا بر پایه پیچوندن استواره و کسی رو به سرای حق راه میدن که لایق باشه. لا اقل برای رسیدن بهش تلاش کنه. جای نامحرمان نیست!

من خودم دنبال حقیقتم، و وقتی قرار باشه که با زحمت بدستش بیاری، چطور فکر میکنید در بازی حق، به شما اجازه ی ورود میدن که از دست یک شخص دیگه رونویسی کرده اید؟ راه هر کس سواست و خودش باید راهش رو پیدا کنه!

به شما کمک میشه که در مسیر بیافتید، اما گردن دیو سیاه رو باید خودتون با دستان خودتون بزنید. حق اینو میگه
          تمام کسانی که در این سایتها مطلب میزنند حتما به حقایقی رسیده اند که دارن مطلب میزنند
          صحبتها نشات گرفته از عقایدشونه
          البته با چاشنی طنز و عصبانیت در بعضی موارد
          ولی سیاست بازی در بورس هنوز برای خیلی ها نامشخصه
          من به دنبال اون هستم
          الان خیلی دوست دارم بدونم گروه مافیایی و رانت جو و رانت خوار الان پشت کدام سهمها هست
          مثلا میدانم پشت سایپا هست
          پشت خودرو هست
          پشت مواد معدنی و کانیها هست
          پشت فولادی ها هست
          ...

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

تمام کسانی که در این سایتها مطلب میزنند حتما به حقایقی رسیده اند که دارن مطلب میزنند
            صحبتها نشات گرفته از عقایدشونه
            البته با چاشنی طنز و عصبانیت در بعضی موارد
            ولی سیاست بازی در بورس هنوز برای خیلی ها نامشخصه
            من به دنبال اون هستم
            الان خیلی دوست دارم بدونم گروه مافیایی و رانت جو و رانت خوار الان پشت کدام سهمها هست
            مثلا میدانم پشت سایپا هست
            پشت خودرو هست
            پشت مواد معدنی و کانیها هست
            پشت فولادی ها هست
            ...
            ولی من دارم کم کم مجاب میشم، قید دیو سیاه بورس رو بزنم

دیروز داشتم باکس آفیس آمریکا رو چک میکردم، دیدم یه فیلیمی با 14 میلیون بودجه، 234 میلیون فروش داشته. میشه چند برابر سود؟

الان فرض کنید من آمده ام به شما این روشنگری رو میدم که دست از بورس بکشید، آیا شما حاضرید حرف منو بپذیرید؟

من همسفر بورس شدم، مرد هم هستم، فکر خطر رو هم کرده ام، انتظار حادثه رو هم دارم، اما واقعاً می بینم عرضه اش رو ندارم و از اون بالاتر، عشقم نبوده

خب چرا اصرار کنم به اشتباه؟ من که رستم دستان نیستم، با دیو سیاه مرا چه کار؟

حالا شما دوست دارید بدونید پشت سهم ها چه خبره؟ بعد میرید گیر میکنید و سرمایه اتون رو از دست میدید، عین خانم محمدی! آیا به من ربطی داره؟ آیا باید غم شما رو هم بخورم؟

شاید هم موفق شدید؟ آیا چیزی به من میرسه؟

حالا حرفهای من واقعاً پیچیده است؟ یا این ماییم که نمیخواهیم تلاش کنیم ببینیم واقعاً دور و برمون چی میگذره؟

مگه واقعیت غیر از اینه که بالا سر در ورودی بورس نوشته اند که اینجا هر کی وارد شده، خونش پای خودشه؟ مسئولیتش رو بپذیر، بعد بسم الله
            آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/13, 10:13.

نظر

• ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

ظاهرا از 5 حقوقدان معرفی شده از طرف قوه قضا فقط سه نفرشون از مجلس مهر تایید گرفتند
              شروع یک حرکت

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

اگر کسی دنبال حقیقت باشه و بفهمه تو مغز طرفی که می خواد از سیاست اش سر در بیاره چی می گذره اول باید طرف رو خوب و کامل بشناسه و چهارچوب منافع اش رو هم بشناسه بر مبنای اون می تونه از مشاهدات و قرائن و اقداماتش پی به سیاستش ببره

مثلا من همون پستی که در مورد داستان ایران و برجام و اسرائیل و کره شمالی و خط قرمز جنگ نوشتم از دیدگاه عقل خودم یا منطق یک جامعه لیبرالی ننوشتم از دیدگاه آخوندهای حاکم نوشتم

اگر می خواهید بفهمید برجام چی میشه اول باید آمریکا رو بشناسید دوم آخوندها رو

ولی اگر امریکا رو شناخته باشید هیچ وقت به دشمن ایدئولوژیکش رحم نمی کنه و تا نابودی کاملش میره ( سیاست آمریکا که در 200 سال گذشته بهش وفادار بوده و عمل کرده در کتاب خاطرات چرچیل هم این قضیه به نقل از روزولت اومده )حتی باهاش صلح هم نمی کنه مگر این که طرف مقابل ایدئولوژی اش رو تغییر داده باشه

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  اگر کسی دنبال حقیقت باشه و بفهمه تو مغز طرفی که می خواد از سیاست اش سر در بیاره چی می گذره اول باید طرف رو خوب و کامل بشناسه و چهارچوب منافع اش رو هم بشناسه بر مبنای اون می تونه از مشاهدات و قرائن و اقداماتش پی به سیاستش ببره

مثلا من همون پستی که در مورد داستان ایران و برجام و اسرائیل و کره شمالی و خط قرمز جنگ نوشتم از دیدگاه عقل خودم یا منطق یک جامعه لیبرالی ننوشتم از دیدگاه آخوندهای حاکم نوشتم

ولی اگر امریکا رو شناخته باشید هیچ وقت به دشمن ایدئولوژیکش رحم نمی کنه و تا نابودی کاملش میره ( سیاست آمریکا که در 200 سال گذشته بهش وفادار بوده و عمل کرده در کتاب خاطرات چرچیل هم این قضیه به نقل از روزولت اومده )حتی باهاش صلح هم نمی کنه مگر این که طرف مقابل ایدئولوژی اش رو تغییر داده باشه

آ باریکلا

حرف من هم همین بود. سر در آوردن از این رفت و آمدها و نتیجه غایی. اون پست شما منو واداشت که مزاحمتون بشم

مرسی و 100 آفرین

+++++++++++++++++

به امضام دقت کنید، برای شما زدم

به آواتار دقت کنید، برای همه زدم

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

ولی من دارم کم کم مجاب میشم، قید دیو سیاه بورس رو بزنم

دیروز داشتم باکس آفیس آمریکا رو چک میکردم، دیدم یه فیلیمی با 14 میلیون بودجه، 234 میلیون فروش داشته. میشه چند برابر سود؟

الان فرض کنید من آمده ام به شما این روشنگری رو میدم که دست از بورس بکشید، آیا شما حاضرید حرف منو بپذیرید؟

من همسفر بورس شدم، مرد هم هستم، فکر خطر رو هم کرده ام، انتظار حادثه رو هم دارم، اما واقعاً می بینم عرضه اش رو ندارم و از اون بالاتر، عشقم نبوده

خب چرا اصرار کنم به اشتباه؟ من که رستم دستان نیستم، با دیو سیاه مرا چه کار؟

حالا شما دوست دارید بدونید پشت سهم ها چه خبره؟ بعد میرید گیر میکنید و سرمایه اتون رو از دست میدید، عین خانم محمدی! آیا به من ربطی داره؟ آیا باید غم شما رو هم بخورم؟

شاید هم موفق شدید؟ آیا چیزی به من میرسه؟

حالا حرفهای من واقعاً پیچیده است؟ یا این ماییم که نمیخواهیم تلاش کنیم ببینیم واقعاً دور و برموم چی میگذره؟

مگه واقعیت غیر از اینه که بالا سر در ورودی بورس نوشته اند که اینجا هر کی وارد شده، خونش پای خودشه؟ مسئولیتش رو بپذیر، بعد بسم الله

در این مملکت برای قشر ما چند راه برای سکون نبودن وجود داره
                    یکیش بورسه
                    ما به این عادت کردیم
                    الان هم در کنارش بعضی وقتها سود هم میکنیم
                    بعضی وقتها زخمی هم شدیم
                    ما خام این بورس و یا سیاست آن نیستیم
                    ولی سعی میکنیم بعنوان بازی زندگی باهاش دست و پنجه نرم کنیم
                    بازی آگاهانه
                    آگر باختیم دلیل بر این نیست که سیاستهای اونو قبول داشتیم
                    ما فقط بازیگریم
                    اما در خصوص سیاست مملکت و حاکم جور دیگریست

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

در این مملکت برای قشر ما چند راه براس سکون نبودن وجود داره
                      یکیش بورسه
                      ما به این عادت کردیم
                      الان هم در کنارش بعضی وقتها سود هم میکنیم
                      بعضی وقتها زخمی هم شدیم
                      ما خام این بورس و یا سیاست آن نیستیم
                      ولی سعی میکنیم بعنوان بازی زندگی باهاش دست و پنجه نرم کنیم
                      بازی آگاهانه
                      آگر باختیم دلیل بر این نیست که سیاستهای اونو قبول داشتیم
                      ما فقط بازیگریم
                      اما در خصوص سیاست مملکت و حاکم جور دیگریست
                      به نظرم هیچ فرقی بین عرصه های زندگی نیست

کل زندگی جنگه و تلاش برای بیرون کشیدن گلیم از آب

نه حقی وجود داره و نه باطلی. شما فقط باید قواعد بازی رو فرا بگیرید، حتی وجدان آدمی در پهنه زندگی، متاثر از شرایط، قاضی صالحی نیست!

ولی هدفی وجود داره که در ذات هر انسانی به ودیعه نهاده شده (ازش بعنوان سرنوشت هم یاد میشه) که با شناخت خودش، مسیرش رو پیدا میکنه و به هدفش میرسه!

میخوام بگم اینقدر دنبال عدالت نباشید، دنبال inside calling خودتون بگردید. یعنی استعداد بالقوه رو تبدیل به بالفعل کردن

بقول یک روانشناس انگیزشی (فکر کنم وین دایر)، اگر ما در مسیر زندگیمون داریم سختی میکشیم، برای اینه که از راه نادرستی داریم حرکت میکنیم! چون ذات انسانی با طبیعت، همخوانی داره، پس جنگ اعصاب چرا؟ شما وقتی در هارمونی با پیرامون باشید، در حال لذت بردن (خظ و کیف) قرار میگیرید (همونی که خودتون گفتید گذشته رو بیخیال یا بقول عرفا، در حال سیر کردن و فارغ از پس و پیش بودن)

برای همین میگم، شاید راه های بهتری برای گذران زندگی باشه و دارم مجاب میشم که بورس رو ببوسم بذارم کنار که البته ظرف زمانیم هنوز پر نشده و شاید هم اگر قدری توفیق پیدا کردم، نظرم برگشت و اصلاح کردم شیوه زندگیم رو و تطابق دادم خودمو

نظر

• Inspired
                        عضو فعال
                        • May 2016
                        • 494

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post

آقا به نظرم از این حرفا بیاییم بیرون بپردازیم به چیزی که برای فاطی تنبون بشه

سئوالم رو اینطوری باز کنم

به نظر شما که از ایدئولوژی آمریکا باخبریم، ایدئولوژی خودمون رو هم میدونیم که چیه و این دو با هم کارد و پنیر

حالا کارده میشه پنیر، یا پنیره میشه کارد؟

من تعجبم از برجام (از کوتاه اومدن ایران که احتمال بالا میدادم ، بخاطر همون اوجب واجبات) اما اونجایی بود که PMD رو زیر سیبیلی رد کردند(یعنی اختلاف 180 درجه ای از پافشاری برای درک نیت واقعی ایران)

بعدش هم بحث انتخابات آمریکاست که به نظر من هیلاری برنده است

میخوام بدونم آیا این بیخیالی، ارتباطی با همین انتخابات و روابط بعدی میتونه داشته باشه یا نه (عین ماجرای 444 روز) در نقطه مقابل این ماجرا
                        آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/13, 10:43.

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

آقا به نظرم از این حرفا بیاییم بیرون بپردازیم به چیزی که برای فاطی تنبون بشه

سئوالم رو اینطوری باز کنم

به نظر شما که از ایدئولوژی آمریکا باخبریم، ایدئولوژی خودمون رو هم میدونیم که چیه و این دو با هم کارد و پنیر

حالا کارده میشه پنیر، یا پنیره میشه کارد؟

من تعجبم از برجام (از کوتاه اومدن ایران که احتمال بالا میدادم ، بخاطر همون اوجب واجبات) اما اونجایی بود که PMD رو زیر سیبیلی رد کردند

بعدش هم بحث انتخابات آمریکاست که به نظر من هیلاری برنده است

میخوام بدونم آیا این بیخیالی، ارتباطی با همین انتخابات و روابط بعدی میتونه داشته باشه یا نه (عین ماجرای 444 روز) در نقطه مقابل این ماجرا
                          من رو کارد و پنیر بودن شک دارم
                          فکر نمیکنم اینطوری باشه

نظر

• B A R A N
                            عضو فعال
                            • Mar 2015
                            • 677

جناب باران سلام

به نظرم شما در این زمینه صاحب نظر باشید

فرصت کردم دارم یه مرور مختصر دیگه به پست های اخیر خودم میکنم، دیدم توضیحی که دوستمون داده اند قدری ثقیل و نامعقول و نامربوط به نظر میاد و داستان چیز دیگری است

یه سرچ مختصری کردم و داستان رو متفاوت دیدم

شما نظری در این باره دارید؟ بیشتر میخواد ارتباط لایه های ذهن (فیدبک گیری ها) رو توضیح بده تا آگاهی و شعور افراد رو! البته دارم مطالعاتم رو دنبال میکنم ولی دست به نقد گفتم از شما هم کمک بگیرم

مرسی
                            دوست عزیز این یک بحثه تخصصیه و من هم در اون سررشته ایی ندارم و فکر نکنم متخصص اون در ایران هم باشه چون برای تایید یا رد به ابزار و آزمایشگاههای مخصوص و به سالها تجربه پشت تجربه نیازه تا به یک فرمول ،الگو،الگوریتم و...برسه
                            اطلاعات اندک من ممکن است باعث گمراهی شما شود بنابراین به همین بسنده میکنم که بگم

این هرم نظریه کهن الگوی یونگ را نشان میده با این تفاوت که با یک نظریه دیگه ترکیب شده که من نمی دونم برای کدوم روانشناسه (جدیده)
                            قبلا در این باره از استادی که روی کهن الگوی یونگ تعصب خاصی داشت و چند جا هم سمینار داده بود ،سوالاتی پرسیدم که به مزاقش خوش نیامد
                            چرا که کله نظریه رو از پی فرو می ریخت و او جوابی نداشت

از نظر زیست شناسی و علمه ژنتیک می توان تا حدودی بروی آن درجه اعتبار زد اما در کل در مجامع روانشناسان تا جاییکه من می دانم فقط در حد یک نظریه است و بس چرا که مثله همون حرکت ملا نصرالدین می ماند که چوبی در قطعه زمینی فرو کرد و گفت اینجا مرکز عالم است .پرسیدند چگونه؟گفت هر که باور ندارد خودش بیاید و کله زمین عالم را متر کند

بعبارتی یونگ امد و سنگی بیانداخت و برفت
                            نه اثبات کردو نه اثبات شد
                            همانقدر دلیل که برای اثبات ان وجود دارد برای ردش نیز وجود دارد
                            مثلا چند سال پیش قبیله ایی خالص و کاملا جدا افتاده از عالم رادر افریقا یافتند که هیچ ذهنیتی نسبت به خدا نداشتندو این خود یکی از نقض و نقص کننده های این نظریه ست که معتقده مفاهیم و سمبل ها بصورت کلی در همه نوع بشر وجود داره و یکسانه
                            اما در ژنتیک یک بحثی وجود داره که میگه همه نوع بشر دارای ژنوم کلی ایی یکسانی هستند اما به علل مختلف در افراد به شکل های مختلف بروز می کنند

.

.

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

من رو کارد و پنیر بودن شک دارم
                              فکر نمیکنم اینطوری باشه
                              رو کارد و پنیر بودنش که شکی نیست، اما معلوم نیست پنیرش چقدر هوا خورده و سفت شده یا چاقوش چقدر آب خورده و زنگ زده و لاجون (اگه استینلس استیل نباشه)

ببینید، نکته شک برانگیز ماجرا اونجایی بود که توی وین 2 روز لفت دادند تا برجام از توش در بیاد (11 فروردین شد 13 به در) و واکنش شدیداً خوشحالی آمیز طرف مقابل، حکایت از دستاورد بزرگی براشون داشت

یک نکته توی برجام لاینحل مینمود که pmd بود و بعد دیدیم حتی آژانس هم یهو گفت اوکی، خودتون برید از اونجایی که ما میگیم نمونه بیارید، فهمیدیم که تو نقطه مذکور خونواده زندگی میکنه و نامحرم راه نمیدید (دارم کنایه میزنم از عدم اجازه دسترسی ایران به سایت)

بعد یهو دیدیم که تو دقیقه 92، همه چیز حل شد، مخصوصاً که اسمش هم ضرب الاجل بود و اینور قضیه اشکلی داشتیم بنام یک مرحله ای شدن توافق

یعنی 12 سال سنگ اندازی و کش و قوس یه طرف، حل شدن پرونده توی 2 روز یک طرف

شما بودید چه فکری میکردید جز مچل کردن دنیا؟

دقت کنید. اگر فرضیه دکتر رنانی درست مینمود، ما که الان تو سطل زباله هم چیزی گیرمون نمیامد و اصلا سطلی نمونده بود که بخواد توش پسماندی باشه!

ما الان قرار دادی داریم که قادره از ایران، یک سوییس بسازه (بالقوه)، من اینو درک نمیکنم. چرخش تا این اندازه بزرگ، چه معنایی میتونه داشته باشه جز نفع بسیار بیشتر از جنگ برای غرب. یعنی منافع اقتصادی چند برابری (همون 1000 برابری) به اضافه بدست آوردن یک وجه بین المللی صلح طلبانه و عاقل مآبانه

نظر

• B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

من هم قبلاً فکر میکردم اشکال از اسلامه، اما الان به این باور رسیده ام واقعاً اشکال از انسانه
                                دوست عزیز درسته که شخصیت انسان ثابته (البته برخی روانشناسان اینو رد می کنند)
                                اما تحلیل افراد معمولا به شرایط روحی و روانی و شرایط زیستی و میزان هورمون ها و...آن لحظه شان بر می گرده

بنابراین اینکه شما پست های گذشته دیگران را بالا بیاورید و آنها را مورد مداقه و کنکاش قرار دهید
                                و اگر بدبینانه تر نگاه کنیم صصاحب آن فکر و ایده را مورد تفتیش قرار دهید نه کاریست اخلاقی و نه علمی
                                چرا که ممکن است خیلی راحت مثله شما نظرش عوض شده باشد

البته از سویی دیگر کسی که نظرش را پابلیک و عمومی کرده حق اعتراض ندارد که چرا دیگری او را مورد نقد قرار می دهد
                                بنابراین بایستی انتظار بدترین و تیزترین نقدها را هم داشته باشد

.

نظر

در حال کار...
                                X