نبض سیاست
Collapse
X
-
پاسخ : نبض سیاست
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
کسی که حرف 5 دقیقه پیشش رو میزنه زیرش بنده حرفی ندارم!!
سطل آشغال که آتیش زدی براشون ! مزدشو دادن !
سرمایه گذاری توی بورس کردی براشون ! مزدشو گرفتی !
فعلا آماده باش تا دستور بعدی بیاد و شما هم سریع اجابت کنی !
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post.
.
.
میگه عقل و تدبیر !! حکم میکنه به جای فروش 1-2 میلیون بشکه 100 دلاری ! 3-4 میلیون بشکه 40 دلاری بفروشه !!!
با تدبیرش !!! قمیت نفت رو به 40 دلار رسوند ! اما هنوز نتونسته فروشش رو به 3-4 میلیون بشکه برسونه !!
نفت ایران نه حجم قابل چشمگیری در بازار دارد(در اوج فروشش ) و نه اصلا معامله نفت تحریمی ایران شرایط نرمال و واضحی دارد ,... تنها هر خریداری بنابر شرایطی که بر ایران موجود گشت (تحریم) ! سعی در بزخری دارد و از این خوان نعمت هم داخلی ها بهره ها بردند و هم خارجی ها , !...بروزو ظهور شخصیت ها و گروههای فراوان مفسد و غارتگری مانند نمونه زنده ش بابک زنجانی تنها مشت نمونه خرواری از سیاست و مدیریت و شعور شیعه در جهان امروزی میباشد...
.
اینکه روئسا یکی مانند احمدی نژاد میگفت دیگر نفت زیر 100 دلاری نخواهیم داشت و سر سفره تان میآورمش و یا آن یکی میگوید تشریف بیاورید بورس در خدمتیم و یا دیگری و دیگری ...همه برای سرکیسه کردن ملت نادان ایران است و اغلب ملت (تازه آنهایی که ادعای فهم و تحلیل دارند وای به حال بقیه)نیز مانند خاله زنکها تنها صحبت را کپی پیس میکنند وتحویل بغلی مبدهند, بدون دخالت کمترین عقلانیت و شعوری که چه میگویند !آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/10/11, 11:16.هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
سلام.........ببخشد خانم نگار میناوی ولی شما اشتباه دارید فکر میکنید در مورد دسیسه کاهش قیکت نفت !!!
بعد جریان گروگانگیری نفت 38 دلاری سال 55 تا 59 شد 8 تا 12 دلار تا 20 سال !!! و شوروی از هم پاشید نهایتا !!!
خوب نفت 120 دلاری سال 92 گرون بود شده 80 مناسب شد که زنگنه فکر کنم همون موقع ها رفت تو کار اینده نگری و مصاحبه و جلسه با عالم و ادم تا در اینده مشتری بیشتری پیدا کنند !
در اخر برای کسانی که تاریخ را ناقص میخوانند خوب معلومه احمدی نزاد میشه مقصر همه چیز و روحانی میشه بتمن و سوپر قهرمان!
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
وظیفه ما مردم عاقل با شعور و با فرهنگ ایران زمین هستش تا جلوی این ماشین دروغ و پروپاگاندای دولت یازدهم رو به هر نحوی بگیریم
چه انتخابات مجلس در اسفند چه در انتخابات 96 ریاست جمهوری
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
خیلی جالبه،دقیقا صحبتای دیشب بذر پاش یار غار مموتی رو بعضی از کاربرا دارن تکرار میکنن،که صحبت از کاهش شاخص های افتصادی بعد از توافق میکرد و می خواست بگه دولت روحانی باعث این کاهشه.یکی نیست بهش بگه چطور باید اون پولی رو که محمود ریخت تو جامعه رو جمعش کرد،اصولا از نظر ایشون و هم فکراشون چه جوری میشه تورم 40 درصدی مهار کرد.تا قبل از سال 91 که شدت تحریمها زیاد نشده بود برنامش این بود که با واردات بتونه نقدینگی لجام گسیخته که خودش با لجبازی زیاد ریخت تو جامعه و حتی وزیر اقتصادش و ریس کل بانک مرکزی بهش گفته بودن که جامعه دلالی ایران قدرت حذب این پولو نداره رو از جامعه جمع کنه پول چاپ کرد و با درامدای ارزی هنگفت نفتی ریخت تو جامعه، گور پدر تولید و تولید کننده،صحبتای وزیر بهداشتش که پولی واسه واردات دارو نبود ولی تا دلتون بخواد کالاها ی لوکس دیگه و پورشه وارد این مملکت میشد گواه این مطلبه. ولی خوب کاغذ پاره ها نذاشتن وبعد از سال 91 تیرش به سنگ خورد که خودش از این مهلکه جون سالم بدر ببره و تبعاتشو بندازه گردن دولت بعدی،مردم از همه سطوح جامعه به نقدینگی ارزان عرضه شده هجوم آوردن و اغلب این پولو صرف دلالی سرمایه های غیر مولدی چون طلا و ارز و زمین و ملک کردن.
وقتی که ذخیره ارزی تموم شدو کاهش قابل توجه درآمد فروش نفت به واسطه اون کاغذ پاره ها عملا پشتوانه کاذب نقدینگی رها شده از بین رفته و این نقدینگی حجیم سرگردان ، هر روز کالای سرمایه ای یا دارایی ثابتی را مورد هجوم خود قرار داد و آثار تخریبیشو همه دوستان منصف به یاد دارن . کلا قشر متوسط جامعه از بین رفت. تورم در شرایط رکود و به بیان ساده تر جابجابی ثروت به معنی برداشت پول از جیب فقرا به نفع ثروتمندان هر روز بیشتر از روز قبل شد.خوب تو این شرایط دولت بدهی 500 هزار میلیارد تومانی بالا آورد بابت این گند کاریاش و البته قضیه یارانه ها و خوب راه حل مموت چی بود؟ بله درسته چاپ پول، حالا یکی بیاد بگه دولت جدید فارغ از هر نام و جناحی چطوری باید این پولای بدون پشتوانه رو از سطح جامعه جمع کنه،یا جمع نکنه بذاره تورممون بشه در حد زیمباوه،دوستای طرفدار مموتی به جای چرت نوشتن راه حل ارایه بدن که تو دانشگاهها تدریس بشه به عنوان یه نظریه اقتصادی. دو زار تو بازار ضرر کردین همه اون سالا یادتون رفت؟زنگ میزدی قیمت دلار میخواستی طرف میگفت الان یا الان؟واقعا خجالت آوره حافظه ما ایرانیا؟الان باید تو این مملکت جنگ بود تا قدر بدونین ؟ خوب حالاکی این وسط ضرر کرد؟فقط قشر حقوق بگیر؟ نه نسل آینده که مموت با تصمیمای خلق اساعه خودش با این درآمد عظیم نفتی فرصت رشد و جهش اقتصادی رو تا سالها از این کشور گرفت.و وضعیت وخیم اقتصادی و پیامد های اجتماعی زیادشو سالهای سال برای این کشور باقی گذاشت.ما سالها باید تقاص جنایات و خیانتهای مموتی رو بدیم، ربطیم به این دولت و دولتهای آینده نداره سالها طول میکشه که به نقطه اول برگردیم.آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2015/10/11, 12:58.
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
در اصل توسط Hessam پست شده است View Postخیلی جالبه،دقیقا صحبتای دیشب بذر پاش یار غار مموتی رو بعضی از کاربرا دارن تکرار میکنن،که صحبت از کاهش شاخص های افتصادی بعد از توافق میکرد و می خواست بگه دولت روحانی باعث این کاهشه.یکی نیست بهش بگه چطور باید اون پولی رو که محمود ریخت تو جامعه رو جمعش کرد،اصولا از نظر ایشون و هم فکراشون چه جوری میشه تورم 40 درصدی مهار کرد.تا قبل از سال 91 که شدت تحریمها زیاد نشده بود برنامش این بود که با واردات بتونه نقدینگی لجام گسیخته که خودش با لجبازی زیاد ریخت تو جامعه و حتی وزیر اقتصادش و ریس کل بانک مرکزی بهش گفته بودن که جامعه دلالی ایران قدرت حذب این پولو نداره رو از جامعه جمع کنه پول چاپ کرد و با درامدای ارزی هنگفت نفتی ریخت تو جامعه، گور پدر تولید و تولید کننده،صحبتای وزیر بهداشتش که پولی واسه واردات دارو نبود ولی تا دلتون بخواد کالاها ی لوکس دیگه و پورشه وارد این مملکت میشد گواه این مطلبه. ولی خوب کاغذ پاره ها نذاشتن وبعد از سال 91 تیرش به سنگ خورد که خودش از این مهلکه جون سالم بدر ببره و تبعاتشو بندازه گردن دولت بعدی،مردم از همه سطوح جامعه به نقدینگی ارزان عرضه شده هجوم آوردن و اغلب این پولو صرف دلالی سرمایه های غیر مولدی چون طلا و ارز و زمین و ملک کردن.
وقتی که ذخیره ارزی تموم شدو کاهش قابل توجه درآمد فروش نفت به واسطه اون کاغذ پاره ها عملا پشتوانه کاذب نقدینگی رها شده از بین رفته و این نقدینگی حجیم سرگردان ، هر روز کالای سرمایه ای یا دارایی ثابتی را مورد هجوم خود قرار داد و آثار تخریبیشو همه دوستان منصف به یاد دارن . کلا قشر متوسط جامعه از بین رفت. تورم در شرایط رکود و به بیان ساده تر جابجابی ثروت به معنی برداشت پول از جیب فقرا به نفع ثروتمندان هر روز بیشتر از روز قبل شد.خوب تو این شرایط دولت بدهی 500 هزار میلیارد تومانی بالا آورد بابت این گند کاریاش و البته قضیه یارانه ها و خوب راه حل مموت چی بود؟ بله درسته چاپ پول، حالا یکی بیاد بگه دولت جدید فارق از هر نام و جناحی چطوری باید این پولای بدون پشتوانه رو از سطح جامعه جمع کنه،یا جمع نکنه بذاره تورممون بشه در حد زیمباوه،دوستای طرفدار مموتی به جای چرت نوشن راه حل ارایه بدن که تو دانشگاهها تدریس بشه به عنوان یه نظریه اقتصادی. دو زار تو بازار ضرر کردین همه اون سالا یادتون رفت؟زنگ میزدی قیمت دلار میخواستی طرف میگفت الان یا الان؟واقعا خجالت آوره حافظه ما ایرانیا؟الان باید تو این مملکت جنگ بود تا قدر بدونین ؟ خوب حالاکی این وسط ضرر کرد؟فقط قشر حقوق بگیر؟ نه نسل آینده که مموت با تصمیمای خلق اساعه خودش با این درآمد عظیم نفتی فرصت رشد و جهش اقتصادی رو تا سالها از این کشور گرفت.و وضعیت وخیم اقتصادی و پیامد های اجتماعی زیادشو سالهای سال برای این کشور باقی گذاشت.ما سالها باید تقاص جنایات و خیانتهای مموتی رو بدیم، ربطیم به این دولت و دولتهای آینده نداره سالها طول میکشه که به نقطه اول برگردیم.
قبلا هم دوستانتون از این استدلالهای محکم ! ارایه کردن
ساده ترین حالت اینه که فرض کنیم حرفهای شما که اینجا نوشتی همه قبول ! همه درست ! که نیست البته !!
اما فرض می کنیم درست باشه و سالها طول میکشه که به نقطه اول برگردیم !
خوب کسی که میدونه سالها طول میکشه به نقطه اول برگردیم، چرا از مردم دعوت میکنه که سرمایه هاشونو بیارن به بورس؟؟؟
میگفت سالها بعد سرمایه هاتونو بیارید به بورس ! چون سالها طول میکشه تا درست بشه !!!
قبول کنید که فریب دادن مردم رو و خود شماها که طرفدار اینها بودید بیشترین ضربه رو خوردید !
و همه این حرفها هم توجیهی بیش نیست برای کلاه گشادی که بر سرتان گذاشتند !
کسانیکه می دانستند سالها طول میکشه تا درست بشه چرا وعده شاخص 100 هزاری و 150 هزاری میدادند به مردم !!!؟؟؟
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
درسته چون میخواستن از این طریق پولو از سطح جامعه جمع کنن بیارن تو بورس کنترلش بکنن ولی فکر اون پولای مفتی که از جیب فقرا ریخت تو جیب ثروتمندا رو نکردن که میتونه واسه خراب کردنشون چه کارایی بکنه ،بالاخره جیره خوار و وامدار یکی دیگه ان، باید حق نوکری بجا بیارن.من منکر این نیستم که این دولتم میتونه اشتباه بکنه،ولی فرقه بین اشتباه و خیانت و چپاول دارایی های یه مملکت.هیچ انسان منصفی خیانت های مموتی رو از یاد نخواهد برد.آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2015/10/11, 13:23.
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
جهت یادآوری واسه حافظه خراب ما ایرانیها
مقایسه شاخص های اقتصادی سال 92 با سال 84
احمدی نژاد چگونه دولت را تحویل گرفت؟ چگونه تحویل می دهد؟
حکایت دولتی که با وجود کسب بیشترین درآمد نفتی، طی 8 سال، شاخص های رشد اقتصادی، نرخ بیکاری و نرخ تورم را با چالشی جدی مواجه کرد
سرویس اقتصادی خرداد/ محمد عدلی: بررسی تغییرات آمارهای اقتصادی در طول 8 سال گذشته، واقعیت های تلخی را یادآوری می کند که نتیجه اعمال سیاست های اقتصادی دولت محمود احمدی نژاد بوده است. با بررسی این آمار می توان برآوردی از وضعیت کشور در زمانی که محمود احمدی نژاد زمام امور را به دست گرفت و شرایط امروز را که قرار است دولت را به حسن روحانی تحویل دهد، به دست آورد.
درآمد نفتی رویای در 8 سال
مهمترین موضوعی که مورد انتقاد کارشناسان اقتصادی قرار گرفته است، نمود نیافتن رشد قابل توجه درآمدهای نفتی کشور در بهبود وضعیت اقتصادی کشور و توسعه زیرساخت ها باشد.
در دولت احمدی نژاد مجموعا 720 میلیارد دلار درآمد نفتی نصیب کشور شد که از مجموع درآمدهای نفتی همه دولت های گذشته بیشتر بوده است. کل درآمدهای سه دولت قبلی روی هم برابر 432 میلیارددلار بوده، یعنی شش دولت موسوی، هاشمی و خاتمی روی هم تنها نزدیک به 75درصد دو دولت احمدینژاد، درآمدهای نفتی داشتند. درآمدهای نفت در دولت میرحسین موسوی برابر 102 میلیارد دلار بود. درآمد نفتی کل دوران آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز برابر با 123میلیارد و 60میلیوندلار بوده است. همچنین مجموع درآمد نفتی دوران سیدمحمد خاتمی در سال 1376 تا 1384 برابر، 206 میلیارد دلار بوده است.
با این حسابکل درآمدهای نفتی ایران از سال 1360 تا سال 1392 برابر یک هزار و ده میلیارددلار بوده که سهم درآمد دولت هشت ساله احمدینژاد از این 31 سال، بیش از 57درصد بوده است.
با این وجود اما رشد اقتصادی در این دولت به مراتب کمتر از رشد اقتصادی کشور در دولت های گذشته بوده است.
رشد اقتصادی؛ صفر
از لحاظ رشد اقتصادی، دولتهای سید محمد خاتمی و آیت الله هاشمی در سال پایانی خویش، عملکرد نزدیکی داشتهاند. رشد اقتصادی کشور در سال 1375 به 6.1 درصد رسیده بود که هشت سال بعد در سال آخر دولت سید محمد خاتمی این رقم به 6.4 درصد رسید. طی سال های گذشته از دولت محمود احمدی نژاد اما رشد اقتصادی رو به نزول گذاشت و به جای رسیدن به نرخ رشد 8 درصدی که در برنامه چهارم توسعه به آن اشاره شده بود، نرخ رشد اقتصادی در سال پایانی دولت صفر و حتی منفی برآورد شده است. نبود آمار متمرکز و مستند در 2 سال اخیر دستیابی دقیق به آمار رشد اقتصادی در دولت دهم را با مشکل مواجه کرده است و اما طبق برآوردهای مرکز پژوهشهای مجلس، رشد اقتصادی سال گذشته در حالت خوشبینانه صفر بوده است. این موضوع با توجه به کاهش شدید رشد بخشهای نفت، صنعت و کشاورزی، کاملا قابل پذیرش است.
نرخ تورم؛ از 10 درصد تا 32 درصد
افزایش نرخ تورم در سال های اخیر اما بیشترین انتقادهای عمومی را روانه دولت ساخته است. آمارهای نرخ تورم و روند صعودی آن در سال های اخیر یکی از اصلی ترین مشکلات دولت آینده است. نرخ تورم در سال 1376 که آیت الله هاشمی دولت را به سید محمد خاتمی تحویل داد، 16.6 درصد بود. این شاخص در سال 1384 که سید محمد خاتمی، قوه مجریه را به محمود احمدی نژاد تحویل داد، 10.4 درصد برآورد شده است. اما نرخ تورم در پایان سال گذشته به 32 درصد رسید و اخیرا بانک مرکزی نرخ 34 درصدی را برای این شاخص در اردیبهشت ماه اعلام کرده است تا محمود احمدی نژاد این شاخص را در این شرایط به حسن روحانی تحویل دهد.
افزایش نرخ بیکاری
نرخ بیکاری دیگر شاخص اقتصادی است که درسال های اخیر وضعیت چندان مساعدی را نداشته است. با وجود رشد فزاینده درآمدهای نفتی، اشتغال زایی مطلوبی شکل نگرفت تا حتی در مقاطعی دولت از اعلام این شاخص خودداری کند. در آن مقطع برخی کارشناسان، نرخ بیکاری را تا 17 درصد برآورد می کردند. با این وجود آمار رسمی نشان می دهد که نرخ بیکاری در سال آخر دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی، 12 درصد بود. این شاخص در سال پایانی فعالیت دولت سید محمد خاتمی به 10.3 درصد رسید. طبق آخرین آمار منتشره که مربوط به پاییز سال 91 است، نرخ بیکاری 11.2 درصد برآورد شده است.
کاهش 70 درصدی ارزش پول ملی
التهابات ارزی در طول دو سال اخیر موجب شد تا ارزش پول ملی به کمتر از یک سوم، کاهش یابد و افتی تاریخی رقم بخورد. بهای دلار در طول 8 سال دولت محمود احمدی نژاد 3.5 برابر شده است به گونه ای که از 902 در سال پایانی دولت سید محمد خاتمی به 3 هزار و 400 تومان فعلی رسیده است.
همچنین هر قطعه سکه بهار آزادی زمانی که احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور ایران سوگند یاد کرد، 96 هزار تومان بود ولی امروز به بالاتر از یک میلیون و 100 هزار تومان رسیده که افزایشی قریب به 13 برابری را نشان می دهد.
رشد ناموزون دستمزد کارگران با تورم
در شرایطی که ارزش پول ملی تا این حد سقوط کرده است و در این سال ها رشد تورم نیز رکوردهایی را پشت سر گذاشته اما حداقل دستمزد کارگران، افزایش نامتناسبی با افزایش هزینه ها داشته است که نشان از کاهش قدرت خرید طی سال های اخیر دارد. طی 8 سال گذشته حداقل دستمزد کارگران از 122 هزار تومان در سال 84 به 389 هزار تومان در سال 91 و البته 478 هزار تومان در سال 92 رسیده است.
تولید خودرو
با وجود رشد درآمدهای نفتی اما در زمینه تولید و صنعت نه تنها پیشرفت قابل توجهی حاصل نشد بلکه ناکامی هایی هم با صنعتگران همراه بود. طی سال های اخیر مشکلات واحدهای تولیدی به دلیل اعمال برخی سیاست های اقتصادی به حدی رسید که تعداد قابل توجهی از آن ها تعطیل شدند و بسیاری نیز مجبور شده اند ظرفیت تولید خود را کاهش دهند.
از صنعت خودرو به عنوان گل سرسبد صنایع کشور یاد می شود که در طول سال های پس از انقلاب پیشرفت های قابل توجهی داشته است و همواره تحت حمایت دولت قرار داشته است. با این وجود وضعیت این صنعت هم در دو سال اخیر بحرانی شد به طوری که محصولات خودروسازان هم گران شد و هم نایاب. طبق آمارهای رسمی وزارت صنعت، در سال 84 بیش از 960 هزار خودرو در کشور تولید شد در سال های پس از 84 هم رشد تولید خودرو آهنگ قبلی خود را پیش گرفت و افزایش تولید را تجربه کرد اما در طول دو سال اخیر این صنعت با بحران مواجه شد تا جایی که میزان تولید خودرو در سال گذشته به 920 هزار دستگاه رسید که کمتر از تولید آن ها در سال 84 است.
قیمت خودرو
مقایسه افزایش قیمت خودرو بین سالهای 84 تا خرداد 92 نشان می دهد که قیمت پراید در سال 84 حدود 6 میلیون وهشتصد هزار تومان بود که به حدود 15 میلیون تومان رسیده است. قیمت پژو 405 در این ماه نسبت به قیمت آن در سال 84 که 11.9 میلیون تومان بود حدود 2 برابر شده است.
صادرات محصولات غیر نفتی
کشور در بخش صادرات غیر نفتی و میعانات و خدمات البته با بهبود آمار مواجه شده است. صادرات از 8.5 میلیارد دلار در سال 84 به بیش از 40 میلیارد دلار رسیده است. هرچند که واردات هم رشد فزاینده ای داشته است و حتی در یک سال رکورد 65 میلیارد دلار را به ثبت رسانده است. با این وجود سال گذشته حدود 50 میلیارد دلار کالا وارد کشور شد. سال 84 میزان واردات کشور 39 میلیارد دلار اعلام شده است.
اتفاقات شاخص؛ انحلال سازمان برنامه و اختلاس 3 هزار میلیاردی
سه هزار میلیارد تومان برای ایرانیان عددی کاملا گویاست. این عدد بی تردید رکورددار بزرگترین اختلاس تاریخ ایران است که در زمان دولت احمدی نژاد، در شبکه بانکی کشور کشف شد. دو بانک ملی و صادرات در این فساد نقش اساسی ایفا کردند و مدیر عامل بانک ملی نیز پس از این حادثه از ایران گریخت.
همچنین یکی از نخستین اقدامات محمود احمدی نژاد انحلال یا تعطیلی سازمان برنامه و بودجه کشور بود.
بررسی این آمارها و شاخص ها تنها خلاصه ای از وضعیت اقتصادی کشور در زمان تحویل زمام قوه مجریه به شیخ دیپلمات، را نشان می دهد. دولتی امید به بهبود وضعیت اقتصادی را از همان روزهای پیش از روی کار آمدن، زنده کرده است و نشانه های آن در بازار طلا و ارز نیز خود را نشان داده است.
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
در اصل توسط Hessam پست شده است View Postدرسته چون میخواستن از این طریق پولو از سطح جامعه جمع کنن بیارن تو بورس کنترلش بکنن ولی فکر اون پولای مفتی که از جیب فقرا ریخت تو جیب ثروتمندا رو نکردن که میتونه واسه خراب کردنشون چه کارایی بکنه ،بالاخره جیره خوار و وامدار یکی دیگه ان، باید حق نوکری بجا بیارن.من منکر این نیستم که این دولتم میتونه اشتباه بکنه،ولی فرقه بین اشتباه و خیانت و چپاول دارایی های یه مملکت.هیچ انسان منصفی خیانت های مموتی رو از یاد نخواهد برد.
زیاد توجه نکن که حتی الفبای اقتصاد هم نمیدونه چیه!!
کسی که یه 2 زار سواد نداره میگه نفت رو روحانی ارزون کرد توقع چی داری؟
این وضع هم اینجوری نمیمونه بعد یکی یکیشون محو میشن
با احترام
زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postآخوندی گفته ما نمی خواهیم مردم را مسخره کنیم !!!
واقعا در مسکن مهر مردم را مسخره نکرده اید ؟؟؟
در همین مسکن مهر ایشون و شرکتهاشون پیمانکار بودن و پروژه داشتن در همین طرح که اولش که میخواست وزیر بشه گفت من این طرح را وارد نظام برنامه ریزی کشور کردم !! بعد از چند ماه که گفتن چرا تحویل نمیدی ؟ گفت طرح مزخرفی هست !!! این مسخره کردن مردم نیست؟؟؟
در بحث وام مسکن تا حالا 10 تا عدد گفتبد و یکی هم اجرایی نشده ! این مسخره کردن مردم نیست ؟؟؟
شرکتهای ساختمانی و صنایع وابسته همگی به زیان افتادن ! این مسخره کردن مردم نیست ؟؟؟
رفتی توی فرودگاه اتاق شیردهی برای مادران افتتاح کردی و طرح خواندن قرآن در فرودگاه !!! این مسخره کردن مردم نیست ؟؟
....
سال 88 اولش گفتی تقلب شده ! بریزید تو خیابون و سطل آشغال آتیش بزنید و ....بعدش رفتری پیش رهبری و گفتی اگه صدبار هم صندوقها بازشماری بشه تعداد آرا تغییر نمیکنه !!! این مسخره کردن مردم نیست؟؟؟
به مردم گفتید پولهایتان را بیاورید در بورس !! بعدش خودتان پولها را بردید و پارک کردید و گفتید حباب بود !!! این مسخره کردن مردم نیست؟؟؟؟
2 سال است می گویید از رکود عبور کردیم و تورم به صفر درصد رسیده !!! حالا 4 وزیرتان نامه می نویسند به رییس جمهور و می گویند شرایط اضطراری اقتصادی اعلام کنید !!! این مسخره کردن مردم نیست ؟؟؟؟
...
پول هایی که در بیابان چال شد
خبرآنلاین
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۴/۷/۱۹کد خبر: 128371
در حالی طرح مسکنمهر در دولت احمدینژاد برای خانهدار کردن اقشار کمدرآمد اجرا شد که این طرح حتی اگر توانست خانهای به این گروه از اقشار جامعه دهد، اما در مقابل تورمی ایجاد کرد که قدرت خرید مردم را به شدت کاهش داشت.
به گزارش بانکداران ۲۴ (Banker)، گزارشها نشان میدهد دولت برای تامین مالی طرح مسکن مسکن از بانک مرکزی قرض کرد که منجر به چاپ پول بدون پشتوانه شد؛ به طوری که نصف پولهای چاپ شده در تاریخ ایران صرف ساخت مسکنمهر شد.
در همین رابطه، بیتاله ستاریان، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره هزینههایی که طرح مسکنمهر روی اقتصاد ایران تحمیل کرد، توضیح داد: «طرح مسکنمهر هزینههای وسیعی روی اقتصاد کشور تحمیل کرد.»
وی افزود: «به دلیل اجرای این طرح، تورم بالا در کشور اتفاق افتاد و بخشی از تورم 40 درصدی سال 1392 به این طرح برمیگردد که دولت یازدهم به سختی توانست این تورم را مهار کند و امروز به کمتر از 15 درصد کاهش دهد.»
این کارشناس بخش مسکن متذکر شد: «نتیجه مسکنمهر این بود که خیلی پروژهها حالتی همچون چال کردن منابع در بیابانها به خود گرفت.»
ستاریان عنوان کرد: «بسیاری از این پروژهها بلا استفاده است و اگر مطالعه دقیقی روی آن شود، قاعدتا باید دوباره تخریب شود؛ چون مکانیابی درستی صورت نگرفته است و امکانسنجی برای زیرساختها نشده و از اعتبار افتاده است.»
استاد دانشگاه تهران تصریح کرد: «این پروژهها زیرساخت ندارند و هزینههای بسیاری را به صورت مستمر تحمیل میکنند، بنابراین کشور را با گرفتاریهای بسیاری مواجه کرده است.»
زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postحسام جان این بنده خدا یه صدای از قبل ضبط شدس!!!
زیاد توجه نکن که حتی الفبای اقتصاد هم نمیدونه چیه!!
کسی که یه 2 زار سواد نداره میگه نفت رو روحانی ارزون کرد توقع چی داری؟
این وضع هم اینجوری نمیمونه بعد یکی یکیشون محو میشن
با احترام
اونهایی که میگفتن خپارس و خکاوه سهم توافق هستن !
اونهایی که میگفتن بانکی و خودرویی بخرید فقط !
اونهایی که میگفتن ایران خودرو عید 93 میشه 1000 تومان !
اونهایی که میگفتن ایران خودرو میشه قیمت شبندر !!
اونهایی که علیرغم اوضاع داعش در عراق میگفتن الان وقت خرید سیمانی هاست !
اونهایی که می گفتند بعد از توافق ژنو نهایتا 10 روز دیگه تحریمها لغو میشه !
اونهایی که در لوزان می گفتند کار تمام شد ! و پست می زدند که نگار مینوی کجایی که بیبینی چه کرد دولت روحانی !!!
اونهایی که میگفتند شاخص 100 هزار واحدی و ......
از اینجا که رفته اند ! احتمالا آن چند ریالی هم که در بازار برایشان مانده برداشته اند و رفته اند !
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postفعلا اون چیزی که داریم می بینیم تو این سایت ، حذف شدن یکی یکی دوستان و همفکران شماست
اونهایی که میگفتن خپارس و خکاوه سهم توافق هستن !
اونهایی که میگفتن بانکی و خودرویی بخرید فقط !
اونهایی که میگفتن ایران خودرو عید 93 میشه 1000 تومان !
اونهایی که میگفتن ایران خودرو میشه قیمت شبندر !!
اونهایی که علیرغم اوضاع داعش در عراق میگفتن الان وقت خرید سیمانی هاست !
اونهایی که می گفتند بعد از توافق ژنو نهایتا 10 روز دیگه تحریمها لغو میشه !
اونهایی که در لوزان می گفتند کار تمام شد ! و پست می زدند که نگار مینوی کجایی که بیبینی چه کرد دولت روحانی !!!
اونهایی که میگفتند شاخص 100 هزار واحدی و ......
از اینجا که رفته اند ! احتمالا آن چند ریالی هم که در بازار برایشان مانده برداشته اند و رفته اند !
فعلا بی سواد ها سوارن مهم نیست دوباره برگ بر میگرده!!!
شهر که خلوت میشه قورباغه هفت تیر میبنده زیر ابی میرهزندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
فعلا بی سواد ها سوارن مهم نیست دوباره برگ بر میگرده!!!
بی سوادها کسانی بودند که می گفتند بدون درنظر گرفتن صورت مالی و سود وزیان و p/e فقط بخرید ! بانکی و خودرویی بخرید !!!
نظر
-
پاسخ : نبض سیاست
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postحسام جان این بنده خدا یه صدای از قبل ضبط شدس!!!
زیاد توجه نکن که حتی الفبای اقتصاد هم نمیدونه چیه!!
کسی که یه 2 زار سواد نداره میگه نفت رو روحانی ارزون کرد توقع چی داری؟
این وضع هم اینجوری نمیمونه بعد یکی یکیشون محو میشن
با احترام
مموتی از درون جامعه ایرانی به قدرت رسید , ...(به قول دیالوگی در هزار دستان,: ملتی چرتی),
بیداری ملت ایران با تغییر رئیس دولت تغییر نمیکند , تغییر این نئشگی و بی هویتی و بی فرهنگی ایرانیان نسلها زمان میبرد تازه اگر اراده ایی بر تغییر وجود داشته باشد !...اینطور است که رسیدن به قدرت احمدی نژاد یا دارودسته ایی مشابه ایشان بعید به نظر نمیرسد ! کافی است که کاندیدای مورد نظر در شعار انتخاباتیش بگوید من 20 هزار تومان از آن یکی بیشتر میدهم !!!...
البته از نگاهی دیگر ملت هم حق دارند , چنان با پنبه سرشان بریده اند که مغز و عقلشان دیگر فلج شده و چاره ایی جز شریک دزد و رفیق قافله شدن ندارند!هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
نظر