نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسگول 88
    Banned
    • Jun 2016
    • 225

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
    بقول جنوبیها
    وولک دمت گرم
    همین اول میخای مارو بکشی
    یک سوال ساده کردم

مرد حسابی زیر هر چی پست دری بری و توهین علیه من داری لایک میزنی و بعد میگی

یه سوال ساده کردم !!!!!!

این یه قلم جنس کم داشتیم که اونم جور شد

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      عمومی ترین رمان فارسی تاریخ هست و سریالش جزو محبوب ترین ها چطور ندیده اید؟
      ایرج پزشک زاد نویسنده کتاب
      کتاب دیگرش ادب مرد به ز دولت اوست
      به فیلم زیاد علاقه ندارم ولی فانوس عزیز باعث شد برم دنبالش(ازش تشکر می کنم) ، بیشتر مطالعاتم اقتصادی است یک سال است مطالعاتم بورس است البته خیلی بورس منو اذیت کرد ولی یه کمی از گیجی اولیه درآمدم، به سیاست هم کمی علاقه دارم و دنبال دلیلم که چرا وضع کشورم مرتب داره بدتر میشه؟ و صحبت های دوستان را در این جا گاهی رصد می کنم در این جا هم دوست ندارم زیاد مطلب بزنم شروع صحبتم هم توصیه به مدارا بود که این دوستمون نالان خانم ما رو سین جین کرد .
      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/09/03, 12:36.
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

در اصل توسط اسگول 88 پست شده است View Post
        مرد حسابی زیر هر چی پست دری بری و توهین علیه من داری لایک میزنی و بعد میگی

یه سوال ساده کردم !!!!!!

این یه قلم جنس کم داشتیم که اونم جور شد
        من برای همه تشکر میزنم
        خواستم با شما هم صحبت کنم که به یکباره برآشفته شدید
        گفتم بپرسم ببینم دلخوریتون از چیه

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          به فیلم زیاد علاقه ندارم ولی فانوس عزیز باعث شد برم دنبالش(ازش تشکر می کنم) ، بیشتر مطالعاتم اقتصادی است یک سال است مطالعاتم بورس است البته خیلی اذیت کرد منو بورس و یه کمی از گیجی اولیه درآمدم، به سیاست هم کمی علاقه دارم و دنبال دلیلم که چرا وضع کشورم مرتبط داره بدتر میشه؟ و صحبت های دوستان را در این جا گاهی رصد می کنم در این جا هم دوست ندارم زیاد مطلب بزنم شروع صحبتم هم توصیه به مدارا بود که این دوستمون نالان خانم ما رو سین جین کرد .
          فیلمش رو شبکه من و تو مرتب داره نشون میده
          فیلمش خیلی گویاتر از کتابشه
          گرچه فیلمش واو به واو ساخته شده

نظر

• اسگول 88
            Banned
            • Jun 2016
            • 225

این خانم رودل یکی به نعل میزنه یکی به ........

یه بار از داعشی ها تعریف میکنه که چطور سر میبرند و از ریختن خون لذت میبره

به بار دشمناش تو همین تاپیک به داعشی ها تشبیه میکنه

آخه دیوث با خودت چند چندی ؟

تا نوکرای انگلیسی نجسی مثل شما تو این مملکت از جنایات داعش تعریف و تمجید میکنند

همین آشه و همین کاسه است

چی شد قرار بود فیلم اچ دی نن جونت و صدام حسین برامون بزاری

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
              جناب معینی عزیز بنده که ادعا نکردم عقل کل هستم و بی خطا

شما فرمودید کودتای ترکیه کار اردوغانه بنده مخالفت کردم ولی بعدش شجاعت اینو داشتم اومدم نوشتم به نظر حق با شماست و بنده اشتباه کردم.

خوشبختانه معامله گری در بورس باعث میشه آدم هیچ وقت رو نظر خودش تعصب نداشته باشه

تحمل دیگران یعنی چی وقتی نمودار رشد اقتصادی ایران رو می گذاری زمان محمود منفی شده با استناد به نمودار صحبت می کنی طرف می نویشه پس چرا چیپس چیتوز گرون شده؟ اون یکی می نویسه شما خارج از ایرانی این حرفا رو می نویسی نفر بعدی می نویسه از قم یا نجف یا نجف آباد هستی از ایران خارج نشدی :D
              نفر بعدی می نویسه خودت رانت خواری جیره خور حسن روحانی هستی

با استناد به جدول و دیتاهای بین المللی می نویسی ایران ضریب هوشی 83 هست هم رده عراق و عربستان آمریکا 98 هست کشور هشتم دنیا بهشون بر می خوره میان میگن سیاه نمایی می کنی منتظر ویزای آمریکا هستی خوب چی بگم بیام سفرهای خارجی ام رو لیست کنم پز بدم؟

ما هر چی نوشتیم فحش خوردیم جواب منطقی نشنیدیم.

5 دانشمند هسته ای ایران وسط پایتخت تو روز روشن وسط خیابون ترور شدن حتی یک نفر از مهاجمین دستگیر نشده بنده بنویسم اینها اگر این لافی که می آیند در زمینه امنیتی درست بود پس اون افتضاح چی بود متهم به روان پریشی میشم

خوب بزار در نادانی خودشون و خواب خرگوشی لذت ببرند ما هم تو بورس کاسبی خودمون رو بکنیم چرا بیاییم دهن به دهن کسانی بگذاریم که نه تحصیل کرده هستن نه دنیا دیده و از منطق کمی هم برخوردارن

یه پورن استاری اومده ایران هم خودش عکس گرفته تو تهران هم خیلی ها دیدنش هم همه سایتها نوشتن این هالوهای امنیتی هم نفهمیدن بنده متهم به توهم میشم/.:blinksmiley.:/

بنده ارادت دارم ولی حقیقتش در این 5-6 سال فروم نویسی به این نتیجه رسیدم وقت هدر دادن محض هست
              برادران مدعی زبان دان و گروهبان های نرم و گرم به این پست ها جواب منطقی ندادند جز فحش

نظر

• اسگول 88
                Banned
                • Jun 2016
                • 225

من برای همه تشکر میزنم

خب خدا رو شکر تشکر آدمی مثل تو زیر پست من نیست لاقل

دلیلش میکنم تو چشات تا خوب روشن شی

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

در اصل توسط اسگول 88 پست شده است View Post
                  خب خدا رو شکر تشکر آدمی مثل تو زیر پست من نیست لاقل

دلیلش میکنم تو چشات تا خوب روشن شی

ما همین ساده با شما صحبت کنیم برامون منفعت داره
                  صحبتهای شما که حسابی همه رو روشن میکنه

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

از آقا و یا خانم insp.... خبری نیست

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

نامه سرگشاده صادق زیباکلام به حسن روحانی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : صادق زیباکلام نامه ای سرگشاده درباره فساد به حسن روحانی رییس جمهور نوشت.

متن این نامه که در اختیار فرارو قرار گرفته است را در ادامه می خوانید.

بسمه تعالی
                      سرورمکرم
                      جناب آقای دکترحسن روحانی
                      ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران شیدالله ارکانه

با سلام وتحیات ،در آخرین سخن رانیتان برای چندمین بار بگونه ایی بسیارقاطع سخن از ضرورت مبارزه با فساد بمیان آوردید. با این تفاوت که برای نخستین بارضرورت ریشه یابی فساد رامطرح فرمودید. واینکه بدون پرداختن به اسباب وعلل عمیق تر بوجودآمدن فساد،نمی توان با صرف گرفتن، زدن و بستن امید چندانی به پیشرفت در از بین بردن آن داشت.

هنوز سخنان تان در فضا بود که موضوع فساد در"صندوق فرهنگیان" مطرح شد؛ وهنوز کم وکیف پرونده این مورد جدید فساد روشن نشده بودکه بازخبرفساددیگری آمد. اینبار پای شهرداری و برخی ازاعضاء شورای شهر به میان امده بود.

البته دراین فقره چون پای"خودی ها" در میان است سروصدایی که برای"فیش های حقوقی"براه افتاد اتفاق نخواهد افتاد وبرعکس سعی خواهد شد تا موضوع جمع وجورشود. من فرضم برآنست که جنابعالی در خصوص معضل عظیم فساد صادق هستید و واقعا آنگونه که فرمودید بدنبال اسباب و علل بوجود آمدن و ریشه یابی آن هستید.

تصور می کنم جنابعالی هم با بنده هم رای باشید که حجم مفاسد اقتصادی آنقدر در جامعه مان زیادشده که کمتر هفته ایی می گذرد که در آن خبر یک فساد اقتصادی جدید بیرون نیامده باشد. جوامع پیشرفته که جای خود را دارند، آیا در هیچ جامعه همردیف خودمان هم آمار مفاسد اقتصادی حتی نزدیک به آمار مفاسد اقتصادی در ایران می شود؟

جنابعالی بالاترین خدمتی که در مبارزه با فساد می توانید بنمایید آنست که از جایگاه رئیس جمهور کشور این پرسش ابتدایی و ساده را مطرح فرمایید که "ما را چه می شود که اینقدر مفاسد اقتصادی در جامعه مان عمومیت پیداکرده است؟" آیا در ساختار ژنتیکی ما ایرانیان کمبودی وجود دارد که این همه تمایل به مفاسد اقتصادی در میان مان رواج دارد؟ یا بقول عباس میرزا به موسیو ژوبرفرانسوی در۲۰۰ سال پیش: "درآبی که می نوشیم، درخاک مان و یا درآفتابی که بر سرما می تابد عناصری وجوددارند" که ما ایرانیان را این همه متمایل به مفاسد اقتصادی می نمایند؟ آیا در کشورهای دیگر هم این همه دستگاه، سازمان، نهادهای مراغبتی، حفاظتی، حراستی، بازرسی، نظارتی، تعزیراتی، اطلاعاتی، امنیتی و.... که در نظام ما برای کنترل و مراغبت تشکیل شده، وجوددارند؟ آیا در جوامع دیگر هم این همه دقت، وسواس، بررسی، موشکافی و رسیدگی های عقیدتی، سیاسی، اخلاقی، اطلاعاتی و امنیتی که ما درجریان انتصاب، انتخاب، استخدام وگزینش مدیران مان بکارمی بریم، اساسا وجوددارند و اعمال می شوند؟

می دانیم که پاسخ به همه این پرسش ها منفی است. در جوامع دیگرنه این همه دستگاههای عریض و طویل مراغبتی، نظارتی و"مچ گیری"وجود دارند، و نه این همه بررسی، دقت و مته به خشخاش گذاردن بهنگام استخدام و یا عزل و نصب های مدیران و مسئولین شان صورت می گیرد؛ مع ذالک نه این همه فساد در جوامع شان وجود دارد، و نه مدیران و مسئولین شان این همه مثل ما خطاکار و "کج دست" از آب درمی آیند.

جناب دکتر روحانی بزرگوار، بزرگترین گامی که در جهت مبارزه با فساد و بقول خودتان "ریشه یابی" آن می توانید بردارید، طرح همین پرسش ساده است که "مارا چه می شود که این همه فساد در جامعه مان بوجود آمده؟" طرح این سئوال باعث می شود که بجای رفتن بدنبال آدرس های بیهوده ایی که یک عمر است در مبارزه با فساد بدنبال آنها رفته ایم همچون "ضرورت یک عزم واراده ملی (بمنظور مبارزه با فساد)"؛ "همکاری و هماهنگی میان سه قوه"؛ "برخورد قاطع و انقلابی با مفسدین (تا دیگران درس عبرت بگیرند)"؛"وضع قوانین و اجرای مقررات سخت گیرانه تر"و سایر راه حل های بی حاصل، برای یکبار هم که شده از خودمان بپرسیم که چرا در جوامع دیگر که نه این همه دستگاه های بگیر و ببند دارند، نه این همه اصرار می ورزند که مدیران و مسئولین شان متدین و طرفدار نظام های شان باشند، نه جرمی بنام"مفسد فی الارض"دارند، و نه کسی را به این اتهام تا کنون اعدام کرده اند، یک دهم و شاید یک صدم ما مفاسد اقتصادی ندارند؟

شاید اگرجنابعالی این پرسش را مطرح نمایید سرانجام موفق به این کشف بزرگ شویم که ریشه فساد نه در آب ایران است نه درخاک آن؛ نه ما ایرانی ها بیشتر از دیگران تمایل به فساد داریم و نه مشکل درتوطئه های دشمنان نظام است و نه درنبود قوانین و مقررات. مشکل درنظام اقتصادی بیمار، ناکارآمد و فاسد دولتی حاکم برکشورمان است. ظرف ۲۵۰سالی که از انقلاب صنعتی و شکل گرفتن اقتصاد آزاد می گذرد تا به امروز حتی محض نمونه یک اقصاد دولتی موفق نتوانسته ظاهر شود.

اقتصادفاسد و ناکارآمد دولتی حاکم برایران هم نخواهد توانست استثنایی براین قاعده تاریخی شود. تنها محصول موفق اقتصاد دولتی ایران فساد وفساد و بازه فسادبیشتر بوده است.

بیست وهفت سال پیش جناب هاشمی رفسنجانی که قدرت و اقتدارشان بسی بیش ازجنابعالی می بودبعلاوه مخالفین شان هم به همان نسبت ازمخالفین امروزی شما کم عده وعده ترمی بودند، با یک عزم واراده راسخی به سودای تخریب اقتصاد درمانده دولتی کشور(که آنروز یک صدم فساد امروزی هنوزدرآن ظاهرنشده بود) وارد پاستورشدند.

اما هنوز به نیمه راه ریاست جمهوری شان نرسیده بودند که مجبور شدند سودای اقتصاد آزاد ادام اسمیت را از سر بدر کنند و به همان"سازندگی"بسنده نمایند. هنوز بعد از گذشت سه دهه ایشان متهم هستند که "نسخه بانک جهانی را می خواسته اند درکشور اجرء نمایند و الگوی توسعه شان این بوده که ایران را تبدیل به "ژاپن اسلامی" نمایند". واقعا هم باورنکردنی نیست که کسی خواسته باشد چنین ضربه و لطمه ایی به کشورش وارد کرده باشد و آنرا تبدیل به ژاپن نماید. احتمال موفقیت جنابعالی دردست بگریبان شدن با ریشه های عمیق ترمفاسد اقتصادی و جایگزین نمودن اقتصاد فاسد دولتی ایران با اقتصاد آزاد ادام اسمیت یقینا و بطریق اولی از آقای هاشمی رفسنجانی هم بمراتب کمتر می باشد.

می ماند این پرسش که پس چرا می نویسم و امیدم به چیست؟ می نویسم چون امیدم بحضرت باریتعالی است. می نویسم تا جنابعالی را وادارنمایم تا مرتبه بعدی که در تلویزیون ظاهر شدید، به این پرسش مجبور شوید پاسخ دهید که چرا روزبه روزما داریم بیشتر و بیشتر در فساد فرومی رویم؟ می نویسم تا شاید فردا روزی فرزندان مان توانستند گامی را که نسل ما نتوانست بردارد، و نتوانستیم این بنای اقتصاد فاسد و ناکارآمد دولتی را از جای برکنیم و برروی ویرانه های آن بنای اقتصاد مدرن و موفق ادام اسمیت را بنا نهیم تحقق ببخشند. می نویسم تا نسل های بعدی بدانند که اجدادشان آنقدر ایدئولوژیک زده بودند که اقتصاد آزاد و ژاپن شدن را ننگ و عار می پنداشتند.

ایام بکام باد
                      صادق زیباکلام
                      سیزدهم شهریورماه یکهزار و سیصد و نود و پنج

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

وزارت امور خارجه پاکستان مدعی شده است در داخل خودروی رهبر کشته شده طالبان پاسپورتی پیدا شده است که تصویری شبیه به رهبر کشته شده طالبان دارد و یک ویزای سفر به ایران در آن الصاق شده است.

به گزارش عصر ایران به نقل از وب سایت نیوزویک وزارت امور خارجه پاکستان روز یکشنبه و پس از تایید کشته شدن "ملا اختر محمد منصور " رهبر طالبان در حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی در منطقه بلوچستان پاکستان – در مرز با افغانستان - بدون ادعای مستقیم مبنی بر سفر احتمالی ملا اختر منصور به ایران اعلام کرده است پاسپورتی در داخل خودروی هدف قرار گرفته شده رهبر طالبان کشف شده که عکسی شبیه به رهبر طالبان بر روی آن است و نام مستعار " ولی محمد " دارد.

منابع رسانه ای در پاکستان اعلام کرده اند در پاسپورت کشف شده ویزای سفر به ایران خورده است و این سفر بیش از یک ماه به طول انجامیده است. در پاسپورت کشف شده تاریخ 21 می (روز حمله به رهبر طالبان) مهر خروج از قلمرو سرزمینی ایران خورده است.

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

ملا اختر منصور، رهبر طالبان افغانستان، و راننده او روز شنبه در حالی که در شاهراه ارتباطی ایران به شهر کویته، مرکز بلوچستان پاکستان، در حال تردد بودند بر اثر حمله هوایی یک پهپاد آمریکایی کشته شدند.
                          سخنگوی وزارت خارجه کشورمان روز دوشنبه در ادامه نشست خبری خود، وی درخصوص کشته شدن ملا اختر منصور نیز گفت: «جمهوری اسلامی ایران از هر اقدامی در جهت صلح و ثبات در افغانستان استقبال می‌کند.»
                          خبر حضور رهبر طالبان افغانستان در ایران پیش از کشته شدن وی، در حالی از سوی وزارت خارجه کشورمان تکذیب می‌شود که یک روز پیش از آن، گزارش‌هایی در ارتباط با احتمال حضور وی در ایران منتشر شده بود.
                          رسانه‌های پاکستان روز یک‌شنبه خبر دادند که از جسد یکی از دو سرنشین خودرویی که هدف حمله پهپاد آمریکایی قرار گرفته گذرنامه‌ای با نام «ولی محمد، پسر شاه محمد» پیدا شده و بر روی این گذرنامه مهر روادید ایران دیده می‌شود.

بنا بر این گزارش‌ها این مهر نشان می‌دهد که «ولی محمد» اواخر ماه مارس به ایران رفته و روز ۲۱ مه از مرز تفتان ایران عبور کرده و به پاکستان بازگشته است.
                          یک منبع مطلع افغان روز یکشنبه گفت که «ولی محمد»، لقب ملا اختر منصور، رهبر طالبان افغانستان است و عکس گذرنامه یافت شده نیز شباهت زیادی به ملا اختر منصور دارد.

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

اشکال نداره شما یه لینک خبری بزار که اوباما گفته باشه ما دستور ایجاد داعش رو دادیم من توبه می کنم میرم مدافع دخترکان سوری میشم

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

حمایت ویژه صداوسیما از قالیباف با تخریب روحانی

صداوسیما در بخش‌های خبری خود با رویکردی حمایتی این موضوع را کم‌اهمیت تلقی کرد و تنها به انتشار خبر نامه قالیباف به دادستان کل کشور اکتفا کرد.
                              درحالی که انتشار اخبار واگذاری املاک به افراد خاص توسط شهرداری تهران، قالیباف را در سخت‌ترین دوران زندگی سیاسی خود قرار داده، صداوسیما در بخش‌های خبری خود با رویکردی حمایتی این موضوع را کم‌اهمیت تلقی کرد و تنها به انتشار خبر نامه قالیباف به دادستان کل کشور اکتفا کرد.

به گزارش اعتدال به نقل از ایلنا، شبکه خبر صداوسیما در برنامه خبری «ویژه‌ها» در رفتاری دوگانه در خبری در مورد «واگذاری املاک مرغوب به افراد خاص توسط شهرداری تهران»، بار دیگر پروژه تخریب دولت را ادامه داد.

این برنامه خبری پس از آن‌که در بخشی کوتاه که به موضوع واگذاری نامتعارف املاک عمومی به برخی مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر تهران اختصاص داشت، با استناد به اخبار منتشر شده در یکی از خبرگزاری‌های نزدیک به شهرداری تهران، از قالیباف بخاطر ارسال نامه‌ به دادستان کل کشور تجلیل و قدردانی کرد و با نادیده گرفتن انتقادهای فراوانی که از عملکرد شهرداری تهران در رسانه‌های مختلف مطرح شده، تنها به سراغ خبرگزاری‌ها و رسانه‌هایی رفت که از شهردار تهران قدردانی کرده بودند! و جالب این‌که در ادامه، این مسئله موضوعی کم‌اهمیت تلقی و گفته شد که نهادهای ناظر و همچنین شهردار تهران با ارسال نامه‌ای در حال پیگیری آن هستند.

اقدام تعجب‌برنگیز صداوسیما البته به حمایت از شهردار اصولگرا و ناچیز نشان دادن تخلف واگذاری املاک ختم نشد؛ در ادامه این بخش با خبری که ارتباطی به تخلف شهرداری نداشت، موضوع فیش‌های حقوقی نامتعارف را پیش کشید و با این تاکید که اکنون نباید اجازه دهیم ماجرای «فیش‌های نجومی» فراموش شود، هرگونه اقدام‌ در برخورد با این موضوع را تحقیر کرد.

در این بخش از برنامه خبری «ویژه‌ها» ابتدا بخشی از صحبت‌های سخنگوی دولت، درخصوص برکناری ۱۳ نفر از مدیران دولتی که حقوق‌های نامتعارف دریافت کرده بودند، به نمایش درآمد و پس از آن، مجری برنامه با استناد به صحبت‌های محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه، عدد اعلام شده از سوی محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت را زیر سوال برد.

در ادامه، این رفتار دوگانه صداوسیما همچنان تشدید شد که بر اساس آن، با رو در رو قرار دادن صحبت‌های روحانی و محسنی اژه‌ای، به انتقاد از واکنش رییس‌جمهور به سخنان سخنگو و قائم‌مقام رییس قوه قضاییه پرداخت.

ماجرای تخریب دولت به این هم ختم نشد تا در پایان، با انتخاب گزینشی بخشی از سخنان علی ربیعی وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی درخصوص مقابله با اشرافی‌گری و البته با جملاتی مغرضانه از سوی مجری برنامه، این موضوع القا شود که دولت هیچ اقدام عملی و مشخصی در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی و تجمل نکرده است و مخاطب اقناع شود که موضوع واگذاری املاک مرغوب به افراد خاص اهمیت ندارد، بلکه آنچه مهم است همان موضوع فیش‌های حقوقی است.

نام دو خبرنگار صداوسیما در لیست آقای شهردار

شاید علت رفتار این برنامه خبری تلویزیون در حمایت از قالیباف را بتوان در گفته‌های محسن سرخو عضو شورای شهر تهران جستجو کرد که در تذکر پیش از دستور نهم شهریورماه خود که خطاب مستقیم با شهردار تهران داشت، با اشاره به اینکه در ردیف‌های ۱۳۱ و ۱۳۲ لیست اسامی کارکنان شهرداری عضو این تعاونی، نام دو تن از خبرنگاران صداوسیما نیز به چشم می‌خورد، گفته بود: «ک.ن» و «الف.م» دو تن از خبرنگاران صداوسیما هستند که باید از رئیس صداوسیما پرسید؛ این خبرنگاران در قبال دریافت خانه چه چیزی به شهرداری داده‌اند؟

در روزهای گذشته خبری مبنی بر واگذاری املاک مرغوب به افراد خاص توسط شهرداری تهران منتشر شده است که بر پایه این خبر، این نهاد تعدادی خانه و ملک خود را که جزء اموال عمومی است با تخفیف‌ها و تقسیط‌های بسیار زیاد به برخی از افراد خاص واگذار کرده است.

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

درخواست عمر اسامه بن لادن براي مهاجرت از ايران به قطر يا امارات

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹ ساعت ۲۰:۰۱
                                بخش خبري الف

خانواده رهبر بزرگترین سازمان تروریستی جهان از کشورهای منطقه خواستار اجازه اقامت و سکنی شدند.

به گزارش الف و به نقل از خبرگزاری فرانسه، عمر یکی از فرزندان اسامه بن لادن رهبر سازمان تروریستی القاعده در بیانیه ای که روز سه شنبه منتشر ساخته است از کشورهایی مانند قطر و امارات متحده عربی خواسته است تا به خانواده وی که در ایران ساکن هستند اجازه سکونت و اقامت دهند.

عمر پسر اسامه بن لادن و همسرش در این بیانیه با توصیف خانواده خود به قربانیان بی گناه؛ مدعی شده اند مقامات ایران نمی دانند که برادران و خواهران وی از این کشور به کجا سفر می کنند
                                همچنین اعلام کرده اند ما از تمام کشورها خواستار مساعدت و کمک هستیم. هر جای دنیا که می خواهد باشد چه شرق و چه غرب. ما به طور خاص از امارات و قطر خواستار کمک هستیم.
                                در این بیانیه همچون گذشته که عمر بن لادن از رفتار ایران با خانواده خود اعلام رضایت کرده و آمده است: ایران برخور مناسبی با خانواده ما دارد اما آن ها از جهان خارج توسط ایران دور نگه داشته می شوند و تنها می توانند تلویزیون نگاه کنند و به طور خیلی نادر هم همراه حفاظت از محل سکونت خود خارج شوند.

-------------

طفلک خانواده مجاهد فی سبیل الله بن لادن هم سر سفره انقلاب بودن حیوونکی ها

سایت الف هم که مال برادر مخلص احمد توکلی هست مال صهیونیست ها نیست

نظر

در حال کار...
                                X