نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

پاسخ : نبض سیاست

من فکر میکنم یک منطقه سبز برای 50 سال اینده درست میکنند تا تمام تولیدات مضر رو در این منطقه انجام داده (با استفاده از نیروهای ارزان و گرسنه ) و محصولات رو برای استفاده به نقاط مورد نظر خودشون ارسال کنند
    یعنی انرژی مفت برای زیرساختهای خودشون

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      شاید در ابتدا هدف این نبوده ولی به مرور زمان از تابستان 92 همین هدفی که می فرمائید پیگیری شد واقعا می تونستند بشار رو بردارند ولی نکردند ارتش سوریه از نظر تجهیزات زمینی و هوایی و تعداد پرسنل از ایران هم جلوتر بود الان صفر شده

ای رودل دانا

وقتی کسی به دیگری بی توجهی میکنه، به دو معنی است

یا جوابی برای گفتن نداره

و یا جوابی برای گفتن نداره

در غیر این صورت، یعنی

جوابی برای گفتن نداره

اگه داشت

بفرمایید که

(اولی رو بیخیال شدم، چون برات تف سر بالاست)

دوم، چرا به اقدامات ایذایی متوسل شدی و دست بردی توی مفاهیم و انحراف معیار کردی

سوم، چرا لابی گری کردی تا به فضل الهی، گندکاریهات، معلوم نشه (البته مثل تو تهمت نمیزنم، این فقط یک حدسه و به نظرم قریب به واقعیت، اتفاق یک بار، دو بار، نه به این .....)

چهارم، از کجا اون جمله ی قصار رو کش رفتی و بهش استناد کردی

پنجم، نگفتی ، ارسطو جهان رو به ماوراء قمر و مادون قمر تقسیم کرده بود و عنصر پنجمی به نام اثیر به 4 عنصر قبلی یعنی، آب، باد، خاک، آتش اضافه کرده بود. الان میدانیم که چنین چیزی صحت نداره، آیا ارسطو دروغگو بود؟ آخه دین که دروغگو از آب در آمده، ارسطوی دانا که به تحصیلات اینقدر ارج داده، چرا دروغ گفته؟

این ترجمه چی شد پس؟

Education is the creation of a sound round in a sound body
      در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
      نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

درست از زمانی که اون منطقه موشکی ایران منفجر شد من متوجه شدم قضیه خیلی جدیه

نظر

• Inspired
          عضو فعال
          • May 2016
          • 494

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
          جناب میداس

برای احتراز از اطاله کلام

بلا فاصله خلاصه ی پست قبلیم رو میارم

ترجمه کنید، فصیح و روان، جمله ی معروف ارسطو را:

این هم ترجمه ی
          رودل، بعنوان یک قیاس با ترجمه ی خوب خودتون که ارائه خواهید کرد
          تحصیلات موجب میشود که عقل سالم در بدن سالم ایجاد شود

و در نظر داشته باشید، این چالشی است بین شما، میداس پنجه طلا و متبحر در ترجمه ی متون انگلیسی و اینسپایرد بیسواد و مدعی

هر گونه طفره رفتن از ترجمه ی مذکور، حکم نفاق و دو رویی و حمایت از خودی و دوست در برابر مظلوم و حق، تعبیر و تلقی می گردد!

پس مراقب آبرو و اعتبار خود باشید که به خاطر دفاع از نا حق، بر باد نرود!!!

و دیگر نمی توانیم به ظالمان، خرده ای بگیریم که چرا بر مظلومان، ستم روا میدارند!!

یعنی خاموش شدن و زبان در کام گرفتن و دیگران را منع رطب نکردن، در حالیکه خودمان رطب خورده ایم، هسته اش هم دستمان است!

مراقب باشید که، 70 سال عبادت، یک شب به باد میره

با سپاس از شما که حق و
          انصاف واقعی را رعایت می کنید، نه حق اصناف مجازی

جناب میداس، با سلام

این پست دست شما رو می بوسه

رودل داره با آبروی شما بازی میکنه

بجای جواب دادن به سئوال من، رفته یابو آب میده

انشالله که دوستی ها دوستی است و نه خاله خرسه بازی

انشالله

و من الله توفیق

واقعاً آدم به بعضی فداکاریها و رفاقت ها، حسادت می ورزه

یعنی میشه خدا از این دوستها، نصیب من هم بکنه

مگه میشه، مگه داریم؟

خدایا، خودت منو آدم کن

آمین

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

خدایا، خودت منو آدم کن
            تو آدم بشو نیستی
            وما از خلقت تو پشیمان شدیم

آیه 88

نظر

• ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

چیزها و اتفاقاتی که در این سالها شاهد آن هستیم نتیجه یک سری تحولاتی هست که از تقریبا 100 سال پیش شروع شده
              به نظر میرسه قلمرو این تغییرات از هند تا مصر و شما افریقا باشد

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

ای رودل دانا، ببین فریاد تظلم خواهی تا کجاها خواهد رفت و آتش انتقام تا کجاها زبانه خواهد کشید

و همه اینها نه برای خودم، بلکه برای کسانی است که مدعای عدالت خواهی هستند

تا کور خود نباشند و بینای عالم

این یک نامه خصوصی به جناب میداس، تا یک وقت چیزی از قلم نیافته

ماه هیچ وقت پشت ابر، باقی نمی ماند

فقط تخم مرغ دزد های احمق هستند که به شتر دزدی میرسند و از حامیان خاله خرسه ی خود، ضربه می خورند!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++

سلام دوست عزیز

متاسفانه دیدم از فردی جانبداری کردید که خود دقیقاً به همون اندازه که اسکول 88 مقصره و دارای اندیشه های افراطی، رودل که دفاع تمام قد کردی ازش نیز، دیگران رو با همین الفاظ خطاب میکنه و مورد تحقیر و بی احترامی قرار میده، صرفاً بخاطر دگر اندیشی!

از شما میخوام در اولین فرصتی که بدست میارید و آنلاین میشوید، به تاپیک نبض سیاست آمده و به سئوال چالشی بنده، پاسخ عادلانه بدهید، به دور از حب و بغض و جانبداری های نابخردانه!

می بخشید که صریح میگم

چون ناخواسته و نادانسته، پا روی اصول اخلاقی ای گذاشته اید که عواقبش، بسیار گسترده تر از اونیه که ابتدا به ساکن به نظر میاد

مثلاً دوستانی 9 ماه پیش، از پستی تشکر کرده بودند که معلوم شد اون پست به طور کل چیز دیگری بوده و تمامی تشکر کنندگان، بسان بز اخفش، فقط تایید کرده بودند، بدون اینکه اصلا از محتوای پست کذایی، اصلا سر در بیارند

الان هم بنده نه ناراحتم از توهین هایی که بهم شده
                نه از تهمت های زده شده به خودم

نه تحقیر ها و بیسواد خواندنها

و نه حتی لابی گری ها برای فرار از محکومیت رودل که با ناظر دست به یکی کرده (شواهد اینطور بر میاد، خودم تهمت نمیزنم، بلکه حدسه) و پست های توهین آمیز و سوتی های وحشتناکش و مستندات تحریف و دستکاری در ترجمه ی مذکور، همگی پاک شده

فقط و برای تلنگر زدن به وجدان آدم ها ازتون خواستم که بیایید و جمله ای که ایشون مثلا در رد ادعای من که اصولاً دچار کج فهمی در مورد همون ادعا صورت گرفت، ترجمه کنید تا حقیقت آشکار شود

رطب خورده، منع رطب کی کناد

یعنی هتاکی، هتاکی است

چه احمدی نژادی به روحانی چی، و چه بالعکس

و ثابت کنید که شما از اندیشه های افراطی دو سر طیف، دفاع نمی کنید

نه اینکه یک سر طیف چون مخالف میل شماست، باطله
                و سر دیگر طیف که دوست شماست، با وجود داشتن همان عیب، برحقه

اینطور در نظر بگیرید که بچه ی شما گناهی مرتکب شده که مو لا درزش نمیره، آیا بخاطر حب پدر و فرزندی، حاضرید حق دیگری ضایع شود و فرزند شما مجازات نگردد؟

تازه ما داریم از سهو سخن میگیم

موارد تخلف و سوتی های ایشون، از تعداد انگشتان دو دست هم فراتر رفته و توهین ها و اتهمات و تحقیرها، لقلقه ی زبان شده

لذا شما رو دعوت به یک دوئل ترجمه ای کرده ام تا جمله ی مذکور را به دقت، ترجمه و حتی تالیف کنید

مستحضرید که هر گونه خطای شما در ترجمه، حکم برابر با بیسوادی شماست و شما که حاضر نیستید آبروی خود را برای یک دوست و البته به ناحق، به فنا بدهید

این تهدید نیست

بلکه فقط تلنگری بر رفتارهای دوگانه ای انسانهاست، تا دیگران را باطل و خود را بر سبیل حق نپندارند، جاییکه دقیقاً همان خطاها و اشتباهات، در خود ماست و ما، یک بام و دو هوا میکنیم، یعنی تفسیر به رای

لطفاً عبارت فوق را ترجمه کنید

با سپاس

Inspired

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

دوستانی که شاهد دوئل من با رودل هستند

اینها همه درس سیاسته

و وقتی کسی سوتی میده، خیلی باید حواسش باشه که این سوتی رو کجا و پیش کی میده

کسی اگر معنای برج کاغذی رو بدونه، حتماً میدونه چطور برداشتن یک کارت و فقط یک کارت، کل سازه رو فرو می ریزه

و اونی که عاقله، میدونه چرا نباید از هر اندیشه ای، ولو موقت و در کوچه ی بن بست، دفاع کنه (یعنی یه جایی مثل همین تاپیک خلوت و محل تجمع خودی ها)

چون دیوار موش داره و موش هم گوش داره!

و عالم محضر خداست، و بالاخره یک روزی، حقه بازی های شما، لو میره و شرمنده همه می شوید، اگر حقی را ناحق کنید

حالا رودل ترجمه کنه و بگه اصولا این عبارت رو از کجا کش رفته

نظر

• fanos
                    ستاره دار(1)
                    • Jul 2013
                    • 209

در اصل توسط fanos پست شده است View Post
                    دو نفر همزمان وارد رستورانی میش وسفارش خوراک مرغ میدن صاحب رستوران یک مرغ سرخ شده کامل رامیاره و میگه همین یک خوراک مرغ مانده تصمیم با خودتون برای خوردن مرغ
                    یکی از این اقایون فردی بود با دومتر قد و یک متر پهنا 200کیلو وزن یک غول بی شاخ ودمی بود واسه خودش نفر دوم اقایی بود لاغر وضعیف وجثه با48کیلو وزن که اگه اولی فوتش میکرد عین عکس برگردون میچسبید به دیوار روبرو
                    اقای قوی هیکل ما رو کرد به فرد ضعیف وگفت دست به هر کجای مرغ بزنی همون بلا را سر خودت میارم دست به رانش بزنی رانتو میشکونم به بالش دست بزنی دستتوقط میکنم به گردنش دست بزنی گردنتو میشکنم به سینه اش دست بزنی دلو قلوتو از سینه ات میکشم بیرون حالا اگه جرئت داری به هر کجای مرغ دوست داری دست بزن تا ببینی همون بلا را سرت میارم یا اینکه بلند شو برو بزار مرغمونو بخوریم.
                    این یک جوک قدیمیه 50سال قبله که بصورت معما در اوردم
                    حالا این مرغ نصیب کدام یکی از این دو نفر میشه چگونه وچرا
                    ازهمه دوستانی که توی این تایپک هستندمیخوام نظرشونو در مورد این معما بگن یا جواب معما را بگن نظرات شما خیلی مهمه
                    بعد جوابشو میگم قصاوتشو میزارم به عهده خودتون
                    سلام برهمگی
                    جواب معمای ساده چی شد
                    این یک سنجش هوشه بیاین جواب بدین تا هوشتون محک بخوره اگه جوابی ندارین مرد ومردونه بگین نمیدونم گفتن نمیدونم بهتر از سکوته
                    عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

فانوس جان کسی جوابی داشته باشه مرد و مردونه می نویسه دیگه از کی تا حالا ندانستن رو هم باید تایپ کنیم :D

نظر

• Inspired
                        عضو فعال
                        • May 2016
                        • 494

فانوس جان

الان دوران غیبت فرا رسیده و یاران گمنام امام زمان، تاپیک رو فتح کرده اند

جواب معمات رو نمیدونم، چون معمای شاه رو ندیده ام، اما اگه من اون فسقلیه بودم، ظرف رو دست میزدم نه مرغ رو، بعدش، تا 200 کیلویی بخواد به من نیم کیلویی برسه، من رسیده ام خونه ام!

من هم برات یک معما طرح میکنم، شاید جوابش رو بدونی

قصه ی کورانِ مولوی رو شاید شنیده ای، همون کورهایی که به هر جای فیل دست زدند، از ظن خودشون جواب سئوال رو دادند، از ستون و بادبیزن و ناودان ...

اصل اون داستان سانسکریته و شاید مولوی عین مراد برقی ما، قصه رو کش رفته باشه و کرده باشدش به قصه ی کوران، نمی دونم

اما من هم با الهام از همون داستان، یک داستان برات تعریف می کنم و معما گونه، اگه تونستی آیدی هایی که بلاک کرده ام رو بر شمار

اسم داستان، قطار آگاهی است که هر واگنش، یک اسمی داره

شما بفرما به ترتیبی که نوشته ام، آیدی های متناسب رو نام ببر

اولیش که لوکوموتیو این قطاره و راس این هرم قرار داره و الباقی میشن واگن های متصل به این واگن

0- X
                        1- عصا کش
                        2- اژدر مراد برقی
                        3- مرید اژدر مراد برقی
                        4- زاهدی با 70 سال عبادت
                        5- معمار و ساکن خانه ی کاغذی
                        6- درویش وقت شناس سیاس پولکی

یکی بود یکی نبود

یه گنجشککی بود اشی مشی

اومد روی لب بوم نبض سیاست نشست، شروع کرد به جیک جیک کردن

اولش باعث جلب توجه کسبه ی بازار شد،

چون تا اون موقع، صدای گنجشک را نشنیده بودند بخاطر هیاهوی بازار مکاره که هر کسی، محصول خودش رو داشت قالب می کرده به خلق الله

اما رفته رفته، برخی از کساب معروف، مشکوک شدند، چرا این گنجشککه، حرفای نا مربوط میزنه، نکنه نون مارو آجر کنه

تا اینکه، گنجشکک اشی مشی، حوصله اش سر رفت از قیل و قال بازاریان و مدتی رفت توی لونه اش و از نظرها غایب شد.

رفت به گذشته ی بازار، تا اینکه کوهی از دور، آشنا. رنگارنگ و زیبا، نزدیک تر آمد، دید بعله، اسم اون کوه زیبا، هرم آگاهی است

یخورده پایین تر رفت،

دید یک قطار عجیب غریبه که 123 گویان، عصا کشان، این قطار رو به جلو می برد و بیش از 14 واگن به دنبالش وصل بود و هر یک ساکنی داشت و همگی، عینک دودی داشتن وخیلی خوش تیپ بودن

چسبیده به لوکوموتیو عصا کش، در واگن بعدی، فردی نشسته بود که گویا زیر دریایی میساخت، اسمش مراد برقی بود و مهندسی بود برای خودش و از تمامی علوم نظامی بهره برده بود. ساکن این واگن، بعدها معلوم شد که یکی از کسبه ی مشهور بازاره و مریدان بیشماری داشت، اسمش اژدر مراد برقی گذاشتم، چون شلیک میشد به قلب ناوهای زپرتی مخالفان و سوراخشون میکرد، تا اینکه، اشی مشی ازش پرسید، این همه علم رو از کجا آورده ای. گفت: از ارسطو، چون عقل گرد و قلمبه، در بدن گرد و قلمبه قرار داره، میگی نه، از کردان بپرس چطور از آکسفورد مدرک گرفت، رو رو که لایق این خانه نه ای که مستراح شور دانشگاهی که من درس خوانده ام هم نمی شی، اشی مشی!

واگن بعدی، هر جا این اژدر می رفت، دنبالش بود، عین یک دنباله، مرید، برای همین اسمش رو گذاشتم، مرید اژدر مراد برقی، خیلی هم به دانستن معنای آیدی اشی مشی علاقه داشت، اما فرق بین تاپاله و گه را نمی دانست

واگن بعدی، شخصی بود عالم و باسواد، 70 سال عبادت توی کارنامه اش بود،زاهدی عاقل اما یه روز برای حمایت از مراد برقی، تمام آبروی نداشته اش رو فدا کرد و جفت پا پرید توی یک برکه ی عمیق و به فنا رفت و از نظرها پنهان گشت

واگن بعد، معماری بود فرانسوی تبار که با کاغذ بازی، برای خودش اعتباری فراهم کرده بود، و عاشق خانه های کاغذی بود، عین اونایی که با پاسور، برج می سازند، اون هم خیلی به مراد برقی ما علاقه داشت

و واگن آخر، فردی بود ندار و درویش، اما وقت شناس، عاشق بورس بود و سیاست. و گنجشکک اشی مشی در عجب، این دیگه چطور شتر گاو پلنگیه؟ آخه مگه درویش، برای وقت ارزش قائله که تازه اهل سیاست هم باشه و پولکی هم باشه؟

قصه ی ما به سر رسید، اشی مشی غیبش زد

جناب فانوس، اون صورتیه اول پست، چیزیه که به عقل ناقص من رسید

حالا لطف کنید و جواب درست رو بدهید

قطعاً اگر کسی میدانست، تا الان جواب داده بود یا محل میذاشت

نظر

• fanos
                          ستاره دار(1)
                          • Jul 2013
                          • 209

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                          فانوس جان کسی جوابی داشته باشه مرد و مردونه می نویسه دیگه از کی تا حالا ندانستن رو هم باید تایپ کنیم :D
                          درود رودل گرامی

رودل اعتراف به ندانستن خیلی مهمه هم برای خودش هم برای دیگران امیدوارم منظورمه فهمیده باشی (عذر منو بپذیر کلمه دیگری به ذهنم نرسید)
                          عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

درود رودل گرامی

رودل اعتراف به ندانستن خیلی مهمه هم برای خودش هم برای دیگران امیدوارم منظورمه فهمیده باشی (عذر منو بپذیر کلمه دیگری به ذهنم نرسید)
                            همه چیز رو همگان دانند

اساسا وقتی کسی میاد تو یک فروم یعنی دنبال نظر دیگرانه تا یاد بگیره اتفاقا

برای همینه که جلوی کسانی که ادای پیغمبر هدایت کننده بقیه رو در میارن با شدیدترین وضع برخورد می شه

کسی که همه چی رو میدونه وقتشو هدر نمیده بیاد اینجا میره دنبال زندگیش

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

درود رودل گرامی

منظور شما احیاناً پذیرش اشتباه نیست؟

چون شجاعت به اونه که به اشتباهی که مرتکب شده ای و همه هم دیدند و فهمیدند، اعتراف کنی!

منظورتون این بود؟؟؟

ندانستن که عیب نیست!

خود را از تک و تا نیانداختن و جلوی قاضی، معلق بازی کردن، حماقته!!!

لغت سازی که دیگه وقاحته!!!!!!

نظر

• fanos
                                ستاره دار(1)
                                • Jul 2013
                                • 209

سلام اسیر غم
                                جواب دو پهلو به من نده
                                معمارا هم بعداز جواب این معما میدم
                                1- گفتی جوابو نمی دونم
                                2- گفتی لاغره ظرف مرغ و برمیداره ودر میره یا فرار میکنه
                                3- مشخص کن جوابت کدام گزینه 1یا2

نظر

در حال کار...
                                X