نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

    #31
    پاسخ : نبض سیاست

    مناظره "صادق زیباکلام" و "بذرپاش" درباره 9دی



    صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران گفت: بهترین تعریف برای ۹ دی سمبلی است که ما بزرگش کرده ایم تا اسطوره ای باشد و آن را باد کرده ایم تا واقعیت های جامعه را فراموش کنیم!
    به گزارش مهر، روز گذشته مناظره صادق زیباکلام و مهرداد بذرپاش با موضوع عملکرد رسانه ها در ۹ دی در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.



    زیباکلام در این مناظره با انتقاد از در اختیار قرار ندادن تریبون برای بیان حرف ها و اظهارات منتقدان گفت: به نظر من اگر در این پنج سال که بر ایران گذشته، به ازای هر یکسال اصولگرایان یک دقیقه به مخالفان و متهمان فتنه که ۹ دی آن ها را به زباله دان تاریخ فرستاده، فرصت حرف می دادند، خیلی از مسائل مرتفع می شد، اما متاسفانه این پنج دقیقه هم در اختیار آن ها قرار نگرفت.
    وی اضافه کرد: به عنوان مثال می توان گفت ۹ دی مانند تکه ای از لباس یک عزیزی است که ما برای تقدیس نگهش داشته ایم و دیگر کاری نداریم که آن فرد چه بوده و چه کرده است.

    زیباکلام در بیان دلیل اظهارات خود مبنی بر اینکه مردم ۹ دی را باور نکرده اند، گفت: بزرگترین و واضح ترین دلیل من ۲۴ خرداد ۹۲ است. شما ۴ سال شبانه روز درباره فتنه صحبت کردید، آیا مردم باور کردند؟ اگر باور کرده بودند، الان سعید جلیلی ۴ میلیون رای نمی آورد و روحانی ۱۸ میلیون رای.

    زیباکلام تاکید کرد: اتفاقا آن انتخابات نشان داد که مستمع همه چیز را باور نمی کند.

    بذرپاش نیز در این نشست گفت: فتنه گران و طرفداران فتنه هر نظری را که مخالف نظر و آرای آن ها باشد محکوم به شکست می دانند و از آن با عنوان اقلیت، تازه به دوران رسیده، بی سواد و... نام می برند. تعجب من این است که چرا زمانی که در سال ۸۸ نتیجه انتخابات بر خلاف آن هاست همه را متهم به تقلب می کنند ولی در سال ۹۲ همه چیز عادلانه و بدون تقلب بود.



    نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه صحبت های خود گفت: مخالفان ۹ دی می خواهند با دین مردم بازی کنند تا جامعه دو قطبی شود و خود به قدرت برسند.

    بذرپاش ادامه داد: این نکته را هم باید تاکید کنم که آن هایی که حصر را محکوم می کنند، نه دلشان برای موسوی سوخته و نه کروبی. آن ها می خواهند از این حربه استفاده کنند تا تفکرات سیاسی شان را پیش ببرند.
    وی تاکید کرد: الان اگر دادگاه تشکیل شود، حکم آن معلوم است. اما اینکه این گروه این قدر برای آن ها و حصر خانگی شان دل می سوزانند نکته ای است که دو دلیل مهم در پس آن نهفته است.
    این نماینده مجلس نهم شورای اسلامی با اشاره به این دو دلیل گفت: اول اینکه می خواهند با طرح این مسائل کلاهی نمدی برای خودشان و فعالیت های سیاسی شان بسازند. دوم اینکه اگر در خارج از حصر نیز بلایی سر آن ها آمد باز هم حرف های خودشان را بزنند و به نفع خودشان بهره برداری کنند.

    وی با اشاره به شبهه ای که مخالفان ۹ دی در ذهن جوانان ایجاد می کنند، گفت: بارها شنیده ایم که این گروه عنوان می کنند چرا این قدر دفاع مقدس را برجسته می کنید. شاه سه روزه عراق را شکست داد و این جنگ هشت سال طول کشید. اما آن ها توضیح نمی دهند که شاه برای موفقیت در این جنگ ۱۷ جزیره را واگذار کرد که اکنون تبدیل به کشور بحرین شده است.

    بذرپاش در صحبت های خود با اشاره به عملکرد رسانه ای مانند صدا و سیما نیز گفت: اینکه طرح می شود صدا و سیما به عنوان رسانه ملی می توانست قضیه را زودتر ختم به خیر کند، درست است، ما هم نمی گوییم رسانه ها و بویژه صدا و سیما اشکالی در تصمیم گیری نداشته اند.

    وی گفت: با این حال توقع ما از رسانه ها این بود که فرق بگذارند میان ۱۳ میلیونی که به نامزد دیگر رای دادند و عده قلیلی که شعار نه غزه و نه لبنان سر داده بودند. این تعداد خوراک رسانه های غربی شدند برای سیاه نمایی علیه ایران و وضع تحریم های بسیار و اظهارنظرهای تند و وقیحانه که پس از فتنه ۸۸ کلید خورد.

    صادق زیبا کلام در بخش دوم صحبت های خود گفت: دوستان طوری صحبت می کنند و پخش نظرات من را در رسانه های بین المللی مطرح می کنند که انگار من اصل داعش هستم.



    وی اضافه کرد: همه عرایض من این است که شما ۵ سال است یکسری چیزها را به ما نسبت می دهید، همین الان هم دارید همین شیوه را ادامه می دهید. می گویید ما به عاشورا اعتقاد نداریم. حرف من این است که دو دقیقه هم میکروفون را در اختیار ما بگذارید تا ما هم از خودمان و باورهامان و حتی انتقادهامان بگوییم.

    این استاد دانشگاه تهران گفت: یکی از حرف های ما درباره حصر است. ما می گوییم اگر هم جرم اتفاق افتاده، باید دادگاه این اتهامات را رسیدگی کند و به آن بپرداز د.

    در ادامه مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس گفت: فتنه فرق میان دو طرز تفکر است؛ یک عده شاکر خدا هستند که صدا و سیما و نماز جمعه مبلغ آن هاست و گروه دیگر تفکری که فخر می فروشد به حمایت های بی بی سی و الجزیره.



    وی اضافه کرد: تقریبا نمونه این اظهارنظرهای آقای زیباکلام را بارها و بارها شبکه های ماهواره ای که معمولا مورد حمایت رژیم صهیونیستی هستند مطرح کرده و می کنند.
    عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: این گروه مخالف به جای ۵ دقیقه ۵ سال است که دائم حرف می زند و ۵۰ روزنامه هم دارد و هنوز هم طلبکار صدا و سیماست.

    وی با اشاره به دولت تدبیر و امید نیز گفت: به برکت دولت یازدهم تعداد رسانه های شما ۱۰ برابر شده است. با این حال هنوز مظلوم نمایی می کنید که ما رسانه نداریم.

    بذرپاش اضافه کرد: فرق میان تفکر ۹ دی و تفکری که این باورها را بر نمی تابد این است که یکی به اکبر گنجی می رسد که حتی به امام خمینی(ره) توهین می کند و دیگری به قاسم سلیمانی و شهید احمدی روشن و... ته تفکر فتنه می شود مهاجرانی و ته تفکر ۹ دی می رسد به امثال غلامحسین کبیری ها که در دفاع از رای مردم جانشان را از دست داده اند.

    نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فتنه گر هم موافقان را می کشد و هم مخالفان را. در زمان بنی صدر که آن فتنه بزرگ رخ داد، هم موافقان کشته شدند و هم مخالفان. موافقان را می کشتند برای مظلوم نمایی و مخالفان را می کشتند برای ایجاد رعب و وحشت.
    وی تاکید کرد: فتنه گران و طرفداران فتنه هر نظری را که مخالف نظر و آرای آن ها باشد محکوم به شکست می دانند و از آن با عنوان اقلیت، تازه به دوران رسیده، بی سواد و... نام می برند. تعجب من این است که چرا زمانی که در سال ۸۸ نتیجه انتخابات بر خلاف آن هاست همه را متهم به تقلب می کنند ولی در سال ۹۲ همه چیز عادلانه و بدون تقلب بود.

    بذرپاش با اشاره به حکومت امیرالمومنین(ع) گفت: در دوره ۵ ساله حکومت حضرت علی(ع) نیز ایشان توانست خیلی ها را هدایت کند، اما نتوانست فتنه طلحه و زبیر را خنثی کند. آیا توانست فتنه سرنیزه کردن قرآن را خنثی کند؟

    این نماینده مجلس نهم ادامه داد: متاسفانه حماسه ستیزی برای برخی افراد امری عادی است و آن ها انگار دوست ندارند مردم به چیزی ببالند. به همین دلیل تلاش می کنند از حماسه ۹ دی به عنوان امری عادی سخن بگویند.
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

    نظر

    • Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

      #32
      پاسخ : نبض سیاست

      پرونده 14 هزار صفحه‌ای مهدی هاشمی باید به طور کامل رسیدگی شود



      به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، حجت‌الاسلام سیدمهدی موسوی‌نژاد عصر امروز در همایش بزرگداشت حماسه نهم دی در میدان نمازجمعه برازجان اظهار داشت: نظام اسلامی امروز در اوج عزت و اقتدار قرار دارد و روز به روز شاهد موفقیت بیشتر نظام اسلامی هستیم.

      وی در ادامه به فتنه‌های مختلف در سه دهه اخیر اشاره کرد و افزود: در سال 68 و پس از رحلت امام (ره)، فتنه‌ای در حال رخ دادن بود که البته مردم به ندای رهبری لبیک گفتند و فتنه‌ها را خنثی کردند.

      نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در آن سال‌ها جوانانی که در جبهه‌های نبرد جانانه دفاع کرده بودند، در برابر فتنه نیز ایستادگی کردند و انقلاب در مسیر موفقیت قرار گرفت.

      موسوی‌نژاد به فتنه 78 اشاره و تصریح کرد: در فتنه کوی دانشگاه نیز همین جوانان به ندای رهبری لبیک گفتند و در حالی که برخی قصد داشتند نظام را سرنگون کنند، در روز 23 تیرماه نقشه فتنه‌گران را نقش بر آب کردند.

      وی در ادامه گفت: فتنه‌گران در سال 78 برای قدرت‌طلبی تلاش کردند و همان افراد نیز ده سال بعد برای فتنه جدیدتری تلاش کردند و دنبال نابود کردن انقلاب بودند که بار دیگر بصیرت مردم و تدبیر رهبر معظم انقلاب موجب خنثی کردن توطئه فتنه‌گران شد.

      موسوی‌نژاد افزود: فتنه‌گران با رمز تقلب، انتخابات عظیم مردم را لکه‌دار کردند و افرادی که در راس فتنه بودند باید مجازات شوند.

      وی یادآور شد: قرآن، شریعت، ولی فقیه و درایت از چارچوب‌های اساسی نظام اسلامی است که باید همواره در مسیر ولایت فقیه گام برداریم.

      نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: با مدیریت فرزندان این انقلاب، جلوی هر فتنه‌ای گرفته می‌شود و همواره باید از رهبری پیروی کنیم.

      موسوی‌نژاد به پرونده مهدی هاشمی اشاره کرد و اظهار داشت: پرونده مهدی هاشمی 14 هزار صفحه دارد و باید محاکمه شود و هر کس به آرمان‌های نظام اسلامی خیانت کند باید حتما محاکمه شود.
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #33
        پاسخ : نبض سیاست

        «دیوید کوهن» معاون تروریسم و اطلاعات مالی وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای که همزمان با انتشار این لیست تازه منتشر کرده، این اقدام را تلاش برای اجرای تحریم‌های کنونی که علیه ایران وضع شده، توصیف کرده است. در این بیانیه آمده است: «هرچند ما از اعمال تحریم‌های جدید مرتبط با هسته‌ای در حالی که مذاکرات در جریان است، حمایت نمی‌کنیم... ما به صراجت اعلام کرده‌ایم، چه در گفتار و چه در عمل، که به اعمال تحریم‌های کنونی ادامه می‌دهیم.»



        ظریف:‌ لغو کلی تحریم‌ها را یکجا می‌خواهیم

        امید واریم از گفتن این جمله بعد پشیمان نشوید

        اگر تعلیق چند تحریم مهم هم اجرای بشه واقعا برای شرایط اقتصادی ایران بسیار بسیار مهم می باشد که ایران خواهان تعلیق نمی باشد فقط لغو تحریم ها !!


        اگر تعلیق تحریم بانک مرکزی
        و اجازه فروش بیشتر نفت
        وصادرات صنعت پتروشیمی
        تعلیق تحریم خودرو سازی و
        ورود سرمایه گذاری خارجی برای صنایع های مادر داده بشه با حجم ارزش سرمایه گذاری بالا

        واقعا ایران برنده می باشد چون می تواند از این شرایط سخت عبور کند ولی ایران خواهان لغو تمامی تحریم ها می باشد اگر کشورهای 1+5 قبول نکردند و تحریم ها اضافه شد بعدچی آقای ظریف برنامه اقتصاد مقاومتی را اجرا می کنید !! ایران برنده امریکا بازنده
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #34
          پاسخ : نبض سیاست

          مگر خاتمی چه‌کرده که ممنوع الخروج است؟

          گروه سياسي: نماینده ارومیه در مجلس با تاکید بر حفظ شخصیت‌هایی که گنجینه و سرمایه قدرتمند برای ایران اسلامی هستند، گفت: امروز عده‌ای با تخریب شخصیت‌هایی همچون آیت الله هاشمی رفسنجانی می‌خواهند به جایی برسند.

          عابد فتاحی، این مطلب را در راستای سخنان رییس جمهوری مبنی بر این که تازه به دوران رسیده‌ها نگران انقلاب نباشند و همچنین اظهارات حجت الاسلام سید حسن خمینی که گفته بود از راه رسیده‌ها با بمباران تبلیغاتی، چهره‌های قدیمی را منکوب می‌کنند؛ بیان کرد. این نماینده مجلس تخریب چهره های نظام و انقلاب را بالاترین خیانت و ظلم به انقلاب دانست و افزود: امروز برای گروهی، تریبون مجلس تبدیل به تریبونی برای تخریب بزرگان و افرادی که این انقلاب را ایجاد کرده‌اند، شده‌است.

          فتاحی ادامه داد: افرادی که امروز توسط برخی گروه‌ها تخریب می شوند، بزرگانی بودند که انقلاب را ایجاد کرده اند و از نظر ما کسانی که آن‌ها را تخریب کرده‌اند با انقلاب مشکل دارند زیرا این افراد هموار کننده انقلاب بودند. وی با اشاره به تخریب هایی که نسبت به آیت الله هاشمی رفسنجانی می شود، اظهار داشت: امروز هر کسی که می خواهد خودی نشان دهد و به جایی برسد، به تخریب هاشمی رفسنجانی روی می آورد اما آنان بدانند که با بی احترامی به بزرگان نمی‌توانند به جایی برسند. این افراد بهتر است به جای این که از این گونه راه‌ها به بالا بروند از توان علمی، دانش و صداقت خود استفاده کنند.

          فتاحی با یادآوری این که این گونه تخریب‌ها به ضرر منافع ملی کشور و نظام است، اضافه کرد: امروز باید حرمت بزرگانی مانند آیت الله هاشمی رفسنجانی حفظ شود. وی یادآور شد: حیف است که امروز از ظرفیت افرادی همچون خاتمی استفاده نشود، در شرایط کنونی به جای این که خاتمی را سفیر صلح و دوستی کنند، وی را ممنوع الخروج و ممنوع التصویر می کنند، مگر خاتمی چه کرده که باید ممنوع الخروج و یا ممنوع التصویر شود؟ این نماینده مجلس با تاکید بر این که هاشمی رفسنجانی و خاتمی یک گنجینه و سرمایه قدرتمند برای ایران هستند گفت: اگر خاتمی در هر کشور دیگری بود از ظرفیت های او به شکل بی نهایت استفاده می‌کردند، چرا ما از گنجینه ای مانند خاتمی استفاده نمی‌کنیم.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #35
            پاسخ : نبض سیاست

            پرونده احمدی نژاد در دادگاه

            سرپرست دادگاه کیفری استان تهران از بررسی پرونده شکایت از احمدی نژاد خبر داد.

            قاضی محسن افتخاری در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه دبیرکل کانون همبستگی فرهنگیان ایران گفته است که این کانون به دلیل آنچه استفاده غیرقانونی از طرح نظام معلمی (که توسط این کانون تهیه و تدوین شده است) می نامد، از رییس جمهور سابق شکایت کرده است گفت: بله این شکایت انجام شده اما اینکه به دادسرا رفته است درست نیست.

            وی افزود: بر اساس قانون شکایت از رئیس جمهور مستقیم وارد دادگاه شده و تمام تحقیقات و بررسی ها تا صدور حکم در دادگاه انجام می شود که این پرونده هم وارد دادگاه شده است.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #36
              پاسخ : نبض سیاست

              برخورد امام با فتنه‌ها بسیار تند بود؛ امروز هم این شرح صدر رهبر معظم انقلاب قابل تقدیر است بلکه آقایان بیایند و درست عمل کنند.
              خبرگزاری فارس نوشت:

              حجت‌الاسلام آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری و نماینده مردم تهران، ضمن ارائه تحلیلی از ریشه‌های فتنه 88 درباره رفع حصر سران فتنه گفت: اگر آنها حاضر هستند که در صورت حکم اعدام قاضی تعهد مکتوب بدهند که کشور را به هم نمی‌ریزند، ما حرفی نداریم.

              برخورد حضرت امام با فتنه‌ها و رابطه مردم با ولایت‌فقیه پس از انقلاب اسلامی از دیگر بخش‌های این مصاحبه بود که مشروح گفت‌و‌گوی یک ساعته خبرنگاران حوزه احزاب خبرگزاری فارس با حجت‌الاسلام آقاتهرانی در ادامه می‌آید:

              اگر بخواهید یک ریشه‌یابی از فتنه 88 داشته باشید بفرمایید که حماسه 9 دی در چه شرایط و بستری در سال 88 رقم خورد؟

              ای کاش اتفاقات این چنینی رخ نمی داد و فتنه‌ای به آن شکل ایجاد نمی‌شد. مردم در انتخابات با شور و احساسات شرکت می‌کنند و در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 نیز وقتی حضور 40 میلیونی در انتخابات داشتند، جرزنی‌ کردن کاندیداهای شکسته خورده پس از اعلام نتایج ناسپاسی حضور مردم بود. در آن انتخابات نیازی به جرزنی نبود چراکه بازی زمان دارد؛ همه کاندیداها از جمله آقای موسوی و آقای کروبی از چند روز قبل انتخابات سال 88 به راحتی درباره باخت سخن گفتند و تاکید داشتند هرچه اکثریت بگوید همان است اما چرا زیر میز بازی زدند.

              چرا آنها در ایام انتخابات دچار چنین تغییری شدند؟

              ما یک تعلقات خاصی به نفس خود داریم و انسان دارای حب‌نفس است، برای رعایت مصالح جامعه قانون تدوین شده و بحث‌ها چکش‌کاری شده‌اند و همه جای دنیا همینطور است اما شاید در انتخابات ما پیروز نشویم اما این باعث نمی‌شود کافه را به هم بریزیم، اصل نظام از همه چیز مهم‌تر است و ولایتمداری جزو اصول است؛ بازی قاعده دارد مگر داور نیست که آنها نزد او شکایت کنند، ادله و مدارک ارائه دهند.

              *سران فتنه نتوانستند حبّ نفس خود را نادیده بگیرند

              این اقدامات معلول تفکر و رفتار آنهاست. از نظر شما اتاق فکر جریان فتنه کجا بود و چرا مانند دوره‌های قبل به نتیجه انتخابات تمکین نکردند؟

              نفس آقایان در این زمینه کاملا موثر بود اما گاهی محرک دارد و ممکن است این تحریک شدن از بیرون باشد یا منافع شخصی‌شان ایجاب می‌کند که این گونه عمل کنند لذا اگر همین طور جلو می‌رفتند تبر به بنیان نظام می‌زدند.

              چرا با وجود اینکه آقای موسوی 24 خرداد با رهبر معظم انقلاب دیدار داشت و پس از آن بر راهکارهای قانونی تاکید کرد اما به یکباره در روز 25 خرداد باعث اغتشاش و التهاب بین مردم شد و دست به اردوکشی خیابانی زد؟

              رهبر معظم انقلاب به او گفتند شما از جنس اینها نیستید و تاحدودی شرایط پس از آن دیدار آرام شد و بیانیه‌ای از سوی موسوی برای عملکرد قانونی داده شد اما رسانه‌های بیگانه که نمی‌خواستند شرایط آرام باشد دوباره شروع کردند و در داخل هم عده‌ای دست به تحریک زدند لذا دوباره آن شرایط ظهور و بروز پیدا کرد اما باید از آنها پرسید کجای دنیا برای یک دستمال قیصریه‌ را آتش می‌زنند؟

              ریشه این فتنه و استحاله سران فتنه از چه زمانی شکل گرفت. بعد از انتخابات یا سال‌های پس از انقلاب در این موضوع موثر بود؟

              آنچه من می‌دانم این است که نفس انسان پیچیدگی‌های زیادی دارد. برخی فکر می‌کنند همه چیز از قبل اینطور بوده است در حالی که این افراد ولایت را قبول داشته‌اند. دشمن بیرونی هم امروز این کار را شروع نکرده است بلکه از دیرباز اینطور بوده و بعد از پیروزی انقلاب حضرت امام (ره) فرمودند «دشمن تا به حال چنین کشیده‌ای از اسلام نخورده است، حواستان باشد که اگر بر ما تسلط یابد چیزی بر شما باقی نمی‌گذارد»؛ این به بصیرت ما داخلی‌ها برمی‌گردد که آلت دست بیگانگان نشویم چراکه اگر ابزار آنها شویم چه فرقی با آنها داریم؟ آمریکایی‌ها که نمی‌توانند در داخل ایران کار کنند و یا به طور مثال اگر اوباما بخواهد در ایران بیانیه بدهد چه کسی به حرف او گوش می‌کند اما به حرف‌های این فرد که نخست‌وزیر امام یا رئیس مجلس بوده توجه دارند. از این رو حضرت امام فرمود آنقدر که اسلام از نفاق ضربه خورده از کفر نخورده است.

              *موسوی برای براندازی دیگر چه کاری ماند که انجام نداد

              اخیرا آقای موسوی در واکنش به روشنگری‌های صورت گرفته از سوی رسانه‌ها در خصوص اقدامات براندازانه سران فتنه، مدعی شده است که برانداز نیست، شما این نفاق جدید را چطور تحلیل می‌کنید؟

              اگر آن اقدامات سال 88 این آقایان براندازانه نبود می‌خواستند دیگر چکار کنند؟ آیا می‌خواستند همینطور رئیس‌جمهور شوند، تهران در آتش و دود بود و آنها هرشب بیانیه جدید می‌دادند.

              آیا همین بیانیه‌ها و مطالبات آنها در این بیانیه‌ها مصداق تلاش برای براندازی نبود؟

              بله این بیانیه‌ها غلط بود، این فتنه 8 ماه طول کشید و مقام معظم رهبری هم هر روز درباره آن صحبت می‌کردند و توجه می‌دادند، ولایتمداری آنها کجاست. آنها که می‌گویند ما برانداز نبودیم قبول داشتن حاکمیت اسلامی در مشی آنها کجا بود؟

              سران داخلی فتنه را چه کسانی می‌دانید؟

              همین کاندیداهایی که به صورت مرتب بیانیه‌ می‌دادند.

              *کسانی که یک عمر نان سیاست خورده‌اند نفهمیدند فتنه چه بود

              برخی معتقدند آقای خاتمی نقشی در فتنه 88 نداشته است و به همین دلیل در حصر نیست نظر شما دراین باره چیست؟

              تمام افرادی که در سال 88 و در قبال فتنه ساکت بودند یا آب به آسیاب آنها ریختند به همان اندازه شریک هستند چراکه حضرت آقا فرمودند صراحتا مخالفت کنید؛ حتی کسانی که ما فکر هم نمی‌کردیم سکوت کنند در فتنه ساکت شدند. من خاطرم هست روز قبل از خطبه‌های 29 خرداد مقام معظم رهبری در سال 88 بنده به قم و خدمت آیت‌الله نوری همدانی رفته بودم. ایشان به من گفت که باید به نماز جمعه تهران برویم، این پیرمرد 80 ساله احساس خطر کرد چطور کسانی که یک عمر نان سیاست خورده‌اند این را نمی‌فهمیدند؟ اگر نمی‌فهمیدند که هیچ اما اگر فهمیده این کار را کردند در فتنه شریک هستند. عوام و مردم متوجه این مسئله شدند چطور آقای خاتمی متوجه نمی‌شد؟

              برخی معتقدند که بحث فتنه و شکل‌گیری این طرز تفکر به بعد از پیروزی انقلاب و رحلت حضرت امام و موضوعاتی همچون برخورد امام در مسئله منتظری بازمی‌گردد و برخی نیز بسترسازی ریشه فتنه را در دولت اصلاحات می‌دانند ارزیابی شما در این خصوص چیست؟

              یک زمانی موضوع آقای منتظری و بنی‌صدر ایجاد شد و در واقع هر روز فتنه به یک شکل ظهور و بروز می‌کرد. چرا در هر فتنه و مخالفت با اصل نظام اسلامی سر و کله آنها و رفقایشان پیدا می‌شود؟ در هیچ کجای دنیا چنین حاکمیتی وجود ندارد که مشروعیت آن الهی باشد. این حکومت یک فرد اسلام‌شناس و عادل را ولی فقیه قرار می‌دهد؛ من در دیداری که با آیت‌الله مومن داشتم در خصوص انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای توسط مجلس خبرگان با ایشان گفت‌وگو کردیم؛ برخی فکر می‌کنند همه چیز با لابی است در حالی که ایشان تاکید داشت اعضای خبرگان دو کلمه هم با هم حرف نزدند، وقتی که حال امام بد شد ساعت 10 تلفن زدند و خبر دادند ما هم وقتی به جلسه رفتیم آقایان پس از شور و مشورت به گزینه حضرت آقا رسیدند. آیا ما صاف‌تر و پاک‌تر از این چیزی می‌خواهیم؟ هرجا اختلاف‌نظر باشد فصل‌الخطاب رهبر معظم انقلاب است. کافی است پای بیگانگان به کشورمان باز شود، مگر آنها از افغانستان و عراق بیرون رفتند. یک گروه تروریستی در این کشورها درست کردند و به همان تروریست‌های خودساخته نیز وفادار نیستند.

              در سال 88 نیز برخی‌ها مشروعیت الهی ولی فقیه را نشانه گرفتند.

              این مشروعیت را امام صادق (ع) داده است، یک عده هم قبول ندارند طوری نیست، حضرت به صراحت می‌گویند «کسی که راوی حدیث ماست و در احادیث ما صاحب‌نظر است من او را بر شما حاکم قرار دادم»؛ با وجود ولایت فقیه اگر فتنه‌ای بدتر از فتنه 88 هم شکل بگیرد آنها نمی‌توانند کاری کنند چراکه مردم ما امام صادق (ع) و ولایت را پذیرفته‌اند و ارادت آنها به رهبر معظم انقلاب سیاسی نیست. سیاسی‌ها طور دیگری هستند؛ در فتنه‌هایی که پیش می‌آید حضرت آقا شرح صدر به خرج می‌دهند و اگر این گونه نبود مردم یک روزه همه چیز را حل می‌کردند؛ آقای موسوی و اینها به خاطر حمایت خود حضرت آقا حفظ شده‌اند و اگر حمایتشان را از اینها بردارند چیزی برایشان نمی‌ماند البته که الان هم چیزی ندارند.

              ضعف نیروهای انقلابی در سال 88 در مقابل اپوزیسیون و جریان تند اصلاحات کجا بود که باعث شد فتنه‌ای به پیچیدگی فتنه 88 رقم بخورد.

              کار نکردن ما در بحث ولایت فقیه موثر بود و ما باید در این زمینه بهتر کار کنیم به ویژه در مراکز علمی؛ از این رو این ضعف تلاش خوبان است، حوزه‌های ما باید بیشتر فعال باشند که به سوالات روز جوانان پاسخ دهند چراکه جوانان ما امام و انقلاب را ندیدند، ای کاش مجلس و دولت ما به دنبال مطالبات مقام معظم رهبری بود. ای کاش وزیر ما به دنبال تحقق مطالبات مقام ولایت بود؛ ما برای ولی فقیه نمونه‌ای سراغ نداریم و حضرت آقا حقیقتا نعمت بزرگی است و ما باید در عمل قدردان ایشان باشیم؛ ما برهمین اساس سه شعار پایه‌ای صداقت با مردم، تبعیت از رهبری و اخلاص با خدا را به عنوان شعار جبهه پایداری انتخاب کردیم.

              با وجود اینکه بسیاری از کارشناسان و علمای دین اقدامات سران فتنه را مصداق محاربه می‌دانند اما برخی از جریانات تندرو بر رفع حصر موسوی و کروبی تاکید دارند. ارزیابی شما از این مسئله چیست؟

              مقام معظم رهبری به آقای علی مطهری گفتند اگر این کار شود شما حکم قاضی را برمی‌تابید؟ اما سوال بنده این است اگر قاضی بگوید که این آقایان محارب و اهل بغی هستند و حکمشان اعدام است و خلاص و حکم را بلافاصله اجرا کنند، آیا کشور را به هم نمی‌ریزید و حکم را قبول می‌کنند؟ آنها باید تعهد کتبی و نوشته بدهند که این کارها را نمی‌کنند چراکه قاضی شوخی ندارد و حکم آخر را می‌دهد اما آنها از الان می‌گویند برخی هم از آن طرف مقصر بودند که باید آنها را هم بیاورید مثل آغاز فتنه که پیش از انتخابات می‌گفتند نباید تقلب شود. به نظر می‌رسد این افراد آداب جرزنی را از اول بلد هستند.

              با توجه به شکل‌گیری برخی از فتنه‌ها در زمان حضرت امام برخورد ایشان با فتنه‌ها به چه شکل بود؟

              برخورد امام با فتنه‌ها بسیار تند بود؛ امروز هم این شرح صدر رهبر معظم انقلاب قابل تقدیر است بلکه آقایان بیایند و درست عمل کنند.

              با توجه به حضور شما در مجلس و اتفاقاتی که در رای اعتماد به وزرا شاهد بودیم بفرمایید چرا فتنه خط قرمز نظام است؟

              ما احساس کردیم برخی می‌خواهند بگویند که فتنه چیزی نیست و یک دعوای انتخاباتی بوده است ولی واقعیت این است که این فتنه خسارت‌هایی را به بار آورد و دشمن جرّی شد؛ وقتی وزیری می‌خواهد روی کار بیاید باید چند اصل را قبول داشته باشد. ما به آنها گفتیم در صورتی می‌توانیم تعامل کنیم که اصل نظام برای شما مهم باشد اگر نه بر سر چه چیز تعامل کنیم لذا تمام مخالفت‌ها به این نکته بازمی‌گشت و وزیر علومی که در نهایت رای آورد صراحتا گفت که فتنه را محکوم می‌کنیم، آقای مطهری به او گفت امضای شما در آن نامه ثبت شده که او تاکید کرد من چنین امضایی نکردم به هر حال امیدواریم ایشان به قول‌های خود پایبند بماند چراکه دانشگاه باید محل امنی برای درس و تحصیل باشد.

              به نظر شما چرا 9 دی در تاریخ 35 ساله انقلاب اسلامی برجسته شد و در تاریخ ماند. چه مختصاتی را در مانایی حماسه 9 دی موثر می‌دانید؟

              9 دی از دانایی مردم ما بود و زمانی که حوصله آنها از دست کسانی که به دنبال خواسته بیگانگان بودند سر رفت حماسه 9 دی را رقم زدند. فتنه‌گران نباید کار را به مقدسات می‌کشاندند. ما ولایت فقیه را هم جزو مقدسات می‌دانیم و برای آن ارزش خاصی قائلیم. ما 9 دی شاهد بودیم که رهبر معظم انقلاب نفرمود که مردم به خیابان بیایند و بدون هیچ ستاد و دعوتی چنین حماسه‌ای رقم خورد.

              *وقتی کار به امام حسین (ع) رسید حامیان موسوی هم به اشتباه خود پی بردند

              برخی معتقدند راهپیمایی 20 میلیونی اربعین امسال از جنس حماسه 9 دی بود یعنی همان ارادت به ساحت امام حسین (ع) در بین مردم موج می‌زد.

              ما در راهپیمایی اربعین نه مرز داشتیم و نه زمان و در واقع همه چیز شکسته شد و یک اتفاق فراملی بود، توجهات خوبی به این موضوع شد اما توقع داشتیم وزرا و خود رئیس‌جمهور اهمیت بیشتری بدهند. غربی‌ها که کاملا این راهپیمایی عظیم اربعین را بایکوت کردند اما مسئولان ما نباید از مردم عقب بمانند. با راهپیمایی اربعین سال گذشته مشکل سوریه حل شد و در راهپیمایی امسال مشکل عراق و داعش حساب کار خود را کرد. در داستان فتنه هم همینطور شد و با حماسه 9 دی فتنه‌گران حساب کار دستشان آمد چراکه افرادی که این آقایان را قبول داشتند زمانی که موضوع به امام حسین (ع) رسید فهمیدند که اشتباه کردند.

              اما علت ماندگاری 9 دی گره خوردن آن به اهل بیت (ع) است چراکه هرچیز به ائمه اطهار گره بخورد ماندگار می‌شود و هر کار خالص و الهی ماندنی خواهد بود و هر اقدامی به اندازه خلوصش ثبات پیدا می‌کند.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #37
                پاسخ : نبض سیاست

                رئیس جمهور در جمع مسئولان چابهار:
                حماسه 9 دی ‌بیعت مجدد با ‌جمهوری اسلامی ،اصل ولایت‌فقیه و خاندان امامت بود

                رئیس جمهور حماسه 9 دی را ‌بیعت مجدد با ‌جمهوری اسلامی ، اصل ولایت‌فقیه و خاندان امامت خواند و گفت: باید از حماسه حضور مردم در نهم دی در مسیر تحکیم وحدت، همدلی و قانون‌گرایی استفاده کنیم.

                به گزارش خبرگزاری فارس از چابهار، حجت‌الاسلام حسن روحانی در جمع مسئولان شهرستان چابهار با اشاره به ‌حماسه 9 دی اظهار کرد: باید از حماسه حضور مردم در نهم دی در مسیر تحکیم وحدت، همدلی و قانون‌گرایی استفاده کنیم، باید راه و مسیر واحدی را که مسیر توسعه، تعالی، آبادانی، رفاه جامعه و کشور و ایجاد اشتغال پایدار و گسترده برای نسل جوان و پیشرفت مملکت است، دنبال کنیم.

                * حماسه 9 دی ‌بیعت مجدد با ‌اصل ولایت‌فقیه بود
                رئیس جمهور افزود: 9 دی به معنای بیعت مجدد با جمهوری اسلامی ایران، اصل ولایت‌فقیه و خاندان امامت و روز همدلی، اتحاد، انسجام و وحدت ملی است، پیام این حماسه بزرگ و حضور مردم در این روز آن بود که هر فردی حرف، نقد و یا اعتراضی دارد باید در چارچوب قانون و مقررات آن را بیان کند، پیام 9 دی برای مردم و جامعه، وابستگی و عشق به خاندان رسالت و دلدادگی و وفاداری به انقلاب، خط و راه حضرت امام (ره)و مقام معظم رهبری بود.
                رئیس جمهوری افزود: باید از حماسه حضور مردم در نهم دی در مسیر تحکیم وحدت، همدلی و قانون‌گرایی استفاده کنیم، باید راه و مسیر واحدی را که مسیر توسعه، تعالی، آبادانی، رفاه جامعه و کشور و ایجاد اشتغال پایدار و گسترده برای نسل جوان و پیشرفت مملکت است، دنبال کنیم.

                *باید مسیر واحدی را دنبال کنیم
                این مسئول ادامه داد: افتخار ما این است که تابع اسلام، قرآن و پیامبر عظیم‌الشأن هستیم، تمام اقوام و مذاهب ما با یکدیگر برادرند، نباید اختلافی بین ما باشد، چرا که هر آنچه که مایه فخر ماست، واحد است و باید مسیر واحدی را دنبال کنیم.
                روحانی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان گفت: این استان اصلی‌ترین مسیر ورود کشور به آب‌های آزاد و دروازه جنوب شرقی کشوراست، سیستان و بلوچستان، معادن ارزشمند، توانمندی‌های انسانی برجسته و جایگاه جغرافیایی بسیار مهمی دارد که باید از این فرصت‌ها به خوبی برای این استان و کشور بهره بگیریم.
                رئیس جمهوری با ابراز خوشحالی از اینکه تصمیمات دولت در سفر 9 ماه پیش به خوبی در حال اجرا است، تصریح کرد: حرکت بسیار خوبی در استان شروع شده و خوشحالم که بندر شهید بهشتی نیز به سرعت در حال توسعه است.

                * سیستان و بلوچستان از گذشته بسیار امن‌تر است
                ‌روحانی با بیان اینکه در سال‎جاری هم ظرفیت بندر شهید بهشتی افزایش یافته و هم بهره‌برداری از آن ارتقاء یافته است، خاطرنشان کرد: در بازدیدی که امروز از کارگاه توسعه بندر شهید بهشتی داشتم تغییر و پیشرفت کار نسبت به 9 ماه قبل محسوس بود، هر وقت دولت و ملت با هم بوده‌اند، کارها با موفقیت به پیش رفته و دولت به تنهایی نمی‌تواند کاری کند، لذا باید همه را دعوت به حضور در میدان و کمک به پیشرفت کشور کنیم.

                ‌روحانی با اشاره به اینکه البته حوادث تلخ گاه‌گاه پیش می‌آید، افزود: مسئله مهم این است که امروز سیستان و بلوچستان از گذشته بسیار امن‌تر است و تلاش برای ارتقاء شرایط امنیتی، وظیفه‌ای ملی، انسانی و اسلامی برای همه ماست.

                *باید بار اصلی حمل و نقل کشور را به بخش ریلی منتقل کنیم
                رئیس جمهوری توسعه خط آهن را از دیگر مسایل مهم مد نظر دولت عنوان کرد و گفت: یکی از اهداف اصلی دولت یازدهم توسعه خط آهن در کشور است که آن را به عنوان مسئله‌ای مهم برای کشور دنبال می‌کنم، چرا که خط آهن امن‌تر، ارزان‌تر و به لحاظ زیست محیطی نیز برای کشور سالم‌تر است و باید بار اصلی حمل و نقل کشور را به بخش ریلی منتقل کنیم.
                ‌روحانی با اشاره به اتصال خط آهن کشور از مبادی مختلف به خطوط راه‌آهن کشورهای همسایه و دیگر نقاط جهان بر تسریع این روند تأکید کرد و گفت: چابهار از کریدورهای مهم ماست که راه‌آهن آن می‌تواند از یک‌طرف از شرق به چین و از شمال به خراسان وترکمنستان و قزاقستان متصل شود.

                ‌روحانی با بیان اینکه آینده بسیار خوبی در انتظار سیستان و بلوچستان است، افزود: دولت همه توان خود را به کار می‌گیرد تا مردم بتوانند در شرایط بهتری زندگی کنند.

                *آبادانی سواحل مکران از تصمیمات جدی و مهم دولت است

                وی بیان کرد: دولت وظیفه دارد در عرصه اقتصاد زیرساخت‌ها را فراهم و میدان کار را برای مردم فراهم کند، اقتصاد مقاومتی یعنی همین‌ که دولت شرایط را برای حضور مردم و تلاش آنها برای رونق بخشیدن به تولید فراهم کند.
                وی مکانیزه کردن آبیاری 46 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان، توسعه گازرسانی به بخش‌های مختلف استان، ساخت مجتمع فولاد و بقیه طرح‌های استان در راستای توسعه استان دانست و گفت: اجرای هر کدام از این طرح‌ها می‌تواند در اقتصاد استان و کشور تحرک ایجاد کند و آبادانی سواحل مکران از تصمیمات جدی و مهم دولت است.
                رئیس جمهور بر توسعه و فعال‌تر کردن فرودگاه کنارک تاکید کرد و گفت: این پروژه نیز در توسعه بیش از پیش منطقه موثر است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

                  #38
                  پاسخ : نبض سیاست

                  حجت‌الاسلام قرائتی: هرکسی به شعار مرگ بر آمریکا اعتقاد ندارد دین خود را دچار نقص کرده است

                  رئیس ستاد نماز کشور گفت: طلاب نباید دولتی و وابسته به دولت شوند/ مدرک‌گرایی که در حوزه‌ها آمده، بلایی بیش نیست/ دوره‌های شناخت مهدویت باید فراگیر شود

                  به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام محسن قرائتی در گردهمایی روحانیون و مبلغین در اهواز، خطاب به طلاب گفت: اگر می‌خواهید بیمه شوید و مردم را بیمه کنید، دین ناب به مردم دهید؛ از گفتن اشعار و تاریخ خودداری کنید، چرا که نمی‌شود به آنها اعتماد کرد. وی با تاکید بر لزوم فراگیری دوره‌های شناخت ویژه مهدویت و تفسیر گفت: شعر معروف داستان موسی و شبان که حتی در کتب ما گاهی به آن اشاره شده است، از نظر دین رد شده است، چرا که قرآن تشابه خداوند به جسم و اشیا را باطل می‌داند.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #39
                    پاسخ : نبض سیاست

                    با وتوی آمریکا؛

                    قطعنامه فلسطین در شورای امنیت تصویب نشد

                    با برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی پیش‌نویس قطعنامه فلسطین، این قطعنامه پیشنهادی با کسب تنها هشت رأی موافق و وتوی آمریکا به تصویب نرسید.

                    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی پیش‌نویس قطعنامه پایان اشغال فلسطین برگزار شد.

                    شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، پیش‌نویس قطعنامه فلسطین در شورای امنیت با رأی مخالف آمریکا و استرالیا، پنج رأی ممتنع و هشت رأی موافق به تصویب نرسید.

                    چین، فرانسه و روسیه به عنوان اعضای دائم و آرژانتین، چاد، شیلی، اردن و لوکزامبورگ به عنوان اعضای غیردائم، هشت کشوری بودند که به این قطعنامه رأی موافق دادند.

                    انگلیس تنها عضو دائم شورای امنیت بود که به این قطعنامه رأی ممتنع داد. مارک لیال گرانت، نماینده انگلیس در سازمان ملل متحد قبل از رأی‌گیری گفته بود: مشکلاتی در متن به ویژه در ساختار مربوط به مدت زمان و بند جدید مربوط به آوارگان وجود دارد و از همین رو، معتقدم در این خصوص مشکلاتی خواهیم داشت.

                    لیتوانی، نیجریه، کره‌جنوبی و رواندا نیز به عنوان عضو غیردائم به این قطعنامه رأی ممتنع دادند.

                    به گزارش ایسنا، قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تصویب شدن به حداقل 9 رأی موافق از 15 رأی نیاز دارند. پیش‌بینی برخی دیپلمات‌ها این بود که اگر پیش از سال میلادی جدید درباره قطعنامه فلسطین رأی‌گیری شود، احتمالا این قطعنامه نخواهد توانست حمایت حداقل 9 عضو شورای امنیت را برای تصویب به دست آورد. رأی مخالف استرالیا و آرای ممتنع کره‌جنوبی و رواندا در حالی است که دوره عضویت غیردائمی هر سه کشور در شورای امنیت در پایان سال میلادی جاری یعنی فردا (پنج‌شنبه) پایان می‌یابد.

                    به گزارش خبرگزاری رویترز، نماینده اردن که تنها نماینده عربی در شورای امنیت است، گفت، شخصا ترجیح می‌دهد زمان بیشتری برای رایزنی در خصوص این پیش‌نویس اختصاص داده شود.

                    خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد، ویتالی چورکین، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد از این مسأله ابراز تأسف کرد که شورای امنیت قطعنامه تشکیل کشور مستقل فلسطینی را تصویب نکرده است.

                    انتظار می‌رفت در صورت کسب حداقل 9 رأی موافق، این‌ قطعنامه از سوی آمریکا وتو شود چرا که واشنگتن از زمان تأسیس سازمان ملل تاکنون 79 بار از وتو استفاده نموده که 30 مورد آن علیه مسأله فلسطین صورت گرفته است. جف راتکه، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا پیش‌تر گفته بود: فکر نمی‌کنیم که این قطعنامه موثر و سازنده باشد بلکه به عقیده ما این باعث بروز یک بن‌بست اجباری در دستیابی به توافق صلح و عقب‌نشینی اسرائیل از کرانه باختری خواهد شد. این قطعنامه به جای پایانی خوش و موفقیت‌آمیز بر مذاکرات آتی و موثر سایه می‌افکند.

                    نمایندگان کشورهای عربی در سازمان ملل روز دوشنبه پیش‌نویس قطعنامه فلسطین در خصوص پایان اشغالگری‌ رژیم صهیونیستی را تصویب کردند.

                    بر اساس پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی کشورهای عربی و فلسطینیان، یک ضرب‌الاجل سه ساله برای پایان اشغالگری سرزمین‌های فلسطینیان توسط اسرائیل تعیین شده بود.

                    در این قطعنامه که توسط ۲۲ کشور عرب و فلسطینیان تهیه شده و توسط اردن به شورای امنیت برده شده بود، خروج کامل اسرائیل از تمامی مناطق اشغال شده فلسطینیان تا پایان سال ۲۰۱۷ پیش بینی شده بود. همچنین از سرگیری مذاکرات صلح میان دو طرف بر اساس مرزبندی‌های ۱۹۶۷ و پیش از ورود اسراییل به این مناطق، در متن این قطعنامه مورد تاکید قرار گرفته بود.

                    آمریکا مخالف جدی این قطعنامه، معتقد است در متن آن نگرانی‌های امنیتی اسرائیل در نظر گرفته نشده است. کاخ سفید پیش تر اعلام کرده بود که حتی در صورت رای آوردن این قطعنامه در شورای امنیت، آن را وتو خواهد کرد.

                    سامانتا پاور، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد، همزمان با رای مخالف دادن به این قطعنامه گفت: "ما مخالفت کردیم اما این به آن معنی نیست که از وضعیت موجود (بحران خاورمیانه) راضی هستیم. ما رای مخالف دادیم چون همان طور که همه می‌دانند، هرگونه مصالحه و تصمیم‌گیری بر سر مشکلات دو طرف، باید بر سر میز مذاکره صورت گیرد... ما معتقدیم که در این متن منافع و ملاحظات هر دو سو، مورد توجه قرار نگرفته است."

                    حدود دو هفته پیش و در آستانه مذاکرات دیپلماتیک برای ازسرگیری روند صلح خاور میانه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز گفته بود به هیچ وجه طرح فلسطینی‌ها برای عقب‌نشینی اسرائیل از مناطق اشغالی بیت‌المقدس شرقی و کرانه باختری را نخواهد پذیرفت.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #40
                      پاسخ : نبض سیاست

                      سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران اعلام کرد

                      ارسال پرونده سعید مرتضوی به مرجع قضایی دیگر

                      سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران گفت: یک مرجع قضایی پرونده سعید مرتضوی را برای مطالعه از ما مطالبه کرده است و ما پرونده را به آنها ارائه کرده‌ایم.

                      محسن افتخاری در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در پاسخ به این سوال که آیا برای پرونده سعید مرتضوی شعبه هم‌عرض تعیین شده است؟ گفت: یک مرجع قضایی پرونده را از ما مطالبه کرده و ما پرونده را به آنها داده‌ایم تا پس از مطالعه آن را به ما بازگردانند.

                      وی از ذکر نام آن مرجع قضایی خودداری کرد و افزود: نمی‌توانم نام آن مرجع قضایی را که درخواست مطالعه این پرونده را داشته، بیان کنم.

                      افتخاری بیان کرد: هنوز برای آن بخش از پرونده که مربوط به جزای نقدی می‌شود و دیوان عالی از آن ایراد گرفته، شعبه هم‌عرض تعیین نشده است.

                      بر اساس این گزارش، سعید مرتضوی در پرونده کهریزک علاوه بر اتهام «مشارکت در بازداشت غیرقانونی»، اتهام دیگری مبنی بر «معاونت در تنظیم گزارش خلاف واقع از طریق امر یا ترغیب ماموران مربوطه به تنظیم گزارش خطاب به خود» داشت که شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران در همین رابطه سعید مرتضوی را به پرداخت 200 هزار تومان جزای نقدی محکوم کرد.

                      شعبه 38 دیوان عالی کشور به این قسمت از پرونده ایراد گرفت و به همین دلیل پرونده را برای رسیدگی ماهوی در شعبه هم‌عرض، به دادگاه کیفری استان تهران ارسال کرده است.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

                        #41
                        پاسخ : اخبار

                        آیت‌الله جوادی آملی: در مذاکرات بین‌المللی ارزش و جلال خود را کم نکنیم

                        این مرجع تقلید در دیدار جمعی از مدیران وزارت خارجه: اصل مذاکره با هر کسی که حرف تازه‌ای دارد مفید است اما اگر آنها بر حرف باطل خود اصرار کردند، باید کفایت مذاکرات را اعلام کرد/ غرب یک باغ وحش منظم است

                        به گزارش «نسیم» جمعی از مدیران و کارشناسان ارشد وزارت امور خارجه با حضور در محل بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء ضمن اقامه نماز ظهر و عصر به امامت حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با معظم له دیدار و به طرح پرسش هایی در خصوص روابط بین الملل از منظر اسلام از محضر ایشان پرداختند.

                        در ابتدای این دیدار حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در سخنانی، دستورات اسلام در خصوص تعامل با دیگر کشورها و جوامع را دارای تقسیم بندی سه گانه دانستند و فرمودند: اسلام در خصوص تعامل مسلمانان با دیگران در سه حوزه دستورات و سفارشاتی دارد. نخست حوزه اسلام و مسلمین هستند که با آنها دارای اشتراکات متعدد دینی و فرهنگی هستیم، حوزه دوم حوزه موحدان عالم است که با انها در اصل توحید و برخی دیگر از موارد دارای اشتراک هستیم و سوم حوزه انسانیت است که شامل همه افراد غیر مسلمان و غیر موحد می باشد که با آنها در اصل انسانیت مشترکیم.

                        معظم له خاطر نشان کردند: در دستورات دین، دو عنصر مشترک در خصوص تعامل با این سه حوزه وجود دارد و آن دو عنصر عبارتند از عنصر عقل و عدل؛ یعنی در بخش انگیزه و رفتار عادلانه و در بخش اندیشه عاقلانه رفتار کنیم. ایشان تاکید کردند: در تعامل با دیگر کشورها باید حق همه را محترم بشماریم و در عین حال هرگز ارزش و جلال خود را کم نکنیم. ما اگر عادلانه و عاقلانه زندگی کنیم و حرفی را که نمی توانیم استدلال کنیم نه بپذیریم و نه بیان کنیم از روابط بین المللی خوبی برخوردار خواهیم بود.

                        ایشان در ادامه به شعار اساسی "نه شرقی ، نه غربی" در نظام جمهوری اسلامی اشاره کردندو فرمودند: شعار نه شرقی و نه غربی که شعار عمومی در نظام جمهوری اسلامی است شعاری مربوط به استقلال کشور است اما شعار علمی خواص در بخش های علمی و تحقیقی باید شعار " چه شرقی و چه غربی" باشد یعنی دین می گوید حرف علمی و منطقی را باید از هر کجا شنیدید بپذیرید. در بحث استقلال نه شرقی و نه غربی کاملا درست است اما وقتی انسان اهل فهم و استدلال شد می گوید چه شرقی و چه غربی و به این منظور باید راه صدور و ورود مسایل علمی کاملا باز باشد.

                        حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با انتقاد از برخوردهای دوگانه غرب در موضوعاتی مانند حقوق بشر و مبارزه با تروریسم اذعان داشتند: غرب یک باغ وحش منظم است و گرنه غربی ها با این همه پیشرفت علمی اگر مریخ را هم فتح کنند در انجا جنگ جهانی به راه خواهند انداخت. مسئولان وزارت خارجه باید بدانند ما در حوزه بین الملل به لطف الهی از همه کشورهای غربی که دستشان به جنایاتی چون جنگ جهانی اول و دوم و حمله به عراق و افغانستان و امثال آن آلوده است بالاتریم و سر افرازتریم.

                        ایشان در فراز دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی درباره مشروعیت مذاکرات هسته ای با کشورهای غربی فرمودند: اصل مذاکره با هر کسی که حرف تازه ای دارد مفید است اما اگر حرف حق ما در آنها اثری نداشته باشد و آنها نیز بر حرف باطل خود اصرار کردند، باید کفایت مذاکرات را اعلام کرد، اما اکنون که کشورها در دهکده جهانی زندگی می کنند نمی توانیم دور خود دیوار بکشیم و به ارتباط با کشورهای دیگر نیاندیشیم لذا تا آنجا که ممکن است باید به بهانه مذاکرات حرف خود و اسلام را به آنها منتقل کرد که انشاالله در این امر موفق تر از پیش باشید.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #42
                          پاسخ : نبض سیاست

                          مطهري: روحانی در رفع حصر کوتاهی کرده

                          گروه سياسي- رسانه‌ها: علی مطهری، نماینده تهران در مجلس در مصاحبه‌اي مفصل با روزنامه «مردم امروز» گفته است: آقاي روحانی در زمینه رفع حصر کوتاهی کرده است. متن اين گفتگو را بخوانيد:
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • احمدخان
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2032

                            #43
                            پاسخ : اخبار

                            این کارشناس .مثل اینکه کوره .با رشد منفی زاد و ولد و ازدواج و بیکاری صعودی و افزایش طلاق و گرانی و تقلیل درامد، سال به سال تقاضا و قیمت افت میکنه. شاید خودش تو فروش گیر کرده.

                            نظر

                            • Nay
                              Banned
                              • Aug 2014
                              • 641

                              #44
                              پاسخ : نبض سیاست

                              تبریک بابت تاپیک جدید،

                              هر چند چارچوبش عین قبر تنگه، و دست و بال آدم رو برای یک تحلیل درست و حسابی می بنده، اما بازهم راهی هست برای اینکه کل منظور را برسانی

                              مثلاً خودکار قرمز و آبی

                              به هر جهت، تا اینجای کار که شده کپی پیست اخبار تا تحلیل و همه میدونند که این دست از اخبار اصلاً ارزش نداره، چون تفاله، تفاله، تفاله هفت خوان فیـلتراسیون رو رد کرده، دیگه چیزی برای هضم کردن و انرژی گرفتن نمی مونه. خبر آبکی و دروغکی که دیگه تحلیل نمی خواد. حتی آب از حدی بگذره، برای بدن مرگباره، چه برسه به دروغ!

                              خبر اصلی همونیه که اجازه انتشار نداره و بهش میگن سیاه نمایی

                              مثلاً بالاخره ماجرای اسیدپاشی ها چی شد؟ یا شاید خیلی ها فکر می کنند این هم شد خبر؟ یا سیاه نماییه؟
                              یا حقوق بشر و تساوی حقوق زنان و مردان هم شاید الکیه و سیاه نمایی؟ در حالیکه تمامی بدبختی های جوامعی مثل ایران، از اهمش، همین حقوق بشره که راز مگو شده!
                              یا صحبت کردن از داشتن نهاد های موازی و موازی کاری، اصولاً 2 سره بودن تمامی جریانات و پاسخگو نبودن مسئولین!!!!!!

                              به هر حال اگر این تاپیک افتتاح شده تا حقایق گفته بشه، دست مریزادی به مدیران محترم، ولی اگر قراره مثل تست پنی سیلین عمل کنه، من یکی از همین الان تشنج گرفتم!

                              با این وجود یه تستی می کنم!


                              همگی موفق باشید

                              نظر

                              • Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

                                #45
                                پاسخ : نبض سیاست

                                کواکبیان در گفت‌وگوی تفصیلی با تسنیم:
                                دولت روحانی وامدار اصلاح‌طلبان بوده اما مطلوب نهایی آنها نیست


                                خبرگزاری تسنیم: دبیرکل حزب مردم‌سالاری درباره حمایت‌های اصلاح‌طلبان از رئیس‌جمهور در انتخابات ۱۳۹۲ معتقد است: اگر حمایت اصلاح‌طلبان از آقای روحانی نبود، آقای روحانی نمی‌توانست در برابر اصولگرایان در انتخابات ریاست‌جمهوری دوره یازدهم پیروز شود.
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X