نبض سیاست
Collapse
X
-
-
پاسخ : نبض سیاست
اگر در این تصاویر به جای لاریجانی ، احمدی نژاد قرار داشت، یا به جای نمایندگان مجلس برخی افراد دولت قبل مثل بقایی و مشایی قرار داشتند، چه جنجالی که در کشور راه نمی انداختند !! هم این وری ها هم اونوری ها !
از تابناک و عصر ایران بگیرید از فارس و رجا نیوز در برید !
چنان بلوایی در کشور می شد که بیا و ببین !
نظر
-
در اصل توسط Rudel پست شده است View Postبر چه اساس؟؟؟ رییس جمهور رییس شورای عالی امنیت ملی است یکی این رجانیوز گاگول رو راهنمایی کنه
گذاشتند وقتی احمدی نژاد در سفر به ونزوئلا بود، یک مصوبه ای تنظیم کردند برای افزایش نرخ سود به 20 درصد !!!
احمدی نژاد وقتی برگشت گفت من مخالفم و امضا و ابلاغ نمی کنم !!!
آن زمان امثال شما و همین رجانیوزها ! می گفتید باید امضا کند ! رییس است که باشد !
اما حالا می گویید رییس جمهور رییس شورای عالی امنیت ملی است و رجا نیوز گاگول است و ....
نظر
-
شکایت روحانی از دکتر محمد حسن عباسی
شکایت حسن روحانی از دکتر عباسی به دلیل روشنگری
شنیدنش خالی از لطف نیست و بی ربط به بورس و اقتصاد مریض ایران نیست
آخرین ویرایش توسط قمار باز حرفه ای؛ 2015/06/14, 20:44.
نظر
-
دوستان اگه میشه یه کمک بکنید و فهرست کالاهایی رو که روش نوشته ساخت ایران یا made in iran اینجا بذارید تا بدونیم ایران اصلا توانایی تولید چیزی رو داره؟!
کالایی که تمام ایرانی باشه, تاکید میکنم تمام ایرانی!!
بدون دخالت بچه های دیار کفر...
100درصد مطمئنم که همون هایی هم که اینجا میان و به غرب و آمریکا بد و بی راه میگن, خودشون هم دارن با کالای ساخت همون غربی ها عقده شون رو خالی میکنند...
اگه مخالف غرب هستید پس استفاده نکنید, از گوشی, تبلت, کامپیوتر, ویندوز...
یه زمانی یه نفر تو ایران یه لیست بلند بالا از کالاهای اسرائیلی آمریکایی داد و گفت آهای ملّت! اینها رو نخرید!!
بنده ی حقیر یه نگاه اجمالی به لیست انداختم دیدم باید هوای اطرافمون هم تنفس نکنیم دیگه!!
آخه حتی کاغذ و خودکار و پرینتر و جوهری هم که اون بابا واسه نوشتن لیست ازشون استفاده کرده بود, تکنولوژیشون از اروپا و آمریکا میاد!!!انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
اگر در این تصاویر به جای لاریجانی ، احمدی نژاد قرار داشت، یا به جای نمایندگان مجلس برخی افراد دولت قبل مثل بقایی و مشایی قرار داشتند، چه جنجالی که در کشور راه نمی انداختند !! هم این وری ها هم اونوری ها !
از تابناک و عصر ایران بگیرید از فارس و رجا نیوز در برید !
چنان بلوایی در کشور می شد که بیا و ببین !
اگر جای لاریجانی, احمدی نژاد بود, بی شک این خانوم رو مثل مادر اون خدا بیامرز بغل میکرد!!?انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
نظر
-
اصل نهم - در جمهوری اسلامی ایران آزادی و استقلال و وحدت وتمامیت ارضی کشور از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه دولت و آحاد ملت است . هیچ فرد یا گروه یا مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی به استقلال سیاسی ، فرهنگی ، اقتصادی ، نظامی وتمامیت ارضی ایران کمترین خدشه ای وارد کند و هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادی های مشروع را، هر چند با وضع قوانین و مقررات ، سلب کند.
نظر
-
بنده از همون رفقای مموتی شنیدم و البته به خودم با چشم خودم دیدم که سود بانکی رو پایین آوردند که مسکن که بیزینس اصلی احمدی نژادی ها اعم از سعیدلو ظریبافان و علی آبادی بود رونق بگیره چون بدبختها از بس ساختمانهایشان رو دستشون باد کرده بود می خواستن سه نفری در جنوب تهران کشت و صنعت بزنن شترمرغ پرورش بدهند
برای همین مسکن رو هشت برابر کردند در تهران.
تازه یه چیز قشنگ هم می گفت این آقای علی آبادی میگفت گلدکویست باعث گردش جریان پولی میشه برای اقتصاد خوبه /.:blinksmiley.:/
نظر
-
سال ٩١ «نادر قاضیپور» به کمیسیون اصل ٩٠ نامهای نوشت و کمی بعدتر محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل ٩٠ جزئیاتی از اطلاعات سفر احمدینژاد و همراهان به نیویورک را به او رونوشت کرد. سرانجام کمیسیون اصل ٩٠ مجلس شورای اسلامی روز گذشته در جواب شكایت قاضیپور از احمدینژاد، جوابی ارسال کرد که به شرح زیر است:
البته هنوز از مراحل پیگیری به این شكایت علیه احمدینژاد، اطلاعات جدیدی در دست نیست.
١ - تعداد ویزاهای درخواستی ١٧٥ عدد بوده است. ویزاهای درخواستشده شامل حدود ٥٠ عدد برای گروه پرواز و ١٢٥ عدد برای باقی افراد بوده است.
٢- درمجموع ٨٤ نفر از ١٢٥ عدد ویزای درخواستشده (به غیر از کادر پرواز)، در سفر هیأت اعزامی همراه رئیسجمهور بودند که شامل هیأت اصلی، هیأت همراه، اعضای خانواده، گروه خبری، گروه حفاظت و سایر عوامل دستاندركار میشود.
٣- از ٨٤ نفر مسافر نیویورک، ٢٧ نفر با گذرنامه سیاسی و ٥٧ نفر با گذرنامه خدمت اعزام شدهاند. از ٥٧ نفر اعزامی با گذرنامه خدمت، حدود ٤٣ نفر از مدیران و کاركنان ریاستجمهوری و ١٤ نفر از بستگان و اعضای خانواده رئیسجمهور ، معاونان و دیگران مدیران ارشد بودهاند.
٤- سفر افراد غیرمسئول در هیأت اعزامی ضرورت نداشته و حضور همسران و اعضای خانواده آنان نیز فاقد توجیه است. حضور زنان مقامهای همراه رئیس دولت در حالی صورت گرفته که طبق عرف بینالمللی، تنها همسران رئیسجمهور در چنین اجلاسهایی حضور مییابند.
از میان همراهان رئیسجمهور، اسامی افراد زیر دیده میشود:
- خانم اعظمالسادات فراحی، همسر رئیسجمهور،
- خانم طیبه تركستانی، همسر بقایی،
- خانم شهربانو ذبیحان لنگرودی، همسر رحیم مشایی،
- خانم قصری ضرغامی ثابت، همسر ثمره هاشمی،
- آقای علیرضا احمدینژاد، فرزند رئیسجمهور،
- خانم حسنا احمدینژاد، فرزند رئیسجمهور،
- آقای رضا رحیممشایی، فرزند رحیممشایی،
- آقای امیررضا بقایی، فرزند بقایی،
٥- رئیسجمهور و همراهان در سفر سه روزه به نیویورک، در دو طبقه از هتلی در نیویورک مستقر شده بودند. هزینه هر شب اقامت هر اتاق ٢ تخته از این هتل ٤ ستاره در ماه سپتامبر ٢٠١٢، از ٤٠٠ تا ٧٠٠ دلار اعلام شده بود.
نظر
-
ژنرال پکیده ای مثل زنگنه می گفت نفت بالای 100 دلار گران است !
حالا روزنامه های حامی دولت از گزارش بانک جهانی می گویند که نقطه سر به سر مالی ایران را نفت بالای 100 دلار اعلام می کند !!!
نظر
-
((آذری زبان و فارس و لر و کرد و گیلک بخوانند ))
((تاثیر پایگاه( مرجع )چندگانه ی داده ها ی مغزی بر درک مفاهیم))
+
اتاق اشتباه
سلام :
چند روزی درفرومی بورسی گرد و خاکی شد و مدیری که قلع و قمع می کرد برکنار شد و مدیرانی جایگزین ...صحبت هایی هم شد و این هم نظر نهایی ی من :
1-اقای مهرداد خالقی ، در کنار تحلیل و تکنیکال و مباحث اقتصادی و مالی ؛ به کاربران تان ؛ اگر غیر مستقیم هم که شده , روش درست ورود به بحث و روش درست استدلال و هم چنین ؛ بحث مصداقی را بیاموزید :
بحث مصداقی یعنی اینکه وقتی ادعایی می کنیم ؛ مشخصا به مصادیق و نمونه های موضوع مورد بحث اشاره کنیم ؛ کاری که طی این روز ها حتی یک بار هم از سوی مدیر معزول و دوستان و دوستدارانشان انجام نشد و اگر هم شد ؛ نشان دادم که مربوط به بد فهمی و کج فهمی در درک مطلب بوده نه اشاره بهمصداق درست بر پایه استدلال درست
2-شما با مدیری برخورد کردید ؛ ارزش گذاری ی این مورد را من که یک سر بحث بوده ام و ذینفع ؛ نباید بکنم اما موردی را هم اشاره کنم در ارتباط با اینکه تلویحا پذیرفته اید به قومیتی توهین شده !
خوب اقای مدیر ؛ چرا سکوت ؟ ....اگر تصورتان این بوده واقعا که توهین شده ؛ می آمدید و توضیح می دادید و نقد می کردید و جواب می گرفتید :
اینکه بگوئیم : با سکوت مان جواب دادیم ؛ یعنی می خواهیم به مخاطب تلقین کنیم که :
یعنی انقدر حق با ما است در این مورد که سکوت مان ؛ خودش جواب دندان شکنی است اچنانی که دیدم نوشته اید : جواب برخی را باید با سکوت داد !!!
...
اما من جواب سکوت شما را با سکوت نمی دهم ؛ تا خدای نکرده , بی فحص و بررسی , رای نهایی صادرنکرده باشم و راه را برای پاسخ و نقد دیگران باز بگذارم ؛
دوستان آذری زبان ؛ بخوانند ...همچنین دوستان کرد و بلوچ و گیلک و فارس و لر و ....هر انسانی که به دو یا چند زبان صحبت می کند :
انچه عرض می شود ؛ بحثی علمی /نظری است ؛ نه کلی گویی :
مغز انسان برای درک و فهم و تصمیم گیری و قضاوت در ارتباط با مفاهیم و تصاویر ...مختلف متکی بر : ((داده های قبلی / اموزش ها ی قبلی و تجربیات قبلی و در کل ورودی ها و دریافتی های قبلی ی خود استکه ذخیره نموده است .
هرگاه که مغز می خواهد موضوعی ؛ را هرچه که باشد , حلاجی کند ؛ بی هیچ گریزی در اولین اقدام می رود سراغ گنجینه ی داده های ذخیره شده ی پیشین و بر اساس انها در مورد موضوع قضاوت می کند .
در مواقعی که مغز برای قضاوت در مورد موضو عی به یک و تنها یک مرجع ( فی المثل مرجع A) مراجعه می کند ؛ قضاوت برایش ساده تر است اما وقتی به طور همزمان برای درک و فهم موضوعی ناچار به استفاده از دو مرجع (A) و مرجع (B) می شود ؛ دچار مشکل می تواند بشود چرا که در نهایت ناچار به برداشت نهایی از تلفیق و ترکیب داده های هر دو مرجع ( A +B) می گردد .
به این ترتیب وقتی مغز فردی از دو یا چند فرهنگ متفاوت قومی و زبانی برای تحلیل داده ها استفاده می کند ؛ مواردی پیش می اید که ای بسا مرجع A , و Bداده های حتی غیر همسو و متضادی را در اختیار مغز می گذارندو کار برای اتخاذ تصمیم نهایی برای مغز سخت و دشوار می شود و ای بسا که بر اثر این موضوع ؛ دچار سوء فهم و سوء برداشت و درک ناصواب از موضوع می شود .
به همین خاطر هم هست که امروز ه نقاشی هایی روی زمین یا دیوار کشیده می شوند که مغز انسان را به اشتباه می اندازند ؛ فی المثل خط صافی روی بوم نقاشی در ترکیب با خطوط و رنگهای دیگر به گونه ای کشیده می شود ؛ که مغز انسان آن خط صاف را منحنی می بیند و دچار خطای دید می شود ...چرا ؟
چون مغز ؛ برای درک تصویر , متکی بر تجربیات قبلی است و می تواند به اشتباه بیفتد .
نتیجه نهایی اینکه وقتی کسی هم به زبان الف و هم به زبان ب سخن می گوید ؛ مواردی پیش می اید که موضوعاتی پیش می آید که مغز برای درک و فهم شان ؛ به هر دو مرجع زبانی ی A و B مراجه می نماید و در نهایت ؛ بر اثر همین تداخل داده ها ی بین دو مرجع ؛ دچار اشتباه و بدفهمی از موضوع می شود .
اما البته این به آن معنی نیست که ؛ همه ی کسانی که دوزبان یا بیشتر را بلدند ,همه گی و در تمام موارد چنین مشکلی دارند. خیر به هیچ وجه چنین نیست ؛ این مقوله تنها به این معنی است که : ((بعض افراد در بعض موارد ؛ دچار این بدفهمی می شوند)) ؛ فی المثل مدیر معزول شما که با ذکر دقیق مصادیق به نمونه های بدفهمی ایشان اشاره شد و دلایل احتمالی را هم از دیدگاه علمی عرض کردیم .
این را هم بدانیم که ای بسا کسا نی که به 5 زبان مختلف مسلط اند و هیچ مشکلی هم در درک مفاهیم در هیچ یک از آن 5 زبان ندارند ؛ و مترجم همزمان هم هستند ...اما هستند کسانی هم که در نقطه مقابل ؛ تنها به یک زبان حرف می زنند اما حتی از درک و فهم درست و صحیح منظور گوینده در همان زبان تنها هم عاجز و ناتوانند .
پس این ها بر می گردد به توانایی های افرا د و چنانکه در همان مطلب هم اشاره شد ,در مدیر معزو ل تان , سطح بسیار نازل دانایی و توانایی هایش چنین معضلی را ایجادکرده بود که مرتبا دچار سوء برداشت و بد فهمی در درک نظر گوینده می شد ( ایشان به گواه غلط های املایی شان در موارد بسیار ؛ متاسفانه از حداقل اعتبار سوادی ی لازم هم حتی برای کاربر ی که در عمومی اظهار نظر می کند ؛ برخوردار نیستند ؛ چه رسد اینکه مدیر باشند و به دیگران راه را از چاه بتوانند نشان دهند )
اقای خالقی ، اگر باز هم سکوت کنید ؛ در این مورد خودتان را زیر سوال برده اید ؛ اگر نظری دارید ؛ چه شما چه هرکس , با ذکر مصادیق و به شکل مستدل و منطقی ( و حتی الامکان علمی) ابراز نماید , جز این باشد هر کلی گویی ای ؛ فاقد کمترین ارزش است :
تک و توک دوستانی آمدند و گفتند ما می خواستیم ریو را نقد کنیم اما نشد ...خوب حالا بکنید ...با ذکر مصادیق و روش مند ...بسم ال...
چرا طی این مدتی که در آدان بودیم نکردید , نه مدیران تان نه کاربران تان ...چرا ؟
نه اینکه من خالی از عیب و مبری از نقد باشم ؛ برعکس ؛ تا دلتان بخواهد جای نقد دارم ؛ اما نمی دانم چرا کسی چنین نکرد ؟ ....حالا بفرمائید ؛ من در خدمت تان هستم ...البته نه اینکه در جایی بنویسید و در جای دیگر پاسخ بگیرید ....
مدیر عزل شده ای می اید و در آخرین پست هایش , بیش از شاید 10 توهین و تهمت مستقیم به من می زند ؛ از قبیل : نداشتن عقل و انزوا و مشکل داشتن با قومیت ها و جیره خواری و فحاشی و دروغگوی و عقده ای بودن و تبانی و ....غیره و سوای برخی کاربران آدان , مدیران سبز پوش آدان ( اقایان بهزادی و خالقی ) هم پای پست ایشان تشکر می زنند !
خوب یک نفر از شما مدیران ؛ منصف نباید می پرسیدید که :(( بر اساس کدام شواهد و مدارک و مصادیق اینگونه دیگران را به باد فحاشی می گیرید ؟))
نه تنها تشکر زدید که امدید و اخلاق ایشان را زبانزد عام و خاص دانستید !
مدیری که به گواه پست هایش می نویسد فی المثل :
امروز اصلا اعصاب معصاب ندارم می زنم همه تون و مسدود می کنم ها(در سه شنبه 19 خرداد 94 ساعت 11.17 دقیقه) ...
خوب اقای خالقی جوابتان را هم گرفتید ؛ دیدید که به محض عزل شدن اش , صابون ایشان به بدن خودتان هم خورد و شما را :
خام و بی تجربه خواند ( همان شمایی را که اقای بهزادی با افتخار در موردتان نوشته بود : مدیران آدان متوسط سنی شان 40 سال است و با تجربه اند )
حالا جالب تر اینکه مدیر معزول بعد اینکه : اقای خالقی را خام و ...می خواند...درست 4 خط پایین تر می گوید :
((من سرباز چنین مدیری بودم )) !
البته سربازی که سودای وزیر شدن در سر می پروراند و می رود تا سایت خودش را داشته باشد !
اقای خالقی !
درد این هاست . مشکل و معضل در چشم پوشی از جزئیات به ظاهر بی اهمیت است :
من وقتی می نویسم که : اگر در آدان اغلب دوستان مدیر و ارشد ؛آذری زبان اند ؛ شفاف کنند موضوع را و شناسنامه دار شوند ؛ مثل تاپیک های مشابه دیگر ( بچه های اصفهان و شهرکرد و شیراز و ..) برای این است که کسی نتواند انگ روابط به شما بزند .وقتی شناسنامه دار شدید از این بابت دیگر کسی چون من نمی تواند به این موضوع حساس شود که به راستی در آنجا چه خبر است ؟ ایا این ها همه با هم رفیق اند ، جایگاه من در چنین جمعی کجاست ؟
حالادیدید که همین مدیر معزول تان ؛ اولین کسی بود که برایتان نوشت : روابط بر ضوابط حاکم شد در عزل من ! و انگ روابط زد به آدان ...
اینها نتیجه کوتاهی ی خود شما است ...چیز های کوچک و به ظاهر بی اهمیت را دست کم نگیریم ....در تور روابط دوستانه نیفیتم ( جناب بهزادی منظور نظرم شما هستید )
تعارف ندارد این چیز ها ...تاوانش را پس می دهیم وقتی مماشات می کنیم ...
چند روز پیش که نوشتم : چنین مدیری بس خطرناک است هم برای خودش هم برای سایرین ؛ به 2 روز نکشید که دیدیم موقع رفتن شمشیر ارعاب و تهدید اش را هم در هوا چرخاند و رفت ...حیف که شمشیرش چوبی بود ...و برای ترساندن چون خود ش به کار می اید :
این را که می گویم نه به خاطر خودم است ؛ این را می گویم که امثال این اقا وهم برشان ندارد که می توانند چهار تا نوجوان را بترسانند با تهدید های اینچنینی و سوار بر گرده ی عقل و فکر و نظر و رای و نظر دیگران شوند :
اقای مدیر پیشین , شما نه امروز و نه هیچ وقت دیگر ؛ نمی توانید دیگران را تهدید کنید ؛ شما باید نگران تهدیدی باشید که از جانب خودتان متوجه شما است !
به گواهی ی نوشته هایتان که در درصد بالایی از آنها دچار انواع جرائم ؛ هم در حوزه خصوصی و هم در حوزه عمومی و هم در حوزه امنیت ملی ( همان چیزی که در ظاهر خود را نگرانش نشان می دادید ) شده اید .
به جای تهدید دیگران ؛ من از شما تقاضا می کنم که قبل از عنوان کردن هر حرف و سخنی ؛ قدری بیندیشید ...فی المثل وقتی نوشتید دیروز که با دنیای مجازی وداع کردم و دیگر نمی نویسم مگر در سایت خودم ؛ تیپ شخصیتی ی شما گونه ای است که 48 ساعت هم دور ماندن از محیط مجازی برایتان شکنجه است ...به زودی زیر حرف تان خواهید زد ...اگر شده حتی بلاگر شوید یا در تلگرام و امثالهم ...اشکالی هم ندارد وجود امثال شما هم برای تضارب آراء لازم است و مفید ...
سخن اخر :
هموطن گرامی ...دوستان عزیز , هر کسی که از دیگران استفاده ی ابزاری می کند , به شعور خود و دیگران بزرگترین توهین را روا داشته :
چرا باید اجازه داده می شد که فردی در ردای مدیر ؛ هم از دین استفاده ی ابزاری کند و هم از تصویر درگذشته گان خوش نامی در آواتارش که نه شکیبایی انها را داشته و نه خسروانی سرودشان را ؟ ...و هم از قومیت ها استفاده ی ابزاری کند و هم از چسباندن خود به نام صاحب نظران علم تکنیکال و هم استفاده ی ابزاری کند از جمیع کاربران (که اگر به من چیزی گفتند پس به همه ی ما گفتند ) ...
کسی که استفاده ی ابزاری می کند ؛ از دیگران , خودش پر از خالی است: چاره ای ندارد که خودش را به واسطه ی استفاده از دیگران پر نشان دهد ...
در برابر چنین سوء استفاده هایی اگر سکوت کردیم , مسئولیم .
اقای خالقی : اشتباه نکنید ؛ کمییت کاربران ، بر کیفیت شان ارجحیت ندارد ...فیس بوک را جمعی 2-3 نفره ساختند ؛ اپل را هم ...و دیگر غول های بزرگ عالم سرمایه و اندیشه را ....در گیر کمییت کاربران نشوید ...از تلفیق 5 جفت نگاه عمیق و متفاوت در کنار هم ؛ کیفیتی حاصل می اید که بر تمام کمیت ها غالب می شود و لاجرم کمییت ها را هم به خود جذب می کند...چه فایده که 100 کاربر متوسط داشته باشد یک محیط مجازی ؛ اگر 5 تا کاربر نسبتا عالی داشته باشد , به جای آن 100 نفر هزاران نفر گردشان گرد می شوند ...
بدورد .
(( دیگر....در آدان نخواهم نوشت ..هرکس می خواهدمدیر باشد ))
با مهر و سپاس
(( نظرات شخصی و ای بسا اشتباه ))
------------------
بعدالتحریر : برخی دوستان خاص در فروم هایی هستند که امیدوارم این یک عبارت را بخوانند و به آن فکر کنند :
((هرگاه در اتاقی دیدید که باهوش ترین فرد آن اتاق هستید ؛ بدانید که در اتاق اشتباه هستید ؛ آنجا چیز زیادی نمی تواند به شما اضافه کند ))
آخرین ویرایش توسط rio؛ 2015/06/15, 23:21.[COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
همین فتنه سبز با اون مرد قانون که قانون شکن بود ضربه ای به این نظام زده که چند ساله نظام داره هزینه شو میده
بر همگان معلوم شد چقدر مرد قانون بود بر همگان معلوم شد که مهره غرب بود برای براندازی نظام
همه اطرافیانش پذیرفتن که تغلبی با این وسعت که 14 میلیون رای جابه جا نشده
مثلا این تصاویر میخواد بگه 30 میلیون نفر بودیم؟؟؟؟؟
خاین بزرگ به این مملکت همین موسوی بود
نظر
-
در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Postخواهشا دیگه این مسایل مطرح نکنید
همین فتنه سبز با اون مرد قانون که قانون شکن بود ضربه ای به این نظام زده که چند ساله نظام داره هزینه شو میده
بر همگان معلوم شد چقدر مرد قانون بود بر همگان معلوم شد که مهره غرب بود برای براندازی نظام
تمام حرفهایی هم که راجع به دولت ا.ن زد از قضا درست از آب در اومد. برخلاف چیزی که شما میفرمایید، این تصویر نشون میده که میشه 4 میلیون نفر تو خیابونها راهپیمایی کنن و خون از دماغ کسی نریزه، البته اگه اون پایگاه بسیج 7 نفر از شهروندا رو نمیکشت!
کلاهتون رو یک کمی بالاتر بذارید
نظر
-
laughingsmileyدر اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Postخواهشا دیگه این مسایل مطرح نکنید
نظر
نظر