نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : نبض سیاست

درود بر دوست عزیز جناب nay

بنده که دیگه کلا بیخیال شدم

اینجا فقط هنر همینه که خبر کپی پیست کنن....

طرف اومد یه خبر در مورد امار گمرک داد اومدم تحلیلیش کردم.....دید که محکومه اصلا به رو خودش نیاورد

اینجا فقط ماموریت دارن خبر کپی کنن.....البته بزار کپی کنن شاید این محمود بیاد دوباره....شخصا اگر محمود بیاد و تایید بشه به اون رای میدم....البته دلایلم شخصی هستش

تحلیل کجا بود دلت خوشه اونی که تحلیل بلده که .....
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

4 میلیارد دلار آخرش چی شد؟چقدر مسئولان ما راستگو هستند/:.yead.:/

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post

طرف اومد یه خبر در مورد امار گمرک داد اومدم تحلیلیش کردم.....دید که محکومه اصلا به رو خودش نیاورد

اینجا فقط ماموریت دارن خبر کپی کنن.....البته بزار کپی کنن شاید این محمود بیاد دوباره....شخصا اگر محمود بیاد و تایید بشه به اون رای میدم....البته دلایلم شخصی هستش

سلام

تو همون ..... بعد از که همه چیز نهفته است، اما خیلی تحلیلگران تریبون ندارند، یعنی تریبون های مجاز رو قبول ندارند، خودسانسوری هم حدی داره!

یاد شازده کوچولو افتادم

یک منجم ترک سال 1909 اخترک ب-612 را کشف کرد و چون سر و وضعش خوب نبود( مثل اروپایی ها)، کسی حرفاشو باور نکرد.

تا اینکه یک ترک مستبد (منظورش آتاتورک بوده)، مردمانش رو وادار میکنه مثل اروپایی ها لباس بپوشند و اونوقت بود که اون منجم که این بار با سر و وضعی مدرن در مورد کشفش صحبت میکرد، حرفاش را پذیرفتند.

اینجوریند آدم بزرگا!

خیلی ها فکر می کنند، گوگل، همینجوری شده گوگل، در حالیکه رکن اصلی جایگاه فعلی گوگل، در آزادی بیان و میدان دادن به ایده هاست. ایده مسخره، خود بخود حذف میشه، اما ایده های احمقانه که با پافشاری و زور دگنک مطرحش میکنند، ماجراش قدری فرق میکنه، اونایی که ساکت میمانند حتی در این خیانت سهیمند!

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          4 میلیارد دلار آخرش چی شد؟چقدر مسئولان ما راستگو هستند/:.yead.:/
          لولو بــــــــُـرد که بــــــــُـرد،

خودکار آبی موجود نیست!

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

در مورد اون خبر بنده به شما گفتم که به آمار گمرک رجوع کنید بهتر هست

خودم هم چند بار به اون سایتی که این خبر رو زده بود ایمیل زدم اما جوابی هنوز نیومده

من خودم بررسی کردم اصل خبر و اعداد و ارقامش درسته، فقط اون یک میلیون تومانی که شما اشاره کردید و مربوط به اون خبر سال 91 هست به نظر من هم اشتباهه

هنوز جوابی برای من ارسال نشده از طرف اون سایت اما من آمار گمرک رو نگاه کردم در سال 91 میزان واردات اون ردیف شلاق و تازیانه و ... کمتر از 800 میلیون تومان ذکر شده، اما توی اون خبر سال 91 به واردات سال 87 و 89 اشاره شده

اما اصل خبر هدفش این بوده که چرا زمان دولت قبل یهو واردات شلاق و تازیانه و ... و افزایش اون میشه بزرگترین مشکل کشور ! اونهمه بزرگنمایی میشه و داد و بیداد و ...

الان که به مراتب بیشتر شده و رقمش هم درشت تر هست و مشکلات ارزی هم نسبت به اون سالها بیشتر هست، همون رسانه ها از انعکاسش پرهیز میکنن و اگر رسانه دیگری هم این کار رو بکنه میگن سنگ اندازی جلوی دولت هست !

در ضمن جناب رحمتی اگر شما با ماموریت اینجا هستی ، طبیعی هست که فکر کنی بقیه هم ماموریت دارن. اما اگر شما خودت با اراده شخص خودت حضور داری چرا فکر میکنی که دیگران مامور هستن؟؟

حالا فرضا بنده یا هر کاربر دیگری 4 تا مطلب منعکس کرد اینجا یا نظری داد که خلاف نظر شماست، آیا باید بگیم اون کاربر مامور هست؟؟ اما اگر مطالب کاربر دیگری با سلیقه شما بیشتر جور دربیاد اون کاربر خوب هست و مخلص، بقیه بد هستن و ماموریت دارن؟؟

آیا همه محکوم هستن سلیقه سیاسی شما یا برخی کاربران دیگر رو داشته باشن؟؟

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

زمان شمارش جوجه‌ها فرا رسید

مهدی جابری: سونامی‌سازان سکوت کرده‌اند؛ سکوتی که مثل سرطان برای جامعه زیان‌آور است. آسمان پایتخت گاهی سیاه و گاهی قرمز و بنفش می‌شود اما صدا و هشداری از مدیران سبز ساختمان واقع در پارک طبیعت پردیسان به گوش نمی‌رسد. با این حال بنزین وارداتی این روزها آب پاکی را روی دست مردم و دولتمردان می‌ریزد و در هوای خفه و آلوده شهر، چاره‌ای جز اعتراف ندارد.

بهار امسال بود که در اوج مانور حامیان دولت درباره آسمان آبی تهران، به آنها گفتیم «جوجه‌ها را آخر پاییز می‌شمارند!» اما برخی‌ که آن زمان مشغول منافع حاصل از بنزین وارداتی بودند و در لانه‌ای گرم و نرم روی اشکالات خود خوابیده بودند گمان نمی‌کردند نه آخر پاییز بلکه از همان ابتدای فصل برگ‌ریزان اشکالات کار آنها بیش از قبل سر باز می‌کند و زمان شمارش جوجه‌ها فرا می‌رسد!

هوای تهران برای چندمین بار به مرز هشدار رسیده است و وزارت بهداشت بر عادی نبودن شرایط هوای پایتخت تاکید دارد و به گروه‌های حساس جامعه از جمله کودکان، سالمندان و بیماران هشدار می‌دهد از خانه خارج نشوند و افراد دیگر نیز از فعالیت سنگین یا طولانی خارج از منزل پرهیز کنند. با توجه به این هشدار انتظار می‌رفت برای حفظ سلامت کودکان و نوجوانان، دست‌کم مدارس ابتدایی تهران و کلانشهرها که با آلودگی هوا درگیر هستند تعطیل شود اما اصرار برخی نهادها و مقامات بر عادی و آرام بودن شرایط، عجیب و قابل تامل است و این شائبه را در افکار عمومی طرح کرده که عده‌ای بنای لجبازی با مردم را دارند! شهروندان تهرانی از اینکه فرزندانشان در شرایط هشدار و ناسالم هوا باید راهی مدرسه شوند نگران‌ هستند و عده‌ای از آنها تصور می‌کنند این دولت به هر قیمتی قصد دارد اقداماتی انجام دهد که در تضاد و تقابل با اقدامات و تصمیمات دولت قبل باشد!

البته نمی‌توان به شهروندان خرده گرفت که چرا چنین تصور و برداشتی دارند. واقعیت این است که موضوع آلودگی هوا به خاطر نگاه سیاسی برخی مقامات دولت و اصرار آنها بر واردات بنزین، شائبه‌هایی را میان مردم ایجاد کرده؛ شائبه‌هایی که با انتشار برخی مستندات درباره واردات بنزین غیراستاندارد در یک سال گذشته تبدیل به باور شده است.

اکنون اینگونه به نظر می‌رسد که برخی مدیران و مقامات دولتی از اعلام عنوان «تعطیل» برای مدارس و ادارات بیم و هراس دارند و نگران تفسیر و برداشت مردم از این تعطیلی هستند.

در وجود این مدیران «بیم» جای «امید» را گرفته است و در این شرایط خبری از تدبیر نیست، حتی تدبیر شعاری! چرا که خط قرمز آنها «بنزین» است؛ آن‌هم بنزین خارجی. بنابراین کسی نباید به دیده «ناپاک» به بنزین وارداتی بنگرد! یا فکر کند آن همه مثنوی که درباره بنزین پتروشیمی سرودند، دروغ بود. تبدیل شدن بنزین به خط قرمز برخی تا جایی پیش رفته است که سلامت دانش‌آموزان نیز خط قرمز آنها نیست و جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران بدون تدبیر قابل توجهی به پایان می‌رسد؛ این در حالی است که مردم به یاد دارند پیش از این، نظر کارشناسی وزارت بهداشت در جلسات کمیته اضطرار آلودگی هوا، حرف حساب بود و کسی نظرات شخصی و ارگانی خود را تحمیل نمی‌کرد.

همان زمان با آقای رسول‌علی اشرفی‌پور که مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و نیز دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران بود درباره چرایی تعطیلی مدارس و ادارات تهران گفت‌وگو می‌کردم که وی تاکید داشت: «ما روی حرف و نظر وزارت بهداشت حرفی نمی‌زنیم. وقتی وزارت بهداشت می‌گوید شرایط عادی نیست و مدارس یا ادارات باید تعطیل شود، ما صلاحیت مخالفت نداریم چون مسؤول مستقیم سلامت مردم، وزارت بهداشت است و مدیران آموزش و پرورش هرگز مخالفتی با نظر کارشناسی وزارت بهداشت ندارند».

ابهامی که این روزها ایجاد شده، مربوط به کارآیی کارگروه کاهش آلودگی هوا و تصمیمات کمیته مواقع اضطراری آلودگی هوا است و اینکه شهروندان تهرانی تا چه اندازه می‌توانند به تصمیمات این کارگروه در شرایط هوای ناسالم تهران امیدوار باشند؟ چگونه می‌توان به مردم اطمینان داد «سیاست سکوت» برخی مقامات درباره آلودگی هوا ارتباطی به بازی بنزین ندارد؟ ابهام دیگر به مغایرت نظر کارشناسی وزارت بهداشت و تصمیم آموزش و پرورش برمی‌گردد.

سلامت گروه‌های حساس از جمله کودکان و نوجوانان خط قرمزی است که نباید با هیچ انگیزه اقتصادی و سیاسی از آن عبور کرد. چه کسی می‌تواند جوابگوی نگرانی خانواده‌ها باشد؛ خانواده‌هایی که نگاهی به آسمان ناپاک شهر می‌اندازند و نگاهی به چهره پاک و ظریف کودکانشان؛ اما چاره‌ای جز راهی کردن فرزندان خود به مدرسه ندارند. آیا آموزش و پرورش پاسخگوی تبعات احتمالی تصمیم خود خواهد بود؟ انتظار مردم از دولت این است که دست‌کم در مسائل حوزه سلامت شفاف باشد و در اتخاذ سیاست‌های اطلاع‌رسانی این حوزه، نگاهی متفاوت از مذاکرات هسته‌ای داشته باشد.

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                در مورد اون خبر بنده به شما گفتم که به آمار گمرک رجوع کنید بهتر هست

خودم هم چند بار به اون سایتی که این خبر رو زده بود ایمیل زدم اما جوابی هنوز نیومده

من خودم بررسی کردم اصل خبر و اعداد و ارقامش درسته، فقط اون یک میلیون تومانی که شما اشاره کردید و مربوط به اون خبر سال 91 هست به نظر من هم اشتباهه

هنوز جوابی برای من ارسال نشده از طرف اون سایت اما من آمار گمرک رو نگاه کردم در سال 91 میزان واردات اون ردیف شلاق و تازیانه و ... کمتر از 800 میلیون تومان ذکر شده، اما توی اون خبر سال 91 به واردات سال 87 و 89 اشاره شده

اما اصل خبر هدفش این بوده که چرا زمان دولت قبل یهو واردات شلاق و تازیانه و ... و افزایش اون میشه بزرگترین مشکل کشور ! اونهمه بزرگنمایی میشه و داد و بیداد و ...

الان که به مراتب بیشتر شده و رقمش هم درشت تر هست و مشکلات ارزی هم نسبت به اون سالها بیشتر هست، همون رسانه ها از انعکاسش پرهیز میکنن و اگر رسانه دیگری هم این کار رو بکنه میگن سنگ اندازی جلوی دولت هست !

در ضمن جناب رحمتی اگر شما با ماموریت اینجا هستی ، طبیعی هست که فکر کنی بقیه هم ماموریت دارن. اما اگر شما خودت با اراده شخص خودت حضور داری چرا فکر میکنی که دیگران مامور هستن؟؟

حالا فرضا بنده یا هر کاربر دیگری 4 تا مطلب منعکس کرد اینجا یا نظری داد که خلاف نظر شماست، آیا باید بگیم اون کاربر مامور هست؟؟ اما اگر مطالب کاربر دیگری با سلیقه شما بیشتر جور دربیاد اون کاربر خوب هست و مخلص، بقیه بد هستن و ماموریت دارن؟؟

آیا همه محکوم هستن سلیقه سیاسی شما یا برخی کاربران دیگر رو داشته باشن؟؟
                درود بر شما خانم میناوی

یکبار دیگر جواب رو میارم احتمالا جواب رو درست نخوندی....همه چیز اون خبر اشتباه است از صغری و کبری گرفته تا نتیجه

از آنجایی که همیشه اخبار سایت دولت بهار را مغرضانه و کورکورانه دونسته ام جویایی این شدم که واقعا قضیه چیه....تا این که خبر پایینی رو دیدم که مربوط به سال 91 هست که در دولت احمدی نژاد اتفاق میافته

حال جمع این دو خبر و آشکار شدن مغالطه های خبر سایت دولت بهار

مغالطه ها :

1. از همان کلمه اول که عنوان ماهیانه دارد شروع کنیم....این عنوان اینگونه می خواهد به ذهن الغا کند که هر ماه این تعداد شلاق وارد کشور می شود در حالی که از هیچ جایی جدول این چنین استنباط نمی شود بلکه جدول امار نقطه به نقطه را مقایسه می کند و منظورش این نیست که در یک ماه این تعداد وارد شده

2. از دیگر تکنیک های مغالطه ای این خبر اوردن عنوان شلاق قبل از عصا و...است که تاکیدی باشد بر شلاق در حالی که در جدول هم عنوان شلاق بعد از عصا و...هست و چیزی که یه ذهن منصف به آن تداعی می شود این است که حجم شلاق خیلی خیلی کمتر از عصا و...می باشد.

3. عنوان " مظلوم! " که خود ذهنیت بدی را برای دولت جدید ایجاد می کند

4. در خط اول امده اند امار سال 84 رو با سال 93 مقایسه می کند....این چگونه مقایسه ای هست در حالی که هیچ صحبتی و رقم و ارقامی از دوران احمدی نژاد نیست...مگر نه این است که باید امار ان زمان هم باید باشد و بیایند بگویند که ما چه را تحویل گرفتیم و چه را تحویل دادیم....خب این از زرنگیشان هست چرا که در این صورت همه چیز برعکس خواهد شد.....با این توضیح که همانطور که در خبر دوم مشاهده می شود در سال 89 ارزش دلاری این مجموعه کالا 142 هزار دلار بوده است که بنابر گفته خودشان سال 84...... 15 کیلو بوده که این رقم به احتمال زیاد کمتر از صد دلار بوده....حال در مدت 5 سال این رقم از 100 دلار به 142000 دلار رسیده...حال ببینید چقدر افزایش داشته......1420 برابر شده در حالی که در همین سال 93 رقم ارزش دلاری این کالا 166 هزار دلار بوده با این حساب در سال 89 از 142 به 166 در سال 93 رسیده ....تازه سال 92 که رقم پایین تری بوده

5. عدم تفکیک بین اقلام کالا و این که چه میزان ان مربوط به شلاق است و چه میزان مربوط به اقلام دیگر....استفاده از همین عدم تفکیک و الغا تمام رقم به شلاق در ذهن خواننده

6. استفاده از واحد وزن و عدم استفاده از قیمت که با توجه به توضیح گزینه چهار معلوم می شود که عمدی در کار بوده

7. در متن خبر اشاره به جدول شماره 38 می شود در حالی که جدول شماره 38 درج نشده...حال به چه علت!!!!!

8. در متن خبر امده " از 84 تن در هفت ماه نخست سال گذشته که دو ماه از آن به دولت یازدهم مربوط بوده و میزان قابل توجهی از آن به همین دولت مرتبط می‌شود "
                خودشان می گویند که از هفت ماه دو ماه آن مربوط به دولت یازدهم است ولی نتیجه گیری می کنند که اکثر این رقم مربوط به دولت یازدهم است!!!!! این چه نتیجه گیری هست!!!!

اتفاقا همون هم دیدم.....و اتفاقا خود این هم دلیلی بر مغرض بودن دولت بهار است
                در این خبر دولت بهار نوشته واردات یک میلیون تومانی
                من اصل خبر را اوردم ایا نوشته شده یک میلیون تومان یا 142 هزار دلار؟؟!!!!
                اینجا اصل بر این است که هیچ کس مامور نیست
                اما شما قبلا خیلی کم فعالیت می کردید و الان یهو به فعالترین شخص فروم تبدیل شدین ....راستش من اول فکر کردم شاید اهل تحلیل باشین و دنبال حرف حساب و به همین خاطر سعی کردم قدرت تحلیلتان را بسنجم ( من با قدرت تحلیلم در هر لباسی ظاهر شوم می توانم بر حریف فائق بیام ) و به نوعی نشان دهم همیشه انچه که فکر میکنیم کاملا درست نیست.....که دیدم شما مثل روبات فقط خبر می زنین این شد که این حس رو کردم و به بنده هم حق بدین

سلیقه سیاسی من و شما که یکی هست....من که گفتم که اگر محمود بیاد و حسن من به محمود رای میدم!!!!!
                آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/12/31, 13:53.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

ملک عبدالله روانه بیمارستان شد

رسانه های عربی از قرار گرفتن پادشاه عربستان تحت معاینات پزشکی در ریاض پایتخت این کشور خبر می دهند.
                  به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه العربیه در خبری فوری اعلام کرد: «ملک عبدالله» پادشاه عربستان سعودی در ریاض تحت معالجه قرار گرفته است.

هنوز جزئیاتی از این خبر و بیماری پادشاه عربستان منتشر نشده است.

نظر

• Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

پاسخ : اخبار

آیت‌الله جوادی آملی:

....
                    فرمودند: اسلام در خصوص تعامل مسلمانان با دیگران در سه حوزه دستورات و سفارشاتی دارد.

نخست حوزه اسلام و مسلمین هستند که با آنها دارای اشتراکات متعدد دینی و فرهنگی هستیم،
                    حوزه دوم حوزه موحدان عالم است که با انها در اصل توحید و برخی دیگر از موارد دارای اشتراک هستیم و
                    سوم حوزه انسانیت است که شامل همه افراد غیر مسلمان و غیر موحد می باشد که با آنها در اصل انسانیت مشترکیم.

معظم له خاطر نشان کردند: در دستورات دین، دو عنصر مشترک در خصوص تعامل با این سه حوزه وجود دارد و آن دو عنصر عبارتند از عنصر عقل و عدل؛ یعنی در بخش انگیزه و رفتار عادلانه و در بخش اندیشه عاقلانه رفتار کنیم. ایشان تاکید کردند: در تعامل با دیگر کشورها باید حق همه را محترم بشماریم و در عین حال هرگز ارزش و جلال خود را کم نکنیم. ما اگر عادلانه و عاقلانه زندگی کنیم و حرفی را که نمی توانیم استدلال کنیم نه بپذیریم و نه بیان کنیم از روابط بین المللی خوبی برخوردار خواهیم بود.

ایشان در ادامه به شعار اساسی "نه شرقی ، نه غربی" در نظام جمهوری اسلامی اشاره کردندو فرمودند: شعار نه شرقی و نه غربی که شعار عمومی در نظام جمهوری اسلامی است شعاری مربوط به استقلال کشور است اما شعار علمی خواص در بخش های علمی و تحقیقی باید شعار " چه شرقی و چه غربی" باشد یعنی دین می گوید حرف علمی و منطقی را باید از هر کجا شنیدید بپذیرید. در بحث استقلال نه شرقی و نه غربی کاملا درست است اما وقتی انسان اهل فهم و استدلال شد می گوید چه شرقی و چه غربی و به این منظور باید راه صدور و ورود مسایل علمی کاملا باز باشد.

ایشان با انتقاد از برخوردهای دوگانه غرب در موضوعاتی مانند حقوق بشر و مبارزه با تروریسم اذعان داشتند:
                    غرب یک باغ وحش منظم است و گرنه غربی ها با این همه پیشرفت علمی اگر مریخ را هم فتح کنند در انجا جنگ جهانی به راه خواهند انداخت. مسئولان وزارت خارجه باید بدانند ما در حوزه بین الملل به لطف الهی از همه کشورهای غربی که دستشان به جنایاتی چون جنگ جهانی اول و دوم و حمله به عراق و افغانستان و امثال آن آلوده است بالاتریم و سر افرازتریم.

ایشان همچنین فرمودند: اصل مذاکره با هر کسی که حرف تازه ای دارد مفید است اما اگر حرف حق ما در آنها اثری نداشته باشد و آنها نیز بر حرف باطل خود اصرار کردند، باید کفایت مذاکرات را اعلام کرد، اما اکنون که کشورها در دهکده جهانی زندگی می کنند نمی توانیم دور خود دیوار بکشیم و به ارتباط با کشورهای دیگر نیاندیشیم لذا تا آنجا که ممکن است باید به بهانه مذاکرات حرف خود و اسلام را به آنها منتقل کرد که انشاالله در این امر موفق تر از پیش باشید.
                    اول از همه، هم دستورات غلطه و هم سفارشات
                    دوم، عقل و عدل، آیا عاقلانه است که حرفی را که نمی توانیم استدلال کنیم، نپذیریم و ازش رد بشیم! (بیان نکنیم)
                    سوم، تا دیروز که نه شرقی و نه غربی، میشد عدم دخالت بیگانه در کار کشور، ولی یهو وقتی بهشون احتیاج داریم، میگیم اشکالی نداره؟ چین غربه و روس شرق؟

دین میگوید حرف منطقی را باید از هر کجا شنید و پذیرفت، پس چرا میگن حقوق زن با مرد باید برابر باشه، نمی شنوید و نمی پذیرید؟ به نظر شما منطقیه چشم در برابر چشم؟ میشه دستی رو از کسی بابت قصاص دستی دیگر گرفت؟ این عادلانه است؟

چهارم، آیا این غرب وحشی، با موضوع سنگسار، دوگانه برخورد میکنه؟ آیا سنگسار انسانی است؟
                    آیا حصر مخالفین، انسانی است؟
                    آیا نداشتن احزاب، نداشتن حق بیان نیست؟
                    آیا رسیدگی نکردن به حقوق ملت خود و پرداختن به دغدغه غزه و لبنان، انسانی و خردمندانه است؟ دختران شین آبادی انسان نیستند؟

پنجم، شما که دور تمامی زنان ، چادر کشیده اید، چطور دور کشور نمی توانید دیوار بکشید؟ چطور چین توانست دیوار بکشه و از حمله مغول در امان بمونه، اونهم با اون امکانات اون زمان.
                    خب، اینترنت لاک پشتی و اونهم فیلــتر شده، پارازیت روی ماهواره، شکستن قلم نویسندگان و نشریات، خفه کردن تمامی تریبون های مخالف، جلوگیری از انتشار کتاب های دگر اندیش، پالایش علوم انسانی از دانشگاه ها، اسیدپاشی و ..... اگر اینها دیوار نیست، پس چیه؟

حق شما بابت مسئله هسته ای چیه که قادر به بیانش نیستید و کل دنیا رو نفهم فرض کرده اید که شما رو درک نمی کنند؟

تا کی میخواهید این غائله خود ساخته اتمی را کـــــــــــــــــــــــش بدهید؟ ای فهمیده ها!!!!!!!

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

بــر ســـردر کــــاروانـــسرايـی ..تـصويـر زنـی بـه گـچ کــشيـدنـد
                      اربــــاب عـــمـايـم ايـن خــبر را..از مــخـبر صـــادقـی شــنـيـدنـد
                      گـفتنـد کـه واشــريعتــا ، خــلـق..روی زن بـی نـــقـاب ديــدنـد
                      آســيمـه سـر از درون مــسجـد..تــا سـردر آن ســــرا دويــدنـد
                      ايـمان و امـان به سـرعـت بـرق..می رفـت که مـومنيـن رســيدنـد
                      ايــن آب آورد ، آن يـکی خــاک..يک پـيچـه ز گـِل بـر او بـريـدنـد
                      نـــامــوس بـه بـــاد رفــتـه ای را..با يک دو سه مشت گـِل خـريـدنـد
                      چون شـرع نـبی ازين خطر جست..رفــتـنـد و بـه خــانـه آرمــيـدنـد
                      غـفـلـت شـده بـود و خـلـق وحـشی..چـون شــير درنــده می جــهـيـدنـد
                      بـی پــيچـه زن گـشــاده رو را..پــاچــيـن عــفـــاف می دريــدنـد
                      لـبـهــای قــشـنـگ خـوشگـلش را..مـــانـنـد نـبـــات مـی مکـيــدنـد
                      بـالجـمله تـمـــام مــردم شــهر..در بــحر گـنــــاه مـی تـپـيـدنـد
                      درهــای بـهشـت بـستـه مـی شـد..مـردم هـمـه مـی جـهنميــدنـد!
                      مـی گـشـت قـيـــامت آشکــارا..يکبـاره بـه صـور مـی دميـدنـد
                      طير از وکرات و وحش از جحر..انـجـم ز ســپـهر مـی رمـيـدنـد
                      ايـن است که پـيش خـالق و خلق..طــلاب عـــلـوم رو ســفـيـدنـد
                      بـا ايـن عــلمــا هــنـوز مـردم..از رونــق مـُــلـک نــاامـيـدنـد
                      ایرج میرزا
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

درود بر شما خانم میناوی

یکبار دیگر جواب رو میارم احتمالا جواب رو درست نخوندی....همه چیز اون خبر اشتباه است از صغری و کبری گرفته تا نتیجه

اینجا اصل بر این است که هیچ کس مامور نیست
                        اما شما قبلا خیلی کم فعالیت می کردید و الان یهو به فعالترین شخص فروم تبدیل شدین ....راستش من اول فکر کردم شاید اهل تحلیل باشین و دنبال حرف حساب و به همین خاطر سعی کردم قدرت تحلیلتان را بسنجم ( من با قدرت تحلیلم در هر لباسی ظاهر شوم می توانم بر حریف فائق بیام ) و به نوعی نشان دهم همیشه انچه که فکر میکنیم کاملا درست نیست.....که دیدم شما مثل روبات فقط خبر می زنین این شد که این حس رو کردم و به بنده هم حق بدین

سلیقه سیاسی من و شما که یکی هست....من که گفتم که اگر محمود بیاد و حسن من به محمود رای میدم!!!!!
                        شما چون نتیجه ای که خودت می خوای از اون خبر در نمیاد میگی اون خبر همش اشتباهه، شما آمار گمرک سال به سال رو بذار و مقایسه کن

اینجور که نوشتید از نظر شما کسی فعالیتش زیاد بشه، شما فکر میکنی مامور هست ! بدون که شما اشتباه میکنی

دست از توهین به دیگران و مارک زدن بردار، به قول روحانی دوره برچسب زدن گذشته، یه روز میگی مامور، الان میگی روبات، فردا میگی ...

یه روز میگی دلواپسی نمیتونی ببینی شاخص مثبت شده ! یه روز میگی چرا صورتهای مالی شرکتهای زیر مجموعه رو میزنی، یه روز میگی میری روی اعصاب من ....

جزو قوانین سایت نیست که کسی اخبار رسمی و صورتهای مالی شرکتها و زیر مجموعه اونها رو منتشر نکنه !

درضمن توی قوانین نیومده که هنگام زدن پست وضعیت اعصاب دیگر کاربران رو هم در نظر بگیرید !

بعید میدونم شما سلیقه سیاسی من رو بدونید، وقتی نمیدونید چطور میگید که سلیقه سیاسی شما با من یکی هست؟؟

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

فارس گزارش می‌دهد
                          ضیافت شام مقام ارشد دولتی در آستانه انتخابات شورای عالی استان ها+سند

در حالی که قرار است فردا انتخابات رئیس شورای عالی استان ها برگزار شود، ارسال دعوتنامه و ضیافت شام با حضور یکی مقامات ارشد دولت برای رای دهندگان این انتخابات موجب بروز ابهاماتی شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، فردا یازدهم دی 1393 رئیس شورای عالی استانها در دومین دوره چهارساله چهارم، طی انتخاباتی در در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی مشخص می شود.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران بیش از 12 سال است که مدیریت راس شورا های کشور را نیز بر عهده و دارد فردا یکی از کاندیداهای مطرح است. رقیب چمران در این دوره از انتخابات شورای عالی استان ها غلامرضا بصیر پور رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی است که دوره گذشته نیز وارد گود رقابت با چمران شد اما توفیقی کسب نکرد.

بصیری پور در این دوره ظاهراً در پی کسب حمایت دولت از کاندیداتوری خود در رقابت فردا است و بر همین اساس دعوتنامه ای برای روسای شوراهای استانها- که رای دهندگان انتخابات فردا هستند - ارسال کرده است.بر اساس این دعوتنامه، روسای شوراهای استانی قرار است در ضیافت شامی با حضور آقای نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در دفتر این مقام دولتی شرکت کنند.

برگزاری این ضیافت شام در دفتر معاون رئیس جمهور با توجه به این که شوراهای اسلامی نهادی غیردولتی تلقی می شود، ابهاماتی را به وجود آورده است.موضوع این ضیافت، بررسی مشکلات شوراهای اسلامی عنوان شده و به نظر می رسد در صورتی که معاون محترم رئیس جمهور قصد کمک و همراهی در این خصوص را داشته باشد، علی القاعده می بایست این دعوت از کانال رسمی و ریاست شورای عالی استان ها یعنی مهدی چمران صورت می گرفت نه رئیس شورای یک استان که در انتخابات فردا نیز کاندیدا شده است.

با توجه به این که دعوتنامه مذکور از جانب آقای نصیری پور امضا و ارسال شده، موضع معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در خصوص اطلاع یا عدم اطلاع از این دعوت و ضیافت شام، موجب رفع شابه دخالت دولت در انتخابات فردا خواهد شد.

گفتنی است در جریان انتخابات اخیر ریاست شورای اسلامی شهر تهران نیز مداخلاتی از سوی برخی مقامات و دستگاه های دولتی صورت گرفت که با واکنش شدید اعضای شورا مواجه گردید و مهدی چمران در ان انتخابات با 18رای در برابر 13 رای توانست از کاندیدای مورد حمایت دولت پیشی گرفته و دوباره کرسی ریاست شورای تهران را از آن خود کند.

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

شما چون نتیجه ای که خودت می خوای از اون خبر در نمیاد میگی اون خبر همش اشتباهه، شما آمار گمرک سال به سال رو بذار و مقایسه کن

اینجور که نوشتید از نظر شما کسی فعالیتش زیاد بشه، شما فکر میکنی مامور هست ! بدون که شما اشتباه میکنی

دست از توهین به دیگران و مارک زدن بردار، به قول روحانی دوره برچسب زدن گذشته، یه روز میگی مامور، الان میگی روبات، فردا میگی ...

یه روز میگی دلواپسی نمیتونی ببینی شاخص مثبت شده ! یه روز میگی چرا صورتهای مالی شرکتهای زیر مجموعه رو میزنی، یه روز میگی میری روی اعصاب من ....

جزو قوانین سایت نیست که کسی اخبار رسمی و صورتهای مالی شرکتها و زیر مجموعه اونها رو منتشر نکنه !

درضمن توی قوانین نیومده که هنگام زدن پست وضعیت اعصاب دیگر کاربران رو هم در نظر بگیرید !

بعید میدونم شما سلیقه سیاسی من رو بدونید، وقتی نمیدونید چطور میگید که سلیقه سیاسی شما با من یکی هست؟؟
                            همون امار گمرک و خود اون خبر میگه که اون خبر به اون شکل اشتباهه

گفتم که شاید اشتباه کنم....

من هیچ وقت قصد توهین به شما رو نداشته و ندارم....مامور و ربات توهین نیست....من مامور خوبه من ربات خوبه......اگر از این بابت از بنده ناراحت شدین ازتون عذر می خوام

خب شما هم سلیقه سیاسی من رو نمی دونی...پس چرا میگی که " هر کی که مخالف سلیقه ات باشه و مامور میدونی "

ارادتمند@};-

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                              سلام

تو همون ..... بعد از که همه چیز نهفته است، اما خیلی تحلیلگران تریبون ندارند، یعنی تریبون های مجاز رو قبول ندارند، خودسانسوری هم حدی داره!
                              خیلی هم که تریبون داشتند یا الان دارند اب خنک می خورن یا عمرشون رو دادن به من و شما

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                                بــر ســـردر کــــاروانـــسرايـی ..تـصويـر زنـی بـه گـچ کــشيـدنـد
                                اربــــاب عـــمـايـم ايـن خــبر را..از مــخـبر صـــادقـی شــنـيـدنـد
                                گـفتنـد کـه واشــريعتــا ، خــلـق..روی زن بـی نـــقـاب ديــدنـد
                                آســيمـه سـر از درون مــسجـد..تــا سـردر آن ســــرا دويــدنـد
                                ايـمان و امـان به سـرعـت بـرق..می رفـت که مـومنيـن رســيدنـد
                                ايــن آب آورد ، آن يـکی خــاک..يک پـيچـه ز گـِل بـر او بـريـدنـد
                                نـــامــوس بـه بـــاد رفــتـه ای را..با يک دو سه مشت گـِل خـريـدنـد
                                چون شـرع نـبی ازين خطر جست..رفــتـنـد و بـه خــانـه آرمــيـدنـد
                                غـفـلـت شـده بـود و خـلـق وحـشی..چـون شــير درنــده می جــهـيـدنـد
                                بـی پــيچـه زن گـشــاده رو را..پــاچــيـن عــفـــاف می دريــدنـد
                                لـبـهــای قــشـنـگ خـوشگـلش را..مـــانـنـد نـبـــات مـی مکـيــدنـد
                                بـالجـمله تـمـــام مــردم شــهر..در بــحر گـنــــاه مـی تـپـيـدنـد
                                درهــای بـهشـت بـستـه مـی شـد..مـردم هـمـه مـی جـهنميــدنـد!
                                مـی گـشـت قـيـــامت آشکــارا..يکبـاره بـه صـور مـی دميـدنـد
                                طير از وکرات و وحش از جحر..انـجـم ز ســپـهر مـی رمـيـدنـد
                                ايـن است که پـيش خـالق و خلق..طــلاب عـــلـوم رو ســفـيـدنـد
                                بـا ايـن عــلمــا هــنـوز مـردم..از رونــق مـُــلـک نــاامـيـدنـد
                                ایرج میرزا

این مخبر، همون مخبر خودمونه دیگه که اینجور در میان این ابیات، میدرخشه؟

بابت این شعر بسیار بسیار زیبا و خردمندانه، thanks a billion

با این علما، من که خیلی امید دارم به این مُلک، رونق بگیره..... ببین چطور همه میلیاردر شده اند! با همین رویه و با همین مدیریت و تدبیر، با همین علما، تا چند وقت دیگه هر نون بربری میشه یک میلیون ریال! که البته آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند!

مرذم ما واقعاً شاه نشناسند که به این علما، امید نمی بندند

دیده ای خواهم که باشد شـه شناس
                                تا شناسد شــــــــــــاه را در هر لباس

فقط یه زمانی بَرد یمانی و تاج کیانی بود، الان شده یک لا قبا و تاج کتانی (سیاهش با ارزش تره)

همه این جماعت مزور و دو چهره را شناخته اند

همانهایی که چون به خلوت میروند، آن کار دیگر میکنند
                                آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/12/31, 17:32.

نظر

در حال کار...
                                X