نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : نبض سیاست

ربیعی: انتشار نامه وزرا اوج بداخلاقی سیاسی بود

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی انتشار نامه چهارتن از وزرا به رییس جمهور را اوج بدخلاقی سیاسی دانست و گفت: تصورم نمی‌کردم که عده‌ای تا این حد به هر بهانه‌ای به دنبال زمین‌گیر کردن دولت باشند.

به گزارش ایلنا، علی ربیعی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو در مورد نامه چهار وزیر به رییس جمهور و هشدار در مورد رکود و اینکه آیا مخاطب این نامه رییس جمهور بود؟ گفت: برای درک این نامه وکوهی که از کاه ساخته شد باید نکاتی را عرض کنم. دو جور به نامه نگاه شد. عده ای با توهم اختلاف شروع به حرف زدن کردند و عده‌ای گفتند فکر می کردیم که رکود بوده که با این نامه به یقین رسیده ایم.

.....

ربیعی با تاکید براینکه عده‌ای به دنبال زمین خوردن دولت هستند، اظهار کرد: این همه بی اخلاقی سیاسی را به هر بهانه ای برای زمین گیر کردن دولت را تصور نمی کردم. واقعا نامه ساده ای بود . کل بورس 5 درصد اقتصاد کشور است . من نگران سهام کارگران در بورس کشور هستم. همین طور امکان دارد وزرای دیگر چنین نگرانی‌هایی را در بخش های خود داشته باشند و از این رو برای رفع نگرانی نامه به رییس جمهور می‌نویسند.

....

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در بند 5 منشور اخلاقی دولت آمده که وزرا از دروغ پرهیز کرده، به شعور مردم احترام بگذارند و از دستکاری آمار اجتناب کنند. وظیفه ما این بود که پیش‌بینی های لازم را انجام و نتایج آن را بگوییم.

.....

اول اینکه نامه رو خودتون منتشر کردید ! اگر بداخلاقی هست انتشار نامه که خودتون کردید !

دوم اینکه طیب نیا در جلسه ای با برخی مدیران بعد از انتشار نامه گفته که خود روحانی گفت منتشر کنیم ! وگرنه ما نامه را یکی دو ماه پیش نوشته بودیم !

سوم اینکه شما که سال 88 دستور آتش زدن سطل آشغال در کشور را صادر میکردی ! به نظرت انتشار یک نامه و بیان تفسیرها و برداشتهای افراد مختلف از اون بداخلاقی هست اما آتش زدن سطل آشغال در کشور و آشوب و بلوا درست کردن بداخلاقی نیست؟؟؟

چهارم اینکه میگی نامه مربوط به بورس بوده و بورس 5 درصد اقتصاد کشور هست ! مگر شرکتهای اصل 44 در بازار نیستند؟ مگر همین شماها نبودید که وقتی آمدید میگفتید همه شرکتها واگذار شده و چیزی نمانده ! اونوقت اینها 5 درصد اقتصاد کشور هستند؟ به غیر از بانکهای ملی، کشاورزی، سپه و مسکن که طبق قانون دولتی می مانند بقیه بانکهای کشور در بورس نیستند؟ اینها 5 درصد اقتصاد کشور محسوب میشن؟ پالایشگاهها و پتروشیمی های بزرگ بورس 5 درصد اقتصاد کشور هستند؟؟؟

اگر اینها 5 درصد هستند و مشکل دارند و بقیه 95 درصد بدون مشکل هستند ! آیا نیازی به نامه نگاری شما با رییس جمهور بود؟ برای 5 درصد !!!

پنجم اینکه نوشتی که نگران سهام کارگران هستی ! دولت بی تدبیر با سیاستهای غلطش چنان رکودی ایجاد کرد و پدری از شرکتها درآورده که اونقدری فروش ندارن حتی مخارج روزمره و حقوق کارگر رو بدن ! اونوقت شما نگران سهام کارگر هستی؟؟ خیلی از کارگاهها و کارخانه ها تعطیل شدن و تعدیل نیرو کردن ! نگران اخراج اونها و اشتغالشون نیستی، نگران سهامشون شدی؟؟؟

ششم اینکه نوشتی طبق منشور اخلاقی دولت وزرا از دورغ پرهیز کرده ! و به شعور مردم احترام بگذارند و از دستکاری آمار اجتناب کنند! خوب چرا پارسال که همین طیب نیا رو مجلس خواست و گفت 110 هزار میلیارد کاهش ارزش بازار شده ! چرا اون موقع یاد منشور اخلاقی نبودید و میگفتید سوال مجلس سیاسی هست !؟ چرا کارت زرد دوم طیب نیا که به همین دلیل بود رو سیاسی می دانستید ؟ حالا که کاهش ارزش رسید به 180 هزار میلیارد ! یادت افتاد از دروغ پرهیز کنی و به شعور مردم احترام بذاری !؟؟؟

هفتم اینکه اگر این نامه رو نوشتی تا از دروغ پرهیز کنی و به شعور مردم احترام بذاری پس چرا انتشار چنین چیزی که پرهیز از دروغ هست و احترام به شعور مردم میشه بداخلاقی!!؟؟؟

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
      مردم می‌خواهند روندی که در خرداد 92 شروع شد ادامه پیدا کند

عارف: مجلسی می‌خواهیم که در آن به مسئولی فحاشی نشود

.....
      [/B]
      اتفاقا ما هم اینجا بارها گفته ایم که در تاپیکهای مختلف و بحث ها کاربران ادب را رعایت کنند و به دیگران توهین و فحاشی نکنند !

اما برخی کاربران مثل mjtb، گیلان،Rudel همین جناب خوشبخت و .... که اکثرا هم از لحاظ سیاسی طرفدار طیف شما هستند !!! نه تنها به مسئولین بلکه به کاربران هم فحاشی و توهین میکنن !

برخی که از کاربران و مسئولین هم فراتر رفته و به خدا و پیغمبر و خلاصه هرچی برسه فحاشی و توهین میکنن !

بارها گفتیم میشه دو نفر در یک مورد نظرات متفاوتی داشته باشن و بدون توهین و فحاشی هم نظرشون رو بگن! اما کو گوش شنوا؟

نظر

• "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post

مموت جون هر چی ته حساب این مملکت بود خالی کرد تهشم یه لیس بزرگ زد و رفت یه بیلاخ داد به روحانی

دوره خاتمی دلار تک نرخی ماند و در انتها دلار تعدیل نشده را کادو کرد انداخت گردن مموتی،

مموتی کله خر میتونست از فرصت درآمد رویایی نفت استفاده کنه و دلار- ریال را خرد خرد تعدیل کند، اما احمق تر از این حرفها بود و همین افزایش ناگهانی باعث شد هرچه عوامفریبی کرده بود پنبه شود.

اما بیکار نشست و اینبا بورس را باد کرد و خالی کردن حبابش را انداخت گردن شیخ حسن،

حالا مموتی نشسته به ریش حسن کلید ساز میخنده و میگه این به اون در (حباب مثبت بورس به حباب منفی دلار)
        آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2015/10/11, 22:28.
        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          اتفاقا ما هم اینجا بارها گفته ایم که در تاپیکهای مختلف و بحث ها کاربران ادب را رعایت کنند و به دیگران توهین و فحاشی نکنند !

اما برخی کاربران مثل mjtb، گیلان،Rudel همین جناب خوشبخت و .... که اکثرا هم از لحاظ سیاسی طرفدار طیف شما هستند !!! نه تنها به مسئولین بلکه به کاربران هم فحاشی و توهین میکنن !

برخی که از کاربران و مسئولین هم فراتر رفته و به خدا و پیغمبر و خلاصه هرچی برسه فحاشی و توهین میکنن !

بارها گفتیم میشه دو نفر در یک مورد نظرات متفاوتی داشته باشن و بدون توهین و فحاشی هم نظرشون رو بگن! اما کو گوش شنوا؟
          این دری وری ها که امثال شما می نویسند و به شعور مخاطب توهین می کنید از صدتا فحش ودشنام بدتره،

شما فحش بنویس ولی حرف حساب بزن،

چ
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
            دوره خاتمی دلار تک نرخی ماند و در انتها دلار تعدیل نشده را کادو کرد انداخت گردن مموتی،

مموتی کله خر میتونست از فرصت درآمد رویایی نفت استفاده کنه و دلار- ریال را خرد خرد تعدیل کند، اما احمق تر از این حرفها بود و همین افزایش ناگهانی باعث شد هرچه عوامفریبی کرده بود پنبه شود.

اما بیکار نشست و اینبا بورس را باد کرد و خالی کردن حبابش را انداخت گردن شیخ حسن،

حالا مموتی نشسته به ریش حسن کلید ساز میخنده و میگه این به اون در (حباب مثبت بورس به حباب منفی دلار)
            دولت خاتمی که اومد سر کار دلار 400 تومان بود وقتی تحویل داد 900 تومان ! اینجوری به قول شما تک نرخی ماند !

همین شیخ شما ملت را دعوت کرد به سرمایه گذاری در بورس ! و حالا هم به ریش شما می خندد !

شما علیرغم ادعاهایی که می کنید هنوز آخوند جماعت را نشناختید،اینا بالای منبر یه چیزی میگن برای شما ! پایین که میرن خودشون عکسشو عمل می کنن !!

دقیقا همین فرمول رو برای شما توی دولت یازدهم پیاده کردن ! جوری فریب خوردید که باورش براتون خیلی سخته !!

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

خیلی بی خود می کنی تهمت میزنی یکی از اون فحاشی های منو نشون بده اگه نشون ندی با ادبیاتی که واقعا لیاقتت هست برای اولین بار می نویسم

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                خیلی بی خود می کنی تهمت میزنی یکی از اون فحاشی های منو نشون بده اگه نشون ندی با ادبیاتی که واقعا لیاقتت هست برای اولین بار می نویسم
                همین یه نمونش !

چندین بار به جناب گرگانی توهین و فحاشی کردی ! به احمدی نژاد که بارها توهین کردی و تهمت زدی !

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

همین یه نمونش !

چندین بار به جناب گرگانی توهین و فحاشی کردی ! به احمدی نژاد که بارها توهین کردی و تهمت زدی !
                  نفهمی دیگه شما که معلوم نیست کی هستی و چی کاره ای در جواب یکی از پست های من برگشتی گفتی به من نفهم!

فارسی هم که قد ابتدایی بلد نیستی بی خود می کنی یعنی بیجا میکنی رو فحش میدونی گفتم از این به بعد در حد سواد و لیاقتت پست میزنم

من به جناب گرگانی توهین نکردم ایشون یک حرف بسیار زشتی به من زد که خودش برداشت ادیت کرد و چون معذرت خواهی کرد من پستم رو ادیت کردم ولی احمقی مثل تو اومد از این آب گل آلود ماهی بگیره از اون پست ریپلای گرفتی

به احمدی نژاد داعشی و توی داعشی آخر الزمانی توهین باید بشه ولی باز هم من فحشی به همون مموتی هم ندادم

پس لطفا ترواشات مغز کوچکت رو اشاعه نده اینجا حالت تهوع گرفتیم

به همه کاربرای اینجا توهین می کنی میگی نفهمیدین تو مغزتون فرو کردن شستشو دادن ما که اینجا پز مغزمون رو ندادیم ولی اونجایی که درس خوندیم و کار کردیم یکی مثل تو رو به عنوان آبدارچی هم راه نمیدن

شما همون موجود ترسویی هستی که به کاربرا امتیاز منفی میدادی و پیغام ناشناس تو REPUTATION می گذاشتی که به دلیل شکایت بچه ها این گزینه حذف شد خجالت بکش

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

نفهمی دیگه شما که معلوم نیست کی هستی و چی کاره ای در جواب یکی از پست های من برگشتی گفتی به من نفهم!

فارسی هم که قد ابتدایی بلد نیستی بی خود می کنی یعنی بیجا میکنی رو فحش میدونی گفتم از این به بعد در حد سواد و لیاقتت پست میزنم

من به جناب گرگانی توهین نکردم ایشون یک حرف بسیار زشتی به من زد که خودش برداشت ادیت کرد و چون معذرت خواهی کرد من پستم رو ادیت کردم ولی احمقی مثل تو اومد از این آب گل آلود ماهی بگیره از اون پست ریپلای گرفتی

به احمدی نژاد داعشی و توی داعشی آخر الزمانی توهین باید بشه ولی باز هم من فحشی به همون مموتی هم ندادم

شما همون موجود ترسویی هستی که به کاربرا امتیاز منفی میدادی و پیغام ناشناس تو REPUTATION می گذاشتی که به دلیل شکایت بچه ها این گزینه حذف شد خجالت بکش
                    شما تو همین پست هم همینطور داری فحاشی و توهین میکنی !

نه میتونی توهین نکنی ! نه میتونی فحش ندی ! نه میتونی جلوی حالت تهوع خودتو بگیری !! نه میتونی رانت خواری نکنی !!

نه میتونی فریب نخوری و نقره داغ نشی !!....

بعد میای اینجا و به یه ملت توهین و فحاشی می کنی !

پس معلوم شد که توهین و فحاشی کردی به جناب گرگانی ! اما از این ناراحتی که چرا من ریپلای گرفتم از اون پست !؟؟

در مورد reputation هم امثال شما شروع کردند به توهین و فحاشی به بنده و اینکه چرا اینجا می نویسی و ... منم متقابلا منفی دادم ولی هیچوقت فحاشی و توهین نکردم !

رانت خواری رو خودت اعتراف کردی !

فحاشی و توهین به جناب گرگانی رو خودت کردی و گفتی "جهاد میکنی به پا شلورات نیفته" !!! اونوقت از ادبیات و فارسی من ایراد میگیری !

نظر

• mjtb
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 527

به همه کاربرای اینجا توهین می کنی میگی نفهمیدین تو مغزتون فرو کردن شستشو دادن ما که اینجا پز مغزمون رو ندادیم ولی اونجایی که درس خوندیم و کار کردیم یکی مثل تو رو به عنوان آبدارچی هم راه نمیدن

بابا ول کنین این زبون بسته رو

اصلاً ما بی ادب و فحاش!

یه روایتی هست ایشالا خانم میناوی بزرگوار میبخشن این بی ادبی رو اما خب از قدیم گفتن که در مثل مناقشه نیست!

میگن سعدی یه بچه ای رو چشش گرفته بود. بچه شرط میکنه که بعدش منو باید بذاری رو کولت تو بازار بچرخونی منم به همه میگم که من تورو ... آره! سعدی هم قبول میکنه. بعد از اتمام امور سعدی بچه رو میذاره رو کولش و میبره تو بازار و بچه هم میگه اونی که شرطش بوده. سعدی هم لبخند میزده و به مردمی که با تعجب نگاهش میکردن میگفته "عاقلان دانند"

حالا در جواب این اتهام بی ادبی و توهین های مکرر ما در مقابل ادب و احترامی که ایشون و بخصوص ا.ن بزرگ -که ایشون اعتراف کردن صبح تا شب سر تا پاشون رو میلیسن- سرآمدش بودن، باید گفت "عاقلان دانند"

یه داستان دیگه هم یادم اومد بگم براتون.

تو جنگ بین ناپلئون و فکر میکنم آلمان، آلمانیه میاد رجز بخونه میگه "ما برای شرافت میجنگیم، شما برای پول"
                      ناپلئون هم جواب میده "هر کسی برای اون چیزی که نداره میجنگه"

بله خانم میناوی

عاقلان دانند

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post

اصلاً ما بی ادب و فحاش!

یه روایتی هست ایشالا خانم میناوی بزرگوار میبخشن این بی ادبی رو اما خب از قدیم گفتن که در مثل مناقشه نیست!

میگن سعدی یه بچه ای رو چشش گرفته بود. بچه شرط میکنه که بعدش منو باید بذاری رو کولت تو بازار بچرخونی منم به همه میگم که من تورو ... آره! سعدی هم قبول میکنه. بعد از اتمام امور سعدی بچه رو میذاره رو کولش و میبره تو بازار و بچه هم میگه اونی که شرطش بوده. سعدی هم لبخند میزده و به مردمی که با تعجب نگاهش میکردن میگفته "عاقلان دانند"

حالا در جواب این اتهام بی ادبی و توهین های مکرر ما در مقابل ادب و احترامی که ایشون و بخصوص ا.ن بزرگ -که ایشون اعتراف کردن صبح تا شب سر تا پاشون رو میلیسن- سرآمدش بودن، باید گفت "عاقلان دانند"

تو جنگ بین ناپلئون و فکر میکنم آلمان، آلمانیه میاد رجز بخونه میگه "ما برای شرافت میجنگیم، شما برای پول"

بله خانم میناوی

عاقلان دانند
                        حالا عاقلان هم فحاشی می کنند یا نه؟

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post

اصلاً ما بی ادب و فحاش!

بله خانم میناوی

عاقلان دانند
                          بلک لیست رو برای همین گذاشتن خیال خودمو راحت کردم که در کشتی گرفتن با خوک تو کثیف می شوی و او لذت می برد

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

بلک لیست رو برای همین گذاشتن خیال خودمو راحت کردم که در کشتی گرفتن با خوک تو کثیف می شوی و او لذت می برد
                            در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                            ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است !!
                            همچنان توهین میکنی !

فعلا با اونی کشتی بگیر که نقره داغت کرد !

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

مدیر عامل بانک شهر:
                              "پاسارگاد" با مبادلات نفتی و بازرگانی کسب درآمد می‌کند

پورزرندی درگفتگوی تفصیلی با «نسیم» : نگاه بانک مرکزی به بانک شهر محبت آمیز نیست/ به مقام بانک مرکزی گفتم ثابت کند بانک شهر شعبه غیر مجاز ایجاد کرده، خودم را از ساختمان بانک مرکزی به پایین پرتاب خواهم کرد

گروه اقتصادی خبرگزاری نسیم: مدیر عامل بانک شهر، گفت که از زمان ابلاغ بخشنامه نرخ سود توسط بانک مرکزی، بانک شهر حتی یک مورد هم تخلف نداشته و اذعان داشت که بانک متبوع او در زمان آشفتگی بازار سود 26 درصدی هم داده اما بعد از ابلاغ بخشنامه بانک مرکزی تمام خطوط قرمز بانک مرکزی رعایت شده است.

محمد حسین محمد پورزرندی، تعداد زیاد شرکت های زیر مجموعه بانک شهر را به عنوان یک نقطه ضعف برای بانک شهر قبول کرد اما گفت که هرگز برچسب بنگاهداری به این بانک نمی خورد.

وی گفت که در حال حاضر حوزه های فعالیت شرکت های زیر مجموعه بانک تخصصی شده و شرکت جهان هم دیگر فعالیت ارز و سکه هم انجام نمی دهد.

پورزرندی تصریح کرد که به مدیران شرکت های زیر مجموعه بانک شهر تاکید داشته که مایل نیست این شرکت ها ولو به قیمت آب حوض کشیدن پول در بیاورند و افزود که باید حوزه فعالیت شرکت ها در زمینه تخصصی باشد.

.....
                              http://nasimonline.ir/detail/News/1019982/147

سال 90 که روزنامه ایران نوشت با پول شهرداری مقدار زیادی سکه و شمش و دلار ... خریداری شده، قالیباف و اصولگرایان قلابی می گفتند دروغ است !

آن زمان هنوز نرخ دلار و سکه با افزایش مواجه نشده بود ! و بعدها همین ها که خریدند و انبارهاشون پر شد، مدام به مردم می گفتند افزایش نرخ ارز و طلا کار جریان انحرافی است !!!

البته فقط اینها نبودند، بانک پاسارگاد و موسسات مالی اعتباری آقایون چپی و راستی هم بودند !

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

رییس انجمن اقتصاد‌دانان ایران عنوان کرد
                                کاهش نرخ بهره، تنها راه خروج از رکود

رییس انجمن اقتصاد‌دانان ایران رکود را ناشی از سرمایه‌گذاری ناکافی در کشور دانست و گفت: در شرایط به وجود آمده تنها راه افزایش سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی این است که نرخ بهره تسهیلات برای سرمایه‌گذار کم شود تا انگیزه افزایش پیدا کند.

حمید دیهیم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به این‌که رکود در کشور از سرمایه‌گذاری ناکافی نشأت می‌گیرد، اظهار کرد: زمانی که فردی پول خود را در بانک می‌گذرد و هر سال سودی بین 22 تا 23 درصد بدون لزوم پرداخت مالیات دریافت می‌کند، انگیزه‌ای برای سرمایه‌گذاری ندارد.

وی ادامه داد: چرا که برای سرمایه‌گذاری علاوه بر دریافت وامی با بهره 26 تا 30 درصد باید مالیات، ارزش افزوده و بیمه اجتماعی بدهد و همچنین با قوانین غلط و سیستم بوروکراسی نیز کنار بیاید. در چنین وضعیتی سرمایه‌گذاری کم خواهد شد و همین امر باعث رکود و بحران اقتصادی می‌شود.

رییس انجمن اقتصاد‌دانان ایران با تاکید بر این‌که سرمایه برای اقتصاد به منزله غذا برای بدن انسان است، عنوان کرد: علاوه بر این‌که سرمایه به اقتصاد انرژی تحرک می‌دهد، لازم است سرمایه‌گذاری جدید باشد. سرمایه‌گذاری قدیمی اثر کافی در اقتصاد ندارد و باید هر سال سرمایه‌های جدید تزریق شود.

دیهیم با بیان این‌که دولت به دلیل نداشتن پول و ارز کافی قادر به سرمایه‌گذاری در بخش عمیق اقتصاد نیست، ادامه داد: بخش خصوصی نیز از طرف دیگر به علت بهره‌های بالای بانکی و بوروکراسی از سرمایه‌گذاری دست بر می‌دارد. در سطح بین‌المللی نیز همچنان مشکلات تحریم‌ها حل نشده باقی مانده است.

وی تنها راه برای نجات اقتصاد از بحران را کاهش نرخ بهره تسهیلات دانست و خاطر نشان کرد: کاهش نرخ بهره موجب می‌شود انگیزه برای سرمایه‌گذاری افزایش پیدا کند، اما لازم است این امر با سیاست‌های دیگری انجام شود.

رییس انجمن اقتصاد‌دانان ایران با اشاره به این‌که دولت می‌تواند به جای نرخ دستوری سراغ نرخ تنزیل مجدد برود، گفت: این روش در ایران به اسم خرید دین شناخته می‌شود. بانک مرکزی می‌تواند برای اهداف اقتصادی خود تسهیلات با نرخ کمتر از بهره عادی در اختیار بانک قرار بدهد تا آنها برای اهداف مشخص شده آن را در اختیار بخش خصوصی قرار دهند.

دیهیم برای اعتراض بانک‌ها در رابطه با تعیین سود تسهیلات و سپرده به صورت دستوری تصریح کرد: زمانی این نرخ دستوری درست نیست که بانک‌ها از منابع خود وام بدهند. اگر بانک مرکزی در راستای سیاست‌های پولی خود برای اهداف خاصی تسهیلاتی را در اختیار بانک‌ها قرار دهد تا آن را به بخش خصوصی بدهند در این صورت بانک‌ها سود اضافه‌ای از این طریق به دست می‌آورند و سپرده‌های خود را نیز هرطور که بخواهند می‌توانند سرمایه‌گذاری کنند.

وی همچنین درباره‌ی این نگرانی که کاهش سود تسهیلات می‌تواند باعث خروج منابع مالی از بانک‌ها شود، اظهار کرد: حتی اگر مثل کشورهای خارجی نیز هیچ بهره‌ای در مقابل سپرده به مردم داده نشود، باز هم سپرده‌های مردم از بانک خارج نمی‌شود زیرا بانک‌ها امنیتی دارند که مردم به خاطر آن سپرده‌های خود را به ودیعه می‌گذارند.

http://isna.ir/fa/news/94071711034/%...A9%D9%88%D8%AF
                                زنده باد مردی که وقتی رییس جمهور شد نرخ سود بانکی را کاهش داد !

وقتی عده ای از سیاسیون و اقتصاددانان ! اعتراض کردند و گفتند منابع از بانکها می رود ! همین جمله ای که الان رییس انجمن اقتصاد دانان گفته و با رنگ آبی مشخص کردم، در جواب اونها گفت ! اما این آقایان قبول نمی کردند !

حالا همان افراد و اقتصاد دانان ! به این نتیجه رسیده اند که نرخ سود بانکی باید کاهش پیدا کند !

زنده باد مردی که وقتی در سفر خارجی بود شورای پول و اعتبار مصوبه ای را برای افزایش نرخ سود بانکی در غیاب رییس شورا تصویب کرد ! اما وقتی برگشت از سفر گفت به خاطر عهدی که با ملت بسته ام، زیر آن را امضا نمی کنم !

در پاسخ به این رفتار می گفتند احمدی نژاد قانون گریز است ! نمی خواهد به قانون تن دهد و امضا کند !!! حالا نتیجه افزایش نرخ سود و تن دادن رییس جمهور ! به قانونی که نتیجه آن از کار افتادن کل اقتصاد کشور هست رو شاهدیم !

نظر

در حال کار...
                                X