نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط کامل پست شده است View Post
    مدیرمالی یک شرکت پالایشی خبر داد:

احتمال متوقف ماندن نماد پالایشی‌ها تا 20تیرماه

http://www.sena.ir/Sena__25985__%D8%...D8%A7%D9%87.Se

وقتی که با مدیریت ژنرالهای پوشالی و پکیده ای مثل زنگنه پولهای شرکت ملی پالایش و پخش صرف ساختن سریالهایی مثل "جاده قدیم" میشه ! اوضاع نمادهای پالایشی هم بهتر از این نمیشه !

همین یکی دو ماه پیش بود که سازمان گفت هیچ نمادی دیگه بصورت طولانی متوقف نمیشه و .....

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

واقعا یعنی چهار نفر غیر دزد تو حاکمیت نیست؟
      پسر مهاجرانی این قدر کودن بوده که نیاز به بورس عربستان پیدا کرده اون هم تو مقطع دکترا که 90 درصد دانشجویان بالاخره از یک جایی بورس میگیرن.

نظر

• daylaq
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 292

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
        واقعا یعنی چهار نفر غیر دزد تو حاکمیت نیست؟
        پسر مهاجرانی این قدر کودن بوده که نیاز به بورس عربستان پیدا کرده اون هم تو مقطع دکترا که 90 درصد دانشجویان بالاخره از یک جایی بورس میگیرن.

من که از مهاجرانی اصلاً خوشم نمیاد اما اینوریها اینقدر سندسازی کردن و نمونه های فراوانش رو دیدیم که مثل داستان چوپان دروغگو شدن. مثل فوتوشاپ عکس ظریف. اگه راست هم باشه آدم شک میکنه. تازه مهاجرانی یکی از سالم ترین افراد بوده اینجوری باشه ببین بقیه چه گندهایی زدن.

ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

در اصل توسط daylaq پست شده است View Post
          من که از مهاجرانی اصلاً خوشم نمیاد اما اینوریها اینقدر سندسازی کردن و نمونه های فراوانش رو دیدیم که مثل داستان چوپان دروغگو شدن. مثل فوتوشاپ عکس ظریف. اگه راست هم باشه آدم شک میکنه. تازه مهاجرانی یکی از سالم ترین افراد بوده اینجوری باشه ببین بقیه چه گندهایی زدن.

مهاجرانی سالم ترین فرد بوده !!! بعد شما از سالم ترین فرد اصلا خوشت نمیاد !!!

این بورسیه نونی هست که از فتنه 88 براش جور شده !

اون زمان بارها خبر و فیلم حضور مهاجرانی و دریافت پول برای کمک به فتنه گران در رسانه های داخلی و خارجی منتشر شد !

سیمکارتهایی که از عراق و امارات و عربستان در زمان فتنه 88 و زمانی که سرویس پیامک بسته بود، بیانیه های سران فتنه و زمان و مکان تجمعات رو منتشر میکرد یه نمونه از خدمات اعراب ! به جناب مهاجرانی و فتنه گران بود !

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            مهاجرانی سالم ترین فرد بوده !!! بعد شما از سالم ترین فرد اصلا خوشت نمیاد !!!

این بورسیه نونی هست که از فتنه 88 براش جور شده !

اون زمان بارها خبر و فیلم حضور مهاجرانی و دریافت پول برای کمک به فتنه گران در رسانه های داخلی و خارجی منتشر شد !

سیمکارتهایی که از عراق و امارات و عربستان در زمان فتنه 88 و زمانی که سرویس پیامک بسته بود، بیانیه های سران فتنه و زمان و مکان تجمعات رو منتشر میکرد یه نمونه از خدمات اعراب ! به جناب مهاجرانی و فتنه گران بود !
            مشکل زن دومش رو هم به اینها که گفتید اضافه کنید
            ولی موضوع 88 رو از این گونه افراد جدا کنید

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

سیم کارت های فتنه گران /.:blinksmiley.:/

اون نفر اول هرم خودش از ترس تو 14 خرداد به تپق زدن افتاده بود نزدیک بود سکته کنه از ترس
              والا تنها کسی که سیم کارتش باز بود تو سال 88 خود برادران سپاه بودن وسطشون هم بودی سیم کارت شما زنگ نمی خورد ولی برای اونها برای هماهنگی های مربوطه اس ام اس میومد

برادران مموتی که میگن سبزی ها اقلیت بودن اونها چرا ترسیدن شبکه موبایل رو بستن اون هم چندین روز دیگه پرده افتاد و مردم دستشون اومد
              خیلی ها که خواب خرگوشی بودن خیلی چیزا رو دیدن داستان دستشون اومد
              آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2015/06/21, 11:47.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                حکم «اعدام» و «حبس ابد» برای «محمد مرسی» قطعی شد

رئیس جمهور برکنار شده مصر و تعدادی از سران اخوان‌المسلمین مصر در دو پرونده جاسوسی و فرار از زندان، در دادگاه جنائی قاهره به ترتیب به حبس ابد و اعدام محکوم شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دادگاه جنائی قاهره امروز سه‌شنبه «محمد مرسی» رئیس جمهور برکنار شده مصر و رهبران اخوان را در دو پرونده جاسوسی برای طرف های خارجی از جمله جنبش حماس و ایران، و پرونده «فرار از زندان» به ترتیب به حبس ابد و اعدام محکوم کرد.

بر اساس حکم پرونده اول، قاضی «شعبان الشامی» بعد از موافقت مفتی مصر با حکم اولیه، خیرت الشاطر و محمد البلتاجی و حجازی سه تن از رهبران اخوان المسلمین را به اعدام محکوم کرد.

دیگر متهمان این پرونده از جمله محمد مرسی و رهبر اخوان المسلمین به حبس ابد (بیش از 25 سال) محکوم شدند؛ این دومین حکم حبس مرسی است. وی در پرونده حوادث کاخ اتحادیه نیز به 20 سال زندان محکوم شده است.

اتهامات وارد شده به رهبران اخوان المسلمین مربوط به حوادث سال 2005 است و دادگاه مدعی است که متهمان اسناد ملی و امنیتی مصر را برای طرف های خارجی فاش کرده اند.

این دادگاه همچنین تعدادی از متهمان را که به صورت غیر حضوری محاکمه می شوند به اعدام و حبس ابد محکوم کرد که بر اساس قانون قضائی مصر این حکم اولیه خواهد بود و در صورت حضور متهمان آنها بار دیگر محاکمه خواهند شد.

اعدام برای محمد مرسی در پرونده دوم

از سوی دیگر دادگاه جنائی قاهره در پرونده دوم، فرار از زندان «وادی النطرون» و «الزعبل» در جریان اعتراضات 25 ژانویه سال 2011، مرسی و رهبران اخوان المسلمین را به اعدام محکوم کرد.

شبکه خبری «العربیه»، گزارش داد که مفتی مصر ضمن تأیید حکم اولیه، از دادگاه خواسته بود حد محاربه را علیه متهمان این پرونده اجرا کند.

محمد مرسی و رهبران اخوان تا 60 روز فرصت اعتراض خواهند داشت. همچنین این فرصت برای بازبینی حکم وجود خواهد داشت و در صورت اعتراض به این احکام و موافقت دادگاه تجدید نظر با اعتراض ها، اتهامات متهمان بار دیگر در دادگاه تجدید نظر بازبینی خواهد شد، در غیر این صورت و با تأیید دادگاه تجدید نظر این احکام نهائی خواهد شد.

آقای ولایتی که تئوریسین و متولی بیداری اسلامی هستند ! و بقیه دوستانشون ، چرا هیچ حمایتی از این بنده خدا که بیدار شده بود نمی کنند !!!

چرا روزنامه ها و سایتهایی که هر روز 100 تا مطلب می نوشتند که اثبات کنند بیداری اسلامی است نه انسانی ! الان خودشان به خواب رفته اند !؟؟

نظر

• rajabi
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 936

مهناز افشار: اينكه رامين چه كارى كرده به من ارتباطى ندارد/ من با ايدئولوژى ايشان مخالفم / بابت تعطیلی نشریات در دوره رامین متاسفم

مهناز افشار با انتشار بیش از ده توئیت به حاشیه‌های پیش آمده پس از ازدواج و تولد فرزندش پاسخ گفت.

به گزارش خبرآنلاین، این بازیگر سینمای ایران پس از ازدواج با محمد یاسین رامین فرزند محمد علی رامین معاون مطبوعاتی دولت محمود احمدی نژاد هر از چندگاهی با موجی از انتقادات مواجه می‌شود.

مهناز افشار و محمد یاسین رامین به تازگی صاحب یک دختر شده‌اند که خبر تولد این نوزاد واکنش‌های گسترده‌ای را در فضای مجازی به همراه داشت.

این بازیگر پیش از این نسبت به انتشار عکس‌هایی از دخترش واکنش نشان داده بود و رامین (همسرش) هم با نگارش یادداشتی درباره این فضا موضع گرفته بود.

او پس از انتشار گزارشی در یکی از سایت‌های خبری در چند توئیت پشت سر هم درباره حاشیه‌هایی که برای او و خانواده‌اش به وجود آمده واکنش نشان داد.

توئیت‌های مهناز افشار به ترتیب زمان انتشار بدین شرح است:‌

ـ از روزى كه وارد سينما شدم تا امروز با حاشيه‌سازى درگير بودم اما در يكسال گذشته هدف بازى‌هاى سياسى و تسويه حساب‌هاى شخصى قرار گرفتم

ـ گزارش(اگر اسمش را گزارش بگذاريم)سحام نيوز كه مجموعه‌اى از دروغ‌ها و توهمات و قصه‌هاى هزار و يك شب بود اوج بازى‌هاى سياسى عليه من و همسرم بود.

ـ هلوكاست رسانه‌اى عليه من و همسرم به راه انداخته‌اند كه اين بار سكوت نخواهيم كرد.ما حقوقى داريم وآنطور كه شايسته بدانيم از آن استفاده مى‌كنيم.

ـ اينكه آقاى محمدعلى رامين چه كارى كرده به من ارتباطى ندارد.من نه همكارى با ايشان داشتم و نه شراكتى.بنده قاطعانه با ايدئولوژى ايشان مخالفم

ـ متاسف و ناراحتم كه روزنامه‌ها و مجلاتى در دوره معاونت مطبوعاتى آقاى رامين توقيف شدند و افراد بسيارى از كار بيكار شدند اما من بى‌تقصيرم.

ـ موضوع مهريه من از سخيف‌ترين موضوعاتى بوده كه تاكنون مطرح شده. مگر ازدواج من تجارت بوده كه ٢٢ ميليارد يا ٣٠ ميليارد بخواهم؟ اى كاش صحت داشت.

ـ خانم برومند اولين كسى بود كه موضوع مهريه بنده را مطرح كردند كه با سرعت همه جا منتشر شد اما تكذيب و عذرخواهى ايشان هيچ بازتابى پيدا نكرد.

ـ از نظر من اين اتهاماتى كه به همسرم مى‌زنند كذب محض است.اگر جرمى مرتكب شده بايد در دادگاه ثابت شود.سعى كردند او را قاتل كودكان مردم جلوه دهند.

ـ برخى تحت تاثير اين دروغ‌ها آرزوى مرگ فرزند تازه به دنيا آمده‌ام را كردند. من از آنها گلايه‌اى ندارم اما ناشران اين دروغ‌ها را نخواهم بخشيد.

ـ اين دروغ زايمان در آمريكا را از كجا آوردند نمى‌دانم. من نه فرزندم را در آمريكا به دنيا آوردم و نه دنبال تابعيت و شناسنامه آمريكايى بودم.

ـ صحت اخبارشان در اين حد است كه عكس من و دوستان و همكارانم چون آقايان هومن سيدى، مجيدى مطلبى و پيام محمدى را با عنوان همسرم منتشر كردند.

ـ سن همسرم را پيش كشيدند كه ازمن ده سال كوچكتر است تا تحت فشار قرار گيرم اما محض اطلاعتان آن كسى كه ازمن ده سال كوچكتر است برادر همسرم است

ـ دليلى نداشت بخواهم در مورد زندگى شخصى خودم توضيح دهم اما وقتى موضوع مرگ كودكان را به ما ربط دادند ديگر جايى براى سكوت نمى‌ديدم.

ـ حق همه مردم است كه سوالاتى داشته باشند حتى قضاوت كنند. اما حق ندارند با نشر اكاذيب من و خانواده‌ام را تخريب كنند.

ـ حرف‌هایم تمام نشده اما به قول رسول یونان، و سرانجام از قصه‌های شکارچیان، چیزی نمی‌ماند...

--------------------------------------------------------
                  خدایا واقعا خنده داره که یک عده به خاطر مسائل سیاسی حتی به زندگی خصوصی افراد هم دخالت می کنن و به خودشون اجازه میدن که آسایش مردم رو ازشون سلب کنن
                  این طرفداران روحانی اکثرا اینچنین آدم های بی اخلاقی هستن ، از بغض احمدی نژاد و از بیم اینکه دوباره برگرده و تومار این اوباش انسان نما رو جمع کنه ، دست به هر اقدام ضد اخلاقی می زنن ، و کارهایی که واقعا یک بچه هم دیگه سطحش از این کارها بالاتره انجام میدن ، ولی به قول احمدی نژاد آب رو بریزید اونجایی که می سوزه

نظر

• rajabi
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 936

عفت مرعشی: حکم مهدی هاشمی "تقلب و پدرسوخته‌بازی" است

-----------------------------------------------
                    پس مثل اینکه قبول نداشتن قوه قضائیه فقط از جانب من نیست ، خانواده هاشمی و احتمالا روحانی هم قبول نداره احکام قوه ی قضائیه رو

نظر

• rio
                      عضو عادی
                      • Mar 2015
                      • 175

43 جمله به یاد ماندنی از فردی به یاد ماندنی (احمدی نژاد)

1- اتفاقا تغییر ساعات، اثر بر عکس دارد و مصرف انرژی را زیادتر می کن
                      2- این که می گویند دو تا بچه کافیه، بنده معتقد نیستم. کشور ما برای صد و بیست میلیون نفر جا دارد
                      3- فرار مغزها و سرمایه‌ها نداریم، هر کس آزاد است هر کجا که خواست زندگی کند
                      4 -مردم از شنیدن اسم دموکراسی حالت تهوع می‌گیرند
                      5- امارات اگر پیشرفت کند، انگار ما پیشرفت کرده‌ایم
                      6- اگر مصر امادگی داشته باشد، تا پایان وقت اداری امروز، روابط را (پس از سی سال قطع رابطه) برقرار می کنیم
                      7- یک زن (اشاره به فاطمه رجبی) پیدا شده که مردانه حرف می‌زند، آن وقت شما بهش ایراد می‌گیرید؟
                      8- در کشور ما طی این دو ساله معجزه‌ی اقتصادی رخ داده
                      9- گوجه‌فرنگی ۳۵۰۰ تومان نیست، بغل خانه‌ی ما ۱۲۰۰ تومان است
                      10- چهل و دو روزنامه علیه دولت می‌نویسند
                      11- گفته‌ی مرکز پژوهش‌های مجلس در باره نرخ تورم ۲۳ درصدی دروغ است، تورم ۱۳درصد است
                      12- من نگفتم نفت را سر سفره‌ها می آورم
                      13-امروز همه به این واقعیت معتقدند که در حال حاضر کشور را امام زمان مدیریت می کند
                      14-مردم اطلاعات پرسشنامه طرح تحول اقتصادی را با دقت 99.96 % درست تکمیل کرده اند
                      15- طرح تحول قیمتها را افزایش میدهد، اما این افزایش قیمت تورم نیست بلکه جهش است
                      16- میانگین سن دانشمندان هسته ای ما، 17 سال است
                      17- یک دختر 15 ساله توانسته است در زیرزمین خانه شان، اورانیوم را غنی کند
                      18-با چاقوی زنجان، دشمنان این مملکت را به دو نیم می کنیم
                      19- بدرفتاری با ایرانیان در فرودگاهها دروغ است، با من و هیئت همراهم در همه جا خوشرفتاری می کنند
                      20- بر خلاف نظر بقیه، من معتقدم زنان گیلانی در کنار کار و تلاش روزانه، حریم عفاف و ناموس خود را هم حفظ می‌کنند
                      21- در سفر عربستان، برادر عزیزم ملک عبدا..، مرا در صندلی کنار خودش نشاند
                      22- آنقدر قطعنامه بدهید تا قطعنامه دانتان بترکد
                      23- با حذف قیمت زمین، بهای خانه نصف می‌شود
                      24- آقای مشایی مظلوم واقع شدند ایشان هیچ گاه نگفتند ما با ملت اسرائیل دوست هستیم بلکه ایشان گفتند ما با مردم اسرائیل دوست هستیم
                      25- روشنفکران، به اندازه ی بزغاله هم نمی فهمند
                      26- سران کشورهای دنیا برای نزدیکی با کشور ما صف کشیده اند، مثل این پیرزن ها که در صف زنبیل می گذارند
                      27- آقای کردان مظلوم واقع شدند و استیضاح ایشان غیرقانونی است
                      28- در دنیای ورزش، نتایج پارا المپیک از المپیک مهمتر است
                      29- ایران آزاد ترین کشور دنیاست…ا
                      30- هرگز نمی گذارند که اوباما رئیس جمهور آمریکا شود
                      31- در خارج از کشور بچه 4 ساله من را به مادرش نشان داد و گفت : محمود
                      32- در سفر ایتالیا من را می خواستند با اشعه ایکس ترور کنند
                      33- بهای کنونی نفت (150دلار در سال86) بسیار پایین است و من پیش بینی می کنم که نفت به 200 دلار هم برسد
                      34- آنها از من می ترسند، یک سخنرانی بکنم بهای نفت گران می شود
                      35- درست است که بهای نفت دارد کاهش پیدا می کند (130دلار اوایل در سال87)، ولی بطور قاطع می گویم زیر 100 دلار نخواهد رسید
                      36- عده ای می گویند که بازار آزاد همه چیز را حل می کند، ولی من به شما می گویم که بازار آزاد برای دزدها و سارق هاست
                      37- به خبرنگار خارجی : شما نماینده ملتتان هستید و باید به سوال من پاسخ دهید…
                      38- حجم سرمایه گذاری در صنعت نفت، در این چهارسال 60 میلیارد دلاراست
                      39- تسهیلات بانکی چون رگ در خون اقتصاد جاریست
                      40- آن ممه را لولو برد.
                      41- انگلیس جزیره کوچکیست در غرب آفریقاا بی ادبی ما را تهدید به تحریم می کنند . شما کیه چی باشید یا چیه کی باشید.
                      42- آبو بریز همونجا که میسوزه.
                      43- ما در ایران اصلا همجنسگرا نداریم! (دانشگاه کلمبیا نیویورک)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

بعدالتحریر :
                      اشتباه نکنید ؛ فکر نکنید که این حرف ها را ننه جون بعضی ها زده نه خیر ، اقای احمدی نژاد 8 سال متوالی قبای ریاست جمهوری را در ایران بر دوش داشتند .
                      آخرین ویرایش توسط rio؛ 2015/06/22, 00:11.
                      [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

بازیکنان تیم ملی والیبال آمریکا به احترام مردم روزه دار لب به آب نزدند

قابل توجه ایرانی جماعت که فرق کشورهای متمدن با کشورهای جهان سوم در همین یک جمله بالا مشخص میشه این که ما الان در دنیا منفوریم برای این که برای صغیر و کبیر دنیا پشیزی ارزش قائل نیستیم

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                          بازیکنان تیم ملی والیبال آمریکا به احترام مردم روزه دار لب به آب نزدند

قابل توجه ایرانی جماعت که فرق کشورهای متمدن با کشورهای جهان سوم در همین یک جمله بالا مشخص میشه این که ما الان در دنیا منفوریم برای این که برای صغیر و کبیر دنیا پشیزی ارزش قائل نیستیم
                          شما که نوشتی قابل توجه ایرانی جماعت .... اگر خودت رو جزو ایرانی جماعت میدونی ! و همچنین برخی دوستان همفکر شما ! ادب رو یاد بگیرید از اینها و از توهین و فحاشی و .... دست بردارید

شما و برخی دوستانتان در همین کشور و در همین سایت برای صغیر و کبیر ! به قول خودتون ارزش قایل نیستید و بعظا هر نسبتی رو به خدا و پیغمبر و افراد و کاربران منتسب می کنید !

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

شما که نوشتی قابل توجه ایرانی جماعت .... اگر خودت رو جزو ایرانی جماعت میدونی ! و همچنین برخی دوستان همفکر شما ! ادب رو یاد بگیرید از اینها و از توهین و فحاشی و .... دست بردارید

شما و برخی دوستانتان در همین کشور و در همین سایت برای صغیر و کبیر ! به قول خودتون ارزش قایل نیستید و بعظا هر نسبتی رو به خدا و پیغمبر و افراد و کاربران منتسب می کنید !
                            اولا در نوشته من فحش و ناسزایی نیست منظور نقد به خودمون بود و ما ایرانی ها باید شعور پیدا کنیم عادت کردیم به خودمون انتقاد نمی کنیم دچار توهم شدیم. شما هم از این توهم که بی نقص هستی بیا بیرون برای رشد عقلی ات خوبه.

خدا و پیغمبر هم نقدشون خوبه اگر نقد اشتباه باشه ایمان افراد میره بالاتر و کورکورانه چیزی رو قبول نمی کنند اگر هم نقد وارد باشه باز هم در جهت پیشرفته.
                            توهین به خدا که اساسا بی معنیه شما اگر ذره ای مطالعه دینی داشتی این رو میدونستی.
                            توهین به پیامبر هم از شخصیت ایشان کم نمی کنه اگر بدون منطق باشه شما نگران ایشون نباش بچسب به احمدی نژاد. /:.yead.:/

همین امثال شما رو کم داره خدا و پیغمبر که ازشون دفاع کنید نیاز به دشمن ندارن

نظر

• rio
                              عضو عادی
                              • Mar 2015
                              • 175

( مقدمات )) از ما ...(( نتایج)) از شما
                              !
                              سلام :

این روزها دوستانی در فروم های مختلف در باره ی احتمال توافق یا تمدید یا شکست مذاکرات پرسش هایی مطرح می کنند که پاسخ گویی به آنها خارج از توان است .
                              حقیقت مطلب این است که اگر برای رسیدن از نقطه A به نقطه B صد قدم فاصله باشد ؛ حتی اگر 99 قدم را برداشته باشیم ؛ مادامی که قدم آخر را برنداریم ؛ به مقصد نمی رسیم .
                              موضوع توافق هم از چنین جنسی است و حتی اگر روی 99% مسائل توافق نظر وجود داشته باشد , همان 1 درصد باقی مانده می تواند منجر به عدم نتیجه ی مثبت شود . فی المثل کافی است همه مسائل حل و فصل شود اما روی بازدید از مراکز نظامی ؛ اتفاق نظر بوجود نیاید , خوب توافق صورت نمی گیرد ؛ و به همین خاطر هم از اولین توافقات در دولت جدید با 5+1 این عبارت را در متن تمام قرار دادهای منعقده آوردند که :
                              روی هیچ چیز توافقی صورت نمی گیرد مگر آنکه روی همه مسائل توافق صورت گرفته باشد .

مطلب دیگر اینکه ؛ علی رغم اینکه ؛ ما با نسلی از خودمان ! مواجه هستیم که علاقه ی زیادی به هلو برو تو گلو دارند ( نابرده رنج آرزوی گنج دارند ) و خیلی می پسندند که فی المثل کسی در یک خط به آنها بگوید توافق می شود یا نمی شود یا مثلا عدد بدهد که فلان سهم یا دلار یاطلا را در این عدد بخر و در این عدد بفروش ؛ و اتفاقا کسانی که چنین می کنند و لقمه آماده را تحویل مخاطب می دهند ؛ هواخواه هم زیاد دارند ؛ ( و از قضا اخیرا اغلب تحلیل ها و سیگنالهای صادره شان , هم اشتباه از آب در می اید و کمتر کسی هم عارض شان می شود از این بابت و خیلی هم خوب !...) ...
                              اما من به شخصه چنین روشی را نه برای خودم و نه دیگری نمی پسندم و درست نمی دانم ...فلذا از امروز و در طی این روزهای مذاکراتی ؛ سعی خواهم کرد , گزیده ای از تاثیر گذارترین و برجسته ترین مطالبی را که در نت می بینم ؛ با دوستان در اینجا :
                              fundamentalystha.rozblog.com
                              مشترک شوم تا دوستان خود به دقت نظر و تحلیل مطلب پرداخته و ما را هم مستفیض نمایند ؛(
                              می خواهم یک جا تمام مقدمات را پیش چشم داشته باشم که بهتر بتوانم در حد خودم روند و نتیجه نهایی رافهم و حلاجی کنم )

در واقع من سعی می کنم , مقدمات چشم گیر را از اینجا و آنجا و هر کجا که می بینم , این چند روزه , مرتبا در همین آدرس آپدیت کنم و نتیجه گیری از این مقدمات را به دوستان بسپارم ...و شاید من هم در حد توان اندکم , در صورت لزوم نظرات لاغرم را عرض کنم .

پس تهیه (( مقدمات )) تحلیل از من و اتخاذ (( نتیجه )) تحلیل از شما .
                              این همکاری ی مشترک منصفانه ای است به گمان من ...
                              خوب شروع می کنم از پست بعدی به کپی کردن هر آنچه که خوانده ام و به نظرم در ارتباط با مذاکرات مهم است

با مهر و سپاس

[COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

معاون وزیر کار: کسب و کار خرد اشتغالزایی بسیاری به دنبال دارد

معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‎ای کشور گفت: کسب و کار خرد اشتغالزایی بسیاری به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، کوروش پرند در حاشیه مراسم افتتاح دو کارگاه دانش‎بنیان بروجرد در جمع خبرنگاران، افزود: طرحی تحت عنوان توانمندسازی و ارائه آموزش‎های مهارتی برای دانشجویان و فارغ‎التحصیلان با تاکید بر اشتغال پایدار در کشور توسط سازمان آموزش فنی و حرفه‎ای در شورای عالی اشتغال مصوب شده است.

وی با بیان اینکه دراین طرح 10 زیر مدل برای حمایت از فارغ‎التحصیلان و دانشجویان برنامه‎ریزی شده که اجرا کنیم، اظهار کرد: یکی از زیر مدل‎ها بحث شرکت‎های دانش بنیان است که بتوانیم از آنها حمایت کنیم.

رئیس سازمان فنی و حرفه‎ای کشور تصریح کرد: یکی از مدل‎ها آموزش تولید بازاریابی و فروش است که مراحل قبل و بعد تولید به صورت سیستماتیک را می‎بینیم.

پرند بااشاره به افتتاح کارگاه دانش بنیان بلوک فوق سبک در بروجرد، اضافه کرد: در این بلوک یک تحول درحوزه بلوک‎های فوق سبک ایجاد خواهد داشت.

وی با اشاره به نرخ بیکاری در لرستان، بیان کرد: برای شرایط موجود استان دو استراتژی وجود دارد؛ یکی سرمایه‎گذاری داخلی و خارجی است که ارزش افزوده بالای در پی داشته و اشتغالزایی آن نیز محدود است.

معاون وزیر کار خاطرنشان کرد: اما استراتژی دوم توسعه کسب و کار کوچک و خرد است که در کوتاه‎مدت جواب می‎دهد و اشتغالزای بسیار دارد و ارزش افزوده بالایی ندارد.

پرند گفت: یکی از مهمترین برنامه‎های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بحث بنگاه‎های کوچک و اشتغال‎های خرد و خانگی است که ربیعی وزیر تعاون اعلام کرده در سال‎جاری و سال‎های بعد اشتغال بزرگ از بنگاه‎های کوچک صورت می‎گیرد.

وی ادامه داد: بر این اساس اجرای سیاست‎های اقتصاد مقاومتی سازمان فنی و حرفه‎ای کشور توسعه کسب و کار کوچک و اقتصادهای خرد را در دستور کار قرار داده که مراحل قبل از فروش را مدنظر دارد.

رئیس سازمان فنی و حرفه‎ای کشور افزود: می‎خواهیم در حوزه سنگ خام، کشت گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، تراش و فرآوری سنگ‏‎‎‏‎های قیمتی، صنایع دستی، تابلوفرش، صنایع غذایی کار را جلو ببریم و در این‎باره برش استانی ایجاد کرده‎ایم.

http://isna.ir/fa/news/94032716216/%...A7%DB%8C%DB%8C
                                منظورش همون بنگاههای زودبازده هست !

بعد از 2 سال تازه به این نتیجه رسیدن که چاره کار همون مدل هست، اما زمان دولت قبل هی نق میزدن که برای ایجاد اشتغال باید بنگاههای بزرگ ایجاد بشه !

در کشوری که پیک جمعیتی داره مثل ما تنها راه ایجاد اشتغال سریع همین بنگاههای کوچک و زودبازده هست

نظر

در حال کار...
                                X